Prachtige teamgoal Lionel Messi helpt Quique Setién aan perfect debuut

Zondag, 19 januari 2020 om

Trainer Quique Setién is zondagavond begonnen aan zijn Barcelona-periode met een nipte overwinning op Granada. Barça speelde zeker geen grootse wedstrijd en dreigde even op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar een sensationeel teamdoelpunt dat uiteindelijk afgerond werd door Lionel Messi, leverde toch drie punten op: 1-0.

Setién begon aan zijn avontuur bij Barcelona met Arturo Vidal als vervanger van de geschorste Frenkie de Jong, terwijl Ansu Fati zijn opwachting mocht maken bij afwezigheid van de geblesseerde Luis Suárez. Antoine Griezmann schoof daardoor naar de spitspositie, maar de Fransman had ook in de punt van de aanval moeite om zijn stempel te drukken. Barcelona had in de eerste helft sowieso moeite om uitgespeelde kansen te creëren, al waren de Catalanen met overmacht de bovenliggende partij.

Lionel Messi was in de eerste 45 minuten nog het meest bedrijvige. De Argentijn zette in de elfde minuut een veelbelovende aanval op, die via Jordi Alba bij Ansu Fati eindige. De zeventienjarige vleugelspits mikte van dichtbij echter over. Op slag van rust was Messi zelf dicht bij de openingstreffer. De aanvoerder ontving de bal in kansrijke positie van Alba, maar zag zijn lage schot aan de voor Barcelona verkeerde kant van het zijnet eindigen.

Vlak na rust zette Messi ploeggenoot Vidal vrij voor doelman Rui Silva, die de hulp van een verdediger nodig had om een doelpunt te voorkomen. Daarna had Barça weliswaar de bal, maar echte kansen bleven enige tijd uit. Op de counter was Granada wél gevaarlijk, Yan Brice Eteki had echter pech dat zijn schot via de paal terug het veld in kwam. De bezoekers schuwden hard spel allerminst, hetgeen in de 71ste minuut resulteerde in de tweede gele kaart voor verdediger Germán Sánchez.

Tegen het numerieke ondertal van Granada wist Barcelona al snel te scoren. Invaller Riqui Puig onderschepte de bal diep op de helft van de tegenstander, waarna Messi de aanval voortzette. Hij bereikte op de rand van de zestien Griezmann, die met de buitenkant van zijn schoen ineens doortikte op Vidal. De Chileen nam de bal aan en bood Messi met een fraaie hakbal een niet te missen intikker: 1-0. In de slotfase schoot Griezmann nog vanbinnen de zijkant van de zestien in het zijnet.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

120 reacties (laatste reactie door stratum1)

Waar zou barcelona staan als ze messi niet hadden? Zijn pensioen gaat er voor zorgen dat een heleboel “fans” opeens niets meer met barcelona hebben.. De Laliga is weer spannend en dit beloofd een mooie head to head championship te worden!

19 januari 2020 om 22:55

Als als als.. vond ze leuk voetbal weer spelen! Wat ben ik blij dat Valverde weg is zeg. Die goal abnormaal, fifa dingen. Vidal ook ijzersterk! Weet iemand toevallig hoe lang Puig is? Op internet staat 1.69 maar hij lijkt veel kleiner haha, prachtige voetballer ook om naar te kijken.

19 januari 2020 om 22:56

En wat een nare ploeg trouwens dat Granada met al die overtredingen.

19 januari 2020 om 22:57

Als jij dit leuk vondt dan weet ik het niet meer. Oersaai en langzaam echt waar dit is niet leuk om te kijken. Maarja als je sierd zo hoort na die ene goal, oke een goeie aanval maar mag ook wel tegen granada en tegen 10 man. Voor de rest heel statisch en geen diepgang. Maar ik zal dan wel weer een hater zijn.

19 januari 2020 om 23:01

Messi is 1.69-1.70 dus puig is denk ik 1.67 ziet er korter uit dan messi maar wat kan dje gozer voetballen. Zo een jonge jongen op wie je nog niet moet rekenen maar het leek alsof alles toen veel soepeler liep op het middenveld

19 januari 2020 om 23:04

Je zegt het gelukkig zelf al dan hoef ik het niet te doen. Dit is veel beter dan wat valverde de laatste 2 jaar gemiddeld heeft laten zien. Dit is de eerste wedstrijd en je merkt meteen enig verschil. Gaat echter enig tijd kosten om ze volledig volgens zijn wijze te laten spelen. Daar moet op getraind worden enzo. Dat kan je niet in 6 dagen voor elkaar krijgen. Ze zijn enorm positief over deze wedstrijd omdat het tenminste beter is dan wat barca hiervoor liet zien.

20 januari 2020 om 00:02

Haha net als toen Cristiano Real verliet, vele 'fans' van Real Madrid ook mee transfereerde naar Juventus. Inmiddels zijn er al weer wat grote aankopen als Hazard & Jovic gedaan en zullen er misschien al weer wat teruggekeerd zijn.

20 januari 2020 om 01:53

Mag ook wel een keer spannend worden. Barcelona heeft de laatste 15 jaar zowat een abbonement op het kampioenschap. Hetzelfde geldt ook voor Real nu Ronaldo weg is.

Granada die geen bal geraakt heeft maakte het Barcelona super lastig door veel overtredingen te maken wat hun uiteindelijk de kop heeft gekost. Het was geen rood en zou nooit een 2de geel krijgen als Granada niet zoveel overtredingen had gemaakt waar ze allemaal goed van af kwamen. Ik zie Barcelona zeker groeien onder deze trainer alleen missen we toch een echte aanvaller met ervaring. Messi speelt echt letterlijk overal. De goal die viel OMG wat was dat een prachtige aanval waar je gewoon water tanden van krijgt, wat een goal pfffff. Ik vond Rakitic echt heel slecht en komt dit seizoen zo sloom over als hij de bal heeft. Ik had hem allang eruit gehaald en wat was puig super belangrijk bij de goal van Barcelona. Een nieuwe trainer die hem gelijk minuten laat maken is toch speciaal. Hij ziet ook kwaliteit in die jongen. Ben blij dat Frenkie volgende week weer terug is samen met Arthur die z’n minuutjes heeft gemaakt na zo een lange afwezigheid. Door dat de goal zo laat viel leek het alsof Barcelona echt aan het strijden was wat ze ook El waren alleen werden ze elke x soort van uit de wedstrijd gehaald door een overtreding. Granada had 1 missie en dat was de tempo elke x afbreken. Griezmann had echt moeten scoren 83ste minuut de pass van Puig wat een fenomeen wordt dat prachtig om zoiets te zien. Ik vond het ook mooi om te zien hoe messi busquets alba de bal ook blind aan Piug durven te geven ze weten gewoon die jongen kan echt echt goed voetballen.

19 januari 2020 om 23:13

Ben het het met je eens maar één ding moet echt stoppen en dat is dat Messi onze Franse vriend Griezmann weigert in te spelen. Barca heeft geen 120 mio betaald voor sprinters maar voor zijn voetbal en goals. Echter moet Messi hem dan wel voeden wanneer dat kan. De eerste helft kon ie Bv kiezen tussen Griezmann en Vidal en koos met een slechte pass voor Vidal. Dat kan echt niet.

19 januari 2020 om 23:59

Zo lijkt het wel maar ik zelf geloof dat niet. Hij zou hem echt niet weigeren of overslaan dat geloof ik gewoon echt niet. Mensen kunnen misschien roepen messi fan of barca fan maar ik ben echt altijd realistisch en kies nooit partij als het niet zo is. Veel mensen delen jou mening en ik zelf zeg dat het ook erop lijkt maar dat is wat anders dan dat ik zeg het is wel zo.

19 januari 2020 om 23:21

precies rode kaart was beetje dubbel maar over de wedstrijd gezien kon je hem een keer verwachten.uit bij barca met maar 1-0 verliezen is dan ook geen schande.

19 januari 2020 om 23:57

De rode kaart zou de scheids echt nooit gegeven hebben. Je moet eens de beelden even opzoeken en zie je dat de scheids niet wist dat hij al geel had.

Stel die Puig vanaf nu gewoon altijd op aub, je ziet aan alles dat hij meer techniek in zijn linker teen heeft dan Rakitic ooit aan talent heeft gehad. Busquets was ook waanzinnig, Griezmann goed gespeeld verdiende een goal. Puig - Artur - Frenkie is het middenveld van de toekomst waar ik heel erg naar uit kijk.

19 januari 2020 om 22:56

Met alles bijna met je eens maar Busquets heeft te veel fouten gemaakt! Verkeerde passes, te makkelijk ballen weggegeven!

20 januari 2020 om 00:03

Daar gaan we weer. Stel hem gelijk vanaf de begin op. Toen we Ansu Fati leerde kennen riep iedereen meteen, Barcelona moet neymar nooit halen we hebben Ansu en wat lees je vandaag ja Ansu dit Ansu dat Ansu dit. Puig is een uitstekende voetballer maar ga aub niet te vroeg zulke dingen roepen mensen. Je moet niet alleen kunnen voetballen, kijk fysiek is hij ook niet de sterkste en je hoeft niet de sterkste te zijn maar mag zeker wel wat bij zoals bij Ansu. Als het op fysiek komt dan zie je dat het nog jongetjes zijn. We moeten hun de tijd gunnen en rustig brengen, dan komt alles van zelf.

19 januari 2020 om 22:58

Die puig doet letterlijk wat heel die middenveld van united niet kan; snel omdraaien en door spelen tussen de linies. Heerlijke speler

19 januari 2020 om 23:07

Ja maar jesse lingard kan wel beter dansen dan puig. Puig doet de michael jackson draai niet zo goed als Jesse lingard. Andere spelers andere kwaliteitenn

19 januari 2020 om 23:01

Maar wie wil je er uit halen dan voor Puig. Busquets liet vanavobd zien het nog steeds een van de beste middenvelders te zijn Frenkie en arthur zijn in vorm ook geweldig. Ik zou gewoon Puig meer minuten geven. In plaats van dat zo'n Rakitic elke keer mag opdraven gewoon die Puig minuten gunnen

19 januari 2020 om 23:09

Puig voor messi is een goede denk ik, dan ben je gelijk van messidependecia af.

19 januari 2020 om 23:11

Eens bf1994 zal vast nig wel een olieclub zo gek genoeg zijn om 150 mil voor die messi uit te geven 😉

20 januari 2020 om 00:05

Het slaat nergens op joh. Mensen gaan weer veelste snel dingen roepen. Die jongen moet nog veel groeien en rustig gebracht worden. Als je me nou zegt je hebt Frenkie Arthur busquets Vidal en daarna Puig dan ben ik het zeker met hem eens. Ik zou hem hoger in de rang plaatsen dan de Rakitic van nu, maar basis slaat werkelijk nergens op. Volgende week speelt hij een mindere wedstrijd dan ga je weer krijgen hij moet fysiek groeien of wat dan ook.

19 januari 2020 om 23:04

Nergens voor nodig om Rakitic zo naar beneden te halen. Vergeet niet dat hij ontzettend veel voor Barca heeft betekent. Ik ben wel van mening dat het tijd wordt om afscheid van hem te nemen. Ik hoop dat hij naar een andere club vertrekt waar hij wel van waarde kan zijn.

19 januari 2020 om 23:10

Ik ben Rakitic dankbaar voor wat hij heeft betekent voor de club maar hij is al een jaar hopeloos uit vorm. Vandaag ook weer valt het op dat jet allemaal net iets te snel voor hem gaat. Elke keer maar de bal 3 keer controleren. Vond zelf vidal die een mindere techniek heeft beter mee spelen. Ik wil Rakitic zeker niet naar beneden halen maar hij kan het niveau niet meer aan dus het is idd tijd om hem weg te doen

19 januari 2020 om 23:37

Ben het met je eens hoor dat Rakitic gewoonweg niet meer goed genoeg is, maar we mogen wel wat meer respect hebben voor spelers die Barca jarenlang van dienst zijn geweest. Dit geldt trouwens ook voor Busquets, Pique en Suarez.

20 januari 2020 om 00:07

Ik vind Rakitic momenteel zwak maar zou hem nooit naar beneden halen. Die is zo belangrijk geweest en heeft heel z’n hart gegeven voor Barcelona. Momenteel Is het op tenminste zo komt hij over bij mij dan

19 januari 2020 om 23:09

En wie gaat verdedigen?Edit: in la liga kan je zo spelen, buiten de top 3/4, maar echt niet in de cl.

19 januari 2020 om 23:24

Idd straks zijn ze weer verwonderd als ze in de CL opgegeten worden na een 3-0 voorsprong in de heenmatch. Zowel tegen Roma als Liverpool werden ze afgetroefd op inzet, agressie, vechtlust, kracht, loopvermogen en als je Fati, Griezmann, Messi, Puig, Arthur en Frenkie opstelt kan ik wel voorspellen wat er zal gebeuren. Wat een ondankbaarheid richting Rakitic ook, iemand die zo veel voor de club betekend heeft. Wat hebben Barca en Real toch leuke, dankbare en trouwe fans!

20 januari 2020 om 00:08

Wat is dit nou voor iets vaags hele tijd mensen die roepen dat respectloos zijj naar rakitic. Real en Barça zijn wereldclubs. Daar tellen alleen prijzen en presteren. Wat rakitic heeft gedaan voor barca staat buiten discussie maar als je niet meer presteert zit je gewoon op de bank. Als je dan ook nog tijdens de momenten die je krijgt om jezelf te laten zien het af laat weten dan mag je tich een andere club zoeken? Hij kan gewoon het niveau niet meer aan dus dan gewoon lekker stapje terug doen. Niks respectloos of ondankbaar aan. We zijn geen liefdadigheid die maar altijd aan de zelfdde spelers moet vast houden omdat ze ooit iets voor de club hebben betekent. Zelfs ronaldinho is op gegeven moment verkocht en dat is net een grotere legend voor barca dan dat rakitic is..

19 januari 2020 om 23:11

Dat trio kan dan wel voetballen maar zal geen enkel (lucht)duel winnen. Liverpool met zijn pressing zou heel gelukkig worden van dit middenveld. Tenzij je beschikt over heel exceptionele middenvelders zoals Xavi, Iniesta en Busquets toen kan je met zo een middenveld niet winnen in een topper.

19 januari 2020 om 23:22

Puig is er een en ik denk dat hij met Frenkie en busquets elk middenveld op de wereld kapot kan maken

19 januari 2020 om 23:35

Ach valt wel mee. Barca kwam in die twee wedstrijden best wel vaak door liverpool heen vooral in de eerste maar ook in de tweede.

19 januari 2020 om 23:46

En andersom ook.Eigenlijk had Liverpool meer kansen in N.Camp dan Barca en was zeker zwaar onterecht uitslag van 3:0 En terug wedstrijd had Barca bij 0:0 goeie kansen om te scoren

20 januari 2020 om 00:28

Klopt senad. Dus kunnen we concluderen dat het behoudende tactiek voor barca als ploeg zijnde waardeloos is/was. Er wordt nu geroepen dat een liverpool door dit barca heen zou snijden maar dat deden ze juist tegen een behoudend barca. Dus laten we gewoon afwachten en zien wat setien ons kan brengen.

19 januari 2020 om 23:20

Beetje respectloos richting Rakitic. Heeft veel waarde gehad voor Barcelona en kan ook prima voetballen maar goed...dat middenveld ziet er erg mooi uit, maar mist wel een beetje scorend vermogen.

Vond barca vooral buiten balbezit heel sterk goed druk etten elke keer de bal snel terug. Aan de bal mag het nog wel wat beter maar daar heb ik wel vertrouwen in

Barca speelde prima. Hoog druk, veel gedurfde passes en dan gaat er wel eens een fout. In balbezit prachtige dingen gezien!

Goede wedstrijd gezien van Barcelona. Productiviteit liet wat te wensen over maar wel veel arbeid en een aantal mooie acties gezien met als hoogtepunt de goal van Messi. Ik denk dat we de rest van het seizoen weer met vreugde naar Barça kunnen kijken!

al met al tevreden, maar kan iemand mij uitleggen waarom Setien's keuze om Fati als RW te laten spelen en Griezmann als LW een betere keuze is dan Fati als LW en Griezmann als ST en Messi als RW?

19 januari 2020 om 23:06

Ik denk om het veld breed te houden, dat ze niet constant naar binnen trekken. Als je wil rondtikken kan je niet allemaal op een hoop staan. Maar ze wisselen soms eens af natuurlijk.

19 januari 2020 om 23:18

Maar die flanken worden al bestrijkt door de opgekomen backs. Dus dan zouden ze (griezmann en Fati) juist daar het te vol maken door Alba en Roberto in de weg te zitten of te kort op hen te zitten. Als ze naar binnen zouden trekken zou dit probleem niet zo zwaar aanwezig zijn, omdat Messi sowieso een heleboel ruimte vrijmaakt in het centrum door naar terug naar achter te zakken dicht tegen het middenveld aan. Die ruimte zou dan door Fati en Griezmann benut moeten worden en de ruimte die achtergelaten wordt door die twee, wordt dan benut door Alba en Roberto.

19 januari 2020 om 23:29

Ja maar met enkel Alba en Roberto ga je er niet komen hoor, die hebben ook weer hulp nodig om te combineren. Als Griezmann en Fati naar binnenkomen heb je in het centrum dus Griezmann, Ansu, Messi, Vidal en Rakitic. Dat wordt een kakofonie.

20 januari 2020 om 01:30

Ik weet niet of je gekeken hebt vandaag maar Barcelona speelde in de opbouw met 3 achterop. Umtiti, Pique en Sergi Roberto. Aan de linkerkant werd Alba wel diep doorgeschoven en op rechts moet iemand anders dat doen. In dit geval Fati dus omdat Sergi Roberto 1 van de 3 achterin was.

19 januari 2020 om 23:12

Heel simpel. Messi speelt, zelfs wanneer hij als rechtsbuiten wordt opgesteld, niet als echte rechtsbuiten. Messi is altijd in het centrum, juist waar je hem wilt. Als je Messi op rechts houdt kun je zijn talent niet volledig uitbuiten. Het probleem op rechts tegenwoordig is dat er geen Dani Alves meer is die er overheen komt. Roberto en Semedo voegen dat aspect niet toe, omdat ze die kwaliteiten simpelweg niet hebben. Om diepgang en snelheid op de vleugels te hebben, speelde Fati dus op rechts, en creã«erde Barcelona een soort 3-3-4 opstelling waarbij Roberto als derde centrale verdediger fungeerde, en Alba aan de linkerkant voor diepgang zorgde, waardoor Griezmann als spits kon spelen.

19 januari 2020 om 23:26

Ik begrijp je punt wel, maar het probleem is dat Fati vrijwel nutteloos is met het kunnen maken van zijn typerende acties vanaf de rechterflank. Daarom had ik desnoods Griezmann op RW gezet (als je Messi per se in het centrum wilt hebben), zodat Fati in ieder geval het best tot zijn recht kan komen, vanaf de linkerflank. Dat Griezmann dan niet op zijn beste positie kan spelen is dan maar zo, dat is de reden dat ik zijn aankoop uberhaupt overbodig vond in de eerste plaats. Als linksbuiten is hij nutteloos, hij is geen rechtsbuiten en de positie waarin hij wel kan spelen is al bezet door een van de beste spelers aller tijden (het centrum van de aanval).

19 januari 2020 om 23:36

Maar Griezmann stond in principe alleen verdedigend echt als linksbuiten. Zodra Barcelona in balbezit was veranderde het in een 3-3-4, waarbij Griezmann als negen speelde. Onder andere trainers gebeurde dit ook al, zoals onder Guardiola, waarbij Alves de Alba rol vervulde en een speler als Villa verticale ruimte creëerde voor Messi. Griezmann was vandaag in principe David Villa

Het was een leuke wedstrijd, maar de scheids maakt de wedstrijd wel dood door de Granada speler onterecht rood te geven. Vidal maakte identieke overtredingen maar het bleef wel onbestraft. Verder zie je wel de hand van Setien, nu al. Ze tikten de 80procent balbezit in de eerste helft en ze zetten goed druk. Snelle combinaties gezien, wel met weinig rendement (nog).

19 januari 2020 om 23:06

Ik moet zeggen Blink ik vind jou echt een van de weinige realfans die objectief naar de concurrent kijkt. Ook in livetopic viel mij dit op. Maar idd Setien zijn hand was duidelijk te zienm de bal werd vaak goed en snel rond gespeeld. Busquets was, vooral in de eerste helft, hierin ook heel belangrijk. Griezman was ook geweldig, werkte hard en zorgde voor veel dreiging. Leukste vind ik om te zien dat er met Vlagen ook word druk gezet. Bij valverde liep iedereen al naar achter bij verliezen van de bal

19 januari 2020 om 23:07

Ik ben ook heel benieuwd hoe Setien dit kan verder zetten. Verder vond ik het frappant hoe vele Barca fans niet konden wachten om Suarez uit de basiself te zien verdwijnen (te lui, over the top, mist teveel,...), en nu het tekort aan doelpunten gaan wijten aan het feit dat Suarez er niet is. Blijft nog steeds hun beste spits (als je Messi daar niet onder telt)

19 januari 2020 om 23:57

Jij vergeet wel te vermelden dat het tegen Granada was en dat deden zij ook toen Valvarede coach was.Veel uitgespeelde kansen heb ik ook niet gezien.Messi en Ansu F inde 1- ste helft en in de 2de pas toen Granada met 10 kwam te staan

Verdiende overwinning, al hadden ze wat meer mogen scoren. Ik hoop trouwens dat dit de laatste wedstrijd van Rakitic was voor Barca, zijn tijd is gewoon voorbij. Puig heel sterk ingevallen, deed mij denken aan Iniesta, je ziet gewoon dat hij geweldig kan voetballen. Ook goed dat Arthur terug is, Barca zal hem nodig hebben. De spits positie zal wel een probleem worden zonder Suarez, Griezman is geen diepe spits, en dat zie je, is fysiek ook niet sterk genoeg voor die positie.

Umtiti vond ik op een enkele slordige bal na, een sterke wedstrijd spelen

Mooi voetbal gezien, een overwinning dus tevreden over deze wedstrijd. Het is niet meer dan logisch dat men nog zoekende is, maar ze lieten toch veel goeds zien. Dit belooft voor de komende weken.

Ik ben wel benieuwd of ze de transfermarkt nog op gaan, ik zou sowieso nog een extra centrale verdediger willen zien en misschien een spits. Of in de zomer gaan voor een grote naam centraal achterin, Laporte, Konate of Upamecano. Het is wel duidelijk dat er verse krachten centraal achterin moeten komen.

Zo wat is die PUIG toch belangrijk geweest. Vind hem een schitterende voetballer. Hopelijk gaat Frenkie de Jong nu even plaast nemen op de bank. Speelt als een handrem op de middenveld, Puig integendeel versnelt het spel en kan makkelijk een mannetje langskomen

19 januari 2020 om 23:52

Frenkie is 3 klasse beter en speelt zo en zo niet op zelfde positie.Aanvallende middenvelder is Frenkie nóóit geweest.

Ondanks dat het niet heel overtuigend was, heb ik genoten van Barcelona. Ik kreeg bijna kriebels in mijn buik toen ik spelers weer zag afjagen. De goal was heerlijk, zo zien we het graag. Puig nog met een uitstekende invalbeurt, zal zich meteen gevaarlijk dicht tegen de basis aan gespeeld hebben en ik zie hem graag starten voortaan. Ik kijk enorm uit naar de toekomst en de ontwikkeling van de ploeg onder Quique!!

Grappig dat je beste speler ooit uit je club, wellicht de beste ooit ter wereld; gewoon niets heeft gekost, nada, noppes, qua transferbedrag dan.

20 januari 2020 om 00:15

Dat maakt het verhaal van Messi des te mooier vind ik voor ons als Barcafan. Zelf ontdenkt zelf opgeleid en zelf gevormd tot de speler die hij nu is. Verder wil ik niet eens zoeken naar wat ie heeft gekost qua salaris maar vind dat messi dat ook wel verdient na alles wat hij voor de club heeft gedaan.

Ik vraag me als madrid fan serieus af. Is er een einde aan de klasse van messi?

Rode kaart mocht nooit vallen. Zo zie je maar hoe groot de druk is die de spelers op de scheids brengen. Ik vind dat er een regel moet komen dat niemand met de scheidsrechter moet bemoeien alleen de aanvoerder. Je kan het bijna geen aanval noemen als je ziet hoe ze af en toe op de scheids afgaan en dan praat ik over het algemeen. Het is soms frustrerend als de scheids een fout maakt of iets niet ziet maar we moeten beseffen dat we mensen zijn en mensen maken fouten. Als je zelfs een VAR hebt die wordt bestuurd door zoveel mensen en die zelfs kunnen terug spoelen fouten maken laat staan 1 iemand die nog wel op afstand is van een overtreding, maar tegenwoordig hoort dat 1 maak bij het spelletje en vooral wanneer je achter staat of het wilt niet lopen of de tegenstander is gewoon sterker, dan ga je opzoek naar trucjes.

Ik zie iedereen praten over pigui, maar die Umtiti speelde toch een geweldige pot. Wat een verdediger! Die moet altijd starten

Heeft nou echt niemand gezien dat die gekke verdediger gewoon van die bal af moeten blijven voorafgaand aan die goal. Keeper kon hem zo pakken.mooie goal dat wel, maar ik snap dat die keeper helemaal gek werd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4915 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona5533
4.Sevilla439
5.Getafe4211
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller248
L. MessiAanvaller2018
L. SuárezAanvaller1711
NetoKeeper10
M. ter StegenKeeper240
R. ManajAanvaller00
Jordi AlbaVerdediger151
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3711 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 20 18 1 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
Laatste voetbalnieuws

Frenkie de Jong wekt verbazing tegen ‘preuts’ Napoli: ‘De verkeerde film’

Barcelona en Frenkie de Jong moesten dinsdagavond in de achtste finales van de Champions League tegen Napoli genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1. De Nederlander verscheen in het Stadio San Paolo...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 28 februari
Chelsea heeft serieuze belangstelling voor Houssem Aouar. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren