Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twijfel over haalbaarheid Sinisterra: kan Feyenoord hem nog huren?

Laatste update:

Er zijn twijfels of Feyenoord Luis Sinisterra terug kan halen. Maandagochtend meldde de doorgaans goed ingevoerde clubwatcher 1908.nl dat de Rotterdammers inzetten op een terugkeer van de Colombiaan. De linksbuiten moet overkomen van het naar de Championship gedegradeerde Leeds United, echter zouden the Whites tegen een maximum aantal verhuurde spelers aanlopen.

Sinisterra staat pas een jaar onder contract in Engeland. Leeds betaalde vorige zomer nog 25 miljoen euro voor hem aan Feyenoord. De Stadionclub had de vleugelaanvaller graag op huurbasis willen overnemen van Leeds, dat deze transferwindow alleen al zeven spelers uitleende. Nog meer spelers verhuren lijkt volgens de huidige regelgevingen onmogelijk, zo schrijft clubwatcher Mikos Gouka namens het Algemeen Dagblad.

Volgens Gouka behoort alleen het kopen van Sinisterra momenteel tot de mogelijkheden, echter is de Colombiaans international dan te duur. “Jongens als Wilfried Gnonto, Luis Sinisterra, Crysensio Summerville kunnen door Leeds alleen nog verkocht worden”, aldus de journalist. Sinisterra heeft net als alle andere spelers van Leeds een degradatieclausule in zijn contract staan. Feyenoord bestudeert momenteel wat er nog mogelijk is om een transfer te bewerkstelligen. Volgens het Algemeen Dagblad is het lichten van die clausule voor Feyenoord te duur.

Research 1908.nl
1908.nl dook maandagmiddag in de regelgeving van de FIFA rondom verhuurde spelers en probeerde antwoord te geven op de vraag of Sinisterra haalbaar is voor Feyenoord. Leeds verhuurde tot nog toe zes spelers aan buitenlandse clubs. Maandag kwam daar in de persoon van Jack Harrison een zevende speler bij. De Engelsman wordt verhuurd aan Everton.

Volgens de nieuwe regelingen van de FIFA rondom huurspelers, die zijn ingegaan op 1 juli 2022, mag een club maximaal zeven spelers op hetzelfde moment uitlenen aan een buitenlandse club. Dit geldt vanaf 1 juli 2023 tot 30 juni 2024. De uitleenbeurt van Harrison telt volgens de regelgeving niet mee, waardoor de Engelsen nog één plekje vrij hebben om een speler te verhuren aan een niet-Engelse club, zo schrijft 1908.nl.

Sinisterra kende een wisselvallig debuutseizoen bij Leeds. Hij schommelde tussen bank en basis en ontbrak veelal vanwege blessureproblemen. In totaal kwam hij tot 22 duels, waarin hij 7 keer scoorde en eenmaal aangever was. Zijn contract op Elland Road loopt nog door tot medio 2027. Feyenoord werkt naast Sinisterra ook nog aan de komst van Luka Ivanusec. De linksbuiten van Dinamo Zagreb maakt naar verluidt de overstap voor zo'n 8 tot 10 miljoen euro.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moeten ze hem maar kopen Wel voor 1/3e van de verkoopprijs vorig jaar.

14 augustus 2023 om 12:52

Verkopen met dezelfde terugkoopclausule ...

14 augustus 2023 om 12:54

Of als Kudus toch gaat, is Sinisterra ook goed vanaf rechts?

14 augustus 2023 om 12:57

En dan weigert Sinisterra een terugkeer, zodat we hem weer voor een flink bedrag aan een andere Engelse club kunnen verkopen. Ik zeg win/win!

14 augustus 2023 om 12:54

Dat zal het helaas niet gaan worden.

Jammer van het niet kunnen huren... iets met blij en een dode mus ...

Ik zag het wel zitten

14 augustus 2023 om 12:56

Als je met clausules gaat werken, waardoor Leeds altijd eerste keus is en/of gewoon een lage terugkoopclausule er in verwerkt waardoor ze quitte draaien deze keer - dan kan het toch te bewerkstelligen zijn? Betaal je uit tekengeld zijn enorme salaris ofzo.

14 augustus 2023 om 13:03

En als Sini dan niet terug wil haha?

14 augustus 2023 om 13:16

En dan weigert Sinisterra terug te keren en heeft Leeds een gigantisch probleem.

Ik denk niet dat die Engelsen zo stom zijn om deze gok te nemen

14 augustus 2023 om 13:00

Verplichte optie tot terugkopen haha

14 augustus 2023 om 13:04

Ik lees verschillende regels:

Op een pagina wordt aangegeven verhuur aan dezelfde of onder 21 wordt niet meegeteld. Andere kant lees ik er dat het max 8 spelers zijn. Het zijn er nu 7, haha.

14 augustus 2023 om 13:10



A limitation on a clubã¢â‚¬â„¢s total number of loans per season. To ensure that this is implemented smoothly, there will be a transitional period as follows:

- From 1 July 2022 to 30 June 2023, a club may have a maximum of eight professionals loaned out and eight loaned in at any given time during a season.
- From 1 July 2023 to 30 June 2024, the same configuration applies but with a maximum of seven professionals.

7 spelers dus maximaal, dan zou bovenstaande kloppen. Bron: Fifa.com



14 augustus 2023 om 13:21

Ah helaas, dat 8 is van vorige jaar. Hoe zit het met verhuur in dezelfde competitie?

Zal het wel raar vinden, als je zoiets publiceert en dat je achteraf het door regelgeving niet waar kan maken.

14 augustus 2023 om 15:18

Momenteel zijn het 7 spelers die je mag verhuren aan het buitenland. Binnenlandse leenperiodes (zoals Harrison naar Everton) tellen niet mee.

14 augustus 2023 om 15:29

Misschien ben ik te enthousiast. Met Sini en Ivanusec hebben wij behoorlijk wat creativiteit binnen weer. Can't wait.

14 augustus 2023 om 15:54

dat is dus raar dat zou betekenen dat Ivanusec dan op 10 moet gaan spelen en Sini op links met Paixao op rechts met je topaankkoop stengs en Ueda op de bank?

Ik kan me niet voorstellen dat Klop Sini en Ivanusec laat concurreren met elkaar en stengs op 10 dat zou zonde zijn van 1 van die klasbakken.

Waarom horen we niks over inkomende kwaliteiten voor het middenveld? je kan toch niet met Wieffer op 8 spelen in de CL terwijl hij zelf ook toegeeft over de bal te struikelen? over een maand is het alweer zover voor Feyenoord, momenteel vind ik de selectie van Feyenoord zeker niet per se beter dan die van Ajax omdat het middenveld van Feyenoord nog slechter is dan die van Ajax.

14 augustus 2023 om 16:10

Ik heb begrepen dat Stengs ook vorige jaar op 8 heeft gespeeld. Dat deed hij ook naar behoren.

Dan zou je voorin

Sini Gimenez Paixao

Middenveld
Stengs Ivanusec Wieffer

Ueda moet de opvolger worden van Gimenez. En als je Slot kent, dan wisselt hij aardig erop elke wedstrijd.

14 augustus 2023 om 13:37

Leeds mag hem gewoon nog verhuren artikel van voetbalzone klopt niet.

14 augustus 2023 om 14:11

Een derde van 25 miljoen is misschien aan de lage kant maar die 25 miljoen vond ik vorig jaar veel te veel voor Sinisterra. We kunnen ook niet zeggen dat Sinisterra iedereen voorbij ging en de Eredivisie aan flarden schoot voor zijn transfer naar Leeds. Een Noa Lang voor circa 15 miljoen inclusief bonussen lijkt mij twee klassen beter eerlijk gezegd. Misschien lukt het Feyenoord Sinisterra terug te halen voor maximaal 12 miljoen nu Leeds gedegradeerd is.

14 augustus 2023 om 14:16

Als je ziet waar andere spelers voor weg gaan (neem bijvoorbeeld ook Daramy) dan vraag ik mij af waar jij 15 miljoen op baseert. Ja, Noa Lang heeft minder opgeleverd, maar die ging niet naar een grote competitie en Sinistera wel.

14 augustus 2023 om 14:23



Mensen vergeten hoe goed Sinisterra was blijkbaar. verruit de gevaarlijkste aanvaller van Feyenoord en had toch echt wel prima cijfers.

Edit: cijfers Eredivisie 30W 12G 7A Conference League 12W 6G 4a
Meer dan redelijk voor een buitenspeler.

14 augustus 2023 om 14:43

Sorry Kironi maar niet iedereen voorbij liep? Sinisterra was in dat jaar samen met Kokcu overduidelijk de beste Feyenoord speler en liet het keer op keer zien in zowel de ED als in de Conference league ook tegen betere tegenstanders. In totaal was hij direct betrokken bij 37 goals in 49 wedstrijden. Hij liet meer zien dan Antony en die ging voor 100 miljoen de deur uit dus ik weet niet precies naar welke Sinisterra jij hebt gekeken. Lang is een hele goede speler maar absoluut geen 2 klasses beter zoals jij doodleuk beweerd.

14 augustus 2023 om 14:47

@henkiekoffie Statistieken zeggen niet alles anders had een top3 club wel Ruben van Bommel gehaald die afgelopen seizoen 15 goals maakte in 31 wedstrijden bij nota bene, met alle respect, MVV. AZ heeft goede zaken gedaan denk ik. Als Sinisterra zo goed was als U denkt waren er wel grotere clubs voor hem gekomen. Leeds United is historisch gezien een grote club maar was vorig seizoen bij voorbaat degradatiekandidaat en inmiddels ook gedegradeerd.

14 augustus 2023 om 15:16

@FR-Berend Dit is gewoon een discussie met verschillende inzichten dus sorry zeggen is nergens voor nodig hoor. Dat gezegd hebbende ben ik het volledig met je eens dat 100 miljoen voor Anthony absurd is, maar in andere reacties, niet alleen vandaag, geef ik ook al aan dat de historische naam van Ajax als club en opleidingsinstituut blijkbaar garant staat voor relatief hoge bedragen bij uitgaande transfers. Sinisterra heeft bij Leeds weinig laten zien dat 25 miljoen rechtvaardigt, mede door blessures misschien. Sinisterra mist volgens mij ook overzicht en tactisch vermogen, hij begon trouwens vrij matig bij Feyenoord maar werd later steeds beter door onder andere de klasse van Orkun Kökçü. Kökçü maakte veel Feyenoorders beter, zijn vertrek is een heel groot gemis voor Feyenoord. Wat de Conference League betreft moge het duidelijk zijn dat het niveau daar tot aan de eindfase lang niet zo hoog is als in de Europa League en de Champions League, dat heeft Nederland heel veel UEFA ranking points opgeleverd met dank aan eerst Feyenoord en daarna AZ.

14 augustus 2023 om 15:21

Leeds gaat a niet al zijn spelers goedkoop verkopen.
Mochten ze volgendjaar weer promoveren halen de spelers terug die verhuurd zijn

Daarnaast hebben ze ook gewoon een aantal spelers nodig om promotie volgendjaar te bewerkstelligen.

14 augustus 2023 om 15:37

@kironi ik was zelf verbaast dat er geen grotere club voor hem kwam. Misschien verschillen wij hierin van inzicht maar Sinisterra was zeker van dezelfde klasse als Lang nu is in mijn optiek.

14 augustus 2023 om 15:37

Noa Lang vergelijken met Sinisterra 😂 het nivo wat Sinisterra in het Conference League liet zien heeft Noa lang nooit gehaald

14 augustus 2023 om 15:44



Maar wat je zegt is dus allemaal gewoon gebaseerd op niks? Statistisch gezien was hij namelijk bij 0,8 doelpunt betrokken in zijn laatste seizoen, daarnaast was hij een van de beste dribbelaars van alle Europese competities en stond hij ook erg hoog in gecreeerde kansen. Het feit dat jij dan aankomt met hij mist 'volgens mij overzicht en tactisch vermogen' laat mij al inzien dat je waarschijnlijk een enkele keer Feyenoord hebt gekeken want als er iets is wat Sinisterra juist wel had was het wel overzicht. Hoe hij bij Feyenoord begon is natuurlijk niet relevant want ook Kokcu begon 'vrij matig'. Dat is natuurlijk inherent aan het zijn van een jonge speler in een compleet nieuw continent. Feyenoord trof in haar eerste seizoen van de conference league prima tegenstanders van formaat die in voorgaande jaren ook vaak ver kwamen in de Europa League. Je vergelijking met Ruben van Bommel slaat natuurlijk helemaal nergens op want die speelde bij MVV waar Sinisterra het liet zien bij Feyenoord. De stap van MVV naar Feyenoord is natuurlijk veel groter dan van Feyenoord naar een grotere competitie maar dat snap je zelf hopelijk ook wel.

14 augustus 2023 om 15:46

Nu doe je net of Sinisterra net zo goed als Neymar is. Zoveel verschil zit er echt niet tussen die 2.

14 augustus 2023 om 16:00

@madmarcel In 99 wedstrijden bij Club Brugge heeft Noa Lang heel bijzondere en vaak beslissende dingen laten zien. Hij maakte de Belgische Jupiler League "heet" zeg maar en dan heb ik het niet over zijn gedrag of interviews maar puur over voetbal. Maar okay, Noa Lang moet zich nog grotendeels bewijzen, hij is nog jong. Sinisterra heeft een relatief korte periode gevlamd bij Feyenoord, zijn veel mindere beginperiode is iedereen blijkbaar alweer vergeten. En waarom wordt iedere keer de Conference League erbij gesleept? Het niveau is daar tot aan de eindfase niet heel bijzonder in vergelijking met de Europa League en Champions League. Maar goed, ik houd de ontwikkeling van Sinisterra in de gaten, misschien gaat hij zelfs mij nog verrassen.

14 augustus 2023 om 16:08

@dabor Dit is een reactie op FR-Berend neem ik aan? In mijn notificaties wordt dit gemeld als reactie op mij....

jammer dan wordt het bikkelen in de Championship voor hem.. Ook goed voor zijn ontwikkeling.

Leeds werkt ook niet mee aan de verkoop van bijvoorbeeld Gnonto, geen clausule in z'n contract wat betreft degradatie en een langdurig contract terwijl Gnonto de koffers al had gepakt. Zou me niets verbazen als Sinisterra in dezelfde situatie zit.

14 augustus 2023 om 12:55

Het salaris van Gnonto ligt een stuk lager en drukt veel minder op de begroting. Misschien probeert Feyenoord weer zo'n constructie dat Leeds de helft van de rechten behoudt ofzo, maar het wordt erg moeilijk vrees ik.

Nou de droom voor alle feyenoord supporters is weer voorbij ...idrissi in comming

Mis ik iets? Je koopt hem voor 5 mil met een ontsnappingsclausule van 5 mil, exclusief voor Leeds.

Opgelost lijkt me?

14 augustus 2023 om 12:52

Flink risico voor Leeds, want moet de speler niet altijd akkoord gaan met zo'n terugkoop?

14 augustus 2023 om 13:00

Als je dat van tevoren afspreekt en bekrachtigd op papier, kan het denk ik wel. En als Leeds niet promoveert en hij niet terug wilt of weg, regel je het met transferrechten etc.

14 augustus 2023 om 12:58

Niks opgelost, want stel dat Leeds hem na 1 of 2 jaar voor die 5 miljoen terug wil kopen, kan Sinistera weer elk salaris vragen wat hij wil, veel hoger dan wat hij nu verdient.

En kan Feyenoord het salaris betalen wat Sini nu bij Leeds verdient?

14 augustus 2023 om 13:13

Volgens mij wordt er van te voren al lang een contract opgesteld en is het een kwestie van de clausule activeren. Als dat het geval is dan lijkt het mij dat het op zo’n manier op te lossen is.

14 augustus 2023 om 13:01

Gaat Feyenoord een vergelijkbaar salaris bieden?

14 augustus 2023 om 14:19

Ik denk dat zon verkapte huurdeal ook niet is toegestaan. Anders doen alle clubs dat en schiet je met een max op huurspelers niks op

14 augustus 2023 om 15:31

Haha en dan vlak voor het einde van het seizoen ff snel als Feyenoord zijnde een nieuw contract aan Sinisterra bieden zonder clausule. Dan heb je ‘m voor 5M binnengehaald en Leeds zwaar genaaid 🤣👍🏽

Misschien loopt er bij pec nog een interessante speler of kunnen ze nog een geweldenaar terughalen. Nieuwkoop ook zo'n topper. Volgend jaar zitten ze met de troep van Slot opgescheept maar dat heeft men daar nog niet door. Feyenoord is denk ik over zijn piek heen. De neerwaartse spiraal is ingezet. Nu al 3 keer puntverlies in eigen huis achter elkaar. Niet des Feyenoords!

14 augustus 2023 om 14:16

3 keer puntverlies is wel knap aangezien het seizoen 2 wedstrijden onderweg is.

Eens dat Slot misschien een iets te grote vinger in de pap heeft, zo was Zerrouki bijvoorbeeld niet nodig geweest en ben ik ook niet enthousiast over de aankoop van Stengs. Dat Van den Belt uit de koker van Slot komt is ook duidelijk.

Echter lijkt het me niet zo dat Slot nu alles bepaald en dat alle miskopen aan Slot toegeschreven kunnen worden en alle toppers aan Te Kloese. Dat blijft buiten de overduidelijke (zoals bijvoorbeeld Van den Belt en Stengs) gissen. Beide leveren ontzettend goed werk, hebben op eenzelfde manier als ze nu te werk gaan Feyenoord naar een titel geleid en zijn ook nu nog hard bezig de selectie aan te vullen.

Er lijkt eindelijk een duidelijke visie te zijn waarbij goedkopere talenten uit de KKD (wieffer, Van den Belt, Beelen), kwaliteitsspelers als Ivanusec en Hancko (vorig seizoen), mogelijk de nieuwe #10 waar 1908 het over heeft) en risicoloze aankopen zoals een Nieuwkoop de huidige selecties aan blijven vullen.

Dat is nog wel eens anders geweest. Interessant is ook het artikel wat The Athletic over Feyenoord geschreven heeft. DTK heeft de organisatie compleet omgevormd en een duidelijke visie geïmplementeerd. Die is misschien wat omgevormd om Slot nog een jaar te behouden, maar het raamwerk voor de toekomst staat er wel degelijk.

Ongeduldig worden richting einde transferwindow is supporters-gebruikelijk, maar ik heb er vertrouwen in dat er na het einde van deze window een selectie staat waar Slot gewoon weer mee kan strijden om de titel, misschien zelfs prolongatie.

14 augustus 2023 om 14:21

Tsja aangezien de JC schaal geen punten kent ben je nog maar 1 gelijkspel punten kwijt... Is ook wel een beetje doemdenken. Zo slecht was het spel namelijk niet.

14 augustus 2023 om 14:28



Goed verwoord. ik vindt dit echt typisch hoe negatief iedereen weer is. gaat echt wel goed komen met Feyenoord dit jaar.

En nee we verwachten niet dat we weer kampioen worden.

1908 zit er toch ook vaker naast dan dat hij het goed heeft? Kan aan mij liggen hoor, maar dit was met een klein beetje zoekwerk al ontkracht geweest. Bovendien is Leeds slecht begonnen aan het seizoen, hebben zij net Jack Harrison verkocht die vaste linksbuiten was de afgelopen jaren, en wil Gnonto ook nog graag vertrekken. Dan zou je denken dat Leeds Sinisterra heel goed zelf kan gebruiken, aangezien er weinig over blijft.

14 augustus 2023 om 13:58

Hij heeft nergens aangegeven dat hij ook echt komt. hij geeft aan deze concreet voor Sinisterra zijn.
2 totaal verschillende dingen.

14 augustus 2023 om 14:04

Je zit er zelf ook naast. Jack Harrison is Verhuurd aan Everton, niet verkocht.

14 augustus 2023 om 14:12

Jezus John, wat kinderachtig. Dan blijft het punt toch hetzelfde dat die gozer vertrokken is, waarom zo'n kleuter reactie? Ik verkondig het ook niet als 'breaking' of 'primeur'. Mij maakt het verder niet uit wat verkondigt word, maar valt me op dat er dagelijks een post komt van 1908 maar dat hij er vaker naast zit dan anders. Succes met je gelijk halen.

14 augustus 2023 om 14:20



Waarom is dat kinderachtig? Het is toch frappant dat je zelf iemand als onbetrouwbaar neerzet terwijl je zelf iets neerpent wat niet waar is?

Ik ben het verder met je eens dat 1908 niet altijd gelijk heeft en zich opstelt als een kleuter wanneer anderen hem op fouten wijzen (zoals jij nu doet), of wanneer het beleid hem niet zint. Ben zelf ook geen fan van de manier waarop hij zichzelf presenteert als oppergod onder de Feyenoord-aanhang. Genoeg geruchten die niet blijken te kloppen of waar hij vanaf de eerste seconde haat over zaait. Ook hij zal het deels doen voor de clicks, maar zit toch ook vaak genoeg goed met zijn primeurs.

14 augustus 2023 om 14:28

Vind ik wat makkelijk, ik ben geen clubwatcher die 24/7 bezig is met transfers, laat staan met Leeds United wat ik totaal niet volg. Ben een simpele supporter, zag staan dat Harrison vertrokken was en dan kun je eenvoudig de optelsom maken. Word inderdaad verhuurd zag ik na dat je dat zei, maar vind ik zelf wat makkelijk om iemand daar op te wijzen, aangezien in dit geval de strekking hetzelfde blijft en ik niet probeer een primeur of dergelijks te brengen. Viel me gewoon op dat 1908 hier vaak voorbij komt, met info waar niemand iets mee kan en 7/10 keer niet door gaat. Had iets minder fel op je kunnen reageren, dat zeker.

14 augustus 2023 om 14:21

Ligt aan jou, want de interesse was er (dus klopt). Alleen blijkt het nu een redelijk moeilijk verhaal om het ook te realiseren.

14 augustus 2023 om 15:21

1908 zit er verrassend vaak goed bij. Er is niemand die zulk goede ingevoerde bronnen heeft als deze jongen, dus ik snap de ophef over hem niet zo. Deze man is eerder een zegen dan een vloek.

Ik zou als ik hem was naar de Bundesliga gaan. Premier league is toch te hoog gegrepen voor hem.

14 augustus 2023 om 14:33

Qua Intensiteit wel ja. qua niveau niet.

Kunnen ze hem niet kopen en dat Leeds de eerste optie op koop krijgt voor dezelfde prijs als waarvoor ze hem kopen? Dan is t geen huur, maar kan hij wel voor 1 seizoen komen.

14 augustus 2023 om 12:54

En als op dat moment Sini niet terug wil haha?

14 augustus 2023 om 14:09

En waarom zou Leeds dat willen? Je redeneert uit het belang van Feyenoord.

Feyenoord zit blijkbaar nogal in de rats over de vleugels. Idrissi, ivanusec, sini, summerville.

14 augustus 2023 om 13:01

Summerville zijn we nooit echt concreet voor geweest. Verder wel duidelijk dat we de Idrissi nog niet vervangen hebben en dat we dus op een van de andere namen die jij noemt azen.
Wou dat we zo actief op zoek waren naar een nummer 8...

Ik geloof dat dit niet klopt. Die regel ging toch alleen over naar buitenland verhuurde spelers? Ze hebben Harrison nationaal verhuurd dus zou het aantal naar buitenland verhuurde spelers op 6 komen. Maar wellicht ben ik verkeerd geinformeerd.

Tsja ze moeten toch wat bij Feyenoord.. met Jahanbaksh/Peixao/Stengs ga je niet ver komen in de CL ben ik bang. En het middenveld draait ook nog niet echt.

Zou dit dan alleen een Engelse regel zijn? Want Feyenoord zit uit m'n hoofd ook al boven de 7 met verhuur van Bullaude, Benita, Hartjes, Jansen en de 4 spelers aan Dordt. Vorig seizoen zelfs meer dan 8 spelers verhuurd met Conteh, Antonucci, Diemers, Azarkan, Bannis , Hall, Bozenik, Hartjes, Jansen en Hendriks

14 augustus 2023 om 13:30

Volgens mij geldt de regel niet voor O21 spelers, dus dan vallen er al een aantal uit je rijtje weg (benita, Hartjes sowieso). Feyenoord het bewezen slimme juristen dus die zullen vast iets bedenken, huurkoop met verplichte afname. Wellicht gespreide betaling, clausule bij promotie richting Premier League vanuit Leeds.

Ouderwets paniekbeleid. Zo ken ik mijn club weer.

Nou die euforie was van korte duur.

14 augustus 2023 om 14:08

FTM schrijft dit':'' Niks dooie mus: Feyenoord is concreet, let maar op''
Ben benieuwd al reken ik me absoluut niet rijk.

Zoveel mooie namen hebben de revue al gepasseerd maar tot nu toe is het erg karig.

Slaat de paniek al een beetje toe bij Feyenoord? Eerst de JC schaal verliezen en dan 0-0 tegen Fortuna is gewoon heel slecht als je kampioen bent geworden.

Zou beginnen met Wieffer uit de basis halen. Want die loopt alleen maar in de weg.

14 augustus 2023 om 14:07

Je kan iemand natuurlijk ook even de tijd geven om te wennen aan zijn rol, in plaats van direct aan ongefundeerde kapitaalvernietiging te gaan doen. Waan van de dag beleid is hopelijk verdwenen bij Feyenoord.

Liever nu wat punten morsen tijdens het smeden van een nieuw elftal en aan het einde vlammen dan een heel seizoen kwakkelen met vele wisselingen.

Deze fase van het seizoen hoeft niet beslissend te zijn, kijk maar naar vorig jaar.

14 augustus 2023 om 14:15

@vazieman Het opportunisme slaat in ieder geval wel toe, bij U wel te verstaan

City heeft er tientallen uitgeleend toch?

Ook op huurbasis zou dit natuurlijk een gigantische versterking zijn voor Feyenoord! Hiermee kun je dan direct de CL in!

Volgens '1908' is het geen dooie mus maar een concreet verhaal. We laten ons verrassen, het word hoogtijd voor die aankopen met extra klasse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren