Gest00rd
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 19 oktober 2010
 • Gest00rd
 • 94 punten
 • Lid
 • Waarschuwing
 • 696
 • 30 jaar (17-2-1992)
 • Terborg
 • Bedrijfsadministrateur
 • Student
 • 2
Persoonlijke berichten
2 juli 2011 om 22:58
#1

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/170756/de...

6 oktober 2014 om 10:23
#2

Hey Gestoord!

Als Graaf-kenner vraag ik je, wat vind jij van Ted van de Pavert?
Vind je het ook zo'n geweldenaar of niet?
Ten tweede wil ik je vragen of jij Graaf ziet promoveren of niet.
Ik hoop het zo erg, Graafschap hoort thuis in de Eredivisie!

6 oktober 2014 om 10:23
#3

Hey Gestoord!

Als Graaf-kenner vraag ik je, wat vind jij van Ted van de Pavert?
Vind je het ook zo'n geweldenaar of niet?
Ten tweede wil ik je vragen of jij Graaf ziet promoveren of niet.
Ik hoop het zo erg, Graafschap hoort thuis in de Eredivisie!

26 augustus 2016 om 09:54
#4

Beste Gest00rd,

Ik dreig niet met een ban, maar wijs je gewoon even op de regels zoals die op VZ gelden en een daarvan is dat het terugposten van een verwijderd bericht verboden is en je een ban op kan leveren. Als ik 'kwaad' had gewild, had ik je die ban wel gewoon gegeven...

De verwijdering heeft niets te maken met mijn eventuele clubvoorkeur, maar alles met de (of eigenlijk het gebrek aan) inhoud van jouw post. Moderators hebben echt wel humor, maar hebben ook een andere taak, namelijk het schoon houden van Voetbalzone (hierna: 'vz'. Schoonhouden betekent dus ook het verwijderen van (quasi) grappige posts zonder enige inhoud, ongeacht of wij de opmerking persoonlijk kunnen waarderen. VZ is nu eenmaal geen pagina zoals facebook waar het geen probleem is om onzinnige opmerkingen te posten. VZ is bedoeld om inhoudelijk mee te praten over voetbal. Wanneer wij opmerkingen als de jouwe toe zouden gaan staan, dan worden dergelijke discussies compleet onoverzichtelijk en bijna niet meer mogelijk. Beste voorbeeld zijn topics over Bendtner waar vaak 99% van de berichten compleet onzinnig waren en die ene post die wel inhoudelijk was ondersneeuwde in opmerkingen dat Bendtner bewust blessures faked omdat het anders oneerlijk voor de concurrentie is etc. etc.

In overleg gaan met bezoekers over elke post die volgens ons niet aan de regels voldoet wordt een onmogelijke opgave. Per maand post VZ zo'n 2200 artikelen en daar zit live meepraten denk ik niet eens bij. Ik zie het niet echt voor me dat ik elke bezoeker van wie een moderator een post verwijderd heeft, een uitvoerige mail stuur met uitleg en in discussie ga. Dat zou al een uitdaging worden wanneer ik in dienst zou zijn van VZ, maar zeker naast mijn normale baan.

Nogmaals, moderators zijn ervoor om VZ schoon te houden en doen dat in hun eigen tijd en vrijwillig zodat jij, ik en iedereen inhoudelijk over voetbal mee kunnen praten. Dat er zo nu en dan een actie tussen zit die een bezoeker niet begrijpt of waar iemand het niet mee eens is, is geen enkel probleem en dan lichten wij dat graag toe. Het eigen rechtertje spelen of het in topics aanvallen, bashen of in twijfel trekken van moderators is uiteraard niet de bedoeling en kunnen wij ook niet waarderen.

Met vriendelijke groet,

Dammie
Hoofdmoderator VZ

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren