Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Willems: ‘Ik zeg ook niet dat Johan Derksen geen radio meer mag maken’

Laatste update:

Jetro Willems werd kampioen met PSV, speelde namens Newcastle United in de Premier League en was met Oranje actief op het EK. Tegenwoordig verdient hij zijn brood op Erve Asito. Voetbalzone zocht de linkervleugelverdediger van Heracles Almelo op en sprak hem onder meer over Marcel Brands, 'maatjes' van het Nederlands elftal en taboes die doorbroken moeten worden. "Voetbal is van de oude stempel."

Door Mart Oude Nijeweeme

Het was een transfer die velen bij Heracles niet aan zagen komen deze zomer. Waar de Almeloërs doorgaans bekend staan om het halen van jonge, talentvolle spelers, werd met de komst van Willems ingezet op routine. "In de Eredivisie zijn genoeg teams die ervaring nodig hebben", vertelt de linksback. "Ik ben een van die jongens. Het klopt dat Heracles vaak jonge jongens aantrekt. Ons team is ook vrij jong. Maar een paar ervaren jongens heb je altijd nodig. Anders gaat het snel mis."

Bekijk hier het volledige interview met Jetro Willems:

Willems kon daardoor behouden blijven voor de Eredivisie. De 22-voudig Oranje-international beleefde een uiterst roerig jaar bij FC Groningen, werd onder meer geslagen door een eigen fan en degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie, maar merkt dat bij Heracles alles anders is. "Ik heb me over heel veel dingen verbaasd", gaat hij verder. "Met name de sfeer in het stadion. Die is altijd goed. Maar ook de omstandigheden van de club. De filosofie en hoe de club te werk gaat. Dat bevalt me wel."

Willems is wel wat gewend. Zwierf van de Bundesliga naar de Premier League en terug naar de Bundesliga. Begin dit jaar keerde hij terug op Nederlandse bodem. Nog altijd heeft Willems de ambitie om tot de beste linksbacks van Nederland te behoren. "Waarom niet?", vraagt hij zich hardop af. "Ik heb gezegd dat ik daar richting het einde van het seizoen wil staan. We zijn nu op het begin. Ik ben vooral blij dat ik weer negentig minuten kan spelen. Ik wil gewoon lekker voetballen."

De vraag of Heracles momenteel het plafond is, vindt Willems moeilijk te beantwoorden. "Ja en nee. Ik heb ook bij Eintracht Frankfurt gezeten. Iedereen keek mij raar aan toen ik daar naartoe ging, omdat die club bijna gedegradeerd was. Een jaar later speelden ze wel gewoon in de Champions League. Was ik daar gebleven, dan had ik bij een gezonde club in de Champions League gespeeld. Er zijn ook spelers die naar grote clubs gaan en vervolgens niet presteren. Dan heb ik liever mijn carrière, met op papier mindere clubs waar ik veel heb bereikt."

Jetro Willems in dienst van Newcastle United.

'Open sollicitatie'
Vorig jaar zorgde Willems voor de nodige ophef, toen hij op Twitter hintte op een terugkeer bij PSV. "M'n zoontje voor de wedstrijd: 'Papa je maakt op 24 mei een transfer naar PSV. Ik: 'Haha, oh ja? Zou wel mooi zijn", luidde de post van de linkervleugelverdediger. Waar velen het als een open sollicitatie zagen, was dat nooit Willems intentie. "Nee man. Dan zou ik het ze nu kwalijk moeten nemen dat ze een andere linksback hebben genomen. Als ik echt zou solliciteren, zou ik het niet op Twitter zetten. Je weet hoe mensen zijn. Ze nemen alles persoonlijk."

Het contact met algemeen directeur Marcel Brands is er wel nog altijd. "Marcel is heel goed voor mij geweest in de jaren bij PSV. We hebben daarna veel contact gehouden. Zoals ik zeg: hij is als een vader voor mij. Hij is hetzelfde als ik qua karakter. Een warme man waar je altijd mee kan praten en die altijd naar een oplossing zoekt. Ik ben heel goed met Marcel. Van een open sollicitatie is alleen nooit sprake geweest. Ik denk niet eens dat hij Twitter heeft. Dan had ik dat wel op een andere manier gedaan."

Willems is nog altijd goed met Marcel Brands. "Hij is als een vader voor mij."

Ook heeft Willems nog altijd contact met zijn voormalig ploeggenoten van Oranje en PSV. Met Memphis Depay zou hij graag nog eens een duo willen vormen. "Kijken of het nog als vanouds is", lacht Willems. "Maar ook met Wijnaldum. Dat zijn gewoon maatjes. Ik heb ook goed contact met Dumfries en Geertruida. Geertruida ken ik al sinds hij klein was. Hij heeft ook bij Sparta gespeeld, is een jongen van Zuid (Rotterdam-Zuid, red.). We hebben het toch maar mooi geflikt."

Taboes doorbreken
Iemand die tegenwoordig de handen op elkaar krijgt in het Philips Stadion is Noa Lang. De buitenspeler geldt net als Willems als een van de publiekslievelingen en timmert daarnaast aan de weg als rapper. Een goede zaak, vindt Willems. "Als hij het leuk vindt om te doen, moet hij dat lekker doen. Iedereen heeft zijn mening, maar hij moet lekker doen waar hij zich goed bij voelt. Buiten het voetbal om, waarom niet? De een speelt piano, de ander is druk met crypto en die bullshit. Noa rapt."

Willems pleit ervoor dat taboes vaker doorbroken worden. "Voetbal is van de oude stempel. Vroeger had je dat niet. Dat soort dingen waren taboe. Er is ook gewoon een leven naast het voetbal. Je wil toch niet zeggen dat spelers nog steeds voetballer zijn als ze naar huis gaan? Als een jongen dat leuk vindt om te doen, als dat zijn passie naast het voetbal is, waarom niet? Hij is niet de eerste en ook niet de laatste."

Dat Lang vaak onderwerp van gesprek is vanwege zijn gedrag, kan Willems met zijn hoofd niet bij. "Ik vind het te gek voor woorden dat iedereen zegt dat hij normaal moet doen. Verslaggevers en analisten op televisie hebben toch naast hun werk ook dingen die ze leuk vinden om te doen? Johan Derksen bijvoorbeeld, die heeft een eigen radioshow. Ik zeg toch ook niet dat hij geen radio meer mag maken. Als iemand een slechte wedstrijd speelt mag dat gerust benoemd worden. Maar laten we spelers buiten het veld iets meer in hun waarde laten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft grotendeels gelijk naar mijn mening en ik vind het ook een interessant interview. Sowieso komt hij erg volwassen over.

Betreft Noa Lang echter vind ik dat hij een beetje selectief shopt, al heeft hij deels ook wel weer gelijk. De kritiek rond hem gaat namelijk nauwelijks over z'n hobby's, maar vooral over zijn gedrag. Daar zitten wel verbeterpunten. Hij laat zich soms helemaal gaan en dat belemmert hem in zijn spel. Bovendien benadeel je jezelf dan ook. Soms heeft hij gewoon momenten dat hij z'n emoties niet de baas is. Dat neemt niet weg dat de kritiek vaak ook gaat over z'n accent; toch iets dat niet heel erg relevant is.

26 september 2023 om 15:42

Klopt tis voornamelijk Noa zijn accent. Moet zeggen dat ik Noa zijn interviews nu wel wat beter aan kan horen. Voor zijn tijd bij psv leek het bij elke interview alsof hij schijt heeft aan alles en totaal geen interesse toont. Kan er ook nog steeds niet bij hoe je zo’n accent kunt hebben met Nederlandse ouders maar dat terzijde

26 september 2023 om 16:01

Hij heeft een Surinaamse vader. Kan het nu wel?

26 september 2023 om 16:07

"kan er ook nog steeds niet bij hoe je zo’n accent kunt hebben met Nederlandse ouders maar dat terzijde."

Lang heeft een Surinaamse biologische vader en al sinds z'n vierde een Marokkaanse stiefvader (nourdin Boukhari).

26 september 2023 om 16:41

Behoorlijk interessant accent heeft hij dan. En met een Nederlandse moeder verwacht ik het verschil ook niet groot. Het is ook echt de keus van Noa zelf om zo’n accent op te zetten en niet omdat zijn vader Surinaams is ben ik van mening. Ken genoeg mensen waarvan beide ouders uit andere werelddelen komen en ze thuis ook dus niet Nederlands praten. Maar heel goed Nederlands kunnen en het ook goed willen praten. Bij Noa heb ik toch gewoon de indruk dat hij die interesse niet heeft en liever z’n accent gebruikt. Staat ook los van z’n voetbalkwaliteiten en moet hij ook zelf weten natuurlijk maar de kritiek van mensen als Derksen/Eus gaat voornamelijk daarover.

26 september 2023 om 16:41

" Kan er ook nog steeds niet bij hoe je zo’n accent kunt hebben met Nederlandse ouders maar dat terzijde"

Heb je misschien een idee hoe vaak dit al is uitgelegd door Noa Lang, maar ook door andere bezoekers van deze en vergelijkbare websites?

Maar het hoeft geen excuus te zijn, inderdaad. Een accent is in bepaalde gevallen iets wat je jezelf aanleert. Ik ken mensen die vanuit huis ook Papiamentu of Arabisch hebben hebben meegekregen, maar aan de telefoon als een "theo" klinken.

26 september 2023 om 16:48

Klopt Tjeerd dat bedoelde ik er ook mee te zeggen. Maar omdat Willems over Derksen begint. Gaat het voornamelijk om z’n uitstraling ipv Noa z’n voetbalkwaliteiten

26 september 2023 om 16:49

Valt allemaal wel mee, het heeft er imo meer mee te maken waar je opgroeit.

Taylor praat ook met een accentje, hoor ik nooit iemand over.

26 september 2023 om 16:54

Ja of het accent van Meerdink van AZ wordt ook al een mening over gegeven

26 september 2023 om 21:45

Vond je Ten Hag wel kunnen? Ook gewoon Nederlands, maar ohhh wat een accent. Of geldt dat alleen als t een accent is dat van buiten NL zou moeten komen?

27 september 2023 om 06:03

Zan inderdaad, hoe typisch en hypocriet is dat wel niet?

27 september 2023 om 09:38

"vond je Ten Hag wel kunnen? Ook gewoon Nederlands, maar ohhh wat een accent. Of geldt dat alleen als t een accent is dat van buiten NL zou moeten komen?"

Om eerlijk te zijn werd ten Hag "alleen" te kakken gezet vanwege zijn accent en de manier waarop hij sprak, maar de lading die erachter zat is wel anders dan bij Noa Lang. Zie hiervoor de tweede vraag in je reactie.

27 september 2023 om 10:19

Ik denk dat het meer met je vrienden/netwerk te maken heeft dan met je ouders. Ik heb een beetje een Gronings accent gekregen omdat ik in een Gronings dorp ben opgegroeid. Mijn moeder komt uit Indonesië en mijn vader uit Amsterdam. Ik heb nooit ook maar een beetje het accent van mijn ouders overgenomen.

26 september 2023 om 15:43

Mwah! Lang wordt juist te weinig beoordeeld op zijn voetballende kwaliteiten en te veel op zijn manier van overkomen. Die momenten dat dit zijn spel beïnvloedt herken ik niet. Ik denk dat zijn attitude juist positief naar voren komt in zijn spel. Zo was hij naar mijn mening zo’n beetje de enige (met Boscagli misschien) die tegen Arsenal met lef en ‘schijt’ speelde.

26 september 2023 om 15:54

Het is ook niet iedere wedstrijd, maar Lang heeft wel de neiging z'n emoties niet te baas te zijn. Tot nog toe komt dat ook niet voor en zolang PSV het goed blijft doen zal dat niet snel veranderen, maar als het straks even minder gaat, komt dat ongetwijfeld wel weer tevoorschijn. Dat is overigens ook geen aanval richting Lang, maar het is wel een verbeterpunt van hem. Z'n accent of wat dan ook interesseren me sowieso niet. Daar ga ik iemand ook niet op beoordelen.

26 september 2023 om 16:38

@sirius
Je bent een mooi voorbeeld van Confirmation Bias .

Lang doet het geweldig bij psv en is bepalend voor Psv's huidige vorm en succes.

26 september 2023 om 20:21

Aldus de PSV-supporter. En nee, ik heb geen confirmation bias. Ik baseer dit op meerdere opstootjes in de Belgische competitie en z'n vele kaarten daar. In nog geen 3.500 minuten 11 gele kaarten en over 2 seizoenen genomen in alle competities (voor dit seizoen) 21(!) gele kaarten. Dat is al ontzettend veel voor een verdediger, laat staan een aanvaller. Misschien handig om het de volgende keer bij daadwerkelijke argumenten te houden in plaats van het op de man te spelen omdat je zelf de nieuwe smaakmaker niet kritisch wenst te benaderen?

Ii denk dat Derksen zelf wel bepaalt waar hij wel of niet over praat. Willems heeft gewoon de pest op Derksen omdat hij dik terug kwam in Nederland en Derksen dat onprofessioneel vindt. Dat is zijn mening. Willems wil dan meer "respect" maar iedereen heeft gewoon recht op een eigen mening hoor Jetro.

26 september 2023 om 15:44

En dus jetro ook!

26 september 2023 om 15:50

En zo heeft Willems ook recht op een eigen mening. En die mag hij desgevraagd ook verkondigen meer doet hij niet.

26 september 2023 om 15:52

Zit die Derksen-pyjama lekker, dutchy? Je draait het nu prachtig om. Willems zegt nergens dat Derksen zijn mening niet mag uiten... Sterker nog, jouw lievelingszeurkous is vaak degene die maar wat te graag concludeert dat iemand ´beter zijn mond kan houden´...

Beetje omgekeerde wereld, niet?

26 september 2023 om 15:57

Misschien had je het artikel moeten lezen. Willems stelt juist dat je een ander niet moet vertellen wat ze wel of niet moeten doen en dat hij dat ook niet doet. Met dat laatste gebruikt hij Derksen als voorbeeld, omdat Derksen dat juist deed bij Lang. De volgende keer misschien even tot 10 tellen...

26 september 2023 om 15:58

Dat is toch precies het punt dat Willems maakt? Stuk wel gelezen?

26 september 2023 om 16:04

Heb je het wel gelezen?

Als het op Noa Lang aankomt, dan zoek sommige mensen spijkers op laag water. De "henkjes en Ingridjes" onder ons zien weliswaar een (op het eerste oog) Nederlands jochie, maar vallen vervolgens over zijn zogenaamd oh zo verschrikkelijk accent en "straattaal".
En dan rapt hij ook nog eens, och och och.

Dat is een combinatie waar menig nuchtere boerke van walgt. Je zou aan de hand van hun reacties bijna gaan denken dat het hebben van zo'n accent en het maken van rapmuziek je een mindere persoon en voetballer maakt. Hoe vaak doet men alsof de raps van Depay, die hij nota bene in zijn vrije tijd maakt, ten koste gaan van zijn prestaties op het veld?

In dit soort gevallen is het meer een kwestie van "ik kan mezelf niet met hem vergelijken en daarom past hij niet binnen mijn stramien van hoe het zou moeten zijn".

Beoordeel hem op zijn mogelijk beroerde spel of belabberde mentaliteit wat hij laat zijn tijdens trainingen.
Als hij geen strafbare feiten pleegt of zich zwaar misdraagt, dan zie ik geen reden om hem zo aan te pakken.

26 september 2023 om 18:28

Haha de hypocrisie in deze post. Alle Ingrid’s en Henk’s ‘boerkes’ noemen om vervolgens verontwaardigd te zijn over een mening om een accent.

Genoeg internet voor vandaag.

27 september 2023 om 06:08

Zan tuurlijk niet allemaal, maar het zijn toch veel autochtone Nederlanders die over zijn "accent" vallen. Geen allochtone Nederlander heb ik over zijn "accent" gehoord.

27 september 2023 om 08:01

Ik ben een allochtone Nederlander en ik vind zijn accent ook belachelijk, alleen zie ik ook dat hij een jonge twintiger is en weet uit ervaring dat dit er wel uit gaat met de tijd. Je wordt steeds volwassener, je krijgt een carrière, allemaal nieuwe invloeden die ervoor zorgen dat je die straattaal/mentaliteit er met de tijd uitgroeit. Uiteraard niet bij iedereen, maar goed. Denk dat velen vergeten hoe jong deze gastjes zijn.

27 september 2023 om 09:36

"haha de hypocrisie in deze post. "

Waar zit de hypocrisie?

Een jongen die racistisch werd bejegend o.a. omdat hij een "accentje" heeft. Dat gaat wel verder dan een mening.

27 september 2023 om 10:22

Je speelt de verontwaardiging zelve omdat een voetballer kritiek krijgt op zijn accent om vervolgens Nederlanders op precies eenzelfde wijze weg te zetten.

Ingridjes en Henkies zijn ‘boerkes’ volgens jou, lekker allemaal over een kam scheren, kan jou het schelen. Ik verwacht van iemand met zo’n reactie ook niet veel zelfreflectie, dus je zult het wel niet zien, maar dat betekent nog niet dat het er niet is.

Hypocriet.

27 september 2023 om 07:40

Is toch ook gewoon logisch. Al die straattaal en zogenaamde rap heeft gewoon een ongelooflijk negatieve invloed op vooral jongeren en dus de hele maatschappij. Dus gewoon lekker normaal doen. En dat heeft verder niks met Henkjes en Ingridjes te maken.

27 september 2023 om 09:32

"al die straattaal en zogenaamde rap heeft gewoon een ongelooflijk negatieve invloed op vooral jongeren en dus de hele maatschappij."

Hoe weet en meet je dat beide zaken onze maatschappij devalueren? Je kan naar rapmuziek luisteren of dit maken en een beetje straattaal, op gepaste momenten, bezigen en nog steeds normaal functioneren.

"dus gewoon lekker normaal doen."

Normaal volgens wie? Wat is "normaal" Wie bepaalt de hierin de norm? "henk en Ingrid"?
Je bent niet meteen abnormaal als je naar rapmuziek luistert. Bovendien wordt alles wat niet Nederlands in de oren klinkt direct als straattaal weggeschreven, terwijl het vaak voorkomt dat het geen straattaal is, maar ja... wat de boer niet kent, dat vreet hij niet...
En dat heeft naar mijn mening voor een deel wel met Henkjes en Ingrid te maken.

27 september 2023 om 10:24

“Bovendien wordt alles wat niet Nederlands in de oren klinkt direct als straattaal weggeschreven”

Door wie? Hoe weet en meet je dit objectief? Je redeneert vanuit je eigen omgeving en brengt de mening van de meerderheid in jouw omgeving als de absolute waarheid.

Je laatste zin bevestigt dit nogmaals. Ik weet niet wat Henk en Ingrid je hebben aangedaan, maar ik zou me eroverheen proberen te zetten maat.

28 september 2023 om 11:02

@ Tjeerd

ja... wat de boer niet kent, dat vreet hij niet...

Willems heeft nog contact met:

Memphis
Wijnaldum
Dumfries
Geertruida
Valt je iets op aan dit rijtje?
Moet een blanke voetballer eens doen, zo'n rijtje met "identieke" vrienden opnoemen.
Valt kwart voetbalzone (the usual suspects) weer over ze heen met zwart georienteerde vooroordelen.

Verder beschuldig je Sirius hierboven van confirmation bias. Maar dit is gewoon empirische kennis. Is al duizenden keren voorgekomen maar is (nog) niet aan te tonen want uiteraard nooit onderzocht.
Maar ik zal je alvast 2 voorbeelden opnoemen:
Suarez
Berghuis
Allebei verachtelijke spelers waar het beter mee ging toen ze in een winnend team terecht kwamen. Maar oh wee als het minder gaat, dan komen die oude gewoontes heel snel terug.

Ook terecht dat Zanazanyan je een hypocriet noemt met je ridicule verwijzingen naar Henk en Ingrid.

Ik kan er maar niet over uit dat voetballers van tegenwoordig vol blijven houden dat het doodnormaal is dat je als voetballer ook nog rapt, de socials bijhoudt, interesse hebt in mode, auto's, geld, reisjes, bitches en weet ik wat allemaal. Geen wonder dat geen van die wonderbois aan de absolute top staat.

Om de absolute top te bereiken heb je heel veel focus en toewijding nodig. En rust, heel veel rust en regelmaat. Dat is een ijzeren wet in de topsport.
Prima dat je er allerlei activiteiten naast doet, maar dan haal je de absolute top vrijwel nooit. En als je je dan als grote vedette gedraagt ben je wat mij betreft gewoon heel erg af.

26 september 2023 om 17:39Dat geen van deze wonderboys aan de top staat komt doordat het maar een heel klein aantal is, over hoeveel rappende voetballers hebben we het nu? 10, gaat toch helemaal nergens over?. De helft van de NBA rapt zo'n beetje, daar zitten toppers bij en ook categorie Lang. Lebron, Shaq, Kobe, Iverson, Lillard etc. Zo lang het geen Bo Jackson achtige hobby's zijn is er totaal geen probleem (Bo Jackson noemde in de NFL spelen, na het MLB seizoen een hobby, hij vergeleek het met vissen en jagen). Bo werd trouwens wel all star in beide sporten ondanks dat hij maar een half seizoen in de NFL speelde en dat zonder enige voorbereiding.

Zo'n Michael Jordan stond gigantisch vaak op de golfbaan. Rodman vond tussen 2 playoffs wedstrijden het een goed moment om te gaan show worstelen. Deion Sanders wordt gezien als een van de beste cornersbacks aller tijden in de NFL en heeft daarnaast 600! MLB wedstrijden gespeeld, daarnaast ook nog ergens tijd gehad om een compleet rapalbum uit te brengen. Roy Jones Jr (meervoudig kampioen in meerdere gewichten) speelde een semi pro basketbal wedstrijd in de ochtend voor zijn titelverdediging, ook meerdere rapalbums. Allemaal toppers in hun sport

26 september 2023 om 19:06

Primetime
Het is niet helemaal waar wat je zegt. Juist Kobe en ook LeBron staan juist bekend om alles te geven voor hun sport en elke dag beter te worden en niet bezig te zijn met veel randzaken. Daarom dat een Lebron al ruim 20 jaar aan de top staat, en Kobe Bryant bekend stond om zijn mamba-mentality.
Doet verder niet af aan je punt trouwens, maar wilde het toch even kwijt.
In het geval van Shaq is het ook niet helemaal een goed punt, want die trainde bijna nooit (volgens hemzelf en kobe) en was gewoon fysiek heel dominant aangelegd.

On topic: laat voetballers lekker doen wat ze willen in hun vrije tijd zolang het maar binnen de wet blijft (uhum promes). Er bestaat ook voor topsporters zoiets als arbeids-rust verhouding

26 september 2023 om 19:19
@mr,305, je kan die nummers gewoon terugvinden op Youtube hoor. Kobe heeft rustig een hele album.

Kobe Bryant - Visions LP 2000 [Rap Album]
It Ain't Easy - Lebron James ft. Kevin Durant

De discussie was of je de absolute top kon bereiken. Die heeft Shaq echt wel bereikt

26 september 2023 om 19:42

Excuus, daar was ik niet van op de hoogte. En ik zeg nergens dat shaq de top niet heeft bereikt. Zeg alleen dat die sowieso heel weinig trainde en dat zoals hij zelf ook zegt, er veel meer uit had kunnen halen als die dat wel deed.Daarnaast zeg ik dat ik het met je eens ben, alleen dat ik sommige vergelijkingen een beetje scheef vond.

26 september 2023 om 22:36

@mr.305, mijn reactie was op dat je veel focus en toewijding nodig had en op de vele activiteiten. Toewijding had Shaq dus lang niet volledig, andere activiteiten des te meer. Toch de top behaald. Dat lijkt me juist een van de beste voorbeelden.

26 september 2023 om 21:50

Wat een onzin, Nick. De gemiddelde voetballer komt op de club, ontbijt misschien, de gym in, trainen en is rond 14u klaar met zijn werkdag. Mogen ze daarna hun huis niet uit en moeten ze alleen thuis rusten? Die jongens kunnen toch ook gewoon iets anders leuk of interessant vinden? Doen de echte toppers ook gewoon hoor, zelfssss ronaldo en messi

27 september 2023 om 00:34@d4vid, die jongens zijn zo rijk dat ze ook gewoon een studio in huis kunnen laten bouwen

27 september 2023 om 14:45

Precies gewoon van die uit de hand gelopen hobbies ik weet nog dat Ronaldinho een hele discotheek had in zijn kelder geloof me daar kwamen gasten Berlusconi over de vloer voor een bunga bunga feestje! En Noa7k op je feestje is te veel in dit saaie holland!

Jetro wat een held en wat een trap had hij. Top duo met Luuk.

27 september 2023 om 01:25

Luuk doet het wederom uitstekend in het Eindhoven’s licht, maar als hij een Jetro of Angelino als back zou hebben dit seizoen dan was het nog mooier geweest! Beste aanvallende kopper van de wereld! Krijgt vaak kritiek, maar man wat zou ik Luuk nog een Jetro gunnen!

Goed interview! Jammer dat er dan voor deze kop wordt gekozen.

Jetro is een topper, hij kan zelfs een kunstje op de fiets..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren