Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse geeft vertrek Van den Brom toe: 'Dit is bijzonder spijtig'

Laatste update:
/

Hoewel Anderlecht en Vitesse nog niet met officiële communiqués zijn gekomen, ziet het ernaar uit dat John van den Brom woensdag aangesteld wordt als nieuwe trainer in België. De oud-middenvelder, die Vitesse in zijn eerste seizoen naar de play-offs voor Europees voetbal loodste, kon de lokroep van Anderlecht niet weerstaan en zou ervan gebaald hebben dat Merab Jordania zich niet sterker maakte voor zijn aanblijven.

Vanuit het Vitesse-kamp wordt inmiddels bevestigd dat Van den Brom zal vertrekken. “Dit is bijzonder spijtig”, zegt directeur Paul van der Kraan, die dinsdagmiddag nog repte over een afspraak met zijn trainer over het nieuwe seizoen bij Vitesse. Van den Brom zelf zat toen al in Brussel, om daar te praten met Anderlecht over het opvolgen van Ariël Jacobs.

Van der Kraan gaat in gesprek met Omroep Gelderland niet in op andere vragen en details. “Ik weet alle feiten nog niet. Pas als dat zo is, wil ik verder reageren”, aldus de directeur van de Arnhemse vereniging. Sinds enkele dagen gaat het gerucht dat Fred Rutten de opvolger zal worden van Van den Brom in het Gelredome.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dat krijg je als je zo'n galbak met geld als directeur hebt, je zal toch echt af en toe naar de trainer moeten luisteren. Was het zo geweest dat Van de Brom zijn aankopen had gekregen, had hij niks te klagen gehad en had hij Anderlecht ook wel aan de kant geschoven!!!
Mooie stap voor Van de Brom, hopelijk zien we hem met Anderlecht volgend jaar in de 1ste ronde van de CL!

30 mei 2012 om 10:57

Ben het gedeeltelijk met je eens, Maar zou het niet een keer zo zijn dat John puur & alleen met John bezig is? 1 Jaar Ado & Naar zijn droomclub vitesse & nu na 1 jaar vitesse naar zijn volgende droomclub Anderlecht?

Zoals ik al eerder heb gezegt in het topic waar alles opgelost leek te zijn : Waar rook is is vuur & dat blijkt nu wel, Wel opvallend dat Johan Derksen heel lang geleden al had gezegt dat het niet boterde tussen jordania & john, Jordania ziet vitesse als een handelshuis waar john gewoon de beste spelers opstelde dit was tegen het zere been van Jordania.

Wanbeleid ten top daar in arnhem, Je heb Butnerr je haalt Vanaanholt ?? Je heb Bony & je haalt nog 3 spitsen Reis Havenaar & Die servische, Owja en haal ook nog maar een spits op bij de amatuers, Je vraagt om een rechtsbuiten & er komen 5 linksbacks.

30 mei 2012 om 11:10

Je 1e en 2e alinea spreken elkaar tegen. Aangezien het een vraagstelling is, denk ik dat het antwoord nee is. Dat baseer ik op je 2e alinea. Ik denk ook dat dat de waarheid is.
Merab zit sinds zijn komst alleen maar spelers te huren of te kopen, van grotere clubs. Hij probeert de spelers weer aan de gang te krijgen en snel door te verkopen. Er worden alleen jonge spelers gehaald. Dan ben je een handelshuis. Wat Vitesse nodig heeft zijn meer typetjes Hofs of Janssen. Die hebben dan geen restwaarde en dat ziet Merab niet zitten.

Zijn grote woorden als n 3 jaar worden we kampioen, missen elk doel als je zo handelt.

30 mei 2012 om 12:54

Waar baseer jij je uitspraken op. Volgens mij gaat get hartstikke goed met vitesse. En als rutten komt lijkt het mijns inziens niet op een achteruitgang?

30 mei 2012 om 11:00

Hoezo, vd brom heeft miskopen zoals aborah en vd Heijden mogen doen. ook Hofs en Velthuizen zijn op zijn inspraak teruggekomen. Hij had dus wel degelijk inspraak in het transferbeleid.

30 mei 2012 om 11:09

Waar baseer jij het op dat vitesse een kille club is? Blijkbaar kom jij vaak op kantoor, bezoek je trainingen en wedstrijden? Het zal toch niet zijn dat jij je mening baseert op selectieve berichtgeving uit de media?

Is het aanwinst voor Anderlecht? Kende hem namelijk niet als Belg..

30 mei 2012 om 10:50

HIj heeft bij ado meer gepresteerd dan bij Vitesse vindt ik. Maar het is een hele goeie trainer volgens mij.

30 mei 2012 om 11:13

Hij heeft bij Ado erg goed gedaan, maar de kern van Ado zat daar al een tijdje.
Bij Vitesse kreeg hij veel spelers die hij niet eens wilde. Toc heeft hij het niet slecht gedaan. Vitesse is 6e geëindigd. Ook wel het maximale gezien hun selectie. Tevens waren de top 6 dit jaar wel een stuk beter. Vitesse heeft weinig punten tegen hen behaald.

30 mei 2012 om 11:20

hij is 7e geindigd met vitesse

30 mei 2012 om 11:36

John van den Brom staat bekend als een trainer die een team kan smeden als de beste. Hij zorgt ervoor dat de neuzen allemaal dezelfde richting op wijzen en formuleert een duidelijke doelstelling na deze goed overdacht te hebben. Hij kan met alle soorten spelers goed overweg en maakt de meeste spelers in zijn selectie beter (in korte tijd). Tevens goed met de media en erg meelevend, vandaar valt hij ook vaak in de smaak bij de supporters. Dit zijn m.i. zijn positieve kanten. Dat hij niet voor aanvallend voetbal gaat vind ik persoonlijk wel jammer, maar het levert hem wel resultaat op. Daar valt dan ook minder voor te zeggen.

30 mei 2012 om 11:37

Na de playoffs is hij 6de geworden. Plaats 7 geeft namelijk geen recht op EL voetbal... RKC is 7de geworden en Twente 8ste.

30 mei 2012 om 11:39

@derailer. In het eindklassement is Vitesse boven Twente gekomen, omdat Vitesse de play-offs gewonnen heeft.

30 mei 2012 om 10:51

Ja is wel een goede coach hoor. heeft ADO en Vitesse achter elkaar in Europa in laten gaan. vooral met ADO was het erg knap.

30 mei 2012 om 10:59

Onderschat zijn prestatie bij Vitesse ook niet, is toch bijzonder moeilijk werken met een aantal jongens die uit hele andere culturen komen zoals Annan, Chanturia, Kalas, Kashia, Yashuda, Bony, Ibarra etc. Hij heeft dat toch redelijk tot goed gemanaged. Wat mij wel tegenvalt aan Van der Brom is dat hij 2 weken geleden nog zei: ''ik blijf bij Vitesse, aan mij zal het in elk geval niet liggen''. Tuurlijk hoor je dat soort praatjes wel vaker maar Van den Brom is toch een clubman, van hem had ik niet verwacht dat hij zijn belofte zou breken. Of hij moet er natuurlijk uitgewerkt zijn van bovenaf. Ik ben benieuwd naar het hele verhaal.

30 mei 2012 om 11:10

Hij heeft eigenlijk precies hetzelfde spelletje gespeeld als vorig jaar bij Ado. Echt betrouwbaar komt hij nou niet meer over...

30 mei 2012 om 11:01

@footballfan9
Denk het niet. Heeft aardig gepresteerd bij Ado maar dit jaar niet zo indrukwekkend hoor. Heeft opzicht een goede elftal maar is maar net via playoffs in de EL gekomen

Anderlecht is toch wel andere koek he, de kampioen van Belgie en hebben een uitstekende elftal. hij moet daar kampioen worden anders doet hij het verkeer, en ik denk dat Anderlecht de verkeerde man heeft. Jullie moeten iemand hebben met uitstraling en een boegbeeld, Van den Brom is dat niet.

30 mei 2012 om 11:07

Anderlecht heeft nogal veel "moeilijke" jongens, met name Mbokani, Jova, .. . Hopelijk kan van der Brom ze in het gareel houden

30 mei 2012 om 11:11

John is een goede veldtrainer maar een tactisch onbenul.
Heb dit seizoen heel veel wedstrijden gezien die niet om aan te gluren waren.
Altijd verdedigend (met geweldige aanvallers in de selectie) en zijn vriendjes Jan-arie en Aborah in de basis.
Verdienste van EL voetbal is te danken aan gelukkig tot stand gekomen overwinningen (nec uit, Heracles uit, etc) maar vooral door Bony, Annan, Kalas, Buttner en Kashia.
Met deze selectie had elke trainer minimaal 7e kunnen worden.
Vergeet niet dat Vites geen enkele wedstrijd tegen de top 6 winnend heeft kunnen afsluiten.
Opstelling en wissels vaak onbegrijpelijk.
John het gaat je goed maar ben er niet rouwig om dat je gaat. Next!

Jammer, vond Van den Brom echt de ideale trainer voor Vitesse. Kent de club goed en heeft er zelf ook gespeeld. Wel een prima trainer voor Anderlecht.

Ben heel benieuwd wat er komende zomer gaat gebeuren bij Vitesse, nieuwe coach en zullen natuurlijk ook weer wat geïnvesteerd gaan worden in nieuwe spelers (De Bruyne?). Zal toch een kampioenswaardig elftal moeten staan volgend seizoen.

Vorig jaar nog met een hoop bombarie naar Vitesse. Clubliefde is niets meer waard.

30 mei 2012 om 11:27

Deze stelling komt mij iets te vroeg. Ik zou uit de monden van Jordanie en Van den Brom willen horen, wat er daadwerkelijk gespeeld heeft.

30 mei 2012 om 12:19

Clubliefde is als hij aan het eind van zijn training carrière nog even terug komt bij Vitesse om ze nog een jaartje te trainen he;.. Maar nee zonder gekheid, clubliefde? Wat heeft hij dan met Vitesse? Clubliefde bestaat volgens mij alleen voor de fans;

Zonde voor Vitesse. Goede trainer. Maar Anderlecht is ook wel een flinke stap omhoog natuurlijk. Maar er zal wel iets gespeeld hebben tussen hem en Jordania, want kan me niet voorstellen dat hij zomaar weggaat bij Vitesse.

30 mei 2012 om 11:01

Een flinke stap omhoog? Qua naam misschien ja, qua mogelijkheden weet ik het zo net nog niet. Vitesse heeft ontzettend veel financiele mogelijkheden, een mooi en modern stadion en binnen enkele jaren een fantastisch trainings/jeugdcomplex. Vitesse is aan een zeer mooi project bezig en kan binnen enkele jaren tot de top van Nederland behoren. De top van Nederland is toch even wat hoger dan de top in Belgie.

30 mei 2012 om 11:14

Al is de kans op een kampioenschap met Anderlecht vele malen groter dan met Vitesse. Zie Vitesse, ondanks de mogelijkheden, niet zomaar even voorbij PSV en Ajax gaan. Die clubs hebben veel meer aantrekkingskracht dan Vitesse. Je ziet ook nog steeds bij Twente dat spelers naar Ajax of PSV gaan.

Anderlecht moet kampioen worden, Vitesse niet. Ook de kans op CL is bij Anderlecht vele malen groter. Anderlecht heeft veel meer fans en een grotere historie.

30 mei 2012 om 11:40

Het voordeel voor clubs als Vitesse, FC Twente en in mindere mate AZ, is dat Ajax en PSV ook elk jaar worden beroofd van hun sterspelers. Het is dus in principe gewoon wel mogelijk om kampioen te worden met Vitesse, dat is de laatste jaren ook wel gebleken.

Hij had toch zoveel clubliefde voor Vitesse..

30 mei 2012 om 10:57

@ Zinofr

Als de eigenaar zich niet sterkt maakt voor je aanblijven en al meerdere keren naar buiten is gekomen dat hij niet zo gecharmeerd van je is, dan moet je hem voor zijn en zo snel mogelijk vertrekken. Anderlecht is een mooie club en ik kan het dan ook volledig begrijpen.

30 mei 2012 om 10:58

Als de liefde niet wederkerig blijkt, wat moet je dan doen?

Nu pas nieuws dat het zeker is te wel iedereen het allang aan zag komen.
Het liep denkt ik niet zo goed met Jordania en van der Brom.
Hij dacht als het even wat minder gaat ontslaat hij me en dan kan ik zo'n kans naar Anderelcht niet meer pakken verlopig.
Fred Rutten lijkt me een goede optie. maar dan moet Rutten natuurlijk wel willen.

Ik vind John van den Brom een hele goede trainer. Bij Ado den Haag is hij hard geworden en heeft hij geleerd hoe hij met die haagse knullen moet omgaan. Hij komt over het algemeen over dat hij weet waar hij over praat en maakt de goede keuzes (afgezien van het Ajax incidentje) .
Bij Vitesse heeft hij het daarna ook erg goed gedaan en ze geloost naar Europees voetbal.

Één van de leukste trainers om aan het werk te zien in de Eredivisie. Daar gaan we nog veel van horen.

Rutten is een goede trainer, kan spelers beter maken en een ploeg verzorgd voetbal laten spelen. Hij is alleen absoluut geen hoofdcoach, groot gebrek aan het scherp krijgen van spelers, motivatiespeech of donderspeech kan hij niet.

een hele goede assistent maar absoluut geen hoofdtrainer. Zeker niet voor een ploeg die kampioen van Nederland wil worden.

Met hem gaat vitesse dus nooit kampioen worden, ze zullen simpelweg vrijwel alle toppers verliezen als de tegenstander wel de absolute wil heeft om te willen winnen.

Die Van der Kraan maar ook Ted van Leeuwen moeten zich toch ook regelmatig in hun hemd gezet voelen. Dan ben je algemeen directeur en dan weet je voortdurend niks over allerlei belangrijke ontwikkelingen binnen je club. Alles gaat via Jordania, en als de pers er al lucht van heeft moet jij nog geïnformeerd worden.

30 mei 2012 om 11:23

Geloof me. We hebben liever dat Jordania alles regelt dan P vd Kraan en Ted van Leeuwen.

30 mei 2012 om 11:53

Maar waarom laat ie dan twee van die handpoppen rondlopen?

30 mei 2012 om 12:26

Tja hoort bij een voetbalclub he een directeur en een td.

Van den Brom is een goede carriére aan het opbouwen. Het is te hopen voor hem dat hij kampioen word met Anderlecht want anders begint geen één club meer aan hem. Predikaat 1 seizoen trainertje krijgt hij nu opgespeld

Word wel leuk die Belgische competitie nu: Jans bij Luik, Been bij Genk en vd Brom bij Anderlecht. Ik ga het volgen komend seizoen!! Jullie ook?

30 mei 2012 om 11:02

En Adrie Koster bij Beerschot en Harm Van Veldhoven (halve Nederlander/belg) bij KV Mechelen

30 mei 2012 om 11:05

Inderdaad, die was ik nog vergeten. Nederlandse trainers zijn populair bij onze zuiderburen

30 mei 2012 om 11:11

Als ik me niet vergis is Dennis van Wijk ook actief in de Belgische competitie! Er zijn inderdaad een hoop Nederlandse trainers actief straks in België, dat is toch wel een reden om het wat meer te gaan volgen hoewel de competitie mij verder niet echt aanspreekt.

Dit heeft mij echt verrast. De stap van ado naar vitesse was heel erg begrijpelijk, tenzij het tussen jordania en john niet boterde, snap ik de stap naar anderlecht niet. Je hebt de doelstelling gehaald, volgend jaar beschik je zo goed als over de zelfde spelers + een aantal versterkingen, je gaat europa in en hebt doorgroeimogelijkheden in de eredivisie. Natuurlijk is anderlecht wel al een stap omhoog, je speelt om het kampioenschap én je kan je plaatsen voor de CL. Maar om daarvoor na 1 jaar de vitessedroom te bonjouren, 'de club van zijn hart' is erg opvallend te noemen.

Dat is zeker jammer voor Vitesse... John v/d Brom is eigenlijk de juiste man voor Vitesse en het begon eindelijk te draaien, dit moet toch op de een of andere hard aankomen. Ik moet nog maar zien of een andere trainer (fred Rutten bijvoorbeeld) hetzelfde of zelfs beter kan presteren als v/d Brom. Aan de andere kant is Anderlecht natuurlijk een prachtige club en is het begrijpelijk dat hij daar graag naar toe wilt. Jammer dat deze man Nederland gaat verlaten, maar het is hem gegund. Wat hij heeft gepresteerd met ADO Den Haag en Vitesse is verdomd knap, ik hoop dat hij het bij Anderlecht ook waar kan maken!

Dit was wel te verwachten. Jordania en Van den Brom konden gewoon niet meer door één deur en dan is dit de beste optie voor allen. Ik ben benieuwd hoe de volgende trainer met Jordania omgaat.

Het woord van Van de Brom zelf is dus ook niets waard, vorige week ontkende hij het nog en gaf aan dat hij bleef.

Hij neemt Peter van Vossen (oud Anderlecht) mee als assistent en ze houden daar nog een Albanees die ook Franstalig is als andere assistent.

Eerlijk gezegd heb ik m'n twijfels of vd Brom de druk aan zal kunnen bij paars-wit, dat moet je toch vergelijken met het trainen bij Ajax met een zeer hoog verwachtingspatroon. Met Ado en Vitesse heeft hij wel Europees voetbal behaald wat knap is, maar na de winterstop was Vitesse tot de play-off eigenlijk ook helemaal niets meer.

Dit tekent de mens vd Brom denk ik.

Verleden jaar was hij als een kind zo blij met de kans die ADO hem bood in de eredivisie.
Dan gaat hij op een verkeerde en hele vervelende manier weg bij ADO onder het mom van: Vitesse is Mijn cluppie en geld interessert mij niet.

Nog geen jaar later wil hij zijn cluppie al weer verlaten, dit keer als reden: te weinig steun van Jordania!!!!
Tsja je moet iemand de schuld geven John, afspraken maken met Vitesse ( en ook ADO ) en vervolgens achter de rug om onderhandelen bij je nieuwe clup. Ik gok dat de centjes belangrijker zijn dan dankbaarheid ( ADO ) en clubliefde ( Vitesse ).

Dat is niet erg John, maar ben een vent en zeg dat dan ook gewoon.
Bij Vitesse had je iets unieks neer kunen zetten.

Als trainer heb ik je heel hoog zitten als achterbakse geldwolf helaas niet.

Gr. van een ADO fan

30 mei 2012 om 10:58

helemaal gelijk heb je, hij is gewoon een profiteur die geen clubgevoel kent!

30 mei 2012 om 11:01

Vitesse heeft anders ook mooi geprofiteerd van Van den Brom want mede door hem hebben ze na 10 jaar weer Europees voetbal behaald.

30 mei 2012 om 11:28

Dat is de taak van een trainer en daar is hij ook goed voor beloond. Beetje een rare uitspraak dit.

30 mei 2012 om 12:06

Weet jij hoe de meerderheid van de Vitesse-fans nu over V/d Brom denkt? Vinden ze hem een 'verrader' of begrijpen ze het wel?

30 mei 2012 om 11:01

Tja maar als het niet loopt tussen de hoogste baas die er geld in pompt en de trainer dan houd het natuurlijk op. Als Jordania de spelers van Chelsea liever ziet spelen en van den brom zijn beste spelers opstelt (wat ik logisch vind) en meneer jordania gaat hierover zeuren dan komt dat natuurlijk nooit goed.

Wat jordania moet doen is zich niet bezig houden met opstellingen en tactieken maar met spelers die vitesse beter kunnen maken. De rest moet je bij een coach laten.

die man heeft dus echt geen enkel clubgevoel, 1 jaarn bij Ado, europees halen en weer weg. 1 jaartje bij Vitesse, europees halen en weer weg. Als dit zo door gaat heeft hij aan het eind van zijn loopbaan minstens 30 clubs gecoacht Maar Anderlecht is denk nu wel de goede club om heen te gaan, alleen een beetje jammer dat hij nu al weer weggaat bij Vitesse als hij net wat heeft gepresteerd.

Cor Pot lijkt mij een geschikte kandidaat om vd Brom op te volgen

30 mei 2012 om 11:37

cor pot haha. is dat niet die man die ervoor zorgt dat Jong Oranje totaal geen team is?

Die kan totaal niet werken met jonge jongens.

Doe mij maar een v Gaal, Rijkaard, ten Cate bijv.

Een slechte zaak het vertrek van Van den Brom.

Hij heeft goed gepresteerd en rust rondom de selectie, de trainersstaf en club gebracht. Na die roerige jaren geen onbelangrijk item ! Verder succes geboekt middels het winnen van de play-offs en dus Europees voetbal. De selectie had vertrouwen in hem en de missie van Vitesse.

Na 1 seizoen Brom zou aankomend seizoen geschaafd worden aan het voetbalspel. Met 2 gerichte aankopen en wat doorgeschoven jeugd zou dat moeten gaan lukken.

Het is mijn geheel onduidelijk waar het nu tussen Jordania en Brom mis gegaan is !! Voor met name Bony, Kashia en Büttner zal dit weleens een reden kunnen zijn om het Gelredome deze zomer achter zich te laten..... Wat n sof !

Jordania heeft er een potje van gemaakt, de trainer wilden specifiek spelers hebben voor ene bepaalde positie, maar kreeg hem niet omdat Jordania Vitesse als een handels huis ziet, maar zo zit de wereld niet in elkaar...wat een walgelijk figuur is Jordania om zo de club kapot te maken met derde rangs voetballers....

30 mei 2012 om 12:03

Jordania heeft er een potje van gemaakt? Je bedoeld John.
Als John zijn zin had gekregen met Verhoek had Ibarra nog steeds in Jong Vitesse zijn wedstrijden gespeeld. Valeri Kazaishvili ook een geweldig talent maar ook niet doorgebroken onder John.
De sensatie van het Wk-20, Davilla, heeft geen eerlijke kans gekregen omdat de vriendjes van John (jari en Aborah) daar moesten spelen. Vervolgens haalt John ook nog even Van Aanholt en weet dan niet waar hij deze moet op stellen. Van Aanholt was geen keuze van Jordania.
Vitesse heeft genoeg goede voetballers maar John moest en zou nog meer vriendjes halen.
John is 7e geeindigd met de hakken over de sloot EL voetbal en geen enkele wedstrijd tegen de top 6 weten te winnen. EL is te danken aan Bony, Annan, Buttner, Ibarra, Kalas en Kashia. Niks meer en niks minder. De wedstrijden waren niet om aan te gluren door tactische blunders van John. Nee, geef Jordania de schuld. Tsssssssssss.

30 mei 2012 om 12:11

Ok dan je hebt gelijk veel weet ik niet over Vitesse, maar dan heeft Van Den Brom het slecht gedaan.

mensen die nu gaan roepen dat vd brom geen clubliefde heeft, hebben het verkeerd. ik weet zeker dat john nog steeds een vitesse hart heeft . hij gaat weg omdat het niet liep met jordania en het kan me
niet voorstellen dat hij voor het geld naar belgie gaat.
hopelijk kan vitesse en goede coach aantrekken en ik wens vd brom
veel succew bij anderlecht.

Meneer van de brom heeft zich na de actie bij ado en nu vitesse geheel ongeloofwaardig gemaakt.

Met ado wilde hij europa in en met vitesse kampioen worden binnen een paar jaar...
Ik heb het gevoel dat er meer aan de hand is of is de zak geld bij anderlecht groter dan in vitesse?

Dit viel te verwachten. Vorig jaar zei ik al dat v/d Brom Vitesse zou verlaten voor een stapje hoger. Ik had verwacht Ajax. Maar Anderlecht is dat uiteraard ook. Ook een begrijpelijke stap. Anderlecht is wederom een grotere club, en v/d Brom heeft bewezen een trainer te zijn die een groep kan motiveren, en bevlogen is. Hij heeft het bij de clubs die hij getraind heeft ook overal goed gedaan.

Wat ik niet snap is de verbazing. Iedereen heeft kunnen zien dat v/d zijn woord niet alles waard is. Ik snap dat dan ook niet in de voetballerij. Hij tekent nu bij Anderlecht, maar mocht Ajax aankloppen, dan verlaat hij Anderlecht net zo makkelijk als hij dat bij Ado en Vitesse deed.

Voor Vitesse is het natuurlijk zuur, maar vorig jaar stonden ze aan de andere kant van de lijn, en was het niet erg. Wat wel jammer is voor Vitesse, is dat het jaren heeft gerommeld binnen de club, en nadat v/d Brom kwam het volgens mij rustiger is geworden. Maar als zo in de pers/media naar buiten gebracht wordt, door zowel Vitesse als v/d Brom dat hij niet vertrekt, vind ik het bijzonder vreemd dat het juist wel gebeurt.

Van den Brom, goede trainer, maar zijn woord is niets waard.

Mooie kans voor John bij Anderlecht. Valt hem niets kwalijk te nemen dat hij deze kans grijpt. Ook goed voor Vitesse. Was onder John te weinig constant om bovenin mee te draaien.

Nu graag geen trainer die wel constant weet te presteren, Co Adriaanse of van Gaal. Rutte aub liever niet, heeft bij PSV niets gepresteerd, zelfs niet na die miljoeneninvesteringen van afgelopen seizoen.

Toen van den Brom vorige week aangaf de knoop te hebben doorgehakt en besloten had om bij Vitesse te blijven kon je aan zijn hele non verbale communicatie al zien dat hij met zijn hart al bij Anderlecht zat.
Vitesse moet er gewoon een grote strik om doen en zelf afleveren bij Anderlecht en laten we hopen dat hij nooit meer terugkomt naar Nederland.
Die gozer heeft maar 1 ambitie en dat is van den Brom zelf.

Van der Brom wat een stabiele trainer in pré. Nu gaat sowieso nooit meer iemand voor John kiezen.

Jordania gaat stunten: Louis VAN Gaal wordt de naam!
Na Morino de beste club coach die je maar kan vinden.

30 mei 2012 om 11:32

ik zou dit enorm toejuichen, maar het lijkt me (helaas) niet reeel.

Als het maar niet Rutten of Boskamp wordt. Want dan is het einde zoek ...

Jammer dat Jans gisteren getekend heeft in Luik. Nu hoop ik persoonlijk op Groenendijk of Ten cate.

30 mei 2012 om 11:54

Het zou mij niets verbazen als het Louis van Gaal wordt.. Aan de andere kant laat van Gaal zich niet dwingen en dingen in de maag splitsen door een eventuele ongeduldige voorzitter.. Mits Jordania zich rustig houdt, dan kan er wel wat moois gebeuren met Louis van Gaal.

Verder had ik graag van Basten of Maaskant gezien bij Vitesse, maar deze zijn al naar Heerenveen en Groningen. In Rutten zie ik niets. Anders Frank Rijkaard misschien?

Blijkbaar kun je niet alles kopen met geld.
Maar het zou ook geen FC Hollywood aan de Rijn meer zijn als er niets meer gebeurde...

Dat deze ''een man van de club'' weggaat na één seizoen is toch jammer en vooral kenmerkend als de trainer van den Brom! Eerst bij ADO en nu Vitesse, terwijl ik dit bij Vitesse niet verwacht had... misschien is er iets meer gebeurd achter de schermen..?

Snap de reacties wel maar ik denk dat er veel meer speelt dan geld. Volgens mij hebben velen van ons niet door wat voor invloed Jordania probeert uit te oefenen op het spel/spelers. Als coach moet je de vrijheid krijgen je systeem te bepalen en de spelers op te stellen die jij het beste vind. Daar heeft jordania niks mee te maken.

Het is jammer dat we er niet achter komen wat daadwerkelijk de reden is. Anderlecht is een mooie club dat wel maar ik denk dat er meer speelt dan geld.

Ik snap al die verontwaardigde reacties op Van den Brom niet. De voetbalwereld tegenwoordig draait toch zo? Ik denk dat 99% van de coaches de overstap van Vitesse naar Anderlecht zou maken, toch duidelijk een stap vooruit. Wie weet is dit een kans die hij nooit meer krijgt. Verder wordt er gepraat over clubliefde en dergelijke meer, maar geef toe: als je club wordt overgenomen door een steenrijke Oostblokker, die dan nog eens een stroman van Abramovich blijkt te zijn, dan weet je toch dat je club veel meer op geld gebaseerd zal zijn dan op clubliefde?

Vanuit Anderlecht-standpunt weet ik niet echt wat te denken. Ze zochten een internationale coach met ervaring en uitstraling, dat is Van den Brom volgens mij niet. Al heb ik er op zich niks op tegen dat het een relatief jonge en onervaren trainer is. Die moeten ten slotte ook eens hun kans krijgen. Alleen vind ik het jammer dat ze de Belgische coaches dan over het hoofd zien. Dat je liever een grote naam haalt kan ik begrijpen, maar als je dan toch voor een "onbekende" trainer gaat -als ik het zo mag uitdrukken-, waarom dan geen Belg? Met Peter Maes, Hein Vanhaezebrouck, Glen De Boeck, Bob Peeters, ... lopen er ook heel wat jonge, beloftevolle Belgische trainers rond. En die brengen dan nog eens allemaal fris voetbal ook.

Ook vind ik het hypocriet dat Peter Maes bijvoorbeeld zowel bij Anderlecht als Standard geen kans maakte omdat hij het Frans niet goed beheerst, terwijl ze dan respectievelijk Van den Brom en Jans aanstellen.

30 mei 2012 om 11:36

Wellicht heeft het met de diverse successen van de Nederlandse trainers wereldwijd te maken. En dat daardoor een Nederlandse coach nu sneller de kans krijgt dan een Belgische.

Verder geloof ik niet dat 99% van de trainers de overstap zouden maken.laten we wel wezen Anderlecht is een topclub, maar de Eredivisie staat qua niveau, opvatting en entourage toch wel hoger aangeschreven. En vergeet verder niet, dat Vitesse een club in opkomst is met mogelijkheden !

in een radio uitzending van de NOS merk je duidelijk dat het gewoon niet meer ging tussen vd Brom en Jordania.
Vd Brom wou sprak hem weinig en kreeg niks te horen over de toekomst van hemzelf of de club.

Dus dat hij dan weggaat is vrij normaal lijkt me.

Ik ben er zelf niet rauwig om hoor, het voetbal was niet om aan te zien en ik durf nog wel te zeggen dat een kwakzalver als een pastoor met deze groep ook wel 7e zou zijn geworden.
De vraag is alleen wie er voor terug komt.

Vorrig jaar probeerde Jordania nog een van Gaal binnen te halen. Maar is dat dan zo verstandig? Want van Gaal danst ook niet na de pijpen van een Jordania.
Dus de naam Rutten zou in de ogen van Jordania wel bevallen denk ik.

Om de supporters tevrede te houden moetten er echt goede aankopen worden gedaan en ( waar ik bang voor ben ) geen drama trainer ( zag Ferrer ) voor de groep.

Brom heeft alle vrijheid gekregen bij vitesse waarom zou de nieuwe trainer dat niet krijgen

En van den Brom was vorig jaar nog wel zo blij dat hij bij zijn "droomclub" Vitesse trainer werd. Natuurlijk is dit een nieuwe mooie uitdaging, maar Vitesse is zo ambitieus, ik denk echt dat Vitesse zich binnen drie jaar mengt in de kampioensstrijd.

Nu maar hopen dat Menzo hoofdtrainer wordt, anders gaat ie onze vriend Jordania ook nog beschuldigen van discriminatie.

Waarom gaat Vitesse niet verder met Menzo. Ik heb veel vertrouwen in deze man en hij is toch al aan de club verbonden. Met dit spelers materiaal, zal hij het niet slechter doen dan vd Brom.

30 mei 2012 om 12:01

Als Menzo iets volgzamer is dan John, zal het best een optie zijn voor Jordania.. Maar daar moeten ze natuurlijk eerst over vergaderen op Stamford Bridge, onderschat de dikke vinger in de pap van Abramovich niet!

Laat van de Brom lekker naar Anderlecht gaan. Denk niet dat hij het einde van de competitie haalt. Als Barcelona belt, is hij ook binnen korte tijd weer bij Anderlecht weg.
Hij moet dit niet te vaak gaan doen, anders kotsen alle clubs hem uit met dit gestunt van hem.

Ik vind het niet erg want het voetbal van vitesse was een drama dit seizoen. Je kon precies zien waar de problemen lagen en John deed er niet veel aan.

Ik heb 2 wedstrijden van ze genoten, tegen roda thuis en vvv uit. Voor de rest was het niet veel. Er zit niet veel in dit elftal. Denk niet dat er een oplossing komt als ze ook nog Fred "slissssss" Rutten aantrekken.

Het mooiste zou zijn als ze Henk ten Cate kunnen strikken, maar die zou ook wel problemen met Jordania krijgen.

30 mei 2012 om 11:56

ik ben het met je eens. Het is jammer dat een " Arnhemmer " zo vertrekt bij onze mooie en altijd spraakmakende club.
Je moet er van houden of niet.

Maar als je puur kijkt naar het veldspel, dan kunnen we allemaal zeggen dat t niet om aan te zien was.
Ik durf zelf te zeggen dat een Pastoor ons nog op de 7e plek had gekregen .

Maar Rutten daar ben ik dus wel bang voor idd. Vooral omdat het voor Jordania een prima trainer is. ( die danst wel na de pijpen van hem ) .

Ten Cate gaf ik ook al aan, of Rijkaard. En anders van Gaal.
Denk dat als er een trainer met naam voor de groep staat, hij meer zijn eigen weg kan gaan.

30 mei 2012 om 12:03

Ten Cate vult z'n zakken in China, dus die komt niet. Rijkaard kan, die danst ook naar de pijpen van een Saudische sjeik, dus waarom niet naar Russische oliebaron en z'n Georgische maatje, maar denk niet dat Rijkaard zin heeft in Vitesse.. Daarom zou Rutten best eens de nieuwe trainer kunnen worden, komt niet over als een sterke persoonlijkheid, kan Abramovich/jordania genoeg invloed op uitoefenen én kan goed met jonge spelers overweg.. Kortom, ik gok op Rutten..

30 mei 2012 om 13:12

De 7e plek is inderdaad niet echt indrukwekkend, zelf werd ik kampioen in mijn tweede seizoen onder Jordania in FM ;

Wat hij echter als geen ander beheerst is het tevreden houden van de reserves en het smeden van een team dat is zijn verdienste (en van Menzo en Capellas)... nu ik er zo over nadenk ben ik ook benieuwd naar wat Menzo hiervan vindt en van der Gouw... hopelijk blijven die wel...

Een hele nieuwe technische staf zou echt onwenselijk zijn.

30 mei 2012 om 15:49

haha, idd! en v Aanholt schijnt ook een pareltje te zijn bij FM.

Maar ik hoop idd dat de rest wel blijft.

Al denk ik wel dat we er aan moeten gaan wennen hier in Arnhem. De ene keer kunnen we er mee eens zijn, en de andere keer is t vervelend.
Maar we moeten niet vergeten dat zonder Jordania we hier onze club niet meer hadden kunnen verdedigen.

Goede trainer voor de groep, aantal goede aankopen en we vergeten snel iets haha

Nou, dan kunnen de Anderlecht supporters ook een jaartje genieten van van den Brom! Volgens mij heeft hij verhuizingskoorts! Na een jaar moet ie weer weg..

Persoonlijk vind ik van den Brom een geweldige trainer. Geweldig persoon ook. Ik zie in hem de echte prins van het Nederlandse trainersgilde, want hij heeft een grote toekomst voor zich, alleen moet hij eens vastigheid gaan zoeken. Natuurlijk, het gaat elke keer weer beter en elke keer kan hij naar een betere club, maar wat moet je nu van zijn woord geloven? Het moet geen clubhopper worden!

Van den Brom zegt wel zoals het is. Als ze met 2-1 winnen en het is niet goed qua spel, dan zegt ie niet dat het goed ging, maar dat het slecht was en dat ze goed weg zijn gekomen.. Als het wel goed is en hij verliest, dan zegt hij het ook. Al met al een trainer met een goede visie. Niet aanvallend, maar wel een trainer die werkt aan een team en het team spelplezier teruggeeft.

Maar wat moeten we van van den Brom geloven?
Nadat Europees voetbal werd gehaald wordt hem gevraagd wat hij gaat doen. Dan wordt er al gesproken in termen als ''geen reactie'', ''ik zeg niets'' en ''dat hoor je later nog wel''. Toen wist ik het al, van den Brom gaat weg! Daarna komt de club met een mededeling dat van den Brom blijft en hoe gelukkig ze met elkaar zijn. Nu gaat ie dus alsnog weg..

Nogmaals John, ik vind je een uitstekende trainer en je bent zeer scherp voor de camera met je analyses.. Als het fout gaat, gaat het fout en geen smoesjes, maar wees ook eens kritisch naar jezelf.. Moet ik dit wel doen en is Vitesse wel jouw club? Als het jouw club was dan was je niet na een jaar weggeweest! Ik zou me als Vitesse fan in de zeik gezet voelen. Dat was bij de ADO fans precies hetzelfde dat jaar ervoor. Maar goed, buiten dat wens ik hem een goed seizoen bij Anderlecht!

slap dat hij nu naar belgie gaat elke jaar van club verwisselen zogenaamd nieuwe uitdaging hou toch op je bent net met je eerste seizoen bezig haald EL en dan weer weg zou toch ook ervaring op kunnen doen in EL vind het zwak als hij naar anderlecht gaat en ookal ging het niet goed tussen vd brom en jordania had ie in mijn opinie een gesprek kunnen aangaan met hem mag vitesse weer opnieuw beginnen die worden volgend jaar of over 2 jaar ecvht geen kampioen kunnen ze mooi naar fluiten

John van den Brom staat héél hoog op de Banga lijstjes van voetbal clubs

grotere club meer geld te verdienen en John is meteen heel gewillig om de overstap te maken.

Ik ben nog het meest bang inderdaad voor de spelers die nu zullen gaan vertrekken.... even afwachten hoe ze hier op reageren... het kan ook nooit eens een keer normaal gaan in ernum... soms is het leuk hoor maar nu er eindelijk een beetje rust was is dit erg ongelukkig...

Mooi om te zien hoe hij stap voor stap richting top gaat.
Agovv (laagvlieger in opbouw, heeft John goed werk verricht met attractief voetbal) - ADO (het jaar ervoor laagvlieger, met leuk voetbal netjes Europa gehaald) - Vitesse (het blijft toch zo dat er een aardig team staat door het geld van Abraham, wel lastig om hier een goed team van te maken, maar is John aardig gelukt ) - Anderlecht (top in Belgie).

Prima werk, nu laten zien dat je ook met de druk van het moeten kunt omgaan. Heb ik geen twijfel over overigens.

Ze zeggen wel eens, wat goed is komt snel. John is een mooi voorbeeld. Jammer dat niet iedereen het hem gunt maar je hebt altijd mensen die alles in het negatieve belichten. Geeft niets.

erger me al heel lang aan John, sinds hij toen met Lex immers was in het supportershome! hij stond er lachend naast toen Lex aan het zingen was. Even daarvoor had hij bij Ajax stage gelopen. En toen van Ado naar vitesse ten koste van alles, en nu doet hij dit weer? Waardeloze vent echt waar.

Echt zonde. Bos, Ferrer en nu ook van de Brom weg bij Vitesse. Niet echt goed voor de spelers.
Hopen dat ze een echte goede ervaren trainer kunnen neerzetten zoals Frank Rijkaard...

Kan iemand mij uitleggen waarom Vitesse vorige week zei dat " VD Brom absoluut niet weggaat" en nu dat hij alsnog weggaat? Enige wat ik me kan bedenken is dat de situatie in deze week sterk veranderd is, al lijkt dat onwaarschijnlijk volgens Onroep Gelderland en De Gelderlander en lijken de Vitesse-supporters dus een beetje voorgelogen te zijn

jammer dat van de brom weg gaat bij vitesse

maar voor hem is anderlecht ook weer een leuke ervaring

ben wel benieuwd wie de nieuwe trainer wordt van vitesse

Lijkt me ook niet echt lekker voor een trainer om na een jaar weer weg te gaan, maar kennelijk was er dus wel iets mis voor John bij Vitesse. Als hij het nog naar zijn zin had was hij vast gebleven.

En daarnaast natuurlijk ook fijn voor hem dat hij CL kan gaan spelen.

Ben benieuwd wie nieuwe trainer wordt, laat het aub iemand zijn met een bonk ervaring!

Ik denk wel als Louis van Gaal aangeeft geinteresseerd te zijn maar wel aangeeft zijn eigen gang te willen gaan dat hij die vrijheid van Jordania krijgt. Dit is natuurlijk wel even iets anders dan van de Brom en fred Rutten.
Jordania is namelijk een groot bewonderaar van deze eigenwijze maar daar integen wereldtrainer en heeft ook AZ weer groot gemaakt iets wat jordania toch ook nastreeft!

Van den Brommeke gaat dus toch bij Anderlecht aan de slag. Zeer zeer spijtig.
Bedankt voor het mooie seizoen, jammer dat het er maar bij 1 is gebleven!

Iedereen lachte ado uit en zei:" tja het is zijn droomclub" en " hij doet het niet netjes". Deze vd bromsnor heeft mooie praatjes maar steekt bij een ieder een mes in de rug. Ik ben zelf den haag supporter maar wat een galbak vindt ik die man!!

Hoewel ik het als Nijmegenaar erg vermakelijk vind wat er allemaal gebeurt bij onze buren, denk ik toch dat dit voor de club niet slecht hoeft te zijn. Ik vond Van de Brom al ongeloofwaardig als clubman (zie er meer een ajacied in) en als trainer heeft hij gewoon matig tot slecht werk geleverd (en ik heb vitesse veel zien voetballen dit jaar).

John is vooral fan van zichzelf en dat zal hem gaan opbreken bij deze grote Belgische club (gaat hopeloos door de mand vallen): wedje iemand?

30 mei 2012 om 13:12

Mag ik vragen waarom je het vermakelijk vindt wat er allemaal in Arnhem gebeurt? Je vindt het toch niet vermakelijk dat de 'vijand' van jou club alsmaar financieel sterker en sportief beter wordt?

Ik ga natuurlijk niet wedden, maar ik denkt dat vd Brom wel hoog zal eindigen. Het is en blijft toch een goede club. Ik gun hem ook het beste, maar laten we niet meer spreken over clubliefde.

Nu stappen maken met een trainer die minimaal drie jaar blijft.

30 mei 2012 om 13:50

Dat mag je vragen: hoeveel prijzen jullie ook zullen winnen en hoeveel geld jullie ook zullen uitgeven. Uit dit alles blijkt eenstemeer dat alles bepaald wordt vanuit een commercieel motief, bepaalt door een Georgier die niets heeft met vitesse en aangestuurd door een een Rijke Rus die in Engeland bij "zijn" club zit.

Voor mij is NEC een boegbeeld en vertaling van Nijmegen; waar ik trots op ben; waar zij ook spelen.

Waar ben jij (nog) trots op?

30 mei 2012 om 15:56

Als de prijzen ( meervoud ) binnen zijn dan zijn we waarschijnlijk enkele velen jaren verder. En dan is iedereen vergeten dat ooit deze Jordania en co binnen kwamen.
Dan heeft deze man ook gewoon een geel zwert hert en juichen we allemaal even hard hier in Arnhem.

Zoals Haunted al aangeeft. Gezien al jou reacties op forums van Vitesse doet het me deugd dat er toch een soort van jaloezie in jullie zit.
Dus Vitesse groeit! En zelfs in Nijmegen zijn ze geintresseerd in ons mooie clubje.

30 mei 2012 om 20:14

Tuurlijk, want jullie willen ook geen steun met het nieuwe stadion etc, en suikeroompje Boekhoorn..

30 mei 2012 om 13:21

Mooi om te zien dat Vitesse zo leeft in Nijmegen, persoonlijk is voor mij het omgekeerde dan weer totaal niet interessant en slaapverwekkend....

Een slechte ontwikkeling voor Vitesse als dit werkelijkheid wordt/is. Natuurlijk is het v/d Brom’s eigen keus en mag hij die maken, maar na alle woorden van de spelers, leiding en hemzelf is dit inderdaad pijnlijk. Daarnaast is de club en het elftal nog steeds in opbouw en om dan steeds 1 van je belangrijkste schakels kwijt te raken, is steeds een tegenslag in dit proces

Als supporter vind het jammer dat hij nu al die keus maakt, maar om hem nu compleet af te branden of te vervloeken is gewoon lachwekkend en supporter onwaardig. al denk ik dat het meer “supporters” van andere clubs zijn. Een trainer is altijd een passant, al hoop je gewoon dat hij langer blijft en zeker als hij succesvol is, bovenop het feit dat het een oud-speler is. Ik kan hem alleen maar succes wensen, hopen dat hij voor hem de juiste keus maakt en dat men bij de club een stabiele opvolger weet te strikken.

Bijzonder spijtig? Vinden Kraan en v. Leeuwen waarschijnlijk. Jordania niet, die vindt het alleen bijzonder spijtig dat John v.d Brom weigerde de spelers op te stellen die Jordania wilde zien spelen. Jammer dat het zo loopt, maar ik kan v/d Brom geen ongelijk geven!

Ach deze storm gaat ook wel weer liggen. Ik vind het als supporter ook jammer dat er een clubman weggaat, maar wees nou eerlijk, hij heeft het niet voor elkaar gekregen om goed voetbal te spelen met goede subtopwaardige spelers, hij heeft in zijn wisselbeleid laten zien dat hij tactisch ook niet erg sterk is. Hij was de juiste man op de juiste plek om de rust terug te brengen in de club en een resultaat neer te zetten, de volgende stap moet gezet worden en het was nog maar afwachten geweest of John die had kunnen zetten. Kortom, John bedankt, succes in Belgïe. Vitesse kan weer een stap gaan maken met een trainer die ervaring aan de top heeft.

Ik begrijp de keuze wel. Bij Anderlecht zal hij wel meer verdienen en hij speelt om de titel en dan ben je dus meer niet te houden. Als opvolger zou ik graag Fred Rutten zien. Met Vitesse hoeft hij niet kampioen te worden en hij is wel redelijk goede trainer die jonge spelers beter kan maken.

Tja ik denk dat elke trainer op de wereld deze stap zou maken, helemaal als je al maanden hoort dat het niet helemaal loopt tussen v/d Brom en Jordania.

Van Vitesse naar Anderlecht...... mooie stap man en je bent eigenlijk gek als je het niet doet.

Is dit niet dezelfde heer v.d. Kraan die vorig seizoen nog zei dat er niets speelde rond v.d.brom?
Dat hij helemaal niet overkwam van ADO naar Vitesse? Dezelfde heer v.d.kraan die het volslagen onzin vond dat ADO geld wilde zien voor een vertrek van een trainer met een doorlopend contract? Dezelfde heer v.d.kraan die nu wel geld wil zien van Anderlecht?
Is dit niet dezelfde v.d.brom die naar zijn grote clubliefde ging? of was dit de v.d.brom die alleen maar dollartekens in zijn oogjes zag? Mijnheer Jordania stond met geld te zwaaien en daar kwam John, zonder is even goed na te denken of hij alles wel zelf mocht beslissen.... en niet een marionet zou worden. John gaat de uitdaging met Jordania uit de weg, dat is tenslotte de weg van de minste weerstand...... toch? Liegen en bedriegen....... daar lusten ze pap van in Arnhem.
En voor de Vitesse supporters die vorig seizoen nog zeiden dat wij in Den Haag niet zo moesten zeiken...... nu voelen jullie ook hoe dit voelt....... doet pijn he als zo'n man recht in je gezicht staat te liegen....

Als ik de reacties van de arnhemmers op gelderlander.nl moet geloven, worden er veel seizoenkaarten ingeleverd

30 mei 2012 om 16:01

ach, als dit een reden is om je seizoenkaart in te leveren dan hoor je ook niet thuis in een stadion.

De meeste Arnhemmers liggen hier niet zo wakker van. Want als je het hele seizoen ons mooie clubje zou hebben gevolgd dan weet je ook dat het spel er niet uitzag.

nieuwe trainer, nieuwe aankopen. En lekker vers Europa in.

30 mei 2012 om 18:50

ik hoop het voor jullie dat er een goede trainer komt, maar ik ben er bang voor

Ik vind Van den Brom nu echt een lul. Hij hoeft van mij ook nooit meer terug te keren. Rutten hoef ik niet als trainer, die slapzak is geen winnaar.

Gek dat heel veel Vitesse sup nu ook ineens Vitesse heel laf en verdedigend vinden voetballen.
Als ik dat als Nec sup roep ben ik gek maar goed.
Denk dat Vitesse niet echt heel rouwig hoeft te zijn om het vertrek van v/d Brom vind dat Vitesse veel meer had moeten brengen met de spelers die hij tot zijn beschikking had.
Wel ben ik er van overtuigt dat meneer Jordania een vinger in de pap wil bij de opstelling en dat dat bij veel trainers niet goed gaat vallen.
Vind Rutten eigenlijk wel geschikt.types als van Gaal liggen denk ik binnen de kortste keren overhoop met Jordania
Wel moet gezegt dat het aan de andere kant jammer is dt er een clubman vertrekt.

Vitesse moet gewoon Stanley Menzo nemen. Die man kan volgens mij ook best een goede trainer worden. Alleen Menzo moet alles nog bewijzen. En Fred Rutten vind ik persoonlijk net niet.

30 mei 2012 om 18:51

hij heeft zijn kleur niet mee;

Heerlijk dit.. Vorig jaar vonden alle Vitesse supporters het nog allemaal goed dat die ons zo'n rotstreek flikte. Nu doet hij dit ook bij hun haha. En hoe ! Ze grote clubliefde verlaat die voor een Belgische topclub. Kan me nog een interview herrineren van je John. Je zei daarin dat (club)liefde blind maakt en dat je spijt had van je gemene bedrog naar Ado. Nu moet je helaas toe gaan geven dat geld je blind maakt ;

Van gaal maakt spelers beter speelt team voetbal heeft maling aan ego's en medialand past perfect bij vitesse.

Kunnen ze Adriaanse niet halen? Lijkt mij een betere optie dan Rutte

Zucht. Echt, mensen die denken dat dit aan vdB ligt die sporen niet. De ware aard van Jordania is nu boven gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren