Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos verrast: voetballer toont zijn zangkunsten in prachtige videoclip

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social een videoclip van Sergio Ramos, die samen met de flamenco groep Los Yakis een nummer heeft opgenomen.

Dani, Moisés en Miguel zijn de drie leden van de Madrileense band. Begin 2023 lieten zij weten een nummer met Ramos op te willen nemen. Bijna twaalf maanden later is het daar ook daadwerkelijk van gekomen. De 37-jarige verdediger van Sevilla toont zijn zangkunsten in het nummer 'No me contradigas' (Spreek me niet tegen).

Het gaat om een eenmalige samenwerking speciaal voor kerst. Ramos en Los Yakis hebben ook een videoclip bij het nummer opgenomen. De clip, waarin ook de zoons en andere andere familieden van Ramos zijn te zien, is opgenomen op het landgoed van de Spaanse voetballer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima plaatje, versta d’r geen reet van maar het ziet er gezellig uit!
En hij kan nog zingen ook..

Onze Depay heeft dit allemaal in gang gezet hè. Bracht muziek en voetbal samen en nu volgen er meer voetballers. Mogen we als land echt wel trots op zijn!

23 december 2023 om 17:09

Abe Lenstra was de eerste Nederlandse zingende voetballer in 1958 met zijn hit: Geen woorden ,maar daden. Daarna hebben we nog veel zingende voetballers voorbij zien komen. Met als hoogtepunt Willy en René van de Kerkhof.

24 december 2023 om 02:45

En wat te denken van onze aller Johan

23 december 2023 om 17:12

Serieus??? Man, man, man… Depay…. Voor hem waren er al genoeg.

23 december 2023 om 18:00

Ik man geen ene liedje van Depay opnoemen, dat nationaal in Nederland bekend is.
Muziek en voetbal is in de voetbal historie altijd samengegaan.

Beetje een domme uitspraak om dan uitgerekend Depay the benoemen.

Ken je geschiedenis en je leert dat Depay van been betekenis is.

Na 30 jaar is bijna iedereen behalve jij Depay vergeten.

Het refrein: no me contradigas no me lo puedes negar lo primero es la familia la salud y la libertad.
Geweldige kerel Sergio, kunnen een hoop jongeren een voorbeeld aan nemen. Zodra hij het veld opstapt alles geven voor zijn club. Er is een docu , el corazon de Sergio Ramos waarin je ziet hoe hij werkelijk is en dat hij vaker zingt, hoort bij een Andaluz.

23 december 2023 om 17:29

Ja die is prachtig vooral het stuk dat hij in de Arena was en niet speelde omdat hij bewust geel pakte en ze uitgeschakeld werden. Mooie televisie!

23 december 2023 om 17:45

Een speler als ramos is dat wedstrijdje allang vergeten

24 december 2023 om 02:20

@Kaka2007: het meest memorabele moment uit de geschiedenis van de club van Bryan82 is voor onze club een gaapmomentje amigo.

24 december 2023 om 02:51

Klopt, Real verliest wel vaker in de Ko van een team dat niet eens een 50e (minimaal) van hun budget hebben. Dus snap wel dat het een gaap momentje is voor jullie. Daarbij gaat het niet om de club, het gaat om de speler. Dat zo een actie de club niets doet betekent dat niet dat het ook niks doet aan het imago van de speler. En zo een actie doet daar niet veel goeds aan.

Wat kan die niet?! Echt niet verkeerd. Smaken kunnen verschillen natuurlijk.

Huh? Ik hoor Sergio niet zingen hoor. Hij playbackt en that's it.
Hoor alleen een hoog stemmetje van een ander met bijzonder veel autotune. Tsja!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren