Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naast Steijn nog een naam genoemd als opvolger van Van Wonderen bij Heerenveen

Laatste update:

sc Heerenveen heeft Rick Kruys in beeld als opvolger van Kees van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt. Dat meldt de Leeuwarder Courant maandagmiddag. Kruys is bezig aan zijn laatste maanden bij VVV-Venlo en is de volgende naam die wordt genoemd als volgende trainer in het Abe Lenstra Stadion.

Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er gesprekken hadden plaatsgevonden met Maurice Steijn om opvolger te worden van Van Wonderen. Algemeen directeur Ferry de Haan bestempelde dat gesprek als ‘prima’.

Vanochtend maakte Heerenveen via de eigen kanalen bekend dat de wegen tussen de Friese club en trainer Van Wonderen na dit seizoen definitief zullen scheiden. "We hebben recent met elkaar gezeten om te praten over de toekomst. Dit was een open en eerlijk gesprek waarbij we hebben geconcludeerd dat van beide kanten niet alle vinkjes op groen stonden om de samenwerking te verlengen”, aldus De Haan.

Kruys is dus de volgende naam die wordt genoemd als mogelijke opvolger. De 38-jarige trainer is sinds de zomer van 2022 actief bij VVV en presteert daar naar behoren. Momenteel staan de Limburgers op een negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Vorige week meldde Kruys zelf dat hij het na dit seizoen tijd vond voor een nieuwe uitdaging.

"Het was een heel moeilijke keuze, maar mijn gevoel zegt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging", zo meldde Kruys op de website van de club uit Venlo. Zijn contract, dat deze zomer afloopt, zal dus niet worden verlengd.

De Haan wil verder niet teveel kwijt over de situatie. "Wij hebben een aantal trainers met wie wij gaan praten. Niets is nog rond of beslist. Ik heb me voorgenomen om niet elke naam te bevestigen of te ontkennen. Dan wordt het een Poolse landdag", aldus De Haan tegenover de Leeuwarder Courant.

Volgens Omrop Fryslân is ook John van den Brom in beeld in het Abe Lenstra Stadion. De voormalig oefenmeester was in Nederland onder andere actief als hoofdtrainer bij ADO Den Haag, Vitesse, FC Utrecht en AZ, maar zit zonder werk sinds zijn vertrek bij Lech Poznan eind vorig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9e met VVV is toch gewoon ondermaats? Of hoe is het tegenwoordig gesteld in Venlo?

11 maart 2024 om 14:00

Mwaah die hebben financiele problemen en de kkd is best sterk dit seizoen.

11 maart 2024 om 15:52

qua selectie zouden ze minimaal op een play-off plek moeten staan, probleem bij Kruys is dat hij opportunistisch voetbal speelt waardoor teams met een betere selectie het lastig hebben tegen VVV en teams met een mindere selectie altijd kans hebben om te winnen tegen VVV. Naar mijn mening moet je met spelers als Smans, Ketting, Simon Janssen, Verheijen en Berden gewoon mee kunnen strijden voor promotie. Daarbij kijk ik uit naar Diego van Zutphen, die kan echt wel voetballen en is beter dan Rutten op het moment.Edit: technisch gezien staan ze nu ook op play-off aangezien jong az hier niet aan mee kan doen maar een 6e a 7e plek zou zeker niet onmogelijk moeten zijn

11 maart 2024 om 15:58

Diego van Zutphen? Nog nooit van gehoord, ook nog weinig over te vinden. Benieuwd of je gelijk hebt, stromen vaak toch wat spelers door vanuit Venlo. Ben je zelf VVV supporter of hoe kom je aan deze info?

11 maart 2024 om 17:03

Een vriend van me is scout bij VVV dus vandaar de kennis over van Zutphen. En Venlo ligt 20 minuutjes van mijn woonplaats af dus ik hoop altijd dat ze winnen, maar voor mij staan ze wel op gepaste afstand achter "mijn cluppie" Arsenal

12 maart 2024 om 11:41

Aah okay! Gaaf. Ik houd hem met je mee in de gaten . Zou de naam hier in het hoge noorden vast op tafel gooien, mocht het doorbreken ben ik er mooi als eerste bij haha.

Van Van Wonderen naar Kruys of Steijn... het zijn barre tijden voor de Heerenveen fans..

11 maart 2024 om 13:20

Naja, het is niet van Wonderen ze nou heel veel heeft gebracht toch?

11 maart 2024 om 14:06

Nee zeker niet. Mijn 'barre tijden' betreft ook de periode onder van Wonderen. Het voetbal is niet sprankelend, resultaten grillig en veel tegengoals.

Ze gaan van een 'saaie' coach naar mogelijk een coach die 9e staat in de KKD of Steijn... tja.. daar zou ik niet heel gelukkig van worden.

11 maart 2024 om 15:41

Ah fair enough haha, begreep m verkeerd.

11 maart 2024 om 13:21

Waarom? Van Wonderen had hiervoor enkel Go Ahead asl club op zijn Cv.

Het CV van Steijn is dan nog beter zelfs.

11 maart 2024 om 14:50

Toch raar want van wonderen was lang niet slecht bij go ahead. Maar blijkt toch vooral een laffe coach te zijn. Helaas!

Ze willen bij Heerenveen op dit nivo blijven hangen? Neem nou gewoon eens een trainer die leuk voetbal kan combineren met resultaten. Noem een Alex Pastoor,Ole Tobiasen of zelfs Marinus Dijkhuizen (die het tot halverwege dit seizoen echt lang heel goed heeft gedaan met Excelsior en leuk spel op de mat legde).

11 maart 2024 om 18:07

Ole Tobiasen hebben we geprobeerd, was niks. Pastoor en Dijkhuizen wordt ik ook niet blij van. Doe mij maar een niet-Nederlander

11 maart 2024 om 18:17

Ruud van Nistelrooij zal wel leuk zijn heeft ook een verleden bij Heerenveen en kan daar rustig zijn trainerscarriere opbouwen.

11 maart 2024 om 18:23

@fcu: ook dat is zo n trainer zonder boeiende tactiek of speelstijl. Heerenveen is al vele jaren niet meer om aan te gluren. Als je publiek wilt houden zul je ook eens leuk voetbal op de mat moeten leggen ipv elk jaar tussen plek 9&13 willen eindigen met zaadvoetbal

11 maart 2024 om 18:29

Zie als Heerenveen fan graag van nistelrooy komen met misschien tobiassen naast hem. Beide binding met de club.

Wie nu echt denkt dat Steijn Heerenveen beter zal maken komt bedrogen uit. Wat heeft deze trainer nu gepresteerd? En zoals die in de media te keer gaat . Dat moet je visitekaartje toch niet zijn als club zijnde.

11 maart 2024 om 14:49

Mee eens dat zijn gedrag flink te wensen over laat, maar waarom afgeven op zijn prestaties? Prima bij ADO, uitstekend bij VVV en Sparta. Zwak bij NAC en waardeloos bij Ajax. Lijkt me dat dit cv voor een club als Heerenveen prima is.

Stein wordt het niet. Hij draagt teveel zwarte wolken met zich mee.
Is Cocu beschikbaar? Zo ja dan lijkt hij mij een goede kandidaat. Als Vitesse niet zo stom was geweest dan hadden ze hem niet ontslagen en zaten ze nu niet in de ..... vul maar in

11 maart 2024 om 13:50

Cocu is zelf opgestapt, just saying

11 maart 2024 om 15:01

O ja , da's waar. Behoorlijk stom van mij. Bedankt

11 maart 2024 om 14:20

Cocu is ook gewoon onderdeel van de degradatie, pakte ook geen punt teveel

Wellicht overwegen om van Nistelrooij aan te stellen? Heb je weer eens een nieuwer gezicht in plaats van steeds uit dezelfde bak vijver te vissen. En lijkt mij ook voor Van Nistelrooij een mooie club om zijn trainerscarriere op te bouwen.

11 maart 2024 om 14:12

ja hier dacht ik ook aan, heeft het naar mijn mening niet slecht gedaan bij psv.
heeft ook een (kort) verleden bij heerenveen en verder lijkt het me gewoon een club die bij v nistelrooij past qua persoon (over het algemeen rustig).

11 maart 2024 om 14:21

Ik heb bij Heerenveen altijd de indruk van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’, terwijl ik dat bij Van Nistelrooij totaal niet heb.

Heerenveen wilt naar de Jupiler League, ze missen Cambuur te hard denk ik. Je hebt ook totaal niet het gevoel dat deze trainers passen bij het karakter wat je normaliter verwacht bij een Heerenveen. Ze hadden altijd wel een bepaalde identiteit en dat lijken ze al een tijdje behoorlijk kwijt te zijn.

Ole Tobiassen is de enige die wij als supporters willen!!

Is Wim Jonk niks voor Heerenveen? Ik vind zelf dat hij met beperkte middelen Volendam vorig seizoen prima liet voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren