Frenkie de Jong reageert op harde kritiek over te weinig rendement

Woensdag, 29 september 2021 om 23:49Jeroen van Poppel • Laatste update: 00:02

Frenkie de Jong vindt dat hij woensdagavond had moeten scoren of een assist had moeten geven tegen Benfica (3-0 verlies). De middenvelder van Barcelona kwam in het begin van de wedstrijd een aantal keren in gevaarlijke positie, maar zag zijn passes naar met name Luuk de Jong net niet gepromoveerd worden tot doelpunt. "Het is een hele zware klap", reageert Frenkie de Jong bij RTL 7.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door rm1334)

Waren de twee laatste kansen van Luuk de jong sowieso beide geen offside geweest? Verder kan je de jong weinig verwijten, kwam een aantal keer gevaarlijk in de 16 en meer dan een bal panklaar leggen kan je ook niet doen.

30 september 2021 om 08:46

Lierse

"verder kan je de jong weinig verwijten'

Exact. Mensen verwachten denk ik dat hij de assist geeft en tegelijk zelf zijn eigen assist scoort.

Wat ik trouwens wel bizar vind, is dat FdJ niet begreep waarom hij van positie wisselde. Dit kan toch niet op dit niveau!!!

"en misschien wilden ze via mij een extra man op het middenveld creëren, ik weet het niet. De Jong wist kort na afloop nog niet wat precies het idee was van Koeman met de positiewissel. "ik had ook wel het gevoel dat ik aan het begin van de wedstrijd een paar keer op gevaarlijke posities kon komen, maar dat kan ook via achter, dat is niet aan mij."

En uitleg van Koeman is echt van een coach die niet meer weet wat hij doet. :
"frenkie was voorin ook onderdeel van het missen van kansen, daarom is hij naar achteren gehaald."

Wat is dit voor uitleg/logica!!!

30 september 2021 om 09:17

Vreemd inderdaad want hij was samen met Pedri zowat de enige die ervoor zorgde dat die kansen er überhaupt kwamen.

30 september 2021 om 09:46

Volgens mij was Frenkie idd ook een vd minst slechte aan Barca kant. Maar is makkelijk bashen als je verwacht dat ie assists geeft, scoort en ook nog het spel van achteruit verdeelt. Dat ie een bal brengt en vaker te lang vasthoudt klopt natuurlijk, maar sommige mensen denken dat ie dit alleen maar doet. Gister had ie nb gewoon zelf moeten gaan, terwijl ie Luuk de goal gunde. Bovendien hadden iig beiden een assist moeten zijn (buitenspel of niet, Luuk had ze allebei moeten maken)

30 september 2021 om 14:07

Correct. En het was ook gewoon het beste wat hij kon doen in die situatie want dat is echt bijna een gemaakte goal die assist. Dan kun je moeilijk de assistgever de schuld geven van een misser.

30 september 2021 om 15:31

Daarnaast laat Frenkie hele moeilijke dingen heel makkelijk lijken waardoor alle bashers denken dat hij alleen simpele dingen doet. Punt is dat bijna niemand moeilijke dingen makkelijk kan laten lijken.

Misschien postbode Frenkie op de bank te zetten? Als die niet speelt win je toch wel je wedstrijden Koeman?

30 september 2021 om 00:11

DHL, DPD en Post NL schijnen op dit moment voor Frenkie in de markt te zijn

30 september 2021 om 00:26

Als postbode zou hij echt een perfect match zijn, dat voert Frenkie grandioos uit..

30 september 2021 om 07:55

Hij heeft gister letterlijk weer bewezen de postbode te zijn. Bij zulke kansen niet gewoon zelf afmaken maar de postbode willen spelen en breed leggen aan Luuk. Dan heeft hij gewoon een soort angst om zelf te schieten. Ruud Gullit blijft gewoon gelijk hebben over hem dat hij te weinig brengt.

30 september 2021 om 08:09

Na die tijd weten ze het wel wat ze fout hebben gedaan, wat is er met frenkie toch gebeurt raakt geen knikkers meer

Frenkie kan zich beter gaan richten op de 6 positie zoals bij Oranje. Dan hoeft die helemaal niet zoveel rendement te hebben. Want op 8 komt die tekort. Heeft zoals er staat in het artikel te weinig rendement voor een 8. En als die slim is kan die beter weggaan daar om bij een betere club wel een hoger niveau te halen. Want dit Barcelona gaat de komende jaren niks klaar spelen.

29 september 2021 om 23:59

Probleem is dat Busquets op die positie speelt. En afgelopen EK vond ik Busquets echt van hoog niveau. Ondanks dat hij nu minder in vorm is, speel je hem niet zomaar uit de basis.

30 september 2021 om 00:11

Mocht ik noem maar wat een Man City in de zomer een bedrag neerleggen wat minstens gelijk is aan het aankoopbedrag van Frenkie, kan het zomaar een win-situatie voor alle partijen zijn. Frenkie die een stap ophoog maakt, City wat een speler krijgt die ze 3 jaar geleden al wilden hebben, en Barcelona wat weer een grootverdiener uit de boeken kan schrijven voor een mooie transfersom.

30 september 2021 om 00:20

City gaat Frenkie nu niet meer halen denk ik, Rodri werd als alternatief gehaald voor Frenkie, is verdedigend nog beter ook en maar 1 jaartje ouder. Mocht City hem halen, dan zal hij ook bij City op 8 gaan spelen. Ik denk dat ze hem bij Manutd op 6 beter kunnen gebruiken.

30 september 2021 om 00:27

United zou ook goed kunnen inderdaad, ik dacht vooral aan City omdat Guardiola een enorme fan van hem is en voor dat soort spelers wel de portemonnee wil trekken. Met wat hij gekost heeft is Engeland denk ik de enige vervolgstap vanuit Barcelona, of hij moet nu wel naar Parijs willen.

30 september 2021 om 00:31

Iemand die het verschil niet bij Barca kan maken heeft letterlijk niks te zoeken bij Manchester City. Win win voor Frenkie en Barca, maar niet voor City. Paar transfer GERUCHTEN van jaren geleden zeggen vrij weinig in deze. Als je denkt dat City überhaupt bijna 90 miljoen voor Frenkie gaat leggen én dan als 'winnaar daar uitkomt' is op z'n minst een diehard Frenkie fan, zou je haast denken. 1 leuk seizoen in een bizar goed draaiend Ajax met uitblinkers Ziyech, Tadic en De Ligt, maakt hem nog niet automatisch absolute wereldklasse, nogmaals, geloof niet elk gerucht wat je leest. De bizarre mediahype omtrent Frenkie doet in ieder geval z'n werk, zo te lezen. (Overigens Frenkie afrekenen op puur rendement is oneerlijk gezien hij van nature een verdedigende middenvelder is, zelfs ooit verdediger bij Ajax, oftewel allesbehalve offensief)

30 september 2021 om 00:36

🤣🤣🤣 Frenkie voor 80mil? Ik denk dat men niet eens bereid is om er 40mil voor te betalen. En waarom zou Frenkie hoger moeten? Die jongen doet al niks bij Barca met zn tikkie breed en tikkie terug. Heeft niks te zoeken hoger. Gundogan, Kevin, Fernandinho Rodri zijn allemaal beter dan hij. Denk je echt nog dat de clubs in een rijtje voor deze overschatte speler staan? Ik dacht het niet. Moest je gisteren Veratti zien schijnen zeg.. dat is pas een middenvelder van wereldklasse.

30 september 2021 om 00:59

Zou hij een Matic of een McTominay eruit kunnen spelen bij United? Ik betwijfel het.

30 september 2021 om 01:27

@rm1334 Matic is zo geweldig niet hoor. Vorig seizoen veel gepasseerd ipv middelmatige Fred. Manutd is al langer opzoek naar een alternatief voor Matic en Fred, Frenkie zou een prima opvolger kunnen zijn denk ik zo!

30 september 2021 om 08:49

"zou hij een Matic of een Mctominay eruit kunnen spelen bij United? Ik betwijfel het.'

Nog even en mensen gaan beweren dat FdJ een Rosario of Claisie er niet uit kan spelen....

30 september 2021 om 11:30

Feit blijft dat geen enkele Europese topclub zit te wachten op een speler die constant het spel vertraagd door onnodig te dribbelen om vervolgens een risicoloos passje over twee meter breed of terug te geven

30 september 2021 om 14:04

Aguerooo je hebt gelijk: Matic is zo geweldig niet.

30 september 2021 om 14:06

Inderdaad Mr Krillin, ik denk dat mensen ook zullen betwijfelen of een Rosario/clasie een Matic of Mctominay eruit kunnen spelen.

Hij moet stoppen met spelen als een postbode wat is er toch gebeurt met de Ajax jongens Ziyech , Frenkie , Donny en De Ligt ze zijn het compleet kwijt..

30 september 2021 om 00:02

Donny is het niet echt kwijt, die heeft gewoon niks te zoeken op dat niveau. Typisch zo'n speler die rendeert in dat Ajax systeem, waar hij gewoon als spits mocht spelen en eigenlijk nooit op het middenveld te vinden was. Ziyech heeft wel de klasse, maar het komt er gewoon niet uit onder Tuchel. Frenkie en De Ligt zijn gewoon naar 2 clubs gegaan waar het niet lekker draait. De Ligt is ook veel te geforceerd gaan spelen, wat ook niet helpt. Ik zeg allemaal terug naar Ajax en die CL alsnog pakken.

30 september 2021 om 08:04

Om heel eerlijk te zijn, hoef ik alleen Ziyech terug. Voor Frenkie heb ik liever Gravenberch. Veel meer drang naar voren en veel geiler op goals. Voor de Ligt liever Timber, waar de Ligt eerst veel te gretig was met aanvallen is hij nu veel te gretig op fysiek verdedigen. Doe dan maar Timber die meer snelheid heeft en dus nog beter kan corrigeren daar waar nodig. En Donny hoef ik niet zo nodig terug. Berghuis en Klaassen kunnen die positie aardig opvangen, waarbij berghuis Ajax makkelijker laat. Voetballen en Klaassen makkelijker scoort. Voor Ziyech is echter ruim baan wat mij betreft. Daar vinden we wel een positie voor. Of nou Antony of Berghuis gaat banken of Gravenberch en met de punt naar achteren gaan spelen.

Haha “Frenkie was verantwoordelijk voor missen van kansen daarom is hij naar achter gehaald?” “We hebben geen rechtsbuiten” terwijl Demir en Collado op rechts kunnen. “Messi maakte de rest beter dan ze waren” “de selectie is niet goed” terwijl je punten verspilt tegen mindere tegenstanders zoals Granada. En deze man roept nog dat de selectie achter hem staat!? Ik heb hem daarnaast nooit verantwoordelijkheid nemen voor zijn fouten en daden. Deze man geeft de scheids, het team en het bestuur de schuld maar lijkt zelf niks fout te doen in zijn ogen. Gast je bent een oude vent maar gedraagt je als een 16 jarige! Koeman oprotten!

30 september 2021 om 00:56

"Messi maakte de rest beter dan ze waren". Ga je dit nu serieus ontkennen?!!???

30 september 2021 om 02:25

Je mist het punt dat hij probeert te maken gozert… Hij doelt namelijk op het feit dat je, nadat Messi vertrokken is, niet moet gaan roepen dat het door het gemis van Messi komt dat je tegen een laagvlieger als Granada punten morst. Maar waarschijnlijk las je alleen letterlijk die citaat en als Messi fanboy raak je dan getriggerd, kan gebeuren.

Tja als je Luuk moet bedienen kan je wel 100 voorzetten blijven geven tot je een assist op je naam hebt staan. Dus ja assist kan ik nog inkomen dat het tegen valt. Maar zelf scoren moet die zelf afdwingen en daar faalt hij veel te veel in.

30 september 2021 om 09:49

Denk dat ie Luuk vooral een goal gunde.

Zelfs voor de ultra Frenkie fanboys wordt het steeds moeilijker om hem te verdedigen.

Heeft hij een goed schot? Nee
Goede steekball? Nee
Kansen creëren? Nee (kom niet aan met Luuk mist alles, ook met Messi had hij 0 assists)
Fysiek? Nee
Power? Nee
Team op sleeptouw nemen? Nee
Zelfs af en toe op de juiste plek staan zoals VD Beek heeft hij niet

Kan iemand me uitleggen waarom deze man nog als sterspeler wordt gezien? Dribbeltje naar voren en tikkie breed of naar achter. Johann Vogel en Eyong Enoh konden dat ook. Ik snap het oprecht niet. Frenkie is voor mij de reden dat Barca zo afzakt, hij vertraagt alles en trekt teveel (onterecht) aandacht naar zich toe.

30 september 2021 om 01:34

Nederturk wat een onzin zeg. Frenkie heeft echt wel power en is fysiek juist echt top. Heeft heel loopvermogen. Verder kan hij heel belanfrijk zijn in de opbouw aangezien hij met zijn versnelling vaak een man meer situatie kan creëren in de opbouw. Kijk het is gewoon een goede middenvelder maar niet absolute wereldklasse als een verratti, kimmich of de bruyne oid. Wat overdreven weer van jou om weer te doen alsof ie er niks van kan. Is echt wel een hele goeie middenvelder alleen in een dienende rol.

En wie ziet hem dan als sterspeler? Krijgt juist bakken kritiek. En trouwens Messi je weet wel de beste speler ooit, wou frenkie er heel graag bij hebben. Als
Messi dat wil dan moet je echt wel wat kunnen

30 september 2021 om 02:40

Met Messi had hij 8 assists. Geen 0. Staat gewoon in de tekst hierboven, hè.

30 september 2021 om 03:28

Probleem is alleen dat je Messi een passje kan geven over twee meter op het middenveld, vervolgens kapt Messi dan 6 man uit en scoort hij en het telt als een assist

30 september 2021 om 07:07

Wauw ik ben echt verrast over de reacties in dit topic. Frenkie speelde echt gewoon uitstekend het eerste half uur als RCM. Nu gaan mensen zelfs beweren dat het niet aan Luuk en Memphis lag maar aan hem dat die zuivere assists om zeep geholpen werden. Geeft hij die 3 ballen op Messi dan sta je 3-1 voor in de 30e minuut met 3 assists van Frenkie. Die gekke Koeman sleept hem daarna weer naar CV en daarna naar 6, toen was het beste er wel weer af ja. In de beginfase gewoon de beste man in aanvallend opzicht bij Barca.

30 september 2021 om 08:52

@japie

"probleem is alleen dat je Messi een passje kan geven over twee meter op het middenveld, vervolgens kapt Messi dan 6 man uit en scoort hij en het telt als een assist"

Oke kan je even aangeveven welke wedstrijden Messi vorig seizoen dit deed.

30 september 2021 om 09:01

@MrKrillin je neemt het weer heel letterlijk maar je snapt mijn punt denk ik wel. We hebben Messi ook weer tegen City gezien. Degene die Messi die pass gaf voor dat afstandsschot zal ook wel een assist achter zijn naam hebben staan nu maar Messi heeft zoveel individuele klasse dat hij zelf dingen creëert en het verschil maakt. Als je een bak aan Messi geeft heb je al heel snel een assist achter je naam

30 september 2021 om 09:29

Het is inderdaad absurd Sander. Frenkie was de eerste helft de beste man aan Barca kant maar moet volgens velen elke wedstrijd 2 assists en een goal maken om goed te spelen. Over het dramatisch verdedigen van Piqué, Garcia en Roberto hoor je niks want Frenkie was zogenaamd postbode aan het spelen. Achja, hoge bomen vangen veel wind zullen we maar zeggen.

30 september 2021 om 09:52

Vind dit ook zo bizar. Mensen willen gewoon lekker bashen en dan is onze oud Ajacied klaarblijkelijk een heel makkelijk doelwit. Er waren veel slechtere gisteren, ook onder de Nederlandse spelers.

30 september 2021 om 11:28

Er zullen slechtere zijn geweest maar hebben die 86 miljoen gekost?

30 september 2021 om 12:35

Ja er waren er inderdaad 10 slechter aan Barca zijde ja, maar laten we toch doen alsof het allemaal aan De Jong ligt hahah. Aankoopbedrag is geenszins relevant als je een wedstrijdbeoordeling geeft. Frenkie de Jong was een van de weinigen bij Barca die gewoon prima speelde.

30 september 2021 om 12:42

En betreft de assist van Mbappé op Messi, lijkt me volstrekt logisch dat ie die op zijn naam krijgt toch? Kaatst gewoon in de een-twee op de rand van de 16 waarna Messi hem (prachtig) binnenschiet. Sinds wanneer telt dat niet meer als assist haha?

30 september 2021 om 16:25

@Sanderk91 Ik zal een even die assists van Frenkie later opzoeken en dan ik kijken of die goals ook op zijn conto zijn te schrijven door assists die briljant zijn, maar hoezo wordt er dan bij Maguire en Joao Felix wel iedere keer naar het transferbedrag gewezen als ze niks uitzonderlijks laten zien?

30 september 2021 om 07:29

Frenkie had in de eerste helft 2 ballen panklaar voor leeg goal gelegd en een fantastische bal op Depay die alleen door kon maar de bal verkeerd mee nam. Dat zijn feiten die je helaas vergeet. Jouw naam doet me vermoeden dat jij andere belangen laat meewegen want je gebruikt leugens om een punt te maken. Zet jezelf niet zo voor lul.

30 september 2021 om 10:23

Wt...? Daar is alweer de standaard Pvv'er die begint over mijn afkomst. Elke topic is er wel 1, word er zo moe van. Stop eens overal afkomst bij te halen en te huilen. Ga van je zolderkamer af en wat met je leven doen, klein kind.

Gezien het aantal likes gelukkig wel genoeg normale mensen die inhoudelijk het met mij eens zijn zonder overal ''racisme tegen Nederlanders!!11!!1' te zien.

30 september 2021 om 10:30

Nogmaals, zet jezelf niet zo voor lul, wat een dom gelul over racisme zeg. Je opmerking bevat gewoon leugens om een punt mee te maken, dat is pas gedrag van een klein kind. Geen idee wat je motivatie daar anders voor is dan dat hij je gewoon een beetje pijn heeft gedaan.

30 september 2021 om 09:44

Vogel en Enoh vergelijken met De Jong. Jij hebt echt bijzonder weinig verstand van voetbal.

Dit is toch echt wel nog steeds een geweldige voetballer hoor. Statistieken van hem verwachten begrijp ik niet goed. Soort speler is hij gewoon niet. Is eentje die in een goed draaiend elftal de versneller kan zijn van wat dieper op het veld. Beetje het gevoel dat hij in een rol wordt gedwongen die niet echt de zijne is. Hij kan zeker een goal maken maar vind het wat geforceerd dat hij statisieken zou moeten hebben. Net voor de verdediging ballen roven en accelerator zijn. Hou het daarbij. Komt het wel goed.

Meest overschatte speler van de wereld.
Hij is juist de reden dat het slecht gaat.
Nergens echt goed in, balletje breed en soms terug.

30 september 2021 om 07:30

Zowel bij Fotmob, als bij SofaScore, als bij WhoScored krijgt hij allemaal de hoogste wedstrijdbeoordeling aan de kant van Barca. Zitten al die internationale statistiekensites er nou zo naast of zitten hier nou zoveel mensen die onterecht hun gram willen halen? Frenkie de Jong de reden van het slechte spel van gisteren noemen is echt werkelijk lachwekkend. Had gewoon minstens 2 en misschien zelfs 3 assists moeten hebben in de eerste helft en was zeker als centrale middenvelder (waar hij aan de aftrap stond) de beste man aan de kant van Barca. Ja, ook beter dan Pedri die veelvuldig bewierookt werd in live meepraten bijv. Het is echt sonde dat Koeman zo achterlijk is om hem naar CV te halen als hij Pique eraf haalt voor Gavi, dat heeft Barca gewoon de das om gedaan, ze hadden 4-3-3 moeten gaan spelen toen.

30 september 2021 om 09:04

Zo heb je ook Opta die van die mooie cijfers heeft. Volgens hun hoorde Veltman bij de beste vijf verdedigers van Europa. Als je Barca een beetje volgt zie je zelf toch ook wel dat Frenkie meestal te weinig bijdraagt aan het spel van Barca. Hij moet wat meer risico in zijn spel gaan leggen en af en toe ook de bak het werk laten doen IPV constant onnodig te gaan dribbelen met de bal

30 september 2021 om 12:24

Komt z'n stokpaardje Veltman ineens weer boven tafel hoor. We hebben het nu over de wedstrijd van gisteren. Mensen hier -met jou voorop Japie- zitten gewoon uit hun nek te lullen zonder objectief naar de wedstrijd te kijken. Frenkie was gisteren als CM (meer vooruit geschoven, vanaf aanvang wedstrijd totdat Pique eruit ging) gewoon de beste man aan Barca zijde. Nee, hij speelde geen postbode. Nee, hij dribbelde niet onnodig. Nee, hij legde niet alle ballen breed en terug. Hij had 2 panklare assists en een fantastische steekbal op Memphis binnen een half uur. Hij had evenveel geslaagde dieptepasses als Pedri (beide 4 - terwijl Frenkie na een half uur ineens centraal achterin werd gezet) en meer key-passes dan Pedri (3 om 1) bijvoorbeeld gisteren. Ben dan ook eens een keer zo eerlijk om dat te benoemen als dat zo is en kom niet met "maar meestal brengt hij te weinig".

Frenkie de postbode noemen is no respect

Frenkie had er ook 2 moeten maken, maar beslist voor de keeper continu dat hij de bal moet afleggen.

Ik ben ook een enorme Frenkie fanboy. Maar wat valt hij toch door de mand zeg. Zo veel kwaliteiten zoals hij dat bij Ajax aantoonde hebben we sporadisch gezien in het shirt van Blaugrana. Het ligt zeker aan hem zelf, maar misschien ook aan het team waarin hij speelt. Van een geoliede machine Ajax, naar een enorm gemankeerd Barcelona, waar Lionel Messi eigenlijk alles in zijn eentje camoufleerde. Dramatisch.

Frenkie is geen onderdeel van het probleem. Hij IS het probleem. Op die positie heb je een speler nodig die het spel ziet, passes geeft, assists, het team op sleeptouw neemt en het spel versnelt. Frenkie loopt alleen maar met de bal en op momenten dat hij moet schieten, durft hij niet.
Met postbode-voetbal en tikkies breed schiet geen enkel team iets op.

Mooi leven in Barcelona maar qua voetbal wordt het voorlopig niks meer.
Snel weg daar

Frenkie is een prima speler, maar niet 1 van de buitencategorie. Barca dacht een vervanger voor Busquets te hebben gehaald, maar zelfs die nog nu nog 2 klasse beter.

Frenkie is een leuke zondagvoetballer maar bij zowel Barca als Oranje brengt hij weinig nieuws of verfrissends. Hij kan in het rijtje transfers waarbij Barca te veel heeft uitgegeven en er weinig voor terug gekregen heeft.

Frenkie fanboys hebben geen verstand van voetbal, omdat het er allemaal heel sierlijk uitziet denken ze dat het een topspeler is. Die gast vertraagd zovaak het spel, dribbelen met de bal op het middenveld om uiteindelijk tikkie breed of terug te doen, de bal op links krijgen en in plaats van opendraaien en op rechts de opening zoeken eerst de drukte in dribbelen om vervolgens weer tikkie breed of terug te doen terwijl in de tussen tijd de ruimte op rechts weg is, nooit gewoon 1 keer raken. Frenkie fanboys zeggen altijd ja hij temporiseerd het spel ofzo, ja dat doet hij maar dan in negatieve zin. Man man man.

Hij mist een killersinstinct, anders ram je die bal keihard in de kruising, en hij mist ook zelfreflectie, want als je beweert dat je rendement vorig jaar wel prima was, terwijl je voor 80 miljoen bent gehaald en je als de spil van deze ploeg wordt gepresenteerd (achter Messi), dan is het resultaat onder de streep na dat 'prima rendement' vorig seizoen dat je kansloos 3e wordt in La Liga en dat je met 8-2 uit de CL wordt gekegeld, waarbij je misschien af en toe wat leuks liet zien tegen de Celta's en de Elches en de Levantes, maar nooit wanneer het erom ging. Sorry hoor, de kritiek op De Jong is niet alleen gefundeerd, het is gewoon feitelijk onderstreept op de grasmat. Door hemzelf.

Frenkie zwaar overhyped. Voegt niks toe aan dit Barca..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Osasuna21-4
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller158
GaviMiddenvelder130
Riqui PuigMiddenvelder80
L. de JongAanvaller71
M. ter StegenKeeper130
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

256 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 12 1 3 1
2020/2021 Barcelona 37 3 5 0
2019/2020 Barcelona 29 2 2 1
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Veerman heeft exceptionele kwaliteiten, dat zie ik zelfs Frenkie niet doen’

Joey Veerman nam sc Heerenveen afgelopen weekend maar weer eens bij de hand. De middenvelder zorgde met een zeldzame bevlieging voor het enige hoogtepunt van de wedstrijd tegen Heracles Almelo (0-1)...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 6 december
Paris Saint-Germain gaat een bod uitbrengen van 35 miljoen euro op Rayan Aït-Nouri. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren