Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Antony moet grote bijdrage leveren aan recordverkoop Manchester United’

Laatste update:

Manchester United staat een drukke transferzomer te wachten. The Mancunians werken hard aan een renovatie van de selectie en verwachten voor een recordbedrag aan spelers te verkopen, zo schrijft de Manchester Evening News.

Spelers die vermoedelijk transfervrij de deur uitlopen komende zomer zijn Raphaël Varane, Anthony Martial en Tom Heaton. Het drietal beschikt over een aflopend contract en kan gratis worden opgepikt van Old Trafford.

Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf en Facundo Pellistri lopen volgend jaar zomer uit hun contract. Casemiro heeft interesse gewekt van clubs uit Saudi-Arabië en wordt beschouwd als serieuze kandidaat om te vertrekken.

Het meeste geld moet echter worden opgehaald met de verkoop van Antony. De Braziliaan heeft de torenhoge verwachtingen nog geen moment weten waar te maken en kan naar verluidt rekenen op interesse van clubs uit binnen- en buitenland.

Verwacht wordt dat huurlingen Jadon Sancho, Donny van de Beek en Hannibal Mejbri eveneens op de markt komen voor een verkoop. Sofyan Amrabat, die dit seizoen wordt gehuurd van Fiorentina, keert in principe terug naar Florence.

Verwacht wordt dat met alle uitgaande transfers minimaal 100 miljoen euro moet worden opgehaald. Dan Ashworth, die als technische man moet overkomen van Newcastle United, gaat een belangrijke rol spelen bij de renovatie.

Recordtransfers United


De lijst met uitgaande toptransfers bij United is niet indrukwekkend lang. Slechts drie spelers vertrokken ooit voor meer dan 50 miljoen euro: Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku en Ángel Di María.

De eerste Nederlander op de lijst met duurste uitgaande transfers is Jaap Stam. De oud-verdediger verhuisde in het seizoen 2001/02 naar Lazio voor een slordige 26 miljoen euro. Memphis Depay (16 miljoen), Daley Blind (16 miljoen) en Ruud van Nistelrooij (15 miljoen) volgen.

Wat gaat Antony opleveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een raar geschreven artikel. United hoopt dus voor 100 miljoen aan spelers te verkopen en Antony moet één van die spelers worden. Waar komt precies de "recordverkoop" vandaan?

27 februari 2024 om 10:38

Ik vermoed dat gedoeld wordt op een recordaantal spelers dat verkocht gaat worden? Ik verwacht niet dat Antony meer dan de helft van z'n inkomende transfersom bij een verkoop gaat opleveren, dus dat record van 50 miljoen zie ik niet met zijn verkoop gebroken worden.

27 februari 2024 om 10:47

Mogelijk dat ze nog nooit 100m in een window hebben binnengebracht.

27 februari 2024 om 11:22

Flut artikel idd. Heb t maar es op een rijtje gezet voor het globale overzicht. Vast staat dat United nauwelijks (goed) verkoopt. De hoeveelheid spelers die gratis de deur uit zijn gegaan is eindeloos. Combi van middelmaat, te laat door selecteren en veels te hoge lonen. Elk jaar zelfde liedje zou niet weten waarom dat nu opeens anders gaat worden. Wie zou in hemelsnaam Antony voor goed geld willen kopen bv.?


2013 (1m)
Scott Wootton: £1m

2014 (38m)
Danny Welbeck: £16m
Shinji Kagawa: £7m
Wilfried Zaha: £4m
Alexander Buttner: £4.4m
Michael Keane: £3m
Bebe: £2.4m
Patrice Evra: £1.5m

2015 (74m)
Angel di Maria: £44.3m
Javier Hernandez: £12m
Jonny Evans: £8m
Nani: £4.2m
Robin van Persie: £4.2m
Rafael da Silva: £2m

2016 (47m)
Morgan Schneiderlin: £24m
Memphis Depay: £16m
Paddy McNair: £4.5m
Will Keane: £1m
Donald Love: £1m
Sean Goss: £0,5m

2017 (10m)
Henrikh Mkhitaryan: Swap
Adnan Januzaj: £9.8m

2018 (27m)
Daley Blind: £14m
Sam Johnstone: £6.5m
Marouane Fellaini: £6.5m

2019 (74m)
Romelu Lukaku: £73m
Matteo Darmian: £1.4m

2020 (16m)
Chris Smalling: £13.6m
Timothy Fosu-Mensah: £1.5m
Ashley Young: £1.3m

2021 (25m)
Dan James: £25m

2022 (13m)
James Garner: £15m
Dylan Levitt: £1m
Tahith Chong: £1.5m
Andreas Pereira: £8.5m

2023 (63m)
Zidane Iqbal: £860k
Ethan Laird: £750k
Alex Telles: £6m
Anthony Elanga: £15m
Fred: £12m
Matej Kovar: £7.7m
Noam Emeran: £1m
Dean Henderson: £20m

Verkocht totaal plus minus 388m pond

Aangekocht in die periode totaal 1442m pond NB

Zal vast hier en daar afwijken in andere bronnen maar leek me wel ok.

27 februari 2024 om 12:32

@ Ravel

Mooi overzicht, inderdaad schandalig slechte koop en verkoop verhouding. Meer dan 1000 miljoen pond negatief.

Wel is het even afwachten wat de nieuwe mede-eigenaar gaat doen. Er is een nieuw team aangesteld die het mogelijk anders gaan doen. Voor Antony ga je natuurlijk nooit meer 100 miljoen ontvangen. Maar mogelijk dat ze meer gaan vangen voor de andere spelers die ze verkopen.

27 februari 2024 om 13:20

Op termijn zou je met een beter technisch team t natuurlijk veel beter moeten doen. Maar zou bijzonder zijn als dat meteen de volgende transfer windows zou gaan gebeuren. Laat ze eerst maar eens een goede visie op de club maken, die heb ik nog niet gezien en dan de juste poppetjes erbij zoeken en plaatsen. Schoon schip maken in de selectie (inclusief de manager). En dan consistent beleid gaan voeren dat is het belangrijkste en dan komt t succes op termijn 'vanzelf'.

27 februari 2024 om 12:12

Denk dat ze het aantal spelers bedoelen want Antony gaat maximaal 15 miljoen opleveren 😭😭😭😭😭

Bizar te zien dat er nooit voor zo dik verkocht is? Hebben natuurlijk in het verleden best lang dezelfde kern gehad. Kocht spelers steeds op prime momenten zonder idee ze te verkopen voor meer.

27 februari 2024 om 10:50

Jep. Ronaldo is met 94 miljoen de duurste en direct ook de enige winstgevende in die 50+ miljoen lijst

27 februari 2024 om 10:57

Het sterrenensemble van SAF bleef lang bij elkaar en waren al boven de 30 toen ze vertrokken bij Man Utd. En ik geloof dat in 2013 de transfermarkt nog niet zo krankzinnig was qua transferbedragen, dat gebeurde pas nadat Neymar naar PSG ging. En na SAF is er werkelijk geen één speler geweest die eigenlijk een bedrag boven de 50 mln waard was.

27 februari 2024 om 11:22

Is heel logisch. Het was 1 van de grootste en rijkste clubs. Deze kopen een speler en die speler blijft vaak ook heel erg lang bij de club. Ze hoefden immers niet voor het geld iemand te verkopen.

27 februari 2024 om 11:40

Logisch toch? MANU was tot een paar jaar geleden een eindstation voor speler. En dat soort clubs verkopen hun beste spelers niet

Tsja. Ik wens United oprecht sterkte met het proberen te verkopen van Antony.

Overigens verwacht ik niet dat Antony verkocht gaat worden. Zeker niet als Erik ten Hag er nog zit hoor. Die heeft hem als oogappeltje en voor enorm veel geld (op voorspraak) gehaald, die gaat hem niet zomaar laten vallen hoor...

Spelers als Varane en Martial die uit hun contract lopen is prima. Vang je toch niks meer voor & zijn enorm dure krachten. Ik zou Varane overigens nog wel als back-up bij Arsenal willen zien achter Saliba, mocht een Yoro of Diomande niet haalbaar zijn voor Arsenal. Frans, ervaring, weet hoe je prijzen moet winnen en met een Saliba of Gabriel naast zich, zie ik het hem ook nog goed doen ook...

Casemiro verkopen zou goed kunnen, maar dan moet hij wel nog aardig wat opleveren. Wan-Bissaka is een prima back-up, idem voor Lindelof.

Pellistri is talentvol, maar ik zie het hem niet redden bij United. Mara transfervrij laten gaan zou zonde zijn.

Sancho en van de Beek verkopen lijkt mij logisch, maar ook haast onmogelijk. Wie gaat nu nog echt een goed bedrag betalen voor die 2?

27 februari 2024 om 10:41

United mag blij zijn als iemand het restant van Sancho's contract wil afkopen, want die jongen zit aan de 20 miljoen per jaar. Van de Beek kun je nog wel slijten voor een paar miljoen, maar aan wie is de vraag. Een terugkeer naar Nederland betekent heel veel salaris inleveren, maar hij geeft al jaren nergens thuis en heeft alleen maar met blessures en vormgebrek te maken gehad.

27 februari 2024 om 11:08

Ja. Van de Beek kan je wellicht slijten, maar die zal ook geen 10 miljoen opleveren hoor... Speelt volgens mij nu ook weer niks bij Frankfurt (?).
Hij gaat ook nergens verdienen wat hij nu krijgt natuurlijk.

Sancho zie ik ook niet snel ergens verkocht aan worden en oprecht ook Antony: wie gaat die man nu kopen? Die komt nog geen pion voorbij, is alleen maar aan het zaniken en uitdagen als die mag spelen en de filmpjes van hem zijn ondertussen wel bekend waarbij hij heel veel bewegingen doet, maar uiteindelijk ook weer (eigenlijk) niks doet....

0 rendement. En dan scoren tegen een lager team in de Carabao cup en hem vieren met allemaal gebaartjes.

Vind Antony oprecht ook een heel eng persoon (zo komt die over op de TV, weet niet hoe hij persoonlijk is ofcourse). En dan heeft hij de looks ook nog niet mee om heel erg positief over te komen.

De berichten over hoeveel spelers er wel niet weg gaan bij United zijn nu een terugkerend artikel bij Voetbalzone waarbij eigenlijk steeds hetzelfde wordt gezegd.

Het doet me een beetje denken aan de laatste jaren onder Wenger bij Arsenal, maar dan het omgekeerde. Dan was er altijd een "300 million pound war chest" voor inkomende transfers, met natuurlijk variaties op het exacte bedrag. Nietszeggende artikelen waarin niets nieuws naar voren kwam, maar gewoon spelers waar Arsenal aan werd gelinkt (en waar fans vurig op hoopte) wederom werden opgesomd. Meestal kwam er dan niemand, of een enkeling. Özil was één van de weinige grote namen die uiteindelijk kwam.

Zo geldt het ook voor United, al zij het dus omgekeerd. De meeste spelers raak je aan de straatstenen niet kwijt, want ze zijn oud, of uit vorm, of ziek zwak en misselijk- maar het meest belangrijke is dat ze twee of drie keer meer verdienen dan dat een andere club ze ooit zal geven. Als je bedenkt dat een Jadon Sancho 20 miljoen per jaar verdient dan snap je wel waarom hij zich niet druk maakt om een permanente transfer.

Wat een verziekte markt is het ook. Puur omdat Erik Ten Hag een schandalig hoge transfersom heeft doorgedrukt bij United, moet Anthony nu ook weer veel opleveren.. Dit terwijl hij buiten een irritante en jankerige houding totaal 0,0 heeft gepresteerd.

27 februari 2024 om 11:09

Tjsa, hij moet dat opleveren. Ik durf te wedden dat hij nog geen 20 miljoen gaat opleveren. Wie betaald dat nu voor zo'n speler? Lol. Een fidget spinner zonder rendement die ook nog eens een bloed irritant ventje is op het veld en ook niet de meest leuke speler in de groep lijkt (zeker niet als het niet loop en/of hij niet speelt).

27 februari 2024 om 11:27

De markt is verziekt door Real in eerste instantie. Later zijn hier pas andere clubs mee begonnen. Ten Hag kun je dit ook niet kwalijk nemen. De club wel, want die bepaald. Dat Anthony niets van zij Ajax tijd laat zien is het probleem. Indien hij dst niveau had gehaald, dan was er ook geen probleem (hij was alleen nog niet stabiel). Ik denk nog steeds dat hij dit niveau niet haald door of prive problemen of dat hij denkt dat hij er al is.

27 februari 2024 om 11:38

No offence, maar ga toch weg man, zijn “Ajax niveau” was een volledig kalenderjaar zonder assists...als aanvaller....bij het meest scorende team...in een matige competitie. Oftewel: Antony laat nu EXCACT zijn “Ajax niveau” zien. Een schampere one trick-pony, heeft een paar leuke CL wedstrijden gespeeld maar ook vaak onzichtbaar, maar daar houdt het feest toch echt op voor deze mateloos overgewaardeerde dramaqueen.

27 februari 2024 om 11:58

Inderdaad. Tegen de Art van Peppens van deze wereld, zag het er allemaal heel leuk uit. Kijk hoe dominant Ajax was in de eredivisie. Dan moet je als rechtsbuiten gewoon minimaal dubbele cijfers halen in zowel G/A. Antony kwam niet eens tot 10 goals en 5 assists in de eredivisie.. Akpom heeft er 6 gemaakt en die speelt nooit.

27 februari 2024 om 17:00

Ten Hag heeft anders behoorlijk wat zeggenschap over de aangekochte spelers. Je kan hem dit dus absoluut kwalijk nemen

Ik heb tussen de 20-30 miljoen opgegeven. Omdat een lager bedrag niet mogelijk was. Al moet je ook weer niet raar opkijken dat er clubs uit het Midden-Oosten een behoorlijk bedrag overhebben voor Antony. Daarbij, hij heeft wel potentie, maar zijn houding is niet die van een profspeler. Dan red je het niet in de top, laat staan vlak daaronder.

Antony vond ik goed spelen bij Ajax, 100 miljoen was misschien te veel door Manu uitgegeven maar wat Ajax gedaan heeft met de 100 miljoen 10 spelers gekocht die geen van alle kunnen tippen wat Antony kon.

Antony gaat echt geen megabedrag meer opleveren haha. Iedereen weet de reputatie van Antony inmiddels. Clubs zijn gek als ze al 40 miljoen neertellen voor die kerel. Een vleugelspeler die gekocht is voor 100 miljoen en nog niet eens een mannetje voorbij kan spelen. Dat zegt gewoon heel veel over het gebrek aan kwaliteit bij Antony.

Kunnen ze maar tien miljoen krijgen voor hem.

Elke euro is al veel voor Anthony maar goed er zal een gek zijn die de even wat flappen neerlegt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren