antwerpfan
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 14 augustus 2009
  • antwerpfan
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.709
  • 28 jaar (15-9-1992)
  • Elewijt
  • 7
Persoonlijke berichten
31 augustus 2010 om 15:29
#1

Nog een R.a.f.c. supporter
Ik werk daar. Ik moet de tickette scheuren daar. Geweldig jobke
Hopen dat het dit jaar het onze wordt!
Grts Oli

31 december 2010 om 12:50
#2

Gekke belg, beter nadenken voordat je iets neerzet, dat miezerige landje van je zal nooit top worden, allemaal slappelingen met grote bek, maar presteren ho maar, en maar zeggen dat ze talent hebben.
BAH Bah, trieste mensen zijn het toch

18 januari 2011 om 10:36
#3

Antwaarp! Heeerlijke supporters !!

15 april 2011 om 19:53
#4

Ben jij ook veel aanwezig in de Bosuil?

2 juni 2011 om 18:17
#5

hey antwerpfan!

heb je me reactie nog gelezen bij deze topic: Lukaku bezwijkt onder druk: ''weet je wat het is? Ik ben té gehypet''?
Ben benieuwd hoe jij het ziet?

4 juni 2011 om 19:11
#6

Eindelijk eens iemand die onze Belgische trots goed kan verdedigen !

26 juni 2011 om 10:42
#7

Je bent dus Belg, net als ik je geeft goede reactie''s vind ik. Het is als Belg soms niet makkelijk om je op dit fora staande te houde he

Btw, prachtige club heb je daar, Antwaaaaarep! Wanneer mogen we stam nummer 1 terug in de Pro League verwelkomen? Zou geweldig zijn moesten ze terugkeren en gewoon meedraaien met al die jonge belgen in de basis. Ik ben van Meerhout in Provincie Antwerpen. Klein dorpje nabij Geel en Mol, ik heb Kevin Oris die 35 doelpunten maakte voor Meerhout nog zien spelen. Die ken je wel denk ik?

Maar enfin, ik hoop jou club terug in eerste te mogen verwelkomen in een tijdspanne van een jaar of 3-4 want Antwerpen hoort in eerste thuis, kijk uit naar de wedstrijden tegen mijn Genk :)

Met vriendelijke groeten

15 december 2011 om 15:27
#8

Heerlijke Reactie over de Europa League!

9 januari 2013 om 13:49
#9

jij bent wel heel druk bezig om de hele tijd te proberen te bewijzen dat de belgische competitie niets onderdoet voor de nederlandse competitie. word jij daar niet eens moe van om elke keer hetzelfde riedeltje af te spelen. je lijkt wel een kapotte gramafoonplaat.......

16 mei 2013 om 13:44
#10

Echt erg dat er geen topclub is in antwerpen. Eeen stad met zoveel potentieel. Niemand ziet een fusie zitten tot 1 topclub, maar welke oplossingen zijn er? Hoop echt dat er een topclub tevoorschijn komt
De die hard fans willen dit niet veronderstel ik. Hebben zij dan niet het gevoel dat er een club kan opgericht worden die meedoed voor de prijzen in Belgie? En Europees iets kan betekenen

24 mei 2013 om 11:38
#11

Beste Antwerpfan,

Nu voel ik me toch geroepen nog even iets recht te zetten n.a.v. mijn reactie gisteren op het Nuytinck gerucht.

Het is niet zo dat ik Anderlecht een overschatte club vind. Ik ken de prijzenkast van Anderlecht. Echter, enkel op basis van budget (en daarmee gepaard gaande salarismogelijkheden), spelsysteem en naam in het buitenland (al is dat ook niet meer wat t geweest is), acht ik Ajax voor Nuytink tóch een stap hogerop voor Nuytinck om evt voor te spelen.
En wat dat onderhandelen betreft: ik heb zelf anderhalf jaar in België gewoond en in die tijd bespeurde ik bij veel Belgen een bepaald vooroordeel over Nederland - dat Nederlanders arrogant zijn en neerkijken op Belgen. Nu weet ik niet of jij daar ook bij hoort, maar genoeg Nederlanders (waaronder ikzelf) kijken zeer zeker niet neer op België.

Wat betreft het voetbal denk ik dat België een gouden generatie in handen heeft om te presteren op WK en EK, en overigens ben ik een voorstander van een Beneliga.
Jij ook trouwens?

4 juni 2013 om 15:32
#12

Ik ben Duits dus je argument kan de prullenbak in freund!

20 juli 2013 om 14:21
#13

Antwerpfan, ik vroeg me af waar je goed nieuws over antwerp kan volgen. Heb 7 maanden in antwerpen gezeten en ben een aantal maal naar rafc geweest en zoals je misschien al denkt, helemaal verkocht aan die club echter vindt ik het moeilijk om op de hoogte te blijven rondom de ontwikkelingen binnen de club. Naast rafc.be en een enkele nieuwsbericht hier kom ik niet verder.

Tevens vraag ik me af wat je verwacht van komend seizoen gezien het faillisement van beerschot, aantrekken van 10 spelers, jimmy als coach en de niewe geldschieter. Ik hoop dat je me meer kan en wil vertellen

22 juli 2013 om 19:24
#14

Hey Antwerpfan, bedankt voor je uitgebreide uitleg. Een seizoen om naar uit te kijken dus

rafc.tv heb ik gebookmarked op youtube, die video's zijn echt fijn om te bekijken, behalve als ze frans gaan praten haha. Mooi die sfeer ook tegen Nottingham Forest, ongekend. Rafc.be en de supporterssite houdt ik in de gaten echter is die site niet de meest gebruiksvriendelijke :) Ik heb de andere sites opgeslagen, zal daar sporadisch eens kijken.

Hopelijk gebeurt het dit seizoen dan echt voor Antwerp, het is onbegrijpelijk dat deze club niet eerste klasse speelt met zon achterban. Potentieel een topclub. Als men eerste eindigt is dat toch directe promotie? Snap verder geen bal van het belgische systeem. Zou er graag bij willen zijn als Antwerp op het punt om te promoveren staat.

Nogmaals bedankt en een goed seizoen gewenst!

30 april 2016 om 12:37
#15

Succes vanavond, Antwerp zou mijn inziens toch wel de mooiste toevoeging aan 1e klasse zijn.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 11 juni
Calvin Stengs is de derde Nederlandse speler die gevolgd wordt door Atalanta. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren