Feyenoord ziet Duitse grootmacht vizier richten op Bijlow en denkt aan bekende

Maandag, 20 juni 2022 om 10:00

Justin Bijlow prijkt op het lijstje van Borussia Dortmund, meldt Feyenoord Transfermarkt. Volgens het doorgaans betrouwbare lokale medium staat de sluitpost van de Rotterdammers al een klein half jaar in de nadrukkelijke belangstelling van die Borussen. Feyenoord zou daarnaast alvast geïnformeerd hebben naar Sergio Padt. De voormalig keeper van FC Groningen speelt momenteel bij Ludogorets Razgrad.

Feyenoord Transfermarkt is nog niet overtuigd van een aanstaand vertrek van de aanvoerder. “Wat is interesse, als het nog niet concreet wordt?”, vraagt een vertegenwoordiger van het medium zich af in een video op YouTube-kanaal FRFC1908. De verwachting is dan ook dat de geboren Rotterdammer nergens heengaat, mede omdat hij zekerheid wil voor het aankomende WK in Qatar en omdat hij op zijn plek zit bij Feyenoord.

Bijlow miste vanaf maart een groot aantal wedstrijden voor de Rotterdamse club. Hij liep tijdens het Conference League-duel met Partizan Belgrado een voetblessure op, waarna een operatie volgde. Het lukte de 24-jarige doelman uiteindelijk toch om fit te geraken voor de finale van het nieuwe Europese toernooi, maar hij kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 1-0 ten onder ging tegen het AS Roma van José Mourinho.

Feyenoord beschikt nog over reservekeeper Ofir Marciano. De Israëlische stopper stond door de blessure van Bijlow een groot deel van het seizoen in het doel. De reacties op zijn optredens waren wisselend, waardoor Feyenoord naar de beschikbaarheid van Sergio Padt zou hebben gevraagd. De huidige keeper van Ludogorets staat nog tot 2024 onder contract bij de Bulgaarse club. Feyenoord deed eerder al hetzelfde bij Jeroen Zoet, maar de ex-keeper van PSV verlengde onlangs zijn contract bij het Italiaanse Spezia.Gerelateerd

Meer sportnieuws

84 reacties (laatste reactie door skylab)

Mooi niet. Eerst maar eens een jaar steady keepen in het eerste zonder gekke blessures.

20 juni 2022 om 12:10

Geloof nooit dat hij nu de overstap zou maken i.v.m. het WK. Ik denk ook niet dat Feyenoord meewerkt. Als hij een goed WK keept gaat zijn waarde ook weer omhoog.

20 juni 2022 om 13:04

Normaal zou ik het met je eens zijn en zeggen dat zo'n stap te vroeg is. Maar bij een keeper is dat toch wat anders denk ik. Daarom komen niet zoveel kansen voor om een mooie stap te maken. Kijk naar Onana of Cilissen. Die waren een tijd ook top bij Ajax maar interesse bleef uit.

20 juni 2022 om 14:16

Uiteindelijk naar valencia en inter gegaan.. dus snap jou punt niet helemaal.

Bijlow bij Dortmund is toch een stap omhoog en hij keept toch wel in het nlse elftal. Cillessen bankt ook gewoon bij zijn huidige elftal maar keept ook bij gebrek aan beter in het nlse elftal.

20 juni 2022 om 14:50

Cilissen werd eerst gehaald als tweede keeper in Barcelona daarnaast is Valencia sinds 2019 hooguit subtopper in Spanje. Onana kon pas naar een grote club toen hij transfervrij was. Beide voorbeelden die ik noem waren langere tijd de beste keeper in de Eredivisie dan Bijlow nu is. Bijlow heeft denk ik wel meer talent dan Cilessen maar ik weet geen eens zeker of hij nu beter is dan toen Cillesen vertrok. Bijlow heeft nog genoeg te bewijzen in ieder geval. Toch zou ik de stap nemen omdat, zoals ik eerder zei, er minder kansen voor keepers lijken te komen.

20 juni 2022 om 13:10

Als dit soort clubs voorbij komen is Feyenoord kansloos. Dat is in alle opzichten een behoorlijke stap vooruit. Het geluk wat Feyenoord heeft is dat Bijlow naast speler ook een die-hard supporter is. Dus op emotie is daar wel iets mogelijk.

Volgens mij hangt de komst van Padt niet af van het vertrek van Bijlow.
Padt moet gewoon 2 de keeper worden en zal niet voor eerste keeper aangetrokken worden.

Daarnaast laat Bijlow nog maar jaartje blijven en zorgen dat hij dat helemaal fit doet. Dan is het een mooie tijd om een stap te maken.

20 juni 2022 om 10:09

Ik wou zeggen inderdaad, lijkt me niet dat Feyenoord Padt als opvolger van Bijlow ziet. Die gaan echt wel voor een betere keeper onder de lat. Padt zal eerder een vervanging voor Marciano zijn dan.

20 juni 2022 om 10:18

Precies.
Padt is geen topper maar uiteraard wel beter dan dat Marciano is. Marciano is veels te licht bevonden en met Bijlow op goal moet je wel een redelijke 2 de keeper hebben.

20 juni 2022 om 10:27

Daarom, dus "alvast" is een aanname geweest. Bovendien zal Feyenoord minstens 20 miljoen (of meer) willen hebbenm daar kan je wel iets beters voor krijgen dan Padt.

20 juni 2022 om 11:28

Meer dan 20 miljoen voor Bijlow? Dat lijkt me echt onmogelijk. Ongeacht welke reden, Bijlow is ontzettend vaak niet beschikbaar en 20m voor een keeper is ontzettend veel. Geloof dat hij dan in de top 15 of top 20 duurste doelmannen ooit zou staan qua transfers.

20 juni 2022 om 12:25

Ik zie clubs niet meer dan 20 miljoen voor Bijlow betalen. Niet omdat hij niet goed is, maar omdat hij tot nu toe vaak geblesseerd is geweest. Als een club zo'n bedrag betaalt voor een keeper (ik heb het dus niet over een veldspeler) wil men wél een keeper die altijd in staat is om te spelen. Een eenmalige blessure uitgesloten uiteraard.

20 juni 2022 om 12:28

Jeugdig talent van 24 jaar en nummer 1 van Oranje. Daar mag je toch wel wat van verwachten. Nog een enorme potentie heeft deze jongen en hij kan minimaal 10 jaar nog mee.

20 juni 2022 om 12:40

Nr 1 van Oranje? Hoeveel wedstrijden heeft hij al gekeept in het NLs elftal?

20 juni 2022 om 13:13

Zes stuks als eerste keeper. Was helaas niet fit en is eraan geopereerd. Maar als ik kijk naar de fouten die de andere keepers maken vind ik persoonlijk Justin het meeste uitstralen. Hij durft uit te komen en is gewoon als hij speelt een puntenpakker.

20 juni 2022 om 13:18

Adro, omdat jij hem het beste vind, wil niet zeggen dat hij nummer 1 van Oranje is.

20 juni 2022 om 14:14

Mits fit is hij toch veruit de beste keeper die we hebben rondlopen met de Nederlandse nationaliteit. Maar nr.1 van Oranje is idd geen zekerheidje met de onberekenbare bondscoach die momenteel de scepter zwaait.

20 juni 2022 om 21:21

Wie is dan wel de beste?

20 juni 2022 om 12:27

Dortmund is natuurlijk wel een ideale kans. Die hebben al jaren geen stabiele doelman meer. Vorige zomer betaalden ze nog 15 miljoen euro voor Kobel, die ook verre van overtuigt, ondanks z'n lengte.

20 juni 2022 om 12:50

Vindt het absoluut een mooie club. En denk dat het ook best een club is die bij hem past.
Ik vraag me wel af of Dortmund echt het risico wil nemen, Bijlow is iets wat blessuregevoelig.
De kans is groot dat na de laatste operatie dat nu ook klaar is. Ik hoop hem iig nog een jaar in Rotterdam te zien.

Lijkt me een fabeltje. Belangstelling kan er natuurlijk wel zijn maar dat hij gaat lijkt me niet aan de orde. Van alle namen zie ik hem het langst bij Feyenoord spelen. Deels qua blessuregevoeligheid en deels omdat het een Feyenoord supporter is.

20 juni 2022 om 10:15

Denk dat je dat laatste argument kunt vergeten. Kan me weinig spelers herinneren die vanwege hun clubhart lang bij Feyenoord speelden. Als er een mooie aanbieding voorbijkomt, zal Bijlow echt wel vertrekken. En gelijk heeft ie, een voetballoopbaan kan zo voorbij zijn.

20 juni 2022 om 10:22

Ik las je je eerste regel en begon gelijk te den ken en de eerste namen die bij me te binnen schoten waren de Wolf en Fraser. De wolf 6 seizoenen Fraser 9 seizoenen. Ze zijn en waren er dus zeker wel.
Als er op dit moment 1 is die wegens die reden bij de club zou blijven is dat uiteindelijk Bijlow wel.

20 juni 2022 om 10:27

Die namen kwamen ook in me op, maar zou dat niet gewoon te maken hebben met gebrek aan buitenlandse belangstelling? De Wolf en Fraser worden weliswaar als Feyenoord-helden gezien (en terecht, want met vier bekers en een titel presteerden ze uitstekend toen), maar kan me niet voorstellen dat er ooit clubs geweest zijn die veel geld voor hen over hadden. Bijlow kan ik mijn ogen wel een Europese (sub)topper worden. Maar misschien vergis ik me en blijft hij Feyenoord toch lang trouw

20 juni 2022 om 10:43

Dat is natuurlijk altijd de vraag. De wolf maakte natuurlijk nog de stap.
Uit dat team zijn er natuurlijk wel mee kijk eens naar een regi blinker. Een jens op dit moment natuurlijk ook wel. Ondanks dat hij ook seizoen minder wedstrijden heeft gespeeld en weg kon is hij toch gebleven.

Maar nogmaals als Bijlow fit blijft zie ik hem wel vertrekken uiteindelijk. Ik verwacht nog niet aankomend seizoen

20 juni 2022 om 12:21

Toornstra?

20 juni 2022 om 12:51

Jep montana.
Hij zou misschien niet in hart en nieren Feyenoorder zijn. Tis wel een clubman die inmiddels 8 jaar aan Feyenoord verbonden is.

20 juni 2022 om 17:19

@bliek, maar de Wolf maakte de stap naar de Championship. Dat is toch heel iets anders dan de subtop van Europa in een top 5 competitie die een 16 jarige al 500.000 salaris per jaar kan bieden en altijd Champions league speelt. Dat is financieel en sportief een veel en veel grotere stap.

Danilo, Ekkelenkamp, Padt… Feyenoord heeft straks weer een elftal vol middelmaat.

20 juni 2022 om 10:11

Padt is natuurlijk bij lange na geen middelmaat, voor eredivisieniveau is het een meer dan prima keeper. Toch zie ik hem liever bij groningen tekenen

20 juni 2022 om 13:19

Padt is 1 seizoen boven zichzelf uitgestegen, maakt hem nog steeds niets meer dan middelmaat.

20 juni 2022 om 10:11

Padt als tweede keeper ga je er op vooruit, lijkt mij.
Heeft Ekkelenkamp al getekend? Wist ik niet.

20 juni 2022 om 10:40

@njfromvol: ach, er werd ook geroepen dat Til middelmaat was toen hij kwam. Dessers idem. Beiden voegden onder deze coach veel toe. Mocht Ekkelenkamp alsnog komen ben ik benieuwd waartoe hij in staat is zonder hem preventief af te schrijven.

20 juni 2022 om 11:06

Ik denk dat Ekkelenkamp het best wel eens leuk kan doen bij Feyenoord, misschien een type Toornstra als ik hem ergens mee moet vergelijken. Uiteindelijk is het gewoon een jonge talentvolle voetballer. De vraag is of die het bij Feyenoord red, maar het is gewoonweg geen gekke gedachte om die jongen te proberen.
Ik was altijd wel fan van hem en zou het leuk vinden als die bij Feyenoord komt, ik gun Feyenoord het (eenna)beste.
Ik denk echt dat de combi Danilo en Ekkelenkamp best kan werken, zeker met Kokcu, Sinisterra en nog een leuke vleugelspeler erbij. Kan best wat worden, concurreren met Ajax en PSV is gewoon lastig met weinig geld, maar het staat er onderliggend best goed voor bij Feyenoord hoor!

21 juni 2022 om 17:44

Zonder Til was Feyenoord ook derde geworden. En volgens mij speelde hij een draak van een finale tegen Roma.

20 juni 2022 om 10:17

Net zoals aursnes, trauner en Nelson zeker.

20 juni 2022 om 11:25

Allemaal spelers die het bij Ajax niet hebben gered.. Al zie ik Ekkelenkamp en Danilo nog wel ergens slagen in Nederland.

20 juni 2022 om 12:17

Wel als je ieder gerucht gelooft ja. Ik denk dat Arnesen en Slot wel wat meer vertrouwen verdienen na afgelopen seizoen toch?!

20 juni 2022 om 12:55

Naalvlies, hebben de laatste 2 al getekend dan? En Padt als 2de doelman he niet vervanger van Bijlow wat de titel en VZ je maar al te graag doet denken. Ben overigens wel met je eens dat als ze die Ekkelenkamp, Sinkgraven en Jorrit Hendrix echt overnemen het daadwerkelijk naar middelmaat gaat. Druk ik me nog zacht uit..troep

20 juni 2022 om 19:22

Wel door Slot goedgekeurde middelmaat dan. Dus dan zal het wel meevallen. Vol vertrouwen in Slot.

20 juni 2022 om 21:24

Grappig hoe dit altijd gaat, je kunt zo de berichten over Feyenoord van vorige zomer kopiëren en plakken.....altijd kansloos, tenzij het tegendeel bewezen word.

21 juni 2022 om 17:43

Skylab, heeft Feyenoord dit jaar dan echt vriend en vijand verrast? Uiteindelijk zijn ze gewoon weer met een straatlengte achterstand achter Ajax en PSV geëindigd. Net als de ik weet niet hoe veel jaren daarvoor. En leuk die conference league, maar we weten allemaal dat dit Feyenoord in de Champions of Europa league er vrij snel uit was geflikkerd.

23 juni 2022 om 14:12

wat dat betreft niet echt veel anders als PSV en Ajax...die waren er ook snel uit geflikkerd...oke, daar was dan een herkansing, maar ook dat mocht niet baten.

Maar je heb wel een punt hoor! wel een heel kleine punt

Dat zou een schitterende club zijn voor Bijlow, maar laat hem eerst nog maar een heel seizoen fit blijven bij Feyenoord en een WK meepakken als eerste keeper. Daarna is hij rijp voor een stap en dan is Dortmund wel echt een schitterende traditie club. Wie wil er niet op goal staan met achter zich 25.000 man staand op de Gelbe Wand?

Weet niet of Bijlow beter is dan Kobel. Zou het nie doen als ik hem was.

Eerst maar eens 2 volle seizoenen keepen zonder blessures

20 juni 2022 om 10:29

Die wil vast geen 2e keeper worden (dat zou de rol van Padt zijn).

20 juni 2022 om 10:32

Omdat die prima op z'n plek zit bij Twente, lekker dicht bij huis ook.

Lekker bij Feyenoord blijven. Weer 100% fit worden en minuten maken. Neem aan dat ie mee wil naar het WK en we weten allemaal hoe van Gaal omgaat met internationals die geen of weinig minuten maken bij hun club.

Padt voor Bijlow zou natuurlijk een regelrechte achteruitgang zijn. Kan me wel voorstellen dat de Feyenoord-leiding deze zomer voor een opgave staat. Eindelijk eens fors verkopen na dit sterke seizoen zou goed zijn voor de club, maar dit elftal intact houden valt ook wat voor te zeggen. Met Senesi, Sinisterra, Malacia, Geertruida, Kokcu, Toornstra en Bijlow staat er toch een uitstekende basis die misschien wel kan meedingen naar de titel...

20 juni 2022 om 10:53

Padt dient dan ook te functioneren als 2e doelman achter Bijlow. De titel is misleidend. Mocht Bijlow inderdaad vertrekken, reken er maar op dat er nog een doelman komt.

Marciano was toch al naar Lech Poznan?

Door de titel suggereert Voetbalzone dat Padt de vervanger van Bijlow zou moeten worden maar Padt is/was benaderd om tweede doelman te worden aangezien Zoet besloot om zijn contract in Italie te verlengen.

Bijlow voor padt, hahaha dat moet een nare grap zijn. Goede keus voor dortmund, alhoewel wel erg blessure gevoelig. Blijft hij fit, zou het een hele mooie aankoop worden. Kan hij ook eindelijk de vaste NL keeper worden. Lijkt me niet dat padt zijn opvolger word, anders gaat het een zwaar jaar worden voor feyenoord.

20 juni 2022 om 10:18

Dat staat er inderdaad ook helemaal niet, maar de titel suggereert iets dergelijks ... VZ door de bocht, zal ik maar zeggen.

Dat doet Bylow echt nog niet denk ik dat is een Feynoorder in hart en nieren en wil eerst WK enz zijn te halen.
En dit komt wederom van media af, eerst maar eens afwachten wat er waar van is.

Zou ook een vrij vreemde transfer zijn van Dortmund. Kobel is ook nog jong en heeft gewoon een goed seizoen achter de rug.

20 juni 2022 om 10:53

iid Kobel is echt een goede keeper, ik zou niet willen weten hoeveel tegengoals ze anders dit seizoen hadden gehad. Dan hadden ze een negatief clubrecord of kwamen ze iig in de buurt.

20 juni 2022 om 12:32

Ik vond Kobel helemaal niet zo geweldig. Ik heb hem toch wel meerdere keren zien schutteren en ook het aantal tegendoelpunten baart wel reden tot zorgen, al is die verdediging van Dortmund natuurlijk wel behoorlijk kwetsbaar.

20 juni 2022 om 14:01

Fantastisch is het allemaal niet inderdaad. Maar datzelfde geldt voor Bijlow. Een beetje lood om oud ijzer vind ik zelf.

Beste mensen, lees vooral het artikel voordat je reageert! Padt zou zeker geen verkeerde tweede doelman zijn. Zonde dat Feyenoord niet een poging heeft gewaagd bij Olij. Dat Bijlow op de radar staat bij Dortmund is natuurlijk niet zo gek. Er zijn maar weinig talentvolle doelmannen. Justin moet in ieder geval zeker nog lekker een jaar bij Feyenoord keepen.

In het gekste geval dat de transfer van Bijlow naar BVB doorgaat - wat ik nu nog te vroeg zou vinden, maar in de toekomst een hele mooie move zou zijn - dan is het wel echt armoede als je opties niet verder en hoger zouden reiken dan Sergio Padt hoor. Dan doe je je eigen revival tekort en zet je Arne Slot ook behoorlijk in zijn hemd. Het verbaast me dat Stefan Ortega nog geen club heeft gevonden, terwijl die over tien dagen uit zijn contract loopt. Zo'n keeper zou ik een uitstekende versterking vinden voor Feyenoord in het geval Bijlow toch gaat. Alleen is timing dan een probleem. Maar schei uit met genoegen nemen met niveau Padt hoor.

20 juni 2022 om 10:28

Feyenoord is op zoek naar een tweede doelman en heeft eerder Zoet en nu Padt benaderd. Natuurlijk zal zo’n Padt niet als vervanger worden gehaald voor Bijlow…

Bestaat Feyenoord straks uit de afdankertjes van Ajax die zelfs te licht waren voor de subtop.

Gewoon 35 miljoen vragen. Kleine kans dat ze dat geven en anders blijft die lekker een jaar hier. Zeker met het oog op het WK de verstandigste keuze.

20 juni 2022 om 13:23

@geeninspiratie, dan kan je net zo goed vertellen dat hij niet te koop is.
35 miljoen zet je jezelf ongelofelijk voor schut, en gaan clubs minder snel op hem in, omdat ze vinden dat je teveel vraag, plus daarbij gaan ze bij jou ook de hoofdprijs vragen als je iemand wil kopen.

Denk dat 13-15 miljoen mooie prijs is.

20 juni 2022 om 13:34

Dat is dus exact de reden waarom je zoiets vraagt. Als je zegt ‘niet te koop’ zullen er altijd clubs blijven bieden. Onrealistisch hoog gaan zitten met de boodschap ‘anders niet’ en volgend jaar realistisch bekijken wat haalbaar is.

20 juni 2022 om 13:45

Waarom denk je dat "absoluut niet te koop" niet werkt, en "35 miljoen en anders niet" wel zou werken?

Als clubs hem willen, bieden ze toch wel, ongeacht wat Feyenoord zegt.
Je zet jezelf alleen maar belachelijk voor l*l . Daarbij wat ik al eerder zei, als clubs dan nog een andere speler zoeken, denken ze ook "feyenoord is veel te duur, daar gaan we niet kijken".

Heel vreemd aangezien Dortmund vorig jaar Kobel gekocht heeft en die doet het meer dan goed. Lijkt me dus fake news.

20 juni 2022 om 12:40

Meer dan goed valt ook wel mee, toch? Met Hitz en Burki is er niet echt concurrentie en zo indrukwekkend vond ik Kobel niet het afgelopen seizoen, al is het lastig inschatten als je zo'n verdediging voor de neus hebt. Dat is ook niet lekker voor een doelman.

Padt, Sinkgraven, Danilo, ekkelenkamp. Ze gaan wel goed op oud-Ajacieden deze zomer.

Mbt bijlow, die blijft natuurlijk. Die moet eerst een jaar fit zijn en nog belangrijker die moet keepen om het wk te halen.

Moet die niet heen. Kobel prima keeper

24 jaar alweer, voor een keeper nog wel jong. Maar ik dacht dat hij jonger was.

Benieuwd of dit verhaal op waarheid berust. Wel een mooie stap, mooie club.
Hopelijk kan hij fit blijven, want een goede keeper hebben we nodig op het WK.

Bij Feyenoord zijn ze echt van het Padje af hoor🤪 als ze Padt willen halen. Ook al is het als 2e keeper. Padt is een slome en dikke keeper die sterallures heeft. Een nare pizza Verhoeven zeg maar.

Brenet, Ekkelenkamp en nu Padt. Die jongens zijn beneden middelmaat. En ze worden puur aangtrokken omdat ze Nederlands zijn. Het getuigd niet van creativiteit qua scouting en TD. Ik heb liever dat ze spitsen(die naar Bayern ging-nu bij Anderlecht) uit de jeugd dikke contracten geven dan type Diemers aantrekken.

De Technisch Directeur van Dortmund komt bij zijn Raad van Commissarissen en verteld dat hij Bijlow wil halen. Vijf minuten later staat hij met de ontslagpapieren in de hand bij de uitgang en wordt vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Bijlow is veel te blessure gevoelig. In Nederland vinden sommige mensen het nog wel een goede keeper maar dat is enkel en alleen bij gebrek aan beter in Nederland. Europees gezien is het gewoon een leuke keeper maar ook niet meer. Dortmund heeft al een goede keeper en gaat er met Bijlow echt niet op voorruit. Bijlow moet lekker nog 2 jaar bij Feijenoord blijven en hopen dat hij niet steeds geblesseerd is. Dan kan hij zich misschien ook wel ontwikkelen tot een keeper die ook Europees boven de middelmaal uitsteekt. Dan zou hij een stap hogerop kunnen maken. Volgens mij hoort dit bericht in de wandelgangen.

20 juni 2022 om 12:38

Ik ben wel van mening dat men Bijlow soms op een voetstuk plaatst omdat hij de enigste relatief jonge stabiele doelman is momenteel, maar Bijlow is wel gewoon een goede doelman. Een gebrek aan beter gaat dus ook wel weer wat ver.

Overigens maakt die doelman van Dortmund (kobel) ook nog niet veel indruk. Nu is het momenteel ook niet heel fijn om doelman te zijn bij Dortmund. Die verdediging is immers al jaren behoorlijk zwak, maar Kobel heeft dit seizoen ook genoeg fouten gemaakt.

Dortmund zou een prachtige club voor Bijlow zijn om een vervolgstap te gaan maken en dan vaste plek krijgen in het NL elftsal.

20 juni 2022 om 17:52

Dat vaste plek komt ook wel (heeft hij eigenlijk al) als hij blijft presteren bij Feyenoord

Padt is een prima 2e keeper als ie daar tevreden mee is. Zou wel een mooie transfer zijn voor Bijlow, maar BVB heeft al een jonge keeper volgens mij.

Dortmund is een mooie club voor Justin Bijlow. Kan zich daar prima verder ontwikkelen. Dat zou ook een scenario kunnen zijn maar ik acht de kans groter dat hij zich beter ontwikkeld in de eredivisie, waar jonge spelers veel sneller en meer speeltijd krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ToornstraMiddenvelder313
L. SinisterraAanvaller3012
A. JahanbakhshAanvaller274
J. BijlowKeeper220
P. WålemarkMiddenvelder121
O. MarcianoKeeper120
S. ValkMiddenvelder00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

14 fans
Keeper, 24 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren