Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Opnieuw fikse klap voor Erik Ten Hag: 2 verdedigers langere tijd uitgeschakeld

Laatste update:

Lisandro Martínez en Victor Lindelöf zijn beide voor minimaal een maand uitgeschakeld, zo meldt Manchester United via de officiële clubkanalen. Lindelöf heeft een hamstringblessure overgehouden aan het duel met Brentford (1-1 gelijkspel) van zaterdagavond, Martínez raakte tijdens de training geblesseerd aan zijn kuit.

Lindelöf viel zaterdag halverwege de tweede helft uit met een hamstringblessure en werd vervangen door Martínez, die zijn eerste opwachting maakte sinds begin februari. Martínez speelde de wedstrijd uit, maar heeft deze week op de training een nieuwe blessure opgelopen aan zijn kuit.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voor Martínez is het niet de eerste blessure sinds zijn overstap in de zomer van 2022 van Ajax naar Manchester. Eerder kampte de Argentijn al met voet- en knieblessures, waardoor hij in totaal al 43 wedstrijden miste voor The Red Devils.

Deze nieuwe blessures komen Erik ten Hag helemaal niet goed uit, daar de spoeling al erg dun is in de verdediging. Beide linksbacks, Luke Shaw en Tyrell Malacia, ontbreken naar verwachting de rest van het seizoen met een blessure. Ook Raphaël Varane moest halverwege de wedstrijd tegen Brentford de strijd staken. De ernst van zijn blessure lijkt mee te vallen.

Er wordt verwacht dat zowel Lindelöf als Martínez minstens een maand zal moeten herstellen. Dat zou betekenen dat Ten Hag richting het einde van het seizoen pas weer een beroep zou kunnen doen op de twee centrale verdedigers.

Ten Hag is met Manchester United nog volop in de race voor Champions League-voetbal, daar de vijfde plaats in de Premier League mogelijk ook nog een direct ticket geeft voor het miljardenbal. Het gat met die vijfde plek bedraagt momenteel acht punten.

Ook is de club uit Manchester nog actief in het FA Cup-toernooi, waar op 21 april de halve finale tegen Coventry City op het programma staat. De winnaar neemt het in de finale op tegen de winnaar van de andere halve finale, tussen Chelsea en Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je kijkt naar alle blessures, is het bijna knap van Ten Hag presteert. Ze mogen wel een keer kijken naar de medische staf incl. trainingen. Wat een blessures steeds.

2 april 2024 om 22:03

Was het niet Ten Hag die na een nederlaag tegen Brentford zijn ploeg 14 km liet rennen op hun vrije dag? Ongeacht hoe slecht een team was ze hebben een vrije dag nodig om te herstellen.
Hij roteerde zijn ploeg niet erg vaak in een drukke periode. In the league cup heeft hij deftige selecties neergezet als voorbeeld zijnde.

2 april 2024 om 22:26

Dat is inmiddels meer dan 1,5 jaar geleden, na zijn 2e wedstrijd. Alsof dat nu nog effect heeft op de blessures.

2 april 2024 om 22:31

Als ik mij niet vergis, was er vorige maand nog een nieuwsartikel met dat de spelers de trainingen van ETH te zwaar vinden.

2 april 2024 om 22:39

Natuurlijk heeft het nu geen effect meer. Dat is mijn punt niet.
Felix Magath achtige praktijken zoals spelers flink straffen na een slechte beurt kan niet meer.
Ga in gesprek met ze of die iets anders. Maar pleeg geen roofbouw op hun lichaam om ze effe een lesje te leren.

2 april 2024 om 22:44

Haha... het verbaast met niet eens dat Somaatje weer met iets komt wat weer eens totaal nergens op slaat. Dit gebeurde namelijk na de 2 wedstrijd van vorig seizoen. Waar heb je het in godsnaam over. En dat roteren was ook van vorig seizen. Waar ze toch een goed seizoen draaide met juist weinig blessures. Dus ook die opmerking slaat weer helemaal nergens op. Dit seizoen kon ten Hag niet eens rouleren, vanwege de vele blessures.

2 april 2024 om 22:46

Heeft zeker effect gehad, want de spelers kregen meer respect voor hem. Juist omdat die mee had gelopen. Als spelers niet eens een fanatieke training aan kunnen is het slecht gestelt met ze. Of denk jij dat de trainingen van City en Ljverpool er lafjes aan toe gaan? Die zijn niet voor niets zo fit elke wedstrijd en kunne. Tot de laatste minuut er vol voor gaan. Je zit weer te stoken zoals gewoonlijk

2 april 2024 om 22:53

Het verbaast mij niet dat je alles uit zijn verband trekt. Ten Hag kan niet voor zijn ploeg verzorgen en vorig seizoen speelde Martinez zo’n beetje alles tot zijn blessures. Toen roteerde hij ook niet. Je leest artikelen dat hij te zwaar traint en ik denk aan die ene keer na Brentford. Geen oog voor een herstelperiode. En dat vind ik een causaal verband waarom iedereen geblesseerd is.
Jullie hebben de clubdokter van Arsenal overgenomen en toch hebben jullie veel meer blessures dan Arsenal in twee seizoenen zo’n beetje qua aantal. Dan ligt het toch deels aan de trainingen?

Maar ik vind het wel lachen dat je ieder keer zo botst tegen mijn standpunten over United. Zo vaak zit ik echt niet mis. Ik zag vorig seizoen al enorme gebreken bij hun. Zelfs toen ze 3e werden en de League cup wonnen. En kijk nu waar ze staan. Geen progressie omdat Ten Hag een laffe trainer is dat erg snel voor resultaten ging spelen. Met een lage defensieve lijn blijven spelen en een counter ploeg worden. Kon je net zo goed Solksjaer behouden.
Maar toen werd er verteld dat hij balbezit voetbal speelt en dat de lage lijn erg hoog was voor de verdedigers. Maar in veel stats websites zag je dat niet terug. En ook niet met het blote oog.

2 april 2024 om 23:14

Je zit vrijwel altijd mis soma. Je bent continu bezig om goedkoop te scoren als het om United gaat. Je doet constant allerlei vreemde aannames die gebaseerd zijn op nietszeggende feitjes die je hebt gehoord zoals een training van anderhalf jaar geleden. Of bv ten Hag een laffe trainer noemen op een verkeerde aanname (namelijk dat United met een lage defensieve lijn probeert te spelen). United zet juist hoog druk, tot het zotte aan toe, waardoor er enorme ruimtes op het middenveld ontstaan. ETH zou het inderdaad zichzelf een stuk makkelijker maken om in te zakken en zoals Ole te counteren. Maar dat doet hij niet. Hij is dus het tegenovergestelde van laf.
Nogmaals, je doet constant vreemde aannames die niet kloppen en je maakt daar idiote conclusies van. Als je geen verstand hebt van iets, of niet genoeg intelligentie hebt om over iets te discussiëren, dan is het wellicht beter om een keer niet te reageren. Dat bespaart de andere hier een hoop frustratie en negatieve energie.

2 april 2024 om 23:15

Het medische team heeft dan toch groen licht gegeven als een speler fit is??. Duidelijk dat Martinez te vroeg is gebracht. Een medisch team die dus ook bepaalde trainingen doet om de fitheid van de spelers op te bouwen en te verbeteren. Dat valt namelijk ook onder trainingen. Niet alleen de training die de technische staf doet. Maar ten Hag doet natuurlijk alles.

Een goed voorbeeld is, is dat Casemiro voor de fa cup wedstrijd tegen liverpool iets aan zn hamstring voelde. De medische staf kon niks vinden en wilde hem gewoon k
laten spelen. Casemiro is naar zijn eigen arts, in Spanje gegaan. Die gaf aan dat, als hij zou spelen hij een een zware en oudere hamstring blessure op zou lopen. Vandaar dat bij er toen niet bij was. Ook hierin is duidelijk een fout gemaakt door de medische staf van United.

Ten Hag die kaatst zelf okk aam heeft gegeven duidelijk niet tevreden is over de huidige zaken en adviezen van de medische. Zoals die van Shaw en Malacia. Zouden januari terug zijn. Maar ook dat ligt natuurlijk aan de trainingen van ten Hag
Je zit ook deze keer dus weer mis met je standpunt.

Daarbij gaat het over de blessures en jij haalt er ook weer iets totaals anders bij, o. Toch maar weer te proberen je gelijk ergens te krijgen.

Een hoge lijn kun je namelijk niet spelen met Maguire en Lindelof. Die zijn daar te sloom voor. Daarom wilt ten Hag, Martinez samen met Varane, centraal achterin hebben. Maar dat is dit seizoen niet gebeurd vanwege de blessures. Die gebreken van vorig seizoen kwamen idd naar boven toen....juist....Martinez geblesseerd raakte, omdat een een slome Lindelof en of Maguire naast Varane moest spelen. Terwijl Varane ook regelmatig geblesseerd raakt(e).

Maguire en Lindelof zijn niet best in de opbouw en als je dan ook nog een Casemiro een tijd mist in het seizoen, mis je 3 goed opbouwende spelers vanuit achter.

Maar goed...jij bent de enige die verstand heeft van voetbal en het allemaal beter weet hoe het bij je grootste aartsrivaal aan toe gaat

2 april 2024 om 23:28

@ManUtd36
“bv ten Hag een laffe trainer noemen op een verkeerde aanname (namelijk dat United met een lage defensieve lijn probeert te spelen). United zet juist hoog druk, tot het zotte aan toe, ”

Meen je dit nou? Je kent het verschil niet tussen een lage defensieve lijn en hoog druk zetten. En dan zeg je dat ik met idiote conclusies aan kom zetten en vreemde aannames.
Je ziet nog steeds niet waar het verkeerd gaat bij United. Maar goed…

2 april 2024 om 23:35

@AFC-BusbyBabe
Spelen met een lage defensieve lijn gebeurde al onder Martinez toen hij speelde. De cijfers toonden dat des tijds aan. En met hem was de verdediging nog steeds niet goed genoeg. Het stond bij United tactisch nog steeds vaak verkeerd.
Die grote gaten op het middenveld zag je vorig seizoen ook regelmatig maar toen waren er meer spelers in vorm en inderdaad een selectie dat vaker fit was.
Maar heb United nooit voor een langere periode balbezit voetbal zien spelen. En je komt met smoesjes aan dat kan niet met Maguire enzovoort. Terwijl genoeg ploegen met mindere middelen het wel proberen.
United streed bijna voor de 10e plek dit seizoen en nog steeds wil je het niet zien.
Van mij mag ie blijven. En nog jaren zijn functie bekleden.

3 april 2024 om 06:29

Jij met je cijfers. Wat wil je daar nou mee zeggen knul. Het gaat er toch om wat je in de wedstrijd ziet? Maar jij ziet alle wedstrijden van Uniteden weet alle ins en puts van de ploeg dat jij het ook allemaal beter ziet.

Denkndat ik wel meerdere en veel.lqnger wedstrijden van United gezien hebt. Maar alleen jouw niets zeggende feiten tellen, (want in jouw ogen tellen onze meningen en feiten ook niet) Terwijl ik mijn mening juist goed onderbouw en jij alleen maar mer zogenaamde cijfertjes komt, waar niks van bekend is wie en waar speelde. Daarbij is de selectie natuurlijk al jaren uit balans, waar ze al jaren counter voetbal spelen. Dan kan je in 1a 2 zelfs 3 jaar nog niet een team creeeren die beter een aanvallend voetbal speelt.

We geven zelf okk al aan waarom het nu niet draait bij Unired. Maar als.jij het nietnjn wilt zien door die vele blessures. Als Odengaard Rice en Saliba het hele seizen. Eruit zouden liggen, zou Arsenal ook niet zo hoog staan. Dan logt het ook aan de trainer dst.sie deze spelers tr zwaar balast zou hebben, ipv dat het ergens anders aan zou kunnen liggen

3 april 2024 om 07:39

Ik vind het wel een beetje triest met de manier waarop jullie reageren op Somagunner. In dit geval zegt hij namelijk niets geks.

Het is bekend dat ten Hag na een pijnlijke nederlaag alle spelers 14 km heeft laten rennen. Waarom zou zoiets niet vaker kunnen gebeuren? Ze hebben nogal wat pijnlijke nederlagen gehad dit seizoen?

Daarnaast is het bekend dat hij bijna tot nooit roteert. Samen met het nieuws dat spelers de trainingen zwaar vinden kan dat toch een prima reden zijn?

3 april 2024 om 08:09

Dit is precies de reden waarom mensen Arsenal fans zo vervelend vinden. Jullie zijn net een rare cult die elkaar verdedigd, maakt niet uit hoe delusional het standpunt is.

3 april 2024 om 08:14

Omdat het altijd negatief is en niet goed onderbouwd wordt. Wat dan nog als deze straf training vaker gedaan wordt? Hoe kunnen spelers zich overbelasten als ze in de wedstrijd geen intensiteit gevenen vele kilometers minder hebben gelopen dan de tegenstander. Of denk dat er op de trainingen van City en Liverpool weinig intensiteit en veel minder zwaar zijn? Waarom denk je dat die teams de gehele wedstrijd volle bak kunnen gaan? Omdat ze er al jaren op trainen. Trainen op hoe er druk gezet moet worden met zn allen en positie spel. Maar als er spelers tussen zitten die dst niet willen en of noet kunnen houdt het ver op.Dat spelers vinden dat ze te zwaar trainen, zou jij dan zelf niet gaan denken dat ze eens wat harder moeten werken? Door die lamlendige instelling van deze spelers hebben ze ook helemaal niets gepresteerd. Onder alle trainers hebben ze niks gepresteerd en blijven ze lekker zitten met een dik salaris. Maar dat ligt natuurlijk aan de trainer dat die verwende spelers niet harder willen trainen en ook tijdens de wedstrijd niks willen geven. 2x 1,5 uur a 2 uur op een dag trainen. Poe poe...spelers die onder elke trainer niks gepresteerd hebben, gaan even vertellen hoe het allemaal moet. Zou dan niet een lichtje gaan branden waar mogelijk dan het probleem ligt? In jouw ogen dus niet aan de spelers??Daarbij zegt Soma iets over 1,5 jaar geleden en onderbouwd dit veder helemaal niet en staat los van de blessures die nu voor gevallen zijn. Dat jij met in je reactie plaatst dat dit misschien wel vaker gebeurd kan zijn, kan je idd een normale discussie over voeren en daar is natuurlijk niks mis mee. Maar hij komt ineens met cijfertjes komen hoe laf een trainer is qua veldspel en tactiek. Waar dit artikel helemaal niet over gaat. Dat zijn we wel wat van hem gewend namelijk. Alles ligt aan de trainer in zijn ogen. Terwijl de medische staf niks kwalijk wordt genomen. Terwijl wij met feiten komen dat de medische staf duidelijk fouten heeft gemaakt. Shaw en Malacia zouden in januari terug komen van hun blessures. 2 linksback terug in je selectie. Vandaar dat Reguilon weg ging. Maar die zijn niet terug geweest en spelen dit seizoen niet meer.Hierboven al aangeven over het geval Casemiro.Martinez die begin seizoen eigenlijk nog niet fit was en te vroeg is begonnen of geen goede behandeling heeft gehad. Mount die 3 kwart seizoen geblesseerd is geweest, waar ook van werd verteld dat die in januari terug zou zijn. Maar dit ligt allemaal aan de positie spelletjes en afwerk oefeningen van ten Hag. Niet aan het trainen in de krachthonk of alle andere oefening die de spelers moeten doen van de medische staf om fit te raken en te blijven

3 april 2024 om 13:06

Het is meer dat utd fans niet kunnen incasseren na lange tijd alleen maar uitgedeeld te hebben. Zodra soma iets zegt wordt ie meteen belachelijk gemaakt, maakt niet uit wat hij zegt. Hetzelfde met mij, want genoeg dingen die ik gezegd heb zijn uitgekomen en toch werd ik toen al verketterd alleen maar omdat het een Arsenal fan was die iets van kritiek leverde. Het enige dat jullie dan kunnen zeggen is dat er gestookt wordt, maar nooit gaat er iemand inhoudelijk op in. Lekker makkelijk altijd.

3 april 2024 om 13:10

Grappig dat je precies mijn punt bewijst Samcro. Ik wilde je zelfs in mijn vorige post noemen maar ik dacht dat je met pensioen was. De ironie.

3 april 2024 om 13:16

Dit laat precies zien dat je butthurt bent dit seizoen omdat het er na vorig seizoen allemaal zo rooskleurig uit zag. Maar het is natuurlijk fijner om collectief een andere groep overal de schuld van te geven om jezelf beter te voelen.. Het verandert echter niets aan het dramatische seizoen van je eigen club.

De enige vaak reagerende Utd fan die nog normaal kan doen is Takemehome, de rest van jullie reageren altijd frustraties af op voornamelijk Arsenal fans. Alleen ben je er zelf blind voor ofzo, dat kan.

En toch mooi dat ik dan direct top of mind ben, ik hou van al mijn fans.

3 april 2024 om 13:19

Het is zelfs zo erg dat jullie op Arsenal fans heel fel reageren en op anderen die exact hetzelfde zeggen gewoon een normale reactie kunnen geven. Het ligt dus toch echt aan jullie zelf, maar dat is lastig toe te geven blijkt wel.

Mocht je dit niet geloven, ik zal de reacties wel eens bij je droppen, kan je het zelf zien. Wat niet eens zou moeten hoeven, want je maakt jezelf er ook schuldig aan...

3 april 2024 om 13:42

Lees even de reacties hier boven dan van mij en alle andere reacties. Ik onderbouw namelijk altijd mijn meningen.

Soma komt zelf met iwrs belachelijks van 1,5 jaar geleden wat totaal niet relevant is over de blessures van dit seizoen. En dan slaat hij het weer om over de techniek die gespeeld wordt. Leg mij het dan eens uit Samcro.

Ben zelf wel in voor een discussie en sta zeker open voor andere meningen. Dat heb ik tijd geleden ook al tegen je vertelt en waren we het beide eens dat een normale discussie hier op vz niet altijd moelijk is, omdat men dan het op de man speelt dan te discussiëren over het artikel. Het maakt mij namelijk helemaal niets uit wie zijn mening geeft en voor welke club die is. Maar kom met goede argumenten.

Mij zal je ook weinig tot geen reacties hebben zien geven op andere teams. Omdat ik de ins en outs er niet van weet en het me ook niet interesseert. Alleen op United.

3 april 2024 om 18:11

Blijf maar lekker in je droomwereldje leven Samcro. Je verandert het hele onderwerp, dit was namelijk soma en zijn incorrecte conclusies op basis van rare aannames. Dan krijgt hij terecht wat tegengas en dan is het wel opmerkelijk dat er alleen mede-Arsenal fans tot zijn verdediging komen, zoals vrijwel altijd. Dit zegt genoeg. Je vage hersenspinsels die je er allemaal bijhaalt zijn irrelevant, je hebt allang mijn punt bewezen.

2 april 2024 om 22:06

Het is wel botte pech dat het allemaal in dezelfde linie valt, de middenvelders en aanvallers zijn geloof ik allemaal fit.

2 april 2024 om 22:19

Ja spurs miste de belangrijkste spelers op elke linie voor langere tijd en die staan zelfs boven united. Dan hoef ik het nog niet eens over Liverpool te hebben die met een b/c elftal aan moest treden. Dus nee zo knap is het niet waar united nu staat.

2 april 2024 om 22:40

Volgens mij lag ik laatst dat Manu 1.5 miljard had uitgeven aan inkomende transfers over een X periode, die niet over een gek lange periode was, en ter vergelijking zat City op 800 miljoen. Een uitgebalanceerd team zou mee moeten draaien om het kampioenschap met zulke uitgaven en een bank met gelijkwaardige spelers aan de basiself moeten hebben om die pech op te vangen. Iedere speler die naar manu komt lijkt slechter te worden of te mislukken, maar dit speelt al jaren.

2 april 2024 om 22:54

@EerlijkePSVfan

Er lopen nog spelers rond die onder LVG gehaald zijn. Daarna zijn er 3 trainers geweest die natuurlijk allemaal bepaalde spelers willen halen voor zijn systeem. Dan gaat het elk jaar snel met de uitgaven en komt er nooit een uitgebalanceerd team te staan als er maar steeds van trainer wordt gewisseld.

Met die hoge salarissen kunnen die middelmatige spelers niet verkocht worden en blijf je met onzekere, ongeïnteresseerde, ongemotiveerde spelers zitten.

Zeker nu met die FFP kan er niet in 1a 2 seizoen een gelanceerd tram komen te staan. Dat heeft, zeker bij United jaren nodig. Guardiola, Arteta en Klopp hebben ook jaren lang de tijd gehad om een beter gebalanceerd team te creeren. Maar daarvoor moeten eerst de rotte appels weg.

2 april 2024 om 23:08

Het lijkt wel of alle topspelers die naar UTD komen mislukken. Veel grote namen gehaald, maar zelden succesvol. Je begint bijna te denken dat het aan de club ligt

Hij heeft zoveel tegenslagen gekregen, het loopt voor geen meter, hij heeft geen controle meer over het team met alle blessures ga je toch moeten nadenken over de manier waarop je traint. Hij is echt een zeer goede trainer daar niet van, maar hij zou veel meer als teamgeest moeten functioneren en het respect behouden die hij nog heeft. Want ik denk dat niet iedereen meer achter en/of vertrouwen heeft in hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren