Derksen en V/d Gijp fileren docu over Depay: ‘Heel vermoeiend, heel vervelend’

Zondag, 20 juni 2021 om 23:25 • Laatste update: 11:40

Johan Derksen en René van der Gijp zijn niet te spreken over de documentaire ‘Met beide benen’ over het intensieve herstelproces van Memphis Depay, die zondagavond werd uitgezonden op BNNVARA. Derksen vond de documentaire ‘heel vermoeiend’ en ‘heel vervelend’, terwijl René van der Gijp in het programma De Oranjezomer van SBS6 ‘heel ongemakkelijk’ te zijn geworden van de beelden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

186 reacties (laatste reactie door superman123)

Dan kijk je toch niet? Ik vind deze mannen ook vrij vermoeiend en vervelend en kijk er dus ook niet meer naar, jammer dat je er alsnog mee om je oren wordt geslagen op VZ maar goed.. Dan moet ik het artikeltje maar niet openen he.

20 juni 2021 om 23:33

Je kopt hem zelf in, he ...

20 juni 2021 om 23:36

Het is wel een kwaliteit elke aflevering een individu te kunnen afzeiken. Al telt het niet helemaal bij hen omdat ze toch vaak dezelfde kiezen.

21 juni 2021 om 08:19

Klopt helemaal, wat ben ik blij als deze droeftoeters eindelijk stoppen. Iedere keer hetzelfde en heb het idee dat ze alleen dingen roepen die scoren bij hun achterban. Depay is absoluut niet mijn type mens, maar hij laat wel zien dat hij echt een topsporter is, wat een vastberadenheid om te herstellen. Complimenten.

21 juni 2021 om 09:53

Nou zeg wat een topsporter, iemand die voor miljoenen revalideert na een blessure. Ieder mens zou dat toch doen...

21 juni 2021 om 10:33

Inderdaad. Wat een overdreven gedoe. Als een normaal mens na een burnout op kantoor weer zou herstellen en weer aan het werk gaat mag diegene zich dus ook een top werknemer noemen.maar dan voor een modaal salaris en zonder sterren status.

21 juni 2021 om 10:59

nou knap hoor. Voor dat salaris ga ik 5 jaar revalideren.

Maatje van mij ook kruisband afgescheurd, 7 maanden aan het herstellen, pang, nog een keer afgescheurd. Even uithuilen, kop omhoog en weer 9 maanden herstellen en nu zn eerste trainingen weer mee gedraaid na bijna 2 jaar.
En dat terwijl hij contributie betaald ipv een salaris krijgt van zoveel miljoen, hij ernaast nog gewoon 40 uur moet werken en een gezin heeft.

Een blessure is nooit leuk, ook niet voor een topsporter, maar hij doet hier niks speciaals

20 juni 2021 om 23:46

Elke dag letterlijk gezeik van deze heren. Ik heb een goede adblocker, maar moet bekennen dat ik liever reclames zie dan negatief Derksen gezeik. VZ zou ook eens moeten nadenken of dit soort berichten nieuwswaardig zijn: elke dag negatief en op de man

21 juni 2021 om 08:49

Klik dan niet op deze berichten. je houdt het zelf in stand.

21 juni 2021 om 08:54

Grasnaaier spreekt zich ook uit.

21 juni 2021 om 00:03

Aan de andere kant is het wellicht hun werk om het te bekijken.. Verder niet teveel aandacht aan besteden.

21 juni 2021 om 00:11

Ik werd ook ongemakkelijk van de Memphis documentaire maar ik word ook ongemakkelijk van de overdreven blije en lachende Frenkie en zijn teksten voor de bühne. Memphis leeft in een of andere glamour celebrity wereld en Frenkie in Disneywereld

21 juni 2021 om 00:26

Als je misschien je negatieve blik eens verandert in een positievere kijk op bepaalde punten, zoals mensen gewoon accepteren zoals ze zijn. Dan had je je waarschijnlijk ook niet zo ongemakkelijk gevoeld om naar Memphis of frenkie te luisteren.

21 juni 2021 om 00:41

ik zeg toch ook niet dat ik niet accepteer wie ze zijn? ik zeg alleen dat ik er ongemakkelijk van wordt. hoe ze zich verder gedragen of leven dat is hun goedrecht

21 juni 2021 om 00:53

Haha mooi verwoord

21 juni 2021 om 02:40

Elke gemiddeld tot boven gemiddelde profvoetballer bij een grote club leeft in een glamour celebrity wereld. Ze krijgen ernaar betaald toch? Wat moet Memphis doen dan? Wonen in een studiootje en rijden in een 2e hands Fiat 500? Verder heb ik de docu op weinig glamour praktijken kunnen betrappen. Dit is gewoon het leven van een goedbetaalde speler. Frenkie is gewoon wie hij is. Hij lacht veel. Heeft hij reden tot huilen dan?

21 juni 2021 om 03:24

Ik denk dat Memphis en Frenkie ook heel ongemakkelijk zouden worden als Japie Krekel vaak geïnterviewd zou worden

21 juni 2021 om 03:54

@ Japie het valt me op dat je regelmatig Frenkie er bij haalt als het over Depay gaat. Eerst over zijn zonnebril en nu weer over het lachen.

21 juni 2021 om 07:41

Natuurlijk leeft Frenkie in een Disney wereld. Hij heeft alles, een mooie vriendin, mooi huis, mooie baan in Barcelona, mooie vakanties etc. Alleen is zijn levensstijl niet bepaald goed voor het klimaat.

21 juni 2021 om 08:10

Weinig glamour. Wonen in Dubai met sportwagens voor de deur en een assistent die nog van buiten naar binnen moet komen, om een flesje water aan te geven, die 2 meter van hem af staat. Stel je voor dat hij op moet staan terwijl hij van zijn fruit hapje geniet. Allemaal glamour tuurlijk, dat moet hij weten, het is zijn geld/leven, maar dat mensen dat vermoeiend vinden snap ik wel.

21 juni 2021 om 09:01

wat een onzin KJ. Als mensen volledig buiten de realiteit leven is het heel logisch dat je dat een raar gevoel aan overhoud. mensen 'gewoon' accepteren is iets wat niet zomaar even aan te zetten is in het menselijk brein. Jij wel. erg knap

21 juni 2021 om 09:28

@[email protected] ik vind Depay en Frenkie goede voetballers . Prima profs ook verder die leven voor hun sport alleen deze docu van Depay vond ik wel een beetje cringe. Wat Frenkie betreft wordt ik soms een beetje moe van die Dirk Kuyt texten. Hij zegt eigenlijk niks in interviews maar goed dat geldt eigenlijk voor 90 procent van de voetballers. Het is een beetje open deuren intrappen en clichés ophoesten die ze op de mediatraining hebben geleerd

21 juni 2021 om 09:30

@PietetPrins773 dat zou goed kunnen. Iedereen is anders. Hoe slecht ik bv een Van Gaal trek zo zullen sommige mensen op dit forum mij weer heel slecht trekken 😄

21 juni 2021 om 09:33

@[email protected],

Je bedoelt zoals N'golo Kante,

Het kan gewoon hoor ook aan hun worden die dingen verkocht.

21 juni 2021 om 10:08

Hahaha Japie ik was het voorheen eigenlijk pertinent met je oneens en vond je een ontzettende 'je weet wel', maar sinds een paar maanden ben ik het constant eens met wat je schrijft en moet ik er zelfs smakelijk om lachen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Behalve over Dirk Kuyt, daaar zullen we het nooit eens worden, want hij is de nummer 1 die zichzelf neerzet als moreel kompas van Nederland. Dat hij buiten de deur snoept moeten we hem maar vergeven omdat het zo'n leuke jongen is. Right. Maar ik snap wel wat je bedoelt, ik word er ook ongemakkelijk van. Ik denk dat het komt omdat het een act is, het je willen presenteren op een manier die ver afstaat van de werkelijkheid. Bij Frenkie is alles leuk en lief en goed en mooi en fijn. Maar als ik hem dan op het veld zie mekkeren om kaarten, schwalbes zie maken en maniertjes zie hebben, dan vraag ik me echt af of Frenkie voor de camera zichzelf wel is. Ook bij De Ligt heb ik dat gevoel, meneer Van Basten ontzettend bedankt dat u, weledelgestrenge heer, mij van kritiek heeft willen voorzien. Alles voor een wit voetje. En het merendeel van Nederland vindt het prachtig, want als je er wat van vindt ben je zuur en negatief. Echtheid, dat is wat ik wil zien. Dat een wedstrijd kut was, dat het tactisch ruk was, dat een systeem totaal niet werkte of dat 4 goals maken niet altijd een teamprestatie is maar waar je ook eens individueel blij mee mag zijn etc. Dat politiek correcte gelul, dat er nog lieden zijn die erop staan te wachten, ik kan er met mijn hoofd niet bij. Ik zou zo de interviews van vanavond al uit kunnen typen, of we nou winnen of verliezen. Dan liever Louis van Gaal, Kenneth Perez, Zlatan Ibrahimovic, Josã© Mourinho. Je kan er echt van vinden wat je wil, maar ze zeggen wel waar het op staat.

21 juni 2021 om 10:30

@JizZzy mooi om te horen ☺️ Ik ben het ook zeker eens met je opmerking over De Ligt. Als een analist zegt dat je helemaal niks hebt geleerd in Italië kan ik me moeilijk voorstellen dat je het daar mee eens bent en dat je zo iemand geen ongelofelijke flapdrol vindt. Aan Van Gaal en Mourinho kan ik me ook wel eens storen maar het zijn idd kleurrijke figuren die een mening hebben en dat zie ik ook liever dan al die trainers en spelers die alleen maar teksten voor de bühne eruit gooien

21 juni 2021 om 02:50

Weet je wat het is met Derksen .die man is respectloos als het om andere mensen gaat hij heeft meer respect voor z’n hond dan voor een mens. Hun proberen altijd soort van af te kraken en denken dat ze zo meer kijkcijfers zullen winnen terwijl het echt gewoon walgelijk is hoe ze doen. Alles wat met depay te maken heeft is nooit goed letterlijk en figuurlijk en dat heeft niks meer te maken met een mening maar het is gewoon haat.

21 juni 2021 om 07:45

Haat is heel wat anders. Derksen irriteert zich aan zulk soort mensen en kan er met zijn hoofd niet bij waarom mensen zoals Depay zo'n imago willen behouden en gewoon niet eens een keer normaal doen.

21 juni 2021 om 04:19

Had je mij niet eens keer aangesproken op goed heilig man Derksen, nadat ik kritiek leverde op hem en dit programma? Agh anyway, zo zie je maar, ik roep het al vaker. Het gaat nergens meer over. Alleen mensen constant zitten afzeiken, asociaal en enkel om zogenaamd relevant te blijven. De formule van dat programma en Derksen geilt erop. Wat betreft Memphis, heb helemaal niks met zijn leefstijl maar ik laat hem in zijn waarde. Hij leeft hoe hij wil en doet niemand kwaad. Maar zij zitten continue anderen af te zeiken, laatst van Gaal ook al. Maar objectief zijn, zit niet bij Derksen in het woordenboek. Die kraakt steeds mensen af die hij niet mag, van Gaal, nu de Oranje jongens, ...zij die blijkbaar hem wat hebben aangedaan. Die man houdt er wrok gevoelens op na, zuur en triest. Maar vooral dat idd, irritant om het maar steeds hier terug te moeten vinden. Dat heeft het hier zo minder aangenaam gemaakt helaas maar ja het zal wel. Het zorgt lekker voor clicks en aandacht he.

21 juni 2021 om 04:39

Alles wat je aandacht geeft groeit.. Ik snap best dat je anti VI bent en met nog meer leden maar zolang jullie massaal blijven reageren vind VZ het wel eerlijk.. Maar wat nog grappiger is, jij beticht iemand van wrok en alleen maar op de man spelen, dat is nou net precies hetzelfde als wat jij telkens onder zo'n beetje elke Derksen topic ook doet, iets met een pot en ketel misschien?

21 juni 2021 om 17:13

Uiteraard, dat eerste is ook zo. Wat betreft het laatste dat is compleet onjuist. Ten eerste laat ik duidelijk zijn, Gene en Gijp zijn prima, hoor ook Gijp hoe hij enig nuance erin brengt naar Memphis toe, met meer empathie. Hans kraay eveneens. Maar Derksen is gewoon een griezel, die zovaak over de schreef gaat onder het mom van dat is mijn mening hoor, en zulke zaken worden hier constant geplaatst, op een voetbal site. En nog zijn er vele die hem geweldig vinden, vreemd. Ik spreek dat graag tegen, heeft niks met wrok te maken of je ziet mij toch niet elk persoon of wat dan ook constant afbranden? Wat een scheve vergelijking zeg. Ik bekritiseer Derksen die constant mensen ablfbrandt, asociaal is over anderen en vaak over de schreef gaat. Laatst ook weer over de vrouwen bij de Nos, vind je dat allemaal maar normaal dan!? En we laten het maar gaan, erger nog zijn er vele die hem zogenaamd verdedigen, wat is dat nou voor onzin. Ik ga daar graag tegenin. Want zulk onfatsoenlijk en onrespectvolle types zouden geen aandacht moeten krijgen wat mij betreft. Maar erger nog is het als Vz het hier keer op keer uitmelkt, tsja.

21 juni 2021 om 05:38

Klopt je hoeft niet te kijken maar zeker die afsluitende zinnen van Derksen slaan de spijker op de kop.

21 juni 2021 om 09:54

Het is duidelijk dat de grijze heren van VI vanwege een opspelende onderbuik niet in staat zijn om een objectief oordeel over kleurrijke mensen als Depay te geven. De enige reden waarom ze naar de docu hebben gekeken, is om munitie te verzamelen waarmee ze hem weer lekker kunnen afzeiken.

21 juni 2021 om 12:23

Dit vind ik dus je reinste onzin om het op huidskleur te gooien. Ik heb zelf een kleurtje en vind Depay ook bloediritant. Is het bij mij dan ook vanwege zijn huidskleur? Ik vind namelijk dat Depay continu in de slachtofferrol schiet. De vriendjes van de nieuwe vriend van zijn moeder wilden niet met hem spelen toen hij klein was. Hij kan het niet bewijzen maar hij weet zeker dat het vanwege zijn huidskleur was. Daar word ik zo moe van! Mijn zoontje wilde ook niet met iedereen spelen. Was dat ook discriminatie?

Ik heb het net gezien de docu en moet zeggen heb nog meer respect gekregen voor Memphis na de Docu dan ik al had voordat ik de docu gezien had, prachtmens die Memphis.

20 juni 2021 om 23:34

Tik even Memphis, Politie en De Meent in op internet en je verlies al je respect weer. Ook voor mij was heel deze docu een grote act.

20 juni 2021 om 23:37

Het was geen net moment maar er bestaan van iedereen wel onrespectvolle filmpjes.

20 juni 2021 om 23:47

Ik ben niet iemand die snel het respect verliest in iemand, zeker niet in mijn favo oud PSV speler.

20 juni 2021 om 23:47

Wat een onzin zeg. Geef mij maar eens onrespectvolle filmpjes van de ligt en de vrij.

20 juni 2021 om 23:56

Geen enkel moment van de vrij waar hij onrespectvol is ten opzichte van iemand op het veld of iets dergelijks? En oké “iedereen” is uiteraard overdreven. De overgrote meerderheid dan. De ligt is daarnaast 21, die heeft nog wat tijd om onrespectvol te zijn 😉.

21 juni 2021 om 00:02

Kom op man, probeer nou niet recht te lullen wat krom is. Dat filmpje is hoogst onfatsoenlijk en het is echt niet zo dat iedereen zoiets kan gebeuren. Dat heeft te maken met (een gebrek aan) fatsoen en verstand.

21 juni 2021 om 00:06

Het is hoogst onfatsoenlijk, dat ontken ik toch nergens? Het is toch alleen wat belachelijk daar iemand volledig op te gaan beoordelen? Depay is nu niet echt iemand die ik hoog heb zitten maar mensen kunnen ook nogal overdrijven als het om zijn persona gaat.

21 juni 2021 om 00:09

@Eibert Louis Van Gaal heeft er ook een handje van maar die wordt toch een stuk minder bekritiseerd dan Memphis

21 juni 2021 om 00:15

Naja misschien laat ik me ook wat meeslepen maar ik vind wel dat zoiets heel veel over een persoon zegt. Ik kan me echt kwaad maken over het zo onrespectvol omgaan met anderen terwijl types als depay de woorden disrespect en haters te pas en te onpas gebruiken. Maar goed, dat kan natuurlijk ook aan mij liggen

21 juni 2021 om 00:16

Met dat onrespectvol omgaan met de politie ben ik het volledig eens. Er wordt tegenwoordig te weinig respect naar hen toe getoond. En tja “haters” is nogal kinderachtig maar dat moet hij maar lekker zelf weten denk ik dan.

21 juni 2021 om 00:19

@japie dan heb je niet goed opgelet. Van gaal was gisteren ook aan de beurt. En dat was trouwens volkomen terecht.

21 juni 2021 om 00:19

Das ook zeker waar, moet ie helemaal zelf weten. Als hij gelukkig is, lekker prima. Maar ik, derksen, gijp of wie dan ook mogen daar dan óók iets van vinden. Vind ik

21 juni 2021 om 00:21

@sportweek86 bij VI wel maar onder de voetbalkijkers is de tendens wat betreft de arrogante en vaak respectloze Van Gaal toch heel anders dan bij Memphis

21 juni 2021 om 05:40

Louis Van Gaal wordt ook compleet afgezeken wanneer hij zich als een hork gedraagt. Voor hem is er respect als trainer maar niet als mens. Zoals bij Depay z’n voetballende kwaliteiten buiten kijf staan maar er wat gevonden wordt van hoe hij zich profileert.

21 juni 2021 om 07:50

Ik heb precies hetzelfde. Ik vind ook zijn medespelers die maar wat graag in z'n gratie blijven en daardoor alles hemels vinden met zo goed dit geblaat van hem in stand houden. Enablers. Frenkie die hem zo geweldig vindt terwijl hij zelf en praktisch alle collega's uit z'n vorige en huidige team 3 klasses beter zijn. Je helpt Memphis dan meer met een spiegel dan een buiging, lijkt mij ..

21 juni 2021 om 09:37

Joh, die gozer is een enorme pannenkoek. Iedere keer als 'ie z'n waffel opentrekt dan gaan mijn tenen krom staan. Prachtmens my ass.

Helemaal eens. Het was een uur lang totale zelfbevlekking

21 juni 2021 om 07:22

Was heel moeilijk om naar te kijken. Ik wilde het een kans geven, maar keek er met een erg ongemakkelijk gevoel naar en heb hem net voor het einde uiteindelijk uitgezet. Deels doordat er een stemming omheen lag alsof er iets buitengewoon verschrikkelijk was gebeurd, terwijl dit gewoon om een blessure ging, hoe stevig die dan ook is. Die sfeer zou je verwachten over een docu wellicht over Eriksen in de toekomst na zijn bijna dood ervaring, maar niet als het een gescheurde kruisband betreft. Die inhoudsloze rapstukjes er doorheen, gecombineerd met het feit dat hij verbaal niet sterk is (waar hij niet heel veel aan kan doen) maakte deze hele 'docu' bijna niet kijkbaar. Daarnaast ging het helemaal nergens over, oppervlakkige inhoud. Ik geloof dat het echt geen kwade jongen is die Memphis, maar deze docu bevestigde meer vooroordelen dan dat het een nieuwe kant van hem liet zien.

21 juni 2021 om 07:51

Mooi onderbouwd verwoord.

Heb de docu nog niet gezien. Wat vinden we op VZ ervan? Eens of oneens met Gijp en Derksen? Op voorhand zou ik zeggen, ja dit is te verwachten dat deze oude knarren die al voorbeoordeeld over Memphis zijn er zo tegenaan kijken. Maar was het echt allemaal zo hollow en treurig?

20 juni 2021 om 23:37

Ja, het was heel triest. Memphis is een soort mini-louis.

21 juni 2021 om 12:31

Hm oké maar Louis is toch een fantastisch figuur? Beetje eigenaardig soms, wat te vol van zichzelf, maar ook met hele mooie kanten en een echte sportman die tot grootse dingen in staat is. Dus zo'n Louis is Memphis ook? Dat vind ik niet per se triest. Alhoewel de heren bij VI daar anders over denken zijn dat toch ook typische alfa's die graag in te grote auto's rondrijden en naar de hoeren gaan?

21 juni 2021 om 13:48

Ik vind Louis helemaal geen fantastisch figuur. Hij is ongetwijfeld een kundig trainer, maar vind zijn voorkomen ronduit gênant.

21 juni 2021 om 16:55

Ik ben Van Gaal een keertje tegengekomen in Amstelveen toen hij nog bij Barcelona zat. Hij was strak in het pak in gesprek met drie andere mannen. Mijn zoontje wilde een handtekening maar durfde hem niet te storen en stond op een afstandje te wachten. Toen Van Gaal hem zag, maakte hij tijd voor hem. Gaf hem een hand en stelde wat vragen. Mijn zoontje vond het geweldig! Toen Van Gaal vroeg wat de beste club ter wereld was, riep mijn zoontje "Ajax"! Van Gaal moest daarom lachen en zei: "zo is dat, knul. Niet vergeten"! Wist jij dat hij op zijn eigen kosten regelmatig kinderen met een rugzakje uit Nederland liet overkomen voor een rondleiding op Camp Nou? Hij betaalde alle kosten, inclusief de reis. Toen een verslaggever hem een keer vroeg waarom hij er geen ruchtbaarheid aan gaf, zei hij: "ik doe het toch niet voor jullie? Ik doe het voor de kinderen". Bij mij kan hij niet stuk.

20 juni 2021 om 23:41

Ik werd er af en toe behoorlijk ongemakkelijk van moet ik zeggen. Hij is trots op z’n spullen en hij komt soms heel geforceerd over. Wat Gijp zegt klopt wel, hij heeft een gezin nodig ipv van die gastjes die z’n veters nog strikken. Wat me persoonlijk wat irriteert zijn die Engelse woordjes die hij erdoor gooit. Verder was het wel een mooie inkijk in z’n revalidatie

20 juni 2021 om 23:46

Beetje van beiden. Je ziet wel dat hij zich helemaal inzet en logisch dat zo'n blessure zeker een harde klap is. Bij sommige dingen denk ik moet dat nou (bijv hoe hij reageerde toen hij zn moeder liet wachten en niet even belde of hoe hij soms praat). Maar vind het vooral idd wat je zegt qua dat (vooral) derksen bevooroordeeld is. Niet iedereen is hetzelfde gelukkig. Vind een derksen persoonlijk nou zich ook lang niet altijd volwassen gedragen en de beste man is 72.

21 juni 2021 om 00:15

Het was een prima docu, waar ik verder niet echt veel van ben opgestoken (los van het feit dat zijn broer vastzit en ‘ziek’ is). Alleen hoe zo een revalidatie procedure verloopt en die keuzes die spelers blijkbaar zelf mogen maken vond ik dan wel weer interessant. Verder was de kritiek van deze heren natuurlijk te verwachten. Depay doet in deze hele documentaire niet alsof hij beter is dan andere en is trots op wat hij heeft bereikt (dat mag blijkbaar niet). Hij komt heel arrogant over alsof de wereld hem niks kan maken, omdat hij dat blijkbaar ook zo vindt. Ik vind het een mooie eigenschap, maar niks wat we nog niet wisten van hem iig.

Vond het wel aardig om te zien, het is gewoon een zeer flamboyante knul,. Maar wat me het meeste is bij gebleven is is toch zijn goede mentaliteit. Misschien is dit voor vd Gijp en Kieft moeilijk om te bekijken want op dat vlak zijn het enorme slapzakken.

21 juni 2021 om 09:09

Als je Kieft een slapzak vindt, dan ben je niet serieus te nemen. Die jongen heeft zich uit het diepste dal teruggeknokt en is ook nog heel open over zijn verleden. Veel respect voor.

23 juni 2021 om 22:11

Je familie, en voornamelijk je kinderen zwaar verwaarlozen en beflikkeren. Dan ben je nog minder dan een slappe zak. Geen enkel respect voor Junks

Ik heb het ook gekeken en moet zeggen dat ik het bij vlagen ook wel schrijnend vond. Desondanks heb ik ook meer sympathie voor hem gekregen. Mijn indruk is dat je wel echt merkt bij Memphis dat hij geen vader heeft gehad, een arm om de schouder. Je ziet bij zulke jongens dat ze door dit gemis vaak het idee krijgen dat ze er alleen voor staan en dat ze aan de buitenwereld moeten bewijzen dat ze sterk en ‘de man’ zijn, wat dus zou kunnen resulteren in grootheidswaanzin. Ik ken in mijn directe omgeving ook zulke personen waar je het bij terug ziet. Sommige ook niet, maar de kans lijkt zeker groter. Sluit me daarom ook volledig aan bij dat het goed voor hem zou zijn een gezin te starten, misschien is dat stiekem echt waar hij naar op zoek is. Verder moeten ze die gozer gewoon met rust laten, wat schiet je er nou mee op om hem zo af te branden in je talkshow. Ze hebben best een punt, probleem is dat het niet aan hen is om het Memphis terecht te wijzen.

20 juni 2021 om 23:49

Exact. Je ziet een man zonder vaderlijk voorbeeld. Het kritiek van Derksen & Gijp bevestigend het alleen maar

In dit geval volledig eens met de heren van VI. De docu heeft het beeld dat ik van Memphis heb als persoon alleen maar bevestigd/versterkt. Totaal onwetend, kritiek is hem vreemd (dan ben je een hater) en het meest schokkende vond ik nog het bezoek van zijn moeder in Dubai. Tijd niet gezien, moeder belt aan. Niemand thuis. Nog een keer: niet thuis. Uren later/ochtend daarna: “ik kon kon er niks aan doen, ik was niet thuis”. Vervolgens lullen dat het belangrijkste in je leven familie is…helemaal de weg kwijt. Ander dieptepunt maar ook het meest veelzeggende van de docu was een van zijn “lyrics”: “ik ben Memphis Depay, wie the fuck ben jij?”. Over BLM zal ik maar niks zeggen maar ook daar heeft meneer Depay nauwelijks feitelijke kennis over. Eigenlijk is het een heel treurig verhaal die Memphis, niemand in zijn omgeving die tegen hem zegt dat hij even normaal moet doen. Over zn voetbalkwaliteiten en inzet niets aan te merken maar wat een enorm kansloos figuur als mens.

20 juni 2021 om 23:58

Zijn omgeving wordt meegenomen als soort sparringspartner. Een vrij vreemde confrontatie vond ik ook die met Kenny tete… na paar weken revalidatie ineens bij de club, en eigenlijk compleet onderkoeld alsof die in de docu vooral wilde laten zien dat die het beter voor elkaar heeft. Los van het feit hoe die die dokter afkafferde omdat die zo graag naar verjaardag in Parijs van neymar (?) moest. Je wordt toch betaald door die club, wat maken die uurtjes dan uit? Babbel je toch even met wat mensen van de club?Die rappers act als slappe versie van Rick Ross ook en de ongeïnformeerde BLM discussie (wel drie tracks met het N woord erin door de docu heen) en amper echte vragen maakten het niet interessanter.

21 juni 2021 om 00:09

Met beide benen van het padje zullen we maar zeggen

21 juni 2021 om 00:46

Oh dat zou in onze familie ook kunnen gebeuren. Wij hechten totaal geen waarde aan afspraken/tijd. Alleen voor mijn zakelijke afspraken in het bedrijfsleven ben ik op tijd. Heeft echt niks met liefde te maken ofzo. Ik leer mijn kids dat ze in de Nederlandse maatschappij op tijd moeten komen voor school, werk om succesvol te zijn etc maar fam? Wij komen rustig uren bij elkaar te laat of zijn ergens niet op tijd aanwezig. Vind niet dat je iets kan zeggen over liefde in deze

21 juni 2021 om 11:06

Komen je kinderen ook op bezoek in Dubai?

21 juni 2021 om 12:28

@Primetime, ook als je moeder uren vliegt om bij je op bezoek te komen?

21 juni 2021 om 13:02

Nee want ik heb daar geen familie. Is trouwens echt wel eens gebeurd maar dan bv bij familie in Suriname. Stonden we daar voor een dichte deur. Omgekeerd ook weleens gebeurd. En weet je? We vinden het allemaal helemaal prima. Beter dan dat gezeik dat je overal op tijd moet komen. Iedere familie is anders

21 juni 2021 om 13:46

Het gaat niet om op tijd komen, maar dat je rekening houd met elkaar.

21 juni 2021 om 15:18

Het is voor mij geen kwestie van op tijd komen. Het gaat erom dat je van mening bent dat jouw tijd belangrijker is dan de tijd van degene die op je wacht. Respect, rekening houden met. En als het om mijn moeder zou gaan die ik al heel heel lang niet in persoon heb gezien, zou ik er wel voor zorgen dat ik thuis was.

Het is een wat onvolwassen jongen die idd volledig de ‘rap story’ overneemt (wat qua waarheidsgehalte nog wel te bediscussiëren valt), net zoals sommigen volledig in de ‘woke theorie’ op gaan.
Neemt niet weg dat hij zware jeugd heeft gehad maar dat is ook niet enorm onderscheidend helaas.
De blesssure en hoe hij ermee om gaat is indrukwekkend maar ook dat is eerder gezien met RuudvN oa.
Het eergevoel en ‘respect’ dat afgedwongen moet worden met deze achtergrond en contrasterende geldzucht en dat vooral laten zien is vrij on-Nederlands (idd VS rap scene)
Dat mag je best vulgair noemen en volledig over the top. Doet niks af ad rest.
Gijp heeft t aardig goed geschoten.
Heel apart mannetje en niet zo’n enorme topper als hij wel eens denkt mi

Dit bevestigd ook maar eens dat Hans Kraaij de enige is die wel enigszins positiviteit uitstraalt en niet alleen maar negatief mensen belachelijk maakt. Derksen mag Depay niet, dus die kan zowiezo niks goed doen.

Ik heb als PSV-supporter echt wel een zwakke plek voor Depay. Maar dit was zonder overdrijven de allerslechtste en meest oppervlakkige documentaire die ik ooit gezien heb (en ik heb er heel erg veel gezien). Ik hoopte op een biografisch verhaal, of op z'n minst een kijkje in de persoon Memphis Depay, maar waar heb ik nou eigenlijk naar gekeken? Naar aan elkaar geplakte beelden van een waanzinnig oppervlakkige en veel te patserige voetballer die zich thuis en in de auto het leplazerus zit te vervelen omdat hij geblesseerd is. En die af en toe belt of praat met een mattie en het dan vooral heeft over respect, over brothers zijn, en over zijn knie waar het best OK mee gaat. Dieper dan dat gaat het gewoon niet. Depay kan er niets aan doen dat hij als persoon niet interessanter is, maar de mensen die deze documentaire in hebben geleverd bij de NPO moeten echt een andere baan gaan zoeken.

21 juni 2021 om 12:34

Lol je weet wie deze docu heeft gemaakt? Zo ongeveer de meest vooraanstaande documaakster in NL die al jaren hoge kwaliteit docu's aflevert. Wat jij beschrijft, is dat niet gewoon precies wat en wie Memphis is? Dan is de docu toch juist geslaagd?

De reden waarom sommige mensen hem totaal niet kunnen uitstaan, is exact dezelfde reden waarom de anderen hem een topgozer vinden.

Memphis zegt in de docu zelf dat er meer is dan voetbal en dat er mensen zijn die er slechter aan toe zijn. Men moet de impact van zo een blessure niet onderschatten. Wereldspelers zijn niet meer op hun niveau gekomen na een kruisbandblessure. Meer respect is op zijn plaats.

21 juni 2021 om 14:04

Heb 2 maal me kruisband gescheurd en ben daarnaast fysio geworden. Normaal gesproken scheurt iemand zijn kruisband en gaat hij naar de huisarts voor een MRI die je soms niet eens krijgt... Dan maken ze een MRI en mag je eerst een voor traject in, want de spiermassa is al weg om ruimte te maken voor de vocht. Als je weer een beetje bent opgetrained mag je de operatie kamer in. Dan verlies je al je spiermassa en begin je weer op zero. Dan loop je 6 weken op krukken en dan kan je misschien lopen zonder. Maar kijk eens naar Memphis. Krijgt dezelfde dag een Mri, mag dezelfde week geopereerd worden en verliest haas geen spiermassa. Krijgt de beste operatie door de beste specialist. Krijgt de beste hulpmiddelen, de beste begeleiding en de hele dag zorg van een dame/manager/slaaf Aubrey die alles voor hem doet. Zwaar? Die gast heef het zo makkelijk als maar kan.

Ze hebben het over onvolwassen gedrag van Depay, ze vergeleken hem met een kind van 14 maar die 2 gasten zijn constant onvolwassen aan het doen, je weet nooit wanneer ze iets serieus menen of een grapje maken, lachwekkend gewoon!

Dat Depay zo is als hij is lijkt mij persoonlijk niet zo vreemd. Normaal gesproken is de vader (bewust of onbewust) de persoon die de grenzen stelt tijdens de jeugd van een kind. Dit heeft Depay niet gehad, waardoor hij nooit echt duidelijke grenzen heeft gehad van jongs af aan. Daarnaast heeft hij daardoor ook nooit vaderlijke aandacht en waardering gehad en kon zijn moeder dit waarschijnlijk ook niet op elk moment geven. Hierdoor heeft hij heel erg de neiging zich te bewijzen, zich te laten zien. Dit is volkomen normaal als je naar zijn jeugd kijkt. Was mooi geweest als Derksen hier wat inlevingsvermogen in zou tonen, maar helaas is dat bij Derksen ver te zoeken.

21 juni 2021 om 12:30

Dus jij denkt dat een moeder, zeker een alleenstaande moeder, niet in staat is om grenzen aan te geven?

Ik denk dat Depay de mening van een seniele oude man en een depressieve dorpsgek niet relevant zal vinden. Er is een bepaalde jaloezie bij deze heren, ze kunnen het niet aan om een succesvolle gekleurde jongen te zien die geniet van het leven. Dure auto’s, dure huizen, mooie vrouwen, jetset lifestyle. Ze willen deze jongens alleen zien in een AH achter de kassa of in de gevangenis.

21 juni 2021 om 00:06

Ik bespeur geen jaloezie bij hen, maar zij kijken m.i. op hem neer. Je merkt aan hen, en aan bepaalde reacties hier, dat ze met een bepaalde dedain over hem praten. ‘Ze willen deze jongens alleen zien in een AH achter de kassa of in de gevangenis’Hahaha

21 juni 2021 om 00:07

Wat heeft Memphis nou precies gedaan, dat OH ZO ERG is! Ik snap het nog steeds nietxD. Heeft hij cocaine gesnoven? Heeft hij iemand verkracht, is hij daarvan beschuldig? Heeft hij een vrouw geslagen? Wtf heeft die jongen gedaan?
Een hoed gedragen? xD
Rappen?
Showen met zijn mooie horloges en auto’s waar hij hard voor heeft gewerkt?
Is hij niet serieus met voetbal bezig?
Traint hij niet hard? Wtf heeft Memphis gedaan XD

21 juni 2021 om 00:09

Jij denkt we heel erg negatief over Derksen en Gijp. Ik denk dat ze hun mening niet baseren op zijn huidskleur, maar op zijn gedrag. Alle voetballers van dat niveau hebben dure auto’s en huizen etc. Ik hoor ze bij VI positief en negatief zijn over allerlei spelers van Messi tot Mbappe en van Depay tot Kuyt.

21 juni 2021 om 09:26

Misschien dat mensen mij niet begrijpen, maar ik zou nooit gaan voor dure auto's en huizen. Doe mij maar een gemiddelde (elektrische) auto en appartement. Waarom zou je per se in een Rolls Royce moeten rijden of in een villa moeten wonen. Interesseert me allemaal 0.0 Vind Depay verder een prima kerel en een geweldige voetballer, maar op sommige vlakken begrijp ik hem en andere celebrities niet.

21 juni 2021 om 10:36

Pieterpost,

Dit zeg je vanuit jouw referentiekader. Maar als jij als profvoetballer miljoenen per jaar zou verdienen, dan zou je in een 'duur' huis wonen. Ik schrijf duur bewust tussen enkele quotes, omdat een huis van, bijvoorbeeld, minimaal 3 miljoen voor jou dan helemaal niet duur zou zijn geweest. Je zou ook een (of misschien zelfs meerdere) auto('s) rijden van minstens 100k.

Niks aan jouw appartement, huis, auto, horloges, kleding, vakanties, medische zorg, etc. zou gemiddeld zijn, want jouw salaris zorgt ervoor dat jij je veel meer kunt permitteren dan gemiddeld, en daar ga je ook naar leven. Het is allemaal perspectief. Een Rolls Royce voor hem is verhoudingsgewijs voor jou een leuk aangeklede Audi A3 of Mercedes A Klasse (en dan zou het hem waarschijnlijk nog steeds minder in zijn portemonnee raken).

'vind Depay verder een prima kerel en een geweldige voetballer, maar op sommige vlakken begrijp ik hem en andere celebrities niet.'

Je begrijpt hem niet, omdat jij z'n leven niet leidt. Niet iedereen is op dit vlak zo 'nederig' als bijvoorbeeld N'golo Kante, Raheem Sterling of Clarence Seedorf. Sterker nog; de media probeert je zelfs te framen als je als profvoetballer je kleding koopt bij de Primark of met Easyjet een vlucht pakt en dat zegt m.i. veel.

Als je doelt op pocherig gedrag of sieraden als dikke kettingen o.i.d. dan begrijp ik je, want dat is iets wat ik zelf ook niet zou doen. Maar wij weten niet wat hen beweegt.

Er spelen veel factoren mee waar mensen m.i. te weinig of helemaal niet stil bij staan: Uit wat voor nest kom je? Wat hebben je ouders jou meegegeven over geld? Er is een reden waarom we dit soort zaken niet (snel) bij Daley Blind of Justin Kluivert zien, maar wel bij een jongen als Memphis.

21 juni 2021 om 12:38

Pieter really? Als jij miljoenen verdient zou je in een appartementje wonen? I highly doubt that en begrijp me niet verkeerd, ik ben ook niet zo materialistisch. Maar er zijn zoveel redenen waarom je dat niet zou doen en toch voor een wat groter en duurder huis zou gaan, o.a. omdat je dan in een buurt woont waar mensen zoals je zelf wonen, omdat je meer privacy hebt, omdat je ook aan meer geld gewend raakt, omdat het een goede investering is voor de toekomst, etc etc.

Sjezus man😂 je zou bijna denken Memphis is een of ander crimineeltje die de kans krijgt om bij Oranje te spelen! Lach me echt helemaal kapot om de reacties hier

Deze docu was een kans geweest om hem als een onbegrepen koorknaap neer te zetten... Als ik in zijn schoenen had gestaan, dan had ik me verdomme toch een charmeoffensief op poten gezet waarbij zelfs mensen, die mij in eerste instantie absoluut niet moesten, hun mening (drastisch) zouden bijstellen. Een gemiste kans dit.

21 juni 2021 om 00:21

Sta je echt zo in het leven dan? Jezelf anders voordoen zodat men je gaat mogen, dat zou ik zeker afraden. Deze docu heeft mij niks wijzer gemaakt omdat iedereen dit al wist van Memphis, maar geeft ook aan dat hij ten alle tijden zichzelf blijft.

21 juni 2021 om 01:13

Ik doe mezelf niet anders voor, ik ben mij bewust van de omgeving waarin ik mij begeef. En afhankelijk van de setting bepaal ik hoe ik mij presenteer / beweeg.

Niet iedereen kan het zich permitteren om 100% zichzelf te zijn. Zeker niet als men jou als een ‘afwijking’ ziet ten opzichte van hun ‘norm’ / referentiekader.

Werkster bij Memphis vond ik wel nogal erg zenuwachtig over komen hahaha

Oudere kerels die jongere kerels niet meer begrijpen is van alle tijden

Altijd vinden mensen deze heren vervelend, maar reageren wel altijd erop.

21 juni 2021 om 12:41

Dat is hun verdienmodel. Schoppen tegen schenen en dan daarna zelf weinig incasseren. Scoren ze goed mee, zijn ze behendig in, dus complimenten over het plan. Of je ervan houdt, tsja.

En dan te bedenken dat Derksen elke dag wel op tv wilde komen , dan kregen we meer van dit soort gezeur . We mogen van der Gijp en Wilfred dankbaar zijn dat ze een dagelijkse show niet zagen zitten.

Die jongen is volgens mijn de weg helemaal verloren . Wie is hij , ? Ik denk dat hij blij mag zijn wat hij, bereikt heeft , maar laat a u b dat sterrenalure gedrag schaam je . En ga op mijn kosten naar , een goede specialist

VI is gewoon de Muppet show nieuwe stijl Een paar verbitterde oud voetballers die niks uit hun carrière hebben kunnen maken maar nu dankzij de tv een zakcentje verdienen. Ze krijgen vaak ruzie met elkaar maar durven de stekker er niet uit te halen want dan belanden ze zo weer in de goot.

De heren van VI hebben groot gelijk.
Memvis heeft het karakter voor dames voetbal.
Jammer want hij heeft wel wat talent, maar snel vervangen door Gakpo en Malen.

21 juni 2021 om 12:39

Waarom het damesvoetbal beledigen? Hebben ze daar allemaal geen karakter dan volgens jou?

Tennenkrommend die docu, plaatsvervangende schaamte. Niet kunnen afkijken. Derksen slaat de spijker zoals gewoonlijk weer op z'n kop.

Ik vind de heren van Oranje Zomer heerlijk. Het enigste poltiek-incorrecte programma dat nog over is. Het enigste programma waar ze niet denken aan reputatie, kijkcijfers, geld en populariteit. Ze zijn aan weinig dingen verbonden en daardoor hoor je ze spreken zoals wij dat ook in de kroeg doen. Het enigste programma dat ook over de negatieve kanten van personen, club en andere instanties praat. Want het leven is niet alleen maar zonneschijn. Al begrijp ik dat vele van voetbalzone graag in de rabbithole willen blijven zitten en alleen maar positiviteit willen horen. Zat programma's die dat doen. Daarom is het leuk om eens andere geluiden aan te horen. Zo ook bij Memphis. Wat dat betreft ben ik het ook eens met Johan. Dat hele stoerdoenerij en die gangsta-houding vind ik ook maar niks. Verder een toplatleet en ik gun hem het beste.

21 juni 2021 om 08:34

Dat jij enigste ipv enige schrijft zegt gelijk iets over het iq vd VI gemiddelde kijker imo. Ik ben zeker niet intelligent,maar mij valt op dat de gemiddelde kijker tegenwoordig niet echt overloopt van algemene kennis.

21 juni 2021 om 11:04

Mwa ik zit in een redelijk hoogopgeleide bubbel en ken vrij veel mensen die hem wel kijken. Natuurlijk nemen we het niet serieus allemaal, maar vooral Derksen heeft gewoon een erg scherp gevoel voor humor.

21 juni 2021 om 09:28

Ze doen juist alles voor de kijkcijfers. Het is zo gemaakt om alles af te zeiken. Puur voor het afzeiken. Is een grote poppenkast.

Bedankt Hans.
Jij weet nog iets positiefs te zeggen.

Ik heb een stukje van de docu gezien. Dat was het moment dat zijn moeder naar Dubai blog voor hem na hem twee jaar niet gezien te hebben. Ze moest vervolgens zelf een taxi regelen om aan te komen bij een donker huis want Memphis was niet thuis. Bellen lukte niet, tot ze een werknemer aan de telefoon kreeg die doodleuk zei; zoek de sleutel bij het huis maar. Sorry, maar dan is Memphis geen mooi mens zoals velen hier zeggen. Je eigen moeder twee jaar niet zien en dan niet eens het fatsoen hebben om haar op te halen of thuis te zijn op de avond dat ze aankomt. Bleh.

Slaat nergens op deze docu
Wat is de nieuwswaarde of inhoud?
Iemand die geblesseerd is en daarvan herstellende, en alleen maar fuck dit fuck dat zegt. Poeh poeh, waar zitten we naar te kijken man. En die vriend van hem op de achterbank die steeds de liedjes mee zingt, Hahaha. Als Memphis vraagt voel eens een keer in m'n broek zou die gast het nog graag doen ook 😂😂

En waar slaat het op dat die moeder naar Dubai komt, en vervolgens voor een dichte deur staat?! Haal je je moeder niet ff op of zo, of zorg op z'n minst dat je er bent. Dat was zo raar. En dat mens durfde er niks van te zeggen hè, die denkt ook dat ie een of andere God is ofzo. Pfff wat een volk

21 juni 2021 om 09:21

niemand in zn directe omgeving durft iets te zeggen van zijn gedrag, want dan zijn ze bang dat ze niet meer mee kunnen profiteren van zn geld. En doordat hij nooit de waarheid hoort, is hij volledig los komen te staan van de werkelijkheid.

Ik heb alleen wat promo's gezien van deze docu, en dat was voor mij voldoende reden om hem niet te gaan kijken, omdat ik het idee had, dat ik daarna in één klap weer een hekel aan hem zou krijgen, een hekel die net een beetje was weggetrokken. En zo te horen is dat verstandig geweest.

De echte mannen 'gijp' en 'derksen' bewijzen elke dag een beetje meer dat ze 'uit de tijd gevallen zijn'. Jaloers, afgunstig en irrelevant. Keer op keer laten ze zien dat het tegenwoordig allemaal een beetje te snel voor ze gaat. Bij Derksen was dat als voetballer natuurlijk altijd al zo. Van der Gijp is geloof ik vergeten wat voor ettertje hij was en welke malle fratsen hij heeft uitgehaald. En dan nu 'huisvadertje' spelen. Treurige afzeikteevee van bijna dode mastodonten.

wat ik snap is hoe de hel heeft niemand hem verteld dat ie niet moet "rappen"? Dat talent is hem ontgaan..

21 juni 2021 om 08:53

Wat een belachelijke reactie! Net of jij bepaald wat iemand wel of niet mag doen. Ik tennis ook voor mijn plezier, ik kan er geen reet van, maar vind het wel leuk om te doen. Dan bepaald echt niemand voor mij dat ik dat niet mag. Schaam je om je zo 'superieur' te voelen en iemand jouw wil op te leggen. Dat rappen van hem is ook absoluut niet mijn ding, maar als hij dat leuk vond, wie zijn wij dan om te bepalen of hij dat wel of niet mag doen.

21 juni 2021 om 09:20

@shaunlfc das logisch. Er zitten allemaal ja knikkers in zn directe omgeving die hopen mee te profiteren van zijn rijkdom. Die blijven hem net zo lang omhoog praten tot ie in zichzelf is gaan geloven en helemaal los staat van de realiteit. Daarom heeft hij ook zo veel moeite met kritiek van buitenaf. Hij luistert alleen nog maar naar zn inner circle en die ziijn niet bepaald objectief.

21 juni 2021 om 11:08

Ik mag echt hopen dat je een hiphop fan bent, anders is het een beetje raar dat je Memphis zijn rap kunsten beoordeelt. Ik zie te vaak mensen die niet naar Hiphop luisteren, zeggen dat Memphis niet kan rappen.

21 juni 2021 om 15:06

Ik luister wel hiphop van MF Doom en Ice Cube, tot Snoop Dogg, mobb deep, wu-tang en noem het allemaal maar op en ik ben ook niet onder de indruk van zijn rapkunsten. Aan de andere kant ben ik wel van mening dat hij gewoon moet kunnen rappen als hij dat leuk vind, of het echter ergens naar klinkt is weer een tweede

Deze mannen moeten ook echt overal een mening over hebben he. Vind je het niet tof, prima lekker voor jezelf houden ipv weer gaan lopen roepen dat Memphis onzeker is.

21 juni 2021 om 09:38

Memphis kraakte hun ook af in de docu dus dan hebben hun toch ook het recht om iets van Memphis te vinden?

Schijnbaar is het moelijk om te accepteren hoe sommige mensen zijn...erg vermoeiend zijn deze heren inderdaad.

Laat Memphis lekker. Zo is hij en zo blijft hij. Dat die sjappies van VI het type Memphis niet kunnen uitstaan is hun eigen probleem. Het is alleen zo enorm jammer dat zij zo'n groot podium hebben op televisie om daarover hun mening te geven. Vamos Memphis!

Heb er heel weinig mee met wat ik zag, andere tijden. Wat me vooral opviel, dood en dood serieus. Er zat werkelijk geen relativerende noot in. Maar uitieindelijk maakt het me niet uit, als hij er ze er maar inramt. Zelfde met vaccinatie weigeraar wappie weghorst en zijn mental coach. Heb daar ook helemaal niets mee, maar als hij ze er maar inramt. Het zijn natuurlijk jonge jongens die door enorme hoeveelheid geld in een hele andere realiteit leveren.

Wat is er nou zo interessant aan die Memphis? Kan aardig een balletje trappen, hoewel het nu niet veel bijzonders is. Meer toch ook niet?

Maak dan een documentaire over mensen die echt verschil maken in de wereld.

ik ga er maar vanuit dat ze vanuit het oogpunt van hun werk gekeken hebben. Je weet van tevoren wat je kunt verwachten van zo'n documentaire, dus ik heb dan ook absoluut niet gekeken. Vreselijke vent, maar toch hoop ik dat ie er nog 5 maakt dit toernooi :-)

Vind het allemaal prima, maar zijn 'rapskills' zijn gewoon beschamend. Zo slecht. Is er nou niemand in zijn omgeving die durft te zeggen: He Memphis, je kan goed voetballen, maar je moet echt stoppen met rappen.

21 juni 2021 om 09:29

Laat die jongen lekker rappen als ie daar zin in heeft.

21 juni 2021 om 09:58

ik laat hem toch ook, geef gewoon mijn mening.

21 juni 2021 om 11:10

Luister jij naar Hiphop dan? Kan jij mij uitleggen wat er zo slecht aan is? Wat ontbreekt er? Just asking.

21 juni 2021 om 11:47

ja ik luister ook naar hiphop. Engels uitspraak is slecht, articulatie niet geweldig, gebruik van stemvervorming etc.

21 juni 2021 om 19:23

Hij kan niet rappen (van een die hard hip hop fan) wel respect voor hem. lyrics zijn middelmatig

Ach als Johan Derksen iets roeptoetert dan weet je al dat het onzin is. Zelfde als Gijp. Die twee zijn nog meer in hun zelf gaan geloven dan de Meilandjes. Die twee kunnen zich totaal niet inleven in een andere wereld. Denken dat heel Nederland nog om 5 uur eet met een bord aardappelen, andijvie en karbonade.

21 juni 2021 om 09:30

Dit kan nooi onzin zijn, want het is een persoonlijke mening over iets.

21 juni 2021 om 12:42

Ik eet niet om 5 uur, eet zelden aardappelen met andijvie en een gehaktbal, maar denk er hetzelfde over.

Ik heb een stuk gekeken, maar kwam niet tot het einde. Zal wel een generatiekloof zijn, maar buiten zijn prestaties op het veld vind ik hem weinig bijzonder.

Ik vind het al jaren moeilijk om naar Memphis te kijken, niet alleen hij maar al die miljonairtjes met hun maniertjes. Ze omringen zich door buigvolk en ja knikkers en als er kritiek wordt geuit dan kunnen de heren gewoon besluiten niet meer met je praten (ik heb het even niet over VI maar over journalisten in het algemeen).

En Memhis mag van mij alle maniertjes van de wereld hebben als ie dan ook maar de sterren van de wereld speelt. Dat laatste heeft hij nog geen 1 keer gedaan.

Standaard item is altijd iets of iemand van de publieke omroep afzeiken. Zouden ze ook doen als het een docu over v.d. Gijp was geweest....

Hebben die gasten van VI nu echt niets anders te doen dan ongevraagd gezeur de wereld in te schieten....

Neem aan dat ze thuis geen spiegel hebben....
Dan zouden de pas iets zien om op te schieten....

21 juni 2021 om 11:02

t is niet ongevraagd. De zenderbaas vraagt aan ze om hun gezeur de wereld in te slingeren en daar betaalt hij ze goed voor. Blijkbaar levert het de zender geld op, dus zeuren de heren door.

valt het je niet op dat de vrienden van de show van VI alles goed doen en leuk gevonden wordt en die ook in alle opzichten verdedigd worden maar alles wat zich niet achter het programma schaart dat is stom, dom of vermoeiend of snappen er niets van in hun ogen, voorbeeld is sneijder die ze altijd afzeken maar onlangs in hum show was hem zowat in zn kont kropen maar ik zou ze gewoon niet teveel aandacht geven en lekker de 2 ouwe mannetjes van de muppetshow op het balkonnetje laten zijn, laat lekker zeuren en lullen die twee !!

Tegenwoordig wordt er al een docu gemaakt door zowat elke persoon die een stoelgang heeft. Je hoeft er niks voor te hebben gepresteerd, anders dan een moeilijke jeugd te hebben gehad, of een beetje voetballen, of een zeldzame diersoort knuffelen of een hoed op doen. Je kon de klok erop gelijk zetten dat boulevard-reporters er bovenop zouden springen. Zeer hoog The Sun-gehalte.

Ik kan het wederom niet anders dan eens zijn met de heren. Ik waardeer de topsport mentaliteit en de sportman maar voor de rest was het één grote poppenkast. Verder vond ik hem verwende en vervelende trekjes hebben, je assistent een fles water laten pakken die anderhalve meter bij je vandaan staat, komop zeg. Of je moeder in laten vliegen naar Dubai, om haar vervolgens voor een dichte deur te laten staan maar wel met droge ogen beweren dat familie het belangrijkst is? Ik gun zo'n jongen een goed leven, maar laten we hem nou niet belangrijker maken dan dat hij daadwerkelijk is.

Los van Memphis, echt goede documentaires over voetballers zijn op 1 hand te tellen. Deze lag aardig in mijn lijn van verwachting; dun qua verhaallijn en dik op de zelfpromotie.

De enige vervelende mensen die telkens maar weer op tv verschijnen zijn deze twee clowns. Die kijken volgens mij alleen maar naar die documentaire om weer onzinnige dingen uit te kramen, want het gaat over Memphis Depay en niet over één van die blonde, saaie ideale schoonzonen.

Wel respect hoe snel hij was hersteld van die blessure, maar alles daarom heen, zen slechte raps enz enz. nee Dankje

Ach, laat Derksen..
De beste man ligt over een jaar of 2 in z'n graf dan hebben wij geen last meer van m.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Manchester United 4 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Spaanse pers vergelijkt Depay met ster uit succesploeg van 2005/06

Memphis Depay heeft indruk gemaakt op de media in Spanje. De aanvaller van Barcelona beleefde zaterdag zijn officieuze debuut met een invalbeurt in minuut 42 tegen Girona (3-1 zege), na blessureleed...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 juli
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren