Messi rolt Chelsea met twee treffers op en bereikt magische grens

Woensdag, 14 maart 2018 om

Barcelona heeft zich geplaatst voor de laatste acht in de Champions League. Blaugrana boekte woensdagavond een 3-0 overwinning in het eigen Camp Nou en dat was na de eerdere 1-1 op Stamford Bridge ruim voldoende om Chelsea uit te schakelen. Lionel Messi scoorde twee keer en staat nu op honderd Champions League-doelpunten.

De Argentijn had voor dat aantal 123 optredens nodig, veertien minder dan Cristiano Ronaldo nodig had om de magische grens van honderd treffers in het miljardenbal te slechten. Messi opende al vroeg in de wedstrijd de score, want na 2 minuten en 5 seconden verraste hij Thibaut Courtois met een schot met zijn rechtervoet vanuit een moeilijke hoek. Messi had de bal na gekluts in de Engelse defensie ontvangen van Luis Suárez en verschalkte Courtois voor de 0-1. Chelsea probeerde direct te reageren en dreigde via een voorzet van Victor Moses en een diagonaal schot van Willian, maar het offensief ging al gauw weer liggen.

Sta op van de bank en geef deze man eens even een verdiend applaus. ???? Leo Messi met de 3-0!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 14 maart 2018

Op het moment dat Barcelona de bal weer wat langer in de ploeg wist te houden, sloeg men toe. Na twintig minuten spelen counterde Barcelona naar de 2-0: Messi behield het overzicht en stelde Ousmane Dembélé in staat om gekruist binnen te schieten. Zodoende leverden de eerste twee doelpogingen van de Catalanen woensdagavond twee treffers op. Chelsea moest minstens twee keer scoren, maar het eerstvolgende wapenfeit kwam van Barcelona: Luis Suárez kreeg de bal na een hakje van Andrés Iniesta niet voorbij Courtois. Aan de andere kant lieten the Blues zich voor de pauze nog twee keer zien.

Marcos Alonso kreeg twee kansen (waaronder een vrije trap tegen de buitenkant van de paal) en Cesc Fàbregas liet eveneens na om de spanning terug te brengen in de wedstrijd. In het tweede bedrijf ging het Barcelona van Ernesto Valverde op zoek naar de 3-0 om zo de nekslag uit te delen; zo stuitte Suárez op de voet van Courtois. Aan de overzijde gaf Chelsea overigens ook niet op: Dembélé voorkwam met een sliding dat Alonso de aansluitingstreffer kon binnenschuiven en even later schreeuwden de Londenaren vergeefs om een strafschop nadat Alonso naar het gras ging na licht contact met Gerard Piqué.

Chelsea bleef ook in het kwartier dat volgde dreigen, maar vergat de trekker over te halen en kreeg na ruim een uur spelen het deksel op de neus. Messi kreeg de bal aangespeeld door Suárez, dribbelde de zestien in en troefde Courtois af met een schot tussen diens benen: 3-0. Antonio Conte voerde vervolgens een dubbele wissel door: Álvaro Morata en Davide Zappacosta vervingen Olivier Giroud en Moses. Verder dan een inzet tegen de paal van Antonio Rüdiger kwam de huidige nummer vijf van de Premier League echter niet meer en men kan zich nu richten op de FA Cup en het vervolg van de competitie.


Poll

'Chelsea verdiende ten minste één doelpunt'


Gerelateerd

189 reacties (laatste reactie door fcbdutch)

Vandaag zijn we weer op met de neus op de feiten gedrukt hè?! Courtois laat drie houdbare ballen door, Alonso speelt werkelijk waar de slechtste wedstrijd die ik een linksback ooit heb zien spelen, Hazard was weer verstoppertje aan het doen, Giroud werd niet in stelling gebracht en was daardoor compleet nutteloos, Moses heeft geen bal langs zijn directe tegenstander gekregen en Christensen gaat bij de 2-0 en de 3-0 weer kinderlijk de fout in...

Chelsea wekte de illusie dat het leuk mee kon komen met Barcelona, maar als die defensieve scherpte en concentratie al na twee minuten ontbreekt dan weet je dat je gewoon niet door zal gaan tegen dit Barcelona, wat ik het slechtste Barcelona vind sinds 2006.

Mijn inziens was Kante het enige lichtpuntje in deze pot, hij is de enige echte wereldklasse speler die wij nu hebben. Laat Courtois maar eens rondkijken en dan tot de conclusie komen dat hij heel blij moet zijn dat Chelsea met hem om de tafel wil om over een contractverlenging te praten, datzelfde geldt voor Hazard!

Als je Alonso toch ziet spelen en dan de paralel trekt met Ashley Cole vijf jaar geleden dan kan het contrast niet groter zijn. Minimaal drie of vier keer (waaronder de 2-0) heeft hij geen idee waar “zijn man” loopt en is hij hem finaal uit het oog verloren, om nog maar te zwijgen over de schandalige slechte voorzetten die hij gegeven heeft.

In dit systeem zijn de vleugels zo vreselijk belangrijk en duidelijk is toch wel dat Moses, Alonso en Zappacosta dit niveau gewoon niet aankunnen?! Vanaf minuut twee hebben we achter de feiten aangelopen en toch besluit Conte om in minuut 60(!) zijn eerste wissels door te voeren en de ene spits die niets kan brengen in dit systeem voor de andere spits die niets kan brengen in dit systeem... Al Conte’s wissels waren weer eens lood om oud ijzer en sloegen als een tang op een varken. Ik blijf het zeggen: Conte moet eruit! Hij heeft Chelsea niet goed genoeg kunnen motiveren, hij heeft de ploeg niet goed genoeg voorbereid op dit Barcelona.

Er moet echt grondig geïnvesteerd worden in dit elftal en de zwakke schakels moeten vervangen worden. Manager, doelman, beide vleugels en de creativiteit moeten een impuls krijgen of vervangen worden. Dit is Europese top onwaardig en weer een teken dat het project Chelsea nog lang niet voltooid is!

14 maart 2018 om 22:39

Ik ben dan wel erg benieuwd wanneer volgens jou het "project Chelsea" wel voltooid is.

14 maart 2018 om 22:45

Dat zal zijn als Chelsea niet meer afhankelijk is van de “brille” van 1 speler. Als men eindelijk eens niet om de twee seizoenen weer een half nieuw elftal moet kopen omdat er structureel middelmaat aangekocht wordt, als er jeugdspelers doorbreken, als er gewerkt kan worden aan continuiteit onder 1 manager die niet na anderhalf seizoen zichzelf onmogelijk begint te maken... Chelsea heeft mensen nodig zoals die bij Barcelona zitten en die we voorheen hadden, mensen als Lampard, Terry en Drogba die de clubcultuur bewaken en niet afgelost worden door Loic Remy en Oscar maar door mensen die zich echt onderscheiden!

14 maart 2018 om 23:43

Ontbreekt het niet überhaupt aan clubcultuur bij Chelsea?

14 maart 2018 om 23:50

@Yoeri Ik ben het helemaal met je eens, vooral die spelers die een clubcultuur vertegenwoordigen (het liefst Britten) zie ik als het belangrijkste punt. Hoe zit het eigenlijk met de stadionplannen? Is het al duidelijk wanneer en wat er gebouwd gaat worden?

14 maart 2018 om 22:41

Sorry, de 1-0 en de 2-0 kan je niet op het conto van Alonso schrijven. Fabregas en Courtois waren degene met de grote fouten.

Zou vooral opzoek gaan als Chelsea zijnde naar een vervanger van Fabregas. Die man straalt uit dat hij er geen zin meer in heeft, en speelt daar ook naar.

14 maart 2018 om 22:46

De 1-0 zeker niet, dat is volledig Courtois’ fout. De 2-0 is voornamelijk Christensen aan te rekenen in mijn ogen, want hij kopt die bal op kniehoogte door naar Fabregas die twee meter bij hem vandaan staat..

14 maart 2018 om 22:43

Het slechste barca sinds 2006 heeft anders wel je chelsea de cl uitgegooid. Dit barca is gewoon heel stabiel en denk dat het eerder een stukje frustratie bij je is.

14 maart 2018 om 22:46

Hij mag zijn mening toch gewoon geven. Als hij dat vind is dat zo en qua spel is dat zeker ook zo naar mijn mening maar verdedigend is het wel top dit jaar.

14 maart 2018 om 22:47

Nee, absoluut niet. Ik vind dit Barcelona niet te vergelijken met het Barca van 2009 of 2015.. Dat was echt veel en veel beter! Daar is weinig frustratie bij. Ik heb dit meteen na de loting ook gezegd.

14 maart 2018 om 22:51

Najah ik vond het Barca in voorgaande jaren ook gewoon sterker. En dat betekent niet perse dat dit barca niet sterk is. Sterker nog ze zijn gewoon van wereldklasse. Maar vorige seizoenen had je Msn. Of nog wat jaren terug had je Xavi en Iniesta op hun hoogtepunt op het middenveld.

14 maart 2018 om 23:30

Youricfc helemaal met je eens. Te veel oudere spelers bij Barca die steeds trager worden en een zeer zwakke bank die bij een wissel die positie meteen 40% minder maakt. Telkens als er iemand vertrokken is, heeft Barca een mindere speler op die plek gezet: Neymar, Dani Alves, Xavi enz. Alleen kwa keeper is het elftal er op vooruit gegaan. Een Braca die Vermealen haalt of Gomez of Vidal of Paulinho, voert gewoon slecht beleid.
Je hebt dus helemaal gelijk. En dat zeg ik als een liefhebber van het spel van Barca.

15 maart 2018 om 04:52

@modricmagic Tuurlijk mag hij zijn mening geven. Hij haalt in principe alleen zichzelf omlaag met de opmerking. Als hij dit het minste barca vind sinds 2006 zegt dit misschien eerder wat over het chelsea van nu. En waarom dit het minste barca is sinds 2006 vraag ik me überhaupt af. Ten eerste staan ze er geweldig voor in Laliga, ze zijn zonder moeite tot de finale van de Copa del Rey gekomen en nu weer een ronde verder in de CL?

14 maart 2018 om 22:49

Ben het groten deels met je eens. Barcelona komt kwetsbaar over alleen vind ik wel dat ze heel erg stabiel zijn. Ze krijgen heel weinig goals tegen en ja heb liever dat ze boven aan staan in de competitie nu kwart finale champions league en finale copa del rey dan mooi voetbal laten zien en ja niet meer om een prijzen kan mee doen. Je kan niet altijd jaren lang prachtig voetbal laten zien en ik vind dat de mensen gewoon heel erg verwend zijn door Barcelona vandaar dat er zo gepraat wordt. Ik vind het juist knap dat ze nu niet alleen een plan A hebben, door Valverde kunnen ze veel meer en dat verast veel tegenstanders.

14 maart 2018 om 22:50

@YoeriCFC ‘het slechtste Barca sinds 2006’ is wel bezig aan mogelijk 1 van de succesvolste seizoen ooit!

14 maart 2018 om 22:54

Als je zo ontevreden bent over Hazard en Thibout. Dan zijn ze bij deze welkom bij Real Madrid. Ruilen voor Bale en Navas?

14 maart 2018 om 22:57

Nou, als je ze vandaag hebt zien spelen zou ik er niet happig op zijn. Hazard heeft niks laten zien. Courtois kegelde ons al eens uit de CL door tegen PSG bij 2 corners op dezelfde manier verkeerd uit te stappen, en nu weer. Ohja en met Atletico stond ie tegen ons te beesten en toen lagen we er ook uit. Courtois heeft kennelijk iets tegen ons, die mag je hebben

14 maart 2018 om 22:57

Courtois is totaal niet nodig. Als je Navas wilt vervangen dan een upgrade graag dus de Gea.

14 maart 2018 om 22:55

Vond Alonso nou niet zo slecht, was nog best gevaarlijk met mooie passes en dreiging.

15 maart 2018 om 00:56

dit barca is idd vele male minder als het barca van pep tussen 2007-2012...

het voetbal wat toen vertoond was gewoon net zo heerlijk om naar te kijken als een orgasme..
dat voetbal zal ook nooit meer vertoond worden zo simpel is het, en de wat jongere mensen die een andere mening hebben zijn waarschijnlijk pas barca gaan volgen toen het gratis werd op ziggo sport lol...dat team zou nu moeiteloos elke cl tegenstander helemaal scheel tikken met messi in zn prime(beste tijd), en daaromheen een perfect tiki taka team heen gebouwd, wat ook altijd weer de bal terug had binnen een paar seconden met hoog druk zetten als het de bal verloor.
daarbij kwamen ze verdedigend ook bij lange na niet zo in de problemen als ze dat ze de laatste 5 jaar zijn geweest...
desalniettemin is dit ook geen misselijk barca team maar mis ik de oude tijden..
ik schat op dit moment alleen city hoger in.
wat betreft de loting heb ik een vaag gevoel dat we real gaan treffen.

ik hoop het in ieder geval niet want real is de laatste jaren wel naar de finale geloodst door de uefa..en na de misselijke 6-1 van vorig jaar zou barca dit keer wel eens genaaid kunnen worden...
maargoed op naar de kwartfinale !!

Valdez
Alves
Pique
Puyol
Abidal
Busquets
Xavi
Iniesta
Pedro
Messi
Villa
14 maart 2018 om 22:40

Dan heb ik denk ik een andere wedstrijd gezien, een saaie wedstrijd en na deze tweestrijd reken ik Barcelona zeker niet tot de favorieten voor de winst. Een hoop fouten van de tegenstander en de kansen niet afgemaakt, dat zie ik Manchester city en Bayern München wel beter doen. Terechte winnaar, maar laten we niet te hoog van de toren blazen

14 maart 2018 om 23:04

Goalski De tegenstanders van City en Bayern waren ook van Ajax kaliber ofzo. Barça speelde tegen een van de beste georganiseerde verdediging team spelen en toch maakten ze 4 in 2 matches. Hoezo zijn City en Bayern betere kandidaten? Barça speelde zakelijk. Ze hebben van de verleden geleerd en niet onnodig vol op de aanval gaan. Gwn de tegenstander laten komen en met snelle spelers als Messi en Dembélé is het dodelijk.

14 maart 2018 om 23:48

Ik doel erop dat Bayern en city wel de kwaliteiten hebben om Barca op hun zwakke punt te pakken, hoge druk naar voren en de verdediging aanvallen. Barcelona niet vrij op laten bouwen en op eigen helft onder druk zetten brengt ze in grote problemen, daar zie ik die 2 clubs wel toe in staat. En in mindere mate ook Liverpool, maar die hebben wel mindere kwaliteit op het veld staan.

14 maart 2018 om 22:44

Ik neem aan dat je sarcastisch bent???

Want vond Barcelona alles behalve goed en gecontroleerd spelen...het was dat Chelsea voor rust geen goal wist te maken. want er klopte werkelijk verdedigend niks van...dembele scoort een mooie goal...maakt 1 goed tackel maar was veelste nochalant...

Nadat Dembele eruit ging kreeg ik het gevoel dat het verdedigend beter stond...jammer dat Busquets trouwens uit viel maar met het oog op interland weken komt dit niet slecht uit..zelfde geldt voor Alba en Iniesta die hun welverdiende rust kunnen pakken...

Wel echt doodzonde dat Couthino niet speelgerechtig is voor de Cl...al met al heel tevreden over dat Barcelona door is..over het spel wil ik niet teveel zeggen want het was aan die kleine man te danken dat ze uberhaupt door zijn.

Voorspelling voor de volgende ronde is Barcelona vs Juventus..

messi messi messi hij stuurt in zn 1tje chelsea naar huis. chelsea had paar kansjes veel houtwerk, maar barca zeer verdiend door ( al ben ik ronaldo fan ) maar messi is alien wnr gaat die terug naar zijn eigen planeet niet normaal. het worden donkere tijden voor barca als messi stop! oftwel barca word veel veel minder dan

14 maart 2018 om 22:50

Jep! Zelfde geld voor Ronaldo die Real voorbij psg schiet! Het worden zware tijden voor barca en real wanneer deze 2 legendes stoppen

3-0... Geeft dit een juist beeld van hoe de wedstrijd is gegaan? Totaal niet... Chelsea heeft ook vandaag weer veel kansen gehad (o.a. 2 keer het houtwerk) en speelde fris en fruitig voetbal (tot aan de 3-0 dan). Courtois tot tweemaal toe door de benen gespeeld. Keepte een zeer matige pot. En daarnaast is Chelsea naar mijn mening ook een penalty ontnomen. Maar goed, als je over 2 wedstrijden met 4-1 verliest verdien je het simpelweg niet om door te gaan. Barca moet ik credits geven voor hun dodelijke spel van vandaag. Razendsnel in de omschakeling en zeer effectief. Messi, wat een speler.

14 maart 2018 om 22:44

Voorin missen we gewoon iemand die klinisch is. De laatste weken missen we kansen die er gewoon in moesten. Terwijl Barca elke halve kans erin schiet.

14 maart 2018 om 22:57

Ben ik niet met je eens. Ze creëren te weinig kansen. Het is niet zo dat ze veel kansen krijgen en teveel missen. Ze missen een aanspeelpunt die zowel kan scoren als voetballen.

15 maart 2018 om 02:35

Die staat tegenwoordig helaas in het shirt van Atletico te ballen. Met Diego erbij had die hele geluksfactor compleet anders uit kunnen vallen. Maarja, als als als he.

14 maart 2018 om 23:31

Veel kansen vind ik wel meevallen. Voornamelijk afstandschoten waarvan je mag verwachten dat Ter Stegen deze pakt. En die twee ballen op paal en lat. Die moet je tegen een ploeg als Barca maken. Voor de rest werd het gevaar vaak zelf door Chelsea onschadelijk gemaakt.

Messi drukt uiteraard het stempel. Voor de neutrale kijker jammer dat Chelsea het overwicht begin tweede helft niet uitgedrukt heeft in goals. Bij 2-1 na 55-60min is het tenminste een wedstrijd

Barcelona dik terecht door. Messi de motm met 2 goals en 1 assist. Ook leuk dat Dembele een goaltje kon meepikken.

Ten eerste, Barcelona speelde prima en heb van ze genoten vanavond. Zelfs is defensief opzicht. Umtiti heeft zich blijkbaar uitstekend ontwikkeld na zijn tijd bij Lyonnais.
Maar wat is er in vredesnaam met Chelsea gebeurd? Ik volg deze club alleen in de CL, maar de sterkste linie van de afgelopen jaren is een enorm drama. Die Christensen heb ik geen moment scherp zien spelen in deze twee duels. Net als Moses, waar ik in aanvallend opzicht veel meer van verwacht gezien zijn verleden als aanvaller bij Wigan. Alonso en Azpili speelde wel twee sterke wedstrijden.
En Fabregas kan echt niet meer. Wat een zoutzak is dat zeg. Straalt geen spelvreugde uit, geen passie, eigenlijk alleen maar chagrijnigheid. Lekker in China gaan voetballen zou ik zeggen. Als je zo speelt kan je de WK-selectie op je buik schrijven.

Gefeliciteerd Barcelona fans, verdiend door. Helaas geven wij 2 van de 4 goals kado, schieten we zelf 3 keer op de paal en zijn we voor de rest niet klinisch genoeg. Net als tegen Atletico thuis in de groepsfase, waardoor we nu uberhaupt al tegen Barcelona konden aantreden. Niet volwassen genoeg, en zo lang wij geen 2012 Cech die met een aimbot alles eruit bokste hebben, weet die Messi wel raad met de weinige kansen. True, Courtois kon beter, maar in zulke hoeken zo hard inschieten blijft natuurlijk erg knap. In 2012 wonnen wij op deze manier erg klinisch de CL, dus ik mag niet klagen. Succes verder Barcelona!

14 maart 2018 om 22:40

4 keer zelfs

14 maart 2018 om 22:50

wellicht de vorige wedstrijd liggen slapen?

14 maart 2018 om 22:50

Ja ik vergat die kopbal op de lat even, maar met 3-0 achter vond ik die niet zo relevant meer. Maargoed, het zat ons zeker niet mee.

14 maart 2018 om 23:25

Sorry, maar dit zie ik je nu al de tweede keer zeggen. Waar heb je mij in godsnaam zien zeggen dat ik Chelsea wel even als favoriet achtte? Dit heb ik nooit gezegd, en behalve als je me met iemand anders verward, houd ik er niet van als mij woorden in de mond gelegd worden die ik nooit uitgesproken heb. Als je mij in live meepraten hebt gevolgd zie je juist dat ik positief verrast ben door ons spel, aangezien we laatst tegen City een absolute draak hebben neergezet. Dus thanks voor je poging tot sportiviteit, we kunnen zeker succes gebruiken in de jacht van plek 4, maar ik wil jou graag aanraden om degene die zulke zelfverzekerde teksten uitgesproken heeft hierop te pakken en niet iemand die zijn team altijd als underdog (met kans) heeft beschouwd.

15 maart 2018 om 00:23

Haha ja niks van aantrekken joh, maar begrijp je wel. Ik heb dat ook meegemaakt. Er lijken blijkbaar geheime agenten actief te zijn op Vz die allerlei uitspraken doen die nergens op slaan noch op waarheid berusten.

15 maart 2018 om 12:20

Die gast moet je sws niet serieus nemen, provoceert zowat in elke reactie. Zelfs als het alleen over Barca gaat probeert hij fans van andere clubs uit te lokken. Zie boven nog. Heel erg kinderachtig.

14 maart 2018 om 23:09

Bedankt!
Als Chelsea William kante en Hazard kunnen behouden, kunnen ze echt een mooie team om hun heen bouwen. En deze wedstrijd waren jullie zelfs beter dan Barca kwa spel, maar die kleine Argentijn was jullie tegenstander vandaag. Chelsea moet volgend jaar gewoon een aanvallende coach aanstellen, zodat Willian en Hazard kunnen excelleren.

Hoopte op Chelsea maar Barça is dik verdiend door. Niets op af te dingen. Gefeliciteerd Barça fans!

Courtois speeltje van Messi vandaag 2 x door de benen, Hazard weer niet gezien zoals vaker in grote wedstrijden, zoals De Boer zegt er is een man waar je van kan genieten en dat is Messi, Chelsea wel kansen gehad maar niet kunnen maken, Morata ook helemaal niet gezien met zijn invalbeurt, en heerlijk dat Dembele scoort!

14 maart 2018 om 22:59

Ach Hazard niet gezien? Hij kan het niet alleen. Ik wil hem wel eens zien bij een team dat dominant voetbalt.

14 maart 2018 om 23:04

Dan heb ik liever Willian bij een team dat dominant voetbalt, vind hem echt een van de betere spelers bij Chelsea.

Het was niet geweldig wat Barcelona liet zien maar dat was vandaag niet nodig. Het resultaat is terecht Barcelona was een paar keer dodelijk in de omschakeling en laat zien een stuk veelzijdiger te zijn.
Chelsea heeft het geprobeerd maar die konden niet beter, helaas was Hazard heel de wedstrijd onzichtbaar.

Uiteindelijk een makkelijke wedstrijd voor Barca, Messi zet 3x aan en het is gebeurd.

4x paal en lat en niet onderdoen voor Barca over twee wedstrijden, maar er op papier toch kansloos afgaan. Zo kan voetbal zijn. Jammer, maar met opgeheven hoofd naar huis. Hopelijk komt er snel een coach die altijd aanvallend wil spelen, want vandaag heeft laten zien dat de ploeg dat prima kan.

14 maart 2018 om 22:44

Zo kijk ik er ook precies tegenaan. Als je zag wat we tegen City op de mat legden, is dit vooruitgang. Maar het moet echt beter als we weer een prijs willen pakken.

14 maart 2018 om 23:02

City is met alle respect toch sterker ogend dan dit Barcelona.. het is gewoon dat Messi bestaat, anders vind k dit een matige ploeg van barca hoor.

14 maart 2018 om 23:29

Mee eens. Maar Messi is er, dus kunnen we Barcelona niet uitsluiten.

Vond Chelsea toch net iets beter, maar zo zie je maar weer. echte rotten in de Champions League en natuurlijk.... Leo....

Heerlijke wedstrijd dit. Chelsea gaat als een strijder uit de Champions League en niet als een ManU. Messi the goat en ben natuurlijk ook blij voor Dembélé met zijn eerste doelpunt.

Tsja. Dit Barcelona is zeer zakelijk. Voor mij de favoriet.

14 maart 2018 om 22:45

Ik verwacht dat de machine van Heynckes hier gehakt van maakt. Die maken zo een gretige indruk, en die hebben wel de kwaliteiten voorin om Barca pijn te doen. Ik sluit een 2013 scenario niet uit.

14 maart 2018 om 22:53

Wanneer is de laatste keer dat Bayern echt getest is? Ik vind ze ook overtuigend hoor, maar t is wel allemaal een beetje tegen de mindere goden met alle respect.

14 maart 2018 om 22:54

Ik verwacht dat de blessure van Neuer hen de kop zal kosten tegen de echte top. Dan heb je gewoon een topper in doel nodig.

Misschien als ze nu Roma/sevilla loten en hij in de halve finale terug is.

14 maart 2018 om 22:57

Ik sluit me bij Barca--070 en Bon Jovi aan. Ik vond Bayern tegen psg niet sterk en zijn verder nog niet getest dit seizoen. Ik vind Madrid, Barca en ook City sterker eerlijk gezegd.

Hoop op City-Bayern in de kwartfinale. 2 teams die hoge ogen gooien maar nog niet getest zijn. Ik verwacht dat City dan aan het langste eind trekt

14 maart 2018 om 22:58

@ Barca070

Dat is waar, en wellicht wordt het een PSG-achtig verhaal. Maar er zit een soort verbetenheid in dat elftal onder Heynckes, die ik al een tijd niet gezien heb bij Bayern. Ze zijn het natuurlijk ook zat dat de Spaanse top ze elke keer klopt als het om de knikkers gaat.

@bon Jovi
Daar heb ik inderdaad geen rekening mee gehouden..neuer is wel echt enorm belangrijk.

PS: Ik hoop zo erg op City - Real en Barca - Bayern

14 maart 2018 om 23:05

@chi7 beetje kinderachtig van je.. Geef gewoon een eerlijke mening. Barca heeft 1 wedstrijd verloren dit seizoen.. Waarom kan je niet zeggen dat Barca een fantastiche seizoen draait? Ik kan dat wel zeggen over Real Madrid maar jij blijkbaar niet... Triest geval dit...

14 maart 2018 om 23:05

City - Bayern lijkt me inderdaad een hele mooie. El Clasico als CL finale is toch nog steeds iets wat voor moet komen in het tijdperk Robaldo - Messi.

14 maart 2018 om 23:13

Prachtige affiches. Al zijn die andere dan wel niet zo aantrekkelijk en is het jammer dat we in de halve finales dan al 2 van die 4 ploegen kwijt zijn.

Geef Juventus maar gewoon aan Real Madrid. Ik ben nog steeds niet goed van de match tegen Spurs, en dat als Arsenal fan. Cristiano mag hen uitwuiven.

14 maart 2018 om 23:19

@ronaldinho

Barca draait een fantastisch seizoen! Minder spektakel, maar meer punten.

Real draait een tergend slecht seizoen. Zelden heb ik zo weinig kunnen genieten van mijn ploeg. En geloof me, ik geniet vaak van Real, zelfs in verlies partijen.

Ondanks bovenstaand sta ik nog steeds achter mijn comment hierboven. Ik zie ook niet zo snel waarom het een kinderachtige comment is eigenlijk. Ik acht Bayern gewoon het sterkst van allemaal.

14 maart 2018 om 23:42

Over 2 wedstrijden wil ik het toch wel zien. 3j geleden schakelde Juve Real uit in de halve finale over 2 wedstrijden. Forza Juve

14 maart 2018 om 23:59

Chi7. Bayern wordt door dit Barcelona op de counter gepakt. Daar ligt echt hun zwakte. Messi speelt zijn beste seizoen in jaren, en dat is niet toevallig. Ondanks dat het geen uitgemaakte zaak is, zet ik mijn geld op Barca wanneer het een tweeluik tussen deze ploegen wordt.

VAMOS!!!!!!!!! Op naar de kwartfinale en geweldig dat Dembele zijn eerste goal heeft gemaakt voor Barca dat zal goed zijn voor zijn zelfvertrouwen nu weer op naar de competitie VISCA EL BARCA!!!!!!

Tsja Chelsea deed het leuk, maar Barca gaat wat mij betreft verdient door. Chelsea en vooral Conte moet zichzelf verwijten dat ze niet meer halen. Gewoon meer durf tonen en aanvallen. En hoe durf je Giroud op te stellen. Willian en Kante speelde wel lekker. Bij Barca, tsja Messi doet het maar weer eens. Uiteindelijk terecht. En daar gaat een Engelse team weer onderuit.

Barca meer dan terecht gewonnen.

Bij de 1-0 was het al over. Als je zulke goals weggeeft, ga je nooit een kans maken.

Ben benieuwd naar de loting. Denk dat alle toppers nu denken van, geef mij maar Sevilla of AS Roma. Ik persoonlijk zou graag Manchester City willen.

14 maart 2018 om 22:52

Waarom zou je in hemelsnaam m.city willen?

14 maart 2018 om 23:07

Uh daarom? Ik wil graag zien hoe Real zich staande houdt tegen dit Manchester City van Guardiola.

En dan kan het ook eens ophouden om te roepen dat Real altijd maar makkelijke loting krijgt.

14 maart 2018 om 23:13

Maar in 2016 kregen we City en toen waren ze geen topper...
Real heeft sinds vorig seizoen tot nu alleen maar moeilijke tegenstanders gehad, van mij mogen ze best een iets mindere tegenstander loten hoor.

14 maart 2018 om 23:40

Degenen die dat zeggen die kijken alleen naar het seizoen 2015/2016 (waarin jullie ook wel echt een makkelijke loting kregen). Maar als iemand het nu nog steeds zegt kan je diegene echt niet meer serieus nemen

15 maart 2018 om 01:57

Klopt! 2016 was inderdaad een makkelijke weg naar de finale maar sindsdien is het inderdaad keihard geweest.

Man wat stond de verdediging van Barcelona weer fantastisch. Umtiti Alba Pique en Roberto alle 4 fantastisch. Messi dodelijk effectief. Paulinho viel ook weer goed in en Gomes was weer een drama. Ter Stegen prima gekeept weer. Messi the Goat!

14 maart 2018 om 22:44

Waarom overdrijf je zo erg. Je zegt allemaal goeie dingen en dan gomes was weer drama. Hij deed het niet slecht en ook niet wauw dus om drama te zeggen nee man vind dat je onzin praat

14 maart 2018 om 22:49

Was slecht. Heel veel balverlies. Messi speelde hem in de 16 prachtig aan, maar hij verloor hem en Chelsea kon gevaarlijk gaan counteren.

Willian, Messi en Kante vielen als individu het meeste op vandaag

14 maart 2018 om 22:53

En je vergeet umtiti. Die viel ook heel erg op

14 maart 2018 om 22:54

1x balverlies en passing van 100 procent. Wat lul jij toch allemaal?

14 maart 2018 om 23:00

Dan speel je gelijk een slechte pot?

15 maart 2018 om 02:15

Ik zeg juist dat hij geen slechte pot gespeeld heeft.

15 maart 2018 om 02:17

Je heb het tegen de verkeerde bro. Ik ben juist tegen dat mensen zeggen dat hij drama was. Ik vind mensen die gomez zo afkraken echt van die mee praters zijn. Die gast speelde niet slecht en ook niet top hij deed het gewoon oké klaar. Die jongen speelt zonder zelf vertrouwen en ik weet zeker dat het goed gaat komen want hij kan het wel en dat heeeft hij laten zien bij Portugal en bij Valencia.

15 maart 2018 om 09:43

Gomes deed aardig mee.
Hij kan absoluut voetballen ,maar ook in zijn Valencia tijd
was hij nooit van het niveau Barcelona.

Iedereen die kritiek heeft op Gomes af gaan schilderen als meeprater
is natuurlijk onzin,en dat weet je zelf vast ook wel.
Meer dan genoeg mensen hier die Gomes vanaf het begin al niet geschikt vonden voor Barca.

Wat ik nog grotere onzin vind
zijn mensen die hem nu ineens gaan ophemelen na zijn interview.

Klote voor die jongen dat hij zich zo voelt.
Maar het toont wel weer aan dat topsport op het allerhoogste niveau
niet voor iedereen weggelegd is
en niet alleen afhankelijk is van talent,
maar ook dat je mentaal sterk moet zijn en om moet kunnen gaan met druk en stress.

Maar vond hem gister degelijker spelen dan Roberto

Die bleef zijn positie maar verlaten om Pique in het centrum in de weg te lopen,
zelfs als er een Chelsea speler aan zijn kant opkwam
verliet hij zijn positie om in het centrum te gaan staan.
(iets wat ik hem de laatste tijd gelukkig steeds minder zag doen)

Waardoor zijn kant compleet open lag en Dembele zijn positie over moest nemen.
Dat Dembele ,roberto ondersteunt is logisch gezien de snelheid van Willian
maar Dembele de verdedigende taken van Roberto telkens compleet over laten nemen is vragen om problemen.

14 maart 2018 om 22:49

Gomes was echt niet drama. Het was oké en eigenlijk zoals de rest van Barca.

Twee nutmegs van de master messi en een goeie assist van messi op dembele het kon niet beter...en wat was umitit sterk zeg blokte echt alles bijna...

Courtois kan die niet beter een net onder zijn benen hebben laat zich kinderlijk door de benen spelen. Verder had Chelsea best wel wat mogelijkheden gehad maar goed Barcelona is dit jaar erg klinisch naar mijn mening. Verdiend dat sws wel gefeliciteerd Barca fans!

Het was niet geweldig maar ook weer wel geweldig. Ik kan het nog steeds niet snappen hoe Messi dat hoog niveau voetbal nog steeds laat zien elke wedstrijd jaren lang ongelofelijk. De eerste goal had courtois zeker moeten hebben maar goed. Ik ben echt blij en eerlijk gezegd deze eindstand niet verwacht. Ik vind het echt spannend als ik aan de loting moet denken en eerlijk gezegd naar mijn mening, wie Roma loot heeft grote kans om de halve finale te halen. Ik denk dat Barcelona een city of Bayern gaat loten dat gevoel heb ik

Lekker!! 4-3-3 beginnen en dan 2-0 voorkomen. Toen we het moeilijker kregen terug naar 4-4-2 en daarna dicht getimmerd. Dit is het nieuwe Barca!!

Gefeliciteerd Barca fans, verdiende overwinning!

Uiteindelijk een best wel tegenvallend Barca gezien. Ze zijn gewoon heel degelijk geworden en ze hebben nog steeds de beste speler ter wereld die het verschil maakt.

Chelsea probeerde het wel, en daarvoor credits,maar ze missen kwaliteit in het elftal, en net dat beetje geluk om het Barca echt lastig te maken.

15 maart 2018 om 03:57

Het is zonde want dit Barca is zo weinig verwijderd van het zijn van topfavoriet van de CL. De aanval is nog altijd gevaarlijk en achterin heeft het zelden zo sterk gestaan. Het is nog altijd het middenveld dat wat steken laat vallen.

15 maart 2018 om 16:24

Beter dan de kamikaze opstelling van LE. Eerlijk misschien was het wel beter dat Ney weg is gegaan. Nu kan Valverde meer zekerheid inbrengen waar ik heel blij mee ben. Vorig jaar steeds het gevoel dat het ineens helemaal mis kon gaan (zoals tegen Juve bijv. en Psg) maar nu met Valverde kan ik gerust naar Barca kijken. Misschien minder mooi maar wel beter dan afgelopen jaren. Ook beter dan in 2015, ik hoop op CL winst maar andere teams zijn ook sterk. Ik zag laatst ook dat Real de laagste quotering had kwa winnen van de CL. Laten we hopen op een Classico finale.

15 maart 2018 om 16:38

Poeh, een Clasico finale..

Ik weet of mijn hart dat trekt. Sowieso slaap ik niet goed in de dagen voor een Clasico.
Ik denk overigens dat Barca er wel voor zou tekenen, die kunnen Real goed hebben qua speelstijl.

15 maart 2018 om 16:47

Als je dan verliest... Dan zou ik denk ik 2 maanden niet reageren hier. Real in CL heel anders dan in La Liga, elke Classico is ook een wedstrijd opzicht. Ik durf dit jaar geen uitspraak te doen over wie er wint. Real, City, Bayern en Barca favoriet al kan Liverpool misschien verrassen.

Dat sommige dit een ''goeie wedstrijd'' van Chelsea noemden is echt onbegrijpelijk. Er zat totaal geen idee achter. Kunnen voor geen meter verdedigen en aanvallend ook helemaal niks gecreëerd. Enige lintpuntjes waren Kante en Willian. Dit was beschamend om te zien en dan heb je ook nog de meest overschatte keeper ooit op doel. Wat mij betreft komt er een grote schoonmaak en vertrekt Conte voorop. Al met al een slechte CL campagne, tot over twee jaar!

Hij dribbelt, hij organiseert, zakt om de bal te komen vragen, hij zet aanval op, hij geeft assist en als extraatje....hij scoort ongelooflijk veel. Maar maar maar wij moeten zgn wachten tot aan het eind van de seizoen om te kijken wie het best heeft gevoetbald, yeah right-_-'

Loting friday denk dat barca bayern of real loot maar hoop as roma haha😄😅

Messi is een fenomeen! Wat een speler is dat.

Chelsea was een paar keer heel gevaarlijk maar het mocht niet zo zijn.
Barcelona heeft gewoon op cruise control de wedstrijd uitgespeeld en dus ook gewoon verdiend door. Heerlijke goals van Messi en Dembele.

Barcelona is dit seizoen heel constant en best wel... rustig? Ze vallen niet veel op maar spelen heerlijk en winnen de wedstrijden die erom gaan.
Hopen dat Real en Barca elkaar niet loten voor de volgende ronde, ze verdienen eigenlijk wel een mindere tegenstander haha.

Verder, Chelsea, heel veel kansen maar geen 1 benut, Courtouis, Fabregas en Giroud waren echt waardeloos vandaag en Hazard onzichtbaar. Bij Barca vond ik dat in mindere maten Suarez, heel erg aan het worstelen met overtredingen maar toch niet veel gezien voor de goal.

Vond het moment met Gomes wel prachtig, goed van de supporters om hem te steunen.

Gefeliciteerd Barcafans!

14 maart 2018 om 23:15

Van mij mogen Real en Barca Sevilla en Roma loten. Bayern mag wel eens iets moeilijker loten. Die hebben de laatste jaren wel heel veel makkelijke lotingen.

Chelsea heeft dit zelf uit handen gegeven mede dankzij blunders van Courtois. Benieuwd wat voor wedstrijden de loting zal brengen. Hopelijk een Real - City en Bayern - Barcelona.

15 maart 2018 om 16:25

Zou zonden zijn, beter zijn dat de halve finales. Dat zou smullen zijn.

Courtois heeft niet het unieke die een topkeeper van zijn lengte nodig heeft. Neem Van der Sar, die compenseerde zijn lengte en voetenwerk door zijn handen naast het lichaam te houden en benen dichter bij elkaar te zetten, waardoor die sneller zijn been kan uitsteken bij een schot tussen de benen. Courtoi komt er als een mager scharminkel uit, is 190 zit geen gram te veel aan, heeft de armen op heup hoogte, van der Sar op knie hoogte of lager, waardoor die veel meer een blok vormt. Sneller zijn been kon uitsteken en net zo snel kan reageren als Courtois. 2x In 1 wedstrijd gepoort worden in 1 wedstrijd zegt heel erg veel, dat hij zijn lengte als keeper niet goed benut.

Tja, Barcelona veel effectiever en beter. Gefeliciteerd Barcelona. Het is toch duidelijk dat Chelsea geen topclub is. Een mix van geniale spelers (willian, Kante etc) met middelmatige spelers (moses).

14 maart 2018 om 22:49

Morata, Zapacosta, en eigenlijk ook Fabregas zijn vrij middelmatig.

Grote schoonmaak houden komende zomer!

14 maart 2018 om 22:59

Dat had eigenlijk al afgelopen zomer moeten gebeuren. Want ik was al bang dat wij zo een seizoen gingen draaien. Morata wil ik nog niet helemaal afschrijven hij was super begonnen.

14 maart 2018 om 23:03

Ik kijk nooit chelsea, maar Fabregas middelmatig? Heeft Chelsea toch wel een keer kampioen gemaakt toch?

14 maart 2018 om 23:30

Je kijkt duidelijk geen Chelsea, Fabregas heeft Chelsea nooit kampioen 'gemaakt'. De enige keren dat Fabregas echt top was bij Chelsea was het eerste helft van het seizoen 2015/2016. Na januari was hij matig. De seizoenen erna heeft hij momenten gehad dat hij geweldig was maar kan die vorm niet vasthouden.

Fabregas heeft in mijn ogen toch niet het uiterst uit zijn carriere gehaald. Die had zomaar een van de aller beste middenvelders allertijden kunnen zijn het niveau Xavi/iniesta.

15 maart 2018 om 03:48

Hebben we ook nog gasten als Barkley, Drinkwater en Giroud aangetrokken. Terwijl Chelsea op koers ligt om voor de zoveelste keer die Youth League te winnen. Daar gaat al zo enorm lang iets niet helemaal goed

14 maart 2018 om 22:55

Het probleem is vrij simpel. In Engeland maken ze een speler gelijk top door die bedragen. Kijk naar van Dijk, er ligt een bedrag van 85 miljoen om zijn nek, Hij is goed, maar net geen top. Neem Courtois, hij is goed, maar net geen top. In Engeland word er door de bedragen snel opgehemeld, juist door de bedragen. Maar in dit soort wedstrijden zie je, dat ze het vaak net niet zijn. Men legt ook verwachtingen neer, door die bedragen, dat mensen het allemaal klakkeloos overnemen, van echt een top verdediger, echt een top keeper, maar eigenlijk een stuk of 10 met hun. Chelsea deed goed mee, daar na gelaten, maar je ziet wel in zo'n wedstrijd de verschillen tussen echt top en de net geen top spelers.

14 maart 2018 om 23:16

Na de loting had jij andere woorden. Was jij heilig van overtuigd dat jullie dit Barcelona even zouden pakken. Nou, Messi dacht daar anders over, succes volgend jaar in de europa league

Uiteindelijk zijn het toch persoonlijke fouten die Chelsea opbreken over 2 wedstrijden, de eerste wedstrijd die fout van Christensen en nu moet Courtouis de 2 goals van Messi sowieso hebben en die van Dembele eigenlijk ook wel. Alonso maakte zoveel verkeerde beslissingen in aanvallend opzicht vandaag, terwijl hij eigenlijk de man van de wedstrijd had moeten worden als hij z'n kansen erin schiet. 3-0 geeft de kansenverhouding niet goed weer maar goed, misschien kun je dit als straf zien voor de negatieve spelopvatting in de 1e wedstrijd.

Prima wedstrijd, niet echt hoogstaand maar wel weer zeer zakelijk. De beste ooit moest het weer doen, vandaag bij alle drie de goals betrokken en de 100 cl goals zijn binnen. Leuk voor Dembele dat hij zijn eerste goal in het Barca shirt heeft gemaakt. Ook een prachtig gebaar van het publiek om de naam Gomes te scanderen en te juichen als hij een goede actie deed. Hopelijk wekt dit bij hem vertrouwen op. Suarez vond ik trouwens tegenvallen.

Opzich wel terecht dat Cfc uitgeschakeld is. Als je zulke domme fouten blijft maken dan verdien je het niet om door te gaan. Maak niet uit hoevaak je dat paal/lat hebt geraakt.

Slechtste man aan de kant van Cfc was toch Courtois. Hij zal ook nooit de beste van de wereld worden, daar is ie te lang voor imo. Van der Sar had dit probleem ook.

Verder vond ik Barca alles behalve sprankelend. Ze zijn wel dodelijk efficient en hebben geluksfactoor aan hun zijde.

Werd een leuke wedstrijd doordat Messi barca vroeg op voorsprong schoot. Verder zat het de Londenaren ook niet echt mee. De eerste wedstrijd schoten ze 2/3 keer op de paal. Vandaag deden ze dat dunnetjes over. Dit barca kan je alleen verslaan door alles of niks te spelen en ze continue op te jagen en hoog vast te zetten. Voorin loopt er een alien rond. Hij mag normaliter niet mee doen!!

Messi knalt de ballen gewoon slim binnen. Als hij de benen bij elkaar hield had Messi ze wel langs de keeper geschoten. Geniale speler

14 maart 2018 om 23:10

Een keeper van die lengte moet zich kleiner maken, dus benen bij elkaar, armen langs de knieën. Ga voor de grap de vergelijkingen bekijken tussen vdS en Courtois en je ziet meteen wat ik bedoel. Dat niet zeggend dat Messi ze heel erg goed inschiet. Alleen 2x door de benen is het bewijs dat hij zijn lichaam niet goed gebruikt met lengte verhouding. Bij vdS zal 1x gebeuren, 2e keer handen naast de knieen, uitzwaai naar boven is een reflex, die binnen 0,01 gebeurd en 1 voet vooruit, dat duurt langer, dus daarom kleiner maken, zeg maar vierkant blokje vormen, zodat het beeld voor een speler geprogrammeerd staat op de keeper, niet op de ruimte om in te schieten.

15 maart 2018 om 00:45

Met je eens hoor, maar ben er van overtuigd dat Messi ze alsnog wel gemaakt had. Hij maakte nu alleen dankbaar gebruik van courtois

15 maart 2018 om 01:05

Ik snap niet waarom keepers nu afgerekend worden door het laten poorten door Messi. Messi scoort zo vaak op deze manier. Misschien dat Courtois er beter bij had kunnen staan maar dit is ook deels de klasse van Messi.

15 maart 2018 om 03:51

Het ging erom dat Courtois zich in zo'n enorm korte hoek liet poorten. Hoe goed Messi ook is, ook hij kan de wetten der moeder natuur niet verdraaien en had bij de 1-0 eigenlijk geen enkele optie om de bal langs Courtois te spelen. Courtois zou dit moeten weten, en toch staat hij op de enige positie waar Messi die bal kwijt kan met zijn benen wijd. Die tweede was iets minder erg, maar ook niet goed gekeept.

Chelsea verdiende niks vandaag. Ze hebben het op alle vlakken laten afweten. Barça was heer en meester ondanks dat zij niet volledig gingen. Visca el Barça i visca Catalunya!!!!!

14 maart 2018 om 23:27

Barca was zeker niet superior, ze zijn altijd afhankelijk van Messi maar Chelsea heeft alle kansen gemist zo kan je nooit winnen van Barca

Gefeliciteerd Barca fans! Chelsea heeft vanavond zichzelf opgerold net zoals de vorige pot. 3-0 maar alle 3 belachelijke fouten. Twee keer door de benen, mensen het is Messi dat klopt, maar ze zijn gewoon houdbaar. Zeker zoals sommige mensen courtois als de betere vd wereld te bestempelen. De 2-0 tja om te huilen. Chelsea speelde een okay wedstrijd. Barca speelde niet eens zo sterk, verschil is dat barca gewoon scoort. Chelsea heeft natuurlijk ongelooflijk veel pech gehad over 2 potten en ze hadden gewoon erg goede kans om door te bekeren. Maar ook in deze wedstrijd hadden ze er gewoon op z’n minst 1-2 in moeten schieten. Ze hebben het volledig maar dan ook volledig aan zichzelf te danken!!!! Ik denk dat barca werk aan de winkel heeft betreft de cl. Ze zijn erg afhankelijk van Messi(bij alle doelpunten betrokken). Natuurlijk mag coutinho niet spelen dat zou een gigantisch verschil maken, maar in deze cl campagne zie ik ze niet als favoriet. Het is niet gelukt, helaas vol op de competitie richten en cl bemachtigen. In de zomer moet er heel veel gaan gebeuren! Gefeliciteerd barca fans en succes!

Dat derde doelpunt van Leo was zo mooi, deed me denken aan de jonge Messi met de lange haren anno 2006. Hij heeft zijn ploeg weer op sleeptouw genomen. Chelsea speelde voor wat het waard was, maar Barca was net iets te sterk. Chelsea begon eigenlijk pas te voetballen toen het kalf al half was verzopen. Bayern, City en Barca. Daar kan ik alleen maar tevreden om zijn.

Een hulde voor de unsung hero Umtiti. Moet één van de beste transfers ooit zijn. Voor zo goedkoop gehaald en vanaf het eerste uur al goed en in een korte tijd tot potentieel beste CB ontpopt en is nog maar 24! Kan mogelijk herinnerd worden als de beste CB van Barca ooit als hij zo doorgaat.

Was vandaag weer een rots achterin, maar wat een passing...

15 maart 2018 om 12:58

Voor de afgelopen 8 jaar doen Kroos en Umtiti allebei een gooi naar de beste transfer inderdaad. Ongelofelijk, wat een koopjes dat waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4867 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona1211
5.Getafe72
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3634
Ivan RakiticMiddenvelder351
Jordi AlbaVerdediger332
Luis SuárezAanvaller3325
Sergio BusquetsMiddenvelder311
Gerard PiquéVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3590 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 4 4 0 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 21 september
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren