Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainer van Leeds meldt hoopgevend nieuws voor Feyenoord inzake Sinisterra

Laatste update:

Luis Sinisterra heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract staan, zo bevestigde Leeds United-manager Daniel Farke woensdag tijdens een persmoment van de club. Net als aanvaller Wilfried Gnonto traint de 24-jarige Colombiaan voorlopig niet mee met de selectie van the Peacocks, omdat Farke van mening is dat hij zich ‘niet volledig op het voetbal kan concentreren’. Sinisterra, die volgens 1908.nl in de belangstelling staat van Feyenoord, ligt op Elland Road nog tot medio 2027 vast. Tussen 2018 en 2022 speelde de vleugelflitser al in De Kuip, waar men nu hoopt op een sensationele comeback.

Leeds zit momenteel in de maag met transferperikelen rond drie spelers: Gnonto, Sinisterra en Helder Costa. Met name de eerste twee, voor Feyenoord-supporters bekende namen, zouden dit seizoen flink van waarde kunnen zijn in de Championship. Er was onduidelijkheid over welke spelers in hun contract over een degradatieclausule beschikken, maar Farke maakt daar nu een einde aan. Sinisterra kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij Leeds, terwijl Gnonto niet te koop is. De getalenteerde Italiaan heeft contractueel gezien geen poot om op te staan, maar weigert om nog langer voor Leeds te spelen.

Sinisterra zou, voor een nog onbekend bedrag, wel kunnen vertrekken bij Leeds. “De situatie van Luis is anders. Hij heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract en juridisch gezien is er nog onduidelijkheid over de formulering daarvan. Wij willen in juridisch opzicht eerst duidelijkheid, waardoor hij voorlopig niet meetraint met de groep, omdat hij zich niet volledig op het voetbal kan concentreren.” Feyenoord verkocht Sinisterra vorige zomer voor 25 miljoen euro aan Leeds. Of de regerend landskampioen de ontsnappingsclausule kan ophoesten, is onbekend. Volgens 1908.nl zet Feyenoord in eerste instantie in op een huurdeal, terwijl Leeds Sinisterra het liefst verkoopt. Een verhuur is volgens de FIFA-regels nog wel mogelijk, in tegenstelling tot wat eerder werd gemeld door diverse media.

Sinisterra, die in Engeland een behoorlijk Premier League-salaris ontvangt, kan ondertussen ook naar clubs uit LaLiga en de Bundesliga. Daarnaast zou de zevenvoudig Colombiaans international zijn aangeboden bij Olympique Marseille. De Franse topclub was vorige zomer al geïnteresseerd in de diensten van Sinisterra, maar zijn voorkeur ging destijds uit naar het spelen in de Premier League. Sinisterra maakte indruk op de clubleiding van Marseille tijdens het gewonnen tweeluik van Feyenoord in de halve finale van de succesvolle Conference League-campagne (2021/22). Ondanks veelvuldig blessureleed wist hij bij Leeds tot dusver uitstekende cijfers te noteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De ontsnappingsclausules in die contracten zijn niet zo absurd als in Spanje, maar vaak nog te hoog voor Nederlandse clubs om even op tafel te leggen.

17 augustus 2023 om 09:17

Om over het salaris nog maar te zwijgen.

17 augustus 2023 om 10:10

In Spanje gaat dat alleen niet per se om een degradatieclausule. Die vallen over het algemeen niet zo hoog uit. Maar idd alsnog denk ik wel te duur voor Feyenoord. Kan me niet voorstellen dat ze zo'n clausule lager maken dan het aankoopbedrag. Eventueel zakken richting 20 miljoen maar lager lijkt me echt heel sterk.

Natuurlijk een erg goede speler, maar als je hem huurt is het niet ideaal. Hij zal nog wel een maand nodig hebben om helemaal fit te worden, aangezien hij nu niet eens met de groep meetraint. Daarnaast heb je voor linksvoor al Paixao, Ivanusec (kan op 10) en Sauer. Voor koop zou ik wel 15 miljoen durven vrij te maken, maar dat soort bedragen is niet realistisch volgens mij voor Feyenoord.

17 augustus 2023 om 09:17

Die Ivanusec ( waar veel goede verhalen van naar boven komen ) speelt voornamelijk op linksbuiten toch? Als je Sinistera ook nog zou halen, dan word het wel erg druk daar. Tuurlijk kan die Ivanusec op 10, maar dan krijg je Stengs op rechtsbuiten waar ook niet erg veel diepte in zit denk ik.
Fey heeft wel nog wat nodig op de flanken idd.

17 augustus 2023 om 09:20

Als je Stengs op rechtsbuiten zet en Ivanusec op 10 dan zet je twee spelers op een minder natuurlijke positie. Vaak komt dat het sspel ook niet ten goede.
Denk dat je gewoon moet kiezen of Sinnistera of Ivanusec. Zowel sportief als financieel.

17 augustus 2023 om 09:21

Ik denk dat je dan Paixao op rechts krijgt, ipv Stengs. Deed hij vorig jaar ook zeer verdienstelijk bij vlagen. Overigens is Sinisterra van origine ook een rechtsbuiten

17 augustus 2023 om 09:21

@Mini-Lens Ivanusec heeft aan het einde van vorig seizoen continue op de positie AM gespeeld. Hij is er totaal niet onbekend en samen evt met deze aankoop krijg je wel alles goed bezet!

17 augustus 2023 om 09:24

Ja, dat zou ook kunnen. Maar als je dan Ivanusec op Links zet, dan zou je Stengs op 10 kunnen zetten om die gasten weg te steken. Dan heb je Sinistera niet echt nodig toch?

17 augustus 2023 om 09:38

Je hebt een brede selectie nodig hè? Dat vergeten sommige wel lijkt het. Ivanusec kan op 10 en op links, Paxiao kan op beide flanken uit de voeten, Sini in principe ook en stengs kan 8, 10 of zelfs rechtsbuiten. Die zullen allen meer dan genoeg minuten maken.

17 augustus 2023 om 09:54

@Mini-Lens Ik zou liever dan Ivanusec op 10 positioneren. Ik vind Stengs veel blaffen maar niet bijten. Leuke spelers voor Eredivisie maar Europese kwaliteit heeft niet die niet. Zie de reactie van Arsenal ook!

17 augustus 2023 om 09:56

Ja dat is wel waar, maar ik weet niet of Fey al in de positie zit om nogmaals ( net als Ueda ) X aantal miljoen neer te tellen voor een wissel speler.
Maar breedte van je selectie zo hoogwaardig mogelijk houden, zeker met CL seizoen heb je wel gelijk in inderdaad.

17 augustus 2023 om 09:58

@rgb&, ja dat gevoel heb ik bij Stengs ook nog wel hoor. Moet ik ook nog zien. Maar die hebben ze ook niet gehaald voor de bank neem ik aan. Het is allemaal beetje hetzelfde voor me gevoel, zo'n Ivanusec kan wel een verschil maken. Als alle verhalen correct zijn uiteraard.

17 augustus 2023 om 10:01

@Mini-Lens Daarmee ben ik ook niet bekend en dat je het noemt is ook realistisch wel! Ik denk dat er vast nog wel iets is, en anders een huur?

Ik hoop voor de Rotterdamse fans hier dat de verhalen waar zijn over Ivanusec en tot op heden dit seizoen is het speler die aardig op dreef is ook.

17 augustus 2023 om 10:39

Zou je dan niet sini op links, paixao op rechts, ivanusec op 10 en stengs op 8 zetten naast den wieffer of zerrouki

17 augustus 2023 om 11:54

Dat zou inderdaad ook een prima opstelling zijn nu je dit zo benoemt. Is er al bekend wat hij moet kosten?

17 augustus 2023 om 09:19

De hoogte van het gelimiteerde bedrag is niet bekend.
En als Leeds hem niet wil laten gaan, zouden ze ook nog directe, volledige betaling van het transferbedrag kunnen eisen.

17 augustus 2023 om 09:20

Sinisterra heeft gewoon de hele voorbereiding meegedaan en is fit.
Hij speelde niet omdat hij niet wil.
Hij traind apart van de groep omdat hij niet wil spelen.

Onzin instelling van Gnonto om niet meer voor Leeds te willen spelen. Je weet als je naar het rechter rijtje van de PL gaat dat er altijd het gevaar is om te degraderen omdat iedere club zoveel kan uitgeven.
Als je dan echt niet in het Championship wil spelen moet je gewoon die clausule erin laten zetten. Maar waarschijnlijk is Leeds dan minder scheutig met andere voorwaarden als Salaris en tekengeld.

17 augustus 2023 om 09:53

Nou inderdaad. Misschien had Gnonto afgelopen seizoen er dan zelf iets meer ballen in moeten schieten

Helaas heeft Sinisterra te maken gehad met blessures die hem hebben belemmerd in zijn spel, maar hij heeft laten zien dat hij een getalenteerde en veelbelovende speler is. Ik kijk uit naar zijn verdere ontwikkeling in de sport.

Feyenoord zou een poging kunnen wagen, maar de som is niet mals. Zou als fan echter blij zijn met de eventuele aankoop

Zsm huren, want kopen lijkt me niet reëel voor Feyenoord. We kunnen hem weer heel goed gebruiken.

17 augustus 2023 om 09:43

Waarom zou Leeds een speler willen verhuren? Ze willen ze zo snel mogelijk terug naar de PL. Bij verkoop hebben ze geld om te herinvesteren, bij verhuur gaat er een speler tijdelijk weg en hebben ze een selectie speler minder.

17 augustus 2023 om 09:45

Absoluut, een top aanvaller voor ons!

Feyenoord moet zich hier niet aan branden. Tenzij het echt een laag bedrag is. Ze hebben hem voor een mooi bedrag verkocht. Dat gaat ze niet nog een tweede keer meer lukken. Volgens mij komt dat ook zelden voor.

17 augustus 2023 om 09:49

Hij is natuurlijk nog wel jong en in principe direct één van de betere spelers van de Eredivisie. Als hij weer één of twee jaar zo kan presteren als in zijn eerste periode sluit ik een mooie transfersom niet uit. Al ligt het natuurlijk wel geheel aan de hoogte van de afkoopsom of je hier aan moet begonnen als Feyenoord zijnde.

17 augustus 2023 om 09:54

Wij kunnen hem ook niet betalen. als hij komt dan is dat door hem te huren.
Voor de rest is dit wel een top aanvaller voor ons. Al schat ik de kans hoger in dat Idrissi komt.

Ben enorm fan van sini. Maar als het niet om koop gaat, lekker laten gaan.

Heb liever dat we eerst een goede creatieve middenvelder kopen. Want dat is momenteel toch wel een serieus probleem.

Middenveld Zerrouki , Wieffer en timber vind ik 3x niks. En is allemaal van hetzelfde.

Mocht het een mooie prijs zijn, zou ik het toejuichen.

Toch een prima opstelling:

Bijlow
Geertruida/Pedersen - Trauner/Geertruida - Hancko - Hartman

Wieffer/Zerrouki - Stengs
Ivanusec

Paixao - Gimenez - Sinisterra

Prima bank ook dan:
Pedersen/Trauner, Lopez, Wieffer/Zerrouki, Timber, die Japanner, Alireza…

17 augustus 2023 om 10:00

Vind het altijd wel mooi zo opstelling met spelers die niet onder contract staan.

17 augustus 2023 om 12:35

Buiten Sinisterra, over wie dit topic gaat en Ivanusec met wie een akkoord is, waarmee zelfs met Zagreb al een principe akkoord is gesloten, geen namen die niet onder contract staan.Vind het altijd wel mooi hoe mensen soms zo bijdehand willen doen en zelf daarmee de plank misslaan…En tijdens het schrijven komt er een artikel dat Zagreb moeilijk doet😂

Zou een zeer welkome versterking zijn, vooral met het oog op de CL. Kan hij zich lekker in de kijker spelen bij andere clubs, en haalt Feyenoord sportieve winst uit zijn rendement. Ervan uitgaande dat hij levert natuurlijk.
Ik vind de hoeveelheid linker aanvallers die momenteel aan Feyenoord gelinkt worden wel ietwat overdreven, helemaal als je bedenkt dat ze Dilrosen en Paxiõa ook nog onder contract hebben. Natuurlijk is het merendeel speculatie en te danken aan ontembare sensatiezucht ;-)

Terugkopen is slecht beleid, huren vind ik eigenlijk ook niet goed overkomen, Sinisterra moet op hoger niveau kunnen presteren. Daarnaast blessuregevoelig.

Ik heb grote waardering voor Sinisterra, maar ik zie de toegevoegde waarde niet. Feyenoord heeft al €10 mln op tafel gelegd voor Ivanusec. Waarom zou je nog een monsterbedrag uitgeven voor nóg een linksbuiten? Het middenveld verdient aandacht. Met de aanval zit het wel snor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren