C.F-Granada
Algemeen
Vrienden (17)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 22 februari 2016
  • C.F-Granada
  • 135 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 745
  • 27 jaar (16-1-1994)
  • Granada
  • KE
  • 17
Persoonlijke berichten
15 juli 2016 om 17:35
#2

Dank voor je verzoek!

12 september 2016 om 09:58
#3

dankje! Ruben Castro is op dreef. Valencia werd wel beter. mooie punten idd.
Granada laat het ligeen he. tegen 10 man 1-2 verliezen thuis tegen Eibar. wat overigens een goede ploeg is.

13 september 2016 om 10:04
#4

Vrijdag de topper! Real Betis tegen Granada. uiteraard in Estadio Benito Villamarin. kijk er naar uit.

11 april 2019 om 22:20
#6

Hey, bedankt voor je vriendenverzoek! Leuk om te zien dat er een Granada supporter actief is op Voetbalzone! Mag ik vragen waar je liefde voor Granada vandaan komt ?

12 april 2019 om 20:02
#7

Oh dat is ontzettend tof! Granada is een erg leuke team, ik hoop dan ook dat ze meteen weer promoveren en volgend jaar in de primera division te zien zijn. Daar horen ze nu inmiddels wel thuis als je het mij vraagt haha!

Nou, het is niet zo dat ik in Spanje woon helaas nee. Vooral in mijn jongere jaren nam ik op Fifa kleinere teams om die vervolgens naar de top te brengen. Een team die ik vaak nam was onder meer Getafe. Daar liepen ook altijd wel leuke spelers rond. Op een gegeven moment ben ik ze ook langzaam wat meer gaan volgen live en merkte ik op dat het een echt onvoorspelbare team kan zijn. Wat natuurlijk erg leuk is om naar te kijken. Een cluppie die erg down to earth is. hoewel ze in de schaduw staan van de grote broers uit Madrid zijn ze van tijd tot tijd wel degelijk in staat om flink te verassen. Daar is dit seizoen ook een goed voorbeeld van! Dat is het zo wel ongeveer, misschien niet om de mooiste of spannendste redenen maar ach

18 april 2019 om 20:15
#8

Thanks man!

Het zat Man City gisteren ook totaal niet mee. Alle detail situaties vielen in het nadeel van Man City en dan nog zwijgen over de individuele fouten van Laporte. Man City is deze ronde gewoon onnodig uitgeschakeld en dat maakt het des te frustrerender dat ze nu zijn uitgeschakeld. Zeker nu Man City een unieke kans had om de finale te bereiken met Ajax als tegenstander. Ajax is goed, maar geen wereldtop, ondanks de eerdere uitschakelingen van Juventus en Real Madrid. Enorm zonde dat Man City op deze onnodige manier is uitgeschakeld en deze unieke kans heeft verspeeld om de finale te halen.

Het valt me sowieso op dat veel leden op voetbalzone, iedere keer wanneer Guardiola uit de CL ligt, meteen wakker worden om hem te bekritiseren en als "overschat" bestempelen die miljarden heeft uitgegeven, om hem op deze manier naar beneden te praten. Als andere clubs geen miljarden in selecties pompen.

Ik hoop dat Guardiola nog minimaal 10 jaar bij Man City blijft. Ik vind hem samen met Pochettino de beste coach op aarde en met Guardiola aan het roer, vind ik dat Man City de meeste kans maakt op het winnen van CL. De laatste 3 jaar zat het gewoon erg tegen bij Man City in CL. Dit jaar had het jaar moeten zijn, gezien de uitschakelingen van Real Madrid, Juventus, Psg, Atletico Madrid en Bayern Munchen.

18 april 2019 om 20:17
#9

*alsof (bij laatste zin van 2e alinea).

19 april 2019 om 14:13
#10

Pep Guardiola kan in Engeland alle prijzen winnen die er te winnen vallen. Ze kunnen dit seizoen voor de nationale treble gaan. FA Cup is bijvoorbeeld ook binnen handbereik en ze spelen de finale tegen Watford. In Premier League staan ze momenteel 1 punt voor op Liverpool.

Qua pech met blessures valt het wel mee. Man City heeft deze CL campagne tegen Spurs vooral pech gehad met het feit dat de details niet hun kant opvielen en dat de tegengoals onnodig waren. Niet zo zeer de blessures en uiteindelijk was dit jaar gewoon het jaar om de CL te winnen, gezien Ajax de tegenstander is in halve finale en Barcelona en Liverpool ook niet op hun best zijn. Het blijft daarom zonde dat Man City is uitgschakeld in CL. Komende jaren zullen Juventus, Real Madrid, Barcelona, Byaern Munchen, PSG en de andere Engelse clubs, enorm veel investeren in spelers, waardoor het veel lastiger zal worden om de CL te winnen.

8 augustus 2019 om 10:32
#11

Bedankt voor het verzoek,

Leuk om te zien dat er meer gebruikers zijn met een passie voor kleinere clubs uit La Liga of uit de Segunda Division.
Veel succes tegen Villarreal C.f.

3 december 2020 om 20:21
#12

Ben benieuwd wat jouw club straks tegen PSV doet doe op volle sterkte zijn, PSV moet winnen zijn ze aan hun stand verplicht.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren