stakkevdb
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 15 november 2006
  • stakkevdb
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 4.827
  • 41 jaar (15-12-1979)
  • Antwerpen
  • 11
Persoonlijke berichten
16 september 2010 om 12:55
#1

Je bet wel heel druk met proberen te bewijzen dat het nederlandse voetbal niet zoveel voorstelt.....

Obsessie aan het worden?
Lijkt er wel een beetje op...

Aangepast op 16 september 2010 om 14:40 door Moonen.

16 september 2010 om 14:00
#2

Gaan we persoonlijk worden? Altijd een goede poging wanneer echt argumenteren niet lukt.

Ik ben helemaal niks aan het bewijzen, dat heeft Ajax gisteren zelf wel genoeg gedaan. Ik erger me gewoon dood aan dat hautaine gedrag van sommigen op deze site, die pretenderen dat Ajax (en bij uitbreiding het Nederlandse clubvoetbal) nog iets voorstelt op Europees niveau. Maar kritiek geven op de glimmende porseleinkast Ajax mag blijkbaar niet, want dan voelen sommigen zich persoonlijk tekort gedaan. Dat is pas zielig.

En vind je het vreemd dat ik op een Nederlandse voetbalsite over het Nederlandse voetbal praat? Als jij dan meteen aan een obsessie denkt moet ik alleen maar eens meewarig glimlachen.

16 september 2010 om 14:39
#3

Nou, je klinkt anders behoorlijk op je teentjes getrapt....

Verder moet je niet zo raar doen. Iedereen is er in nederland wel van overtuigd dat de nederlandse clubs de aansluiting met de europese top al een tijdje verloren hebben. Dat hebben de laatste jaren toch wel bewezen. Dus pretendeer aub niet dat alle nederlands zeggen dat de clubs nog iets voorstelt op europees niveau.... Ja je zegt nu ''sommige'' nederlanders of ajacieden, maar in je post laat je dat woordje ''sommige'' steeds weg.

Onze enige houvast is ons nationale elftal. En als we zeggen dat het nederlands elftal absolute top is, dan is dat gewoon realiteit. Daar is niets hautians aan. De prestaties van oranje wijzen dat gewoon uit, hoe vervelend je dat ook mag vinden....

16 september 2010 om 15:01
#4

Tuurlijk ben ik op mijn teentjes getrapt als ik persoonlijk beledigd wordt, door iemand die amper een alinea kan schrijven zonder taalfouten.

Ik heb ook nooit kritiek geleverd over het Nederlands elftal, dus waarom je dat er steeds weer bij haalt is me een raadsel.

16 september 2010 om 15:08
#5

Blijkbaar vind jij nederlanders een heel hooghartig en vervelend volk. Best, moet jij weten. Maar ga denk lekker je kritiek op hln.be of een ander belgisch forum spuien...

Verder mote je niet zo zeuren over taalfouten. Dit is een voetbalsite. Geen tien voor taal ofzo. (een spelletje waar belgen nog mee kunnen winnen...) Verder heb ik het even nagezocht: disrespectvol is gewoon een normaal nederlands woord. Laagdunkend is inderdaad officieel niet correct, maar wordt in nederland zo veel gebruikt dat het eigenlijk gewoon mag.....
Wij hechten in nederland iets minder aan taal begrijp je.....

Maar is gewoon een beetje vreemd dat jij de ziekelijk neiging hebt om mij steeds te willen verbeteren.... Naar trekje is dat. Je weet toch wat ik bedoel?
En als je me dan toch gaat lopen verbeteren, dan moet je wel heel zeker van je gelijk zijn. Dat heb jij ook, maar helaas voor jou had je het niet bij het rechte eind....

Aangepast op 16 september 2010 om 15:11 door Moonen.

16 september 2010 om 15:22
#6

Kijk, nou ga ik je toch eens beledigen eikel. Jij noemde mij dom wanneer het over taal ging, niet andersom, remember? Disrespectvol staat misschien wel ergens op internet, maar niet in het woordenboek, klaar. Laagdunkend idem. En toch blijf jij beweren dat ik het niet bij het rechte eind heb? ''''het wordt in Nederland zoveel gebruikt dat het eigenlijk gewoon mag.'''' Haha, idioot.

22 september 2010 om 17:11
#8

Laagdunkend is spreektaal, dit is zoals moonen zei geen tien voor taal.

19 oktober 2010 om 15:36
#9

@lodefabregas: ik heb ook niks tegen fouten maken, maar wel tegen mensen die fouten maken en daarna bij hoog en laag beweren dat ze gelijk hebben en in de tegenaanval gaan wanneer je hun autoriteit in twijfel trekt, ook al is die duidelijk nergens op gebaseerd.

19 oktober 2010 om 22:25
#10

Bedankt voor je compliment :)

Dat er nog idioten zijn die de maker van die clubexpert verdedigen snap ik niet.

Maar hoezo heb je een ban als ik vragen mag?

28 december 2010 om 11:46
#11

Stakke, ik vind dat ge overt algemeen steeds goei comments achter laat, mijn complimenten. Heb bv. zitten genieten tijdens het lezen van uw comments over het geval Vadis Odjidja :)

Aangepast op 28 december 2010 om 11:46 door MarkQuestion.

31 mei 2011 om 15:30
#18

Waaom reacties verwijderen?
31 of toch 13?

31 mei 2011 om 15:35
#19

Ow, als er een discussie aan te pas komt, verwijdert hij berichten?

31 mei 2011 om 15:36
#20

Waarom reacties verwijderen? Vraag je dat nou serieus? Als ik op café zo''n gelul als jouw comments zou moeten aanhoren zou ik ook wegwandelen, dus laat ik ze hier ook niet staan.

31 mei 2011 om 15:46
#21

Ben maar niet bang dat wij met elkaar in gesprek zouden raken in een café.
Je probeert je nu in de slachtofferrol te plaatsen door de reactie van jordfct wel te laten staan, terwijl daar totaal niets inhoudelijks staat.

Mijn reactie verwijderde je omdat het dicht bij de waarheid kwam he. Pure afgunst en provocatie.
Maar doe je best, ik gunde België veel, maar als ik gasten zoals jij dan dit soort onzin hoor praten dan hoop ik dat België weer een eindtoernooi misloopt, zodat jullie weer jaloers naar ons kikkerlandje kunnen kijken.

31 mei 2011 om 15:50
#22

Die van jordfct is ook verwijderd, nu blij? Die vond ik eigenlijk gewoon grappig, maar goed, als het je stoort... Maar ik herhaal het nog eens: je reactie heb ik verwijderd omdat je enkel dat kwam doen waar je me zelf van beschuldigt: provoceren.

31 mei 2011 om 15:58
#23

Nee, ik kwam discussieren, niet provoceren. Provoceren is wat jij deed. Ik kwam met feiten, jij met aannames. Nederland heeft volgens jou zoveel geluk gehad, terwijl dat gewoon onzin is. Nederland zet op eigen kracht een erg nette reeks neer en is niet voor niets nummer 2 van de wereld.

9 juni 2011 om 14:42
#24

Compliment voor je reacties in het topic over Mehdi Carcela. Er zijn meer mensen met gezond verstand nodig. Op deze site, en op de wereld zo blijkt :).

9 juni 2011 om 15:17
#25

Tja, ik hoop toch dat mensen als die koops uitzonderingen zijn Geloven in verrijzenissen, omdat hij dat op een youtubefilmpje zag, ongezien!

Jouw reacties waren anders ook sterk!

20 juli 2012 om 13:03
#26

Om nog even antwoord te geven op je laatste post:

Nee absoluut niet. Ik doelde overigens op de acceptatie van homofilie in het pre-christelijke tijdperk deels als gevolg van pedofilie. Ik zie volledige acceptatie dan ook niet gebeuren, omdat wij mensen nou eenmaal minderheden nodig hebben om op af te geven.

Ik beweeg mijzelf voornamelijk voort van stad tot stad en heb weinig op met de provincie (en de provincie ook weinig met mij dus dat treft ), maar ervaar toch niet dezelfde houding als jij. Overigens bevind ik mijzelf ook niet meer tussen minderheden dan andere stadsmensen, dus daar kan het ook niet aan liggen. Tevens heb je bij dit subject ook verschillende gradaties in acceptatie, althans zo zie ik het. Volledige acceptatie zie je eigenlijk zelden bij mannen die geen familieleden of goede vrienden hebben die homoseksueel zijn. Dan heb je nog een grote groep die hen wel als volwaardig en normaal ziet maar zich toch liever in heteroseksuele kringen bevindt, en bijvoorbeeld ook het liefst heteroseksuele kinderen heeft (al is het maar omdat het leven voor de kinderen makkelijker lijkt/is). Ik weet niet in welke categorie de mensen uit jouw directe omgeving vallen. En dan heb je nog mensen zoals ik, die weten dat het bestaat en zich ook niet anders opstelt naar het (in dit geval homoseksuele) individu dan naar anderen, maar toch een lichte vorm van afkeer heeft tegen de groep of bepaalde gedragingen waar een deel van de homo's zichzelf mee profileert.

30 november 2012 om 00:06
#27

Is punt voor melding.

18 april 2013 om 17:12
#28

Kan Gent met het nieuwe stadion meespelen om de titel? Zoja dan zou het een goede stap zijn voor Bulthuis.

18 april 2013 om 17:43
#29

Thanks! Antwerpen blijft een stad met enorm veel potentieel, Royal Antwerp was een fantastische club in zijn hoogtijdagen. Hopelijk komt dat ooit terug :)

14 mei 2013 om 19:04
#30

Spaar je adem, gelovigen valt niet uit te leggen dat god een verzinsel van de mensheid is

16 mei 2013 om 12:43
#31

even over het topic van de sutter.

Ik wilde helemaal niet arrogant overkomen hoor, maar de ranglijst van de uefa zegt nu even helemaal niets. Feyenoord heeft de laatste 5 jaar moeten knokken voor het voortbestaan van de club. Daardoor is Feyenoord enorm ver teruggezakt op de lijst. Maar kom op, Anderlecht is van het niveau Feyenoord. Als je daar niet kan slagen hoef je er ook niet op te rekenen dat hij in Rotterdam wel slaagt. Bovendien schat ik de Belgische competitie een stuk lager in dan de eredivisie.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen als Pelle bijvoorbeeld. Maar daar mag je nooit op rekenen. Ik bedoelde het niet gemeen

16 mei 2013 om 15:58
#32

Daar heb je zeker een punt, maar is allemaal gebaseerd op het verleden.anderlecht heeft Europees veel meer ervaring dan het jonge en talentvolle Feyenoord. Ik wil ook absoluut niet zeggen dat Feyenoord beter is dan dit Anderlecht, maar wel van hetzelfde niveau.
Zoals je weet is Feyenoord dit jaar uitgeschakeld met een incompleet elftal. Heel veel spelers waren bovendien nog niet op het niveau dat ze nu zitten. Maar laat ik het erop houden dat ik de Sutter geen welkome versterking vind. Feyenoord gaat van de zomer alleen de transfermarkt op als er kwaliteit gehaald kan worden in plaats van spelers als de Sutter, waarvan we niet eens weten of hij het bij Feyenoord wel kan maken.

26 mei 2013 om 22:33
#33

Daar heb ik dus een hekel aan, als mensen niet goed kunnen lezen. Je snapt het niet, je wilt het niet snappen of je bent gewoon te veel bezig in je eigen wereldje. Ik zit Constant te zeggen dat iedereen gelijk is.

Blijkbaar sta jij achter, want jij wil dat het altijd gezegd moet worden in de media. Als JIJ het dan toch zo normaal vindt zou jij hier niet eens moeten zitten praten over homoseksualiteit zoals je nu doet. Alles beledigend voelen, wat een zachtgekookt eitje ben jij toch.

Persoonlijk ken ik een paar homo`,s die gewoon normaal doen en al die heisa in de media beu zijn. Ik weet wel dat je je zo modern voor wil doen en mij wil afschilderen als ouderwets, maar je hebt werkelijk niks om mij te wijzen op anti-homo uitspraken.

Blank, bruin, geel, paars, homo, lesbo, bi, handicap... Het kan me allemaal geen reet schelen manneke. Knoop dat goed in je oren. En laat het nu rusten.

Aangepast op 26 mei 2013 om 22:35 door Younes11.

13 september 2013 om 11:35
#35

kijk uit dat je niet geband wordt :)

13 september 2013 om 12:11
#36

omdat je constant de discussie NL -Belgie aanhaalt.

13 september 2013 om 12:26
#37

ok maar jij doet net zo hard mee aan die discussie toch?

11 december 2013 om 17:29
#38

Beste Stakke,

Mijn excuses voor mijn spelfouten in het Lex Muller topic, ik heb de reactie niet zelf geschreven. Had mijn PC per ongeluk aan laten staan, dus mijn broetje is bezig geweest. Heb de reacties aangepast.

Mvg,
jefteddy1994

8 januari 2014 om 14:22
#39

Ik mag niet reageren (geweldig beleid van VZ) dus dan maar zo:

Niemand vraagt er speciale aandacht voor, integendeel. Het zou al heel wat zijn als iedereen gewoon voor zijn geaardheid kon uitkomen, maar zolang dat niet kan (en de voetbalwereld lijkt er nog lang niet klaar voor) mag er best wat bewustmaking rond zijn.

Ik vraag me af hoe je aan deze wijsheid komt. Wat maakt het dat het niet kan dat een homo niet voor zijn geaardheid uit kan komen tijdens zijn carrière? Welke gevolgen heeft dat dan? Dit is in de recente voetbalgeschiedenis niet voorgekomen dus het lijkt me wat voorbarig om hier conclusies uit te trekken.

Wat mij betreft is de voetbalwereld in Nederland een afspiegeling van de maatschappij en heb je bij ieder onderwerp voor- en tegenstanders. Dat de homo discussie in het voetbal een gevoelig onderwerp is doet daar niets aan af. In dit geval is het spreekwoord `,als een schaap over dam is, volgen er meer.`, mooi van toepassing. In de Nederlandse maatschappij is er toch ook ooit iemand mee begonnen? Ik ben ervan overtuigd dat de eerste `,grote`, voetballer die uit de kast komt naast veel shit ook een hele hoop positieve reacties zal ontvangen. Het is maar net waar je bang voor bent..

Aangepast op 8 januari 2014 om 14:29 door CampNou06.

9 januari 2014 om 14:43
#40

Valt me op dat de mensen die homoseksualiteit verdedigen, telkens appels met peren vergelijken. Kan ik ook roepen dat mensen die sex hebben met dieren of kinderen ook geaccepteerd moeten worden. Zie je hoe stom dit is?

Mijn reactie op jou is verwijderd, dus moet het maar via hier. Negers zijn zo geschapen, homo's niet. Ik ken in ieder geval geen homo peuters, jij wel? Ik heb ook nergens gezegd dat ik het niet aanvaard dat er homo's zijn. Ze mogen, zoals ik eerder in een reactie ook al zei, van mij doen wat ze willen. Voor mijn part houden ze een orgie midden in de stad, maar ik ben er gewoon op tegen. Ik vind het niet kunnen, maar het blijft gewoon bij woorden hoor. Niet dat je denkt dat ik 's avonds de straat op ga om homo's in elkaar te meppen.

Je EVRM-argument slaat ook kant noch wal. Homo's zijn een deel van de samenleving (in de meeste landen dan), dus hebben ze ieder recht dat alle anderen ook hebben. Ik ga dat niet ontkennen. Even een vraagje, ben je zelf homoseksueel? Ik zie namelijk dat je het eerder over dit onderwerp hebt gehad met anderen. Van waar die interesse hiervoor?

9 januari 2014 om 19:00
#41

Ow en negers vergelijken met homo's valt niet onder het rubriek 'appels en peren'? Zoals je het zelf zegt, homo's kiezen er zelf voor om homo te zijn. Negers kiezen er niet voor om gekleurd zijn, dus in jouw woorden, totaaaaal niet te vergelijken.

Dus jij wilt mij vertellen dat er studies zijn die aantonen dat sommige kinderen worden geboren met een homoseksuele geaardheid? Hoe weten ze dat een pasgeboren mannelijke kindje een voorkeur heeft voor jongens? Dat is bullshit man, waar slaat dat nou weer op.

Voor de laatste keer gozer, ik ben er tegen, maar ik bemoei me er helemaal niet mee. Dat haal jij er uit, wat me ook verbaast, want ik heb het daar nooit over gehad. Als jij vindt dat ik niet het recht heb om een waardeoordeel daarover te geven, reageer je gewoon niet op mij. Heel simpel toch? We leven in een vrij land. Mensen mogen negatief praten over o.a. buitenlanders en de islam, dus ik mag roepen dat ik het niet goedkeur dat mensen van hetzelfde geslacht een relatie hebben. Als jij daar een probleem mee hebt, kunnen we er over discussieren, maar ga mij niet lopen vertellen dat ik niet het recht heb om er wat over te zeggen. Daarvoor heb ik namelijk een mening, en mijn mening wordt ook beschermd door die rechten van de mens, waar je het eerder al over had. Fijne avond verder nog.

30 januari 2014 om 17:59
#42

Prachtig gesproken over Courtois en Van der Sar.

22 mei 2014 om 16:30
#43

jij zou een moderator moeten worden je hebt er echt een goed profiel voor ik ben het altijd met je eens.

7 juli 2014 om 11:04
#44

Stakke

Ik probeer hier mijn gelijk over Wilmots absoluut niet te halen. Maar ik probeer juist met mensen zoals jij die wel iets van voetbal kennen te discussiëren. Ik vind dat Wilmots echt helemaal tekort is geschoten als coach op tactisch vlak. Geen looplijnen, veel ruimte op het middenveld, teveel spelers laten spelen,... Wat je zegt over een assistent die tactisch iets kan bijbrengen ben ik het absoluut niet eens. Dat moet je als hoofdtrainer zelf beheersen. Van Gaal laat zien hoe je alles uit een ploeg haalt. Maar ik ben het met je eens dat Wilmots een prima motivator is. Hij voor eenheid in de groep zorgt. Maar denk je ook niet dat dat te maken heeft dat bijna iedereen mag spelen? Dat is goed voor de sfeer, maar dat doet geen enkele coach, heel de ploeg laten spelen. Ik stel vast dat er geen lijn zit in deze ploeg, en dat ze tegen de 1ste tegenstander van groot formaat falen. Dan heb je met dit makkelijk parcours er niet alles uitgehaald. Ik zou zelfs zeggen, bedankt Marc dat je de neuzen in dezelfde richting hebt gekregen. Maar het is nu tijd om een coach die iets bewezen heeft deze groep onder handen te nemen. Liefst zelf met discipline, tactiek en duidelijkheid. En wat ze zeggen pas na het wk of vertrek van Wilmots weet je hoe het er echt aan toegaat . Neen voor mij is het klaar, wil je er alles uithalen neem je een coach van het niveau van deze ploeg. Geen coach houden die in mijn ogen niks bewezen heeft. 1ste test en het is klaar... Moest je eruit liggen en je hebt alles gegeven en verliest door pech hoor je me niet... Maar nu, neen te weinig

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren