Feyenoord houdt poot stijf en weigert zaken te doen rond drietal spelers

Woensdag, 8 juni 2022 om 08:38 • Laatste update: 08:58

Feyenoord is niet bereid om zomaar mee te werken aan de transfers van Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra. Clubs die geïnteresseerd zijn in de diensten van het drietal moeten met minimaal twintig miljoen euro over de brug komen, schrijft De Telegraaf. Op dit moment komt geen enkele club in de richting van die bedragen. In het geval van Sinisterra en Orkun Kökcü gaat Feyenoord zelfs een poging ondernemen hun contracten vroegtijdig open te breken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

133 reacties (laatste reactie door eazy-e)2 miljoen voor Senesi...dat moet een grapje zijn van Roma. Net al 10 miljoen voor Malacia. Groot gelijk hebben ze; hier moet je niets mee doen.

8 juni 2022 om 08:44

Feyenoord heeft 7 voor hem betaald. Denk dus eerder dat dit een typo is inderdaad.

8 juni 2022 om 09:08

Zal toch wel 2 mio zijn voor Senesi (salaris), Feyenoord zal voor zo'n bedrag de telefoonniet eens opnemen.

8 juni 2022 om 09:46

Het gaat om een salaris van 2 miljoen per jaar wat Roma aan Senesi wilt bieden. Nergens wordt een transfersom genoemd.

8 juni 2022 om 09:50Staat er toch ook in dat 2 Mio Senesi moet overtuigen,.,,,, dat gaat inderdaad over salaris. 2 Mio schrik ik niet heel erg van qua salaris, zeker niet als je hoort dat Gravenberg 10 Mio krijgt aan salaris excl bonussen en ook Mazraoui 8 Mio.... Denk dat bijvoorbeeld een newcastle wel bereik is om meer salaris te geven ook al is Senesi niet absolute top speler. Denk ook weer niet dat Senesi of Kokcu gaan bijtekenen dat is weer een andere uiterste. Qua transferbedragen denk ik dat Kokcu wel voor 17 mio is op te pikken aangezien Feyenoord nog steeds in zwaar weer zit (25 Mio voor niet doorgaan van Feyenoord City wat afbetaald moet worden net als achterstallige belasting van bijna 30 Mio over drie seizoenen) dat weet de markt ook. Denk dat Sinistera nog iets meer kan opbrengen zo richting 20 a 22 Mio, niet lullig bedoeld maar hij voetbald bij de nummer 3 in nld en geen champions league ervaring dus zal nooit zo duur zijn als bijvoorbeeld Antony of in iets mindere mate Gakpo en laten we objectief zijn zo goed als die twee is hij nu ook weer niet. Zeker tegen Ajax heb ik hem nauwelijks gezien behalve een rebound intikkertje en in grote wedstrijden moet je er echt staan en in de Europese finale was hij ook onzichtbaar

8 juni 2022 om 10:03

@XAJAcfa
Feyenoord heeft optie extra jaar bij Senesi.
Kokcu heeft zelf vaker aangegeven zoveel mogelijk voor Feyenoord te willen opleveren. En hij van mening is dat in zijn ogen nog niet een juiste buitenlandse club zich heeft gemeld.
Uit welk sprookjesboek haal jij dat Feyenoord in zwaar weer zou zitten? Helemaal dat er nog een achterstallige belastingschuld van 30m zou zijn.
Stadiondossier heeft geleid tot extra onvoorziene kosten zonder resultaat. Maar dat potje is binnen Feyenoord apart gereserveerd, en heeft nu geen invloed op transferbudget.
En sorry hoor maar aankomen dat Anthony meer waard is dan Sinistera!

8 juni 2022 om 10:34

Ze mogen dan wel geen CL spelen, het zijn wel allemaal internationals.

Voor Anthony wordt 60 miljoen plus gevraagd, dan is een prijs boven de 20 miljoen helemaal niet raar voor Sinistera en gewoon marktconform.

Senesi heeft zijn debuut gemaakt bij Argentinië en heeft als voordeel dat hij over een Europees paspoort beschikt. Daarnaast heeft hij zeer goed in de halve finales en finale gespeeld. Je kan hem dan wel voor 10 miljoen verkopen, waardoor je quitte speelt, maar dan kan je beter hem houden en punten pakken in de EL en de strijd aangaan om plek 2 dat volgend seizoen ook een rechtstreeks ticket CL oplevert.
Voor Malacia en Kökcü idem dito.

8 juni 2022 om 11:12

@rkallan,

Ik denk dat @xajacfa wat dingen door elkaar haalt.
Ik dacht dat de belastingschuld van Feyenoord, op het moment op 10m zit.
Met Goldman Sachs is inderdaad het één en ander al geregeld, daar is al een potje voor en tevens kan dit gewoon uitgesmeerd worden over langere termijn.
Daarbij is het benoemen van Antony die beter is dan Sinisterra natuurlijk waanzin, Sinisterra heeft betere statistieken in dezelfde competitie.
Voordat de dooddoener voorbij komt dat Antony minder wedstrijden gespeeld heeft, Sinisterra is elke 127 minuten verantwoordelijk voor een goal, Antony elke 145 minuten.

8 juni 2022 om 11:17

Kijk iemand met voetbal verstand. Je moet altijd naar het totaal plaatje kijken tuurlijk verkoop je paar spelers nu niet en worden je 2 de volgend seizoen kan je cl gaan spelen heb je ook meer spelers die naar je club wil komen. Gewoon geduld hebben en als iemand een speler wil hebben moet je gewoon betalen.

8 juni 2022 om 11:56

Je vergeet alleen dat Antony in de CL gespeeld heeft., Olympisch kampioen is en Braziliaans internationaal.

8 juni 2022 om 12:13

Voetballr

Wat xajacfa hier door elkaar haalt is dat die door hem genoemde 'gevolgen' niet de club Feyenoord betreffen maar Stadion Feyenoord. Dat zijn gescheiden bedrijven en entiteiten. En Stadion Feyenoord verkeert echt al een tijdje in zwaar weer, vooral door gemiste inkomsten vanwege Corona. En Stadion Feyenoord heeft dat geld van Goldman Sachs geleend, om ontwikkelkosten voor nieuwe stadion te financieren. Als nieuwe stadion niet doorgaat, wat nu het geval is, wordt die lening omgezet in een schuld. En die schuld zal, uiteindelijk, dus wel gaan leiden tot een faillissement van stadion Feyenoord.

Maar dat zegt nog niets over de club Feyenoord. Die blijven gewoon bestaan. Al heeft Feyenoord nog wel steeds de plicht om de aandeelhouders, de VVF onder leiding van Blokland, hun geld terug te betalen waar zij nog steeds recht op hebben (ondanks dat hun leningen zijn omgezet in aandelen). Dat gaat ook om een slordige 25 miljoen dat nog betaald moet gaan worden, al zijn die bedragen dus niet als schuld opeisbaar.

Dus op zichzelf is er inderdaad nog niet zoveel aan de hand voor de club Feyenoord.

8 juni 2022 om 12:30

Olympisch kampioen. Zozo dat is een hele prestatie

8 juni 2022 om 08:45

Zou wel een belachelijk laag bod zijn inderdaad. Neem aan dat Feyenoord daar niet eens op gereageerd heeft. En toch is het voor Feyenoord wel jammer dat hij niet voor de hoofdprijs weg kan met een 1 jarig contract. Maximaal 10 miljoen gaan ze er uit kunnen halen ben ik bang. Edit: zie nu die 1 jarige optie ook in de tekst staan idd, net overheen gelezen denk ik. Met een 2 jarig contract kan het al snel richting de 15 gaan, misschien wel 20 inclusief bonussen.

8 juni 2022 om 08:56

Eenjarig contract met de optie om een jaar te verlengen. Moet minimaal een miljoen of 15 worden.

8 juni 2022 om 08:51

Salaris, niet de transfersom

8 juni 2022 om 08:55

Ja als je 4 miljoen te veel vind voor een spits die elke 100 minuten een goal maakt dan moet je ook niet zeuren als er lage biedingen voor verdedigers komen.

8 juni 2022 om 09:01

Het ging mis op het salaris van Dessers volgens mij, niet de transfersom.

8 juni 2022 om 09:01

De 4 miljoen was het probleem niet, aangezien ze juist in onderhandeling waren over het salaris en juist daarop struikelden. Maar goed verhaal.

8 juni 2022 om 09:02

De transfersom was het probleem niet. Dessers wilde een salaris wat hem de bestbetaalde speler van Feyenoord zou maken. De gehele investering zou €10.000.000 bedragen, dat is natuurlijk te veel voor een speler van zijn niveau.

8 juni 2022 om 09:51

Ze zeuren ook niet....ze weigeren het gewoon. Genoeg interesse.
Verder is je reactie behoorlijk onzinnig. Los van het feit dat Feyenoord die 4 miljoen wel wilde betalen, staat het ene volledig los van het ander.
Het zelf wel of niet betalen heeft namelijk met de eigen financiele mogelijkheden te maken. Het weigeren van een lage aanbieding voor Malacia heeft te maken met zijn kwaliteiten en de interesse die er voor hem is....marktwerking zeg maar

8 juni 2022 om 09:52

Transfersom was geen enkel probleem. Het salaris en tekengeld vond Feyenoord te veel. Feyenoord wilde hem contracteren en weer doorverkopen. Echter het gevraagde tekengeld plus minimaal jaarsalaris zou er geen winst gemaakt worden.

8 juni 2022 om 10:26

Ik heb het over de fans die 4 miljoen te veel vinden voor zo'n spits. Genoeg reacties gelezen. En diezelfde fans die dan hele hoge transfersommen verwachten van eigen spelers. Ik weet zeker dat als Dessers onder contract had gestaan ze allemaal hadden geroepen 20 miljoen geen euro minder.

8 juni 2022 om 10:31

Je wilt je er nog uit redden Dutch89, maar dat lukt niet meer ...

8 juni 2022 om 11:58

Nah misschien heb ik het niet goed gezegd in mijn eerste post want dat feyenoord geen probleem met transfersom had was algemeen bekend. Alleen vind ik het nog steeds bizar dat ze hem niet gekocht hebben. Had hem iets meer tekengeld gegeven inplaats van een hoog salaris. Noem maar een andere optie voor dat bedrag.

8 juni 2022 om 12:38

Lekker makkelijk natuurlijk 'noem maar een andere optie voor dat bedrag'. Daar hebben we nu dus gelukkig een scouting voor die al aardig wat voltreffers heeft gemaakt. Over Berghuis zeiden ze min of meer hetzelfde en van zijn bescheiden transfersom kochten we een geweldig geraamte met o.a. Aursnes en Trauner. Vind het persoonlijk hartstikke prima dat we voor een 27 jarige spits geen gekke dingen gaan doen met het salarishuis. Steek die 4 miljoen maar lekker in een jonge spits waar je ook overtuigd van bent.

8 juni 2022 om 13:41

Haha zat je aan de onderhandelingstafel? Of ken je Dessers dat het verschil hem zat in "iets meer tekengeld"? Wat een nonsens

8 juni 2022 om 14:30

goed lezen, het is een salaris van 2 miljon voor Senesi.

De tijd moet voorbij zijn dat spelers bij Feyenoord voor een prikje op te halen zijn. Genoeg spelers vertrokken die later blijken Europese top makkelijk aan te kunnen.

8 juni 2022 om 08:51

Ik zou hier graag wel wat voorbeelden van willen horen...

8 juni 2022 om 09:08

Berghuis, Timber en Wijnaldum

8 juni 2022 om 09:09

De Vrij en Amrabat. St Juste gaat nu ook naar Sporting Portugal. Toch aantal spelers die men pas ging waarderen in Nederland toen ze bij Feyenoord weggingen. Wat dat betreft kan ik me wel deels vinden in de reactie van genieterr.

8 juni 2022 om 09:13

Spelers met totaal andere contractsituatie, je noemt er zelfs een jeugdspeler bij.

8 juni 2022 om 09:16

Voor St. Juste stond iedereen te juichen dat er nog 8(?) miljoen voor kregen (overigens nadat Feyenoord hem zelf had verpest door hem alleen maar als rechtsback te gebruiken). Amrabat had gezeik bij de club. Alleen voor De Vrij hebben ze destijds echt een veel te laag bedrag gehad.

8 juni 2022 om 09:18

Ja, maar Fossen, De Vrij heeft juist die stap naar Inter kunnen maken vanwege die stap naar Lazio. Direct Feyenoord naar Inter was destijds iets te gortig. En met St.Juste was men echt wel tevreden maar ze konden er een heel mooi bedrag voor krijgen.

8 juni 2022 om 09:24

Dat is toch de discussie niet? Genieterr geeft aan dat er een aantal spelers te makkelijk bij Feyenoord verkocht zijn terwijl ze achteraf goed meekonden in Europese top. Over 'top' kun je discussieren maar er zijn toch gewoon een aantal spelers op te noemen voor wie dat geldt?

8 juni 2022 om 09:33

Als je bedoeld dat Lazio Europese top is dan heb je gelijk inderdaad.

8 juni 2022 om 09:33

Maar wat een speler oplevert heeft toch ook te maken bij de situatie bij zijn huidige club en niet alleen met zijn voetballende kwaliteiten. Tapia was al een hele goede speler evenals St. Juste, maar ze wisten bij Feyenoord niet hoe met hun om te gaan. Dan zijn die bedragen toch niet per se te laag voor dat moment in hun carriere?

8 juni 2022 om 10:09

St Juste was vaak geblesseerd. Speelde niet onaardig.
Tapia deed het tijdens interland wedstrijden uitmuntend, echter bij Feyenoord kwam dat er niet uit.
De Vrij is te vroeg verkocht des tijds, voor aanvang wk. Ene kant begrijpelijk daar overgrote deel eerder afgang Nederlands elftal voorspelde.

8 juni 2022 om 10:18

Berghuis en Timber zijn op dit moment echt geen Europese top hoor. Of de Europese top bestaat uit +1000 voetballers...

8 juni 2022 om 10:40

Ajax zit in pot 1 van de CL, dan behoor je mijn inziens toch bij de Europese top. Daarbij zijn het ook internationals en Oranje wordt in het buitenland gezien als een topland.

Dat ze individueel niet gezien worden als een topspeler is een andere discussie.

8 juni 2022 om 13:19

Nouja, volgens die redenatie zijn Porto en Eintracht Frankfurt ook Europese top.

8 juni 2022 om 13:52

Dus als Ajax halve finale CL speelt, horen ze absoluut niet bij de top of sub-top van Europa, maar als het dan uitkomt, horen ze ineens bij de Europese top?

Wat is het nou, hoort Ajax bij Europese subtop, of niet? Of alleen als het goed uitkomt in topics?

8 juni 2022 om 14:36

Ze zijn 100% zeker geen Europese top, ze vallen duidelijk in de categorie onder de topclubs uit Europa.

8 juni 2022 om 22:45

Ik weet niet hoor ik ben feyenoorder maar ajax geen sub- top van europa? Ajax is zeker minimaal sub-top europa dat bewijzen ze gewoon de afgelopen seizoenen.

8 juni 2022 om 08:57

Ik kom op de vrij? Wie nog meer? Al had ook hij een tussenstop nodig. De rest is allemaal geflopt de laatste 10 jaar. Dus logisch dat ze weinig krijgen gemiddeld voor hun spelers

8 juni 2022 om 09:33

Wijnaldum lang verdienstelijke speler bij Liverpool.

Karsdorp rechtsback bij AS Roma

Pelle Premier League gespeeld, International geworden en voor veel geld naar China vertrokken.

Janmaat enkele jaren meer dan 25 wedstrijden per seizoen premier League gespeeld.

St Juste basisplaats in Bundesliga en voor meer geld transfer gemaakt

Ron Vlaar werd basisspeler bij Aston Villa

EL Ahmadi werd een verdienstelijke speler bij Aston Villa

8 juni 2022 om 11:31

Ron Vlaar werd in zijn tijd bij Aston Villa in aanloop naar het WK zelfs gelinkt met Arsenal, Manchester United en Chelsea. Daar werd ie al een jaar daarvoor aan gelijkt zelfs. Echt eeuwig zonde dat die man zo zwaar geblesseerd raakte en nooit meer zijn niveau haalde.

8 juni 2022 om 13:56

@azemmel
Wijnaldum, je hebt gelijk

Karsdorp: Roma heeft net de CfL gewonnen, is dat tegenwoordig top van Europa?

Pelle : Heeft helemaal niks gepresteerd, gewoon een voorbijganger.

Janmaat: Zat in de middenmoot in Engeland, lijkt me geen Europese top

St. Juste: Nummer 8 van bundesliga........

Ron Vlaar & El Ahmadi: Ook Aston Villa is absoluut geen top

9 juni 2022 om 10:25

Wijnaldum ging vanaf PSV. De rest ga ik niet eens op in. Allemaal middelmaat

8 juni 2022 om 09:20Vormer, Tapia, Amrabat, Karsdorp, St Juste Allemaal redelijk voor een beperkt bedrag vertrokken de laatste jaren, die het uiteindelijk toch verdienstelijk hebben gedaan. En dit waren absoluut niet de sterkhouders. Nu heb je het over de jongens die het hebben laten zien in nederland en europa.

8 juni 2022 om 11:24

@genieterr, dan pak ik alleen Karsdorp uit dat lijstje gezien ik die zo weet daar kreeg Feyenoord 14 miljoen Euro plus nog eventuele bonussen voor. Gezien Feyenoord toen in financieel zwaar weer zat vind ik dat toch geen slecht bedrag?

St Juste heb ik opgezocht leverde Feyenoord een slordige 10 miljoen Euro op en kon nog uitlopen met bonussen. Wederom geen slecht bedrag volgens mij gezien het wederom een verdediger betreft.

O Feyenoord... Ze gaan weer dezelfde succesformule hanteren als na het kampioenschap, veel te veel geld willen voor spelers en daardoor niet doorselecteren. Toentertijd wilde ze dit soort bedragen voor Jorgenson en Haps hebben. Je hebt net een Europese finale gespeeld, verkoop de broodjes wanneer ze heet zijn. De marktwaarde zal binnen een jaar of twee jaar weer grotendeels verdampt zijn.

8 juni 2022 om 08:51

Dat betekent niet dat je gelijk iedereen bij een eerste bod moet verkopen.

8 juni 2022 om 08:55

Zeker, maar 20 miljoen voor Senesi is echt zwaar boven zijn marktwaarde. Minimaal 20 miljoen voor Malacia en Kokcu is ook aan de hoge kant. Alleen voor Sinisterra zou het een redelijk bedrag zijn.

8 juni 2022 om 08:59

Daarom noemen ze het ook een vraagprijs.

8 juni 2022 om 09:30

Zo staat het niet in het artikel.

8 juni 2022 om 10:13

Adam24, prijs wordt bepaald door vraag en aanbod en blijkbaar is er veel interesse dus legt Feyenoord de lat hoog. In jouw andere comment refereer je waarschijnlijk naar Jorgensen waar in de winterstop een goed bod op kwam maar werd afgeslagen. Dat hij daarna meermaals geblesseerd zou raken had niemand kunnen weten. Wat je wel had kunnen weten is dat je enige goede spits in het midden van het seizoen laten vertrekken niet erg slim is (sportief gezien).

Daarbij dit was 4-5 jaar geleden bij 1 speler, je zou ook Drenthe als voorbeeld kunnen nemen die na een seizoen of wat voor de hoofdprijs naar Spanje vertrok.

8 juni 2022 om 11:01

Veel interesse?
Blijkbaar lees jij een heel ander artikel

8 juni 2022 om 11:26

@blind_rage

Uit het artikel:

Senesi schermt met serieuze interesse uit de Serie A, waar onder meer AS Roma, Internazionale en Napoli de kersverse international graag zien komen.

Daarbij was er eerder al uit Spanje en Engeland interesse.

8 juni 2022 om 11:57

Net zoals de berichten dat elke speler van ajax aandacht heb van barca en bayern?

8 juni 2022 om 15:53

@blind_rage, wat is je punt en relevantie met dit onderwerp? Als het je allemaal zo erg om Ajax te doen is waarom lees en reageer je dan op deze artikelen?

8 juni 2022 om 21:39

Na die missers met Dolberg en Nerez denk ik dat ze Haller nu in de verkoop moeten zetten in Amsterdam. Feyenoord heeft 4 miljoen over voor een spits, done deal lijkt me. Beetje gelijkwaardig met de “hete broodjes” die jij benoemd @Adam24. Malacia is een jeugdspeler/international met een doorlopend contract, waarom zou je die voor minder dan 10 miljoen moeten laten gaan?

8 juni 2022 om 08:51

Haps kwam na het kampioenschap, maar goed verhaal.

8 juni 2022 om 08:57

Haha, klopt, maar je snapt het punt denk ik.

8 juni 2022 om 10:04

Ik snap je punt eigenlijk niet. Je houdt van je hele punt alleen maar Jorgensen over. En daar viel op dat moment wel wat voor te zeggen ook. Dat het achteraf niet goed heeft uitgepakt, tja...Malacia laat al een paar seizoenen zien een groot talent te zijn en ontwikkelt zich uitstekend. Kokcu kwam als groot talent, heeft een tijd stilgestaan in zijn ontwikkeling, maar heeft Feyenoord dit seizoen regelmatig bij de hand genomen en Senesi is sinds zijn komst altijd een betrouwbare en sterke verdediger geweest waar nog meer rek in zit. Jorgensen heeft 1 seizoen echt geknald. Dus nee, je vergelijking gaat helaas niet helemaal op.

8 juni 2022 om 12:23

Ach, waar maak je je druk om? Ajax had Dolberg moeten wegdoen voor die 50 miljoen die was geboden. Ajax verspeelde 55 miljoen toen Napoli dat bood voor Bazoer. En over David Neres die voor 55 miljoen naar China kon zullen we het maar helemaal niet meer hebben.

Soms sla je toe op het juiste moment en soms niet. Wat je zegt over Jorgenson snijdt hout. Die werd na dat seizoen zwaar bewierrookt om zijn kwaliteiten, zijn doelgerichtheid en zijn waarde voor Feyenoord. Dat hij ongeveer implodeerde daarna, wie had dat destijds voorzien eigenlijk?

8 juni 2022 om 14:00

Altijd een gokje, wanneer moet je een speler verkopen.
Moeilijk, maar dat maakt het ook mooi.

Een Millik hebben we bijvoorbeeld weer op een mooi moment verkocht, waardoor hij gewoon veel opgeleverd heeft.
Zelfde met Sanchez, die destijds Ajax's grootste verkoop ooit was, en heeft het nooit gehaald tot de Absolute top.

8 juni 2022 om 08:54

Een vrij vroege conclusie terwijl de transfermarkt officieel nog niet eens open is.

8 juni 2022 om 09:00

Je moet ze inderdaad verkopen wanneer de broodjes heet zijn, maar niet voor de prijzen van een ijskoud broodje.

8 juni 2022 om 09:01

Lol, je kletst wel episch uit je nek zeg. Na het kampioensjaar zat Jorgensen pas één jaar bij Feyenoord, niet gek dat je hem dan niet voor een appel en een ei wil laten gaan. Haps is pas na het kampioensjaar gehaald en daar zijn nooit serieuze biedingen voor gekomen door alle blessures. Bovendien had Feyenoord zelf 5,5 mln voor hem betaald. Verder zijn Karsdorp en Kongolo toen allebei voor bedragen van rond de 15 mln verkocht. Niet gek voor twee backs.

8 juni 2022 om 09:19

Eigenlijk wel treurig dat omdat letterlijk één speler (Jørgensen) niet op het juiste moment is verkocht dit nu ALTIJD aangehaald wordt als het gaat om een speler verkopen lol

8 juni 2022 om 09:30

Nee hoor, Ik lees dit nieuws ieder jaar. Feyenoord houdt ieder jaar zijn poot stijf, laten de spelers niet makkelijk gaan etc. Ze moeten eens leren door te selecteren. Als je 15 miljoen voor Kokcu kunt krijgen, moet je dat gewoon aandurven, vertrouwen op je scouting om weer een nieuwe speler neer te zetten die weer een dergelijk bedrag (of meer) oplevert binnen een paar jaar.

8 juni 2022 om 09:53

Ik kan mij ook nog Thomas Buffel herinneren die voor 10 miljoen naar Glasgow Rangers kon en uiteindelijk transfervrij vertrok. Je hebt zeker gelijk dat het niet iedere transferperiode voorkomt bij Feyenoord. Echter het is wel een feit dat Feyenoord slecht is in het verkopen van spelers. Echter staat daar weer tegenover dat Feyenoord er iedere keer in slaagt om van een Trabantje een Ferrari te maken. Neem alleen al Dessers dit seizoen.

8 juni 2022 om 11:05

@alkmaar54, daartegenover kan je Drenthe weer zetten die na pakweg 30 wedstrijden voor 14 miljoen Euro naar Spanje vertrok. Jorgensen was prima verklaarbaaren Buffel, tjah zou prima kunnen maar als we dan al naar begin 2000 moeten voor meer voorbeelden...

Elke voetbalclub heeft achteraf slechte keuzes gemaakt, achteraf is natuurlijk ook wel heel erg makkelijk praten.

8 juni 2022 om 11:32

Adam24, noem dan eens wat spelers waarbij Feyenoord de afgelopen jaren zijn poot stijf hield. Ben benieuwd of je verder komt dan Jørgensen

8 juni 2022 om 15:14

De Guzman

8 juni 2022 om 16:18

@wandering, Feyenoord kreeg vlak voor de sluiting een aanbod zonder bankgarantie dan kan je daar weinig mee doen. Daarbij dat was ook nog eens in 2010, als Feyenoord dit nou 1x per 10 jaar zou hebben waar hebben we het dan nog over?

8 juni 2022 om 09:44

@Adam24
Haps was geen speler van Feyenoord in kampioensjaar.
Voor Jorgensen was er interesse maar met een wk in vooruitzicht kan een speler meer opleveren. Daarnaast verkocht Feyenoord toen haar beide backs, Kongolo en Karsdorp voor 15 en 16m

Overigens is na kampioensjaar bijna halve basis vertrokken bij Feyenoord

8 juni 2022 om 09:47

Ik ben het helemaal met je eens. Ik zie alles excuses alweer voorbij komen maar Feyenoord moet nu gewoon alle goede spelers voor redelijke bedragen verkopen (12 tot 15 is echt uitstekend voor Malacia bijvoorbeeld) en niet te hoog in de boom gaan zitten. Het is echt tijd om te cashen nu.

8 juni 2022 om 10:14

Of je behoud deze spelers plus enkele gerichte aankopen en doet een gooi naar kampioenschap / 2de plek. Wat directe CL plaatsing inhoud.
Tijdens wintertransfer kunnen de internationals die op wk hebben deelgenomen evt van de hand gedaan worden, mocht blijken dat 1ste of 2de plek niet haalbaar is. Na wk zijn spelers over het algemeen meer waard

8 juni 2022 om 11:40

@georgeleekens, Karsdorp werd een paar jaar geleden voor nog meer verkocht en toen moest Feyenoord verkopen. Ook presteerde Feyenoord lang zo goed niet als nu en was er minder interesse. Dat Feyenoord zo hoog gaat zitten is dan ook goed verklaarbaar, zeker ook nog eens met de huidige markt.

Kan Senesi ook goed schoonmaken, koken? Hoe is die met kinderen? Voor 2 miljoen wil ik misschien ook nog wel een bod doen!

We zitten nog in begin van de periode en de 3 spelers waar om gepraat wordt zijn inmiddels ook international.
Ik snap dat je een Malacia niet voor 10 mil laat gaan. Een bedrag rond de 20 zou idd beter zijn.
Dat er spelers verkocht moet worden lijkt me duidelijk.
Maar als je een paar sterkhouders kan pakken lijkt het me mooi.

Wie zou die onderhandelingen leiden? Volgens Chrisje Woerts is er grote paniek want Arnessen zou moeten worden vervangen en kan nauwelijks zijn werk doen… we zien alweer hoeveel onzin deze man uitkraamt.

Ontopic:
Goed dat Feyenoord hard aan het onderhandelen is maar hoe serieus moet je überhaupt onderhandelen als een club voor een Argentijns international 2 miljoen wilt betalen? En minder dan 10 voor Malacia. Het is natuurlijk een spel maar zou iemand mij willen uitleggen waarom ze überhaupt zo’n bod uitbrengen? Is er werkelijk iemand binnen die organisaties die denkt “zou wel een kans van slagen hebben?”
Ik zie de hoge transfersommen ook als iets goed voor de hele Nederlandse competitie want hierdoor worden spelers meer gewaardeerd. Als ik zie wat clubs vorig jaar betaalde voor de spelers van AZ ziet er nog genoeg ruimte voor Feyenoord om hard te onderhandelen zeker na de prestaties van dit seizoen.

Wilt Senesi interessant blijven voor La Albicelestes, dan is een transfer deze zomer naar een grotere ploeg in een grotere competitie wel noodzakelijk. Die stap moet Feyenoord hem ook gunnen bij de juiste prijs.

8 juni 2022 om 09:13

Bij de juiste prijs zal Senesi idd worden verkocht. In het artikel hierboven staat niets over Sevilla maar zij hebben hun linker centrale verdediger (diego Carlos voor 31 miljoen euro) al verkocht en zijn ook erg geïnteresseerd in Senesi.

8 juni 2022 om 09:30

Moet hij dan wel perse worden verkocht. Stel hij gaat naar Inter daar speelt hij Bastoni niet uit het elftal. En bij Roma weet ik ook niet of hij in de basis komt. Als hij droomt van het WK moet hij natuurlijk wel elke week spelen. En dat is bij Feyenoord wel zeker

8 juni 2022 om 09:33

Maakt Feyenoord toch niks uit als hij daar op het bankie komt. Als ze maar betalen

8 juni 2022 om 09:59

Feyenoord is natuurlijk niet de limiet voor een speler als Senesi. Als hij bij Feyenoord CL zou kunnen spelen is het nog het overwegen waard. Maar dat is niet het geval. Hij moet wekelijks meer uitgedaagd worden dan nu gebeurd.

10 miljoen voor Malacia? Wat denken die gasten bij Lyon?

8 juni 2022 om 12:24

Ik denk niet dat ze daadwerkelijk denken dat Feyenoord akkoord zou gaan. Maar zo werkt onderhandelen nou eenmaal. Ze hopen er dan met Feyenoord uit te komen voor ong 15/17 miljoen wat natuurlijk vrij marktconform zou zijn.

En zo is het, de uitverkoop tijd is voorbij bij Feyenoord en vanaf nu wordt het tijd om te cashen voor die jongens.
In mijn ogen zouden Malacia niet minder dan 18 miljoen, Senesi niet minder dan 15 miljoen en Sinistera niet minder dan 25 miljoen moeten gaan opleveren.

Senesi en Kokcu rond 20 mil is gewoon verkopen.
Sinisterra 25 mil ..

Niks meer voor een appel en ei weg.

Met dit geld kunnen ze stevig doorbouwen.

Als Feyenoord bijvoorbeeld een Bazoer en Quiten Timber kunnen halen staat daar straks een dijk van een middenveld

8 juni 2022 om 09:27

Ben ik wel met je eens. Alleen heeft Bazoer al lange tijd niet meer op het middenveld gespeeld maar als vrije man in een 3 mans verdediging. Dat is nog wel een dingetje

8 juni 2022 om 09:37

Bazoer, Timber en Aursnes is niet echt een complementair middenveld. Naast Aursnes moet je een creatieve middenvelder en een veelscorende 10 hebben.

8 juni 2022 om 10:14

Miki, zoiets verleer je niet snel.
Maar ik denk juist door de ervaring dat hij achterin heeft dat hij nog veelzijdiger is voor Feyenoord.
Hij is een veel en veel betere optie dan Hendrix

Creatieve mid:
Transfervrij:
Labyad, geen idee of het voor altijd gevoelig blijft liggen dat hij van Ajax komt.
Anders Suslov (talentvol), Ramselaar (lever hem aan Slot en je zal zien dat hij weer tot bloei komt)

8 juni 2022 om 11:19

@jeron. Labyad? Ramselaar? Ben jij toevallig Martin van Geel? Gelukkig zijn we van dat soort aankopen af.

Al een beetje waar ik bang voor was. De status van Feyenoord in Europa is nog zo matig dat de biedingen enorm tegenvallen. Ik moet nog maar zien of er transferrecords worden verbroken.

8 juni 2022 om 09:33

Feyenoord heeft ook in Europa status top club van Nederland. Daarnaast zijn de genoemde spelers international en hebben zich dit jaar Europees gepresenteerd.
Record van Kuyt gaat zeker verbroken worden. Feyenoord is primair niet genoodzaakt te verkopen.

8 juni 2022 om 10:00

Je weet zelf ook dat dit niet klopt. Ajax verkoopt zelfs een jeugdspeler zonder minuten in het eerste voor 7 miljoen (botman). Dat is evenveel als Feyenoord voor De Vrij kreeg.

8 juni 2022 om 10:17

Dat de vrij iets van 5 of 6m heeft opgebracht is oa dat hij voor het wk al was verkocht en er afspraken waren tussen de Vrij en Feyenoord nadat hij zijn contract verlengde.

Overigens had Botman wel een goed jaar bij Heerenveen er opzitten en verlengde hij vlak voor zijn transfer zijn contract

8 juni 2022 om 11:06

Feyenoord heeft de status topclub van Nederland?
Mensen kennen Feyenoord niet buiten Nederland hoor, je heb het over 30 jaar geleden wss

8 juni 2022 om 11:51

Buiten Nederland kennen mensen Feyenoord wel hoor...

8 juni 2022 om 12:35

Wat een onzin blind_rage

Feyenoord kent iedereen wel

8 juni 2022 om 11:29

@georgeleekens, de transferperiode is pas morgen in Nederland geopend. Het zou gek zijn als clubs nu al de absolute hoofdprijs zouden bieden, die prijzen zien we meer wanneer we tegen Augustus aanlopen.

Ik denk dat voor alle 4 de spelers wel geldt met een vraagprijs van 20 miljoen euro dat als er 15 miljoen euro wordt geboden dat Feyenoord wel gaat luisteren. Senesi moet wel de goede club kiezen. Inter volgt hem en Roma. Maar gaat hij daar spelen? Hij is nu in beeld bij de bondscoach en hij zal toch ook dromen van het WK. Dus nog een jaar Feyenoord zou misschien niet slecht zijn

Zo'n Roma zal toch ook wel gezien hebben dat Senesi eigenlijk een rode kaart had moeten hebben in die finale, omdat ie totaal niet op stond te letten? Ik zou daar toch geen 15 miljoen voor neer gaan tellen.

8 juni 2022 om 10:41

want het is een goed idee om een speler obv van 1 moment in 1 wedstrijd te beoordelen..

8 juni 2022 om 13:03

Thuis tegen Ajax stond ie ook te schutteren waardoor Ajax er met de punten vandoor ging.

Op topniveau gaat het om die momenten in topwedstrijden. Een goeie pot tegen NEC is ook leuk, maar dat is geen maatstaf hoe je het gaat doen als de weerstand elke week groter is.

Dat je als Feyenoord Malacia niet kwijt wil snap ik wel, Malacia is een goede verdediger die Feyenoord verder kan helpen. Bij een Senesi en Sinisterra is dat toch wel een ander verhaal vind ik, die blinken niet echt uit en zijn niet echt bijzonder o.i.d..

Wil niet zeggen dat ze deze twee spelers moeten gaan voor een appel en een ei, maar 20 miljoen is wel heel erg veel. Althans ik ga er vanuit dat het een stukprijs is en geen package deal.
Bij een package deal zou de verhouding dan zijn 5 miljoen voor Senesi en 15 miljoen voor Sinisterra o.i.d., zoals ik het zie. Leuke spelers, maar meer ook niet.
Zelfde geld voor Köckü trouwens, leuk maar absoluut geen top.

Maar goed hopelijk zit ik er naast, want ik heb het beste voor met Feyenoord, mooie club.

Als de clubs werkelijk menen dat ze ECHT een speler willen dan zullen ze ook voor moeten betalen
Feyenoord reageerde prima zo niet jammer dan. Komt goed niet overhaast reageren. Andersom gebeurd het precies het zelfde Het is ook een spel wat er gespeeld wordt.

Zou inderdaad alle 3 de spelers behouden. Of 1 verkopen voor 20+ en proberen 2 nieuwe te kopen van 10 mln.
Dan ga je beetje waarde creëren, zou top zijn als Fey weer mee kan doen om de prijzen zeg ik als Ajaxied

Feyenoord moet alle 3-4 nu gewoon voor de hoofdprijs verkopen. Wat je er nu voor krijgt na je Europese campagne (zelfs al is het maar Carnaval League), ga je er nooit meer voor krijgen. Over een jaar als je weer derde of vierde bent geworden in de ED en verder niks noemenswaardigs hebt bereikt verliezen ze zo 50 van hun waarde. Je kan als Feyenoord nu gewoon zo'n 60-80 miljoen opstrijken in totaal. Daarmee kan je deze vier spelers best vervangen, nog wat andere probleemposities aanpakken zoals een nieuwe spits en aanvallende middenvelder, én nog de komende jaren een lekker potje overhouden om financiã«le tekorten aan te vullen en je een risicootje te kunnen veroorloven zoals Ajax en PSV kunnen met transfers. Hup! Verkopen die hap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ63
7.NEC32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder20
Q. TimberMiddenvelder20
J. BijlowKeeper20
J. ToornstraMiddenvelder20
P. WålemarkMiddenvelder21
L. GeertruidaVerdediger21
O. IdrissiAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

10 fans
Verdediger, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren