Guidetti: ‘Mooi te doen voor Rotterdam en de mensen van Feyenoord’

Donderdag, 3 november 2016 om

Ajax plaatste zich donderdag voor de volgende ronde van de Europa League door in eigen huis te winnen van Celta de Vigo. John Guidetti was na afloop de meest besproken man: de held van het Feyenoord-publiek kreeg het aan de stok met de Ajax-supporters, scoorde en riep ‘Feyenoord, Feyenoord’.

/

Guidetti zegt tegen FOX Sports dat het voor hem speciaal is om te scoren tegen Ajax. “Het is altijd mooi het te doen voor Rotterdam en voor de mensen van Feyenoord. Geen twijfel over mogelijk, ik ben fan van die club en dat zal ik altijd blijven. Waar ik ook speel, Feyenoord is mijn club. Daarom ben ik geen fan van Ajax.”

“Het is denk ik maar beter dat ik niet kon verstaan wat de fans over mij zongen”, grijnst de aanvaller. “Zij geven me energie harder te werken en het beter te doen. Omdat zij naar mij roepen en schreeuwen kom ik erin en scoor ik direct, daar wil ik ze voor bedanken.”


Poll

Denk je dat John Guidetti ooit terugkeert in Rotterdam?


Gerelateerd

150 reacties (laatste reactie door balr20)

3-0,3-0 guidetti staat voor lul, dat is wat ze zongen.
Als je van te voren meld dat je ajax gaat wegspelen en wel even een hatrickje maakt ja dan kan je verwachten dat je word uitgelachen en gefloten door de Ajax supporters.
Wel weer een baas dat hij hem dan scoort maar het doelpunt heeft 0 waarde in de wedstrijd gehad dus alleen goed voor zijn ego waar Guidetti blijkbaar super blij mee was

3 november 2016 om 23:56

Sterker nog, in plaats van de bal te pakken om weer zo snel mogelijk de tweede te scoren gaat meneer als een malloot rondrennen. Maak je nog de gelijkmaker of winnende, maar het was de 3-1. Die man heeft zich vandaag voor paal gezet, maar wij zijn lekker door.

4 november 2016 om 00:06

Ik kan me toch ook voorstellen dat feyenoorders liever hebben dat ajax doorgaat dan celta. Al is het alleen maar voor het nederlands voetbal. Ik ben ook altijd voor feyenoord en psv in europa.

4 november 2016 om 00:13

Ja want 3 seconden maken echt een verschil. Ben een man en pak je verlies op dit gebied. Jullie hebben gewonnen maar Guidetti kreeg de Ajax supporter gewoon stil door het doelpunt. Nu niet zielig gaan doen en zeggen dat hij voor lul staat.

4 november 2016 om 00:42

Guidetti is gewoon een kansloos persoon. Het Feyenoord publiek is hem al lang en breed vergeten, nu ze een spits hebben die ook daadwerkelijk in teambelang speelt. Toen hij bij Feyenoord speelde deden ze nog maximaal om de 2e plek mee. Guidetti teert nog altijd op dat ene goede seizoen dat hij heeft gehad, want na Feyenoord was het toch niet om over naar huis te schrijven (ondanks zijn blessures).

4 november 2016 om 06:31

Hahahahahaha wat laat iedereen zich kennen zeg. Precies wat Guidetti wil, beetje provoceren. Wat een reacties zijn er toch te lezen van de mede Ajacieden. Man man, wat laten jullie je kennen. Verschrikkelijk!

4 november 2016 om 07:35

@gnabry27: kreeg het Ajax publiek stil? Blijkbaar heb je niet gekeken. Het was juist tot het einde ontzettend sfeervol met een continu zingend publiek. Enige wat deze jongen deed is zichzelf ontzettend voor lul zetten. Kijk eens naar de reactie van zijn collega, die probeerde hem ook te stoppen met zijn kinderachtige gedrag.

4 november 2016 om 08:26

Sorry hoor, maar dat doet hij zich zelf toch aan, moet hij zijn mond houden en zorgen dat die de 3 goals scoort. Dan zullen ze ook anders op die vent reageren.
En dan als een zielenpoot naar de scheids gaan en jammeren en achteraf direct naar binnen lopen ipv zijn fans te bedanken dat ze geld hebben uitgegeven om mee te reizen. Goed van hem hoor, maar ook daar werd hij op zijn plek gezet door zijn manager, terecht.

4 november 2016 om 09:15

Guidetti stak in de rust tijdens het warmlopen zijn middelvinger op naar de f-Side. Dit heeft het hele vuurtje nog verder opgestookt. Dit hoort af en toe ook bij voetbal en daar moet je niet te zwaar aantillen.

4 november 2016 om 16:40

Hoezo stil door een doelpunt? Ajax heeft toch echt de 3 punten hoor... Ik denk eerder dat de fans van Celta stil zijn...

4 november 2016 om 00:05

0 waarde? Door deze goal komt celta weer in de wedstrijd word het nog 3-2 en hadden ze ook nog de 3-3 kunnen maken.

4 november 2016 om 00:07

Maar die 3-3 valt niet dus blijft Celta met 0 punten dus heeft het doelpunt uiteindelijk 0 waarde gehad

4 november 2016 om 00:39

Alsof je dat van te voren kunt weten. Er zijn wel gekkere dingen gebeurt bij wedstrijden waar het 3-1 stond dus zijn doelpunt had op dat moment zeker wel waarde!

4 november 2016 om 00:42

Maakt hij de 3-3 en doet hij zo dan geef ik hem helemaal gelijk maar dit is gewoon overdreven. Kost je ook weer tijd dus je werkt je eigen ploeg ook nog tegen.

4 november 2016 om 10:11

@gerard, ik zei precies hetzelfde. Ik zou nooit, maar dan ook nooit stoer gaan doen als ik 3-0 achter sta en dan de 3-1 maak... maar ik neem het hem niet kwalijk, hij is duidelijk een gefrustreerd mannetje die 2 klassen minder goed is dan hij zelf denkt door een goed seizoen bij Feyenoord. Als hij dan z'n geluk kan halen uit een doelpuntje maken tegen Ajax terwijl ie met 0 punten staat is dat toch mooi voor die jongen. Ik hoop dat ie er lang van kan nagenieten! Ajax is in ieder geval door met nog 2 wedstrijden te spelen, dat lijkt mij het belangrijkst

4 november 2016 om 06:20

Jullie laten je wel kennen zeg... Is toch prachtig dat die jongen van de club Feyenoord is gaan houden en dat hij het sentiment met Ajax kent/deelt. Dat daar een beetje populair gedrag bijkomt is ook wel van deze tijd. Natuurlijk heeft het verder geen invloed op de wedstrijd en een supporter vindt altijd wel een reden om een speler uit te fluiten. Je kan mij niet vertellen dat die gasten op de tribune dat sentiment niet delen. Lekker laten gaan zou ik zeggen.

4 november 2016 om 08:31

o houden van Feyenoord mag hij hoor, maar hij doet of hij Gods wat is en dat hij Feyenoord op de kaart heeft gezet, met dat 1 seizoen van hem. En of niet ieder fans zich laten horen van ieder andere clubs, romarky

4 november 2016 om 08:41

Jolando. Je moet je lange tenen niet zo laten gelden in dezen. Dit is toch gewoon mooi? Die jongen voelt zich betrokken bij Feyenoord en heeft daarom een anti-Ajax-gevoel. Dan provoceert hij een beetje, het Ajax-publiek fluit en roept terug en klaar. Dan moet je geen hele verhalen over dat 'hij zich god voelt' houden. Dan laat je je behoorlijk kennen. Je maakt het namelijk veel groter. Beetje provoceren in het voetbal is gewoon prima en vermakelijk om te zien.

4 november 2016 om 10:06

Mijn tenen zijn inderdaad in het echt langer dan normaal, maar hij trapt me niet persoonlijk op die tenen, ik vindt gewoon dat iedereen van zijn/haar eigen club mag houden, als speler of fan, maar guidetti was duidelijk alleen maar voor zijn eigen belang bezig en niet voor celta, heb je zijn eigen mede speler dan niet gezien, dat hij hem kwaad toesprak en door duwde. Hij zette zich zelf en celta voor schut met zijn gedrag. Hij mag voor mij part houden van Feyenoord, totaal geen problemen mee hoor. Maar ga me niet vertellen dat elke Feyenoorder nog met hem bezig is, dat denkt hij en diegene die wel zo denken, moeten maar eens terug denken, dat hij terug kom, maar toch voor het geld ging, dat noem ik nu echte liefde

4 november 2016 om 09:24

Geen waarde? Ajax maakte het nog spannend en als die bal wordt afgegeven is het gewoon 3-3...

Geen enkele Feyenoorder heeft er een boodschap aan dat je scoort tegen Ajax, dus ga maar weer rustig op de bank zitten..

4 november 2016 om 00:24

Hahaha, dat is zo niet waar. Tuurlijk wordt hiervan gesmuld in Rotterdam. Hij wordt 70 minuten lang uitgejouwd en vervolgens scoort hij als invaller met zijn eerste balcontact en schreeuwt Feyenoord, Feyenoord. Hoe kun je dat niet prachtig vinden als Feyenoorder?

4 november 2016 om 00:30

Waarom word gesmuld dan? ajax wint en is door. ALs je dan al wou smullen heb je toch weer verloren van ajax aangezien ajax het resultaat heeft behaald wat ze wilde halen.

4 november 2016 om 00:35

Ik vind de uitslag prima. Goed voor NL voetbal en ook alleen maar goed voor Feyenoord in de competitie als Ajax Europees blijft spelen. Guidetti die scoort en de Arena lekker over de zeik heeft. Voor mij kan de wedstrijd niet beter, hahahaha.

En daar komt nog eens bij dat na de goal van Guidetti het ook nog enigszins billenknijpen werd en het toch wel een dikke smet is op een wedstrijd die tot de invalbeurt van Guidetti naar mijn smaak wel iets te makkelijk verliep voor Ajax ;-)

4 november 2016 om 02:18

Guidetti die de Arena over de zeik heeft? Hahaha, andersom vriend. De Arena had duidelijk Guidetti over de zeik want anders kan ik me niet voorstellen waarom meneer zo gepikeerd het veld in komt, volledig gefrustreerd rond loopt en dan ook nog als een debiel gaat lopen juichen en de aandacht loopt te trekken terwijl zijn ploeg achter staat en eigenlijk geen seconde kon missen.

Nee, die jongen is nog net zo'n klein mannetje in z'n gedrag als dat hij was toen hij voor Feyenoord speelde. Je denkt wijsheid komt met de jaren, maar die regel gaat niet op voor onze Guidetti vriend.

4 november 2016 om 06:52

Egocentrisch heet dat. Die wedstrijd interesseert hem blijkbaar geen reet. Alleen als hij zelf maar een goaltje kan maken..

Ik snap ook niet waarom iedereen hem de aandacht geeft die hij wilt. Ik praat liever over Dolberg..

4 november 2016 om 09:29

Het is gewoon leuk dat er iets gebeurd! Moet het altijd maar saai zijn? Gewoon lekker dat hij zichzelf is

4 november 2016 om 09:30

Volgens mij begon de Arena en Guidetti reageert er idd op en viert vervolgens zijn goal waardoor het publiek nog meer van zich lieten horen.

4 november 2016 om 00:25

Gewoon geen aandacht aan besteden, zit gewoon m steekje los bij hem. Kan hij ook niets aan doen. Verdiende overwinning van Ajax, daar kan Johnnie boy ook niets aan doen.

Zieltjes winnen bij Feyenoord maar niet terugkeren vanwege het geld. Deze gozer wil echt alleen maar geld verdienen en leuk gevonden worden. Mooi dat hij wegkwijnt op de bank

4 november 2016 om 00:10

Vorig seizoen 35 wedstrijden in La Liga bij Celta is niet echt wegkwijnen op de bank...

4 november 2016 om 00:26

Waarvan 23 invalbeurten, saillant detail.

4 november 2016 om 00:24

Doet het toch heel prima voor de nummer 6 van afgelopen jaar.

Lieve John. bedankt voor je inzet, maar voetbal nou maar lekker voor jezelf. Als je dan een mooie carriere hebt gehad, kom je lekker terug. Je hebt de wedstrijd in ieder geval wel leven ingeblazen en 40.000 man ontregeld.

4 november 2016 om 00:00

40000 man ontregeld? De fans gaven Guidetti dan misschien energie, maar dat gold ook de andere kant op. De fans hadden er meer lol in dan dat ze er daadwerkelijk om maalden.

4 november 2016 om 00:02

Tot hij scoorde. Toen was het muisstil, op de Celta-fans na.

4 november 2016 om 00:07

Muisstil? Ik kan me nog herinneren dat ze begonnen te zingen na de 3-2 om Ajax op de been te houden.

4 november 2016 om 00:11

Muisstil...? De fans werden juist fanatieker, zoals Jjunited zegt, om de ploeg op de been te houden.

4 november 2016 om 00:28

Tuurlijk, hij had ze zelfs zo gek dat ze onze goaltune gingen zingen...

4 november 2016 om 08:10

Kijk de goal er maar op na. Guidetti scoort en de arena valt stil op de celta fans na

4 november 2016 om 08:23

Ja nou zeg, wat erg.
Zelfs bij Atletico vallen de supporters soms even stil nadat de tegenstander scoort, daar is niets vreemd aan.

4 november 2016 om 08:38

heb je gekeken feye88?
Direct na zijn goal was het alles behalve muisstil en ook hierna is het niet stil geworden.
Het was uiteindelijk wel een leuke toevoeging, dat diejongen erin kwam. Gaf de wedstrijd toch weer wat extra's.
Hij liet zich wel erg kennen trouwens, zelfs zijn medespelers spraken hem diverse malen aan op z'n gedrag..

4 november 2016 om 09:40

Een stadion is altijd een paar seconden stil als de tegenstander scoort, niks speciaals aan guidetti hier.

Die vent is gewoon niet volwassen. Moet je zien wat Ronaldo bijvoorbeeld over zich heen krijgt. Op een gegeven moment moet je gewoon doorgaan met je leven, maar dat kan de Zweed waarschijnlijk niet. Ik snap Guidetti echt niet. Als of die drie vingers mij moeten raken? Wie heeft vandaag gewonnen en is door naar de volgende ronde? Celta?

4 november 2016 om 00:05

Schijnbaar heeft John wel een heel stadion geraakt met zijn goals of opmerkingen, anders zouden ze hem niet zo uitfluiten. Onbegrijpelijk dat ze hem daar zo serieus nemen.

4 november 2016 om 12:21

Haha, als je van een gemiddeld voetbalpubliek verwacht zo intelligent zijn om hem te negeren in plaats van er op te reageren, zeker na een paar biertjes en een voorsprong, dan schat je de gemiddelde supporter wel erg hoog in. Tenzij je dat van Ajax-publiek verwacht natuurlijk, wat ik dan als compliment zou zien.

4 november 2016 om 08:25

Ik vond persoonlijk het publiek vooral sneu. Guidetti heeft het IQ van een goudvis, negeer zo'n jonge en je kan hem niet harder raken. Nu fok je hem op en krijg je het deels ook nog terug. Blijft natuurlijk wel bizar om te zien dat een prof daar zo mee omgaat. Als ik Celta was dat had ik me doodgeschaamd voor hem.

3 november 2016 om 23:58

Sterker nog: ik hoop dat Zlatan zijn dag niet heeft tegen Feyenoord. Het is klein gedrag van John. Grote spelers staan hier ver boven.

Gefeliciteerd John. Wij gaan verder in Europa. Doei.

Leuke jongen is het toch, alleen was deze actie niet toepasselijk bij een stand van 3-1. Ook laat het Ajax publiek zien hoe zielig ze zijn om een speler die zo weinig in zijn carrière heeft bereikt constant door uit te fluiten. Blijkbaar zit die hattrick nog steeds diep bij sommige...

4 november 2016 om 00:10

Die hattrick zit me al lang niet meer dwars. Het provoceren op sociale media vind ik daarintegen onnodig voor een speler die 30 wedstrijden voor Feyenoord heeft gespeeld en denkt dat hij Gio of Kuyt is. Ook waren de eerste spreekoren een responds op het gedrag tijdens het warmlopen van Guidetti.

4 november 2016 om 00:12

Het was niet die hattrick die diep zit maar meer zijn provocerende woorden vooraf en ja dan kan je een reactie verwachten. Als je dan Zlatan ziet tegen Feyenoord die heeft niemand geprovoceerd en word ook voor van alles uitgemaakt.

4 november 2016 om 00:17

En Zlatan werd ook gewoon uitgefloten terwijl hij zich niet als Ajacied profileert en juist meer respect verdiend op basis van zijn prestaties.

4 november 2016 om 00:44

Ach, in de Arena werden Ronaldo en Van Persie ook de hele wedstrijd uitgefloten. Was ook totaal nergens op gebaseerd. Allemaal primitief gedrag.

4 november 2016 om 00:34

Feyepool het zit de mensen diep over hoe laag guidetti zich elke keer uit over ajax wanneer hij de kans krijgt. Wat boeit die hatrick ons we werden dat jaar gewoon kampioen terwijl ze bij feyenoord de hatrick aan het vieren waren alsof ze de CL wonnen.

4 november 2016 om 00:34

Ach, het Feyenoord publiek doet er zeker niet voor onder. Dit seizoen nog spreekkoren tegenover Zlatan dat het een k*****jood was, en die heeft nooit zich eigen zo gedragen als Guidetti.

4 november 2016 om 00:42

Waarom zou die hattrick nog dwars zitten??? Wij pakten dat jaar de titel. Beter kun je dan toch niet antwoorden. Dat van hem was maar een momentopname. Dat seizoen van ons is vereeuwigd.

4 november 2016 om 01:25

Ach die hattrick scheelt niemand meer wat, dat domme gedrag van 'ik mag de naam niet uitspreken' en dat domme gewauwel. Hij is zo'n fan van feyenoord dat ie ooit hoopt er weer te spelen... Moet natuurlijk wel een enorm salaris tegenover staan, want anders kan de 'supporter voor het leven' niet terugkomen... Mooi dat ie scoort en zo z'n gram haalt voor het gefluit, maar zo irritant met z'n maniertjes en uitspraken. Een nobody die alleen zo nog enigszins in beeld komt.

4 november 2016 om 08:42

Het is natuurlijk al lang niet meer die gelukkige hattrick die hij maakte, het is voornamelijk zijn gedrag, waardoor hij niet gewaardeerd wordt. Ajax negatief bejegenen op social media, dat wordt uiteraard niet gewaardeerd.

Fucking held blijf je John! In een tijd met overtrainde media trainingen gasten is Guidetti toch wel echt een verademing. Ook al is het een nietszeggend doelpunt vind ik het prachtig om te zien hoe hij half Amsterdam weet op te fokken.

4 november 2016 om 10:45

De enige die opgefokt is is hijzelf...wij lachen hier alleen om en fokken hem nog verder op

Volgens mij ben ik Ãâ©ã£â©n van de weinige Feyenoorders die zich inmiddels een beetje stoort aan zijn gedrag en makkelijk door hem heen prikt. Ik zie Ajax liever wel in Europa winnen omdat dat positief is voor het Nederlandse voetbal. Als die echt zoveel van Feyenoord hield was die hier wel naartoe gekomen. Als het nou de 3-4 was kon ik het nog een beetje plaatsen, maar de 3-1?

4 november 2016 om 00:32

Dan is het toch helemaal prima? Ajax wint de wedstrijd (goed voor NL voetbal) maar alle Ajaxsupporters zijn over de zeik omdat Guidetti scoort en bijdehand doet. Kom op, dat is toch goud? Dit hele topic is hilarisch.

4 november 2016 om 01:35

Ik denk dat je het verkeerd begrijp, zo'n Guidditi is echt de ultieme vorm van nepheid, hij praat constant de simplistische supporters naar wat zij willen horen. Maar op het punt dat hij naar Feyenoord kon deed hij dat niet omdat hij elders 500.000 meer kon verdienen. Dat is niet erg, spelers kunnen maar zoveel verdienen in 15 jaar maar hij doet net alsof hij een diehard fan is terwijl hij dat niet bewijst. Daar prikken andere fans blijkbaar meer doorheen, geen daden maar woorden van die jongen.

4 november 2016 om 02:00

Of Guidetti wel of geen ekte Feyenoorder is doet er voor mij totaal niet toe. Ik vind het prachtig dat hij bij zoveel Amsterdammers het schuim op de bek krijgt. Bovendien toont het aan dat die nepheid blijkbaar wel heel hard aankomt bij veel Ajacieden. Ik zie zoveel reacties voorbij komen dat Guidetti niet serieus genomen moet worden, maar ondertussen nemen diezelfde mensen wel de moeite om te reageren op hem en heeft driekwart van de Arena hem 90 minuten lang uit lopen jouwen. Wie neemt wie nou serieus?

4 november 2016 om 07:28

@weef :
Hoe serieus ben je als supporter als je niet naar het voetbal kijkt maar het alleen maar "prachtig vind dat hij bij zoveel Amsterdammers het schuim op de bek krijgt". Guidetti maakte een mooi doelpunt, chapeau voor hem .....,maar hij vind blijkbaar het oorlogje voeren met supporters belangrijker dan de wedstrijd voor zijn eigen club recht trekken, probeert in iedere actie te provoceren, krijgt een terechte gele kaart voor die domme actie naar Sanchez toe. Je weet dat dat niet mag en je weet dat je dan een gele kaart krijgt .. dan benadeel je uiteindelijk je eigen club.
Ikzelf heb gelukkig in tegenstelling tot jou wel naar een mooie wedstrijd gekeken en daarvan genoten.

On topic : Guidetti zegt dit voor Feyenoord te doen, maar verliezen met Celta de Vigo tegen Ajax levert Feyenoord in de toekomst meer op dan het vuurtje tussen fanatieke Ajax en Feyenoord supporters verder op te stoken met zijn provocerende acties. Alle nederlandse clubs zijn gebaat bij veel punten te behalen in Europa. Alleen zo kunnen we ooit met meer clubs Europa in en dus meer opbrengst uit Europese wedstrijden halen. Dus ja, misschien bedoelde Guidetti dat ermee toen hij zei zich voor Feyenoord in te zetten (zelf denk ik dat de man daar niet slim genoeg voor is, maar dat terzijde ;-). Ik denk als hij zich meer op de wedstrijd had gefocust er mss nog wel een gelijkspel in had gezeten ook. Maar goed dat hij zijn prive oorlog met de Ajax-supporters belangrijker vond. Daarmee bloedde de wedstrijd dood en en ging er veel tijd mee verloren en hoe irritant ook, alle verloren tijd kwam Ajax op dat moment prima uit.

4 november 2016 om 08:21

Schuim op de bek bestaat alleen in de kuip, als al doe doorgesnoven supporters de aandacht krijgen

Ik baal gewoon van ons puntverlies, dus als John echt denkt dat hij ons een dienst heeft bewezen dan heeft hij het mis. Wel vind ik het mooi hoe hij na jaren nog altijd het bloed onder de nagels van Ajaxsupporters kan halen. Even mooi als onbegrijpelijk

Misschien moet VZ maar gewoon stoppen met het publiceren van dergelijke provocerende artikelen, louter voor de clicks. Zeker als je zo fel bent in het voorkomen van provocaties door leden op het forum. Dit soort artikelen lokt alleen maar tegenreacties en tegenprovocaties uit.

4 november 2016 om 00:14

Hij haalt niet het bloed onder de nagels van mij hoor. Liedjes waren ludiek bedoeld om spot te drijven met de zelfbenoemde ras Feyenoorder. En dat fluiten na zijn goal was een reactie op dat handje achter zijn oren. Als Sander Duits in de Arena scoort en zijn hand achter de oren doet hoor je ook gewoon gefluit

4 november 2016 om 00:14

Helemaal eens met je 2de alinea. Ze zijn zo streng op provoceren en irriteren en dan vervolgens topics maken waarbij je dat in de hand werkt. Laat ze maar een topic aanmaken als de jeugdteam aan het voetballen zijn zodat je live kan meepraten.

4 november 2016 om 00:27

Ik baal ook van het puntverlies van Feyenoord, maar je had daar ook nog kunnen verliezen.
En Guidetti haalt inderdaad nog steeds het bloed onder de nagels vandaan bij veel Ajacieden. Dat komt ook omdat hij zijn "vriendschap" met de Ajacieden altijd warm heeft gehouden via de diverse media. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het jammer vond dat hij dus nog zo snel wist te scoren, gelukkig zonder verdere gevolgen. Dit zal deels zijn cultstatus vergroten voor een deel van de Feyenoord fans, en dan waarschijnlijk meer door de reactie die hij losmaakt, dan door de goal die hij scoort. De feyenoorders die ik ken kijken met een mooi gevoel terug op zijn tijd bij Feyenoord maar hebben nu niet zo veel meer met hem (die vinden ook dat hij te veel praatjes heeft.) Al konden ze het vanavond wel weer waarderen.

@scummyman ik kan me ook niet druk maken om die jongen maar hij maakte toch echt wel meer los dan wanneer Sander Duits hetzelfde zou doen. Die word ook niet al van te voren zo behandeld.

Wat heb je hier aan Guidetti? Je scoort maar het is niet de winnende en met een beetje pech ga je niet eens door.

Zo jammer dat die Theo die bal niet aan Guidetti gaf bij een 3-2 tussenstand. Dan had hij de 3-3 gemaakt en dan was het al helemaal een dolle boel geweest. Helaas, helaas.

4 november 2016 om 00:30

Net niet he.. tja.. dat komt wel eens voor

4 november 2016 om 08:33

Ik kon die glimlach niet onderdrukken toen Guidetti na de wedstrijd boos was op zijn eigen medespelers en trainer.

Hoe kun je nu grijnzen terwijl je net verloren hebt en Ajax de volgende ronde heeft bereikt? Zelf ook nog een schorsing opgelopen. Ja dan heb je inderdaad alle redenen tot lachen.....

John, bedankt, dat was echt de slagroom op de taart. Toch nog een spannende afsluiting van een theatherstuk, maar he, toch maar weer net niet he.. Ironisch En dan wil hij ons ook nog vermelden dat we drie sterren op de borst hebben, had hij niet hoeven doen

Ik zeg je eerlijk toen hij scoorde tegen ons dacht ik ff dat ie dacht dat hij de winnende in een of ander finale had gescoord. Ik moest toch even lachen. Guidetti kan je altijd wel laten lachen. Hij is net m'n neefje van 11. Doet ook altijd zo als een clown.

4 november 2016 om 00:49

Vond je hem zo overdreven juichen dan? Dan heb ik iets gemist. Hij liep juist rustig rond met z'n handen achter z'n oren, om het publiek uit te lokken. weet niet waar jij naar gekeken hebt?

5 november 2016 om 08:19

Ja en dat juichen met je handen achter je oren doe je meestal niet na een 3-1 achterstand. Tenzij de overwinning je niks kan schelen. Zelfs zijn teamspeler moest hem ff terug op aarde brengen.
Maar voor zijn doen is zijn carriere al geslaagd met een goal tegen Ajax. Zijn droom is uitgekomen.

Misschien weet je nu naar welke wedstrijd ik heb gekeken!!!! Mijn club Ajax tegen Celta.
Heel maar dan ook heel misschien heeft hij wat geleerd van onze spits. Zou ik maar doen als ik hem was.

Geef mij maar Dolberg, die spreekt tenminste met zijn voeten.

4 november 2016 om 01:38

Dat deed Guidetti ook, als invaller scoorde hij zowat na zijn derde balcontact en zorgde zijn goal voor een tegenoffensief van Celta.

Verder zou ik zeker voor de huidige Dolberg kiezen, maar Guidetti was 20 bij Feyenoord en ook wel een fenomeen. Zijn ietwat idiote houding, uitspraken en natuurlijk blessures hebben ervoor gezorgd dat het niet is geworden wat het had kunnen zijn.

4 november 2016 om 07:57

Ik heb Dolberg tot op heden nog nooit een enkel provocerend woord naar een andere club horen uitten, dat bedoel ik met mijn eerste quote.

4 november 2016 om 08:49

Guidetti fenomeen? Ik begrijp dat dus echt niet.

1 seizoen heeft hij rondgelopen in Rotterdam en in dat seizoen werd niets gewonnen.
Volgens mij zijn er wel 500 oudspelers die eerder het embleem fenomeen verdienen dan deze jongen.

Wanneer hij dit met een knipoog doet heeft het een ludiek karakter en is het prima. Maar de opgefoktheid die hij aan de dag legde doet anders vermoeden. Dan is het sneu.

Wat een ongelooflijke kleuter is het dan toch ook. Als hij het net nog iets extremer maakt, is het over the top en wel weer grappig.

Tja, spelers die een grote rol hebben gespeeld bij een aartsrivaal, in welke competitie dan ook, worden regelmatig uitgefloten, niks nieuws dus. Wel mooi dat hij even de hele Arena "stil" krijgt. Verder vind ik Guidetti nogal een slijmbal, als hij echt voor zijn hart had gekozen speelde hij nu in Rotterdam-Zuid.

4 november 2016 om 05:58

Heel stil waren ze niet hoor. Hij wakkerde eerder het fanatisme aan dan dat hij het stil kreeg! Die jonge maakt zichzelf een feyenoord toch compleet belachelijk. Ik kan me iig wel voorstellen dat er wat plaatsvervangend schaamte ontstaat bij veel feyenoord supporters als hij weer wat debiele uitspreken doet!

Niet te veel aandacht schenken aan mensen als Guidetti, daar heeft hij namelijk geen enkel recht op. Daarnaast vraag ik me trouwens af of je zo blij bent als Feyenoorder als hij tegen Ajax scoort. Ik bedoel in dit geval heeft het geen invloed op het resultaat maar dat had natuurlijk ook anders kunnen uitvallen. Ik gun Feyenoord de titel in de Eredivisie niet als Ajacied, maar in Europa hoop ik wel dat ze het zo goed mogelijk doen. Dat houdt ook in dat ik niet hoop dat voormalig Ajacieden tegen ze scoren aangezien Nederland dringend goede resultaten nodig is en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven.

Toen Gudetti scoorde speelde op halve kracht om zich te sparen. Vandaar dat de doelpunten geen nut hadden. Ik hoop dat Standaar win van Celta.

Tja,
Hij bewees Feyenoord een dienst door de wedstrijd niet naar een gelijkspel te trekken. Of hij echter doorheeft dat hij Feyenoord op die manier een dienst bewezen heeft weet ik niet. Feit is gewoon dat iedere nederlandse club gebaat is bij veel punten in europa te behalen, daarmee kunnen meer clubs europees voetballen, komt er meer geld naar nederlandse clubs op basis van de europese wedstrijden.

Nou John zal ik je zeggen dat het me echt totaal niet boeit dat je scoort tegen ze. En ik vind het echt triest om dan Feyenoord Feyenoord te roepen, soort van een Feyenoord hart maar als ergens een grotere zak met geld ligt dan ben je ineens pleitte, nee sorry. En ga aub niet de mensen van Rotterdam zeggen hou aub op, alsof we hier volgekookt met haat naar Ajax zitten te kijken aub zeg.

Wat laten een hoop Ajacieden zich vreselijk kennen zeg. Guidetti doet en zegt alles om de supporters op de kast te krijgen en het lukt hem nog ook! Nu kan iedereen bijdehand zijn gelijk halen, maar Guidetti bracht in slechts een kwartier toch Ajax aan het wankelen. Er zijn er genoeg die de hele wedstrijd Guidetti hartstochtelijk hebben zitten vervloeken, uitfluiten en voor allerlei zaken hebben uitgemaakt en nu om het hardst roepen dat Guidetti niet goed bij zijn hoofd is. Hypocriet?

Alsof Feyenoord er een boodschap aan heeft dat hij in Europees verband tegen Ajax scoort :P Sterker nog, liever niet! Gelukkig pakte Ajax nog de broodnodige 3 punten. Erg netjes trouwens dat die nu al de volgende ronde bereikt hebben! Wordt voor mijn cluppie nog een zware opgave na die domper van gister. Dat wordt hopen dat United er weinig zin meer in heeft, daar een puntje kunnen pakken en we in de Kuip Fener kunnen verslaan. Moeten we tegen die tijd nog wel een paar spelers over hebben.

Het is zo erg je club dat je liever kiest voor het geld John. Lekker het merendeel op de bank doorbrengen, jankend het veld afgaan en met 0 punten in de tas op het randje van uitschakeling. Iedereen prikt door je heen en dat maakt deze winst heerlijk.

Echt een ongelofelijk zielig kind, hij is meer met Fey bezig dan met Celta. Omdat hij ooit toevallig 1 jaar daar gespeeld heeft. Kom op man, grow up. Kansloos kereltje is het gewoon. Ik denk Fey supporters eerder blij dat er NL clubs punten pakken en vooral hoe ze zelf de volgende ronde kunnen halen

Als ik de zaakwaarnemer van Guidetti was, zou ik hem adviseren om professionele hulp te zoeken. Want het is duidelijk dat hij dat nodig heeft. Hij speelt bij Celta en zou loyaal moeten zijn aan die club omdat die zijn salaris betaalt. In plaats daarvan is hij alleen maar met randzaken bezig die niets met zijn huidige werkgever te maken hebben. Het is volstrekt absurd als iemand, een buitenlander nota beide benen, zo opgefokt doet omdat hij tegen Ajax moet spelen terwijl hij een club vertegenwoordigt die geen enkel probleem met Ajax heeft.

Toch fijn dat hij nog eens benadrukt dat Ajax er inderdaad 3 maakte tegen Celta.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Celta de Vigo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Girona27-9
18.Villarreal23-5
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Stanislav LobotkaMiddenvelder380
Hugo Mallo NovegilVerdediger340
Pione SistoAanvaller345
Iago AspasAanvaller3422
Nemanja RadojaMiddenvelder260
Voor de complete selectie: Clubpagina Celta de Vigo.

365 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 februari
Voor Saúl Ñíguez is het Champions League-duel van Atlético Madrid met Juventus een kans om zichzelf in de kijker te spelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren