Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ralf Seuntjens keert terug in Nederland en tekent contract voor half seizoen

Laatste update:

Ralf Seuntjens maakt het seizoen af bij De Graafschap, zo maakt de club zondagmiddag bekend. De 34-jarige aanvaller stond de afgelopen twee jaar onder contract bij het Japanse Imabari FC, maar keert nu dus terug in Nederland.

Seuntjens tekent bij De Graafschap een contract tot het einde van het seizoen. In Doetinchem hoopt de broer van Mats Seuntjens promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen.

Eerder stond Seuntjens ook al onder contract bij De Graafschap. Tussen 2019 en 2021 speelde hij 66 wedstrijden voor de Superboeren, waarin hij goed was voor een verdienstelijke 30 goals en 17 assists.

In maart 2022 koos Seuntjens voor het eerst in zijn carrière voor een buitenlands avontuur. Hij tekende bij Imabari, dat actief is op het derde niveau van Japan. De tijd van Seuntjens bij de Aziatische club werd echter niet wat de aanvaller ervan gehoopt had.

Anderhalve maand na zijn entree in Japan werd er een tumor ontdekt. Vervolgens kreeg Seuntjens de diagnose lymfeklierkanker. De routinier keerde direct terug naar Nederland om aan een zwaar behandeltraject te beginnen.

Seuntjens was vorig jaar enige tijd somber gestemd over de slagingskansen, maar kijkt inmiddels weer positief naar de toekomst. Begin dit jaar is de rechtspoot namelijk schoon verklaard.

The Seun of God was, buiten het avontuur in Japan om, zijn gehele carrière actief in Nederland. Hij speelde voornamelijk op het tweede niveau en stond onder contract bij RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo, De Graafschap en NAC Breda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor hem dat hij zich weer lekker op het voetbal kan richten na zo een zware periode!

24 december 2023 om 12:23

Prachtig dat je terug bent! Nu alsnog promoveren! Welkom terug!

Wel jammer dat er van die buitenlandse carrière niks terecht is gekomen in de herfst van zijn carrière, en dan nog eens de manier waarop… maar hij zal waarschijnlijk blij zijn dat hij nog leeft laat staan dat hij nog professioneel kan voetballen.

Wij worden kampioen!! Nee in alle gekkigheid, fijn dat Ralf terug is en zeker na zo’n lastige periode. Ik hoop dat hij het scoren niet verleerd is aangezien wij dat nog wel kunnen gebruiken

Haal gelijk zijn broertje op bij Utrecht en je wordt nog tweede. Geen eerste keus dus je kunt het proberen. Zou leuk zijn: goal Seuntjes (assist Seuntjes)

24 december 2023 om 13:12

Beide zelfde verjaardag, beide tweeling maar geen tweelingbroers!

24 december 2023 om 13:30

Veel bizarder hoor je het ook niet als het aankomt op families, haha!

24 december 2023 om 13:43

Haha is dit echt? Hoe vet

24 december 2023 om 14:56

Ja heel bijzonder, vier man tegelijk jarig

24 december 2023 om 17:37

Antoine Griezmann heeft 3 kinderen die allemaal op de zelfde dag jarig zijn, vind dat toch ook vrij bizar anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren