Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports: Feyenoord en één andere club strijden om Luis Sinisterra

Laatste update:

Feyenoord en OGC Nice hebben de beste papieren in handen om Luis Sinisterra te verlossen van Leeds United, zo meldt Sky Sports donderdagochtend. Maandag bracht 1908.nl het nieuws naar buiten dat de Rotterdammers inzetten op een sensationele terugkeer van de 24-jarige Colombiaan en die berichtgeving wordt nu ook gedeeld in Engeland. Sinisterra ligt bij Leeds nog tot medio 2027 vast en heeft een nog onbekende ontsnappingsclausule in zijn contract staan.

Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports heeft ook Nice zich de afgelopen dagen gemeld op Elland Road. Sinisterra ziet het niet zitten om in de Championship te spelen en mikt zodoende op een uittocht bij Leeds. Nice is momenteel eigendom van de Britse miljardair Sir Jim Ratcliffe, waardoor de Franse middenmoter behoorlijk wat vermogen heeft. Mogelijk is dat een nadeel voor Feyenoord, dat inzet op een huurovereenkomst over Sinisterra. Het lijkt erop dat Leeds de vleugelflitser het liefst definitief van de hand doet. Nice lijkt in ieder geval concreter te zijn dan het eerder genoemde Olympique Marseille.

Woensdag bevestigde Leeds-manager Daniel Farke dat Sinisterra, in tegenstelling tot Wilfried Gnonto, een ontsnappingsclausule in zijn contract heeft staan. "De situatie van Luis is anders. Hij heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract en juridisch gezien is er nog onduidelijkheid over de formulering daarvan. Wij willen in juridisch opzicht eerst duidelijkheid, waardoor hij voorlopig niet meetraint met de groep, omdat hij zich niet volledig op het voetbal kan concentreren." Feyenoord verkocht Sinisterra vorige zomer voor 25 miljoen euro aan Leeds. Of de regerend landskampioen de ontsnappingsclausule kan ophoesten, is onbekend. Een verhuur is volgens de FIFA-regels nog mogelijk, maar of Leeds dat ziet zitten is nu de grote vraag.

Wat duidelijk is, is dat Feyenoord in Sinisterra een vleugelspeler 'van de buitencategorie' ziet. De Colombiaan maakte tussen 2018 en 2022 al furore in Rotterdam-Zuid. Sinisterra won met Feyenoord geen prijzen, maar was een van de belangrijkste krachten in de Conference League-campagne die leidde tot de finale in het seizoen 2021/22. In zijn vorige periode in De Kuip kwam Sinisterra tot 113 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 35 doelpunten en 29 assists. Mogelijk vormen zijn salariseisen nog wel een struikelblok: Sinisterra ontvangt in Leeds een vorstelijk Premier League-loon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom nou bij ons vlammen luis 😬

Allemaal leuk en aardig maar straks moeten we 15 miljoen aftikken en doen we het niet... Laten we maar een goede 8 kopen want dat missen we.

17 augustus 2023 om 10:32

Ik zou 15 voor Sini wel willen uitgeven hoor. En dan volgend jaar met nog een keer 10 miljoen winst verkopen na een jaartje vlammen in de CL.

17 augustus 2023 om 10:33

Gaat Feyenoord natuurlijk nooit betalen. Ik verwacht weer een ‘10m voor 70% van de transferrechten’ deal als dit door gaat.

17 augustus 2023 om 10:34

En dan Ivanusec laten gaan? Of geen nummer 8 of 10 meer halen?

17 augustus 2023 om 10:37

Misschien valt t lager uit omdat we nog doorverkooppercentage oid hebben. Sini is voor ons buitenklasse en moet je altijd halen indien mogelijk

17 augustus 2023 om 10:38

Ivanusec kan prima op 10.

17 augustus 2023 om 10:51

@gryudo - doorverkooppercentages zijn over het algemeen over de winst, dus over alles boven die 25m. Ik zou er dus niet op rekenen.

17 augustus 2023 om 10:52

Het wordt óf Sini óf Idrissi, verder niks met Ivanusec te maken.

Heb eigenlijk liever dat we doordrukken voor een 8 ipv twee buitenspelers aan de selectie toe te voegen.
Maar ik geef je op een briefje dat we binnen nu en één week Idrissi presenteren nadat we een week lang lekker zijn gemaakt met Sini.

Het is het verhaal van deze transferwindow voor ons: Zerrouki ipv Chavez, Stengs ipv Szymanszki, Nieuwkoop ipv Nino en daar kunnen we straks mooi Idrissi ipv Sini aan toevoegen.

17 augustus 2023 om 11:51

@zanazanyan: Ik word wel een beetje moe van dat geklaag over de transfers. Er zijn deze periode wel tienduizend namen voorbij gekomen, dus daar kun je wel lekkeruit cherrypicken ja. En tuurlijk gaat het ook lastig worden om Sini te halen. Overigens moet Ivanusec volgens mij de vervanger van Szymanski worden en is Nino een centrale verdediger en geen rechtsback.

Feyenoord heeft echt geen hele verkeerde transfers gedaan. Je kunt je afvragen of Zerrouki wel echt nodig was, maar het is zeker geen slechte speler. Beelen maakt een prima indruk. Stengs en Nieuwkoop konden relatief goedkoop worden gehaald en maken ook geen verkeerde indruk. Ueda is op papier prima, maar moeten we nog even afwachten. Ivanusec idem dito. En feit is gewoon dat Feyenoord niet zomaar bedragen noordelijke van de 10 miljoen kan lappen. En dan vallen veel opties af.

17 augustus 2023 om 12:25

Goed, dat jij moe wordt van al dat geklaag heb ik geen boodschap aan. Het in verband brengen met verschillende spelers vind ik geen probleem, de keuzes die we uiteindelijk maken wel. Niet eens qua spelers, maar qua posities.

Je noemt zelf de transfer van Zerrouki die koste wat kost moest komen (terwijl elk scoutings rapport negatief was en tegen deze transfer adviseerde). Het perse moeten spelen van Zerrouki is wat alles dusverre inderdaad in het honderd schopt. Het middenveld is uit balans, we misbruiken zowel Timber als Wieffer en dat allemaal zodat Zerrouki op zijn favoriete positie kan spelen.

De transfers die eventueel balans kunnen brengen worden uitgesteld terwijl spelers die niet veel toevoegen momenteel zsm op doorgedrukt wordt. Dit terwijl Slot zelf de wens uitsprak de selectie vroeg in de voorbereiding op orde te hebben itt vorige seizoenen.

Een Beelen, Nieuwkoop en Ueda kunnen dan goeie transfers zijn, ze gaan geen balans brengen waar dat zo hard nodig is: op het middenveld. Stengs ben ik wel tevreden over overigens, maar die heeft het vanwege verscheidene redenen nog niet kunnen laten zien.

17 augustus 2023 om 10:38

Als Sini is terug te halen voor een zachte prijs is dat wel een buitenkansje hoor. Al ben ik wel eens dat het niet de grootste prioriteit is, zeker als Ivanusec gewoon rond komt. Maar ook omdat we met Sauer echt een groot talent hebben lopen voor die positie. Al zou je die dan wel makkelijk kunnen verhuren.

Maarja, als je Sini kunt halen voor 10-15 mln is dat bijna geld drukken.

17 augustus 2023 om 10:46

Yep, maar ik verwacht dan wel een heel hoog doorverkooppercentage voor Leeds. Wat mij betreft nog steeds een win-win-win situatie. Dit is een buitenkansje die je niet kunt laten lopen. Kom maar lekker thuis, Sini!

17 augustus 2023 om 10:50

Dat zal vast en zeker en dat zou ook helemaal prima zijn wat mij betreft. Want helemaal zonder risico is het ook niet aangezien hij afgelopen jaar een behoorlijke blessure heeft gehad. Maar als je het hebt over kwaliteit voor de CL dan is dit het wel.

17 augustus 2023 om 12:42

Stengs is echt een goede 8. Sini op links, paixao op rechts, ivanusec op 10 en dan stengs op 8 met wieffer of zerrouki naast hem zou echt top zijn! Gimenez en Ueda die concurreren voor de spits. En de verdediging staat al als een huis. Met een gunstige loting en Slot aan het roer zie ik Feyenoord zo wel overwinteren in de CL hoor

18 augustus 2023 om 01:08

Ik zou verwachten dat je bij een club als Leeds, relatief bescheiden club ivm de topclubs daar, een optie wilt om relatief eenvoudig door te kunnen naar de top van de PL bij goed presteren. Wat zou impliceren dat optie hoger is dan ze er voor betaald hebben.

Denk niet dat je hem hebt voor 15m, denk dat je er min 22m oid voor moet betalen. Te duur iig.

Que si que no Luis Sinisterra, laat je voeten weer spreken in de kuip Colombiaanse vriend!

Als hij naar Rotterdam gaat, wordt-ie direct de recordtransfer natuurlijk. Die clausule zal echt niet onder de 12 miljoen liggen denk ik zo. Zou wel vet zijn, als Feyenoord in een periode tweemaal het eigen record verbreekt.

Ik weet niet of ik de enige ben, maar is het probleem van feyenoord niet een vervanger voor kokcu? Waarom worden ze daar zo weinig mee in verband gebracht. Zerrouki en wieffer samen werkt niet

17 augustus 2023 om 10:34

Feyenoord gaat een bod uitbrengen op Bitello. Hij staat net als Kokcu op 8

17 augustus 2023 om 10:36

Feyenoord heeft op het middenveld:

Vd Belt, Zerrouki, Wieffer, Zechiël, Stengs, Milambo, Wieffer, Timber en zo wellicht nog Ivanusec.

Het lijkt me dat je hiermee een goed middenveld moet kunnen samenstellen. Ik zou persoonlijk kiezen voor Wieffer, Timber en Stengs/ivanusec ervoor. Dan heb je verdedigende kwaliteiten en rust (wieffer), een 8 (timber) en creativiteit (stengs/ivanusec).

Zerrouki mag invallen als Wieffer niet presteert. Zechiël en vd Belt concurreren als back-up voor Timber en Milambo aanvallend.

17 augustus 2023 om 10:45

Zou zelf Stengs in de wedstrijd met weinig ruimtes met een teruggetrokken tegenstander naast Wiefer zetten. Hij is meer een passer dan Zeroukki

17 augustus 2023 om 11:48

Volledig eens met Feye_88,
Slot is nog aan het puzzelen op het middenveld, maar je hebt genoeg smaken.
Er is nu paniek om niks, tegen PSV kan je verliezen, met 10 man 70 minuten kan je gelijkspelen. Slot en DtK hebben bewezen te weten wat ze doen.
Ik snap zelfs het experiment met Wieffer op 8, zou nog kunnen lukken ook, maar iedereen wil direct resultaat.

17 augustus 2023 om 10:39

Ik denk dat het probleem is dat je heel veel opbouw en creativiteit hebt ingeleverd. Iemand niet zo goed is opbouwend en ook nog creatief én dezelfde meters maakt alsvan Kokcu is natuurlijk heel moeilijk te vinden. Ik denk dat je dan wellicht iets anders moet proberen. Vorig jaar waren de vleugels eigenlijk niet goed genoeg en had je een 10 die veel meters moest maken. Als je die meters nu door de 6 en de 8 laat maken en knallers op 10 en op de vleugels neerzet denk ik dat je ook een eind komt.

17 augustus 2023 om 10:47

De meters en de creativiteit zijn inderdaad wel te vervangen, maar wat we vooral missen aan Kokcu is mijn mijn ogen een leider die de lijnen uitzet en bepaalt wanneer er vol druk wordt gezet en doorgejaagd. Slot wil Wieffer die rol toebedelen volgens mij, maar dat komt nog totaal niet uit de verf. Misschien scheelt het als Trauner weer speelt, maar ook daar verwacht ik dat eigenlijk niet van.

17 augustus 2023 om 10:57

Dat aspect had ik inderdaad over het hoofd gezien. Dat is nog lastiger te vervangen en iets wat in het team zal moeten groeien. Denk ook niet dat je iemand kunt aanwijzen maar dat iemand dat natuurlijk op zal moeten pakken.

17 augustus 2023 om 11:13

Eigenlijk was Timber al aangekocht als vervanger voor Kokcu....tenminste dat werd vorig jaar gezegd

17 augustus 2023 om 11:19

Klopt. Maar Timber voldoet niet

17 augustus 2023 om 11:30

Eigenlijk nooit op een echte kans gehad op 8...

17 augustus 2023 om 11:31

Timber wordt ook alleen maar misbruikt op 10 en 6. Geef hem is 5 wedstrijden op 8, Wieffer op 6 en stengs op 10. Dan geef je tenminste een eerlijke kans.

17 augustus 2023 om 11:49

Precies, Timber is geblesseerd geweest, heeft op 10 en op 6 gespeeld en wordt afgemaakt door iedereen.
Gewoon een kans geven op 8.

Nice..... Cote d'Azur is lekker, maar de stad is mwoh. Competitie wel beter, maar met Feyenoord speel je CL en mee om de titel. Ik weet t niet.

17 augustus 2023 om 10:44

Altijd een smaak-ding, maar ik vind Nice echt een enorm mooie en fijne stad.

17 augustus 2023 om 10:50

Ja ik vind het ook een top stad. En na een paar jaar in het druilerige Rotterdam en Leeds te hebben gezeten kan ik me voorstellen dat hij wel een keer toe is aan een lekker klimaat.

17 augustus 2023 om 10:47

Ik reken iig nergens op.

17 augustus 2023 om 10:48

Franse competitie beter? Ik heb de eredivisie toch echt wel een treetje hoger staan. En voordeel is dat hij natuurlijk de club kent, warme gevoelens er voor heeft en goed met de Coach kan.

17 augustus 2023 om 12:13

Nu is Rotterdam echt mijn stad en trots er op op. Maar als ik kan kiezen tussen Nice en Rotterdam is Nice toch wel een stuk mooier en fijner wonen dan hier haha

Dit kon ook gewoon een update zijn op het artikel wat vandaag om 09:05 verschenen was..

17 augustus 2023 om 10:40

Ik vind nieuwe artikelen juist beter dan die updates waar je eerst 500 artikelen naar beneden moet scrollen voor een discussie op die update haha

Hij heeft zeker de creativiteit die we nodig hebben. Luis zal naar alle waarschijnlijkheid een voorkeur hebben voor een terugkeer naar Feyenoord. Ben benieuwd hoe diep te Kloese in de buidel wil tasten.

Ik hoop niet dat we Sini terughalen. Hij was geweldig in zijn laatste jaar bij ons, maar was het afgelopen jaar bij een hoge intensiteit in de PL steeds geblesseerd. Kan alleen maar een teleurstelling opleveren. Prioriteit is nu de situatie op het middenveld, waar een vervanger van Kokcu en/of een goede 10 zal moeten komen. Helaas zag Slot het niet zitten in Bullaude. Feyenoord kennende gaan ze steaks Til weer terughalen 😫

Geen verkeerde omgeving, maar gegarandeerd vlammen in Rotterdam is natuurlijk ook wel lekker. Kom maar terug naar de Eredivisie!

17 augustus 2023 om 11:19

Juist. Zou voor Feyenoord een top aanwinst zijn.

Mooi man, ik word de hele zomer al blij van vrijwel iedere naam die bij Feyenoord genoemd wordt, een enkele uitzondering daargelaten.

Laat het nou net de uitzonderingen zijn die veelal gehaald zijn, terwijl de andere namen (voorlopig) niet in Rotterdam onder contract staan.

Ik heb het niet zo op spelers die voor veel geld zijn verkocht weer terugkeren naar hun oude club. Gaat vaak maar in een paar gevallen goed. Meestal is het verwachtingspatroon te hoog. Denk eerder dat Feyenoord moet zorgen dat ze kapitaal op het veld hebben staan en geen gehuurde spelers. Als die beide Kroaten komen heb je volgens mij een prima selectie. Dan zal je ook moeten verkopen; een Dilrosun en Wahlemark komen dan kwaliteit te kort vrees ik.

Die Kroatische buitenspeler zou toch komen? Gaat dat niet door? En hoe zit het met idrissi. Lijkt me dat er een type 8 bij moet komen.

Zonde Feyenoord blijft maar kopen kopen kopen, hoe zit het met de jeugdspelers zagen er toch aardig uit in de voorbereiding , Sauer, Zechiel, Milambo. Bij Ajax zouden ze allang doorbreken die spelen gewoon met een 17 jarige centraal achterin.

Lijkt dus niet haalbaar voor Feyenoord. Leeds verkoopt liever dan huur en Nice zal waarschijnlijk meer kunnen betalen.

Jezus man.. hoeveel buitenspelers kan een club op het oog hebben? Is dit niet een beetje te veel van het goede of heb ik het fout?

17 augustus 2023 om 11:49

Hoevaak ga je die vraag nog stellen waar je al 6x antwoord op hebt gehad?"bdb030 014 augustusSinisterra, Idrissi, Ivanusec, Dilrosun, Jahanbaksh, Paixao.. Dat zijn wel erg veel buitenspelers bij Feyenoord! Moordende concurrentie.. Ervan uitgaande dat zowel Idrissi als Sinesterra terug zou komen maar het zou wel één van de twee zijn!"

17 augustus 2023 om 12:16

Soms is het gewoon lekker om je eerste gedachten op te schrijven onder wederom zo'n artikel Til er niet te zwaar aan.

Waar gaat het hier mis dat Gravenberch, Sinisterra, Tagliafico, Ziyech enz. vrij snel weer terug moeten?

17 augustus 2023 om 12:24

Sinistera heeft pecht dat hij geblesseerd is geraakt en Leeds degradeerde. Ik zie hem wel slagen bij de subtop van Europa. Geloof nooit dat hij terug gaat naar Feyenoord.

17 augustus 2023 om 12:28

Elk jaar is er een enorm aantal vertrekkende spelers bij de Nederlandse topclubs. Ze kunnen haar spelers niet vasthouden. Regelmatig blijkt dat een vertrokken speler elders toch niet zo'n groot succes is als verwacht dan wel andere omstandigheden ervoor zorgen dat een speler nauwelijks speelt.

Dan is een speler terughalen een aantrekkelijke optie, je weet wat een speler kan dus minder risico dat het mis gaat vergeleken met een onbekende speler aantrekken.

Ik zou heel graag Sini terug willen zien. Mits fit een garantie voor gevaar en goals. Met Paixao op rechts en Santi in de spits en hopelijk Ivanesec op 10. Genoeg gevaar en spelers die een goal kunnen maken. Dat is nu toch het grootste punt. Voor 25 verkocht en 15 terugkopen zou ik mits de financiën het toelaten een goede deal vinden.

Qua slagvaardigheid aan Feyenoord zijde op de transfermarkt is het begint het een beetje aandoenlijk te worden. Beetje het tegenovergestelde van geen woorden maar daden. Passeren behoorlijk wat namen de revue en als SK houder kan ik niet ontkennen dat ik van sommige namen wel vrolijk wordt. Des te pijnlijker is het om daags na “het gerucht” weer te moeten lezen dat het lastig,te duur of onhaalbaar is.
Persoonlijk wel gepast jaloers op de daadkracht op de transfermarkt van PSV die de spelers gewoon binnenhengelen daags na de geruchtencarroussel.
Mooie namen waar je voor naar het stadion gaat of een SK neemt.

Ook al ben ik wel fan van Sinisterra zou ik het niet doen als feyenoord zijnde. Deze speler heeft een best rijk verleden met blessures. Ik zou het geld anders besteden

Sorry Feyenoord fans, maar dan kiest onze Colombiaanse vriend mogelijk voor Nice omdat hij de zon gewend is en daarnaar terug verlangt na zijn tijd in een immer zeer regenachtig Leeds.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren