Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

John Guidetti laat frustraties de vrije loop bij wissel in zeventigste minuut

Laatste update:

John Guidetti kende zaterdag op persoonlijk vlak geen al te gelukkige middag bij zijn club AIK Solna. De voormalig Feyenoorder werd na zeventig minuten gewisseld en daar was hij het niet mee eens. Aftonbladet schrijft dat hij zichtbaar gefrustreerd was en een waterflesje in zijn eigen dug-out smeet. Na afloop toonde de spits wel begrip voor de wissel.

Het seizoen in de Zweedse Allsvenskan verloopt nog niet voorspoedig voor AIK, dat voor de wedstrijd na twaalf wedstrijden slechts zeven punten had verzameld. Een dubbelslag van Rui Modesto voor rust in de wedstrijd tegen IF Brommapojkarna zorgde echter voor blije gezichten bij de club uit Solna. AIK-trainer Andreas Brännström wilde de overwinning veiligstellen en besloot na zeventig minuten om een dubbele wissel door te voeren. Onder meer Guidetti was het kind van de rekening en dat kon hij niet waarderen.

Guidetti ontving enkele schouderklopjes van Brännström en kreeg daarna een flesje water aangereikt. Aftonbladet schrijft dat de aanvaller zichtbaar gefrustreerd was en vervolgens het flesje in zijn eigen dug-out smeet. Tegenover bovengenoemde krant liet Guidetti na afloop van het duel weten waarom hij zo reageerde. "Ik begrijp de wissel, maar ik wil altijd spelen. Ik wil spelen en bijdragen. Het is moeilijk om langs de kant te zitten. Maar ik begrijp de wissel. Ik heb veel gerend en we hebben verse benen op de bank zitten."

Ook Brännström liet zich na afloop uit over de situatie omtrent Guidetti. "We wilden inzakken. We werden wat passief en kwamen in een situatie terecht waarin we steeds meer defensieve fouten gingen maken. De wissel was niet tegen iemand bedoeld. We moesten meer meters op het veld maken." De oefenmeester beseft dat Guidetti niet de makkelijkste speler is om mee te werken. "Dit is hoe John in bepaalde mate is en dat vind ik goed. Het is bij ons weleens wat zielloos geweest, dus ik vind het leuk dat er soms wat gevoelens worden geuit." Dankzij de zege staat AIK nu veertiende in de zestien ploegen tellende Allsvenskan. Guidetti stond in de acht wedstrijden die hij tot op heden beschikbaar was in de competitie viermaal in de basis. Net zo vaak moest hij het doen met een invalbeurt. In 377 minuten was hij goed voor 1 treffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komkommerseizoen is duidelijk begonnen in het voetbal. Dit had normaal nooit een topic geweest. Kan niet wachten tot alles weer echt gaat beginnen....

1 juli 2023 om 20:55

De training voor de meeste clubs moet zelfs nog beginnen ...

... Geniet van de zomer, want voor je het weet is het weer voorbij.

1 juli 2023 om 21:51

Graag, kunnen we weer ballen terwijl ik met vakantie ga!

1 juli 2023 om 23:20

Kan echt niet wachten dat alles weer begint.
Kan mij echt geen leven zonder voetbal voorstellen eerlijk gezegd ūüėā

2 juli 2023 om 00:24

Vind die break van het voetbal altijd wel lekker, heerlijk genieten van de zomer idd en het voetbal komt vanzelf wel weer.

John Guidetti als ik die naam lees denk ik weer terug aan de tijd bij Feyenoord. Voor mij is hij een held! Wat een armzalige selectie hadden we en toen kwam daar een jong ventje even vertellen dat we kampioen gingen worden (helaas niet gelukt natuurlijk ). Hattrick hier en daar ik heb toen zo erg genoten van maar 1 speler in de hele selectie. Jammer dat hij nooit meer echt wat heeft laten zien

1 juli 2023 om 20:54

Sluit me bij je aan.... Een jonge neigende naar arrogante mannetje die bij selectie kwam nadat hij Twente de rug toekeerde... Gaf ons ineens een smoel en ging volop in de strijd... Wat heeft die virus hem ver terug geworpen.. Had hem zoveel meer gegund

1 juli 2023 om 22:55

Neigend naar arrogantie? Ik denk dat als je Arrogantie opzoekt in de Vandale je zijn foto te zien krijgt.
Hij heeft letterlijk 1 leuk seizoen gehad en voor de rest (door fysiek malheur) niks met z'n carrière gedaan.

Dus hij heeft op dat ene seizoen na helemaal niets om arrogant over te doen.
Overigens fijn dat hij gefrustreerd van het veld stapt, geeft wel z'n mentaliteit goed weer.

2 juli 2023 om 00:14

Het is alleen arrogantie als die club uit Amsterdam het goed. Bij Feyenoord is het bravoure of geen woorden, maar daden.

Toch?

Ach niks mis mee. Al heb ik niks met Guidetti, veel bla bla. Maar je mag best gefrustreerd zijn als je gewisseld wordt. Ik zou pas raar staan te kijken als hij juichend het veld af rent omdat hij gewisseld wordt.

3 hattricks op rij jaren geleden, heb dat niemand zien doen daarna als ik me goed herinner.

Dat anti-Ajax sentiment van hem begreep ik nooit zo goed. Verder was het bij Feyenoord gewoon een held.

1 juli 2023 om 22:56

Dat is het zelfde anti-Ajax sentiment als de supporters van Feyenoord, totaal overtrokken wat mij betreft.

2 juli 2023 om 12:27

Je hoeft ons niet allemaal over 1 kam te scheren hoor

moest er altijd wel om lachen dat anti ajax gevoel bij hem,,alles om goed bij het Feyenoord legioen te zitten, zelf toen hij er weg was

John Guidetti, Legend!

Altijd dankbaar voor zijn geweldige seizoen en zijn spirit die hij meebracht. Daarna is er niet veel meer van geworden

Wat een overgewaardeerde voetballer is dit toch. Overal stennis schoppen en doen alsof hij Zlatan is. Zegt een aantal dingen waardoor het mindere begaafde gedeelte van het publiek hem fantastisch vinden. Maar zijn benen nooit echt laten spreken, behalve een dag in de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren