afca_1995
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 28 november 2011
  • afca_1995
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 4.255
  • 30 jaar (18-5-1992)
  • 16
Persoonlijke berichten
10 juni 2012 om 15:30
#42

Haha, had al een gevoel dat Huntelaar het merendeel van zijn goals tegen kleine clubs had gescoord, dit bevestigd alleen maar mijn gevoel.

Ik geloof ook nog in V-persie, alleen niet in Bert die alles en iedereen verpest.
We zitten in ieder geval op dezelfde lijn wat dat betreft, en ookal zijn we het niet altijd eens vind ik je goeie reacties plaatsen, ga zo door. ;

10 juni 2012 om 23:19
#43

Ja, ik heb je reactie op de andere topic gelezen. Bedankt! Heb er ook op gereageerd.

28 juni 2012 om 23:57
#45

Ik zag net dat ik complimenten van je kreeg in een nieuwsbericht!! Ik waardeer het echt.. bedankt hé!!;

6 juli 2012 om 15:25
#46

Netjes pik!

'word doodziek van al die gloryhunters op deze site die blijven praten over prijzen prijzen prijzen, ik stel alleen maar 1 vraag aan al die mensen die met die kul komen aanzetten welke speler is legendarischer/groter/magischer : Seydou keita of Gabriel batistuta? De een heeft alles gewonnen en was een van de 23, De ander heeft bijna niks gewonnen maar is een eeuwige legende.'

Mijn complimenten!!

11 juli 2012 om 13:17
#47

Haha wat een haat heeft deze kerel jegens Psv, ben je zwak begaafd of zo?

11 juli 2012 om 19:54
#48

Blij dat er ook gewoon ajaxcieden zijn die normaal op een Feyenoord topic kunnen reageren en hun oprechte intresse tonen(doelend op Achahbar).

24 juli 2012 om 12:58
#49

Kaka speelde ook niet op rechts, hij heeft alleen maar centraal gespeeld. De keren dat hij erin kwam voor Di Maria was om op 10 te gaan spelen. Özil week dan uit aan de rechterkant. Ze wisselden wel af. Maar Kaka stond vooral centraal. Ik zou het wel eens willen zien om hem écht op rechts te zien spelen. Hij heeft een fenomenaal schot en een goede dribbel.

Het systeem vind ik juist geweldig. Zo heb je de perfecte balans tussen aanval en verdediging. Khedira gaat de ene keer mee op, Xabi de andere. En Özil, Di Maria en Ronaldo lopen eigenlijk gewoon in de aanval. Het zou wel iets gedurfder mogen, dat ben ik met je eens. Gewoon een keer er 100% tegen aangaan. Dat ontbrak dit seizoen. Maar we zijn kampioen, dus ik zie het door de vingers. Met Mourinho zal je ook geen 100% aanvallend team kunnen krijgen. Die is te voorzichtig en tactisch te sluw om dat te doen. Dat is ook een reden dat ik niet achter Mourinho sta. Hij schaadt het imago van Real enorm en hij is niet de meest aanvallende trainer. Wat je bij Real toch verwacht. Maar goed, hij wint prijzen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Samen met geld. Mourinho levert het op. Hij zal de weg niet ruimen voor Zidane of iets dergelijks. Dat is namelijk een soort droom van me, Zidane als trainer. Geweldig die man. Maar dat zal voorlopig niet gebeuren sinds ik verwacht dat Mourinho er nog wel 2-3 jaartjes zit.

Laat ik er wel bij zeggen dat Mourinho `s wereld beste trainer is. Ik vind hem ook geniaal en grappig. Maar bij Real is het inmiddels zo ver gegaan dat Real van koninklijk naar een schopploeg is gegaan voor de buitenwereld. Nu is het niet meer leuk. Zijn uitspraken vind ik ook geweldig, maar het liefst bij een andere club. Real lijdt er teveel onder.

24 juli 2012 om 14:07
#50

Niet zo huilen omdat het over Ajax gaat, jochie... Ik heb Ajax niet zo hoog zitten als jullie zelf. En nu gauw naar bed, jij!

3 augustus 2012 om 17:10
#52

Ik vind jullie jeugdopleiding eigenlijk een beetje overschat, jullie grootste talent waar ik onder de indruk was Sneijder en is al 6/7 jaar geleden.

Jullie beginnen steeds meer spelers buiten Nederland kopen of spelers van andere Nederlandse clubs voorbeelden zijn Fischer, Eriksen, Boillesen, Alderweireld en Verthongen en zo nog meer.

Al deze spelers zijn in principe Geen jeugdspelers van Ajax.

Wel zijn Lukoki, de Jong, Vermeer,dijks, Anita en van Rhijn eigen jeugd maar de meeste zijn pure middelmaat.

6 augustus 2012 om 01:31
#53

Begrijp je nu een beetje wat Ik bedoelde toen ik zei dat Ajax klasse mist en dat Ik me zorgen over komend seizoen?.?

6 augustus 2012 om 12:32
#54

Bedankt, ik denk inderdaad wil Ajax nog meedoen met de kampioenschap dat ze eigenlijk verplicht zijn om een verdediger te halen.
Jij weet er natuurlijk veel meer van maar vind je die Overmars niet te kort komen en vooral de Go Ahead cultuur binnenhaalt bij Ajax?
Bij een club als Ajax mag je best per jaar 1 miljoenenaankoop doen hoor;

6 augustus 2012 om 13:05
#55

Het begint er steeds meer op te lijken dat Arsenalfans de zomer vrolijk doorkomen. Werd tijd ook trouwens. De media suggereert niet alleen dat wij Van der Wiel willen hebben, maar ook nog eens dat we hem op aanraden van RvP bekijken. Dat laatste vind ik nog veel belangrijker. Zou overigens mooi zijn als we nog een extra rechtsback weten te strikken.

De selectie begint inderdaad vorm te krijgen. Cazorla is binnen, we willen nog een jeugdspeler van Malaga en eventueel Sahin (hoewel Utd en Milan hem ook willen, bij Utd speelt Kagawa... dat zou hem weleens kunnen overhalen).

Van Diaby en Wilshere zou ik maar niks verwachten. Wilshere heeft zeker het hele seizoen nodig om weer op niveau te komen (laten we hopen dat hij dat ooit komt) en Diaby is een trieste zaak (ik weet niet of je de tackle hebt gezien die alle leed heeft veroorzaakt). Ben overigens ook geen fan van Diaby, het is geen passer.

Ik hoop met je mee dat Rambo verhuurd wordt. Die moet zichzelf mentaal weer oppikken. Dat kan hij beter doen bij een club waar minder druk op staat en waar ze elke wedstrijd moeten bikkelen. Hij heeft een paar bullies nodig die voor hem opkomen, dat hebben wij helaas niet. Hij had zich prima kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Gilverto, Campbell, Vieira etc. maar die tijden zijn voorbij.

We proberen trouwens wel een optie tot koop aftedingen bij Real voor Sahin. Ben benieuwd.

Myaichi en Afobe worden uitgeleend. Coquelin is inderdaad een groot talent. Beetje driftig soms maar daar hou ik wel van. Kan ook beter mee in onze passinggame dan Song. Mocht Barcelona echt een bod op Song uit brengen dan zou ik het niet erg vinden als we hem verkopen en Mvila terug halen. Stel je voor: Mvila - Sahin - Cazorla... en ook nog Wilshere en Ramsey in het daarop volgende seizoen.

RvP tekent wel bij denk ik. Zou niet weten waar hij anders heen moet.

6 augustus 2012 om 13:58
#56

Ik ben grootste gedeelte met je eens. Een Cazorla is een geweldige aanwinst, en als Arsenal Sahin weet te strikken hebben we een zeer goed elftal. Ik zou Cazorla alleen op de rechterflank neerzetten. En Sahin achter de spits. Als je dan Song en Arteta als centrale blok op het middenveld. Heb je een zeer uitgebalenceerde elftal.

Ik ben zeer optimistisch op het volgend seizoen. Ik hoor vele mensen zeggen dat Arsenal niet kan concurreren met de clubs uit Manchester. Maar ik denk daar anders over. Als je met een aanval met Gervinho-ramsey-walcott grootste gedeelte van het seizoen speeld achter Rvp, en dan heb je nu Podolski-sahin-cazorla daarvoor in de plek denk ik dat we meer punten vergaren als het afgelopen seizoen. Ik hoop alleen dat de blessures meevallen, dat is vaak een probleemgeval bij Arsenal. Elke jaar is wel een basisspeler voor een langdurige tijd geblesseerd. Maar ik ben optimistisch, denk dat het een mooie seizoen word.

Jenkinson is misschien niet goed genoeg. Maar ik vind dat we geen nieuwe rechtsback moeten halen. Een Coquelin kan daar prima spelen, en Sagna is ook niet langdurig geblesseerd, hij zou alleen de start van het seizoen missen.

Als dit team weet fit te blijven dan zie ik vanzelf wel een prijs.

Szczesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Song
Cazorla
Sahin
Podolski
Van Persie
8 augustus 2012 om 12:58
#57

Ik hier vanaf nu alle gewaagde voorspellingen en uitspraken opslaan om daar vervolgens op het eind van het jaar op terug te komen.

Feyenoord223 8 augustus 2012 om 12:15 #:
Hij sluit een transfer in de zomer uit? Haha, wie wilt deze matige en blessuregevoelige speler nou hebben? Tegen PSV was hij echt om te janken.. Hij heeft geen 1 sprint gemaakt en het enigste wat hij doen is de bal kaatsen.. Deze jongen gaat nooit topscorer worden van de Eredivise, daar is hij te matig voor.

D.l.t.n.r. 9 augustus 2012 om 22:18 #:
Hee ghandiaans idiootje...
Er is er deze week maar een totaal weggespeeld en dat waren
jullie. Dus kap nou is met die waanzin van je. twee keer de baas over
een club uit de Europese subtop allen niet af kunnen maken,
Feyenoord speelt fris en creëert zat,doelpunten
komen vanzef Kort om...met Mathijsen erbij..het gaat dit jaar tussen Psv en Feyenoord. misschien Twente

D.l.t.n.r. 9 augustus 2012 om 22:33 #:
Maar het verschil is dit, knulletje In het verleden behaalde resultaten....
Ajax van toen was redelijk, Ajax van nu is bagger. Het gaat gewoon tussen Psv en Feyenoord. tot ziens....kereltje

Aangepast op 9 augustus 2012 om 23:18 door afca_1995.

11 augustus 2012 om 14:11
#58

Je moet geen onzin redenen geven die totaal niet kloppen.

Ik was helemaal niet stil aan het eind van het seizoen.
Ik ben altijd sportief en heb Ajax ook toen gefeliciteerd met de landstitel.
Maar ik Provoceer helemaal niet, dat neem jij maar aan, maar iets aannemen is wel het onverstandigste wat je kunt doen.

PSV won terecht van Ajax en PSV speelde heus niet op 100%, eerder rond de 65%.
Meer was niet echt nodig en dat zeg ik niet om op te scheppen, maar dat is de realiteit.

Ajax is gewoon dramatisch op het moment, maar dat zijn ze elk seizoen in het begin van de competitie.
En je kan wel de hele tijd me je miljoenenaankopen komen, maar dit jaar is alleen Narsingh gekocht en dan vind Ajax , PSV een koopclub.

Terwijl jullie Sana al gekocht hebben en Assaidi komt er nog aan en wellicht nog een LCV en een Spits. Dus niet te snel vooruitspreken.

En je hebt mij niet horen zeggen dat Ajax geen kans heeft op een prijs, nogmaals, dat haal jij uit mijn reacties, en dat mag jij vinden, maar dat heb ik niet gezegd en dat kan je me daar niet mee confrenteren.

Maar ik ben altijd beleefd en Provoceer helemaal niet zo erg.

Maar ik denk dat er meerdere voor de titel kunnen strijden, en ik geef PSV de meeste kans.
Dus ik wil je graag spreken eind Mei, ongeacht het resultaat.

11 augustus 2012 om 19:52
#59

dat dachten we de vorige keer ook..

1 april 2013 om 00:16
#60

Mooi dat je weer terug bent! Ik ben wel benieuwd wanneer je het dan niet met me eens was. Je moet trouwens ook bedenken dat er bij mij altijd wel een paar reacties tussenzitten die provocatief bedoeld zijn.

4 april 2013 om 23:38
#61

Hey man natuurlijk ken ik je nog! Ben de laatste tijd niet zo actief meer op vz, maar destijds had ik nooit begrepen dat jij een ban had gekregen. Vond je altijd erg goede en uitgebreide reacties schrijven en je was ook altijd objectief. Wat was de reden voor je ban? Wel mooi dat je nu weer mag reageren.

Haha ja die discussies kan ik me nog goed herinneren. Gaven de schuld aan Van Persie en niet aan Robben die alles alleen deed, Kuyt die nooit een voorzet gaf, koning Sneijder(kuch kuch) die alles van afstand schoot en niet bijsloot of het anti voetballend middenveld Bommel en De Jong. Haha en Huntelaar... no offense, maar dit seizoen raakt die weer geen pepernoot en Van Persie is juist enorm goed bezig en wint direct zijn eerste titel. Mooi dat je weer terug bent, ik zie je wel weer in wat topics dus!

Aangepast op 4 april 2013 om 23:39 door El Fenomeno.

10 april 2013 om 16:38
#62

dammie

Aangepast op 21 april 2013 om 21:58 door Ja-Rule.

10 april 2013 om 17:03
#63

dammie

Aangepast op 21 april 2013 om 21:58 door Ja-Rule.

10 april 2013 om 17:43
#64

Tnx voor de backup tegen die Jarule pannenkoek!
Uitvak uitbreken, die clowns/boeren zijn zo braaf...en als ze het al doen dan gaan ze onschuldige mensen slaan die naast het uitvak zitten...triest is dat jochie.
Hij moet even snel terug naar dat boeren Alkmaar.

16 april 2013 om 07:24
#65

Waar ben jij al die tijd geweest, gebanned geweest?

18 april 2013 om 09:55
#66

haha jaa idd het slaat helemaal nergens op dat sommigen de zogenaamde kabel de schuld willen geven. Ik was blij dat je er ook zo over dacht. Sommigen waren erg kort zichtig want groepjes zijn er bij elke club.

24 april 2013 om 19:38
#67

Bedankt man. Ik vind gewoon dat teveel mensen niet beseffen dat er gewoon hele goede redenen zijn voor Arsenal-supporters om niet blij te zijn met Van Persie. Er is een reden waarom Van Persie wordt gehaat en Fabregas, die notabene ging staken om naar Barcelona te kunnen, nog steeds populair is.

Al heb ik het om die reden ook niet meer zo op Cesc, maar die heeft tenminste het fatsoen om telkens Wenger en Arsenal de hemel in te prijzen.

25 april 2013 om 18:41
#68

Ik ga niet eens in op jouw verhaal. Je bent een beetje gefrustreerd door dat ene topic. Kennelijk leed jij aan een gezichtsverlies en was je zo diep gekwetst dat je het nodig vond om op mijn persoonlijke page te reageren en een wanhoopspoging om mij persoonlijk te aanvallen met jouw Chelsea verhaal.

Echter lig ik er niet van wakker en had niet eens zin om jouw reactie helemaal door te lezen en daar op in te gaan.

Aangepast op 25 april 2013 om 18:52 door Kerry Dixon.

17 mei 2013 om 00:25
#69

haha huh? ik heb nooit op jou gereageerd.. waar heb je het over?

31 mei 2013 om 12:38
#70

Jij bent zeker alleen ajax "fan" geworden nadat ze kampioen werden in 2011?

20 juli 2013 om 14:37
#72

Sterf!

7 augustus 2013 om 22:37
#73

Kan gebeuren, no problem.

12 augustus 2013 om 10:42
#74

Mijn verwachtingen van Arsenal. Dat durf ik niet eens hard op te zeggen. Omdat ik geen flauw idee heb.
Bij iedere Gooner was het duidelijk dat de selectie versterking nodig had. Voorgaande jaren was er hier nauwelijks geld voor. Deze jaren is er (ruim) voldoende geld aanwezig. Maar er is nog niemand binnen die het team daadwerkelijk direct versterkt. Terwijl er voldoende spelers zijn die Arsenal zouden versterken en ook haalbaar zouden moeten zijn.

Arsenal met de huidige selectie is geen top 3 materiaal. Er zitten teveel zwakke plekken in het team en ook de bank is niet sterk genoeg. Met het huidige materiaal zullen we ergens rond de 4e a 5e plek eindigen. Wat doodzonde zou zijn.

Word de selectie enigzins versterkt met 80 tot 100 miljoen die beschikbaar is. Dan staat het er heel anders voor. Naar het schijnt is Luis Gustavo binnen wat een echte topaankoop zou zijn.

14 augustus 2013 om 16:05
#75

Ik ben niet blij met Koeman en Van Geel. Ze hebben bijna alleen maar nutteloze spelers gehaald die flink tekort komen, behalve Janmaat. Pelle was geen idee van Van Geel. Op tien heb je iemand nodig creatief is, goede balbehandeling heeft en een goede pass kan geven. Immers kan dat allemaal niet, hij kan alleen draven en kansen missen. Zijn twee assists van afgelopen seizoen zeggen genoeg. Voetballend is Feyenoord niets en dat komt omdat die lange bal moet worden gespeeld. Zet nu Armenteros eens op tien en daarachter Vilhena en Clasie en je speelt de meeste ploegen uit de eredivisie weg. Als Boetius en Manu zo weer terug zijn scheelt dat ook enorm, behendige buitenspelers met een actie.

Je kon net zo goed Mokotjo houden ipv Vormer en als Goossens al op linksbuiten wordt gezet, Van Deelen op de bank zit en Achahbar en Kongolo geeneens bij de wedstrijdselectie zitten moet je je kapot schamen. Kongolo heeft de potentie om beter te worden dan Indi en De Vrij en moet zeker minuten maken.

Aangepast op 14 augustus 2013 om 16:05 door El Fenomeno.

16 augustus 2013 om 14:08
#76

Soms zijn er van die talenten die meteen meekunnen op het allerhoogste niveau, Kondogbia is er daar naar mijn mening zeker één van. Momenteel is Luiz Gustavo natuurlijk nog beter door z'n ervaring, maar qua talent steekt de Fransman er bovenuit. Technisch goed onderlegd, fysiek sterk en perfect voor Arsenal. Met de 80 miljoen die beschikbaar is zou ik voor Geoffrey Kondogbia, Wayne Rooney of Luis Suárez en een creatieve middenvelder gaan. Mocht het nog mogelijk zijn om een centrale verdediger te halen zou ik dat ook doen.

Szczesny
Sagna
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Kondogbia*
Cazorla
Wilshere
Oxlade
Aankoop*
Podolski
17 augustus 2013 om 23:47
#77

Luister...
Laat ik het in het engels proberen, misschien dat je me dan zal begrijpen:

Now is not a good time to be an Arsenal fan.

Dit is een quote dat voetbal legendes altijd gebruiken... Het is meer een zegswijze. Het duidt aan dat Arsenal moeilijke tijden tegemoet gaat.

De tijd van the invicibles was bijvoorbeeld een goede tijd om een Arsenal fan te zijn. En nu is het wat minder omdat de Arsenal fans alleen maar verdrietig zijn, maar dit betekent niet dat ze van club moeten veranderen of wat dan ook.

Read between the lines!

18 augustus 2013 om 11:03
#78

Ik zou het niet weten omdat ik niet weet hoe PSV speelde, ik hoor heel veel goed nieuws van hun kant.. dat ze frivool, snel met jonge spelers spelen etc.

Maar ik denk dat men Milan toch behoorlijk onderschat, we hebben vorig seizoen eerste seizoenshelft dramatisch gepresteerd en dat is men bijgebleven.. wat ze niet is bijgebleven is dat sinds de aankopen Niang en Balotelli we op gegeven moment het meeste punten van Europa haalden.. dus ook meer dan Juve,barca etc.

We hebben ook zeer goede talenten en aantal goede aankopen bijgekregen die het komend seizoen goed zullen doen.. alhoewel ik toch nog hoopte op 2 aankopen (sakho en Honda).. en dat een aantal troepspeler verkocht worden zoals Traore, Antonnini etc.,

Maar voor de rest zit het goed met Milan hoor, heb 100% vertrouwen dat ze de volgende ronde halen.. maar dinsdag zal veel meer duidelijkheid scheppen.

19 augustus 2013 om 14:39
#79

Niet janken joh ik kan er niets aan doen dat de waarheid hard is en dat Arsenal gewoon te lachwekkend voor woorden is.

21 augustus 2013 om 14:16
#80

Bedankt en jij ook succes!

Hoop uiteraard dat mijn club wint en doorgaat!

21 augustus 2013 om 22:45
#81

Arsenal - Aston Villa : 1-3
Goals : Giroud - Assist : Alex Oxlade Chamberlain

Fenerbache - Arsenal : 0-3
Goals : Gibbs/ramsey/giroud(p) - Assist : Walcott

Fullham - Arsenal : 1-3
Goals : Giroud/podolski(x2) - Assist : Ramsey/cazorla

Arsenal - Fenerbache :

Aangepast op 25 augustus 2013 om 15:19 door afca_1995.

25 augustus 2013 om 11:09
#82

Weet jij hoe giroud het atm doet want velen zeggen dat hij flink heeft geleerd van zn debuutjaar

Ben benieuwd naar jou mening

28 augustus 2013 om 00:51
#83

Hey huilebalk, ben je blij dat je club een keer wint van Fullham. Het grote Fullham verslagen, ga eerst een prijs proberen te winnen anders gaat Wilshere straks ook naar United of City om voor de prijzen te spelen subtopper Grtjes

29 augustus 2013 om 19:42
#84

Wenger zit uit te `bashen`? Haha hou toch op. Ik zeg gewoon de keiharde waarheid. Het is zo erg gesteld dat een club als Arsenal feest viet als ze de 4e plek halen haha. Wat moet ik dan zeggen? Dat hij het heel goed doet ofwat? Of dat hij 2 topaankopen heeft `gekocht`. Dat hij de beste trainer ooit is? Hij was erg goed maar nu bakt hij er vrij weinig van.lach maar dat mijn club geen europees speelt. Ik lach naar jullie prijzenkast, die ondertussen 10 jaar onder het stof zit. Inter heeft meer gewonnen dan Arsenal ooit zal doen. Als Arsenal 18 keer kampioen, 7 keer de beker wint en 3 keer de CL wint heb je recht van spreken. Als er 1 iemand van ons 2 is die echt kan lachen ben ik dat. De waarheid is hard. Terwijl alle andere clubs en trainers hun best doen om spelers te halen, zit Wenger gewoon te wachten en wachten tot er een gratis spelertje op de markt komt die oftewel te jong is oftwel gewoon slecht is. Hoeveelste zal Arsenak dit jaar eindigen? 4e 5e 6e? Ik denk 5e want Spurs, Chelsea, Man U, en City zijn sterker. Nog even en zelf Liverpool haalt jullie in.

Aangepast op 29 augustus 2013 om 19:47 door SpazioInter.

1 september 2013 om 16:49
#85

Volgens mij vroeg ik je niks kneus

4 september 2013 om 09:50
#86

Normaal doe ik dit niet, maar ik wil toch even reageren op je reactie in een topic van een tijd geleden ( Wenger: de fans worden gebrainwashed door de media ). ( ik heb je reactie ook even gekopieerd hieronder )

Hahaaaaaaaaaaahahahhahahah

Wenger verdient geen nieuw contract?

Mede fans geven Arsene tot het eind van de transfermarkt? Sorry hoor maar échte Gooners geven Wenger nog 10 jaar als het moet.

In Arsene We Trust.

Begrijp jij wel wat hij van Arsenal gemaakt heeft of niet? Wenger heeft waarschijnlijk een groot aandeel in het feit dat JIJ arsenal supporter ben.

Ik kon je reactie's altijd waarderen ze waren eerlijk en mooi maar op z'n tijd ook zelfkritisch, Maar of ik je nu nog serieus kan nemen betwijfel ik.

Allereerst wil ik even opmerken dat ik fan van Arsenal ben geworden door Dennis Bergkamp, pas daarna leerde ik hoe briljant Wenger is. Fantastische coach.
Maar laten we wezen, hij faalt gewoon als manager ( zelfs nu ozil heeft binnen gehaald ). Wat mijn grootste kritiek op hem is, en eigenlijk heel het management bij arsenal ( dus inclusief Gazidis ), is het gebrek aan zelfreflectie. Wenger moet zien dat hij hulp nodig heeft betreft transfers en Gazidis moet inzien dat hij Wenger ook niet kan managen en dat hij ook gewoon moet aftreden als hij de manager niet kan managen. David Dein was de enige man waarnaar Arsene luisterde en hij was ook diegene die Arsene kon manipuleren. Nu heeft Arsene te veel macht, waardoor het zelfs gebeurd dat een toptransfer wordt afgerond, maar omdat Arsene toch van gedachte veranderd is gaat de transfer niet door. Vertel mij, waarom gaan we dan in een ver gevorderd stadium in met een transferdeal, als wenger niet zeker weet of hij de speler in kwestie wilt ? Dat is ook gewoon niet netjes naar de speler toe. Voorbeelden van enige spelers deze zomer zijn Williams en Begovic, die beide begin zomer en vorig seizoen al lekker gemaakt voor een transfer naar Arsenal.

Ik heb Arsene altijd gesteund in tijden dat we geen mogelijkheden hadden en creatief moesten zijn, maar we kunnen niet ontkennen dat laatste drie transferperiodes desastreus zijn geweest. Niet alleen door Wenger, maar ook door het bestuur. Ik had de hoop dat Wenger nu het bestuur onder druk zou zetten topspelers te halen, maar in feite gebeurde het omgekeerde! Gazidis zette Wenger onder druk om iets te bewerkstelligen en dat werkte averechts. We hadden mogelijkheden om door te stoten en onze concurrentie te snel af te zijn, maar we hebben voor 50% geprofiteerd. De selectie is mij nu nog iets te smal, maar ik heb wel vertrouwen in plek 3.

Zoals ik ook in het topic zei; ik sluit mijn ogen niet voor incapabelheid. Wenger moet nu echt beseffen dat hij macht moet inleveren, anders blijven we weer zo aanmodderen en stoten we niet door naar de absolute top. Als hij macht inlevert, dan mag hij blijven, zo niet dan is het gewoon einde verhaal voor de Ceo, manager en enkele bestuursleden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren