Voorzitter van De Graafschap tweet: ‘Fuck Steijn!’

Zaterdag, 13 maart 2021 om 11:45Dominic Mostert • Laatste update: 13:55

Martin Mos, de voorzitter van De Graafschap, is vrijdagavond uit de bocht gevlogen. Na de zwaarbevochten zege op Telstar (1-2), die voldoende was om de periodetitel te winnen in de Keuken Kampioen Divisie, richtte Mos via Twitter zin pijlen op NAC Breda-trainer Maurice Steijn. "YES !!!! love my club !!! fuck steijn !", tweette Mos.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door sirius)

Snap dat het emotie is, maar als voorzitter moet je het toch wel beter weten. In privekringen oke maar op internet gooien is nou niet echt handig.

13 maart 2021 om 12:18

Beschamend om te zien. Door zulke dingen zak je gewoon in respect/aanzien (van collega's, vrienden, outsiders).

Zie je ook wel vaker (en nu veralgemeen ik) dat de oudere generatie van +45-50igers social media vaak nog onderschatten en je niet alles zomaar online moet gooien wat je denkt.

Kijk naar dit ''ok finito , fuck the world , do my own thing anyway , hermam brood , love him , did it my way !!!''.

What the fuck...

13 maart 2021 om 14:02

What the hell. Dat Twitter account van hem lijkt wel een troll account of zo. Als hij zou beweren dat hij dit niet zelf is zou ik het nog bijna geloven. Die flapt er echt veel onzin uit zeg. Ik vond het nog overtrokken dat je zei dat zijn respect/aanzien zou dalen door één tweetje, maar na zijn tweets gezien te hebben neem ik heel die man totaal niet meer serieus, haha. Klinkt als een supporter en totaal niet als een voorzitter.

13 maart 2021 om 14:02

Aan de andere kant, ik vind het ook "leuk" om te zien dat dit soort mensen complete idioten blijken te zijn.

13 maart 2021 om 15:15

Wacht maar totdat hij 2pac ontdekt: “me against the world, all eyez on me, only god can judge me”

Dat is op zijn zachtst gezegd, best een debiele tweet. Is uitgesloten dat zijn account is gehackt? 😀

13 maart 2021 om 12:10

Uitgesloten. Het is gewoon een debiel.

Aan de rest van zijn tweets te zien was hij flink de weg kwijt. Lijkt wel op een combinatie van drank/blijheid/boosheid. Heel vreemd.

13 maart 2021 om 12:11

Met name drank. Heel veel drank.

13 maart 2021 om 13:58

Haha ik heb even gekeken en het lijkt alsof hij zich prima vermaakt heeft. Niet per se verstandig als voorzitter van een betaald voetbalclub. Voortaan maar de telefoon weg leggen als de drankkast open gaat. Prima reactie verder deze ochtend. Niet groter maken dan het is.

13 maart 2021 om 13:59

Ik leg de drank zelf ook maar weg, zie ineens driedubbel.

13 maart 2021 om 13:58

Haha ik heb even gekeken en het lijkt alsof hij zich prima vermaakt heeft. Niet per se verstandig als voorzitter van een betaald voetbalclub. Voortaan maar de telefoon weg leggen als de drankkast open gaat. Prima reactie verder deze ochtend. Niet groter maken dan het is.

13 maart 2021 om 13:58

Haha ik heb even gekeken en het lijkt alsof hij zich prima vermaakt heeft. Niet per se verstandig als voorzitter van een betaald voetbalclub. Voortaan maar de telefoon weg leggen als de drankkast open gaat. Prima reactie verder deze ochtend. Niet groter maken dan het is.

En dit allemaal om (met alle respect want bij mijn club was hij zeker van meerwaarde geweest) Ralf Seuntjes.. ik bedoel het is niet dat hij onvervangbaar is lijkt me.

13 maart 2021 om 12:08

Haha inderdaad aan de reactie te zien zou je bijna zeggen dat het om Messi gaat... Zeker niet onvervangbaar... Bij NEC zou dit toch ook geen meerwaarde zijn?

13 maart 2021 om 14:01

Ik denk dat Seuntjes op dit niveau meer toevoegt dan Janga. Dus ik snap Nijmegen wel!

Tjonge, en zie hier de hoofdreden waarom ik bizar weinig met Twitter heb. Als je dit nou in de emotie op de bank roept tegen familie/vrienden. Maar tegenwoordig mag iedere, in emotie verdronken, voorzitter zich zo uiten. Prima natuurlijk, we schijnen hier nog steeds achter de vrijheid van meningsuiting te staan, maar irritant is het wel. En dat om (met alle respect) het vertrek van Ralf Seuntjes. Dat die blij is met de periode is mooi te zien wel.

13 maart 2021 om 12:16

Tegenwoordig mag je juist helemaal niks meer zeggen voordat je een lading mensen over je heen krijgt. Nu vind ik deze tweet ook nogal debiel, maar dat voorzitters kunnen zeggen wat ze willen is helemaal niet zo.

13 maart 2021 om 13:03

Nouja dan mag je het toch alsnog de wereld in slingeren? Dat er veel reacties op komen lijkt me, zoals je zelf zegt, logisch gezien het niveau van de reactie.

Ik zit even te kijken naar de tweets die hij daarna nog tot diep in de nacht verstuurd heeft. Laat ik het zo zeggen: ik denk niet dat hij de hele avond aan de Fristi gezeten heeft.

13 maart 2021 om 14:06

Heeft hij het vandaag nog over paracetamol e.d.? Dan lijkt het me dat je gelijk hebt cabinessence. Niet heel erg vernuftig dit.

Lekker sportief persoon die voorzitter van de Graafschap. Je wint met enige fortuin 3 punten en pakt daarmee een periode en dan laat je jezelf zo gaan omdat een speler vertrekt????

Van Martin is het bekend dat hij een flink alcoholprobleem heeft. Als je de rest van zijn Twitterpagina bekijkt zie je meteen waarom.

Pure emotie kan je hieruit maken. Of het slim is zo'n uitspraak? Absoluut niet. Maar we moeten het ook niet groter maken dan het is.

Wat laat je je dan kennen. Prima reactie van de algemeen directeur van nac.

Hij blijft gewoon lekker bij z'n woorden. Neemt alleen het woord fuck terug haha. Kijk uit naar z'n twitterkunsten over 2 weken.

Beschamende actie van een volwassen vent, zo iets doe je niet. Heb gewoon respect voor een ander en toon geen kleuter gedrag.

En dan is dit nog maar een periodekampioenschap......... benieuwd naar zijn tweet mochten ze promoveren.

Haha, wat een knuppel! Eerst spreken van een ongepaste reactie van Steijn om dan vervolgens met zoiets, nota bene op Twitter, op de proppen te komen. Niet voor het eerst dat hij zich zo manifesteert trouwens. Hoe zo'n man voorzitter kan blijven zal ik nooit begrijpen. Als je je in die rol op zo'n manier profileert is dat voorzitter-onwaardig en moet je je kapot schamen.

Leg jezelf maar even een schorsing van een maand en een ban van Twitter voor 6 maanden op Martin. Emotie hebben bij een team waar je voorzitter en supporter van bent is prachtig. Maar om je zo uit te laten juist met de verhalen van Seuntjens in je acherhoofd en het feit dat NAC een directe concurrent was in deze periode is gewoon ronduit dom.

Hopelijk biedt hij ook nog even officieel zijn excuses aan aan de directie van NAC en natuurlijk ook trainer Maurice Steijn.

Hou het een beetje professioneel man.

Ik denk dat supporters van NAC en De Graafschap elkaar onderling erg respecteren. Ik vind De Graafschap in elk geval een prachtige club en ik ken supporters van De Graafschap die er andersom ook zo over denken. Daar verandert dit niks aan. Ja, we zijn concurrenten, maar ik heb niks dan respect voor die club. Ik kan de sfeeracties daar altijd waarderen. Natuurlijk zijn er wat mensen gepikeerd over Seuntjens. Eerlijk is eerlijk, andersom zouden wij dat ook zijn als een van onze belangrijkste spelers halverwege het seizoen aangeeft naar De Graafschap te gaan. Ook dat verandert uiteindelijk niks aan het feit dat het twee mooie clubs zijn. Ik zou het uiteindelijk een speler ook gunnen. Het is wel uitermate jammer te moeten lezen. Dat je in het moment zo reageert is al jammer, maar achteraf amper terugkrabbelen is nog een stuk erger. De Graafschap is een te mooie club voor dit soort dingen.

13 maart 2021 om 14:13

Juist door de goede onderlinge band is dit nog erger. Het slaat überhaupt nergens op. Je kunt het een andere club toch niet kwalijk nemen dat ze proberen een speler transfervrij aan te trekken!? Als je dan al boos kunt zijn, kun je dat enkel op Seuntjens zijn. Alhoewel ik persoonlijk hem prima snap, alleen is de timing niet handig.

Lijkt me typisch een gevalletje van 'stank door Drank'. Onbegrijpelijk dat een voorzitter van een gerespecteerd betaald voetbal vereniging zichzelf zo uit de bocht laat vliegen.

Tja, dit is natuurlijk zo amateuristisch als maar kan. Zo'n man hoort geen betaald voetbalclub te besturen. Hiermee breng je tevens de club in diskrediet, terwijl de club er niets aan kan doen. Echt een heel slecht uithangbord, deze meneer.

Supporters moeten zich gedragen en dit mag dan wel? Goed voorbeeld doet volgen dacht ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

De Graafschap

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. Mos Unknown
M. SnoeiUnknown
G. VaagsKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina De Graafschap.

4 fans
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 juni
Manchester United wil van Paul Pogba, die omgerekend voor 337.000 euro per week onder contract staat, de bestbetaalde speler in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren