Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Contractnieuws bij Heracles: Hansson en Willems horen toekomstperspectief

Laatste update:

De supporters van Heracles Almelo kunnen nog een seizoen langer genieten van smaakmaker Emil Hansson. De optie in zijn contract is door de enthousiaste technisch directeur Nico-Jan Hoogma gelicht. Voor Jetro Willems komt er spoedig een einde aan zijn dienstverband in het zwart-wit. Zijn contract wordt niet verlengd, zo laat Heracles weten op de clubwebsite.

Eerder dit seizoen bereikten de Heraclieden ook al een met de inmiddels langdurig geblesseerde Nikolai Laursen een akkoord over een contract tot 2025 met een optie voor nog twee seizoenen. Nu heeft de club ook de opties van Hansson, Ruben Roosken en Timo Jansink gelicht.

Zeker met het verlengen van Hansson zal de technisch directeur erg opgetogen zijn. De aanvallende middenvelder annex linksbuiten van Heracles kwam in januari 2022 over van Fortuna Sittard en is wekelijks een van de belangrijke spelers in het elftal van hoofdtrainer Erwin van der Looi.

Bij de nummer veertien van de Eredivisie heeft Hansson inmiddels 78 wedstrijden gespeeld, daarvan speelde hij er 24 dit seizoen. Met 5 goals en 6 assists is hij daarnaast de meest betrokken speler in het aanvalsspel.

Het dienstverband van linksback Willems blijft beperkt tot één seizoen. De optie om de verbintenis te verlengen wordt door Heracles niet ingewilligd. Ook Sven Sonnenberg, Chiel Olde Keizer, Navajo Bakboord en assistent-trainer Ivo Rossen zullen in de zomer voor de laatste keer de deur van het Erve Asito achter zich dichttrekken.

De 29-jarige Willems maakte afgelopen zomer de transfervrije overstap van het gedegradeerde FC Groningen naar het gepromoveerde Heracles. De 22-voudig international kwam in Almelo dit seizoen tot zestien wedstrijden. Eerder speelde de linkervleugelverdediger voor PSV, Eintracht Frankfurt, Newcastle United en SpVgg Greuther Fürth.

Daarnaast keren de huurlingen Mohamed Sankoh (VfB Stuttgart), Fredrik Oppegård (PSV) en Ajdin Hrustic (Hellas Verona) in principe terug bij hun eigenlijke werkgevers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima om Hansson, Roosken en Jansink te verlengen. Ook goed dat in ieder geval ook Bakboord weg gaat en (hopelijk) ook Sonnenberg, die kunnen er beide echt helemaal niets van. Jammer dat het met Willems niet gelukt is, maar die drukt te zwaar op de begroting om hem nog een jaar op de bank te laten zitten. Hopelijk kunnen we Oppegard en Hrustic behouden, dat zijn beide wel versterkingen gebleken.

19 maart 2024 om 15:39

Hrustic is dan ook een erg goede speler, alleen vaak druistig en dat is vaak in zijn schoten te zien. Ben benieuwd wie willems nog wil hebben, na 2mindere seizoenen nu

Ik voel een terugkeer voor Willems bij Sparta. Lauritsen + (deze) Willems is een beetje de light versie van het koningskoppel Luuk de Jong + Willems.

Dat de contracten niet worden verlengd van in ieder geval Willems, Bakboord en Sonnenberg ben ik blij verrast. Bakboord is lang geblesseerd geweest, kreeg daarna nog volop de kans maar die komt simpelweg tekort. Willems bleek een teleurstelling. Sonnenberg is niet de centrale verdediger waar je echt op kunt vertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren