Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veroordeelde Promes laat van zich horen via Spotify: ‘Jaloezie is een ziekte’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor voormalig Oranje-international Quincy Promes. De veroordeelde buitenspeler van Spartak Moskou laat via Spotify van zich horen.

Hoewel Promes zijn nieuwe nummer genaamd ‘100 Stones’ op zijn social media kanalen nergens heeft gepromoot, heeft de 32-jarige Amsterdammer op woensdag 6 maart gloednieuwe muziek uitgebracht. Uit de teksten van Promes wordt duidelijk dat het nummer na zijn veroordeling in Nederland is opgenomen.

“I don't wanna see my children cry”, zingt Promes in de intro van het nummer, om vervolgens zijn hart te luchten in afwisselend Nederlands en Engels. “Mannen claimen mijn back te hebben maar ik zie ze niet meer, want the judge gaf me nine years. Maar voor die shit drop ik geen tear, want ik leef mijn leven met no fear.”

Verder lijkt Promes in ‘100 Stones’ af te geven op zijn criticasters, zo blijkt uit zijn teksten. “Zeg me wie er beter is, zeg me wie het beter kan? Mannen willen nog steeds de held spelen net Peter Pan. Eerste mo (money, red.) is fout gegaan, dan kom ik met een beter plan. Jaloezie is een ziekte, ik hoop dat het genezen kan.”

Ook uit Promes zijn onvrede, waarbij hij alvast in lijkt te gaan op een eventuele uitlevering waarbij hij zijn straf wel moet uitzitten. “Het systeem is gebouwd om mijn jongens te laten falen, iemand moet mijn kleintjes kijken als ze mij komen halen.”

Situatie Promes


Promes moet in Nederland in totaal nog 7,5 jaar gevangenisstraf uitzitten. Onlangs werd bekend dat de voormalig linksbuiten van Ajax veroordeeld werd tot zes jaar gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij de invoer van ruim 1.350 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen. Promes kreeg in juni 2023 bovendien al 1,5 jaar celstraf voor het neersteken van een neef tijdens een familiefeest in Abcoude.

Vorige week kwam de vleugelspits opnieuw in het nieuws. Promes werd op 29 februari aangehouden op het vliegveld van Dubai. Hij werd geweigerd bij de grenscontrole. De aanvaller van Spartak Moskou verbleef afgelopen maand in de Verenigde Arabische Emiraten, onder meer vanwege het trainingskamp dat zijn club afwerkte.

Promes zou betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval in Dubai, waarna hij gevlucht zou zijn. Daarmee werd al bevestigd dat de aanhouding van de aanvaller losstaat van zijn veroordelingen in Nederland. Dinsdag zou het proces van Promes in de Verenigde Arabische Emiraten plaatsvinden, maar dit is met een week uitgesteld. De aanvaller zou volgens Russische bronnen niet meer in een cel verblijven, maar door de lokale autoriteiten onder huisarrest zijn geplaatst.

Ondanks zijn ‘huisarrest’ zijn er alweer beelden van een feestende Promes in Dubai samen met zijn nieuwe vriendin, Tabata Robertson, beter bekend als DreamDoll opgedoken. De vrouw postte donderdag een video waarin zij beiden in een nachtclub aan het feesten zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties


Ik vroeg me al af hoe het met Promes ging? Wat veel zelfreflectie in zijn teksten.


7 maart 2024 om 12:17

Die jongen kent geen zelf refelctie. Hij denkt dat hij de koning op de wereld is. En het ergste nog als hij straks wel 7 jaar moet zitten zijn kinderen hun vader moet missen maarja gelukkig is het een man die nooot wat fout doet en die straffen voor de lol zijn opgelegd. Hoop toch dat zijn ex ze normaal op kan voeden zonder het gedrag van promes. Daarbii waar zijn nu zijn vriendjes depay en wijnaldum om hem te steunen?

7 maart 2024 om 14:52

Is het een gemis als dit je vader is? Kan je beter opgroeien zonder imo. Goede invloed is hij nl niet.

7 maart 2024 om 15:29

Moet dit VZ?... Leuk hoor die clicks, maar je voedt een crimineel met aandacht. Dit artikel heeft ook niks met voetbal te maken.

7 maart 2024 om 12:28

Voor zelfreflectie heb je iets van intelligentie nodig. Dan overschat je Promes aardig als je denkt dat hij daar ook maar iets van bezit. Als ik zijn teksten ook lees dan bekent hij gewoon keihard schuld en haalt hij ook nog eens uit naar de mensen waarmee hij in de handel zat

" Mannen claimen mijn back te hebben maar ik zie ze niet meer, want the judge gaf me nine years."

Dat lijkt me ook niet zo heel slim om te doen. Niet dat ik er veel verstand van heb, maar toch. Ik denk dat er verschillende scenario's mogelijk zijn, maar de conclusie van elk scenario is bij mij toch wel dat het niet goed gaat aflopen met Promes. In het beste geval eindigt hij berooid helemaal alleen met een uitkering in een achterstandswijk.

7 maart 2024 om 13:12

Zijn weerspiegeling deert hem niet.Hij ziet heus wel een smerige vent . Bah

7 maart 2024 om 13:18

Tjah sowieso erg kinderachtig "je bent jaloers"...

Sowieso een compleet misplaatst iets, wat ik vooral zie bij fans van youtubers/influencers/artiesten.

Als mensen dan commentaar of iets kritisch zeggen over hun idool... staan daar bijna standaard "je bent jaloers" reacties onder van fans of iets in de trant van "hij verdient minster 10 keer zoveel dan jij"
Precies wat Promes ook doet het "die heeft je vader niet, hè"
Alsof je überhaupt niet iets kritisch mag zeggen over iemand die geld heeft... want mensen met geld zijn perfect!

7 maart 2024 om 13:30



Dit groot kind krijgt veel te veel aandacht.

Maar in al zijn kinderlijkheid heeft hij natuurlijk wel gelijk. Veel mensen kunnen het ook niet hebben dat hij als crimineel lekker leeft, terwijl zij om 8.00 uur op werk moeten inklokken en moeten vragen aan hun chef of zij even naar de wc mogen gaan.

Maar wat Promes nu doet is social media en niet de echte wereld. Dat vergeten veel mensen. Buiten iedereens zicht ligt hij echt wel met veel zorgen te malen. En krijgt hij zijn straf nog wel. Rusland is hem ook een keertje beu wanneer hij niet meer van nut kan zijn in de entertainmentindustrie (voetbal). Op een dag is het afgelopen met het stoere gedrag. Of niet. Of voor de gelovigen onder ons: komt zijn straf niet hier, dan komt die wel in het hiernamaals.

Helemaal geen enkele reden om je zo druk te maken over dhr. Quincy Promes.

7 maart 2024 om 14:09

Ik kan het idd niet hebben dat hij als veroordeelde crimineel lekker leeft. Alleen heeft dat heeft niets met jaloezie of mijn werk te maken maar alles met mijn rechtvaardigheidsgevoel. Dat een veroordeelde crimineel via social media telkens weer mij onder de neus wrijft dat hij onder de straf uitkomt irriteert mij. En ik kan dan ook niet wachten om hem achter slot en grendel te zien. Ben dan ook benieuwd of de o zo stoere Promes er dan ook tegen kan als die mensen die hij nu het onder hun neus wrijft het dan terug doen….Ik acht de kans echter vrij nihil. Want dan is hij een zielig ventje omdat iedereen tegen hem is en moeten wij hem zijn gedrag snel vergeven…Overigens zegt het popiejopie gedrag van zijn bekende “vrienden” zoals Sneijder, ook veel over hun. Ik snap werkelijk niet waarom het zo belangrijk is om in de media te verkondigen dat je een crimineel steunt. Het lijkt wel of de Sneijders van deze wereld er trots op zijn dat zij een crimineel steunen.

7 maart 2024 om 14:15

Jij denkt dat ie dat woord kent? Veel teveel letters

Snap ik wel. Wie wilt er nou niet een veroordeling voor een jarenlange celstraf?

7 maart 2024 om 14:46

Die veroordeling is ook alleen maar omdat de judge jaloers is, die heeft niet de money van Promes. Daarom wil hij deze boy zien falen en proberen ze hem uit de maatschappij te halen. Alleen Depay weet hoe het echt zit.

De zelfreflectie is weer eens ver te zoeken, Promes against the world. "Het systeem is gebouwd om mijn jongens te laten falen"? Ik denk vooral dat een drugssmokkelende vader niet meehelpt. Als ze een ander pad dan papa kiezen komt het echt wel goed met ze.

Beste vriend kan beter zijn eigen leven op 'track' krijgen, dan een domme track gaan maken.

I snap really niet dat people 2 languages door elkaar schrijven/talken….

7 maart 2024 om 13:33

Ik weiß dat auch niet. Je think dat this is cool.

Promes krijgt een strafblad: "oei oei oei, die heeft je vader niet hè!"

Voetbal profiteert even flink van alles wat er rond Promes gebeurd, lekker veel clicks
Terwijl het waarschijnlijk wel beter is deze gozer niet al te veel aandacht te geven... al maakt dat nu ook niets meer uit.

We gaan het meemaken!

Wat is iedereen jaloers zeg dat hij in het prachtige Russische paradijs moet "onderduiken" vanwege misstanden met de Nederlandse rechters.

7 maart 2024 om 13:01

Ja, deze man is gewoon onbegrepen. Zijn iq is van een ander niveau.

7 maart 2024 om 13:09

Albert Einstein is er niks bij. Promes is gewoon een genie die "gebottled" heeft.

@VZ, jammer dat jullie reclame maken voor deze trieste jongen.

7 maart 2024 om 12:59

Echt wat een triestheid inderdaad, schaamteloos een Spotify linkje in een artikel verwerken om deze veroordeelde crimineel nog even extra te spekken.

7 maart 2024 om 13:27

Wat verwacht je dan van een site die regelgeving nodig had om jeugd te beschermen tegen schreeuwende gokreclames en zelf geen moraliteit had op dat vlak? Of van een site die bij artikelen over zelfdoding pas na aandringen van verschillende mensen een disclaimer plaatste met een verwijzing naar 113 (sterker nog mijn reacties met een verwijzing daarnaar werd netjes verwijderd wegens gebrek aan onderbouwing). Of de site die volop meedeed aan speculaties over Nouri en zo kan ik in mijn lange geschiedenis hier op VZ nog meer voorbeelden aanhalen. Maar die clicks en die inkomsten zijn toch zo belangrijk.

7 maart 2024 om 14:05

Rochus, had niet verwacht dat jij als ultieme liberaal voor die regelgeving zou zijn. Verder compleet met je eens.

7 maart 2024 om 14:23

Tsja ook als ultieme liberaal heb ik het besef dat het jeugdbrein nog niet volledig ontwikkeld is en dat ze nog lang niet altijd gevolgen overzien van daden. Hen beschermen is niet meer dan logisch. De onzinnige regelgeving voor volwassenen ben ik dan weer wel radicaal op tegen. De enige regelgeving die ik wat dat betreft zinvol vind is de inschrijving in het Cruks register. Maar daar kan elk individu zelf voor kiezen. (diegene die dit lezen en die gokproblemen hebben, doe dat!!)

7 maart 2024 om 14:29

@rochus, wij zijn een commercieel platform en volgen - net als alle andere media en voetbalclubs - de regels en wetten van de overheid. De clicks en inkomsten staan daar inderdaad bij centraal. Als wij vanuit aanvullend moreel oogpunt dit soort campagnes niet zouden faciliteren, heeft dat grote consequenties voor ons aanbod, onze concurrentiepositie en ons personeelsbestand.

De toevoeging van 113 doen we al langere tijd standaard bij bepaalde artikelen. Dat is een zinvolle toevoeging bij die berichtgeving. Dit is overigens een redactionele aangelegenheid en staat los van de moderatie.

Wat betreft Nouri: dat is zeven jaar geleden. We kunnen over de gang van zaken destijds weinig zeggen, want er werkt nog welgeteld 1 persoon bij VZ uit die periode en dat is niet op redactie.

7 maart 2024 om 14:36

En dat, je verschuilen achter wet- en regelgeving VZ, is een zwaktebod. Er zijn zat voorbeelden van commerciële bedrijven die meer doen dan wet- en regelgeving volgen. Ik meen dat oprecht dat jullie redactie baat kan hebben bij een cursus ethiek. Geloof het of niet, maar zonder de link naar het Spotify liedje van Promes hadden jullie ook wel de clicks gehad. het een hoeft het ander niet perse uit te sluiten. En door soms wat gepaster of selectiever te zijn lopen jullie echt geen duizenden clicks mis.

"de toevoeging van 113 doen we al langere tijd standaard bij bepaalde artikelen. Dat is een zinvolle toevoeging bij die berichtgeving. Dit is overigens een redactionele aangelegenheid en staat los van de moderatie."

Dit doen jullie pas na aandringen van onder andere mij en nog een paar andere leden die zich beklaagden dat de moderators de verwijzing naar 113 weghaalden in de reacties. Die aanvulling kwam niet vanuit jullie zelf.

7 maart 2024 om 14:49

Dat mag je vinden natuurlijk. Wij vinden het plaatsen van zo'n link in deze context relevante berichtgeving en niet onethisch. Wat betreft 113: in de hectiek van het nieuws gebeurt het soms dat aan zoiets niet gedacht wordt. Dat we daarop gewezen zijn, is zinvol commentaar geweest en daar is het beleid nu op aangepast. Wat verwacht je verder nog van ons op dit vlak?

Tot slot staat het je vrij om naar ons te wijzen. Tegelijkertijd kun je er natuurlijk zelf ook voor kiezen een ander medium te gebruiken als je zwaarwegende morele bezwaren hebt tegen ons platform.

7 maart 2024 om 16:14

De standaard dooddoener; als het je niet bevalt blijf je weg. In plaats van inhoudelijk in te gaan op de argumenten die ik gebruik en die in heel veel commerciële bedrijven spelen (cursus ethiek, meer doen dan wet- en regelgeving) dat geeft toch gewoon aan dat VZ nog een lange weg heeft te gaan. Gezien jullie reactie lijkt het wel of jullie je aangevallen voelen. In plaats daarvan geef ik gewoon aan wat ik denk wat jullie zouden kunnen doen. Zodat het platform verbeterd. Je reactie had ook kunnen zijn: Joh rochus dat kan een goed idee zijn, we kijken tijdens een redactievergadering of een cursus ethiek zinvol is. Dank je voor de tip. Of Prima rochus dat jij vindt dat we meer kunnen doen dan te voldoen aan wet- en regelgeving, maar daar zijn wij als organisatie nog niet aan toe.

Jullie moeten vooral blijven doen wat jullie doen, ik kom hier voor de discussie en het vertier. En als mij iets stoort dan geef ik dat aan. Soms wordt mijn reactie verwijdert, soms levert mijn mening me een ban op. Prima toch.

7 maart 2024 om 17:32

We zijn dagelijks bezig ons platform te verbeteren. Er zijn echter ook zaken waar we anders over denken. Wij vinden oprecht dat deze link prima binnen ons aanbod past en dat hier niemand schade mee berokkend wordt. Het komt op ons wat laatdunkend over dat dit zou liggen aan een collectief gebrek aan ethiek binnen de redactie van Voetbalzone. Dit zijn overigens zaken waar we dagelijks uitgebreid over praten, terwijl we de winkel draaiende houden.

In de rijke historie van VZ is er links en rechts zeker wat misgegaan, zoals binnen in elk bedrijf. Het voelt een beetje flauw om jarenoude zaken aan te halen of dingen te noemen die reeds zijn aangepast. Erg constructief is het in elk geval niet. Zoals het spreekwoord zegt: als je met een vinger naar een ander wijst, wijzen er vier naar jezelf. Je zou wellicht ook eens kunnen kijken hoe opbouwend je eerste bericht geschreven is en in hoeverre dat uitnodigend overkomt.

Het is inmiddels bijna een sport geworden om iedere gelegenheid aan te grijpen om onvrede te spuien. Het is soms best verwonderlijk dat een actief lid veelvuldig klaagt, maar met zijn/haar bezoek ook zelf het platform faciliteert. Hoe dan ook, de redactie en de moderators zijn dagelijks met goede moed bezig een zo goed mogelijke balans te vinden. Bij tijd en wijle voelt de cynische toon wat buitenproportioneel voor een gratis platform. Hoe dan ook, je bent van harte welkom Rochus.

7 maart 2024 om 14:20

@oenieboy, onze insteek is om te informeren. Als je een artikel schrijft als deze, is het voor de lezer relevant om zo'n link te plaatsen. Die paar euro Buma Stemra is voor ons geen beweegreden (en zal voor Promes vermoedelijk sowieso niet het verschil maken). De lezer kan zelf prima bepalen of ze willen luisteren of niet.

7 maart 2024 om 19:47

@oenieboy

Ze maken geen reclame. Ze weten gewoon heel goed waar mensen hier heel goed op happen.

Iedere persoon hier had de keuze kunnen maken niet te reageren, maar desondanks doet men dat wel. Het is een beetje alsof je een laptop van een tafel meeneemt en dan zegt dat iemand zijn laptop niet achter had moeten laten terwijl niemand je dwong hem te pakken.

Lekker bezig Quincy, show them who’s boss.
Zelfs Guerrillabewegingen kan niet van de overheid winnen maar jij natuurlijk bent van een ander hout gesneden.

Die jongen krijgt veel te veel aandacht….

Haha dit is toch echt wel t uitschot van de samenleving. En jaloers waarop? Al zou hij 100 miljoen op de bank hebben, ik zou nog geen dag met m willen ruilen

Eerste money is fout gegaan (voetbal), dan kom ik met een beter plan (drugs) Jaloezie is een ziekte, ik hoop dat het genezen kan.

Ik lees een aardige schuldbekentenis

7 maart 2024 om 13:36

En jij denkt dat hij dat bedoelt? Dan is ie nog stommer dan ik dacht.

Dit soort mensen moet je eigenlijk levenslang geven. 2x veroordeeld maar 0 spijt van zijn daden. Hopeloos en sneu.

Zelfreflectie is bij Promes wereldvreemd lijkt het. Eigenlijk zou zo'n gast geen platvorm meer mogen krijgen. Het enige wat hij nog zou mogen krijgen is een kleine kamer met vier muren en een pisbak.

Haha, ja, meneer denkt echt dat mensen jaloers op hem zijn. Misschien een enkeling, zelf vind ik het een enorm stuk verdriet. Jammer dat de evolutie nog niet zo ver is dat Promes niet geboren zou zijn, je mist er niks aan.

En weer een slachtofferrol aannamen. Het systeem is gebouwd om jongens zoals hij te laten falen? Volgens mij heeft hij gewoon heel veel kansen in Nederland. En daarbij heeft hij talent en is daar ver mee gekomen. Maar als je foute keuzes maakt heeft dat consequenties, of je nou uit het Gooi komt, de Bijlmer, Kanaleneiland of oude Pekela.

Word tijd dat deze jonge gewoon zen straf uit gaat zitten, misschien komt hij dan tot inkeer

Ben op misschien een ding jaloers tov hem en dat zou dan zijn voetbaltalent zijn.
Verder niks, domme jongen, domme keuzes, rare en domme vrienden, geen smaak imo.
En zo nog veel meer.

"eerste mo (money, red.) is fout gegaan, dan kom ik met een beter plan"

Haha oké grote speler, denk dat die wereld waar je je zo graag in begeeft zich de ballen uit de broek lacht.

Geen aandacht geven aan dit soort types. Die zijn vroeger gepest geweest en hebben nooit de aandacht gekregen die ze nu denken te krijgen. Zielige mensen die denken boven de wet te staan met hun geld en daardoor macht. Om te walgen dit.

"Zeg me wie er beter is, zeg me wie het beter kan?” Honderden profvoetballers die rijk zijn geworden door van hun hobby hun beroep te maken en zich niet in de nesten hebben gewerkt door steekincidenten en drugdeals.

Kom op voetbalzone. Hou toch op met deze pushberichten voor deze clown.

Tenzij hij ineens met een bericht komt: "Oeps ik was een eikel en ik had het niet door, maar nu zie ik het licht. Sorry, mensen!"

We hadden dus ook met dit liedje mee kunnen doen in plaats van Euro-pa-pa

7 maart 2024 om 13:37

Of Promes over Rusland laten zingen "blijf hier tot ik doodga".

Moet je deze veroordeelde crimineel nou serieus een platform bieden om via spotify en VZ zijn gelijk te krijgen? Zwijg die gek gewoon dood

Dit bevestigt de aanname dat Promes het IQ van een poffertje heeft. Er zijn wel meer veroordeelde criminelen te beluisteren op Spotify, dus laat ie lekker z'n gang gaan. In de cel zal ie wat minder mogelijkheden hebben om de grote jongen uit te hangen.

Dit geeft wel weer aan dat Promes inhoudelijk niks voorsteld. Dit is echt een tenenkrommende tekst met geen enkele zelfreflectie. Ik neig er naar om te zeggen dat alle Nederlands elftal voetballers die zich achter Promes scharen ook niet meer moeten worden opgeroepen.

Mo staat niet voor money maar voor motion VZ.

7 maart 2024 om 14:11

Sinds je zo goed ingevoerd bent: op welke "motion" doelt onze vriendelijke vriend Quincy P. dan?

Mensen neersteken en drugs vervoeren is ook een ziekte.

7 maart 2024 om 14:41

Drugs vervoeren is voor mij gewoon vraag en aanbod. Niet veel anders dan de truckers die cafes bevoorraden met bier voor alcoholisten, supermarkten met snoep voor kinderen, en fastfoodketens met burgers voor dikke mensen. Alleen hebben we van drugs gezegd: nee dat mag niet. Prima, maar degenen die het snuiven op de Zuidas en de universiteit zorgen ervoor dat jongens als Promes kansen zien. Eerlijk, zolang je alleen vervoert ben je voor mij geen crimineel (wel voor de wet uiteraard). Het neersteken en sowieso het hele karakter van Promes is een ander verhaal: totale psycho.

Dit is het meest cringe wat ik in tijden gelezen/gehoord heb.
Lijkt me het beste om niet te veel tijd en energie aan dit heerschap te besteden.

Bij ieder bericht wat ik over Promes lees denk ik toch gelijk: wat fijn dat hij niet meer bij onze club voetbalt. Een speler die met zijn gedrag naast het veld absoluut een negatief uithangbord is voor de club en een slecht rolmodel voor de jeugd.

Uiteindelijk is het wachten tot hij binnen die fijne kringen en landen waarin hij zich begeeft een keer slachtoffer ipv dader zal zijn. Spijt en berouw zal dan helaas te laat zijn. Geheel tegen beter weten in moet je hopen dat hij iemand tegenkomt die hem het juiste pad op gaat brengen.

Psychopaat of tering dom? Zegt u het maar. Deze jongen heeft wel problemen. Misschien een lichte verstandelijke beperking, maar ook iets anders. Voer voor de dokter. Niet voor mijn playlist.

Deze jongen leeft als "onaantastbaar" denkt dat 'money' hem uit de problemen helpt, de problemen die celstraf heten.
Totdat straks ooit de deur der realisme opengaat voor hem en hij toch echt achter de tralies beland, kijken wie er dan jaloers gaat zijn op mensen die alle 'shit' hebben genaamd vrijheid.
Dreamdoll is dan ook allang verdwenen, want zo'n aandachtsvrouw gaat natuurlijk nooit en te nimmer wachten op haar bajeskant en dat is niet goed voor haar bissiness natuurlijk.

De crème de la crème van onze samenleving. Het meest trieste vind ik eigenlijk nog wel die vent niet schijnt te begrijpen dat hij een bepaalde invloed heeft op jeugdigen. Ik zal niet op de stoel van een psychiater/psycholoog gaan zitten maar ik zou er niet van opkijken als er bij de beste man sprake is van een beperking en/of sprake is van een stoornis.

Je kan zijn stukje over jaloezie ook interpreteren als; ik ben zo jaloers op alle drugsdealers (en wat ze hebben), ik zou willen dat ik dat niet was. Maar vraag me af of hij het zo bedoeld heeft.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren