Twee blunders van Varane worden Real Madrid fataal tegen Man City

Vrijdag, 7 augustus 2020 om

Manchester City heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De manschappen van manager Josep Guardiola wonnen in het lege Etihad Stadium met 2-1 van Real Madrid, hetgeen na de 1-2 zege uit het heenduel ruim voldoende was. Raphäel Varane werd de kop van Jut aan de zijde van de Spanjaarden, door beide doelpunten weg te geven aan the Citizens.

Real begon uiterst zwak aan de wedstrijd, door in de negende minuut het eerste doelpunt cadeau te doen aan Manchester City. De schuldige was Varane, die zich in de opbouw liet aftroeven door Gabriel Jesus. De Braziliaan legde de bal simpel opzij, waardoor Sterling eenvoudig kon scoren: 1-0. Nadat Sterling vlak daarna rakelings over mikte, kwam Real Madrid eindelijk in de wedstrijd.

Dat begon met een fenomenale actie van Benzema, die met een voetbeweging van zijn rechter- naar linkervoet schitterend om Aymeric Laporte heen draaide, maar vervolgens op doelman Ederson stuitte. In de 28ste minuut was het wél raak voor de centrumspits van de Koninklijke, die zelf Rodrygo vrijzette op de rechterflank, om diens voorzet daarna perfect in te koppen: 1-1. In de slotfase van de eerste helft had City weer het betere van het spel. Courtois greep eerst weifelend in op een inzet van João Cancelo, en gaf de bal daarna zomaar weg in de opbouw, maar kwam er beide keren mee weg. In de slotminuut voorkwam de Belgische goalie dat een hoekschop van Kevin De Bruyne verrassend ineens zou binnen vliegen.

Gabriel Jesus viert de 2-1, terwijl John Stones hem om de nek vliegt.

De Bruyne was drie minuten na rust opnieuw betrokken bij een gevaarlijk moment, ditmaal door Sterling op sublieme wijze vrij voor Courtois te zetten, maar de Engelse aanvaller punterde met links net naast. Aan de andere kant was Benzema, veruit de gevaarlijkste speler aan Real-zijde, twee keer dreigend. De schoten van de Fransman gingen echter respectievelijk naast en op doelman Ederson. Weer aan de overzijde werd de tweestrijd vervolgens beslist door een nieuwe blunder van Varane. De verdediger wilde terugkoppen naar Courtois, maar Gabriel Jesus was eerder bij de bal en tikte de bal langs de goalie: 2-1.

Real had daardoor nog eens twee doelpunten nodig om verder te komen, hetgeen er geen moment in zat. Het was juist City dat de beste kansen kreeg om de score te vergroten: invaller Bernardo Silva weigerde echter breed te leggen op De Bruyne, terwijl een vrije trap van David Silva rakelings over de kruising vloog. Sterling claimde tussendoor nog een penalty na een lichte duw van Daniel Carvajal, maar kreeg die niet.Gerelateerd

Meer sportnieuws

196 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Ik wil geen enkele Madridista negatief over Varane horen. Want ook zonder zijn twee fouten zouden we slechts 1 goal zelf gemaakt hebben en dat is onvoldoende. Het is wat het is. Zidane mag terugkijken op een heel positief en succesvol 19-20 seizoen, waarin hij 2 van de 3 Spaanse prijzen wist te winnen. We zijn nog lang niet op volle oorlogskracht, deze zomer gaan we het ook rustig aan doen maar in 2021 gaan die vuurwerk Galactico transfers komen. Maak er een mooi weekend van Madridistas. We will be back stronger!

7 augustus 2020 om 22:54

Het klinkt misschien gek wat ik zeg, maar Real Madrid zou er goed aan doen om Zidane te vervangen voor Pochettino. Zidane heeft weliswaar drie keer de CL gewonnen en twee keer de landstitel, maar hij is erg conservatief en niet iemand die vernieuwd en goed kan doorselecteren, i.t.t. Pochettino. Hij geeft jeugd meer kans en heeft bewezen te kunnen vernieuwen en betere wissels toe te passen. Verder heeft die Guardiola heeft z'n eerst stap op weg naar CL winst i.i.g. gepakt! Real Madrid, de kampioen van La Liga met trainer dat hem drie keer achter elkaar won, is niet niks. Zou mooi zijn als hij dit jaar de CL pakt. Dan kan die mooi alle criticasters ff de mond snoeren en kan niemand meer zeggen dat hij een faler is zonder Messi.

7 augustus 2020 om 22:57

@zermatt_person Zidane is gewoon een geweldige coach en veel beter als Pochettino, ook al vind ik die laatste ook een goede coach. Varane leidt vandaag de nederlaag in in combinatie met het feit dat City gewoon een veel betere selectie heeft staan momenteel. Real moet door gaan selecteren want de jongens uit de succesperiode hebben hun beste tijd gehad inmiddels. City was vandaag ook alles behalve overtuigend dus Guardiola mag ook wel wat meer gaan laten zien met dit materiaal als we het dan over conservatief hebben

7 augustus 2020 om 22:59

De terechte kritiek snoeren? Al drie jaar op rij niet voorbij de kwartfinale met mega investeringen en een fantastische selectie. Dat is gewoon slecht en dat mag benoemd worden.

7 augustus 2020 om 22:59

Gelukkig zeg je zelf al dat het gek is. Zidane bouwt een ploeg die prijzen pakt. Poch speelt welliswaar leuk voetbal met zijn ploeg, maar heeft volgens mij nog nooit een prijs gepakt. Vandaag wordt Real genekt door persoonlijke fouten, maar de afgelopen jaren is Zidane uiterst succesvol gebleken en dan is het gespeelde voetbal bij dergelijke clube toch echt van ondergeschikt belang.

7 augustus 2020 om 23:00

Zonder Varane was Real Madrid ook niet doorgebekerd. Een terechte uitslag over twee wedstrijden. Real heeft toch al veel nieuwe spelers in huis? Mendy, Varane, Eder, Valverde, Hazard, Rodrygo, Vinicius, Courtois, Asensio?

7 augustus 2020 om 23:01

Ook al pakt Guardiola na tien jaar weer eens de CL, dan heeft die in de afgelopen jaren toch wel gefaald met het beste Bayern ooit en drie jaar lang met City er te vroeg uitgegaan waar die meer dan een half miljoen heeft mogen investeren.

7 augustus 2020 om 23:06

Waaruit blijkt dat? Enige argument wat ik zie is dat hij drie keer achter elkaar de CL heeft gewonnen, wat natuurlijk knap is. Maar ben je dan direct een geweldige coach? Want ik zie het er niet van af aan zijn spelsysteem en zijn wissels.

7 augustus 2020 om 23:11

@etihad, Varane een nieuwe speler? Volgend jaar wordt alweer zijn 10e seizoen bij Real hoor. Enkel Marcelo, Ramos en Benzema zitten er langer

7 augustus 2020 om 23:14

Joh. Zidane zit vanaf het begin van zijn trainerscarriere bij Real Madrid dat elk jaar mee doet om de prijzen. Pochettino moest het bij clubs doen waar prijzen winnen schaars is. Zet Zidane aan het roer bij Espanyol, Southampton of Spurs en hij wint ook vrijwel geen prijzen. Kijken of hij de CL finale weet te behalen met op een paar na louter Europese subtop spelers.

7 augustus 2020 om 23:23

Nee vriend, zodat jij ons allemaal de mond kan snoeren. De enige reden waarom je voor City bent, is omdat je gueardiola hitsig bent. Als hij coach was geweest van Charlton, dan was jij daar fan van geweest. Maar dat doet Peppie niet, die wilt in een gespreid bedje komen. Hij heeft al honderden miljoenen zoniet 1 miljard mogen pompen in zijn elftal. En nog steeds geen CL gepakt zonder Messi. En over Zidane: Ik weet niet of je hebt opgelet laatste twee jaar, maar sinds hij wegging is Real los zand geworden zonder idee, instelling of enige motivatie. Hij heeft in de Laliga van Real een machine gemaakt en heeft vandaag wat fouten gemaakt. Nooit jeugd? Er spelen zat spelers bij Real die de kans krijgen. Je kraamt vaak onzin en je teksten zijn vaak kwantitatief en niet kwalitatief. Soms denk ik echt dat het net tv kantine bij jou is.

7 augustus 2020 om 23:23

Heeft Zidane ook niet elk seizoen dat hij volledig aan het roer stond de titel gewonnen? Hij heeft gewoon een indrukwekkende prijzenkast, dus ja een absolute topcoach.

7 augustus 2020 om 23:24

Ik denk dat je Zidane wel wat meer credits mag geven, want sinds hij weg ging kreeg niemand Real meer aan de praat. Nu hij terug is winnen ze weer wedstrijden en domineerde ze in Laliga. geen goede coach? Eet je pizza....

7 augustus 2020 om 23:26

@Primetim, Ik heb het niet helemaal lekker verwoord, maar hij is nog jong en goed genoeg voor het elftal. Real heeft met de huidige selectie echt al een solide basis voor volgende seizoenen.

7 augustus 2020 om 23:31

@lierse, nee, t 2e volledige jaar niet

7 augustus 2020 om 23:33

#lucas1234 zidane heeft nog nooit een ploeg gebouwd. In zijn eerste periode had hij een perfect elftal dat slecht gemanaged werd. Hij heeft het geweldig gemanaged, zonder een aankoop die het verschil maakte.nu moet hij idd meer bouwen, al speelt hij nog steeds met 8 spelers die hij in zn vorige periode ook al gebruikte.ze zijn volledig terecht kampioen geworden, maar wel tegen een waardeloos barca, met mega weinig punten.het voetbal was niet slechti n de competitie, maar ook niks bijzonders.

7 augustus 2020 om 23:34

@etihad op bepaalde posities wel maar jongens als Modric en Kroos zijn inmiddels wel een beetje passe en niet meer hongerig na drie CL winsten en je middenveld is toch wel een cruciale linie. die Hazard stelt trouwens ook teleur zeg, die speelt net als Bale als een veteraan

7 augustus 2020 om 23:35

Ah inderdaad, 2018 even vergeten. Maar dan scoort hij nog steeds 2 op 3, wat nog altijd heel knap is.

7 augustus 2020 om 23:39

@supernico31 maar dan kunnen we volgens die theorie van jou ook stellen dat Pocchetino beter is als Guardiola want die heeft ook alleen maar met topselecties gewerkt

7 augustus 2020 om 23:42

@japie_krekel Dit is weer typisch Japie. We hebben het over de kampioen van Spanje die 2x verliest van dat ene team dat 18 punten onder Liverpool eindigde. Laten we niet vergeten dat jongens als Hazard, Benzema, Kroos, Modric, Casimiro, Asensio, Carvajal, Varane, Courtois en Mendy recentelijk nog allemaal wereldklasse spelers waren. Sommige zijn een jaartje ouder geworden, maar de selectie is alles bij elkaar niet slecht. Kan Zidane de veteranen nog voldoende inspireren? Mogen we best meenemen in de discussies. Ik mis vooral de passie, de gretigheid bij deze spelers om weer dat oude niveau te halen. Afgelopen zomer is er een aardig budget vrijgemaakt om te investeren. Ik verwacht dat ze de komende zomers nog aardig wat geld zullen gaan uitgeven. Maar goed. City schakelt een van de favorieten uit en je doet alsof ze Lyon hebben uitgeschakeld. Lekker subjectief weer. Je hebt wat tegen City en/of Guardiola. Zeg dat dan gewoon kerel. Of zijn het de geweldige zogenaamde supersterren die City allemaal heeft kunnen kopen zoals Walker, Cancelo, Rodri, Gundogan, Foden, Jesus, waardoor het nooit een eerlijke strijd was? Of die 35-jarige Fernandinho, de 34-jarige David Silva. Daar had Real nooit van kunnen winnen natuurlijk.

7 augustus 2020 om 23:56

@silvacity maar is het heel gek dat Modric en Kroos niet meer gretig zijn op hun oude dag en met drie recente CL titels op zak? voetballers blijven ook mensen en iedereen zegt al een tijdje dat het beste eraf is bij deze spelers maar je kan niet binnen 1 seizoen een heel elftal door selecteren met de transferbedragen van tegenwoordig. natuurlijk is Zidane eindverantwoordelijk voor deze nederlaag als coach en mag daar kritiek op zijn, maar iedereen die Real een beetje volgt weet dat er heel wat moet gebeuren met de selectie om weer een serieuze rol van betekenis te spelen in de CL. Guardiola moest niet worden ontslagen na drie keer te zijn gestrand in de CL maar nu wil je wel dat iemand die recent nog 3 CL titels heeft behaald ontslagen wordt na 1 matig CL seizoen en wordt vervangen door Pocchetino? als je een beetje het voetbal volgt dan zie je dat City de beste selectie ter wereld heeft samen met Bayern en dat de selectie van Real daar duidelijk niet bij hoort op dit moment

8 augustus 2020 om 00:05

Guardiola die twee jaar op rij de Premier League wint is nou niet bepaald falen, en laten we wel zijn - bij die uitschakelingen in de CL zaten wel een paar hele grote pechwedstrijden tussen die je normaal gesproken wint. Zeker in de CL heb je naast goed voetbal ook een grote berg geluk nodig. Ik bedoel, tis niet alsof ik een poster van Pep boven mijn bed heb hangen maar hij kan zijn teams echt wel serieus goed voetbal laten spelen.

8 augustus 2020 om 00:07

Allemaal leuk en aardig, maar mijn punt is niet wie er hier de betere trainer is. Ik ga in op Lucas1234 die Zidane een trainer noemt die ploegen opbouwt die prijzen winnen, terwijl Pochettino blijkbaar een trainer is die alleen leuk voetbal kan spelen. Die conclusie vind ik veel te voorbarig, aangezien de een al vanaf het begin van zijn carriã¨re de kans kreeg om zich bij een topclub te bewijzen terwijl de ander zijn carriã¨re moest opbouwen vanaf de Spaanse middenmoot. Pochettino heeft bij allemaal clubs de leiding gehad over selecties waar prijzen mee winnen moeilijk is. Geef hem de kans bij een topclub om dan pas conclusies te trekken. Wat Pochettino met zijn clubs heeft weten te bereiken is al een prestatie op zich en het is maar de vraag of Zidane daartoe in staat zou zijn geweest, aangezien hij altijd over topselecties beschikte en zich vrijwel nooit zorgen hoefde te maken over de kwaliteit van zijn ploeg.

8 augustus 2020 om 00:14

@japie Precies de reactie die ik had verwacht. Zo is het ook niet gek dat je na een seizoen met 100 en 98 er een keer een minder seizoen spelen. Het zijn net mensen. Maar goed! Los daarvan vind ik het bij City in de competitie beter moet en kan. En dat vind ik net zo goed van spelers zoals Casimiro, Kroos, Hazard, Carvajal, Varane en andere spelers die nog niet zo oud zijn. Dat kan echt beter. Ik weet dat Real een jasje heeft uitgedaan de afgelopen jaren. En er zijn ook spelers die daadwerkelijk op leeftijd beginnen te komen (modric, Ramos, Marcelo). Maar dat mag geen excuus zijn. De selectie is nog steeds goed genoeg om de top mee uit te dagen. Zidane kan daar zeker wat mee, zoals hij in de competitie weer heeft gedaan. Het is een top tegenstander die in beide wedstrijden is verslagen. Overigens vind ik Zidane een goede coach en zou hem zeker niet ontslagen zien worden.

8 augustus 2020 om 00:17

@hangover96 ja ok, maar drie keer op rij stranden in de kwartfinale van de CL met de duurste selectie ter wereld is natuurlijk wel weer het andere uiterste

8 augustus 2020 om 00:35

@silvacity wat Real vandaag liet zien was idd veel te mager en topaankoop Hazard is geen schim meer van de speler van Chelsea. als coach ben je eindverantwoordelijk dus er mag zeker kritiek zijn op Zidane na deze uitschakeling. hij doet het weliswaar veel beter als zijn twee voorgangers maar zo slecht als dat het vandaag was dat is idd niet goed te praten

8 augustus 2020 om 00:37

Silvacity, nee man deze selectie niet. Real mist iemand die acties kan en durft te maken en daarbij ook snel is. Rodrygo durft dat af en toe en geeft meteen een assist. Hazard durft dat nooit. En Benzema en Asensio zijn te sloom, al had Benzema een paar goeie acties nog door zijn techniek. Dat was te zien bij die geweldige pass van Kroos op Asensio, ipv sprinten geeft ie hem op Benz, omdat hij weet dat ie ingehaald gaat worden. Iemand als Mbappe of Neymar, zo iemand moet Real hebben, iemand met rendement en een actie. En een middenvelder zoals De Bruyne (niet perse hem zelf maar een type speler als hem)

8 augustus 2020 om 00:39

Domineerde ze in laliga ? Ik weet niet of je real.madrid hebt gekeken maar madrid speelde geen leuke wedstrijden ze hebben weliswaar de titel gepakt omdat barcelona nog slechter was. Maar domineren deden ze niet hoor.

8 augustus 2020 om 01:05

@r.madridista Ik kan het succesvolle Madrid nog goed herinneren. Toen nog met Bale en Ronaldo op de flanken. Precies hetzelfde middenveld als vandaag en dan Marcelo op links, Ramos achterin erbij en Asensio zat er ook al bij. Bale en Ronaldo spelen niet meer en een paar spelers zijn een jaartje houder geworden. Ik zie zelf ook dat het elftal momenteel een bepaalde chemie mist in aanvallend opzicht. Hazard en Jovic werden gehaald, maar laten het nog niet zien. Er is geinvesteerd in jonge gasten zoals Rodrygo en Junior. Logisch dat die er nog niet staan. Ik vind het ook niet vreemd dat het niet zo loopt als voorheen. De opdracht is aan Zidane om dat weer te gaan doen. Jongens als Neymar zou elk elftal goed gebruiken overigens.

8 augustus 2020 om 03:52

Zidane is een manager pur sang. Moet het hebben van zijn status en zijn kern. Aan de absolute top zorgt dat voor prijzen. Maar hij heeft zelden een speler beter gemaakt en tactisch is ie ook zwak. In het bijzonder als het gaat om het spel te maken. Maar goed, zoals eerder gezegd is dat niet per sé noodzakelijk aan de top. En dat heeft ie goed laten zien.

8 augustus 2020 om 10:01

Liers / Klopt wat je zegt, in ieder jaar dat Zidane volledig voor de groep stond heeft hij altijd een grote prijs gewonnen (CL of Laliga). En dat is toch een bijzondere prestatie. Ik kan niet wachten op de komende seizoenen, deze meneer trekt prijzen aan

8 augustus 2020 om 10:49

@Almogaver zorg eerst maar dat Guardiola een keer de kwartfinale met City overleefd en drie keer op rij de CL weet te winnen voordat we Zidane tactisch zwak gaan noemen. Guardiola had bij Barca Messi, Xavi en Iniesta in hun prime tot zijn beschikking en toen won hij ook niet drie keer op rij de CL. Tot nu toe vind ik juist Guardiola de tactisch zwakke coach op CL niveau als ik op zijn prestaties met Bayern en City moet afgaan

8 augustus 2020 om 11:38

Japie, Je staart je zoals altijd blind op stats. Maar Guardiola zijn teams spelen altijd herkenbaar. Overal weet hij zijn stijl te implementeren. Jullie zijn eentonig man: kunnen Guardiola alleen afrekenen op de CL die hij alleen met Barca heeft gewonnen ja. Dus? Laten we het totale plaatje bekijken. Zidane is geen betere trainer dan Pep, al had hij 5x de CL achter elkaar gewonnen. Gevalletje uitmuntende people manager, niks meer niks minder. Zijn hand zie ik niet in het spel van Real en zijn wisselbeleid heb ik altijd maar apart gevonden, gister ook weer zo een typisch voorbeeld. Hij vertrouwt op routine, maar hij had Valverde zijn basisplek moeten geven ipv Modric. En hij kon Vinicius liever laten starten ipv Hazard want die raakt al heel het jaar geen pepernoot.

8 augustus 2020 om 16:22

@garrincha10 ik ga uit van de feiten en dat is voor mij het bewijs van het succes wat natuurlijk alleen terug te vinden is in je prijzenkast. voor de schoonheidsprijs krijg je niks op wat lof van de voetbalromantici na, maar daarvoor pompen die sjeiks geen 1,5 miljard in de selectie. Pep haalt de 1/8e finale van de CL en nu is hij opeens zogenaamd superieur aan Zidane. Zidane heeft onlangs 3 keer de CL gewonnen, Pep is onlangs 3 keer op rij gestrand in de kwartfinale met de duurste selectie ter wereld nog wel. en dan zal jij wel weer met het argument komen dat dat door Ronaldo kwam maar hoe kan het dan dat Guardiola met Messi, Xavi en Iniesta tot zijn beschikking niet drie keer op rij de CL won? Zidane faalt nu 1 keer in de CL. Guardiola heeft al 3 keer op rij gefaald dus die heeft nog een flinke inhaalslag te maken. laat hem eerst maar eens zorgen dat hij dit jaar wel een keer de kwartfinale weet te overleven met de duurste selectie ter wereld. imo is de beste trainer de trainer die zijn clubs aan de prijzen helpt want waar draait het internationale topvoetbal om? juist ja, het behalen van de grote prijzen

7 augustus 2020 om 22:56

Ik vind Varane eigenlijk altijd minder als Ramos er niet naast staat. Logisch ook, Ramos is geweldig en ook een leider, en wellicht heeft Varane echt iemand naast hem nodig die schreeuwt wat die moet doen. Verder was het gewoon niet goed genoeg bij Real, ik ben vooral geschrokken van Hazard, die is wel heel ver verwijderd van zijn Chelsea vorm...

7 augustus 2020 om 23:30

Ik vind Varane ook niet zo fenomenaal als mensen soms verkondigen. Leuk met iemand als Ramos naast zich die elke verdediger er beter uit doet laat zien, maar een speler als Varane zou in een ploeg als Napoli ook niet heel erg opvallen. Hij stond er al op een jonge leeftijd, maar hij is daarna niet meer erg gegroeid in niveau. Een leuke verdediger voor naast een leider, maar verre van goed genoeg om verdedigingsleider te zijn. Dat heeft overigens niet zozeer alleen met vandaag te maken (m'n mening).

7 augustus 2020 om 23:42

Maar hoe verklaar je dan dat Frankrijk wereldkampioen is geworden met varane achterin zonder ramos? (Umtiti dus).

7 augustus 2020 om 22:56

Het blijft toch wel pijnlijk dat Varane nog niet eens de helft van de speler is die hij normaal is als Ramos niet naast hem staat.

7 augustus 2020 om 22:59

Daar is hij niet de enige in. Een Bonucci zonder Chiellini is ook een drama, en die heeft toch al wat extra kilometers op de teller. Sommige spelers zijn gewoon beta's.

7 augustus 2020 om 23:04

Bonucci is gewoon al een tijd lang niet meer al te best. Maar Varane speelde de voorgaande weken gewoon heel goed en dan plots dit.

7 augustus 2020 om 23:35

Maar komt dat dan echt door verschuivende verantwoordelijkheden of ruimt de ander altijd de puinhoop van hun tekortkomingen op? Ik vind Varane net als Bonucci op zichzelf helemaal niet indrukwekkend en dat laten ze keer op keer zien als de puinruimers er niet bij zijn. Zo slecht als vandaag is Varane overigens nog nooit geweest, maar zo'n indrukwekkende verdediger is hij nou ook weer niet. Naast een Ramos lijk je al snel fenomenaal. Zelfs pure middelmaat als Nacho leek naast Ramos een uitstekende speler voor zolang het duurde.

7 augustus 2020 om 22:57

Jij snapt het niet he insidemadrid; zoke fouten en tegengoals gaat vooral om de morale tegenslag waardoor je hoop verliest dus dat jij niks over madristas wilt horen; jij bepaalt dat niet, niemand niet. Varane super slecht, onze hele middenveld kon niet eens over 5 passes spelen en hazard was Casper de spook aan het imiteren. De rest zonk niet en Benzema ondanks de gemiste kansen geweldig! Hala Madrid!!

7 augustus 2020 om 22:58

Hoezo mag niemand negatief over varane zijn? Wat hij deed was gewoon tweemaal ontzettend amateuristisch, die gasten verdienen miljoenen per jaar en daar mogen we niet eens kritisch op zijn? Hou toch op.

7 augustus 2020 om 22:59

Hou toch op man. Hoe kan je als Varane zijnde zo twee goals klungelig weggeven?! Je speelt voor Real Madrid, niet voor FC Kip. Dat je op dit niveau eens een flater kan begaan, kan altijd wel eens gebeuren, maar twee in zo een belangrijke wedstrijd! Echt verschrikkelijk gewoon..

7 augustus 2020 om 23:00

2 van de 3? Sinds wanneer telt supercup wrl mee, maar copa niet?

7 augustus 2020 om 23:00

Hou toch op man. Deze nederlaag is volledig aan Varane te danken, Courtois keepte weer eens een uitstekende pot maar was kansloos dankzij de kinderlijke fouten van iemand met onder andere 4 CL titels en een WK titel. Zidane heeft vandaag tactisch ook gefaald, het middenveld bestond in de tweede helft niet meer doordat twee dertigers werden overlopen en hij brengt pas wanneer de wedstrijd gespeeld is een nieuwe middenvelder. Hazard die ook even lang mag aankloten en daardoor Walker een vrije wedstrijd geeft.

7 augustus 2020 om 23:12

Ik vrees toch echt dat we binnen 5 jaar nog spelen met een 40 jarige Modric en een 35 jarige Kroos. Toch minstens elke week tot de 80e minuut.....

8 augustus 2020 om 10:08

Josh / Geen enkel team verliest door 1 enkele speler, het klopt dat Varane wat minder was vandaag maar je kan ook zeggen dat Jesus twee keer ontzettend scherp was, hij kan echt goed druk zetten. Hazard komt wel weer volgend seizoen. Ik vond het ook zwaar voor Fede dat hij weer op de bank moest plaats nemen, hopelijk gaat Zidane hem volgend seizoen meer basisplekken gunnen

8 augustus 2020 om 10:09

Eydie / Ja die wisseling van de wacht gaat wat langzamer dan we verwacht hadden maar die komt er uiteindelijk wel natuurlijk. Niet deze zomer, maar die zomer erna gaan we mooie zaken doen op de markt. Zidane heeft nog lang niet dream-squad

7 augustus 2020 om 23:04

Hoezo mag niemand negatief zijn over varane?? ja real speelde slecht en had het zonder die blunders ook niet gered maar varane was vandaag afschuwelijk slecht, dat valt niet te ontkennen toch??

7 augustus 2020 om 23:06

Nee hoor niks negatiefs over Varane. Twee keer enorm geblunderd maar je mag er niks over zeggen hoor...clown.

7 augustus 2020 om 23:21

Daar ben ik het niet mee eens. Dit waren echt gigantische blunders en de wedstrijd was heel anders verlopen zonder die goals. Ook blijkt het maar dat zonder ramos varane niet veel is.

7 augustus 2020 om 23:22

Twee van de drie? Volgens mij gaat de finale van de Copa del Rey toch echt tussen Athletic Club en Real Sociedad. Had je ook geclaimd dat jullie de eerste treble in de clubhistorie hadden gewonnen als Madrid niet was uitgeschakeld vandaag?

7 augustus 2020 om 23:40

En Real won de Supercopa en de Liga. Dat is dus 2 van de 3 Spaanse (!) hoofdprijzen zoals hij zegt, want de Copa gaan ze dus inderdaad niet winnen. Is geen rocket science hier, maar van het niveau 1 plus 1 is 2. Letterlijk zelfs, want Real won zoals gezegd dus 2 Spaanse prijzen. 1 titel en 1 supercup. 1 plus 1 is 2. Zijn uitleg is kristalhelder, zelfs voor iemand als mij die het Spaans voetbal niet intensief volgt en jij zou dat dus zeker moeten weten als Spanjefreak.

7 augustus 2020 om 23:59

Je hebt helemaal gelijk, had het niet goed gelezen. Kan me alleen niet helemaal aan de indruk onttrekken dat het een nogal gunstige bewoording is voor het seizoen dat Real Madrid daadwerkelijk heeft gedraaid.

8 augustus 2020 om 00:37

Daar ben ik het dan wel volstrekt mee eens, Real kende een vrij bleek seizoen. Sowieso is hij wel een glas halfvol soort kerel, al erger ik me daar niet aan.

8 augustus 2020 om 09:43

Bon / Het glas in Madrid zit zeker halfvol, kijk ook naar wat wij Madridistas de afgelopen jaren hebben mogen meemaken, dat is niet niks. Het kan niet altijd feest zijn, maar een kampioenschap + Supercopa vieren in een seizoen is gewoon prima. Zidane gaf voor dit seizoen ook al aan dat hij de Laliga de belangrijkste prijs vond, en die heeft hij nu gelukkig weer thuis gebracht

7 augustus 2020 om 23:23

Belachelijke reactie. Varane laat andermaal zien dat hij geen schim van zichzelf is zonder de goede coaching van Ramos. Real Madrid mag zich ernstige zorgen gaan maken voor het tijdperk na Ramos, want Militao-Varane is een enorm zwak duo en ontbreekt leiderschap. Ik wil elke Madridista negatief over Varane horen, want dit is een topclub onwaardig. Verder was het middenveld vrij traag en sloom. City was niet geweldig, maar hebben het ticket voor de kwartfinale gratis gehad.

7 augustus 2020 om 23:28

dit is niet te geloven...ik ben het nooit met insidermadrid eens..en ook nu is het weer vreselijk overdreven over madrid (hoe vaak heb je in het stadion gezeten), maar ik ben het met hem eens.wat een gezever op varane.. Ja...hij maakt 2 blunders, ja, daar mag je wat van zeggen.... Maar ik hoor ze allemaal roepen dat ie waardeloos is en er niks van kan.t WK gewonnen en 4x de cl....ik wou dat ik er niks van kon.....

8 augustus 2020 om 00:53

Insider heeft perez en bartomeu op speeddial hahahah. Zijn mening is inderdaad weer te madrid gekleurd. Als een speler zulke blunders maakt in een wedstrijd mag je dat heus zeggen. Sterker nog het is logisch.

7 augustus 2020 om 23:58

Real Madrid kon niet tegen dit city, ze waren verschrikkelijk goed en scherp. Ik persoonlijk zou de 2de helft gelijk Modric eruit hebben gehaald samen met kroos en in plaats daarvan Valverde en Vinícius erin. Ik snap Zidane ook niet waarom hij rodrygo eruit haalt in plaats van Hazard want die was heel de wedstrijd niet gevaarlijk geweest. Als city in de afronding scherper was had je Hier een grote uitslag gehad want het ging echt overal mis. Dit was niet de real die we in de la Liga zagen na de Corona. Je wist van tevoren al dat het achterin zonder Ramos een probleem zou worden terwijl Varane zoveel heeft gewonnen zoveel ervaring echt heel jammer dat hem perse dit moest overkomen, vreselijk voor die jongen maar het wordt hem blind vergeven want het is een top verdediger.

8 augustus 2020 om 01:18

een groot talent trouwens die Rodrygo. voor die voorzet op de goal van Benzema had hij nog zo een goede voorzet in huis en hij beweegt ook heel makkelijk om verdedigers heen zonder het overzicht te verliezen van wat er om hem heen gebeurd. knap dat zo een jonge speler vandaag een van de enige was bij Real die eigenlijk een voldoende haalde samen met Benzema

8 augustus 2020 om 10:11

Japie / Ja Rodrygo speelde goed, helemaal voor iemand die 19 jaar oud is. Die komt er wel. Maar de concurrentie voorin bij Real Madrid is ook moordend, straks zijn Asensio en Hazard helemaal fit weer, en dan heb je nog Vini en Rodrygo, wordt druk voorin.

8 augustus 2020 om 05:08

Weet je wat ik raar vind. Real fans die 2019/2020 een geweldige jaar vinden voor Real Madrid en een verloren jaar vinden voor Juventus. Hahhaha Hoe hypocriet en triest kan je zijn.... Vorig jaar zei men dat Barcelona een verloren jaar heeft omdat zij geen CL hebben gewonnen en nu is Real Madrid super blij met landstitel. Is het echt zo triest betreft prijzen nee toch? Ik vind persoonlijk een drama jaar voor Real Madrid in 8ste finale er uit vliegen in de CL. Terwijl je een miljaard waard selectie hebt lopen op het veld.

8 augustus 2020 om 09:48

Serima / Je vindt dit een drama jaar voor Real? Open wikipedia even en zoek het seizoen 18-19 even op , dat was een drama jaar, het slechtste jaar in de geschiedenis van de club zelfs. Dit seizoen zijn wij de koning van Spanje, want niemand kon ons tegenhouden. Onze jaren komen wel weer, we moeten een drietal posities opnieuw invullen, en zodra Zidane zijn gewenste versterkingen in 2021 krijgt gaan we weer de wereld in shock brengen

Armoedig spel van beide kanten met amper uitgespeelde kansen. Varane verpestte helaas ook heel de wedstrijd met zijn 2 domme cruciale fouten. Real was vandaag sowieso ongeconcentreerd en amateuristisch bezig achterin en City was dan de minst slechte ploeg dus uiteindelijk verdiend maar niet heel overtuigend door naar de volgende ronde

7 augustus 2020 om 22:56

Wel leuk dat je nu niks meer meer zegt over Guardiola nu hij goede overwinning boekt in CL.

7 augustus 2020 om 23:01

Ik denk niet dat deze wedstrijd er 1 is om uit te lichten hoe fantastisch Guardiola is. Of was het zijn aandeel dat Varane hier als een amateur twee doelpunten cadeau geeft?

7 augustus 2020 om 23:01

@zermatt_person City speelde gewoon een hele matige wedstrijd hoor ondanks het geweldige materiaal. Real heeft verloren door Varane maar echt niet omdat City geweldig speelde ofzo. het voetbal was ook daar pure armoede vandaag. ze zijn dan eindelijk een keer de kwartfinale doorgekomen wat drie jaar geleden al had moeten gebeuren maar bij deze gefeliciteerd!

7 augustus 2020 om 23:03

bijna een miljard geinvesteerd, 4 jaar bij City, wint eindelijk eens van een topclub in de cl na dat alles en er mag niets meer over Pep gezegd worden

7 augustus 2020 om 23:04

de kwartfinale moet er nog aankomen he japie. Dit was de 1/8e

7 augustus 2020 om 23:06

Als Courtois niet zo’n geweldige wedstrijd keepte, had Real 4/5 goals om de oren gekregen. Zo matig vond ik ze niet eens spelen

7 augustus 2020 om 23:11

Niet te enthousiast worden hé Zermatt. Overigens speelde City deze wedstrijd volwassen en goed uit, naar mijn mening zeker geen matige wedstrijd? Alleen de keuzes voor het doel moeten beter.

7 augustus 2020 om 23:12

@real8madrid dan ben ik iig zeer benieuwd of die kwartfinale deze keer wel wordt overleefd door City. de CL winnen is voor Guardiola nog de enige manier om een troosteloos seizoen te redden

7 augustus 2020 om 23:17

Zou wel moeten lukken tegen Lyon neem ik aan. Daarna bayern en dan is het volgens mij weer boeken sluite

7 augustus 2020 om 23:22

@real8madrid dan moeten ze wel beter spelen als vandaag imo. ik vond het niet overtuigend

7 augustus 2020 om 23:24

In theorie wel, maar Lyon heeft dit seizoen werkelijk niets van gebakken (7e in Ligue 1) en ook deze CL zijn ze nou niet bepaald met aansprekend voetbal doorgekomen.

7 augustus 2020 om 23:28

@hangover96 City is voor mij ook de topfavoriet, alleen al door het materiaal wat ze hebben maar ze hebben toch wel altijd moeilijk in die kwartfinale elk jaar dus wie weet zit er nog een verrassing in, al verwacht ik zelf ook niet dat Lyon het gaat redden

7 augustus 2020 om 23:36

@japie City heeft wel wel vaker onnodig verspeelt wanneer ze de favoriet zijn. Ze missen te veel kansen door geklungel van Sterling, Jesus en de middelvelders (inclusief Bernardo en exclusief De Bruyne).

7 augustus 2020 om 23:37

Wat wil je graag horen dan? Laten we het nou niet mooier maken dan het is, want buiten Benzema is dit Real Madrid nog slechter dan het Real Madrid dat vorig jaar thuis met 4-1 verloor van Ajax. City hoefde niet eens goed te voetballen om Real Madrid de wil op te leggen. Als City zelf scherper en in vorm was, was de schade voor Real Madrid beduidend groter. Die ploeg is al een tijdje op, maar zo'n kampioenschap wil nog wel eens wat verbloemen.

7 augustus 2020 om 23:41

@silvacity ik zal wel weer de enige zijn maar ik snap niet dat Mahrez niet speelt. ik vind dat echt een fenomenale speler die echt veel creativiteit in je elftal brengt. Sane vind ik persoonlijk ook een betere speler als Sterling eerlijk gezegd maar die is nu verkocht aan Bayern

7 augustus 2020 om 23:46

@sirius als City scherper en in vorm was waren ze ook niet op 18 punten achterstand van Liverpool geeindigd maar wat kan je daar verder mee? Real was idd superslecht vandaag en heeft behoefte aan een grondige renovatie maar omdat Real slecht was wil dat niet zeggen dat City heel indrukwekkend speelde. ze waren beter als Real maar tegen een Bayern bv moet je echt meer laten zien als wat City vandaag heeft laten zien

7 augustus 2020 om 23:53

@japie Mahrez is een fantastische voetballer natuurlijk. Maar wel eentje die niet zo hard werkt in verdedigend opzicht als een Foden. Wat ook belangrijk is dat Foden als een valse 9 op kwam duiken en als extra middenvelder functioneerde om een man meer situatie op het middenveld te creeeren. Het was dus onderdeel van het tactische plan. Je kan het een plan B noemen vergelijken de standaard 4-3-3

7 augustus 2020 om 23:56

@japie Laten we even onderscheid maken tussen 2 dingen. 1. Veldspel, 2. Kansen uitspelen/afmaken. Als 1 goed zit, dan heb je meer mogelijkheden om tot 2 te komen. 1 zit goed bij City. 2 is wisselvallig bij City. Zoals ik al zei heeft City er een paar spelers tussen zitten die hem er niet makkelijk inleggen. Dat is het verschil tussen wedstrijden winnen en verliezen. In de CL zit hem vaak in de details. Wedstrijden hadden vaak beide kanten op kunnen gaan. Niet altijd de beste wint. Atletico was een heel duidelijk recent voorbeeld. Puur efficiã«ntie. Maar goed, kunnen ze dat elke ronde weer? Waarschijnlijk niet.

8 augustus 2020 om 00:01

Mahrez is inderdaad een geweldige speler en fenomenaal in de kleine ruimte maar daardoor is hij het meest bruikbaar tegen ploegen die de bus parkeren, en Pep verwachtte blijkbaar een aanvallend Real met countermogelijkheden, vandaar de snelle Jesus en Sterling. Ik snap het wel. Ik begrijp nooit zo goed waarom specifiek in Nederland zoveel hype rond Sane heerst, hij was bij City goed maar niet geweldig (je ziet vanavond ook waarom Jesus vaak de voorkeur boven hem kreeg op de flanken), en bij Duitsland erg wisselvallig. Sterling is al jaren een abbsolute wereldspeler, staat dit jaar al op dertig goals, er is geen trainer ter wereld die hem op de bank gaat zetten voor Sane.

8 augustus 2020 om 00:18

@hangover Sane was geweldig op de counter! Echt geweldig. Daarnaast een prima schot en genoeg techniek. Maar in de kleine ruimtes is hij niet zo denderend.

8 augustus 2020 om 00:19

@silvacity ik ben ook wel een fan van Foden maar zelf heb ik minder met Sterling en Bernardo Silva dan met de eerst genoemde spelers. die laatste deed dan vandaag ook niet mee en is ook een hele goede speler maar ik vind Mahrez net iets meer hebben

8 augustus 2020 om 00:21

@hangover96 @silvacity Sane zijn rendement was idd wel teleurstellend maar als je ziet hoeveel overzicht hij behield en hoe goed zijn balbehandeling was op volle snelheid dan is dat wel echt zeldzaam. ik verwacht dat Sane bij Bayen gaat uitgroeien tot een van de beste flankspelers ter wereld

8 augustus 2020 om 00:23

@silvacity Aguero werd vandaag sowieso gemist want dat is een afmaker pur sang maar De Bruyne nam vandaag ook een aantal keer de verkeerde beslissingen wat ik normaal niet van hem gewend ben. het was onrustig bij City voorin en de eindpass ontbrak door een gebrek aan scherpte of concentratie. zo leek het iig

8 augustus 2020 om 00:30

Daar kan ik me in vinden. Aguero is er misschien net niet op tijd bij. Sterling is altijd al onrustig geweest en Jesus ook. En Bernardo speelt een slecht seizoen. Dat is ook een ding dat ik de laatste seizoenen vaak terug zie. En dat mag eigenlijk ook niet op dit niveau. Ik ben het ook eens met je analyse over Sane. Ik vind hem vrij uniek in waar hij goed in is. En ik denk dat hij bij Bayern echt gaat schitteren. Zou me niet verbazen als hij een van de absolute sterren gaat worden van Bayern. Lewandowski wordt ook een dagje ouder.

8 augustus 2020 om 05:12

Altijd hetzelfde liedje...Toen Guardiola bij Bayern wegging, zei men als hij weet kampioen te worden met City dan is hij de beste. Toen hij 2x landstitel achter elkaar heeft gewonnen begon men te zeuren over de CL. Nu hij Real Madrid heeft er uit geknikkerd moet men niet blij zijn met deze winst. En zelfs als hij de CL wint zullen haters iets anders verzinnen.Zo kan je zien dat Guardiola zoveel haters heeft dan fans. Want als je met Barcelona zo veel teams kapot hebt gespeeld dan heb je veel haters dan echt fans. Wat jaloezie met sommigen kan doen...niet normaal

8 augustus 2020 om 10:54

@Serieuze-man dat is onzin natuurlijk. Mensen kijken naar de grote prijzen dus als Guardiola de CL wint krijgt hij heus wel de credits. Dat hij kampioen wordt met een club die veel meer geld uitgeeft als de directe concurrentie net zoals PSG dat doet dat vinden mensen echter niet superindrukwekkend want dat ben je ook gewoon aan je stand verplicht

7 augustus 2020 om 23:06

Nou nou Japie. Het was inderdaad geen hoogstaande pot, maar City was mijns inziens toch wel zeer duidelijk de veel betere partij. Ze hebben die fouten van Madrid zelf afgedwongen en zijn werkelijk geen moment in de problemen gekomen. Vond eigenlijk vooral City ongeconcentreerd vandaag, had anders echt een veegpartij kunnen worden.

7 augustus 2020 om 23:14

@the Shins @hangover96 ik vond het niet heel bijzonder wat ze lieten zien want qua uitgespeelde kansen viel het zwaar tegen en balbezit is voor mij ooit zo boeiend. het gaat om het creeren van kansen. dat Real slechter speelde als City daar kan ik me wel in vinden, maar ik vond City niet geweldig spelen. als ik dan zo een Ajax twee jaar geleden bezig zag met veel minder materiaal vond ik dat pas echt indrukwekkend. die speelden echt fenomenaal voetbal. dat heb ik vandaag van City en Real niet gezien

7 augustus 2020 om 23:25

Helemaal met je eens, Japie. De overwinning van City is 95% aan real te denken. Tuurlijk, City zette druk en daardoor kwamen die centrumverdedigers in de problemen, dat had Guardiola goed gezien. Maar toch zijn dit uitzonderlijk grote blunders op dit niveau. Met Ramos was dit nooit gebeurd. Ik vermoed dat Varane met de selectie eens vroeg op vakantie wou. Wat een belabberde wedstrijd.

7 augustus 2020 om 23:25

Nee, ik wil ook zeker niet beweren dat City de pannen van het dak gespeeld heeft hoor, maar het was ook niet nodig. Je kunt City niet verwijten dat Real werkelijk aks een tandeloze tijger voor de dag kwam. Als City enigszins aanzette, werden ze vaak direct een soort van dreigend (hoewel ze inderdaad ook niet echt veel uitgespeelde kansen gecreëerd hebben), Real heb ik op die zondagsgoal van Benzema en een paar makkelijk te pakken schoten na helemaal geen gevaar zien stichten. En iedereen valt, overigens terecht, over Varane, maar echt alleen Benzema komt bij Real in aanmerking voor een voldoende. Hazard was bijvoorbeeld al net zo dramatisch als Varane, maar een aanvaller onderscheidt zich minder snel in negatieve zin dus dat valt dan minder op.

7 augustus 2020 om 23:28

@fcb_catalunya Wat een onzin, zelfs zonder die twee 'blunders' (die tweede goal was gewoon zelfs knap gedaan van Jesus, ik denk dat menig speler die 'blunder' niet tot goal had weten te promoveren) had Real er vanavond uit gelegen. Ze hebben collectief werkelijk waar niets gebracht. Het was voor City dus ook niet bepaald nodig hun beste spel te spelen.

7 augustus 2020 om 23:32

Japie_krekrel. 2 jaar geleden alweer? Meende toch echt dat Ajax het vorige jaargang zo goed speelde City speelde overigens prima. Ook als je de kansverhoudingen ziet hebben ze nog wel degelijke een aantal grote kansen kunnen uitspelen behoudens de goals. Ze veegden Real gemakkelijk van de mat, zonder zelf daadwerkelijk uitzonderdelijk te spelen.

7 augustus 2020 om 23:42

@inkemontana zou kunnen hoor maar ik bedoel iig dat elftal met Frenkie en De Ligt. ik vond niet dat Real echt van de mat gespeeld werd. die schakelden vandaag zichzelf uit met de meest rare capriolen achterin. City heeft amper uitgespeelde kansen afgedwongen ook

8 augustus 2020 om 00:33

Wat Ajax deed was echt bizar. Die klapte er ook vanaf de eerste minuut echt bovenop. Moordend tempo. City deed het vandaag wat rustiger. Die stonden al voor en haalde de snelheid uit het spel, waardoor Real moeilijk gevaarlijk kon worden. Wanneer City versnelde en Real had de bal in de omschakeling, dan werden ze meteen gevaarlijk. Dit was een hele slimme, bewuste aanpak van City om de wedstrijd te controleren. Daardoor leek Real slechter en statischer dan ze hadden kunnen zijn.

7 augustus 2020 om 23:06

Was toch een prima pot van City hoor, ze voetballen makkelijk en Jesus is toch wel echt een speler met een neusje voor de goal, natuurlijk krijgt-ie een leuke bal mee maar hoeveel spitsen schieten hem er dan zo haarfijn in? Real had misschien kunnen standhouden en hopen op een mazzeltje maar de verhouding was zeker de tweede helft wel heel scheef.

8 augustus 2020 om 10:06

Hang / Ik vond ze ook niet verkeerd spelen, wat me wel opviel is dat zij gewoon de bal achterin gaan rondspelen, soms wel minuten lang, zonder echt de aanval te willen zoeken, en dit nam veel tijd in beslag tijdens de wedstrijd maar buiten dat hebben ze zich prima staande gehouden, twee keer zelfs

8 augustus 2020 om 11:48

Zij hoefde niet en Real moest komen. Dat is juist onderdeel van de tactiek. Op een gegeven moment ga je druk zetten als tegenstander zijnde (frustratie), als je er dan eenmaal door heen voetbalt ligt het open.

7 augustus 2020 om 23:33

Het is gek om het van een ploeg te zeggen dat doorgaans zoveel scoort, maar ze zijn niet dodelijk voorin. Er wordt echt heel veel verprutst door Jesus, Sterling en de middenvelders buiten De Bruyne om (inclusief Bernardo). Ze hadden er tegen Real echt meer in moeten leggen. Real had ook kansen, maar City was in beide wedstrijden het gevaarlijkst. En vandaag de dominantere ploeg van de 2. In balbezit liet City bij vlagen goed voetbal zien.

7 augustus 2020 om 23:53

Dit zeg ik al lang. City zal zonder Aguero de CL niet winnen want ze kunnen inderdaad niet afwerken. Veelzeggend dat ze ondanks alle kansen 2x moeten scoren uit foutjes van Varane. En ja ze breken doelpuntenrecords maar toch zijn het matige afwerkers, klinkt gek maar het is zo. Dat vele scoren doen ze enkel omdat ze belachelijk veel kansen afdwingen, niet omdat ze efficient zijn. Jesus is voetballend en in de pressing heel goed en compleet maar totaal geen killer, vind dat City op zoek moet naar een nieuwe spits want hij heeft het absoluut niet in zich. Sterling mist ook veel, al vind ik hem wel een topspeler. Maar op zulke avonden moet je inderdaad efficienter zijn en dat brak hen in het verleden al vaak op zoals die keer tegen Monaco. Wel moet Mahrez altijd spelen, da's nog een redelijke afwerker. Geen idee waarom Foden startte, zei dit allemaal vooraf al (dus niet makkelijk scoren achteraf) en het pakte zoals voorspeld niet goed uit.

8 augustus 2020 om 00:01

Sane was ook wel redelijk. Maar dat was er meer 1 voor de flanken. Sterling is echt goed in het opduiken in de kleine ruimtes. Maar dan weer geen echte goalgetter voor dit niveau. Maar goed. Hoeveel spelers vallen er in het totaalplaatje? Dat zijn er ook niet veel en er zijn veel topploegen die topspelers kunnen halen.

8 augustus 2020 om 00:41

Ik ben gek van Sane, maar als een speler weg wil moet je hem nooit tegen houden. Nee dat klopt, je hebt weinig spelers die alles kunnen. De Bruyne kan dat en daarom steekt hij er dan ook bovenuit, maar die lopen niet dik gezaaid.

7 augustus 2020 om 23:47

Armoedig spel, amper uitgespeelde kansen? Wat een negativiteit weer.. Het was echt wel een leuke wedstrijd met zeker van City's perspectief zeer veel kansen. Op dit niveau zien we zelden wedstrijden met zo veel kansen als City vandaag creëerde. Denk niet dat we er morgen zo veel mogen verwachten in Barca Napoli. Benzema en de Bruyne waren geweldig. Ik heb oprecht genoten. Het enige wat natuurlijk gemist werd is publiek dat sfeer brengt en de spelers opzweept en een boost geeft maarja we zullen het hiermee moeten doen. Maar wat op het veld getoond werd was echt wel goed.

Op voorhand was de taak om City uit te schakelen al heel lastig en helaas is dat niet gelukt. City speelde zeer goed imo. geduldig, beheerst, controlerend, dreigend aan de bal en achterin niks weggeven. Echt de manier zoals je moet spelen. Gefeliciteerd City en succes verder! Oprecht hoop ik dat jullie ver mogen komen en van mij apart uiteindelijk zelfs winnen!

7 augustus 2020 om 22:57

Bedankt! Een sportieve reactie! Het was een eerlijke match, weinig kaarten of vieze spelletjes. De scheids heeft ook goed gefloten, ik denk een terecht resultaat over twee wedstrijden. Ik moet zeggen dat ik het wel even benauwd kreeg bij de 1-1!

Natuurlijk gewoon een terechte uitschakeling, die 1-1 van real was dus gewoon valse hoop want daarna hebben ze helemaal niks meer klaargespeeld. 2e helft was er een erg slappe instelling en zag ik geen team dat er vol voor ging. Varane was een drama vandaag, wat een fouten. Maar ook zonder die fouten had real het niet gered want het was gewoon erg machteloos en maakte veel fouten wat op andere momenten met een sisser afliep. Die militao oogt ook erg houterig vind ik, telkens als hij de bal heeft en hij onder druk word gezet houd ik me hart vast. Ik wil nooit meer horen dat zidane tactisch sterk is, Hoe ga je in godsnaam 3 wissels inbrengen met nog 8 minuten te spelen??! dacht hij nou werkelijk dat real dan nog 2x zou scoren met het veldspel van vandaag??🙄🙄

Een verdiende overwinning van City en ze hadden er makkelijk nog 3 erin kunnen schieten maar toch!! Maar jongens toch.. wat heb ik een slecht Real Madrid gezien. Normaal zijn spelers als Varane en Casemiro de spelers die geen of bijna geen fouten maken en vandaag hebben ze meer fouten gemaakt dan normaal! En dan heb je nog Hazard, Rodrygo en Modric die in totaal maar 4 balcontacten hebben gehad. Enige lichtpunt is dat Courtois alleen maar beter wordt. Als hij er niet was had City met gemak 3 of 4 goals erbij geprikt.

100 procent schuld van zidane hier. Hoe vaak moet hij nog met eigen ogen zien dat dit middenveld niet meer kan? Dan kan je nog zeggen dat je een gokje nam en het pakt niet goed uit maar wordt er ingegrepen? Nee hoor, in 84 minuten 1 wissel terwijl dat middenveld vanaf minuut 46 elke seconde zwakker en vermoeider werd. Dan lijkt ie na 84 minuten opeens weer te beseffen dat hij de coach is en kan wisselen dus gooit hij er maar meteen 3 in in de laatste 6 minuten, waarvan 2 niet eens 30 procent van de laatste 10 wedstrijden hebben gespeeld. Vini is niet eens opgewarmd geweest, die zat op de bank toe te kijken hoe Vazzie en Jovic invielen... Schandelijke en gewoon achterlijke vertoning van onze coach. Sorry maar ik heb er geen andere woorden voor. Absoluut geen plan te bekennen, niks ingrijpen, alles op zijn beloop en hopen op een strafschopje. Ontzettend jammer ook want de opzet van de verdere cl staat Madrid op het lijf geschreven. Als ze voorbij city waren gekomen was Madrid imo favoriet ondanks dat er kwalitatief betere teams zijn.

Ik zou als ik Real was toch maar heel gauw een leider voor de verdediging gaan halen, want Ramos gaat ook niet heel lang meer mee.

Geen schande om te verliezen van Man City in het algemeen maar op zo'n manier...man man man Varane... Wereldkampioen en dan zo prutsen? Geef hem maar een nieuwe titel

Een wedstrijd met aan beide kanten veel slordigheid, jammer voor Varane dat hij op zo'n dag als vandaag 2 van zulke blunders maakt! Ben als belg trots om Hazard in een real madrid shirt te zien. Maar vandaag speelde die vrij weinig tot niets klaar. Zidane hield naar mijn mening iets te lang van aan zijn opstelling voor hij begon te wisselen!fijn weekend allemaal!

Tja, dit zat er aan te komen. Varane stond ongelooflijk te schutteren. Lijkt een psychisch aspect te zijn bij hem. Als Ramos er niet is kan hij in een keer niet meer voetballen. Hazard ook weer niks laten zien. Hij moet volgend seizoen knallen, anders kunnen we toch wel concluderen dat het een miskoop is. Belachelijke wissels ook. Jammer maar helaas, we hebben in ieder geval de Liga gewonnen. Nu hard werken en verbeteren voor volgend seizoen.

Hoe speel je en verlies je tegen jezelf: wees Real Madrid en speel als Varane. Jammer, ik neem het hem niet kwalijk, maar weer is een bewijs dat hij zonder Ramos heel zwak is. Proficiat City!

Op zulk niveau kun je toch niet meer dit soort fouten maken, laat staan 2x achter elkaar. Nee, ik mag hopen dat Ramos tot zijn 40e doorgaat. Extra zuur omdat de rest van team nog niet zo slecht speelde. Waar de meeste madristas zich al zorgen over maakte gebeurde, Varane zijn concentratiegebrek kost ons wederom een wedstrijd. Hier moet hij echt stappen in gaan maken hoor. Zolang hij dit soort dingen doet is hij geen topverdediger.

7 augustus 2020 om 23:43

Niet zo slecht speelde? Het was Benzema tegen de rest met heel sporadisch een individuele actie van die jonge Braziliaan op de flank. Het is maar dat City niet eens zo goed speelde, want Real Madrid was rijp voor de slacht. City hoefde de andere twee middenvelders eigenlijk niet eens op te stellen, want De Bruyne alleen was genoeg om aan te tonen dat Modric, Kroos en Casemiro niet meer kan tegen een grote Europese ploeg.

Verschrikkelijk hoe 1 speler het kan verzieken voor iedereen. Ik had er absoluut geloof in. Maar als je Varane heet, en je maakt ff 2 amateuristische fouten, dan houdt het op. Hoop dat City paar bloemen stuurt aan het adres van Varane. Echt ongelooflijk. Het blijft nog altijd de Varane die een simpele verdediger is als die geen Ramos naast zich heeft. Dat is weer nogmaals gebleken en dat gebeurt gewoon veel te vaak. Veel mensen vergeten dat die jongen al bijna 10 jaar bij Real zit, 10 jaar. Alles meegemaakt, WK gewonnen en noem maar het op maar op de een of ander manier, wilt die maar niet 1 van de leider worden. Ach, het is prima zo. We waren toch niet de favoriet om de CL te winnen. Prima zo. Seizoen is over. 2 prijzen gewonnen. CL hoef ik voorlopig niet aan te denken. Kwaliteit daarvoor is te matig. City terecht door en felicitaties aan hun kant. Perez, ik hoop dat je de wedstrijd ook gezien. Met dit elftal, ga je de CL nooit winnen.

7 augustus 2020 om 23:04

Klopt. Varane staat al heel lang stil en is helaas niet verder blijven groeien. Geeft de wedstrijd helemaal cadeau. Zidane gaf het laatste kwartier helemaal weg door zijn wissels. Heel jammer dat Vini niet inviel. Die had die verdediging er zo uitgelopen.

7 augustus 2020 om 23:22

Ben ik het niet mee eens. Is imo een veel betere verdediger dan pakweg 5 jaar geleden. Wordt ook elk seizoen beter. Mentaal is hij wel blijven staan. Als ramos zijn handje niet vasthoudt lijkt hij nog steeds dat jochie van 18 dat van lens kwam en voor het eerst met de grote jongens op het hoogste toneel speelt

7 augustus 2020 om 23:22

Tweede helft was ook verschrikkelijk. Had na een uur moeten ingrijpen en had Valverde erin moeten brengen samen met Vinicius. Maar nee hoor, we laten die dertigers op het middenveld lekker hun ding doen. Namelijk overlopen worden. Triest ook dat Vinicius niet inviel, misschien wel 1 van je beste aanvallers. Nee, we halen Rodrygo eruit, de man van de assist bij de 1-1 voor Asensio, die er niks van bakte. Jammer dat Zidane nog altijd de reputatie heeft als het gaat om slecht wisselen.

7 augustus 2020 om 23:30

Tuurlijk is Varane een veel betere verdediger geworden dan 5 jaar geleden. Duh, mag het? Is al 27 he en heeft 4 CL's gewonnne en een WK. Maar dit soort amauteristische fouten op dit niveau, is simpelweg onacceptabel. En hij moet de leider worden van dit Real als Ramos ermee stopt? Dan hebben we best een groot probleem. Kijk, ik heb er geen moeite mee als het een keertje gebeurt. Maar bij Varane, gebeurt het veel te vaak als die geen Ramos naast zich heeft en dat is zorgwekkend.

De hele wedstrijd het gevoel gehad dat City maar op 70 procent speelde. Was over twee wedstrijden de sterkere. Jah, Varane is de gebeten hond. Hoe kan je zo in de fout gaan op dit niveau. En dat nog wel eens tot twee keer toe? Onvoorstelbaar. Die gaat een rotvakantie tegemoet. Maar goed, dit Real is oersaai (sorry, maar is gewoon zo) en voor het voetbal alleen maar goed dat City door is. Ze waren gewoon een klasse beter.

Vond beide teams niet zer indrukwekkend, wist van te voren al dat madrid niet best zou spelen maar had meer verwacht van City, die waren vandaag wel te pakken. Varane heeft toch wel veel schuld aan dit verlies. Offtopic dat roze madrid shirt is echt lelijk past totaal niet bij de club

We kunnen terug kijken op een goed seizoen. Met 2 mooie prijzen. Dit was voor mij al duidelijk na de eerste wedstrijd. Kans was heel klein dat we door zouden gaan. Gefeliciteerd city. Gun jullie een finale plek. De jongens kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie. Ik hoop dat real Madrid een aantal jongens kwijt kan raken en 2 a 3 versterkingen kan halen want die kunnen we goed gebruiken willen we weer meedoen op de cup in de C.l

Varane echt waarom nu. Erg jammer zeg. We weten al dat hij zonder Ramos een stuk minder is. Maar goed aanvallend machteloos en City verdiend door.

Madrid is tegenwoordig gewoon een maatje te klein voor City, maar ook voor ploegen als Psg, Bayern en Liverpool. De twee Spaanse topclubs zijn niet meer wat het geweest was. City is terecht door en Hazard was zoals altijd weer onzichtbaar in een wedstrijd in de ko fase van de CL.

7 augustus 2020 om 23:09

Maar hoe werkt dat dan, Atletico won twee keer van Liverpool, en Real Madrid is dit seizoen duidelijk beter dan Atletico? Maar idd, City is gewoon een heel sterk team met uitstekend voetbal. Real had een topwedstrijd op de mat moeten leggen om die omver te spelen, en dat zat er vanavond niet in. Het middenveld werd eigenlijk totaal overklast, en zo krijgen de spelers voorin weinig bruikbaars - weinig kansen, en dus maar 1 goal.

7 augustus 2020 om 23:28

Incidenten heb je er altijd tussen zitten. Real heeft in La Liga ook maar 70 keer gescoord, de aanval is niet top meer.

7 augustus 2020 om 23:50

@hangover96 Liverpool ging er natuurlijk uit door die blunders van Adrian want er was verder geen vuiltje aan de lucht in die wedstrijden voor Liverpool

7 augustus 2020 om 23:23

City wint door Real Madrid niet door eigen kunnen ofzo. City was beter maar enorm matig. Winnen niet de CL, zeker niet als ze zo blijven spelen.

8 augustus 2020 om 11:52

Moet ik je zeker corrigeren: over 2 wedstrijden is City verdiend door en niet door Real, maar door hun zelf. Ze laten beter voetbal zien en hebben meer voor de winst gespeeld dan Madrid. Meer kansen gecreerd en uiteindelijk meer doelpunten gemaakt. Conclusie: terecht door en aan hunzelf Te danken (ondanks de blunders van Varane). Maar wat heeft Real aanvallend dan laten zien los van de goal van Benzema? Precies 0,0.

Zonder die 2 blunders was het 1-0 en was city nog door...

Varane stond vanaf min. 1 te bibberen op zijn benen bij elke bal hij kreeg! Dat kon zelfs een blinde zien. Was het zijn dag echt niet? Of heeft Ramos zoveel invloed op hem? Ik vind Varane een waanzinnige verdediger maar vandaag was hij Real onwaardig. En eigenlijk was heel Real vandaag CL onwaardig. Caravjal vond ik ook heel zwak vandaag. Voor mij 3 lichtpuntjes bij Real vandaag; Benzema, maar die kan het niet alleen. Militao, ik vond hem sterk en heeft zich laten gelden. En Courtois, die erger heeft voorkomen met een paar zeer goede reflexen! Op naar volgend seizoen! Met hopelijk toch iemand die diepgang in het spel van Real brengt en ervoor kan zorgen dat niet alles van Benzema en/of Ramos moet komen.

7 augustus 2020 om 23:04

Varane is een prima verdediger, maar je ziet dat die zonder Ramos niet zo goed is als mensen denken. Ramos laat hem beter ogen dan dat die is.

7 augustus 2020 om 23:12

Toch doet hij het bij Frankrijk het al jaren ook prima zonder Ramos, dus dat lijkt me wat erg simpel.

7 augustus 2020 om 23:29

Het Franse elftal is dan ook wereldtop en ze spelen redelijk dicht tegen de eigen goal. Het is een hele goede verdediger daar niet van, maar niet de absolute top als je het mij vraagt

Wat even gezegd mag worden. Wat een fenomenale trap heeft Ederson zeg, wat een keeper!

7 augustus 2020 om 23:00

Haha die ene kanonskogel op t einde. Kerel bereikte gewoon andere kant van t veld. Een van de beste keepers op t moment.

7 augustus 2020 om 23:04

Haha inderdaad. Echt een geweldige keeper. Die man heeft echt een bizarre trap, niet normaal.

City absoluut verdiend door. Vooral in de tweede helft hebben we Real amper gezien. Benzema en Rodrygo de enige die aanvallend wat brachten. Tja, Varane zal Jesus in zijn dromen gaan zien en voor hem zal dat geen zegen zijn. Ook Courtois was niet op z’n best. Denk dat Aké wel mee kan want zo denderend vond ik de verdediging van City nou ook weer niet. De Bruyne, Jesus en Cancelo vielen positief het meest op voor mij. Ook Ederson keepte weer solide. Ben benieuwd wat City ons verder gaat laten zien in dit toernooi!

7 augustus 2020 om 23:09

Wat bazel jij over Courtois? Het is door hem dat we geen afstraffing hebben gekregen!! En aan die tegengoals kon hij toch niet doen?

7 augustus 2020 om 23:19

Courtois niet op zijn best? Gelukkig dat hij er nog was.

Tjah fataal? Denk dat die blunders van Varane/courtois niet zoveel uitmaakten. Het was niet zo dat Real aanvallend iets te zeggen heeft gehad. Hazard in het bijzonder was erg zwak.

Zo zie je maar Kampioenschap in La Liga lag niet aan Madrid maar aan het kwakkelende Barcelona. Had zeker 5-1 moeten worden als ze niet zo laks speelden bij City voorin! En waar zijn die City fans die beweerden dat Erik Garcia een basisspeler is? Pep kiest zelfs Fernandinho boven hem wanneer het om de knikkers gaat. Op naar Catalonie Erick, el Presidente opvolgen!

Dit is sws een geslaagd seizoen voor Real, ondanks die twee blunders van Varane. En Hazard, tsja, volgend seizoen maar opnieuw proberen. En City gaat de Cl echt niet winnen.

7 augustus 2020 om 23:05

Was ook wel te verwachten dat hij niet top ging zijn. Die enkelblessure heeft zijn hele seizoen vermoord.

7 augustus 2020 om 23:18

Zidane moet hem wel meer in bescherming nemen ipv hem voor de leeuwen gooien. Hij is nu een prooi geworden voor de sensatie journalisten in Spanje. Ik snap ook niet waarom Zidane hem zoveel laat spelen als hij niet top fit is.

7 augustus 2020 om 23:26

Of vandaag zag je gewoon dat die tweede helft niets was. En toch mag hij 80 minuten spelen. Vrij onbegrijpelijk.

7 augustus 2020 om 23:34

Vrees dat, en dat riep ik voor zijn komst al, dat het niets gaat worden. Sneeuwt vaak onder in de echte topwedstrijden, komt absolute snelheid tekort en is geen eindstation.

Motm: Fernandinho. Gelegenheidsverdediger die ook nog eens ontzettend traag is, maar amper in de problemen is gekomen door goede positionering en z’n verdedigende taken serieus nam. Echt chapeau.

7 augustus 2020 om 23:15

Sorry hoor niet eens KdB? Fernandinho kon makkelijk mee met al die statische spelers van Real. Met types als Mane, Salah e.d. zou hij niet het erg moeilijk krijgen.

7 augustus 2020 om 23:19

Je vergeet bijna dat die meedeed, en toch zo weinig kansen weggeven aan Real Madrid. Klasse! Hij is echt een legend. Echter, met veel ruimte naar de rug is die niet meer op niveau. Het is dat Real Madrid zulke hoge druk (in hoeverre je di druk kan noemen, ze stonden stil) uitoefende.

Wat een zuur verlies. Ja City was beter maar zo verliezen is echt zo jammer. Totaal niet nodig. 2 cadeautjes en ook in de 1ste match ging het kort niet goed en scoorde City. Helaas waren daar terugkerende problemen die weer duidelijk werden. Modric en Kroos worden gewoon overlopen. Kroos heb je niets aan gehad. Erg jammer dat Zidane niet eerder wisselde want dit was een duidelijk probleem. Ze losten het voetballend eruit komen ook niet op, veel stress vanuit achteren. Pff echt jammer dit. Had veel eerder Valverde en Vini willen zien. City was helemaal niet zo sterk ofso maar we hielpen ze keer op keer om in de match te blijven. Zo verliezen is gewoon erg zuur. Helaas waren we te statisch en misten we ook de nodige aanvalspower. Deze middenveld kan niet meer want het is te statisch en we hebben geen BBC meer. Jammer dat je dit zo weg geeft, had echt meer ingezeten.

7 augustus 2020 om 23:10

Volledig mee eens. Gezien beide wedstrijden heb je inderdaad het gevoel dat er veel meer inzat. In de heenwedstrijd werden er al cadeautjes gedaan met die penalty en rode kaart, en vandaag gaat Varane vrolijk verder. Verder jammer dat Vini geen kans kreeg, met zijn snelheid was dit echt een wedstrijd voor hem. Hopelijk worden er ook eens gele kaarten gegeven voor duiken. Vandaag mocht Sterling gewoon meermaals proberen een penalty te versieren zonder enig contact. Niet dat het de wedstrijd beinvloed, maar dat mag toch eens bestraft worden.

7 augustus 2020 om 23:28

Nou ja, beide wedstrijden was City toch duidelijk de betere ploeg, ik heb nou niet bepaald het idee gehad dat er meer in zat. Uiteraard, achterin worden blunders gemaakt maar als je continu onder druk staat is dat idd altijd waar je op gepakt wordt. Het is gewoon lastig om een wedstrijd te winnen waar je middenveld overlopen wordt en de bal nauwelijks bij de aanvallers krijgt, dan moet echt elke kans erin vliegen en de tegenstander bakken met kansen missen. Kan, maar de kans is niet enorm groot.

8 augustus 2020 om 00:05

Helemaal juist hoor wat je zegt. City was zeker de favoriet, maar op deze manier eruit gaan, voelt lulliger aan dan bijvoorbeeld tegen Ajax vorig jaar. Daar kwam je er niet aan te pas. Hier heb je toch het gevoel van het weg te geven.

Het verschil vond ik echt wel het middenveld. Natuurlijk we kunnen het hebben over varane zijn individuele fouten, maar het middenveld van real was echt pover vandaag. Vooral casemiro zat gewoon te slapen. Hij probeerde nog niet eens om zichzelf vrij te spelen en liet de verdedigers van real madrid gewoon in de steek!

City heer en meester in de tweede helft en verdiend door. Varane ongelukkige momenten, maar voor de rest waren ze gewoon niet goed genoeg om dit City te kraken. Verder ook aardig paar slordige fouten waar City meer uit moest halen, maar goed over twee games is City de betere.

Varane stelt zonder Ramos niet voor, dan is het maar ene modale verdediger. Hij teert op Ramos, mag Ramos bedanken voor zijn dikke salaris en speeltijd, wat is hij slecht al jaren zeg ik dit.

Een klein beetje grootheidswaanzin hier. City was beter en ook de goal van real was niet best verdedigd door city. Benzema kon vrij inkoppen tussen de centrale verdedigers. Varane maakte 2 fouten , maar vooral bij de 2e goal , was het ook knap gedaan door jesus.

Die hazard voegt toch ook helemaal niets aan real. Dan heeft bale veel meer dreiging en rendement. Hazard heeft altijd babbels maar het is gewoon niet top top, zoals de mbappes wel zijn. Real moet daarnaast achterin een leider zoeken zoals Hierro en Ramos, want de laatste heeft niet het eeuwige leven.

Je kon vooraf eigenlijk verwachten dat real niet zou gaan winnen. Real wint eigenlijk nooit zijn wedstrijden met 2 doelpunten verschil. Zijn kampioen geworden met zuinige 1-0 overwinningen. En dat was ook niet genoeg geweest

Ben bang dat Hazard nog grotere gevalletje Bale gaat worden. Miskoop. Misschien nog erger want Bale was eerste paar jaar nog beslissend. Snap ook niet dat je Modric i Kroos samen laat starten terwijl je juist agressief moet zijn en druk opvoeren op opbouw van City. Kubo i Odogaard moeten blijven al vanaf a.s.sezoen en Modric, Isco kunnen weg, zijn niet meer top.

Zonder Ramos kon je het wel al invullen dat Real Madrid de achterstand niet goed zou maken. Maar niet getreurd ze zijn kampioen geworden en daarom zal het voor hen dus een geslaagd seizoen zijn. Het is wel duidelijk dat Barcelona én Real Madrid uit een ander vaatje moeten tappen. Bij beide clubs beginnen de legendarische generaties oud te worden clubs als Man City en Bayern zijn op dit moment beter. Maar ze zullen vanzelf wel beide weer naar boven komen drijven, zijn veel te groot om echt af te haken.

7 augustus 2020 om 23:28

Dat zie je inderdaad ook aan Manchester United. Al jaren een rukbeleid (al is het de laatste jaren iets beter) en toch nog steeds een enorme club. Het is inderdaad wel jammer dat Messi en Ronaldo de laatste jaren van hun carrière doorbrengen bij toch wel zowat de zwakste selecties die ze in hun carrière in clubverband gehad hebben.

7 augustus 2020 om 23:37

Inderdaad helemaal eens Lierse1997, ook zijn beide clubs veel te groot om bijvoorbeeld af te glijden naar niveau AC Milan, daar is de aantrekkingskracht van beide clubs gewoon te groot voor. Wel grappig dat Atletico imo van alle Spaanse clubs grootste kans maakt om die beker te pakken. Heb het gevoel dat Simeone het wel kan flikken, hebben ze tegen Liverpool laten zien en zijn echt goed uit de corona break gekomen.

7 augustus 2020 om 23:40

PSG zal een lastige horde zijn, maar zoals je zegt waarom niet. Ik gun het Atletico ook wel, want in de twee finales tegen Real Madrid hebben ze toch de nodige pech gehad. Een Milan gaan Barca en Real trouwens niet na inderdaad. Milan had gewoon veel minder financiële middelen en uiteindelijk levert geld toch gewoon succes op.

7 augustus 2020 om 23:52

Milan is toch wel een heel ander verhaal, die gleden van de 1 op de andere dag af doordat de club weinig inkomsten genereert en Berlusconi er door de FFP niet tientallen miljoenen meer in mocht pompen zoals hij altijd deed. Milan kan nu simpelweg geen goede spelers betalen, dus hangen ze rond de 6e plaats rond. Clubs als United, Real of Barcelona gaan door dipjes heen door een tijdelijke serie slechte inkopen of trainers, niet door een structureel groot verlies van inkomsten.

Men heeft enigzins gelijk op dit forum,zonder die fouten van Varane is het ook einde verhaal,aangezien er 2 x gescoord moest worden! Neemt natuurlijk niet weg dat het ongelooflijk amateuristisch is en dat hij vaker van dit soort knulligheden in zich heeft! Waar ik mij tevens op wil richten : is Hazard!Zo wat schiet hij tekort voor 180 miljoen,je had net zo goed een gans met kunnen laten! Het verschil zou onmerkbaar zijn gebleken.

7 augustus 2020 om 23:38

180 miljoen? Reken er anders nog een miljoen of 50 teveel bij.

8 augustus 2020 om 00:24

Met bonussen en al

7 augustus 2020 om 23:53

hij was 120 miljoen maar ik snap zeker je punt. hoe ik hem vandaag zag spelen zou 5 miljoen al te veel zijn geweest voor wat hij laat zien. hij speelt als een veteraan net zoals Bale

Saaie wedstrijd. Op 2 wedstrijden de beoordelen verdient City de volgende ronde en is Kevin De Bruyne de man van de match(en).

Tactische wissels en wijziging in de opstelling van Pep deed Real de gordels om tweede helft overigens. Eerste helft zag je de Bruyne amper ruimte krijgen en kansen creëren en tweede helft was hij vooral betrokken in het spel en dan zag je direct zijn klasse terug. Tweede helft was ook pas duidelijk dat City de betere van de twee teams was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
FernandinhoMiddenvelder10
Gabriel JesusAanvaller11
R. SterlingAanvaller10
N. AkéVerdediger10
Ferran TorresAanvaller10
S. CarsonKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

374 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 23 september
Superzaakwaarnemer Jorge Mendes werkt aan een overgang van Douglas Costa naar Wolverhampton Wanderers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren