Geen Clásico in finale van Supercopa na rampzalige avond van Vázquez

Donderdag, 14 januari 2021 om 22:53Chris Meijer • Laatste update: 23:02

Voor Barcelona wacht komende zondag in de finale van de Supercopa een ontmoeting met Athletic Club. De ploeg van trainer Marcelino rekende donderdagavond in Málaga af met Real Madrid: 1-2. Athletic stond na de eerste helft al op een 0-2 voorsprong, door twee doelpunten van Raúl García die tot stand kwamen door gestuntel van Lucas Vázquez. Een treffer van Karim Benzema zorgde nog voor een spannend slot, maar Real Madrid kon de voor rust ontstane schade niet meer repareren.

Barcelona verzekerde zich woensdagavond al van een plek in de finale van de Supercopa. Nadat het duel met Real Sociedad in een 1-1 gelijkspel eindigde, werd er na het nemen van strafschoppen gewonnen. Kampioen Real Madrid en bekerfinalist Athletic Club streden in het Estadio La Rosaleda van Málaga om de tweede finaleplaats en de Basken kenden een uitstekende start, want al na achttien minuten spelen stond er een voorsprong op het scorebord.

In eerste instantie dook Iñaki Williams op in kansrijke positie op, maar zijn schot mislukte. De opbouw van Real Madrid was vervolgens dramatisch: Vázquez leverde de bal in bij Dani García. Hij bracht direct Raúl García in stelling, die opdook tussen Raphaël Varane en Sergio Ramos in en Thibaut Courtois kansloos liet. Vázquez stond na 38 minuten ook aan de basis van de 0-2, toen hij binnen het strafschopgebied een overtreding beging op Íñigo Martínez. Raúl García schoot vanuit de door scheidsrechter Juan Martinez Munuera toegekende penalty zijn tweede treffer van de avond achter Courtois.

Het initiatief was in het begin van de tweede helft in handen van Real Madrid, maar Athletic Club bood weinig ruimte en zorgde zelf al snel voor een grote kans na een kopbal van Iker Muniain. De Koninklijke werd gedurende het tweede bedrijf steeds sterker en kreeg langzaam maar zeker betere kansen, bijvoorbeeld via Marco Asensio die paal én lat raakte. Een kwartier voor tijd kwam Real Madrid tóch terug in de wedstrijd. Karim Benzema tikte bij de tweede paal binnen, waarna de treffer aanvankelijk geannuleerd werd. Na inmenging van de VAR werd het doelpunt tóch goedgekeurd, waardoor er een spannende slotfase restte.

Daarin hield Courtois Real Madrid op de been na een inzet van Asier Villalibre. Benzema leek vervolgens met zijn tweede treffer van de avond de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar opnieuw floot Munuera voor buitenspel en daar bleek deze keer wel sprake van te zijn. In de zes minuten blessuretijd wist Real Madrid geen gelijkmaker meer te produceren, waardoor Athletic komende zondag tegenover Barcelona staat in de finale van de Supercopa.


Poll

Wie wint de Supercopa?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

158 reacties (laatste reactie door msn10)

Hele matige eerste helft, daar geven we het echt weg. Ik had eigenlijk wel gehoopt dat Zidane een paar spelers zou laten spelen die tot nu toe niet heel veel aan de bak zijn gekomen, zoals Odegaard en Fede. Tweede helft doen we het al veel beter en moet je wel meer dan 1x scoren, Bilbao leek echt wel te pakken in de tweede helft maar het mocht niet zo zijn. Ik ben blij dat we komend weekend lekker vrij zijn en dan komende woensdag spelen we Copa del Rey dus kunnen de A-jongens nog wat langer rust houden. Ik ben blij dat alle spelers weer lekker naar hun gezin kunnen, ze zijn bijna een week weggeweest zonder in Madrid te zijn. We will be back stronger! Hala Madrid

14 januari 2021 om 22:59

Ik lees wel heel vaak ''ik ben blij'' er is helemaal geen reden om blij te zijn pik

14 januari 2021 om 23:03

Zelf al zou Inside zijn examens falen, zou hij zeggen: "ik ben blij want ik leer volgend jaar dan nieuwe mensen kennen". Enfin misschien hebben we allemaal wat meer positiviteit in deze wereld nodig. Maar het is schandalig dat hier een eerste helft cadeau wordt gedaan. En als de A-spelers graag wat rust hebben, zijn er 14 andere spelers die gerust mogen roteren. Inside lijkt wel op Zidane. Alles is altijd oke en er is nergens een probleem.

14 januari 2021 om 23:23

Haha, ik ben het zo niet met InsideRMadrid eens, maar toch kan ik wel genieten van hoe hij het heel vaak naar het positieve kan draaien. Dat is toch best een lekker leven toch mensen?! Wat naief, maar best lekker.

14 januari 2021 om 23:30

Hij is stiekem churandi martina🙈 ook altijd blij. Sommige zien andere wedstrijden en als ik het zo terug lees dan keek hij een andere wedstrind.

14 januari 2021 om 23:59

Haha, idd. Kan ook wel altijd van hem genieten, Heerlijk zo'n instelling. Krijg je zelf toch ook altijd weer een glimlach van op je gezicht?

15 januari 2021 om 00:21

@David1988 Nee maar zo mag je niet zijn, dat is niet normaal voor sommigen. Tsja.

15 januari 2021 om 00:21

Ben Barca fan, maar vind InsiderRMadrid een grote aanwinst hier op Voetbalzone. Tovert bij mij ook altijd een glimlach op het gezicht.

15 januari 2021 om 08:10

Ik kan ook enorm genieten van positiviteit. Vanuit zijn mond, ook gezien wat hij in het verleden allemaal geschreven heeft, komt dit echter meestal enorm gefabriceerd en nep over. Mijn mening natuurlijk. Tevens vind ik het enorm arrogant hoe hij altijd schrijft dat Mbappe en anderen al voor 99,99 procent binne zijn en elke nacht alleen maar van Real dromen en altijd doet alsof hij overal van op de hoogte is, alle grootste geheimen weet en in ieders hoofd kan kijken.

15 januari 2021 om 09:26

Delinksbuiten / Het spijt me ontzettend als jij geen reden hebt om blij te zijn in jouw leven, dat spijt me echt oprecht, hopelijk kan je daar snel verandering in brengen vriend! Er is genoeg reden om blij te zijn in Madrid. De naderende komst van Alaba en Mbappe, waar de club nu echt voor aan het werk is, zou jou ontzettend blij moeten maken.

15 januari 2021 om 09:42

Concha / Ik ben het met je eens, Zidane is ook altijd heel kalm en maakt nergens een probleem van, en met die mentaliteit won hij prompt drie keer de CL op rij. Probeer je niet te verlagen naar het niveau van andere clubs bij een verliespartij, dat negatieve, daar zit niemand op te wachten man. Life goes on, als het even niet loopt, denk dat vooral terug aan 2016 2017 2018. De hele wereld was bang voor ons, en zodra we Cristiano zijn gat hebben opgevuld gaan we weer angst inboezemen bij iedereen. En by the way Concha, ik ben nooit kritisch op Zidane, maar gister had hij toch wel of Ode of Fede mogen opstellen, eerste helft was het middenveld toch wel matig. Kritisch zijn is prima, maar wat moet Zidane eraan doen dat Vazquez een pingel weggeeft en bij die eerste goal loopt Vazquez ook te kloten. It is what it is! We will be back strong. Trouwens Concha, woon jij in Madrid? Concha Espina is de straat waar het Bernabeu op ligt haha

15 januari 2021 om 12:37

@formus: naar de positieve kant draaien is een kwaliteit, echter je team neerzetten als immense overwinnaar en beste ploeg die er bestaat terwijl je van Shakthar en Bilbao verliest is een tweede

15 januari 2021 om 12:38

@insidermadrid: Zoals ik al aangeven bij het meepraten in de voorbeschouwing: zelfs tegen Bilbao is het alle hens aan dek en zelfs daar lukt het niet tegen. Doorselecteren en speelwijze wijzigen anders ga je er tegen Valencia nog af

15 januari 2021 om 17:44

Vandaar de username man Helaas niet in Madrid, mogelijks wel in de toekomst. Momenteel Nyc, betekent dus wedstrijden van Real bekijken om 15 u snamiddags

14 januari 2021 om 23:02

“Ik ben blij dat we komend weekend vrij zijn”. Hahahaha, geloofwaardig hoor.

14 januari 2021 om 23:06

Ja alsof hij zelf die wedstijden 90 min staat te ballen, pfoe hij is blij met een weekend vrij om vervolgens in de Copa del rey met spelers te gaan spelen die 0 ritme hebben en ongemotiveerd zijn en geef ze eens ongelijk, waarom zou je voor Zidane willen vechten en jezelf willen bewijzen die man geeft toch geen eerlijke kansen en denkt alleen maar aan zn lievelingetjes. Zou me echt niet verbazen als we ook in de Copa vroeg uitgeschakeld gaan worden, overigens is dat de enige prijs die Zidane niet heeft gepakt dus hij heeft de stats tegen.

14 januari 2021 om 23:16

Nee snap het wel, men vandaag dag zijn zo depressief dat ze in niks meer het positieve kunnen zien. Wat is er mis mee, om na dit debacle het positieve er van in te zien? Dat siert een goed mens. Ten alle tijden positief blijven. Beter dat dan de sneue gassies hier die negatief zitten te reageren op iemand die ondanks een zure prestatie positief wil blijven. En ja het was niet best maar ja, men moet verder en dan is een vrije weekend prima, zeker na zo'n chaos week die ze hebben gehad. Het zij zo dat de finale helaas niet is gehaald.

14 januari 2021 om 23:26

Je hebt positief zijn en je hebt overdreven blinde fanboy praatjes die klinken als een tiener meisje die verliefd is op Justin Bieber, niks kan hij verkeerd doen al vermoord hij je eigen ouders dan moet er wel een goede reden achter zitten en dat is gewoon belachelijk en onzin!
Hoe kan je nou positief zijn of een positieve draai geven aan het feit dat je bent uitgeschakeld voor de Supercopa en in 2 weken tijd 4 punten weggegeven bij hekkensluiters?
Jij kan dingen dan als negatief ervaren, maar de meeste hier zijn gewoon kritisch en dat kan ook niet anders als je kijkt naar het spel. Wij vragen niet eens zoveel we willen voetbal zien als we verliezen daarmee dan is het nog te accepteren maar Real speelt tactiek loze voetbal waarbij er geen ene beleving in zit.

15 januari 2021 om 09:23

Socio / Dat is het ook precies, men is tegenwoordig zo depri allemaal, dat als ze een positief persoon zien ze helemaal schrikken. Ook moet je niet vergeten Socio dat deze mensen die hier op mij reageren, nog nooit 3x de CL op rij hebben gewonnen en niet de verdedigende Laliga kampioen zijn. Zij hebben niets om trots of positief op te zijn. Wacht maar tot wij onze droomaanval bij elkaar hebben, they aint seen nothing yet! Hala Madrid Sociofan, Y Nada Mas

15 januari 2021 om 09:28

Toensi / Dat heet emphatie, als je blij kan zijn dat een ander eindelijk naar zijn gezin toe kan. Als ik jou comments zo lees, denk ik dat jij weinig tot niets van empathie afweet en dat is prima, ieder zijn ding

15 januari 2021 om 12:51

Inderdaad Toensi! Na maanden kunnen ze weer eens de kids en de vrouw zien ... drama queen haha.

Durf te wedden dat er genoeg zijn die het heerlijk vinden om even weg te zijn met hun collega’s/vrienden.

15 januari 2021 om 13:13

Empathie voor wat? Voor voetballers die tonnen per week verdienen, de beste faciliteiten hebben, alles hebben en krijgen wat ze wensen en een weekje even weg zijn bij hun families. Hou op man eentje doet alsof er een war zone was en de families abrupt uit elkaar zijn gegaan.
Hou op met je onzin en zogenaamde positiviteit, en je cheesy zinnetjes ik zie daar door heen ik noem dat fake.

15 januari 2021 om 15:34

@insider je overdrijft wel dik jongen. Ze zijn niet maanden weg geweest ofzo. Was een vervelende voorbereiding voor madrid. Jij denkt echter dat ze van oorlog terug gaan. Kom nou jongen.

14 januari 2021 om 23:12

Dus. Je bent blij dat real niet de classoco speelt zondag zodat ze bij hun gezin kunnen zijn?

14 januari 2021 om 23:19

Dat is jouw interpretatie. Hij zegt nergens dat hij blij is met de prestatie. Het is zuur. Maar men moet verder en kijkt ondanks dit debacle er positief naar zoals dat ze nu een vrij weekend hebben etc. Wat is daar mis mee? Dat is toch positief. Ipv dat men zo stress kan je het ook zo inzien. Dat siert de mens. Maar ja dat is misschien in jouw leefwereld niet mogelijk.

15 januari 2021 om 09:30

Petou / Ik ben blij dat die jongens lekker naar hun gezin terug kunnen keren na al het gedoe wat we hebben meegemaakt. De clasico spelen we op 11 april al, dus dat we die van zondag niet meemaken doet me niet zo heel veel nee. En waarom valt iedereen hier over mijn comment over dat de boys eindelijk naar hun gezin toe kunnen? Hebben jullie zelf toevallig geen gezin? Als je niet weet hoe iets voelt, moet je er zeker niet over gaan oordelen (lifehack)

14 januari 2021 om 23:17

Je moet met iemand gaan praten zal je goed doen. Ongelofelijk het blijft maar doorgaan met jou. Ik ben blij dat ze naar hun gezin kunnen wtf!!!??

14 januari 2021 om 23:21

Lees eens wat hii zegt man, even serieus! Elke keer zie ik het overdreven gezeik op hem. Wat zegt hij verkeerd. Hij baalt gewoon van het verlies, het is gebeurd thats it. Men moet verder en het positieve er van inzien en dat is dat ze een vrij weekend hebben en idd na een chaos week weg van huis weer terug kunnen naar hun gezinnen of dacht je dat die spelers allemaal robots zijn? Maar hij zegt nergens dat hij blij is met het resultaat ofso.

14 januari 2021 om 23:26

Ik heb heel goed gelezen. En ik ben niet de enige. Kijk je heb gelijk iedereen mag zeggen wat je wilt maar is vervelend als je x op x leest dat iemand iets goeds wilt praten terwijl het gewoon niet zo is maar goed . Nogmaals je heb gelijk moet me er niet mee bezig houden

14 januari 2021 om 23:27

Ga je nou op iedereen reageren sociofan haha?

14 januari 2021 om 23:32

Is een beetje het concept van een forum.

14 januari 2021 om 23:33

Msn10, niks van aantrekken zoals hij het recht heeft om op jou te reageren, heb jij ook het recht om zo te reageren en te zeggen wat je wil.
Overigens ben ik zelf een Madrid fan in hart en nieren en ben ik het totaal niet mee eens wat deze man verkondigt en ik ben niet de enige die er zo over denkt.
Gelukkig dat er mensen zijn zoals jou en vele andere waarbij je gewoon normale/realistische discussies kan voeren. Clubliefde is 1, maar deze man is gewoon niet serieus te nemen.

14 januari 2021 om 23:57

Sociofan heeft gewoon gelijk. Wat een overdreven gehaat om niks van een stel 'volwassen' kerels. Laat die man het positieve ervan inzien zeg. Het is toch ook maar een supercopa finale die ze mislopen? Men doet hier alsof de CL finale verspeeld is door te weinig inzet.

15 januari 2021 om 09:34

Msn10 / Wat bedoel je goedpraten. Zie je mij ergens zeggen dat het team vrij uit gaat? Nee. We hebben alleen een zware week achter de rug, de voorbereiding was hectisch, meer zeg ik niet, en iedereen is blij om terug naar zijn gezin te keren en pas op zaterdag 23 januari weer te hoeven spelen. Daarnaast, en dit is heel lastig voor andere fans dan Real fans om te begrijpen, Real komt net uit de meest succesvolle periode uit de clubgeschiedenis. We hebben drie keer op rij de CL gewonnen, in Madrid zijn we nog steeds aan het feesten. We hebben het gat van Cristiano nog altijd niet weten op te vullen, dat speelt nu, maar dit Real Madrid gaat weer keihard terugslaan. Kill em with kindness. De meest negatieve mensen op deze wereld, het meeste wat hen pijn doet is positief zijn. Dus al jullie reacties laten precies zien wat voor mensen jullie zijn

15 januari 2021 om 11:07

@insidermadrid

Allereerst, ik ben het met je eens wat betreft je positiviteit. Het siert je dat je altijd het positieve tracht te zien in het negatieve en daar hebben andere mensen naar mijn mening geen zaken mee met hoe jij je voelt.

Waar ik wel enigszins over wil discussiëren is waarop die positiviteit gebaseerd is.
Jij hebt het over de regerende titelhouder (wat klopt, vorig jaar overigens terecht kampioen geworden) en het feit dat ze 3x op rij de CL hebben gewonnen.

Daar sla je volgens mij de bal mis, ik ben een Barça fan (al sinds 2002) en heb meegemaakt hoe Barça de meest succesvolle club is geworden sinds de eeuwwisseling. Hoe Barça Spanje heeft gedomineerd in deze 20 jaar is niet normaal, overigens is het Barça van 2008-2012 een van de meest memorabele teams in de voetbalgeschiedenis. Naar mijn mening nog veel meer dan het Real van 2016-2018 aangezien ze gewoon quasi alles wonnen en Real eigenlijk enkel meedeed voor de CL en uitgeschakeld was voor de nationale prijzen.

Ik doe dit niet om je te treiteren, waar ik op wil doelen is het volgende. Ik ben namelijk zeer kritisch geweest over het beleid van Barça van de voorbije 3-4 jaar. Desondanks dat Barcelona mij het afgelopen 15 jaar zeker heeft bekoord en veel plezier heeft gebracht, ben ik totaal niet te spreken over de huidige gang van zaken en hoe de club eigenlijk terug gezakt is.

Moraal van het verhaal : Successen uit het verleden behoren tot het verleden. Enkel het nu en heden is belangrijk. Allemaal leuk en wel dat ze de CL 3x op rij hebben gewonnen, dit team speelt nu als een stelletje zoutzakken en als ze niet opletten eindigen ze dit jaar ook zonder prijs. In tegenstelling tot Real Madrid, zie ik wel verbetering bij Barcelona en heb ik wel iets om naar uit te kijken de volgende jaren. Bij Real is dat nog maar de vraag of zij inderdaad zoals jij stelt Mbappé kunnen weghalen.

15 januari 2021 om 13:23

Bespaar jezelf de moeite, het is een klein tienermeisje in een volwassen mannen lichaam. Die gaat never nooit normaal, inhoudelijk en analytisch reageren.
En als hij reageert dan zijn paar cringe en cheesy zinnen, zoals we'll be back stronger, 3cl's, mbappe/alaba en al die onzin.
Paar weken was zijn excuus dat de spelers geblesseerd waren, nu is de hele team weer terug en dan zal hij waarschijnlijk zeggen dat Rodrigo z'n invloed zo gigantisch groot was dat het team niet functioneert zonder hem , telkens het verschuilen achter smoesjes dat is wat deze man doet.
Zoals ik zei zou me echt niet verbazen dat deze man totaal geen fan is, maar hier zit voor de reacties.

15 januari 2021 om 22:26

Goed praten, gebruik je ofso? Jij moet realistisch zijn en Ff jezeld aankijken in de spiegel. Verliest real 10-0 dan ga je nog steeds zegge wauw Zidane echt goed van je man de eerste helft waren we zo goed. Pfff triest

14 januari 2021 om 23:18

hahahhah dan hoop ik voor jou dat real madrid vaker thuis mag blijven zodat jij blij kan zijn en de spelers bij hun gezinnen kunnen zijn . Weet de reacties wel uit te lokken jij hahaha. Meester provocateur.

15 januari 2021 om 00:02

Sjah.. dat een stel volwassenen zo op hun teentjes getrapt kunnen zijn omdat een supporter ergens een beetje positiviteit kan vinden zegt zegt veel meer over bovengenoemden dan over InsideMadrid. Sneu om te zien dat je hier blijkbaar keer op keer allemaal 1 man de grond in mag boren omdat hij snel reageert en een beetje anders overkomt dan het grootste gedeellte van de reageerders hier.

15 januari 2021 om 00:05

Nou jij bent even goed op je teentjes getrapt dan . Dat is toch hilarisch dat je als madridsta blij bent dat jou team een finale niet speelt............................ HEY maar als er madridsta's zijn die er blij van worden dat hun team verliest dan hoop ik dat zidane jullie nog heel erg blij gaat maken dit seizoen.

15 januari 2021 om 00:17

Haha valt reuze mee. Vind het gewoon jammer om keer op keer te zien dat Inside (vaak) de tijd neemt om een inhoudelijke tekst uit te typen en de tien comments die op hem reageren zijn allemaal nare opmerkingen die amper op zijn post ingaan. Wellicht liet ik me een beetje gaan was niet specifiek tegen jou bedoelt hoor Het is ook 'maar' een supercopa finale die ze mislopen he. Laten we niet doen alsof hij zegt dat ie blij is omdat Madrid uit de CL ligt. Natuurlijk is het balen dat we geen clasico kunnen zien zondag maar we've got bigger fish to fry. Het mocht niet zo zijn helaas. Dat zegt InsideRMadrid ook letterlijk in zijn post.

15 januari 2021 om 09:36

CR7 / Haha ik ben verbaasd om deze reacties te lezen, maar bij hun eigen club, als er een verliespartij is, dan gaat het er wss heel negatief aan toe, en sommige mensen kicken op negatief. Wij hebben net drie keer de CL op rij gewonnen. Dat hebben andere fans niet, dus ik snap dat ze snel negatief raken, maar zodra Real weer haar selectie op orde heeft gaat het allemaal weer opnieuw beginnen voor ons! We will be back strong

15 januari 2021 om 10:51

van die 3 cl zijn minstens 2 daarvan op het conto van de scheidsrechter te schrijven, die wedstrijd tegen bayern herinnert iedereen zich nog, met die overduidelijke buitenspelgoal van cr7, het onterecht stopzetten van een dodelijke kans van lewa wegens buitenspel, rode kaart voor vidal, terwijl casemiro nog daarvoor allang rood had moeten hebben, ramos die zonder rode kaart wegkomt met een regelrechte judo worp op salah, overduidelijke buitenspelgoal van ramos in die finale tegen atletico in 15/16 etc, etc, etc, etc.... Bovenop de hulp die vanuit de scheids aanwezig was, had je ook nog ene Karius, die 2 doelpunten cadeau geeft aan, enorm veel geluk in die finale tegen Atletico in 15/16, met de gemiste penalty van Griezmann, en dat belabberde schot van Casemiro die met behulp van Khedira de wedstrijd openbrak tegen Juve

15 januari 2021 om 00:06

Dit slaat alles .... blij dat ze naar hun gezin kunnen. Deze mannen verdienen miljoenen en zijn een paar dagen niet thuis geweest. Laatste waar ik nu blij van word is dat ze hun gezin weer zien ... kom op man

15 januari 2021 om 09:38

Jasper / Ja, dat heet empathisch vermogen, en als ik jouw comment zo lees, heb je daar weinig kaas van gegeten. Probeer je ook eens te verplaatsen in een ander

15 januari 2021 om 12:46

Als ik je reacties zo lees ben je wel heel erg op je teentjes getrapt. Dit heeft niks met empathisch vermogen te maken. Je doet net alsof ze jaren lang niet bij gezin zijn geweest ... niet zo aanstellen hoor. Dit zijn gasten die per maand/week meer verdienen dan de minster president. Even een paar dagen niet thuis zijn moet geen probleem zijn en al helemaal niet een excuus om te verliezen.

Gefeliciteerd (Gora) Bilbao! De hand van Marcelino is al zichtbaar. We zien de twee cupfighters van Spanje tegen elkaar Zondag! Hopen op een mooie finale!

14 januari 2021 om 23:10

Het zag er inderdaad al een stuk beter uit dan tegen Barca, wat ook niet gek is omdat Marceliho toen nog maar 3 dagen op de bank zat en flink wat veranderde. Maar het zag er vandaag wel goed uit met het hoge druk zetten en de wisselwerking tussen Williams en Garcia. Ze zaten er alleen wel flink doorheen op het einde, maar goed, Barca heeft ook een verlenging in de benen dus ik zie het ze wel moeilijk maken.

14 januari 2021 om 23:14

De grote vraag is of Messi kan spelen? Een dag minder rust is wel een nadeel voor hen.

Stiekem hoopte de commentator op een penalty voor Real in de laatste minuut, om zijn stelling van Real en scheidsrechters te onderbouwen. Helaas gebeurde het niet en viel zijn stelling in het water. Vind dat toch altijd een beetje schande. Ik betaal toch ook voor Ziggo Sport als Real fan? Mag ik dan niet gewoon commentaar hebben zonder club gebaseerde assumpties?

Was natuurlijk nooit een penalty, daar niet van.

14 januari 2021 om 23:01

Vasquez had er wel afgemoeten. Daar had de commentator een punt.

14 januari 2021 om 23:01

Ik snapte dan ook echt niet waarom de VAR 2 minuten lang aan het kijken was voor iets wat overduidelijk geen hands was. Sierd de Vos zou als grap hebben gezegd dat ze de herhalingen blijven kijken totdat het wel hands is. We hebben veel dingen gezien met de VaR maar dit was wel heel bizar.

14 januari 2021 om 23:04

Als er nou gekeken zou worden naar vasthouden dan kon ik daar nog inkomen, maar om nou dik twee minuten te kijken naar iets wat duidelijk geen hands is?

14 januari 2021 om 23:06

6 minuten blessuretijd zie je ook zelden. Ramos was op zoek naar een pingel. In het pre-VAR tijdperk werkte dat soms nog.

14 januari 2021 om 23:16

Klopt, en met VAR had Barcelona nooit zijn remontada volmaakt tegen PSG waar het zotrots op is Dat van alle teams Barcelona fans of Real fans continu klagen over de arbitrage en naar elkaar wijzen, kan ik echt niet bij.

14 januari 2021 om 23:23

Dat is toch onderdeel van de rivaliteit. Jaren geleden verzonnen de Madrileense kranten de Vilarato complottheorie over Barcelona. Barcelona zou winnen door de voorzitter van de bond zo claimden ze jarenlang.

14 januari 2021 om 23:30

Had Barca wel. neymar en Suarez kregen beide terecht een penalty.

14 januari 2021 om 23:30

Dat is ook zo just kidding. En bwa ik kan gerust zeggen dat het penalty was, ongeacht welke ploeg. Succes zondag!

14 januari 2021 om 23:31

Suarez zou voor die duik nooit penalty krijgen vandaag. En dan vergeet je ook nog de penalty op Dimaria die altijd gefloten zou zijn

15 januari 2021 om 00:07

Valt meteen hun hele complottheorie in duigen dat Perez La Liga omkoopt. Anders hadden we er wel een stuk of tien meer gewonnen de afgelopen jaren

15 januari 2021 om 03:10

@Concha waarom zal Suárez die penalty niet hebben gekregen met de Var heb Real met de Var penaltys zien krijgen die nooit penaltys waren

15 januari 2021 om 04:46

Met VAR had Suárez nog steeds een penalty gekregen.Marquinhos die met zijn rug naar de bal en met zijn ogen op Suárez tegen Suárez aanrent, Suárez zijn been raakt terwijl hij ook nog zijn arm zomaar uitsteekt en tegen Suárez zijn nek slaat, zonder enige intentie/kans om de bal te spelen en daarmee een duidelijke scoringskans van Suárez ontneemt.Vergeet niet dat met VAR alle hoeken tot de beschikking zou zijn, waaronder deze die niet op TV tijdens de uitzending werd vertoond: https://www.dailymotion.com/video/x5eogweSterker nog; met VAR had Marquinhos niet alleen geel gekregen maar was hij ook van het veld gestuurd aangezien hij een speler die een overduidelijke scoringskans had onderuit haalt zonder enige intentie/kans om de bal te spelen.

15 januari 2021 om 05:46

Haha grappig. Ik wilde met bijna een identieke reactie komen als die van Sergiobiscuits met dezelfde link naar die video. Alleen het lukte niet via mijn mobiel dus liet ik het maar varen.

15 januari 2021 om 21:51

Heel bizar maar wat blijkt. Die beelden waren de verkeerde beelden man. Zijn gewoon dik genaaid zo blijkt nu. Er zijn nu beelden dat Inigo hands maakte maar gisteren was dat niet te zien en keken ze naar andere beelden, dat van Ramos' actie. Heel vreemd en dan heeft die Rubiales zogenaamd zn excuses aangeboden. Maar hey de Var is altijd voor Real ja agh!

14 januari 2021 om 23:04

Vind het ook echt schandalig. Sierd zei gister ook gewoon dood leuk dat die Gonzalez Gonzalez (scheids) een hekel aan Barca heeft. Nu vind ik Sierd soms wel leuk, maar soms is hij de weg kwijt.

15 januari 2021 om 01:50

Waarom kijk je ziggo als je Real fan bent. Ze hebben daar weinig verstand van voetbal en ze haten Real Madrid. Ik volg de wedstrijden van de club liever met Engels of Spaans commentaar. Tenminste meer kennis van het spelletje bij die mensen en redelijk neutraal.

Waarom staat Zidane na afloop te giechelen met Marcelino???? pfff zo zonde dit weer Real had ook wel ongeluk Asensio 2 maal lat en paal Zooooo jammer want heb het gevoel dat Barã§a er zoveel beter in zit dan Real en ze hebben meer kwaliteit en dan had je ze nu een lekkere tik kunnen uitdienen. Barã§a begon slecht maar heeft het nu wel op orde en Real niet. We carry on

Zit al met smart te wachten wat InsideRMadrid voor smoesjes nou weer gaat verzinnen :-)
Het is Athletic Bilbao van harte gegubd. Blijft toch een mooie ploeg met Basken.

14 januari 2021 om 23:04

Het is een van de mooiste clubs die er is. Inaki Williams had helaas een off-day. Ze hadden het allang moeten beslissen.

Even een tijdje niet gereageerd, want soms doe je dat uit emoties en ik dacht weetje ondanks de verliespunten en de bout partijen van de afgelopen weken laat ik het team toch maar een kans geven om zich te herstellen, maar jongens we zijn weer terug bij af......!
Zidane is zoo onnodig koppig dat ik van woest en boos ben gegaan naar I don't care anymore.
Ik heb dit seizoen al opgegeven, de titel is al klaar , in de Supercopa liggen we er uit en in de CL denken mensen dat Atlanta een walk-over zal zijn, maar die gaan ons nog verassen, maar my words!
Ik kan er met mijn hoofd gewoon niet bij hoe je Odegard op de bank laat rotten, waarom haal je hem dan terug. Hetzelfde geldt voor Militao hij heeft dit seizoen niet eens 1 wedstrijd gespeeld en maybe 1 invalbeurt maar ik weet niet eens meer hoe die gast eruit ziet, waarom heb je hem dan gehaald?
Dat je de vaste kern blijft gebruiken in wedstrijden die cruciaal zijn kan ik mij nog in vinden, maar wisselen is Zidane ook bar slecht in mensen zoals Odegard 3-4 wedstrijden niet laten spelen en dan laten invallen rond de 86e minuut. Let maar op als Zidane ook aankomende seizoen aanblijft dient Odegard een transferverzoek in en ik kan het hem helemaal niet verwijten. Had je Kubo b.v. ook niet nu heel goed kunnen gebruiken op rechtsbuiten i.p.v. Asensio die ondanks zijn doelpunt en 2 assists al een hele seizoen uit vorm is.
Wat te denken over de RB positie, dat Vasquez het goed heeft gedaan in de periode dat Carvajal er niet was is natuurlijk knap, maar verdedigen is niet zijn sterkste taak en zelfs een blinde kip kon zien dat we een degelijke back-up nodig hadden voor Carvajal want die is de laatste 3 seizoen zoveel geblesseerd dat je echt dom moet zijn om niet met een oplossing te komen.

Maar we zullen weer mensen hier hebben (eigenlijk alleen maar 1 persoon) die diep in de kont van Zidane zit en alles probeert goed te praten, maar maar iedereen is geblesseerd, nou a.u.b bijna de hele selectie is terug en toch presteert het team niet en zijn we terug gevallen op dat o-zo saaie en voorspelbare spel waarbij we in slow-motion spelen en de ballen van achteren naar de backs gaan, weer terug naar achteren, af en toe een trap naar voren en de 100 mislukte voorzetten per wedstrijd. Elk team kan zich hier tegen wapenen want er zit geen verassing, geen tactiek en geen spel plezier in het voetbal wat het team laat zien.

Ik heb besloten om minder wedstrijden van Real te gaan checken, want de hoge bloeddruk, de ergernissen en voornamelijk het spel is om van te janken. Waarom jezelf nog gek maken als we toch bijna voor alles zijn uitgeschakeld en kansloos voetbal spelen.

Hopelijk is het seizoen heel snel voorbij en kunnen we nieuwe spelers halen en een nieuwe team bouwen, en nee Mbappe gaat niet komen zoals iemand hier keer op keer beweert, waarom zou hij? Je speelt in een team wat momenteel elk jaar kampioen word, je hebt een team met betere spelers om je heen, een team die meer kans maakt om verder te komen in de CL, je verdient bakken met geld, je bevind je in een mooie stad en je eigen land waarbij het makkelijk is om nog alle contacten te behouden en je kan een nieuwe handtekening zetten onder een contract waarbij je nog meer gaat verdienen en daarbij is Mbappe zo jong dat hij makkelijk nog 3-4 jaar daar kan zitten de grote man is en daarna alsnog een stap kan maken naar welke club dan ook.

14 januari 2021 om 23:03

''ik heb besloten om minder wedstrijden van Real te gaan checken, want de hoge bloeddruk, de ergernissen en voornamelijk het spel is om van te janken. Waarom jezelf nog gek maken als we toch bijna voor alles zijn uitgeschakeld en kansloos voetbal spelen.''

ik sluit me hier zooo bij aan. Ook Barça kijk ik niet meer omdat het bij hun wel allemaal meezit want je zult zien dat Simon weer fout op fout gaat stapelen zondag...

Helaas in de 1e helft het volledig weggeven. Vazquez en Varane waren dramatisch. Snap Zidane echt niet. Speel gewoon met een echte rechtsback. Maar nee hoor neemt Odriozola niet eens mee. Slaat nergens op dat we met een rechtsbuiten op rechtsback moeten spelen. 2e helft ging trouwens met Valverde een stuk beter. Kroos, Casemiro en Modric gaat gewoon te traag. Maar goed vind dat niet eens het zwaktepunt. Aanvallend is het weer pover bij dit Real. Hazard en Asensio waren onzichtbaar. Zonde dit weer helaas. Maar goed aan de andere kant is rust dit weekend opzicht niet verkeerd in dit drukke schema. Helaas ben ik bang dat we overal naast gaan grijpen qua prijzen. We zijn aanvallend gewoon bij lange na niet goed genoeg en dan ben je verdedigend niet zo sterk als vorig jaar.

14 januari 2021 om 23:01

Vind jij ook niet dat Valverde moet spelen ipv jou geliefde Modric?

14 januari 2021 om 23:06

Ik vind het sowieso tijd dat we moeten gaan verversen en Odegaard en Valverde meer de kans moeten geven. Maar ik vind ook niet per sé dat het middenveld een probleem is. Aanvallend zijn we bij lange na niet goed. We missen doelpunten, snelheid, passeerbewegingen, goeie loopacties voor de goal, een killer noem maar op. Hazard had snelheid en passeerbewegingen. Maar ben bang dat zijn tijd gewoon voorbij is. Zijn Chelsea tijd dan.

14 januari 2021 om 23:15

@delinksbuiten

Ben het toaal met je eens dat er ververst moet worden en ook bijna iedereen is het daarmee eens (behalve 1 Zidane stalker hier), maar met alle respect Modric was vanaf de Corona en ook dit seizoen een van de beste spelers van Real. Valverde en Odegaard mogen gerust met Casemiro/kroos/asensio afwisselen, want Kroos is zo wisselvallig als maar kan en Casemiro heb je echt helemaal niks aan tegen teams die verdedigend zijn, alleen tegen de top top teams in de CL kan je hem gebruiken als stofzuiger maar voetballend is hij echt ondermaats dit seizoen.

14 januari 2021 om 23:07

Ja denk ook dat er weinig inzit dit jaar. Misschien de Copa. Liga zou Atleti niet mogen weggeven en ik zie ze in de CL misschien ook wel stunten. Real komt teveel kwaliteit te kort voor de CL. Enige positieve vanavond was dat Asensio, wel pas in de tweede helft, even weer leek op de oude Asensio.

14 januari 2021 om 23:12

Er zijn weinig spelers met zijn traptechniek. Hij had botte pech. Hij lijkt weer wat de oude te worden inderdaad.

Mbappé, Alaba, Reguilon en Hakimi moeten de topprioriteiten zijn volgende transferwindow!

Schandalig hoe Real voorin amper stootkracht heeft.

14 januari 2021 om 23:08

Heeft Madrid een optie op Hakimi? Volgens mij niet. Ik neem aan dat je de zomerse transferperiode bedoelt?

Hazard is een grotere miskoop dan Bale, Bale was nog belangrijk in finale's Hazard is en wordt niks meer

14 januari 2021 om 23:07

Bale miskoop? Heeft zn transfer allang terug verdiend met 4 cls.

14 januari 2021 om 23:18

Ook al ben ik geen Bale fan, zijn stats en zijn bijdrage aan het team is iets waar Hazard van kan dromen. Vind Bale echt geen miskoop die was in zijn eerste 2-3 seizoenen gewoon geweldig en heeft helaas de afgelopen 2 jaar geen peppernoot meer kunnen raken.
Hazard is nu 1,5 seizoen verder en heeft alleen maar blessures gehad, ik wil hem nog wel 1 seizoen mits hij fit is een kans geven, want voetballen kan hij echt wel en vond hem zelfs vorige wedstrijd tegen Elche een beetje van zn klasse laten zien.
We moeten niet vergeten dat hij nu pas weer 2-3 wedstrijden basis speelt en nog zeker niet 40-50% is van zijn oude niveau.

15 januari 2021 om 09:53

Bale een miskoop? Die man heeft veel gekost, maar nog veel meer opgeleverd.

Eerste helft compleet weggegeven door Real met doelpunten in geschenkverpakkingen. Als het kalf dan verdronken is begint men sneller te spelen. Verder is het duidelijk dat Mendy echt niet kan voor Real Madrid. Allemaal goed dat hij fysiek sterk is en defensief stabiel, maar als je met veel moeite naar de goede kleur speelt hoor je echt niet bij Real. De tegenstander weet dat het gevaar via rechts loopt want van links komt er gewoon niets. Verder was er de nodige pech voor Asensio, maar again als je een helft cadeau geeft verdien je het niet. Ik hoop maar dat Athletic met evenvee grinta speelt tegen Barcelona als ze steeds doen tegen Real. Voor de neutrale liefhebber waren beide halve finales wel entertainend.

14 januari 2021 om 23:04

Aan de andere kant weet de tegenstander ook dat we op rechts kwetsbaar zijn. Dus dat is ook echt zonde dat we verdedigend niet meer goed staan zoals vorig jaar. Pff wat mis ik de tijden dat we gewoon 8-2 wonnen ofzo. Real was altijd een ploeg die zulke uitslagen neerzette. Nu is daar niks meer van over.

14 januari 2021 om 23:09

De afgelopen 3 jaar zijn de leuke wedstrijden van Real echt op 1 hand te tellen. Ergste van al is dat er geen groei inzit. Barcelona bereikte vorig jaar dieptepunt, maar soms is dat wel goed (al heb ik liever geen 8-2) omdat je dan terug begint te bouwen. Real is al 3 jaar aan het aftakelen en aanmodderen.

14 januari 2021 om 23:12

Over het algemeen wals je niet zo snel over Athletic Club heen.

14 januari 2021 om 23:19

Maar een paar verzorgde aanvallen voor een team als Real is toch niet zoveel gevraagd? ipv hopeloze ballen in de box te gooien.

14 januari 2021 om 23:08

Drama helaas. Het is ook echt steeds een terugkomende issue. Kados weg geven, geblunder waardoor we verliezen etc. en het team heeft al moeite met scoren vanwege het gemis van clinical finishers,l. Tsja dan wordt het idd heel lastig helaas. En idd Mendy is zo vreemd, defensief top maar wauw aanvallend, aan de bal echt een ramp. Gek contrast in zijn spel.

14 januari 2021 om 23:12

Uiteraard mag je van de opvolger technisch geen Marcelo verwachten. Maar met Mendy kan je geeneens snelheid maken in je spel. Als je dan in de laatste minuten, zoals in het DNA van Real, een remontada moet volbrengen dan erger je je gewoon kapot aan de foute keuzes/technische fouten.

14 januari 2021 om 23:23

Hij kreeg een brick als cadeau toen haha, snap het wel ja lol. De Dumfries van Real. Nee maar kan echt niet dit. Kroos ja, die wordt helemaal gek, geloof me.

14 januari 2021 om 23:28

Die brick was epic. Absurd wel 50 miljoen voor Mendy. Samen met Militao (waar ik persoonlijk wel in geloof) en Jovic 160 miljoen down the drain.

14 januari 2021 om 23:10

Je doet Bilbao tekort. Ze speelden echt goed en zetten op zijn Marcelinos druk naar voren. Ze hadden de 3-0 moeten maken en daardoor kon Madrid vertrouwen houden in een gebruikelijke come-back.

14 januari 2021 om 23:13

Uiteraard hebben ze 90 minuten lang goed druk gezet. Maar hoeveel kansen hebben ze bijeen gespeeld? Daarbij waren het geen kleine fouten langs kant van Real, maar echt kinderlijke fouten die niet mogen gebeuren, ongeacht de druk.

14 januari 2021 om 23:24

Lucas Vázquez leek een revolutie te worden maar hij is gewoon geen back. Je moet daar gewoon weer een echte back neerzetten.

14 januari 2021 om 23:38

Van een Ferrari naar een Dacia die vergelijking maak ik altijd m.b.t. Mendy en Marcelo. Mendy heeft zelfs moeite om de bal aan te nemen met zn borst zoals in de 1e helft waarbij de bal over de zij-lijn was gegaan. Hij vertraagt het spel zo enorm door telkens de bal bij zich te houden i.p.v. een 1-2 aan te gaan en aanvallend wil ik het niet eens hebben want dat kan hij echt niet.
Hij is snel en sterk maar daar blijft het ook bij. Helaas zal hij echt niet vervangen worden, want hij is Frans en een van de lievelingetjes van Zidane

15 januari 2021 om 09:54

Hoe kan een artikel waarin veel kritiek wordt geuit niet gesproken worden over Vazquez? Deze man zorgt er persoonlijk voor dat je bent uitgeschakeld door zijn kansloze pass bij de 0-1 en de penalty bij de 0-2. Die vent kan echt werkelijk niets. Zelfs een ingooi is spannend bij hem.

Jammer geen Clasico. Heb maar halfuur gezien maar dat was niet goed genoeg van Real. Vazquez zal weer de gebeten hond zijn, die hoort daar gewoon niet thuis in een Real shirt. Leuk voor Bilbao dat tot dusver een mager seizoen speelt.

14 januari 2021 om 23:03

Eerlijk, Athletic is dit seizoen niet op zijn best, ik hoop dat er onder Marcelino een nieuwe weg ingeslagen kan worden. En ik hoop dat er binnenkort een talent in de spits opduikt in de jeugd, want die missen ze wel sinds het vertrek van Aduriz.

15 januari 2021 om 02:44

Athletic heeft al een goeie spits, maar hij word altijd gebankt door Inaki Williams. Zijn naam is Villalibre, die moeten ze gewoon elke wedstrijd opstellen naast Raul Garcia, maar het probleem is dat Athletic dit niet durft sinds ze in 2019 een megacontract hebben uitgedeeld aan Inaki Williams na een geweldig seizoen. Na de ondertekening van zijn contract tot 2028 geloof ik, raakt hij geen ene pepernoot meer en staat hij de ontwikkeling van Villalibre alleen maar in de weg. 4 of 5 goals maar dit seizoen, terwijl hij bijna elke wedstrijd 90 minuten lang meespeelt. Als ze Villalibre gewoon vanaf het begin opstellen en laten spelen, scoort die er vast wel veel meer in dan onze grote vriend Inaki die alleen maar goed is op FIFA. Ben wel onder de mening dat Athletic veel offensiever speelt sinds de aanstelling van Marcelino. Misschien kunnen ze nog een andere spits huren, alleen staat Athletic erom bekend dat ze 9/10 keer altijd wel spelers halen met een Spaanse achtergrond, terwijl iemand uit een andere competitie hun juist meer kan helpen.

15 januari 2021 om 04:04

Je weet dat Bilbao alleen maar Basken kan laten spelen? Dus een spits huren is niet echt een optie. Als je kijkt naar Baskische spitsen dan heb je momenteel Williams, Villalibre, Llorente bij Napoli, Griezmann bij Barcelona, en dat is het wel. Daarna kom je uit bij spelers als Kodro, een bankzitter bij Athletic, en Bautista, een speler van Real Sociedad die nou niet bepaald bekend staat om zijn doelpunten, vorig seizoen was hij verhuurd aan Eupen en daar wist hij slechts drie keer te scoren.

Ik ben nog steeds niet overtuigd van Villalibre, in de wedstrijden die ik van hem gezien heb heeft hij nog geen onuitwisbare indruk gemaakt. En vreemdgenoeg is het contract van Williams wel enorm lang, maar niet bijzonder duur. Yuri, Raul Garcia en Inigo Martinez krijgen bijvoorbeeld allemaal meer betaald dan Williams.

Zidane en de helft van de ploeg buiten! Alweer een teleurstellende wedstrijd, de zoveelste dit seizoen.

Zidane haalt het uiterst uit de spelers. Alleen hij moet nu echt een budget gaat krijgen om mee te kunnen doen met de grote jongens. Real Madrid koopt bijna niets meer. Stilstaan is achteruitgang.

14 januari 2021 om 23:04

Exact, dat is een probleem geworden idd. Sinds 2013 is enkel Bale gekomen als gearriveerde aanvaller. Daarna alleen Hazard en dat is een en al pech inmiddels. Maar ja zeg dat tegen de zogenaamd objectieve fans. Bedoel wat kan Zidane hier aan doen. Gemis van clinical finishers. Wereldflankspelers. En als het al moeilijk gaat geven sommige spelers te vaak te veel kadootjes weg. Vaz vandaag weer. Zuur.

15 januari 2021 om 08:06

Wat? Real heeft vorig seizoen Hazard gehaald voor 119 mil, Jovic voor 63 mil, Militao voor 50 mil, Mendy voor 48 mil en Rodrygo 40 mil. Tuurlijk sommige zijn geen super sterren maar van al die bedragen had je ze toch op z’n minst kunnen gebruiken? Denk aan Jovic en Militao die allebei geen kansen krijgen. Daarnaast had denk ik meer mensen verwachten van Hazard en Mendy is verdedigend goed maar brengt aanvallend niks

15 januari 2021 om 19:20

Moeilijk he begrijpend lezen. Gearriveerde aanvallers! En dan noem ik Hazard als enige, en dat is voorlopig pure pech. Maar in 7 jaar tijd is alleen hij gehaald maar inmiddels is Benz 33 jaar en zijn CR en de Bale prime vertrokken. Wil je zeggen dat dat normaal is voor Real. Teams als Dortmund hebben nu zelfs al een sterkere aanval, dat is gewoon krom.

Moet de blessuretijd net zolang duren tot Madrid een goal maakt ofzo? Man man man...

Die saudi olie sjeiken willen erg graag nu eindelijk een clasico finale, maar maak het niet zo opzichtig.

15 januari 2021 om 02:03

Onzin, alleen de wissels waren al 5 minuten, tijd rekken van Bilbao doelman, VAR checks waren bij elkaar al minstens 4, dus je zoekt weer iets wat er niet is. Vier ons verlies gerust, maar verkoop geen kletskoek.

15 januari 2021 om 02:42

In de eerste helft had je ook VAR checks. En Bilbao keeper rekte amper tijd. Nadat Mariano het veld op kwam kreeg 3 seconde later de keeper geel. Eerste helft had maar 1 minuut extra blessure, dan met de wissels in de tweede helft was 4 minuut meer dan terecht. Daarna neemt de scheids 2 minuten de tijd om een handsbal te zoeken in een hele simpele situatie, Argentijnse commentatoren die ik had die pro-real zijn snapte er ook weinig van. Na de check had de wedstrijd gewoon afgefloten moeten worden. Blessuretijd liep uiteindelijk op tot 8:30 minuten. Met alle respect, kijk lang genoeg la liga maar dat zie je zelden.

15 januari 2021 om 09:56

In die 10 jaar dat je hier zit ben je echt niets veranderd he? Alleen maar haten op Real. Bizar dat je nog geen ban hebt, maar dat zal waarschijnlijk meer zijn dat je aan Barca kant zit en niet de koninklijke kant.

Zuur zuur zuur. 2e helft was nog zo slecht niet maar gemis van aanvalspower en effectiviteit was weer zichtbaar. En als spelers (Vaz) cadeaus gaan weg geven wordt het gewoon lastig helaas. En Carva's gemis wordt ook aardig onderschat. Helaas het zij zo, het was uiteindelijk niet best. En Case, Mendy en Vaz waren voetballend gezien helaas zwakke schakels. Mendy is leuk, sterk defensief maar aanvallend echt een ramp, wat een contrast. Daar kan Real echt niet mee verder gaan in de toekomst.

15 januari 2021 om 00:18

Zonde dat ze Reguilon daarvoor hebben laten gaan. En Hazard blijft maar sukkelen, dat is echt wel meer dan pure pech.

De eerste 50min waren dramatisch! De laatste 30 min waren goed. Asensio was uitstekend, maar had heel veel pech. Vini en Valverde ook goed ingevallen. Hadden ze ipv Hazard gespeeld dan had Real hier echt wel gewonnen.Ja Hazard heeft speelminuten nodig maar laat hem anders dan de laatste 30-35 min invallen. Hem laten starten is zelfmoord op dit moment. En Mendy oh oh oh. Zelfs Raul Bravo was een betere LB. Die onzin statistiek dat we met hem nooit verliezen kan nu echt de prullenbak in. Geef deze man een schiet verbod aub, iig zn rechterbeen.

14 januari 2021 om 23:17

Ah fijn te weten dat Hazard schuldig is aan de nederlaag. Gelukkig hebben we de fouten van vazquez gemist.

14 januari 2021 om 23:24

Met Hazard starten, een speler die niet eens op 50procent zit wat betreft wedstrijd ritme, is zelfmoord. En nee, het komt niet door Hazard, het komt door degene die hem opstelt. Elke Madridista wilt dat Hazard weer de oude wordt, maar dat moet niet ten koste gaan van het team..

15 januari 2021 om 10:03

Asensio uitstekend? Die vent scoort nooit en dat is pech? Als dat al meer dan een jaar is, dan is het onkunde. Die bal op de paal. Hoe krijg je die niet tussen de palen? Ook zijn afstandschoten is een drama. 1x vliegt hij er in van de 50 pogingen?

Hilarisch ook die Zidane. Kwam terug in 2019, had het over dat er veranderingen zouden komen, de zogenaamde revolution. Maar ondertussen speelt die nog steeds met dezelfde oude verrotte spelers, met z'n o zo geliefde lievelingetjes die hem 3 keer de CL heeft bezorgd. Dit is geen Real Madrid meer. Dit is gewoon een stel bejaarde elftal geworden die niet meer weten wat winnen is. Mag ik ook ff zeggen dat Toni Kroos zijn allerslechtste wedstrijd ooit speelde in het shirt van Real Madrid? Hoeveel ballen die gozer wel niet heeft ingeleverd. Zo klaar met dit trage middenveld. Lucas Vazquez. O jongen toch, ik hoop serieus dat jij geen basisspeler meer bent volgend jaar. Grootste schande in de gescheidenis van de club dat zo jongen basisspeler is van Real Madrid. En dan nog stoer doen ook door een contractverlenging te weigeren omdat die zogenaamd meer verdient. Wat dacht je van die Vinicius? Wat deed hij dan toen die inviel? Blindpaard pure sang. Iedereen vind het wel best zo na 2 gewonnen prijzen vorig seizoen, wat al een wonderbaarlijk was met nagenoeg dezelfde selectie. Dit keer gaan we zonder prijzen het seizoen afsluiten en dat zou volkomen terecht zijn. Hoe zo Odegaard ook kapot gemaakt wordt is ook te triest te woorden. Of je laat die jongen iedere wedstrijd spelen bij Sociedad, of je laat hem vaak spelen bij Real Madrid. Wat Zidane allemaal doet, is kotsmisselijk. Wat die nu aan het doen is, is gewoon dezelfde 11 a 12 spelers bij elkaar houden en de rest kan zijn reet kussen. We verdienen dit. Terecht verloren van Bilbao. Geen zin meer in dit seizoen. La Liga was al kansloos. Op deze manier ga je er ook simpel uit in de CL tegen Atalanta. De groeten Zidane, jij weet het allemaal zo goed.

14 januari 2021 om 23:27

Ik ben het 100% eens met je reactie. Hazard na 20 minuten er af willen halen en op Vinicius staan roepen. Kan er mij iemand zeggen wat Vini beter deed dan Hazard? Ok, Hazard was zwak, maar die heeft nog wedstrijdritme nodig. Maar Zidane heeft, vrees ik, destijds met die kopstoot aan Materrazi, schade aan zijn eigen kop toegebracht.

15 januari 2021 om 10:07

Helemaal eens. Wat is er met Kroos zijn passing gebeurd? Normaal haalt hij enorm veel nauwkeurigheid uit zijn passes. Nu is het echt slecht, zelfs de voorzetten zijn een drama geworden. Haal hem samen met Casemiro er maar een paar wedstrijden uit tav Odegaard en Valverde.
Vazquez zou bij geen enkele andere trainer nog spelen maar Zidane haalt er denk ik energie uit, andere dingen te doen dan de rest van de wereld.

ik ben zelf een barca fan maar vindt het belachelijk dat zidane nog steeds kiest voor kroos-casemiro-modric als ik zidane was is het tijd voor vernieuwing met name odegaard meer laten spelen schandalig dat ze hakimi hebben verkocht terwijl die voor de toekomst was wie hebben ze nu als back up voor carvajal niemand militao is meer een verdediger nacho is niet goed genoeg voor de rechtsback maar wat ben ik blij dat real is uitgeschakeld nu nog wachten wie er de president verkiezingen gaat winnen weet nu al zeker dat laporta terug komt en geloof me barca gaat weer van ouds worden Visca EL Barca

14 januari 2021 om 23:22

Was helemaal buiten adem nadat ik jouw tekst las. Heeft jouw toetsenbord geen komma en/of een punt?

Oh ja, ik zie barca met 4-0/5-0 winnen van dit Athletic. De supercup opzich kan me niet schelen, maar als je weet dat Barca in de finale staat te wachten en je zo’n slechte eerste helft speelt, dan hoor je te verliezen.

14 januari 2021 om 23:15

Niet overdrijven. Bilbao is de minste niet en de nieuwe coach heeft goede ideeen. Wordt geen makkie voor Barca zoals je doet beweren.

14 januari 2021 om 23:21

Vond je Athletic goed dan? Het is niet dat ze geweldig speelden. Vazz bezorgt ze 2 goals. Verder hebben ze maar 1 echte kans gecreeerd volgens mij, toen Ramos als nummer 9 speelde. Ja, de bal is rond klopt, maar op een normale dag walst Barca hier overheen.

14 januari 2021 om 23:23

Ze staan op zn minst verdedigend heel goed.En zetten goed druk. Kunnen ook fouten bij Barca forceren en profiteren.

15 januari 2021 om 02:08

Bilbao speelt met de messen geslepen en als bezetenen tegen Real Madrid, niet tegen Barcelona. Dan is het toch vaak roll over and play dead.

14 januari 2021 om 23:29

Apart, nog geen week geleden was het 2-3, en had Bilbao eigenlijk binnen vijf minuten op 2-0 moeten staan.

14 januari 2021 om 23:36

Op een neutraal veld is toch anders. En die wedstrijd had anders gewoon 2-6 kunnen worden. Ja ik hoop dat ze Barca pakken, maar op een normale dag wint Barca dit makkelijk gewoon.

15 januari 2021 om 00:37

Normaal gezien maakt dat uit ja, maar eerlijk, uit in een leeg San Mames is toch een stuk makkelijker voetballen als tegenstander dan wanneer de Kathedraal tot de nok toe gevuld is.

15 januari 2021 om 00:50

Blink is zich aan het in dekken. Let maar op, straks wanneer Barca verliest begint z’n post met “Ik zag dit toch stiekem aankomen want...” of iets in die trant.

15 januari 2021 om 14:42

Oh ja man want je hebt een glazenbol?

Ik denk dat Real Madrid supporters hetzelfde probleem hebben als vele Barça fans. Leven nog in de glorie dagen. Dit is niet meer het zelfde elftal dat drie jaar op rij de champions league won. Ronaldo is weg spelers zijn weer jaren ouder, aankopen die niet renderen (Hazard, Jovic, Militao, Mendy enzovoort). Real is niet meer zo dominant nationaal en Europees zoals het was. Het simpelweg een kwaliteit issue, Barcelona heeft het zelfde probleem.

14 januari 2021 om 23:16

Maar de frustratie is te begrijpen. Beide clubs hadden op tijd door moeten selecteren.

14 januari 2021 om 23:26

Madrid heeft nog wel talenten als Odegaard en Valverde. Ze hadden Hakimi niet moeten laten gaan zoals bekend en Reguilon zouden ze ook prima kunnen gebruiken. Zidane is een succescoach maar geen talenten ontwikkelaar. Dat is een gegeven.

14 januari 2021 om 23:25

Met het verschil dat Madrid wel al 2-3 jaar jonge talenten op de bank heeft zitten, die onbegrijpelijk volgens vele fans weinig/geen kansen krijgen. Barcelona speelt dit jaar met jeugdige spelers door financiele redenen. En dat pakt goed uit. Vorig jaar zei iedereen dat Madrid er zo goed voorstond met hun jeugd en Barcelona zo slecht. 6 maanden later zijn de rollen volledig omgedraaid en zegt men dat over Barcelona. Soms is het goed dat je uit pure noodzaak jeugd moet opstellen. Kijk nu naar een Araujo, Mingueza, Pedri, ...

14 januari 2021 om 23:26

Exact, vertel het ze aub. Ik zeg dit tig keren. Frustreert me dat overdreven gezeik aan te horen. En roepen om een ontslag alsof dat helpt. En wat je zegt, het is een kwaliteits issue. Beide clubs hebben het idd, alleen barca heeft nu weer een opgeleefde Messi. Maar idd Koeman riep het ook wat ze nodig hebben. En toen het minder ging had je ook van dat overdreven gezeik maar realisitisch kijken naar de situatie zit er niet in. Maar goed. Het is zuur helaas.

14 januari 2021 om 23:28

Van mij hoeft Real niet te domineren Europees. Elke top ploeg is wel eens een periode minder dominant. Enige wat ik wil, is met plezier naar Real kijken. Maar afgelopen twee jaar, heb ik misschien vijf leuke wedstrijden gezien.

15 januari 2021 om 14:33

@el_guaje7

Haal die nationaal maar weg, ze zijn nooit dominant geweest nationaal... Integendeel, hebben altijd moeten achtervolgen op Barcelona.

Europees waren ze wel baas, dat wil ik gerust toegeven.

Ervoor gekozen om naar Groningen te kijken, geen spijt van trouwens, maar deze overwinning van los leones is ook heeerlijk lekker voetbalavondje. Good old Rulo doet het, lekker begin van Marcelino zo en de 2e cupfinale in 2 jaar!

Het klinkt niet realistisch maar ik ga het toch proberen. Wat wij nodig hebben is een jonge dynamische team van hongerige gasten. Deze selectie is op en moet ververst worden. Dus courtois,varane, carvajal, marcelo, Casemiro, modric, kroos, isco, asensio, hazard, Benzema, Diaz(vázquez) wil ik niet eens over hebben, maar echt wat een waardeloze speler is, die mag niet, die moet weg! Die Sergio santos en rodriquez van real Castilla zijn jonge rechtsbacks, wat moet je dan met die Vázquez op rechtsback? Dus zoals ik al zei we hebben een team nodig die full gass geeft, doelpunten maakt en een trainer die het ook durft om spelers een kans te geven. Dus als het kan donnarumma halen jonge keeper wiens contract afloopt en je hebt weer iemand die met het heilige vuur onder de lat. Dan opties voor de verdediging upamecano, Jules kounde, Pau Torres, Hugo Guillamon, requillon of angelino. ferlan mendy omturnen tot centrale verdediger kan ook hij is verdedigend sterk dusja bal afpakken en inleveren millitao kan centrum of rechtsback. Middenveld kun je Ndidi,ruben Neves, Aouar, Valverde odegaard, Reinier kubo alle kanten mee uit voorin, Vinicius jr rodrygo haaland en mbappe. Als trainer nagelssmann halen, hij doet me gewoon denken aan de hongerige special one toen hij nog jong was en net bij Chelsea kwam en ze meteen kampioen maakte. Door al deze volgevreten vedettes te verkopen besparen we ons hun salaris en hebben we een deel van de transfer budget alvast binnen, het kost wat maar dan zijn we komende jaren ook klaar, want de basis staat er dan. Mochten er eerste jaar geen prijzen zijn, gewoon doorgaan, dat is beter dan straks met een opa modric en opa kroos spelen als ze 38 zijn met 0 restwaarde. Hala Madrid y salida Vázquez por favor señor mister presidente perez.

Ben neutraal in Spanje maar had Real deze prijs toch wel het meest gegund. Die zijn tenminste nog kampioen geworden. Barcelona is 2e geworden en heeft geen bekerfinale gehaald en heeft toch een grote kans om de supercopa te pakken wat wel een beetje gek voelt.

Enige oplossing om uit deze nachtmerrie te komen is Zidane ontslaan. Wat je ook doet, hij zal terugvallen op zijn eigen filosofie en dat is terugvallen op de oud gediende. Laat dat nou net het probleem zijn. Casemiro, Kroos en Modric is klaar. Daarnaast blijft hij opdraven met niets kunner Vazquez. Als Rechtsbuiten is het bij gebrek aan beter nog te doen maar als rechtsback kost hij je iedere keer weer tegendoelpunten. Als je er nou zelf 1 meer scoort is dat geen probleem, maar daar hebben we ook niemand voor, voorin. Ga eens met een 4-4-2 spelen als je zo graag met de 3 oudjes wilt blijven spelen.

Dat een club als Real Madrid nog steeds voetballers als Lucas Vazquez, Nacho Fernandez en nog tot kort Jesus Vallejo had in het team, stel ik me toch wel vragen over Florentino Perez. Hakimi wegdoen leek me toch echt een heel domme zet aangezien hij gewoon uitblinkt bij Inter. Ik heb het gevoel dat hier iets meer achter zit (spaans nationalisme?).

Kroos, Casemiro en Modric kan ook gewoon niet meer. Dat is quasi hetzelfde als vorig jaar bij Barcelona met Vidal, Rakitic en Busquets. Veel te traag en loom. Ik weet ook niet of Hazard ooit zijn niveau gaat terugvinden, die is ondertussen toch 30 geworden en dit seizoen lijkt me ook vergooid.

Als Real Madrid slim is proberen ze Hazard te ruilen met Mbappé met nog een vergoeding van +- 50 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4274 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7332
4.Sevilla6722
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller3417
RodrygoAanvaller324
T. CourtoisKeeper350
Toni FuidiasKeeper00
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

853 fans
Verdediger, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren