Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vervanger Arnesen verantwoordelijk voor zilvervloot bij Feyenoord’

Laatste update:

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord de hoge transfersom voor Luis Sinisterra te danken aan de handelwijze van algemeen directeur Dennis te Kloese. Waar het in Rotterdam-Zuid de afgelopen jaren een bron van ergernis is geweest dat spelers voor een lage transfersom vertrokken, zal Feyenoord met de verkoop van Sinisterra aan Leeds United het transferrecord verbreken. De ochtendkrant schrijft dat Te Kloese het spel inzake de transfers van Sinisterra en Tyrell Malacia 'hard heeft gespeeld'.

Het record stond tot de verkoop van Sinisterra op achttien miljoen euro en stamt alweer uit 2006. Destijds verkocht Feyenoord Dirk Kuijt aan Liverpool. In de afgelopen jaren kwamen de Rotterdammers enkele keren dicht bij deze transfersom, maar het record werd nooit verbroken. Rick Karsdorp leverde de club met zijn transfer naar AS Roma zestien miljoen euro op, terwijl Terence Kongolo (AS Monaco, 2017) en Jordy Clasie (Southampton FC, 2015) beiden vijftien miljoen in het laatje brachten.

De transfer van de Colombiaanse linksbuiten kan een bedrag van maar liefst dertig miljoen euro gaan opleveren. Feyenoord krijgt 25 miljoen euro vast van Leeds en kan daarnaast nog 5 miljoen euro aan realistische bonussen opstrijken. Daarnaast zou er nog een zeer gunstig doorverkooppercentage in de deal beklonken zijn. Volgens Engelse bronnen heeft Te Kloese keihard gespeeld tijdens de onderhandelingen met zowel Leeds als Everton, waardoor Feyenoord eindelijk krijgt waar het al jaren naar hunkert.

Vanwege de afwezigheid van technisch directeur Frank Arnesen, die kampt met zijn gezondheid, nam algemeen directeur Te Kloese de onderhandelingen over. Te Kloese heeft volgens De Telegraaf op meerdere borden geschaakt, waardoor de best mogelijke deal voor Feyenoord tot stand kwam. Ook in de transfer van Tyrell Malacia naar Manchester United zou hij een belangrijke rol hebben gehad. De algemeen directeur had in het verleden een rol in het technische beleid bij het Mexicaanse C.D. Guadalajara en het Amerikaanse LA Galaxy.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel heel makkelijk, Arnesen had namelijk gewoon dezelfde onderhandelingspositie gehad

5 juli 2022 om 12:10

Ja precies wat een onzin verhaal zeg. Wie zegt inderdaad dat Arnesen niet hetzelfde bedrag eruit had gekregen of misschien wel meer..

5 juli 2022 om 13:21

Beetje in de lijn van "schreuder was de reden achter het succes van Ten Hag". Dit komt wel vaker uit de koker van de telegraaf

5 juli 2022 om 13:26

Een beetje triest ook om iemand die al ziek is de grond in te trappen. Onnodig en we kunnen ook niet checken of het anders gelopen was met Arnesen.

5 juli 2022 om 15:01

De grond in trappen? Das een beetje overdreven toch?

Ik vind deze transfersom vooral te wijten aan Sinisterra zelf en Arne Slot vanwege de Europese prestaties. 25 miljoen is gewoon marktconform.

5 juli 2022 om 11:46

Sorry hoor maar 25 miljoen is gewoon ontzettend veel voor iemand die zich alleen in de eredivisie en conference League heeft kunnen laten zien.
Heel goed gedaan door Feyenoord.

5 juli 2022 om 11:51

Doe normaal man, kijk naar de bedragen die afgelopen jaren aan Ajax, PSV en zelfs AZ zijn betaald. Gravenberch gaat bijvoorbeeld voor hetzelfde bedrag en die heeft zelfs nog op geen enkel niveau wat gepresteerd.

5 juli 2022 om 11:53

Dus cl niveau is niks gepresteerd te hebben?

5 juli 2022 om 12:03

Dat je op cl niveau speelt betekent niet dat je er ook hebt gepresteerd.

5 juli 2022 om 12:05

Tel daarbij op dat hij ook nog Colombiaans international is. Het is natuurlijk niet voor niks dat er zoveel clubs interesse hadden in hem. Ik snap dat mensen graag Feyenoord(spelers) downgraden maar we kunnen er toch niet om heen dat hij dit bedrag dubbel en dwars waard is? Het is gewoon een verschrikkelijk goede speler, die klaar is voor een stap hogerop. Mensen die Sinisterra hebben gevolgd, weten dat dit een klasse speler is. Dat hij het ‘maar’ heeft laten zien in de Eredivisie en ECL doet daar niks aan af…

Nogmaals, onwijs irritant. Feyenoord werd jaren kwalijk genomen geen toppers af te leveren en grote bedragen te incasseren. Er worden altijd dingen bijgehaald om alles in een negatief daglicht te zetten. Feyenoord kan het volgens sommige nooit goed doen. Dit is een meer dan terechte transfersom en bewijst dat Feyenoord op de goede weg zit!

5 juli 2022 om 12:12

Je kan ook iets verder kijken dan het logo van de Europese competitie. Tuurlijk is de tegenstand in de champions league gemideld een stuk meer. Maar bijvoorbeeld een marseille vind ik redelijk vergelijkbaar met een sporting of benfica en een union en slavia is vergelijkbaar met een besiktas. Dat zijn wedstrijden waar sinisterra het gewoon erg goed heeft gedaan. Persoonlijk denk ik dat clubs daar ook naar kijken. Ook denk ik dat sini gewoon al 5 miljoen extra waard is door zijn heerlijke dribbel echt een speler waarvoor je naar het stadion komt.

5 juli 2022 om 12:14

Aan de andere kant is Sinisterra wel gewoon international bij een “groot” voetballand.

25 mil is wat mij betreft prima markt conform en een prijs waar Feyenoord zich op moet richten de komende jaren.

5 juli 2022 om 12:14

Iedereen kan zien dat deze jongen geweldig kan voetballen daar hoeft hij geen championsleague voor te hoeven voetballen. Als ik mocht kiezen tussen sinisterra of Anthony dan koos ik voor Sinisterra, daar zie ik veel meer talent en kwaliteit in.. maar omdat het geen Ajax-speler is en niet een paar potjes in de CL heeft gespeeld mag een speler dus nooit meer dan 25 mil waard zijn volgens jou? Alleen Ajax spelers kunnen 50 miljoen waard zijn? Dus 25 miljoen voor deze speler is overbetaald an Anthony is dus minimaal 2x zoveel waard?

5 juli 2022 om 12:17

Zullen we gewoon stoppen met deze onzinnige discussies waar we het toch nooit over eens gaan raken? 25 miljoen is een prima bedrag en als Feyenoord er blij is, dan is het toch goed.

5 juli 2022 om 12:18

Soccerfan_1

Je hebt gelijk man! Ik zal Feyenoord bellen, dat zij akkoord moeten gaan met 8 miljoen ofzo.

Waarom zo een zure reactie? Ik vind 25 miljoen + 5 mil nog aan de lage kant. Had hem zelf wel weg zien gaan voor 35 mil minimaal.
Er moet meer geld binnenkomen, zodat goede aankopen gedaan kunnen worden en het niveau omhoog gaat.

Dit gaat ook om een international.

5 juli 2022 om 12:32

Oké Ajacied soccerfan haha. Word je nou nooit moe van jezelf. 80 miljoen voor Antony is zeker wel normaal? 45 is de Max voor hem. Paar leuke cl potjes gespeeld en in de eredivisie geen denderende cijfers

5 juli 2022 om 13:23

Ik vind dat in dit geval veel, maar meer in de zin van goed onderhandeld veel. Gemiddeld leveren Ajax spelers door historie en Champions Leaque meer op, maar goed nieuws voor de Eredivisie dat Feyenoord nu ook hogere bedragen binnen haalt.

5 juli 2022 om 13:27

En dat Bayern Munchen voor je komt i.p.v. (met alle respect) Leeds en Everton ook niet?

5 juli 2022 om 13:29

Beter goed presteren in de eredivisie en Confl dan weinig presteren in de CL. Ergens zit het in de hoofd van een aantal mensen hier (niet geheel toevallig vaak Ajacieden) dat de CL zaligmakend is. Clubs kijken naar meer dan dat alleen, anders zouden clubs die zelden CL spelen nooit grote transfers maken.

5 juli 2022 om 13:43

@ Jijweetalles, Ajacieden opniemen in een discussie over Sinisterra en dan een verwijd maken. Het is soms comedy hier. Een speler moet maar eens bewijzen dat hij goed is op een hoog niveau ah ook CL? Nee, je moet ook goed spelen ah ok. Sinisstera speelt ED en voor Colombia dat wel hoog niveau, ja dat is wel 25 waard ah, ok.

De markt en transactie laat de waarde zien ipv dat oerdomme gelul van supporters die wel even denken te weten welke prijzen horen bij welke spelers. Sinisterra is 25 waard omdat Leeds dat betaald. Net zoals Ryan zijn transferwaarde heeft.

5 juli 2022 om 15:17

Vandaar dat Bayern hem graag wilde hebben!

5 juli 2022 om 15:20

Je maakt een grapje toch! Of is het je club voorkeur maar kiezen tussen Anthony en Sinistera zullen buiten supporters van Feyenoord voor hem kiezen.

5 juli 2022 om 11:46

Het is aan de hoge kant hoor! Zowel Malacia als Sinisterra heeft Feyenoord uitstekende bedragen voor gekregen. Die twee vervangen is niet zo snel gedaan echter.

5 juli 2022 om 11:56

Vind ik niet. Feyenoord vraagt eindelijk marktconforme bedragen omdat ze gelukkig ook eindelijk in de positie komen om het te kunnen vragen. Malacia vind ik zelfs aan de lage kant gezien zijn contract tot en met 2024.

5 juli 2022 om 12:08

Uitblinkers bij de nummer drie van Nederland- weliswaar met de conference finale maar zonder dat daar echt spetterend in werd gespeeld- voor een gecombineerde 50-60 miljoen verkopen is gewoon echt uitstekend gehandeld hoor. Ja, het is niet een bizar bedrag maar het zit wel iets boven marktconform.

5 juli 2022 om 12:16

Ik vind van niet, ik vind dat er ze meer waard zijn dan er betaald is. Van Malacia weet ik niet tot wanneer z'n contract liep maar als er voor Martinez minimaal 50 wordt gevraagd dan vind ik Malacia toch wel tussen de 20 en 30 waard

5 juli 2022 om 12:29

Dumfries ging voor 14 miljoen naar Inter na een fantastisch EK, dus ik denk dat dit gewoon een uitstekende deal is voor Malacia.

5 juli 2022 om 12:37

Tussen de 20 en 30 is echt heel erg veel voor de linksback van Feyenoord. Martinez blinkt nu al 2 jaar consistent uit bij een kampioensploeg

5 juli 2022 om 13:26

Malacia had idd hoger gekund, maar ook Taglifico heeft Ajax nooit voor het door Ajax gewenste bedrag weten te verkopen. Nu komt er misschien nog een paar miljoen binnen. Dus op zich misschien toch een goed bedrag nu.

5 juli 2022 om 11:52

Wat is nu marktconform? Ik vind 25 mil voor een speler veel te veel. Maakt niet uit wie. Maar het is net wat de gek er voor betaald en feyenoord heeft goed onderhandeld.

5 juli 2022 om 12:13

Daarom gaat het er ook niet om wat jij ervan vindt, maar wat de markt ervan vindt.

5 juli 2022 om 12:22

Wat moeten we nu met zo'n reactie hier? Natuurlijk is het geld wat in de voetbalwereld rondgaat gekkigheid maar we weten toch hoe het werkt

5 juli 2022 om 11:53

het is zelfs nog beter (naar het schijnt):

25 mln vast
5 mln variabel, maar vrij eenvoudig te realiseren
+ (onbekend) doorkooppercentage

5 juli 2022 om 11:58

Goed om te zien dat die koopzieke gekke Engelsen ook Feyenoord (her)ontdekt hebben. Als het klopt wat je zegt aan variabelen en doorverkooppercentage, dan heeft Feyenoord wel aardig de jackpot! Goed voor de aansluiting weer richting onze top.

5 juli 2022 om 12:25

Ik reproduceer slechts wat ik heb opgepakt vandaar "naar het schijnt".

Dit heeft Feyenoord inderdaad echt nodig om weer wat te kunnen betekenen. Van mij mogen ook Pedersen en Senesi nog naar de uitgang voor de juiste bedrage; dan kan er weer gebouwd worden.

5 juli 2022 om 11:54

Zo werkt het natuurlijk niet helemaal. De potentie van de spelers moet ook goed worden gewaardeerd middels goede en meerjarige contracten. Als Sinisterra nog maar een jaartje had vastgelegen, had Leeds een actieprijsje hoeven te betalen. Nu moeten er nog twee contractjaren worden afgekocht en dan betalen ze zo ook 2x zoveel.

Top gedaan. Kan Feyenoord nu die spits van Zurich overnemen voor 10 miljoen. Hoeveel mag Feyenoord eigenlijk uitgeven van die 40 miljoen die ze krijgen voor Malacia en Sinisterra?

5 juli 2022 om 11:46

Wat ik overal lees is dat 40 van het bedrag. Echter gaat van de 25 miljoen ook nog een gedeelte naar zijn oude club.

Edit: Ik las ergens dat Feyenoord 80 van de transferrechten had afgekocht voor Sinisterra. Er gaat dus nog 20 naar zijn oude club, 5 miljoen dus.

Het te besteden bedrag is dus 40 van 40 miljoen, 16 miljoen dus.

5 juli 2022 om 12:07

Feyenoord had daarnaast nog een transferpotje en mogelijk vertrekken Bozenik, Diemers etc. nog. Voldoende geld om in de selectie te steken!

5 juli 2022 om 11:46

40% dacht ik

5 juli 2022 om 11:46

Gerucht gaat 40%, maar wat daarvan waar is? Denk dat bij eventueel verkoop Senesi of Kökcü meer overblijft

5 juli 2022 om 12:15

En de vraag is of die 40% alleen bij de transfer van Malacia zou zijn of bij alles wat wordt verkocht.

5 juli 2022 om 11:56

@zermatt_person

Van de transfersom van Malacia naar verluid 'maar' 40%, echter is het van de transfersom van Sinisterra niet bekend. Omdat die 40% is genoemd bij Malacia, roepen vrij veel mensen dat "dat dan ook het geval gaat zijn bij Sinisterra" echter is daar nog niets over bekend.

Ik verwacht dat ze een groter gedeelte van de transfersom van Sinisterra kunnen gebruiken voor nieuwe spelers en dat gaat hard nodig zijn aangezien het grootste gedeelte van je goals in de Eredvisie én de CL is vertrokken.

Dan is Kroese z'n gewicht nu al in goud waard. Als hij 30 miljoen voor Sinisterra weet te krijgen, 17 miljoen voor Malacia en wellicht 8 miljoen voor Pedersen. Dan is dat in een klap 55 miljoen voor Feyenoord. Ik kan me jaren herinneren dat Feyenoord op sterven na dood was met een schuld van 40-50 miljoen en dat krijgen ze nu waarschijnlijk gewoon in 1 transferperiode binnen met 3 spelers!

5 juli 2022 om 11:52

55 miljoen wat direct door kan naar de uitvoerders van het geklapte project Feyenoord City. Daarnaast gaat van Sinesterra nog een x % naar zijn oude club. Bij Pedersen exact hetzelfde, Molde staat bekend om zijn lage transfersommen + hoog doorverkooppercentages. Ik zou mij als supporter nog niet te rijk rekenen.

5 juli 2022 om 11:59

Dan moet je jezelf nog even inlezen in het stadion dossier van Feyenoord. Die kosten zijn namelijk voor Stadion de Kuip, niet Feyenoord. Uiteindelijk heeft het Feyenoord slecht een paar miljoen gekost.

5 juli 2022 om 12:00

Ik geloof nooit dat Feyenoord daar zelf 55 miljoen voor moet betalen. Daar zal ook een deel van de gemeente in zitten en een deel voor die uitvoerders zelf. Bovendien hebben die uitvoerders zelf bepaald dat alles nu duurder is geworden, dus als het daarom klapt, gaat dat niet op rekening van Feyenoord. Dat er uiteraard percentages zijn die naar andere clubs gaan, dat zal best. Maar als Molde 20% pakt van de winst, dan krijgen ze dus iets meer dan een miljoen. Dat gaat het verschil niet maken. Bovendien levert Sinisterra dus nog steeds heel veel geld op en Malacia levert z'n volle bedrag op (als de bonussen waargemaakt worden). Dat betekent dat alles nog steeds dik boven de 40 miljoen is dan en dat zijn bedragen die Feyenoord nog nooit gehad heeft.

5 juli 2022 om 12:24

Haha dat is voor Stadion Feijenoord, niet Feyenoord zelf.

5 juli 2022 om 12:57

Sorry heren, ik verwoord mijzelf verkeerd zie ik. 55 miljoen waarvan een groot gedeelte door kan naar het project. Daarnaast, als er 20% gepakt wordt op Pedersen, dan heb je dus 8 mil, min 1 mil transferkosten, min 1 mil doorverkoop dus 6 miljoen netto winst. Voor Sinesterra zelf 6 miljoen doorverkoop wat je er af moet halen. Dus 24sin+6ped+17mal kom je op 47miljoen, waarvan nog een hoop af moet naar het project. Want de NV mag wel de beheerder van het project zijn, maar als eigenaar zal de club Feyenoord nog wel een financiele post te verwerken krijgen voor dit project.

5 juli 2022 om 13:16

@nicomitea

Je zit hier echt totaal verkeerd. Het Stadion en de club zijn twee aparte bedrijven, Feyenoord is niet de eigenaar van De Kuip.

5 juli 2022 om 15:11

Inderdaad. Stadion de Kuip staat dik in het rood. Feyenoord nu dik in de plus.
Wellicht een idee voor Feyenoord om de Kuip voor een prikkie te kopen?

Beetje ondankbaar naar Sinisterra. De enige die verantwoordelijk is voor de hoogte van zijn transfersom is hij zelf. Was vorig jaar echt de uitblinkerm en huidig transfersom heeft hij toch echt zelf voor gezorgd.

En daarnaast, laten we van Geel ook wat credits geven. Vaak verguist in de media en daardoor bij de fans. Maar hij bracht deze onbekende jongen naar Rotterdam.

5 juli 2022 om 12:00

Natuurlijk is Sinisterra daar niet als enige verantwoordelijk voor. Feyenoord heeft hem een team en een podium kunnen bieden waardoor hij dit waard wordt maar bovenal een contract gegeven die goed en langdurig is. Als hij nog maar een jaar had vastgelegen, dan was het voor Leeds een 12-15miljoen geweest wat ze maar hadden hoeven afkopen.

5 juli 2022 om 12:06

Steven Aptroot heeft Luis gescout en echt volledig moet pushen op van Geel om hem te halen. Dus de credits gaan naar Aptroot en niet naar van Geel.

5 juli 2022 om 13:47

Volgens mij geeft van Geel opdracht om te scouten en bepaalt hij uiteindelijk ja of nee. Van Geel wordt neergesabeld om miskopen, maar die worden toch ook gescout.

5 juli 2022 om 13:49

De miskopen van van Geel zijn niet berust op het scoutingsnetwerk van Feyenoord in de verre landen. De meeste miskopen zijn afkomstig uit de Eredivisie en hij heeft veel te laat door geselecteerd. Zonder portemonnee was van Geel goud waard, maar met geld was het een ongefundeerde TD.

Als dat zo is. Frank, bedankt voor je bewezen diensten, herstel goed en tot nooit.

5 juli 2022 om 12:14

Waarom zouden wij Arnesen de deur wijzen? Heeft met zijn scoutingsnetwerk al nuttige spelers voor ons binnengehaald. Daarnaast heeft Arnesen de gehele opleiding heringedeeld. Hierdoor is Feyenoord bestendiger geraakt voor in de toekomst.

5 juli 2022 om 12:33

@adro

Omdat Frank z'n contract na dit seizoen afloopt en er niet wordt verwacht dat hij deze transferperiode of in de winterstop nog zijn taken kan gaan uitvoeren. Daarom heb je nu de tijd om rustig (?) te zoeken naar een opvolger.

Ik ga er namelijk niet van uit dat Arnesen, die richting z'n pensioen gaat, met al zijn lichamelijke klachten zijn contract nóg een keer gaat verlengen. Los van of Feyenoord dat uberhaubt wilt.

5 juli 2022 om 13:14

Ik vond zelf Frank heel bedreven de laatste tijd, heb hem zelfs nog net voor de finale zien hardlopen langs de Ballentent op de Parkkade. Had niet het idee dat hij dit totaal niet meer ziet zitten en of wil. Ben zelf enorm fan van hem en zijn netwerk en zou toch proberen om hem voor de winterstop weer fit te krijgen.

Ik ben wel erg benieuwd naar de rondgaande verhalen over Arnesen en wat er nou van waar is. Ik zie hier nu ook al vervanger staan, terwijl ik eerder het idee Hat dat Arnesen binnen een paar weken weer terug zou zijn.

5 juli 2022 om 11:55

Tijdelijke vervanger van Arnesen, is duidelijk over gecommuniceerd naar de media, samen met Slot neemt hij tot nader order het takenpakket over van Arnesen.

5 juli 2022 om 11:58

@zinedane

Te Kloese is algemeen directeur en geen technisch directeur. De reden dat hij nu de rol van Arnesen overneemt is omdat hij ervaring heeft met deze functie door zijn verleden in Amerika en Mexico.

Uiteindelijk zal er een nieuwe TD komen en zal Te Kloese weer 'gewoon' als AD fungeren.

5 juli 2022 om 12:05

Arnesen zijn prothese is gaan ontsteken en dat is enorm gaan door etteren. Dus Ter Kloese die al ervaring had bij LA heeft de afgelopen twee uitgaande transfers begeleid. Dus de suggestie dat Arnesen heeft zitten rommelen kan ook in de prullenbak.

5 juli 2022 om 12:37

Dank voor alle reacties! Inmiddels ook gezien dat het een kul artikel is geweest. Ik wilde het al even checken, kon het ook al moeilijk geloven bij Arnesen. Bedankt!

ein-de-lijk maken wij ook eens echt een klapper. met doorverkooppercentage mag je dus ruim 30/35 mil voor sinisterra verwachten. hopen dat we nou ook is toe kunnen slaan met een paar leuke transfers want we hebben nog geen enkele speler voor t eerste binnen gehaald.

5 juli 2022 om 12:02

Je zal waarschijnlijk niet meer dan 30 miljoen totaal krijgen voor Sinisterra ook al omdat er bonussen bij zitten, die je niet per se haalt en dat Feyenoord nog een deel moet aftikken aan zijn oude club. Betekent niet dat hij natuurlijk heel veel geld oplevert nu

5 juli 2022 om 12:08

volgens de telegraaf en 1908 zijn de doelen ''zeer realitisch'' dus moet die 30 mil te halen zijn. 12% gaat naar once caldas das best veel (2,5/3 mil). echter heb je met een paar procent doorverkooprecht dat weer terug, zeker als hij daar succesvol is. 30/35 mil lijkt me zeer realistisch.

Arnesen verdiend ook echt credits voor zijn werk. Dankzij Arnesen is er voor het eerst sinds jaren weer een goed scoutingsteam waardoor jongens en Aursnes zijn gekomen. Die vervolgens dankzij Arnesen heel goedkoop zijn binnengehaald. Een half miljoen voor Aursnes dat is een koopje gebleken

Dat is ook, simpelweg, omdat Feyenoord weer een club is waar het fijn is om voetballer te zijn. Ook al is het qua middelen duidelijk de derde club van het land: er valt wat te beleven, er valt wat te leren, er valt ergens voor te strijden, nationaal en Europees. Dat betekent dat het risico om een transfer af te laten ketsen, en daarmee een ontevreden speler te creëren die stennis gaat schoppen in de club, minder groot is. En dat betekent weer dat je je in de onderhandelingen harder kan opstellen. Het lijkt me dat juist Arnesen voor die nieuwe situatie (mede)verantwoordelijk is.

Het bedrag voor Malacia vind ik doodnormaal. Dit was het minimale dat je eruit had moeten halen. En bij Sinisterra mag je ook zo’n bedrag verwachten als je uitspreekt dat je hem eigenlijk wil behouden.

5 juli 2022 om 12:22

S Snape

Sinsterra vind ik aan de lage kant en Malacia juist top.

Misschien onterecht maar neem Dumfries en Taglifico als benchmark. Dumfries had geweldig EK, aanvoerder bij PSV en leverde 'maar' 12 miljoen op.
Taglifico Argentijns international, geweldige seizoenen bij Ajax nationaal en in de CL. Maar lukte niet om rond de 15 mil te verkopen. Gaat nu zelfs rond de 3/4 mil weg.

Sinsterra had ik zelf verwacht rond de 35 mil minimaal. Gakpo wordt ook getaxeerd op minimaal 45 mil en Antony zelfs 50 mil.

5 juli 2022 om 17:20

Heb je wel een punt inderdaad. Backs gaan sowieso toch voor wat mindere bedragen weg. Sinisterra schat ik ook hoger in, maar denk dat dat gewoon niet realistisch was.

Derksen begin juni: "voor 10 miljoen was ik ook akkoord gegaan"
Driessen: "Conference League zorgt er niet voor dat je spelers voor 15+ weggaan"

5 juli 2022 om 12:17

Ah joh, niet serieus te nemen. Die hebben totaal geen idee meer hoe de voetbalwereld in elkaar steekt. Maakt niet uit, voor de rest vind ik het een gezellig programma.

5 juli 2022 om 15:19

@ryangarcia, Derksen vanavond: 25 miljoen Euro is veel te weinig ze hadden minimaal 40 kunnen vangen. Driessen vanmiddag: ik heb alle zaakwaarnemers en clubs afgebeld niemand kan geloven dat Feyenoord zoveel vangt.

5 juli 2022 om 17:21

Vandaag Inside heeft helaas een zomerstop, dus Derksen gaat helemaal niks zeggen maar
snap je punt.

Dit lijkt me zo'n ontzettende onzin. Ik weet dat het sentiment leeft dat Arnesen hiervoor veel voor een appel en een ei wegdeed, maar alsof te Kloese even aan het werk gaat en deze som even bewerkstelligt. Er leeft al zo lang (o.a. tijd geleden door 1908.nl naar buiten gebracht) het verhaal dat Feyenoord minstens rond dit bedrag wil voor Sinisterra..

Waarom toch constant dat vingerwijzen en kampen creëren. Om moe van te worden.

5 juli 2022 om 17:23

We hadden toch ook gewoon vorige zomers geen spelers zoals we die nu hebben? Na de generatie met Kongolo en Karsdorp hebben we echt nauwelijks waarde meer op het veld gehad. Tuurlijk een paar dure aankopen gedaan, zoals Amrabat en Larsson, maar die zijn bijna allemaal mislukt.

Arnesen heeft bij de Berghuis verkoop ook al laten zien een goede deal te kunnen maken, hij leek zelfs meer te vangen dan volgens een eerdere overeenkomst nodig was. Dus ook Arnesen had een mooi bedrag voor Sinisterra overgehouden, het lijkt me dat deze Te Kloese gewoon de lijn-Arnesen heeft gevolgd. Prima als ze bij de Telegraaf die Te Kloese credits willen geven, maar dat vind ik wat flauw naar Arnesen.

Onnodig stoken van de Telegraaf over de rug van een man die ernstig ziek thuis zit. Laf gedrag. Wees blij voor Feyenoord dat ze goed geld verdienen, komt de competitie alleen maar ten goede en fijn in cruciaal jaar waarin we Portugal voorbij moeten gaan op de coefficienten lijst.

Toch ben ik wel benieuwd naar de komende jaren. We hebben na het kampioenschap ook redelijk wat geld binnen geharkt, maar toen had Van Geel miskoop na miskoop begaan waardoor je weer vijf stappen terug moest zetten. Nu vang je weer een hoop geld maar ik vrees dat er weer veel openstaande gaten moeten worden bijgevuld. Dat het nieuwe stadion er niet gaat komen is ook slecht voor de lange termijn. Dit seizoen stonden er een hoop huurspelers op het veld en het basiselftal koste nog geen tien miljoen. Hopelijk is het straks normaal dat Feyenoord iets van tien miljoen voor een nieuwe speler kan gaan neerleggen.

5 juli 2022 om 12:47

20% verkooppercentage voor sinistera, gaat over 2 jaar weg naar psg en Feyenoord krijgt nog 40 miljoen extra.
Goed onderhandeld en Mark My words

5 juli 2022 om 13:10

Dus Sinisterra gaat voor in totaal 200 miljoen euro naar PSG over 2 jaar? Geloof je het zelf...?

5 juli 2022 om 13:18

De aankopen die zijn gedaan in samenspraak met Slot zit overal een idee achter. Alleen de aankoop van Bozenik is een dure misser geweest, van Arnesen.

Ik geloof dat hij een goede verkoper is. Prima om dat te benutten. Nu hopen dat hij ook een goede koper is.

Trainers/coaches, teamprestaties en de speler zelf zorgen voor een hogere transferwaarde. De rest is normaal gesproken het marktconform afhandelen en dat wordt makkelijker als daar nog een goede contractstermijn vd speler is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren