Valentijn Driessen geniet van Feyenoord: ‘Jammer dat hij niet bij Ajax speelt’

Donderdag, 8 augustus 2019 om

Feyenoord oogst lof na het optreden tegen Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers walsten in de slotfase over de bezoekers uit Georgië heen: 4-0. Volgens Valentijn Driessen verdient trainer Jaap Stam complimenten voor zijn tactische keuzes voorafgaand aan de wedstrijd. Met name het opstellen van Renato Tapia en de manier waarop Stam invulling gaf aan de voorhoede kan rekenen op de goedkeuring van de chef sport van De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie was voor jou de man van de wedstrijd bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door dylan1993)

Het zou je sieren, Valentijn, als je het over een Feyenoordspeler hebt Ajax daar gewoon eens buiten te laten.

8 augustus 2019 om 23:29

Och meteen weer verongelijkt, gaat hem hier om de waarde en een compliment aan een zeer talentvolle speler. Hij had ook Spurs kunnen noemen maar die spelen niet in de ED. Het zou je sieren niet zo gestresst te reageren op de naam Ajax.

8 augustus 2019 om 23:31

Bij Driessen zit er altijd iets achter hoor. Een verkapte Ajax fan.

8 augustus 2019 om 23:32

Is toch ook een vreemde opmerking. Waarom speelt die niet bij Ajax want dan levert die meer op? Ja want Ajax heeft nog niet genoeg geld. En ja bij Ajax zou die ook echt in de basis staan.

Zolang die bij Feyenoord speelt is die niet veel waard en dat is zonde voor Feyenoord. Ja laten we vragen of die bij Ajax in de basis mag en dat ze dan bij verkoop het geld aan Feyenoord overmaken.

8 augustus 2019 om 23:46

Ik vind zijn opmerking onnodig en erg typisch Driessen/Telegraaf. Geef dat joch de waardering die hij verdient, net als Feyenoord, en laat voor een keer Ajax daar eens buiten. De vergelijking met Ajax, het gebash, zoeken naar gezeik, het natte vingerwerk van de hele sportredactie van de TG...het is zwaar overdreven geworden sinds ze niet meer zo goed op de hoogte zijn van de stand van zaken in Amsterdam.

8 augustus 2019 om 23:48

@Buakaw misschien begrijp ik het verkeerd maar volgens mij bedoelt ie gewoon dat het jammer is dat hij niet de zelfde waarde krijgt tov spelers bij Ajax zodat Feyenoord in de toekomst een mooie financiële waarde vertegenwoordigd. Heeft niets te maken dat hij van waardebons voor de Ajax selectie. Zeg niet dat ik een fan ben van Valentijn, integendeel maar hij bedoeld hier volgens mij echt wat anders.

8 augustus 2019 om 23:57

Thamike, je bent er niet van op de hoogte dat Arie Vink ook een Ajacied is?

9 augustus 2019 om 00:01

Het is gewoon totaal irrelevant dat Driesen dat zegt. Dit doet die met een bedoeling aangezien hij voor Ajax is en wellicht had gehoopt dat die daar zou spelen.

9 augustus 2019 om 00:02

@Sulejmanii nee maar doet niets af dat ik nog steeds denk dat Valentijn hier een compliment geeft die wat beter verwoord kan worden maar blijft een compliment.

9 augustus 2019 om 00:17

Mwa ik snap de Feyenoorders wel in deze. Ajax krijgt het laatste jaar al genoeg positieve aandacht. Deze jongen is belangrijk voor Feyenoord, hou het daar dan ook lekker bij. Zelfs als Ajacied word ik soms wat moe van dat álles maar aan Ajax schalen..

9 augustus 2019 om 00:22

Als Driessen een Ajax fan is, dan weet hij dat al lange tijd goed verborgen te houden. Driessen is een vervelende vent die altijd uit is op gedoe. Echter in dit geval was zijn opmerking meer bedoeld als compliment, het komt alleen erg verrot zn mond uit.

9 augustus 2019 om 12:06

Driessen is zeer zeker geen Ajax fan inderdaad, hij probeert vaak zat alles wat met Ajax te maken heeft kapot te maken, stond eigenhandig aan Ten Hag's stoelpoten te zagen tot het moment dat hij écht niet meer kon. Hij is fan van sensatie, heel simpel. Daarom werkt hij ook bij de grootste sensatiekrant van het land.

9 augustus 2019 om 12:43

@buakaw

" Is toch ook een vreemde opmerking. Waarom speelt die niet bij Ajax want dan levert die meer op? "

Is inderdaad een onzinnige opmerking en bovendien ook maar half waar. De spelers van Ajax zijn door de succesvolle CL inderdaad meer waar geworden, maar dat is een voorbijgaand effect. Als Ajax er dit jaar in de voorronde of in de groepsfase uitvliegt, normaliseren de transferwaarden zich weer en verdwijnt dat voordeel weer net zo snel als het gekomen is. Als jij voor een pak melk van de Melkunie bij de ene winkel voor 1 Euro moet betalen en bij de andere winkel voor 2, ga je natuurlijk voor de goedkoopste deal. De winkel doet niet ter zake. Op de transfermarkt gaat het net zo. Het is onzin dat als een club een speler als Kokcu zou willen hebben, die club er meer voor over zou hebben als hij voor Ajax had gespeeld, dan nu hij voor Feyenoord speelt. De logica daarvan ontgaat me volkomen. Ajax heeft het geld niet nodig en Feyenoord wel, waardoor het niet onwaarschijnlijk is dat Feyenoord een bod dat Ajax wellicht zou weigeren, wel zou accepteren. Maar dat is iets heel anders dan Driessen beweert. De transferwaarde van een speler wordt bepaald door marktmechanismen als vraag en aanbod en belangstelling. Doordat Ajax in de CL op het hoogste niveau speelt, hebben spelers van Ajax meer mogelijkheden dan die van Feyenoord om zich in de kijker te spelen en als ze daarin slagen zal dat uitmonden in meer belangstelling en dat weer in een hogere transferwaarde. Dat heeft echter niets met Ajax te maken, maar met het podium. Als het omgekeerde waar zou zijn geweest en Feyenoord in de CL had gespeeld, had datzelfde voordeel ook voor Feyenoord gegolden.

9 augustus 2019 om 00:57

Het zou hem het meest sieren als hij voorgoed zijn mond houdt

Jammer dat er op een avond waarin Feyenoord alle lof verdient te krijgen, toch nog zo'n verkapte sneer gegeven moet worden door te stellen dat Feyenoorders goedkoper zijn. Dat hoeft nu niet gezegd te worden. Vanavond moeten we nagenieten van het spel van Feyenoord en hopen dat ze hier structureel naartoe aan het werken zijn.

8 augustus 2019 om 23:28

Ondanks dat ik als Feyenoorder wel begrijpt wat Driessen bedoelt, snap ik jou ook. Iig bedankt voor je sportieve reactie.

8 augustus 2019 om 23:30

Wat een sportieve reactie! En ik ben het helemaal met je eens. Kokcü is wel echt een speler om je vingers bij af te likken. Vorig jaar had hij al veel meer minuten moeten maken, er zit zoveel voetbal in dat ventje. Het scheelde overigens niet veel of hij was naar Besiktas gegaan. Van Bronckhorst had hem beloftes gedaan en die was hij niet nagekomen waardoor Kokcü woedend was en wilde vertrekken. Thank god, dat is niet gebeurt! Gelukkig heeft Jaap Stam hem standaard in de basis staan. Sowieso erg leuk om veel talenten aan het werk te zien. Gio koos vaak voor de vaste namen, ik geniet echter meer van Kokcu, Burger, Geertruida, Azarkan, Summerville etc. etc.

8 augustus 2019 om 23:46

Van Summerville moet je snel genieten want die zal waarschijnlijk vertrekken. Stam heeft veel jeugd mee laten spelen en deze speler zat daar niet bij, hij lijkt dus buiten de boot te vallen

8 augustus 2019 om 23:49

Summerville is pas 17 dus logisch dat hij nog niet bij het eerste elftal zit.

9 augustus 2019 om 07:26

Als het een PL team was dat interesse had kan dat geen doorgang meer vinden.
En zal dat pas in de winter weer gaan spelen.

9 augustus 2019 om 09:30

@chris97 Azarkan en Bannis zijn ook pas 17 en die kregen wel de kans tijdens de voorbereiding. Summerville heeft volgens mij één oefenpot deels meegedaan.

8 augustus 2019 om 23:30

Ik zou zeggen dat hij ook echt positief is al heeft hij gelijk Ajax verkoopt zijn spelers voor meer geld en dat doet het al tijden, niet alleen na vorig jaar. De bedragen zijn omhoog geschoten dit jaar, maar ondanks het kampioenschap van 2017 verkoop Ajax haar spelers voor meer geld. Of dat benoemd moet worden, kan je over twisten, maar hij heeft wel gelijk.

8 augustus 2019 om 23:33

Dat is ook iets waar ik niet over wil twisten, want dat is een feit. Ik vind het alleen overbodig om na een wedstrijd als vandaag te zeggen. Van mij had het niet gehoeven in ieder geval.

9 augustus 2019 om 00:12

En daarbij... Het is gewoon raar om te zeggen dat het jammer is dat hij niet voor Ajax speelt, want daar is hij meer waard. Jammer voor wie? Feyenoord? Het is gewoon zo'n domme opmerking, die eigenlijk nergens op slaat. Hij had ook gewoon kunnen zeggen waar hij op doelt: 'deze speler was bij Ajax 30 miljoen(oid) waard geweest', en er was niks aan de hand. Dat is gewoon waar.

9 augustus 2019 om 07:34

Dat is toch geen sneer maar n feit. Zelfs az verkoopt de spelers voor meer. Das gewoon n probleem voor Feyenoord

9 augustus 2019 om 08:16

Kun je mij de laatste 5 grote transfers opnoemen van AZ met de bedragen erbij? Ben wel even nieuwsgierig...

9 augustus 2019 om 08:38

Janssen - 22 miljoen Alireza - 19 miljoen Til - 18 miljoen Weghorst - 10,5 miljoen Haps - 6 miljoen Hierbij heb ik de transfers vanaf 2016/2017 meegenomen. Bijvoorbeeld altidore en berghuis niet meegenomen. Is redelijk vergelijkbaar met Feyenoord, bijvoorbeeld kongolo, karsdorp en vilhena leverden mooie bedragen op.

9 augustus 2019 om 08:41

Als je zo nieuwsgierig bent zou ik zeggen: “internet is je grote vriend” Geloof me, het zal je verbazen wat je daar zelf kunt vinden.. Klein tipje van de sluier alvast: Guus Til, ca. €18.000.000

Nou valentijn kennende, als hij voor Ajax had gespeeld had hij hem allang afgekraakt

Waarom is het jammer dat zo'n jongen niet voor Ajax speelt? Wees blij dat de Nederlandse competitie groot talent in huis heeft. Mooi dat Feijenoord ook weer zo'n talent heeft juist. Net als AZ, PSV en mijn cluppie Ajax. Gefeliciteerd Feijenoord met deze overwinning. Goed voor het Nederlands voetbal. Hopelijk halen we nu allemaal Europees voetbal en presteren we daarin ook nog eens goed.

8 augustus 2019 om 23:30

Heb jij het stukje wel gelezen? Gaat er niet im dat hij bij Ajax moet spelen maar dat hij dan meer zou opbrengen. Is gewoon een compliment naar deze speler.

8 augustus 2019 om 23:44

Voor wie is het dan jammer? Als die voor Ajax gespeeld had heeft Feyenoord er niks aan, en wat heeft die jongen zelf eraan of hij nou meer geld waard is of niet?

Slaat totaal nergens op. Ja het is jammer voor Ajax. Maar dat is hetzelfde als zeggen dat het jammer is dat Messi niet bij FC Emmen speelt.

Hij had beter kunnen zeggen dat het jammer is dat Feyenoord niet zo'n status als Ajax heeft en hierdoor mogelijk groot geld misloopt.

8 augustus 2019 om 23:50

@Ryjj jouw laatste alinea is volgens mij precies wat hij bedoeld alleen verwoord jij het een stuk beter dan wat er staat.

9 augustus 2019 om 00:14

En dat is precies waar Valentijn het altijd om doet. Hij had ook gewoon kunnen zeggen dat hij meer waard zou zijn bij Ajax. Weinig vernieuwende uitspraak, maar wel waar. Dit is gewoon zo'n raar scenarie dat ie schetst.

8 augustus 2019 om 23:32

Precies hoe meer clubs in de eredivisie met goeie talenten hoe beter b voor het Nederlands voetbal.

Ik weet niet of Kökcü meer waard zou zijn als hij voor Ajax zou spelen. Dat hij voor meer geld verkocht zou worden als hij bij Ajax speelde is een mogelijkheid, maar als Feyenoord kampioen wordt en de (halve) finale van de EL bereikt vang je ook gewoon de hoofdprijs voor zo’n jongen hoor. Beetje treurig dat Valentijn Ajax moet betrekken in dit verhaal na zo’n top wedstrijd van Feyenoord. Sneue man is het ook

8 augustus 2019 om 23:34

Het lijkt echt alsof hij de weg kwijt is qua "nieuws" wat er gebracht wordt.

Het lijkt wel alsof Valentijn een soort Ajax obsessie heeft. In plaats van dat je zegt dat het mooi is dat zo'n speler bij Feyenoord speelt zegt hij dat het jammer is dat hij niet bij Ajax speelt terwijl ze daar in principe al zat middenvelders/aanvallers hebben.
Wel leuk voor Sjaak Troost dat zijn mond gesnoerd word met betrekking tot Tapia. Zou het leuk vinden als de Feyenoorders ver komen in de Europa League. Geeft toch een fanatieke sfeer in het stadion wat leuk is om naar te kijken.

Ik zou zeggen valentijn, draai het om en wees blij dat hij voor feyenoord speelt. Dit soort spelers kunnen op termijn het niveau van een elftal omhoog trekken waardoor er automatisch op de langere termijn betere resultaten komen en wellicht andere transferbedrag en.

8 augustus 2019 om 23:31

Haal dit jaar de finale van de EL en je verkoopt hem volgend jaar ook gewoon voor 60 miljoen als hij redelijk wat scoort . Zie Jovic.

9 augustus 2019 om 03:24

alleen jovic komt vanuit de bundesliga wat stukkie hoger aangeschreven staat en ook meer financien heeft dus makkelijker die bedragen krijgt. feyenoord zal in dat geval er bekaaid mee afkomen met een bedrag van misschien met mazzel 35 miljoen. wat een clubrecord is maar je hoeft echt geen 60 te verwachten. zeker aangezien de el toch als een b competitie word beschouwd door vele clubs in de grote landen.

9 augustus 2019 om 08:06

Hahaha zou wat zijn, maar dat zal ongetwijfeld een utopie zijn. Als feyenoord zijnde verkoop je niet snel een speler voor 60 miljoen en laat staan de finale halen. Poule fase en eventueel overwinteren zou het doel moeten zijn en zorgen dat jongens als kökcü lekker aan het voetballen komen en zich goed door kunnen ontwikkelen.

Waar zijn die zogenaamde analisten en journalisten toch mee bezig de laatste tijd? Er gaat geen dag voorbij of Feyenoord wordt met grond gelijk gemaakt. Totaal onnodig om zijn favoriete club Ajax weer bij te betrekken.

8 augustus 2019 om 23:51

Nja je kan je moeilijk aan de indruk onttrekken dat het bestuurlijk wat moeizaam gaat en dat de selectie niet helemaal in balans lijkt. Verder moeten er gewoon krantjes verkocht worden en wordt er een hoop geluld.

Primair is het gewoon mooi dat Feijenoord een goede overwinning pakt en naar de volgende ronde is. Voor het team, de poppetjes en het Nederlandsd voetbal. Wat zo’n Driessen daarvan zegt... pff

9 augustus 2019 om 03:25

feyenoord zet gewoon een prima prestatie neer maar telegraaf is een amsterdamse krant en in amsterdam lachen ze om de dingen die fout gaan in rotterdam andersom is het ook het geval overigens alleen driessen krijgt nou eenmaal veel aandacht.

Laat Feyenoord en deze jongen nou nog maar gewoon lekker genieten voor we hem met z'n allen alweer de deur uit gaan schrijven vanwege een transfersom. Dat deze jongens doorbreken en mooie wedstrijden kunnen spelen in het tenue van een Nederlandse club zorgt voor perspectief bij de nog jongere gastjes die erover denken om naar een Liverpool of Chelsea over te stappen.

Valentijn met zijn Ajax Obsessie ....

Ik ben vooral blij dat Stam niet uit angst coacht, maar aanvallend de juiste keuzes durft te maken.

Hmm zou Valentijn misschien een beetje voor Ajax zijn?

RIP onafhankelijke journalistiek.

Gadverdamme, wat heb ik ook een hekel aan die Driessen. Altijd maar met de wind meelullen en nooit een bijzonder inzicht. En als hij dan een keer een beetje gewaagde uitspraak doet zit ie er gelijk faliekant naast. Toch niet te geloven dat zo'n talentloze, charismaloze flapdrol betaald wordt om zijn onzin op TV en in de krant te verkondigen...

Moet Valentijn vast kunnen waarderen, zo'n ongenuanceerde, zure mening.

8 augustus 2019 om 23:55

Ik zie het als een stukje cabaret, je kan er eigenlijk alleen maar om lachen. Werkelijk niemand zit op de mening van die man te wachten of neemt hem überhaupt serieus, maar toch blijft hij een podium krijgen.

Moet dan verdomme iedere speler naar die joden club die zo talentvol is🖕🏻 Ajax mag je niks gunnen ze hebben nu al genoeg afgepakt

8 augustus 2019 om 23:48

Gezondheid

8 augustus 2019 om 23:53

Kom maar even wisselen Jesse..

En maak jezelf niet zo boos, niemand geeft een reet om de mening Valentijn Driessen.

9 augustus 2019 om 00:20

Jesse weet nog niet zo goed hoe het werkt op VZ. Leuk je gekend te hebben.

Man man man wat een reacties allemaal weer. Valentijn bedoeld dat het jammer voor feyenoord is dat zn jongen niet hetzelfde op zou kunnen brengen bij een verkoop als wanneer hij bij ajax zou spelen omdat ajax meer aanzien heeft. Maar dat de meesten van jullie het weer als een sneer van Valentijn zien zegt meer over jullie...

9 augustus 2019 om 00:04

Hahaha precies, dacht echt dat het aan mij lag aangezien hij hier echt een compliment geeft aan een talent van Feyenoord.

9 augustus 2019 om 00:06

En als die bij Barcelona had gespeeld had die weer meer opgeleverd dan bij Ajax, het is gewoon totaal irrelevant wat die hier zegt en Thamike snapt dat wederom niet.

9 augustus 2019 om 00:14

@El Fenomeno heb je het stukje helemaal gelezen? Dan staat er toch letterlijk dat hij het jammer voor Feyenoord vind dat hij niet hetzelfde zal gaan opbrengen. Dat je nu Barca noemt is pas irrelevant want is geen Nederlandse club. Lijkt mij dat hij Ajax noemt aangezien ze nu voor veel geld spelers kunnen verkopen en dat hij juist wel extreem veel talent heeft. Dat je zegt dat ik het niet snap kan nooit gebaseerd zijn op de tekst in het stukje want die is helder. Je zou kunnen zeggen dat je Valentijn niet gelooft maar dat heeft niets met mij te maken. Dat het niet relevant is dat is jou mening en mag, ik denk dat in deze tijd van transfers en oplopende waarde van talenten wel degelijk relevant is en vooral als je kijkt naar de financiã«le situatie bij Feyenoord. Is toch jammer dat zo n parel minder waarde vertegenwoordigd?

9 augustus 2019 om 00:08

Geen sneer. Wel een domme opmerking, verpakt in een compliment.

Wat hij hier zegt vind ik grotendeels onzin. Stam heeft juist tactisch gefaald door Vente in de hele voorbereiding en tegen Sparta te laten spelen. Vente is een waardeloze spits die in alles tekort komt waardoor je met tien man speelt. Die jongen zou bij iedere keuken kampioen divisie club ernaast staan. Indien Vente fit was geweest had die weer gespeeld terwijl éã©n van de andere buitenspelers in de spits een veel betere optie is. Verder had Tapia ook tegen Sparta moeten spelen omdat Burger veel minder is.

Verder een keurige overwinning tegen een zwak elftal.

9 augustus 2019 om 00:50

Soms vallen puzzelstukjes in elkaar door blessures. Bosz had dat ook bij ajax, Gio tijdens kampioenswedstrijd, schorsing Vilhena waardoor Kuyt zijn jongensboek schreef. Let maar op, typisch Feyenoord om zondag flink klopt te krijgen. Tapia, heeft toch vaak zijn momentje, is op onnodige momenten nonchalant.

ik intepreteer het niet echt als een verkapte sneer, eerder een opmerking dat valentijn denkt dat kokcu meer geld zou opleveren als hij het etiket van Ajax bij zich zou dragen. Wat ik helemaal geen rare gedachte vindt. Een frenkie of de ligt zouden voor minder weggegaan zijn waren het feyenoorders geweest denk ik. Moet je wel uitgaan van dezelfde persoonlijke prestaties natuurlijk anders gaat de vergelijking niet op. Denk alleen wel dat er wel degelijk wat inzit wat valentijn hier zegt.

Kökcu zou zomaar eens de speler kunnen zijn die Feyenoord jaren gemist heeft. Natuurlijk maakt hij nog foutjes, maar hij durft wel meteen initiatief en risico te nemen. Heeft een goede techniek en inzicht, dus daar vertrouw ik wel op. Sinistierra brengt ook creativiteit en snelheid met zich mee, waardoor Berghuis en Larsson eindelijk spelers om zich heen krijgen die elkaar begrijpen en die samen lekker kunnen voetballen. Dat hebben we vandaag gezien. Fer brengt power met zich mee, evenals Tapia en hebben beiden natuurlijk ook nog eens ervarint. Achter de hand nog Burger, die ook een redelijke indruk maakt. Zo slecht is het allemaal niet gesteld. Het lijkt er tot nu toe ook op dat Stam niet bang is om de talenten een kans te geven... Kortom, het ziet er allemaal goed uit vind ik! Als die twee centrale verdedigers nu eindelijk eens goed gescout zijn, dan zou het echt zomaar een prachtig seizoen kunnen worden!

Helemaal top hoor dat feyenoord met grote cijfers gewonnen heeft. Echter was het wel tegen een team uit Georgië waar menig voetbal kenner nog nooit van gehoord had en die er met alle respect geen hout van konden. Denk dat ze met de groots mogelijke moeite in de eredivisie zouden blijven. Een Emmen bijvoorbeeld lijkt me echt niet minder. Alle lofzang is dus een beetje overdreven. Laat het eerst maar zien tegen de mindere teams in de eredivisie

9 augustus 2019 om 01:01

Wanneer je niets van Dinamo Tiflis (Tblisi) weet ben je geen echte voetbalkenner. Die club heeft nota bene een Europacup gewonnen en was meerdere maken kampioen en bekerwinnaar in de Sovjet-Unie.

9 augustus 2019 om 08:44

Ja Emmen zou lachend kampioen van Georgie worden inderdaad haha.

Ik snap de euforie na vanavond over alle Nederlandse clubs niet. Ten eerste nog geen enkele Nederlandse club is nog zeker van Europees voetbal. Ten tweede 1 hele kleine (0.5 punten op de coëfficiënten ) maakt nog geen zwaluw. Ten derde ze moeten allemaal nog minimaal 3 wedstrijden te gaan. En tot slot 1 misstap volgende week bij AZ en ligt club 2 er ookal in augustus eruit.

@ falcao ik ben het met je eens hoor. Als meneer pavelnedved11 nog nooit van Dynamotblisi heeft gehoord en niet goed in kan schatten wat dat team zou kunnen dan is dat zijn tekortkoming.
Natuuurlijk was Feyenoord tot nu toe niet in goede doen en maakt deze overwinning dat ook niet ineens allemaal goed. Maar als je Tblisi op het niveau Emmen inschat geef je eigenlijk zelf aan dat je niet weet waarover je praat.

Hij zegt niks verkeerds en heeft 100% gelijk. Waar pietje bij Feyenoord 15 miljoen oplevert en dezelfde pietje bij PSV 25 miljoen zou dezelfde pietje bij Ajax 40 miljoen opleveren. Kijk alleen al na de ligt en de jong qua bedragen. Hij doelt puur er op dat Feyenoord veel geld zou krijgen met die waarde vergelijking.

9 augustus 2019 om 07:14

Achja en dan? Als hij niet bij ons speelt ontvangen wij ook niks. Alsof Driessen aanspraak maakt op een percentage, haha.

Jammer dat Valentijn niet bij de Albert Heijn werkt...

Het komt een beetje provocerend over en de kop laat het erger klinken als de uitspraak was. Het was niet handig, zoals gewoonlijk bij Valentijn, maar hij bedoelde gewoon dat spelers van Feyenoord minder waard zijn als spelers van Ajax met dezelfde kwaliteiten. Hoe frustrerend dit ook mag zijn, het is natuurlijk wel zo.

Natuurlijk is het jammer dat deze jongen niet in Amsterdam voor de grootste, mooiste en meest toonaangevende club van Nederland speelt. Zijn waarde zou met sprongen omhoog gaan.

Ajax heeft genoeg goede middenvelders , hij zit goed op zijn plaats bij Feyenoord .

Wat een zeldzaam domme opmerking. Dus omdat hij bij Feyenoord speelt,kan Feyenoord er minder geld voor krijgen...dus het was beter geweest als hij bij Ajax had gespeeld,want dan had Feyenoord er wel heel veel aan kunnen verdienen? Ik moet de logica even laten inwerken maar weet nu eigenlijk al zeker dat de beste man heel veel onzin uitkraamt

9 augustus 2019 om 11:31

En toch is het zo...Ajax hoeft niet te verkopen dus kunnen ze vragen wat ze willen. Feyenoord heeft weinig centjes en dat weten de belangstellende clubs ook.

Wat een vervelende opmerking van deze nare man. Top gedaan gisteren!

Feyenoord wordt de underdog van het seizoen en zal denk iedereen verbazen, op een positieve manier. Denk dat zij een hele goede ploeg op het veld zullen hebben dt gedurende het seizoen een stuk sterker zal zijn dan vorig jaar of jaar daarvoor.

En plotseling is Valentin D belangrijk geworden met zijn mening Hij verschijnt op tv ,weliswaar in een kutprogramma,en ik zie elke week zijn naam hier wel opduiken De vraag is waarom?Wat voegt dhrD eigenlijk toe aan een gesprek?

Valentijn Driessen het nederlandse voetbal is groter en meer dan aleen ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

197 fans
Coach, 47 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 november
Paul Pogba weet wel waar hij in de toekomst wil spelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren