Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems: 'Waarom zou ik niet klaar zijn voor een transfer?'

Laatste update:

PSV heeft Memphis Depay verkocht aan Manchester United en houdt er rekening mee dat Georginio Wijnaldum ook nog vertrekt. De landskampioen hoopt dat het daarbij blijft, maar weet dat er ook de nodige clubs belangstelling hebben voor Jetro Willems. De linksback lijkt wel wat te voelen voor een transfer: "Waarom zou ik er niet klaar voor zijn?", vraagt hij zich af.

/

De 21-jarige Willems speelde al 104 competitiewedstrijden voor PSV in de Eredivisie. "In Nederland heb ik alles gewonnen wat ik kon winnen: de titel, beker en Supercup", zegt de verdediger tegen Voetbal International. "Elke speler bepaalt voor zichzelf het moment van vertrekken. Ik heb nog niks bepaald, ik wacht af, maar als het zo ver is, ben ik er wel klaar voor."

PSV heeft zich reeds versterkt met Simon Poulsen, die is overgenomen van AZ, maar hij is niet gehaald als de vervanger van Willems: in Eindhoven hoopt men dat Poulsen juist de concurrentie kan aangaan met de vijftienvoudig international van Oranje.

Denk je dat Jetro Willems klaar is voor een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het al eerder gezegd en ik ga het toch weer zeggen: ik denk dat dit een uitstekende vervanger voor Evra is bij Juventus. Hij is fysiek zo sterk, heeft veel loopvermogen, een goede voorzet en technisch ook goed onderlegd. In de 3-5-2 opstelling heeft hij de vrijheid om die linkerflank te bestrijken, maar ook in die 4-3-1-2 zou hij goed uit de voeten kunnen.

2 juni 2015 om 15:58

Vooral dat bestrijken. Hij kan aanvallen, verdedigen en gewoon heel goed passen, vooral zijn voorzetten en crosspasses. Willems is inderdaad klaar voor de wereldtop.

Hij heeft al jaren Eredivisie ervaring, hij is op 17-jarige leeftijd voor de leeuwen gegooid en heeft in al die jaren ontzettend veel geleerd, vooral op mentaal vlak; die jongens op fysiek - en mentaal vlak ijzersterk!

2 juni 2015 om 16:04

Heel mensen vergeten inderdaad dat hij pas 21 jaar is! Maar goed, ik vond het wel heerlijk om te zien hoe die Snor bij VI toch moest toegeven dat Willems een geniale voetballer is.

2 juni 2015 om 16:10

Ik wil niet storen maar is er een verschil tussen een crosspas of een voorzet, of is het gewoon de vertaling?

2 juni 2015 om 16:15

@jk1999

Er is een wezenlijk verschil. Een crosspass is een pass geven over de hele breedte van het veld een voorbeeld: van rhijn opent op Kishna op de andere flank. Een voorzet is de bal voor de 16 brengen, een voorzet is een crosspass die een scorings kans creëert

2 juni 2015 om 16:35

@selassi 020

Hartelijk bedankt!

2 juni 2015 om 16:44

@jk1999: essentiele info als je voetballer bent.

2 juni 2015 om 16:49

PSV wil hem natuurlijk niet laten gaan. Tandem Willems- De jong is helemaal top. Volgende jaar waarschijnlijk weer als PSV een soort gelijke vleugelaanvaller als Depay haalt (naar binnen trekkend).
Daarnaast kan Willems ook gewoon aanvallend op individuele klasse een bal er in schieten.

PSV zal denk ik toch wel minimaal 20 miljoen verlangen met een fiks doorverkoop percentage van tussen de 15 en 20%.
Dus kom maar op met die bedieningen en anders lekker een contract verlengen en volgende jaar CL + EK en 25 miljoen waard

2 juni 2015 om 16:59

Ik ben een hockeyer maar dat vind ik erg saai om te kijken, voetbal daarentegen vind ik erg leuk om te kijken of om met vrienden in mijn vrije tijd te doen. Alleen ken ik niet alle spelregels.

2 juni 2015 om 18:02

En niet essentieel voor een normale supporter.... Met je gebash.
On: is er klaar voor maar misschien nog een jaartje psv extra nu ze cl hebben zou nog beter zijn en wellicht een mooiere transfer meebrengen.

2 juni 2015 om 18:40

Kun jij me ook uitleggen wat buitenspel is dan? Dat heb ik nooit begrepen

2 juni 2015 om 19:03

@santiago

Je maakt een grapje neem ik aan? Want ik wil het je best uitleggen hoor, maar in het geval van jk1999 vind ik het helemaal geen rare vraag, er zullen wel meer mensen zijn die niet precies de definitie van een steek- of crosspass kennen.

2 juni 2015 om 19:05

Volgens mij bestaan Google en YouTube ook nog

2 juni 2015 om 19:21

Die bestaan inderdaad, er bestaan ook twitter, facebook en 1.000.000.000 porno-sites, echter voor een gezellig gesprek, verhitte discussie of vragen die met wikipedia of een van dale een versimpeld antwoord geven is voetbalzone toch best een leuk alternatief?

2 juni 2015 om 23:02

Alleen domme mensen stellen geen vragen als ze iets niet weten. Blijf nieuwsgierig , blijf vragen blijf leren.

2 juni 2015 om 15:58

Helaas kan ik het alleen maar met je eens zijn. PSV en de supporters willen Willems graag houden. We willen niet dat drie (memphis, Gini en Willems) van de vijf (+ De Jong, Guardado) steunpilaren in de zomer vertrekken. Daarnaast is Jetro een cultheld natuurlijk. Het lijkt me voor Willems ook beter om nog een jaartje te blijven. Dan zien we met zijn allen meteen of hij dan ook zijn mannetje staat, niet alleen in de eredivisie dus.

2 juni 2015 om 16:03

Op tactisch vlak ging PSV enorm vooruit.

-Door Willems kon Guardado inzakken en het spel maken vanuit achterin.

-Door Willems was er constant dreiging bij de 16 en aan de linkerflank.

-Door Willems kon Memphis in offensief opzicht als verkapte spits spelen.

-Door Willems had je veel geslaagde voorzetten.

De lijst is lang, die jongen heeft vooral dit seizoen echt hele grote stappen gemaakt.

2 juni 2015 om 16:24

Absoluut. Daarom ben ik het helemaal met Xaviola eens. Hij kan hetzelfde doen bij Juve.

Alleen hoop ik dat hij een jaartje blijft. De kwaliteiten die jij noemt kunnen PSV net een extra zetje geven in de CL. Aangezien we in pot 1 zitten, is de kans op overleven ietsjes groter. Daarbij hebben we Jetro hard nodig.

2 juni 2015 om 16:31

Ik ben misschien nu een zeurpiet, maar ik vind dat Willems en eigenlijk Depay ook nog niet klaar zijn met de Eredivisie. Depay moet nog veel bewijzen en Willems ook. Ja, ze waren dit seizoen echt goed bezig, maar met dit soort jonge gasten komt zeker wel een terugslag. Willems kreeg vorig seizoen elke keer van critici kritiek en Depay vorig seizoen ook, want hij bleef nooit op zijn positie en trok continu naar binnen. Wijnaldum was elke seizoen constant, dus hij is klaar met de Eredivisie.

Hopelijk komt het goed met Depay, maar het zou beter zijn geweest voor Depay dat hij in Nederland nog bleef, want in de top van Engeland krijgen jonge spelers gewoon amper kans om te spelen. 1 fout kan je bij Manchester United je de kop kosten. En in de Eredivisie is het zeker mogelijk om gewoon fouten te maken en daarvan kan je leren. Dus als ik Willems was, dan zou ik hier nog blijven en lekker met PSV constant presteren en desnoods de poulefase overleven van de Champions League.

2 juni 2015 om 18:07

FcGrun ik zou me niet zoveel zorgen maken om Depay. Het enige waar het voor hem miss fout kan gaan is door een blessure maar een exceptionele speler als Depay doet er erg verstandig aan want ik verwacht dat hij snel is aangepast en daardoor nog 5x zo snel progressie zal maken als bij psv. Iemand met zoveel talent leert het beste door betere medespelers en een hoger tempo. Bij psv counteren nog een jaar zou verloren tijd zijn.

2 juni 2015 om 20:52

Naja Depay speelde na de winterstop niet best en dat is niet echt het niveau waar United naar moet streven. Bij de top wordt echt veel verwacht, naja we gaan het zien. Hij heeft wel geluk dat Louis van Gaal daar coach is.

2 juni 2015 om 23:19

Je bent inderdaad een zeurpiet. Depay deed wat de trainer vroeg.
Zowel Depay als Willems hebben hun lange dip, al gehad.
Voor PSV hoop ik, dat Willems blijft. Maar beide zijn gewoon klaar voor de volgende stap.

2 juni 2015 om 16:01

Je hebt zeker gelijk maar gaat Evra weg ?

2 juni 2015 om 16:05

Evra is alweer 34.

2 juni 2015 om 16:28

Zolang hij maar in een team speelt dat beter is de de rest van de ploegen in de competitie. Hij moet niet belanden bij een ploeg in de middenmoot, want dan moet hij teveel verdedigen en dat is niet zijn sterke punt. Aanvallend kan hij bijna overal mee denk ik.

2 juni 2015 om 16:37

Juve is sowieso de grootste club in Italie dat altijd meedoet om de prijzen. Op dit moment zijn ze zelfs alleenheerser in Italie. Hebben Dybala ook aangetrokken, die zullen de komende jaren echt gaan uitlopen qua landstitels op de clubs uit Milaan. Ik denk ook dat ze op termijn structureel de laatste 4 kunnen behalen en samen met Bayern, Chelsea, Real en Barca de dienst gaan uitmaken in Europa de komende jaren.

Dortmund en Atlético waren goed bezig de laatste jaren, maar Juventus is een klassieke grootmacht die van heel ver is gekomen. Mooi nieuw stadion dat elke week vol zit, voeren een gezond beleid en hebben een lange termijn visie. Doen ook veel met Italiaanse jeugd. Op dit moment zou het voor Willems een uitstekende club zijn. Misschien zou hij bij Arsenal ook uit de voeten kunnen? Zou makkelijk meekunnen aangezien Arsenal 90 van de wedstrijden domineert.

Prachtige club!

2 juni 2015 om 16:47

Ik geef jou ook gelijk hoor. Wou dit alleen even toevoegen haha.

Juve zie ik idd ook wel groeien. Achterin zijn ze sws al ijzersterk en ze hebben al enorme verdedigende talenten daar rondlopen die het over kunnen nemen over een tijd (romagna, Rugani die ik zo uit mn hoofd weet). Middenveld is zeer goed en mocht Pogba gaan, dan is er ook meer dan genoeg geld om toppers terug te halen. Voorin natuurlijk Tevez, al blijft die volgens mij nog maximaal één seizoen. Mja, dan heb je nog Morata, Dybala, Berardi en Zaza (die komt in de zomer als het goed is). Negredo gaat weg volgens mij? Aardig getalenteerd groepje heb je dan.

Willems zou ook zeker bij Arsenal meekunnen idd, maar daar hoeft niemand voor gehaald te worden. Monreal heeft echt een topseizoen gespeeld en zich dik en breed bewezen. Gibbs is Engels en home grown en daarnaast een meer dan goede back-up.

2 juni 2015 om 16:51

Negredo? Volgens mij bedoel je Llorente. Maar met Negredo noem je wel een goede optie. Carlos Bacca zou ook wel passen in dit Juventus. Ja, zulke spelers als Willems heeft Arsenal altijd wel lopen in de eigen jeugdopleiding.

2 juni 2015 om 18:51

Oh ja Llorente idd.

Denk niet dat Juve nog iets nodig heeft. Als je het seizoen 16/17 in gaat met Dybala, Berardi, Zaza en Morata heb je een geweldige aanval als ze zich goed ontwikkelen.

2 juni 2015 om 16:42

het probleem is dat je in italie goed moet kunnen verdedigen, en dat kan hij totaal niet...

hij zou best ergens anders kunnen spelen, maar juventus is nu nog te hoog gegrepen, misschien over ene paar jaar

2 juni 2015 om 17:34

Als mandekker is die natuurlijk minder, maar als zonedekker is Willems een prima verdediger. Dat is ook hetgeen wat Juve nodig heeft, met hele simpele maar wel slimme loopacties zonder bal haalt hij de passlijn er vaak genoeg uit. Dit doet hij goed, en zijn snelheid helpt hem er daar alleen maar bij.

Ik zeg dat hij gewoon klaar is voor Juventus.

2 juni 2015 om 17:37

Hahah op dit soort opmerkingen kan ik alleen erg hard om lachen. Willems klaar voor Juve... Nog niet eens een heel klein beetje. Ik moet bij dit soort transfers meteen denken aan Elia, Labyad, Affelay, Drenthe en ga zo maar door.

2 juni 2015 om 22:21

Drenthe is een slechte vergelijking die had niks gepresteerd op hoog niveau.

2 juni 2015 om 18:08

Ben niet zo'n fan van zijn uitstraling maar hij heeft stappen gemaakt en is klaar voor een stapje hogerop.

3 juni 2015 om 01:06

En in Italie waar hij van de meesters kan leren zal hij verdedigend sterker worden en zich nog meer allround ontwikkelen. Voor de toekomst is dit toch wel onze topper voor de linksback positie in het Nederlands elftal. Laten we met z'n allen positief zijn en hem steunen, constructieve feedback geven en hopen dat hij 't redt, want een jongen met zoveel potentie komt niet vaak voorbij.

Willems was vorig seizoen een van de revelaties en denkt gelijk klaar te zijn voor de top. Ambitie is goed maar geduld is beter voor je carrier.

2 juni 2015 om 16:33

Hij was niet alleen een revelatie, daarmee doe je hem te kort. Hij is op zijn positie onbetwist en by far de beste speler die de Eredivisie in jaren heeft gehad. Beste Nederlandse linksback sinds van Bronckhorst.

Hij was één van de absolute sterren van de Eredivisie. Natuurlijk, ik zie hem graag nog een jaartje blijven, maar realistisch gezien is hij gewoon klaar voor de absolute Europese top. Mits hij de club zorgvuldig kiest, want dat komt op die positie erg nauw.

2 juni 2015 om 16:42

Totaal niet mee eens. Heeft de potentie wel ja, maar nog nooit op hoger niveau laten zien. Ik vind dat hij nog 1 jaar moet blijven en in de CL laten zien wat hij kan, ben bang dat hij Juventus nog net niet aankan.

2 juni 2015 om 18:42

Ik denk wel dat hij er klaar voor is. Heb al vaker gezegd dat ik hem wel zie vertrekken en Wijnaldum niet. En toen hij een paar weken geleden zelf aangaf eventueel wel hoger op te willen toen was eigenlijk al wel zeker dat hij gaat. Dat houd je niet tegen. Ik vond hem echt een van de beste spelers in de eredivisie. En Brands heeft zich al een beetje ingedekt door Poulsen te halen

2 juni 2015 om 19:39

Hij heeft een heel WK gespeeld

2 juni 2015 om 20:39

Is bijvoorbeeld Hulk geen hoger niveau? Die speelde hij in de eerste wedstrijd compleet uit de wedstrijd. Om maar een voorbeeld te noemen. Was sowieso man van het seizoen, belangrijker dan Memphis, de Jong, Guardado en Gini. En dat komt van iemand die inderdaad elke seconde live heeft gezien.

Ja jongens geloven we het zelf. Poulsen was transfervrij, hij had dus mega kunnen gaan cashen of hij kiest voor het sportieve aspect. Nou kies je niet voor het cashen en wel voor PSV dan kiest hij voor het sportieve aspect. Nou dan gaat hij niet het hele jaar op de bank zitten en ik neem aan dat hij slim genoeg is dat hij ziet dat Willems beter is en meer waarde vertegenwoordigt.

Conclusie: PSV heeft duidelijk gemaakt dat Willems ofwel nu, ofwel in de winter zal vertrekken en dat Poulsen basisspeler wordt zodra Jetro vertrekt.

Niemand maakt me wijs dat Poulsen "de concurrentiestrijd" aan wil gaan en daarvoor een transfer naar een grotere competitie of naar het grotere geld gaat mislopen. Als hij hier op de bank wil zitten kon hij ook voor een half miljoen meer ergens anders in de zon op de bank gaan zitten.

2 juni 2015 om 16:04

Wat een leuke berg aannames maak je daar! Ten eerste zal PSV nooit meer iemand in de winterstop laten vertellen na eerste incidenten met affelay en lazovic. Waarom zou PSV willen dat Willems vertrekt? Hij is op dit moment een van de beste spelers in de eredivisie. Poulsen kan nu de champions league meemaken, ookal zou hij misschien niet spelen, de sfeer eromheen is natuurlijk ook mooi. Het is natuurlijk niet zo dat er honderden clubs met bankbiljetten stonden te zwaaien om poulsen binnen te halen, al zou hij er nu qua salaris ook gewoon op vooruit gaan.

2 juni 2015 om 16:05

Ik ga iets raar zeggen. Maar mocht willems blijven is hij dan niet een optie voor een linie naar voren? Het is zonde om 1 van de 2 op de bank te zetten. En zolang er geen opvolger voor depay is zijn daar geen andere alternatieven. Ik weet zelf ook wel dat er heel wat anders wordt gevraagd van een buiten dan een back. Maar is miss wel het proberen waard. Het beste lijkt me trouwens dat hij gewoon blijft als linksback, maar zoals jij al aangeeft is poulsen echt niet gekomen voor de bank.

2 juni 2015 om 16:10

Nee, want juist op LB kan Willems de wereldtop bereiken dus moet hij geen linksvoor worden gezet. Poulsen is al helemaal geen optie voor die positie. Poulsen moet dus één jaar geduld hebben of zich laten verhuren.

2 juni 2015 om 16:19

Poulsen verhuren? Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Tamata mag vertellen, dus poulsen mag mooi als Back-up op de bank plaats nemen.

2 juni 2015 om 16:48

Het is wel zonde om 1 vd twee beste linkerbacks in de eredivisie op de bank te zetten. Als je hem verhuurt aan bv Monaco, wanneer Kurzawa vertrekt, of aan een Duitse middenmotor is dat beter voor Psv. Daar leert Poulsen weer van en PSV krijgt geen luxe probleem.

2 juni 2015 om 18:35

Gast poulsen en leren, die man is 30 en psv had echt een goede back back-up nodig. Stel je eens voor dat willems een half seizoen geblesseerd was geweest, dan was je misschien geen kampioen geworden.
Hoop er toch echt op dat willems blijft anders heb ik bij voorbaat weinig vertrouwen dat er iets in zit voor de Cl.
Wel moet is toegeven dat willems er klaar is voor een betere competitie. Als ik maicon zie spelen, kan ik alleen maar denken dat willems het veel beter in kan vullen, oftewel die jongen kan bij elke aanvallende ploeg aan de bak.
Ook heeft willems zijn jeugdige dip allang gehad en weet hij inmidddels ook hoe hij mentaal en fysiek fit moet moet blijven.
Elke bieding onder de 25 milj hoop ik dat marcel het afzwaaid.
Kan iemand me een betere Lb van zijn leeftijd opnoemen?

Hij is er zeker klaar voor maar hoop dat hij nog een jaar bij PSV speelt, met hem erbij is de kans groter om kampioen te worden en te overwinteren in de CL. Goede combinatie met Luuk de Jong. En anders de hoofdprijs: 25 miljoen.

Wellicht iets voor newcastle? Die mogen wel wat aan de verdediging veranderen en newcastle is niet per definitie een grote stap omhoog ten opzichte van psv maar hij zal er zeker leren.

2 juni 2015 om 16:02

Hij is te goed voor Newcastle. Bovendien heb je bij die club (jammer genoeg) totaal geen zekerheid. Het ene jaar staan ze keurig in de middenmoot/subtop, het andere jaar vliegen ze bijna de PL uit. Dit is niet goed voor zijn ontwikkeling. Hij kan zo niet constant op hetzelfde niveau acteren. Zoals Xaviola helemaal bovenaan aangeeft, Juve zou perfect voor hem zijn. Al heb ik liever dat hij een jaartje bij PSV blijft haha.

2 juni 2015 om 16:26

Moet je niet heen willen. Slaat nergens op wat ze daar aan het doen zijn. Ze hebben de potentie van een grote club, maar dat beleid slaat nergens op.

Waarom zou hij niet nog lekker een jaartje bij PSV blijven, Champions League wedstrijden spelen die hij sowieso in de basis staat en aan het eind van het jaar eventueel (als ze zich kwalificeren) met Nederland mee naar het EK. Je komt toch met een iets andere status binnen dan, dan dat hij nu heeft met een aantal Europa cup wedstrijden. Volgend jaar hij is hij pas 22, dus dan heeft hij nog zijn hele carrière voor zich. Nu kan hij veel minuten maken en leren op een iets hoger niveau.

Ik denk ook dat hij er wel klaar voor is. Maar nog een jaar PSV zou voor hem denk ik nog beter zijn. Lekker de CL in. Goede kans om 2x op rij kampioen te worden en gegarandeerd speelminuten

Hij zou wel bij manchester united passen ik vind hem beter als shaw

2 juni 2015 om 16:11

Manchester United gaat echt niet Willems halen nadat ze vorig jaar Shaw voor zo'n bedrag hebben gehaald en het beiden erg goede, jonge linksbacks zijn

2 juni 2015 om 16:12

Shaw is ook wel een klasbak hoor! Alleen is hij zeer blessuregevoelig waardoor hij het nog niet echt heeft laten zien. Nee, Jetro moet niet naar Manchester United gaan. Bijtekenen zou het beste zijn, een jaartje CL spelen en kampioen worden en dan vertrekken.

Leuk seizoen gespeeld. Ik ben benieuwd hoe Willems presteert als het even tegen zit.

2 juni 2015 om 16:15

Dan gaat hij keihard werken en wordt hij de beste Linksback van Nederland. Dat hebben we toch al gezien?

2 juni 2015 om 17:24

Blind speelt ook niet slecht. Ben benieuwd of Willems ook zo goed weet te presteren op een hoger niveau.

2 juni 2015 om 16:18

Dat is moeilijk in te schatten, maar die jongen is al door een heel diep dal gegaan.. Eerst dat verschrikkelijke EK in 2012 waar ze hem voor de leeuwen gooiden en ook nog dat vreselijke seizoen van vorig jaar..
We zullen zien wat PSV voor hem gaat vangen, ik denk dat 20 miljoen toch wel moet lukken met een doorlopend contract tot 2017.

Waarom je niet klaar bent voor transfer beste Jetro? Omdat je nog een 1-jarig contract hebt die je moet verlengen, zodat je in de toekomst meer oplevert. Plus we hebben je nodig als we willen stunten in de Champions League.

2 juni 2015 om 17:38

Zijn contract loopt nog 2 jaar door, tot 2017.

Hoop dat hij toch nog een jaartje blijft! Verwacht dat hij een hoger niveau dan de eredivisie wel aankan, maar denk dat het ook niet slecht voor hem is om eerst nog een jaar met PSV Champions league te spelen. Daarbij zou het erg jammer zijn als bij PSV 3 van de belangrijkste spelers vertrekken deze zomer (erop rekenend dat Wijnaldum nog zal vertrekken). Daarbij komt hij als hij nu nog een seizoen zo sterk speelt als dit jaar waarschijnlijk ook wel anders binnen bij een buitenlandse topclub dan wanneer hij nu zou vertrekken

Tja, logisch. By far de beste linksback in de Eredivisie. Moet toch wel voor een bedrag rond de 15 miljoen te verkopen zijn. Maar ja, wat haal je er dan voor terug...? Poulsen is een prima back, maar geen vervanger voor Willems natuurlijk.

2 juni 2015 om 16:23

Ik denk (en hoop) dat het wel moet lukken om Jetro voor 20 miljoen euro te verkopen. Opkomende backs zijn zeer schaars en backs met zo'n geweldige voorzet al helemaal!

2 juni 2015 om 16:25

Hij heeft alleen na dit seizoen nog maar een contract voor 1 jaar. Dus dat is een prijsverlagende factor.

2 juni 2015 om 17:14

Opkomende backs zijn schaars?

Backs die kunnen verdedigen zijn schaars, als ik een aanvallend ingestelde back wil kan ik er zo 20 noemen. Om nog maar te zwijgen over middenvelders die omgeturned kunnen worden.

Willems is helemaal klaar voor de top. Hij kan marcelo vervangen bij real. Zou echt een top aankoop zijn voor real Madrid, misschien kunnen ze 40 miljoen vragen. Nu ff serieus, Willems een leuke speler maar blijf nog maar een jaartje bij PSV, dan lekker naar de subtop gaan zoals Tottenham.

2 juni 2015 om 16:38

Ben het helemaal met je eens. En als hij naar madrid gaat denk ik dat hij coentrao gaat vervangen.

Ik hoop wel dat Willems beseft dat hij een aanbieding van een grote club moet hebben. Heeft hij dit niet, dan moet hij bij Psv blijven. Waarom? Zeg dat hij naar een ploeg uit de middenmoot (of lager) zou gaan in een top competitie. Dat betekent normaal (ongeveer enzo) dat je de helft van de wedstrijden de mindere bent en goede spelers tegen je hebt. Laat het nou net zo zijn dat Willems kan uitblinken in aanvallende aspecten en zeker niet in verdedigende. Denk dat hij bij zo'n ploeg dus echt zou falen, aangezien hij het ook niet kan compenseren met een sterk fysiek.

Lijkt me zo ook het meest slimme om bij Psv te blijven. Kijken hoe het gaat in de Champions League en het jaar daarna verkassen.

Waarom niet naar Bayern ?
Persoonlijk zie ik een grotere toekomst voor Willems dan voor Depay.
Waarom ?
Deze speler is nog kneedbaar en zijn ego is niet zo groot als het ego van Depay.
Ik zou zeggen :gaan, Jetro.
Spijtig voor P S V want dan zakt P S V in elkaar.

2 juni 2015 om 16:36

Waarom niet naar Bayern ?
Omdat bij iedere top club elke positie dubbel moet bezet zijn.
En het liefst met gelijk waardige spelers.

2 juni 2015 om 16:40

Dan heb je nog altijd Juan Bernat.

2 juni 2015 om 16:48

Ze hebben daar Bernat ook nog. Vind ik echt geen zak aan, maar is ook pas 21.

Hij is wel klaar voor een transfer, maar de vraag is of hij wel klaar voor een transfer ''hogerop'' is. Dat denk ik dus niet. Hij kan overigens beter worden omgetoverd tot linkshalf want dit schiet zo ook niet op...

Hij is een geldwolf denk ik dus zal wel weggaan

Willems is er klaar voor, maar ik als PSV-supporter niet.

Vraag me soms echt af waarom al die lui zo weinig geduld kunnen opbrengen om nog iets meer te leren in de eredivisie. Ik zie dat ook vaak bij Ajax. Willems heeft amper een seizoen in de eredivisie gepresteerd. Blijf bij PSV, speel CL voetbal en wordt nog beter. What's the rush?

Daley Blind en Memphis Depay hebben dan nog geluk dat van Gaal bij United werkt, maar anders hadden ze daar nooit gekomen. Ik wil het nog wel zien hoe die twee verder komen als van Gaal ineens zou wegvallen.

Willems heeft potentie, maar hij kan zo een verkeerde club gaan uitkiezen. Verdedigend heeft hij nog veel te leren. Waarom dan die overhaaste zin om te vertrekken? Is het weer dat verhaal met het geld? Als Ajacied hoop ik natuurlijk dat ook Wijnaldum snel zal vertrekken, maar hoe goed was PSV bijvoorbeeld vorig seizoen in Europa?

Men gaat gewoon veel te snel weg, maar ja misschien zou ik ook het geld niet kunnen weerstaan...

2 juni 2015 om 17:25

echt hè, alleen maar geld geld geld. Blijf lekker bij PSV joh, je bent basisspeler in de Champions League volgend jaar. Een paar miljoentjes meer of minder wat kan jou dat nou schelen.

2 juni 2015 om 17:36

Je hoort jezelf een paar miljoen, je doet alsof het kleingeld is. Depay was toe aan een stap hogerop subtop was zonder van Gaal slimmer maar united met van Gaal is geen slechte keuze. Willems is niet weg en zal lijkt me ook alleen naar clubs gaan die veel aanvallen. Hij weet dat hij niet de beste verdediger is en voelt zich misschien ook wel te goed voor een middenmoter.

Als willems gaat, zal hij denk ik naar een (sub)topper in een grote conpetitie gaan. Maar ik denk dat hij blijft.

2 juni 2015 om 20:18

Heeft amper 1 seizoen in de Ed gepresteerd?.... Noem mij spelers die meer ED en interland ervaring heeft dan willems.

Ik heb veel liever ook dat die blijft en niet alleen cl meepakt, maar ook zich kan verzekeren voor het EK., als we dat halen.

Willems hoeft niet perse naar Manchester United te gaan. Hij zou ook prima een stap kunnen maken bij een club als fc porto, Tottenham of as roma bijvoorbeeld.

Je ben nog wisselvallig

Goeie opvolger van Evra (juventus) of Clichy/kolarov (city). Bij PSG zie ik hem ook Maxwell uit de basis spelen. Kortom, deze jongen heeft keuze zat!

2 juni 2015 om 17:00

Maxwell uit de basis spelen? Kom op man kijk hoeveel champions league en Internationale competitie ervaring maxwell heeft. Willems mag zijn veters nog niet strikken.

2 juni 2015 om 17:36

Sorry, ik was niet heel duidelijk in mijn comment. Ik zal even mijn punt goed uitleggen:

Maxwell heeft 1x de CL gepakt en is 10x kampioen geweest om precies te zijn. Er zijn ook andere prijzen natuurlijk maar dit zijn de meest belangerijke. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat hij langzamerhand ook oud wordt en dat hij in de komende jaren het moeilijker gaat hebben om op het allerhoogste niveau goed te blijven presteren. Daarom zeg ik dat Jetro willems hem wel uit de basis kan spelen omdat zijn loopvermogen en crossen op dit moment beter zijn dan die van Maxwell. Maar ervaring heeft hij niet, maar ervaring kan hij wel opdoen bij een ploeg als Psg. Momenteel zie ik Maxwell nog steeds als eerste keus maar in de komende jaren zie ik Willems als een prima opvolger van hem.

Ook een voordeel voor Willems is dat de LB positie bij heel veel clubs dun bezet is of middelmaat speelt. En hij heeft gewoon veel potentie om het te maken bij een topclub. Alleen defensiever beter worden maar dat is wel bekend.

2 juni 2015 om 18:25

Willems zou een goede aankoop zijn voor Arsenal, Juventus, Liverpool, Tottenham, Roma, Lazio, Napoli en Dortmund.

Willems heeft natuurlijk nog niet bewezen net zo goed te zijn als een Alba, Marcelo of Alaba, maar dat is alleen omdat hij nog niet de kans heeft gekregen om zich te bewijzen op een hoger. Ik betwijfel of er überhaupt een linksback is met een betere trap/voorzet dan Willems, Alaba uitgezonderd.

Willems zou bij teams als Arsenal, Juventus, Psg, Atletico en Dortmund binnen een jaar basisspeler worden verwacht ik. Echt een potentiële topper!

Nou Jetrootje wil je één reden of wil je ze meteen alle honderd?

Dit was net z'n eerste seizoen dat hij bijna constant goed heeft gespeeld...... Dat betekend niet dat keer meteen klaar voor bent. Begrijp me niet verkeerd, heb niets tegen die jongen , en denk dat hij uiteindelijk t ver kan schoppen. Maar een seizoen CL in de basis, een evt overwintering Europees, plus nog een evt EK zal hem alleen maar stabieler en sterker maken . Hij is pas 21! Ik zou denken blijf +_ tot je 23e en kijk dan wat de mogelijkheden zijn.

Nog 1 jaar psv en dan verder kijken, zou zonde zijn om nu al weg tegaan. Bewijs jezelf in de CL jetro en die mooie club komt vanzelf dan.

Hij is er wel klaar voor. Maar het zou veter zijn als hij nog 1 jaar blijft en zich in de kijker speelt in de CL.

Past perfect in het systeem dat LvG wilt spelen. 3/5 verdedigers met mensen op de flank die veel mogen rennen, maar minder hoeven te verdedigen als de traditionele back.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren