Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jetro Willems rondt binnenlandse transfer af: ‘Mijn gevoel was meteen goed’

Laatste update:

Jetro Willems gaat aan de slag bij Heracles Almelo, zo bevestigt de promovendus via de officiële kanalen. De 29-jarige linksback komt transfervrije over van FC Groningen en tekent in Almelo een eenjarig contract met optie tot een extra seizoen. "Ik ben hier pas net en het bevalt me zeker. Het is warm, familiair en de sfeer is goed", zegt Willems bij zijn presentatie.

Heracles promoveerde als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en is de vierde werkgever van Willems binnen de Eredivisie. "Toen Heracles Almelo interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club." Nico-Jan Hoogma legt uit waarom Willems is aangetrokken. “Met Willems trekken we een zeer gelouterde speler aan”, aldus technisch directeur.

"Jetro is een 22-voudig international, hij heeft zich bewezen op het hoogste niveau en zijn ervaring geeft onze selectie een boost richting het nieuwe seizoen in de Eredivisie." Willems speelde de afgelopen maanden bij Groningen, dat op kansloze wijze degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. De Trots van het Noorden wilde graag door met de vleugelverdediger. In totaal speelde Willems zeven wedstrijden voor Groningen, waarin hij geen bijdrage leverde aan doelpunten. Tijdens het thuisduel met sc Heerenveen (0-2) kreeg de Rotterdammer een vuistslag te verwerken van een Groningen-supporter.

De vleugelspeler zelf was echter niet onder de indruk van die klap. “Ik kom van Rotterdam-Zuid, ik kan wel tegen een stootje”, aldus Willems, die het incident niet wilde uitvergroten. “Wat ik zeg, ik wil er niet te veel over zeggen. Alles wordt ook gewoon opgeblazen. Maar dit is zeker niet normaal. Met de club gaan we erover zitten en maandag horen jullie meer.” Willems besloot uiteindelijk om gewoon het seizoen af te maken in Groningen. Hij kon echter niet voorkomen dat de Groningers komend seizoen uitkomen op het tweede niveau van Nederland.

In Nederland speelde Willems eerder al voor Sparta, PSV en dus Groningen. In het buitenland speelde de spraakmakende verdediger voor Newcastle United, Eintracht Frankfurt en SpVgg Greuther Fürth. Willems wordt bij de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie de tweede zomeraanwinst, nadat rechtsback Jannes Wieckhoff eerder al overkwam van FC Sankt Pauli. De Keersmaecker lijkt vervolgens de derde aanwinst te worden, al moeten de Almeloërs eerst nog een akkoord zien te vinden met Eindhoven. In het Jan Louwers Stadion ligt de Belg nog tot medio 2025 vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb hem eerlijk gezegd niet gevolgd bij Groningen, is er nog iets van de 18 jarige Willems over?

12 juni 2023 om 18:59

Enige dat er overgebleven is van de 18 jarige Willems is dat hij alles voor 99 % zeker weet

12 juni 2023 om 19:38

Volgens mij trekt hij nog steeds wheelies door het centrum van Eindhoven. Al weet ik dat niet 100% zeker

12 juni 2023 om 19:13

Zeker weten! In omvang is er zelfs een stuk meer van de 18 jarige Willems op 29 jarige leeftijd!

12 juni 2023 om 19:16

Technisch (langs de zijlijn) nog altijd een hele goede speler. Wel een stuk blessuregevoeliger en zijn voorzetten zijn niet meer Luuk-de-Jong-kwaliteit.

12 juni 2023 om 19:19

Ik zie anders nog steeds alleen vuur in zijn ogen.

12 juni 2023 om 22:44

Heb hem een keer 4 zien spelen, toen was hij 1 van de mindere spelers van FC Groningen, dus lijkt mij geen versterking.

15 juni 2023 om 01:08

Moet wel bij gezegd worden dat hij een half jaar niet gespeeld had. Voor een Heracles nog steeds een leuke speler denk ik zo.

Pec Zwolle weer lopen slapen

12 juni 2023 om 20:20

Pec Zwolle heeft niet dezelfde financiële middelen zoals ze in Almelo wel hebben. 😉

12 juni 2023 om 23:04

Dat klopt inderdaad. Waar Heracles dit seizoen een begroting heeft van 12 miljoen, bedraagt de begroting van PEC Zwolle 13 miljoen😉

14 juni 2023 om 19:27

Gaat erom hoeveel geld er in het spelersbudget komt. Daarbij een eigen vermogen van 15 miljoen op de bank in Almelo. Bij jullie is een miljoen een topbedrag voor een uitgaande transfer van een mogelijk talent, in Almelo meerdere spelers weggegaan voor meer dan 4 miljoen. Need to say more?

14 juni 2023 om 19:29

Heracles heeft een eigen vermogen van 12 miljoen, PEC een schuld van 4 miljoen.

12 juni 2023 om 22:47

Nee Pec Zwolle ziet het goed, er is niet veel meer over van Willems voetbal kwaliteiten. Schrik er van dat hij nog maar 29 is, hij oogde bij Groningen als een voetballer in zijn nadagen.

Wij hebben als groningen al een vervanger in huis, dus dat scheelt. Daarnaast was het willems ook niet geworden wat er vam verwacht werd

12 juni 2023 om 19:24

Wie is de vervanger dan? Ben sowieso wel benieuwd welke spelers zou willen halen of al gehaald heeft. Enige info?

12 juni 2023 om 19:50

Rente van Heracles gaat naar Groningen en Beukers van AZ.

12 juni 2023 om 20:15

Rente is wel verrassend, volgens mij best een goede verdediger en verkiest dus KKD boven eredivisie. Heracles is wel een ontzettend saaie club, maar je verwacht de stap eerder andersom. Hoe staat het met Pinto en die spits uit Schotland dan?

12 juni 2023 om 22:18

Saaie club nog wel welke club ben jij voor als ik mag vragen?

12 juni 2023 om 23:46

Maakt dat verschil dan? Aan je naam te zien ben je waarschijnlijk fan van Heracles, Rob Maas of een combinatie daar van. Heracles gebeurd nooit iets, nooit in het nieuws, vrijwel nooit uitverkocht, geen sfeer, hele neppe en gemaakte rivaliteit gezocht met Twente. Werkt niet mee, maar dat is slechts mijn mening hoor! Er zijn wel meer clubs in de eredivisie die in mijn beleving zielloos zijn en meedoen om het meedoen. RKC bijvoorbeeld, of Fortuna. Gewoon hele kleine clubs, weinig nieuws te melden, gebeurd weinig, weinig beleving en weinig noemenswaardige successen.

13 juni 2023 om 07:31

Haha fct dus.
Als je dingen roept hier kom dan met feiten,en over fct haha van jullie kant kan zoveel dingen opnoemen maar he gemaakte rivaliteit(prima)
Wij hebben een historie we bestaan al zoveel jaren,over fct te praten weinig historie en.
Volgend jaar weer niet buiten staan stenen gooien naar de bussen he,oh jah alles wat fct doet is gewoon Liverpool 2 in het klein,jullie hebben geen eigen identiteit maar dat is mijn mening.

13 juni 2023 om 09:02

Enorme aanname die je doet natuurlijk, waarschijnlijk is de 'comeback' nu makkelijker voor je. Niveautje hoor, petje af. Dat je lang bestaat betekent niet gelijk dat je een historie hebt. Maar waarom gelijk zo'n aanname en enorme aanval? Mag ik mijn mening of vind je dat lastig? Als er 1 club geen identiteit heeft, is dat Heracles wel dus de pot verwijt de ketel. Hopelijk komend seizoen geen opgefokte acties waarbij een speler word geslagen, dat was net zo droevig als je reactie.

13 juni 2023 om 10:01

Dat je niks van de historie van een club weet, betekent niet dat een club geen historie heeft.

14 juni 2023 om 19:24

Kevin van veen heeft zijn jawoord gegeven, ik denk dat pinto niet doorgaat omdat we nu beukers van jong az gehaald hebben

ben benieuwd, wanneer hij een hele voorbereiding mee kan doen, volledig fit is aan begin seizoen.
dan is het voor heracles begrippen wel een aanwinst denk ik

14 juni 2023 om 19:32

Ik snap niet dat hij op kunstgras gaat spelen? Hij is toch juist heel blessure gevoelig?

15 juni 2023 om 13:30

Onderzoek heeft uitgewezen dat er niet sprake is van meer blessures op kunstgras dus dat kan prima

Blijft toch bijzonder: op je 17e basisspeler bij PSV, op je 18e bassispeler van Oranje op een EK, op je 29e transfervrij van een degradant naar een promovendus.

12 juni 2023 om 21:00

Beetje het tegenovergestelde van het carrièrepad van onze grote vriend Denzel!

12 juni 2023 om 22:00

Toch wel gekomen door zijn blessures toch? Kwaliteiten heeft die altijd wel gehad

12 juni 2023 om 22:48

Dat zou goed kunnnen, vond het een goede speler, maar daar is niet veel meer van over.

14 juni 2023 om 19:27

Dit is echt een schoolvoorbeeld van waarom een jonge speler zijn kans moet grijpen zodra hij kan. Destijds was Manchester City zelfs geinteresseerd - ik bedoel, ik ga er min of meer van uit dat-ie daar zeker niet was uitgegroeid tot de nieuwe Marcelo ofzo, maar alsnog kan je met een paar jaar Manchester City op je cv op je 29e bij betere clubs terecht dan Heracles.

14 juni 2023 om 19:27

Nou vrij logisch toch. Wel talent maar niet de instelling.

Zonde had toch een mooie toekomst tegemoet..

12 juni 2023 om 19:58

Niks mis met een seizoen in Almelo voetballen toch? 😉

Toch geen verkeerde back voor Heracles. Was bij Groningen met gemak een van de beste (al zegt dat niet héél veel maae toch). Kan nog makkelijk een jaar of 3 mee op eredivisie niveau.

Heel blij dat Heracles Jetro Willems heeft weten te strikken. Ik ben dan wel benieuwd of Roosken blijft, want dat is ook een goede linksback. Vond ik een van de betere namelijk aan Heracles kant.
De Keersmaecker ken ik niet, maar ik laat mij graag verrassen.

Wauw 29 nog maar, Dacht dat die al iets ouder was

12 juni 2023 om 22:37

Die gast had nog luiers aan toen hij op het EK speelde. Heeft nog een paar hopelijk mooie jaren te gaan.

Welkom bij Heracles! Hij heeft aan Roosken een geduchte concurrent. Maar Willems komt niet om de bank warm te houden vermoed ik. Zal Roosken dan vertrekken?

14 juni 2023 om 20:08

Ik denk dat ze Roosken en Willems met elkaar de strijd aan laten gaan. Roosken is niet zo'n geweldige back. Zijn voorzetten komen amper aan en verdedigend laat 'ie nog wel eens wat steekjes vallen. Schijnt dat de, nu, derde linksback (chiel Olde Keizer) verhuurd gaat worden aan Telstar om ervaring op te doen. Lijkt me een prima constructie vanuit de club.

14 juni 2023 om 20:11

Ik vind Roosken juist wel goed, maar vooral zijn snelheid compenseert e.e.a. Dat wel.

Dat Olde Keizer verhuurd gaat worden wist ik nog niet. Bedankt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren