Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart: 'Wil hem bij z'n strot pakken, hij kan de beste ter wereld worden'

Laatste update:

Rafael van der Vaart dicht Donyell Malen de potentie toe om de beste speler van de wereld te worden. In de ogen van de analyticus moet de aanvaller van Borussia Dortmund op mentaal vlak dan nog wel stappen zetten.

Malen is dit seizoen bij Borussia Dortmund uitgegroeid tot een van de steunpilaren in de ploeg van trainer Edin Terzic. In 31 duels noteerde hij 13 goals en 4 assists. Woensdagavond treft Malen in de return van de achtste finale van de Champions League opnieuw zijn oude club PSV. Drie weken geleden wist de 25-jarige aanvaller de score voor die Borussen te openen tijdens de in 1-1 geëindigde heenwedstrijd.

Van der Vaart geeft hoog over Malen op, maar denkt niet dat de Oranje-international op dit moment al zijn top heeft bereikt. “Ik vind hem zo goed…”, begint de analist in het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport.

“Ik heb het al vaker gezegd: het lijkt wel alsof hij bijna niet gelooft… De vraag die ik eigenlijk aan hem wil stellen is: wil je de beste speler van de wereld worden? Want hij heeft echt alles om dat te kunnen worden. Daar ben ik echt honderd procent van overtuigd”, zegt Van der Vaart.

“Ik wil hem bijna bij zijn strot pakken…”, vervolgt de analist, die daarmee wil aangeven hoe graag hij Malen een wake-upcall wil geven. “Ik zie in hem echt een megatalent. Het irriteert mij dat hij er niet alles uithaalt. Ik zie een potentie die niemand heeft.”

De eveneens in het praatprogramma aanwezige Theo Janssen verwacht daarentegen niet dat Malen nog heel veel stappen kan maken. “Jij hebt weleens gezegd: ‘Als ik alles uit mijn voetbalcarrière had willen halen, dan had ik in mijn leven heel veel moeten inboeten. En dat had jij er niet voor over’”, zegt de oud-prof tegen Van der Vaart. “Misschien heeft hij dat ook niet. Misschien vindt hij het leven eromheen wel belangrijk.”

Marco van Basten dicht Malen ook niet dezelfde potentie toe als Van der Vaart. “Hij mist de dominantie om elke wedstrijd het verschil te maken. Hoeveel doelpunten maakt hij? Dortmund wordt ook niet jaarlijks kampioen. Dat zijn dingen die je als grote speler moet realiseren. Jij zegt dat hij de beste speler van de wereld kan worden, daar zit ik echt ver vanaf.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vd Vaart lult ook 9 vd 10 keer maar wat. Doet hierbij vaak alsof hij het voetbal als enige snapt en dan krijg je dit soort debiele uitspraken.

11 maart 2024 om 23:35

Hahaha het is echt ongelofelijk met hem. Wat een blaaskaak. Hij heeft zichzelf met deze uitspraak weer helemaal overtroffen. Bij Malen denk ik aan veel dingen, maar de beste ter wereld?? Kom op zeg...

12 maart 2024 om 00:22

Het valt me vooral op dat Rafael hiermee vergeet hoe mensen naar hemzelf keken. Vind het echt een leuke gozer die een prachtige carrière heeft gehad, maar vd Vaart was echt een wereld talent die zelf veel langer in de top had moeten spelen obv zijn talent.

12 maart 2024 om 07:49

Hij praat over Malen volgens mij hetzelfde zoals over hem werd gepraat. Groot talent die er net niet alles uit lijkt te halen. Ik snap wel wat Vd Vaart zegt, die Malen heeft zo'n versnelling, techniek etc, daar zie ik echt wel potentie in. Maar elke keer als je denkt, nu heeft ie het echt te pakken, dan zakt het weer een beetje weg.

12 maart 2024 om 07:51

Tijdje geleden had Vd Vaart het over Timber en dat hij die in potentie beter vond dan Wieffer. Nu praat iedereen hem na en wordt Timber opeens naar de Engelse competitie geschreven.. zulke gekke dingen zegt hij niet. Bij Malen heeft hij het ook over de potentie.. niet dat hij nu al die wereldtopper is.

12 maart 2024 om 07:53

Marton, hij zegt wel degelijk gekke dingen. Als je zegt dat Gravenberch beter is dan Bellingham, of dat Malen de beste van de wereld kan worden, dan roep je zeker wat geks.

12 maart 2024 om 12:07

@marton,
Ja en hij zit wekelijks in zo'n programma's en hij heeft tot nu 1x echt gelijk gehad. Als je altijd maar wat roept kan je best een keer gelijk hebben

12 maart 2024 om 12:48

@tyuin nee hoor hij heeft zelf vaak aangegeven te lui te zijn geweest , ik denk juist dat jij het verkeerd ziet en dat vdv juist hoopt dat malen niet zo denkt als hij ooit heeft gedaan

11 maart 2024 om 23:50

Ik vind dit juist een klassieker. Ik heb de beelden van deze aflevering niet gezien, maar als de tafelgenoten alleen tegen hem ingingen met "misschien wil ie niet" of "Malen is niet dominant genoeg" dan hebben ze gefaald.

Je moet van der Vaart luidkeels uitlachen om dit soort uitspraken. Direct. Want Malen is een speler die noch het talent, noch de werkethiek en noch de kwaliteit heeft voor de top. En dat is oké.

De beste van de wereld? Nee. Als hij nog een paar stappen kan zetten zou de top 100 misschien mogelijk zijn

Ongekend hoeveel onzin VdV uitkraamt.

Ik begin me af te vragen of Rafael het expres doet om in de publiciteit te komen, of dat hij echt zo denkt. Ik hoop in ieder geval dat Malen zich tot een goede rechtsbuiten kan ontwikkelen want die heeft het nederlandse elftal niet. Laten we daar maar eens beginnen.

Beste van de wereld nog wel... Volgens mij is die vd Vaart gewoon totaal wereldvreemd of hij heeft echt totaal geen kijk op voetbal.

11 maart 2024 om 23:33

Als Malen nog een stap kan maken bijvoorbeeld opvolger van Salah dan zou de wereld er al snel anders uitzien. Hij moet natuurlijk nog wel meer gaan leveren maar in de speelstijl van Liverpool denk ik dat hij best goed zou kunnen renderen. Is een vergelijkbare speler als Luiz Diaz van Liverpool en die word ook steeds beter in dat systeem.

11 maart 2024 om 23:44

Bij Chelsea en bij Roma had natuurlijk ook niemand verwacht dat Salah zich tot een wereldtopper zou ontwikkelen. Het kan nog, maar dan moet Malen wel elk jaar stappen zetten. Dit jaar is hij goed bezig. Zou leuk zijn om Malen en Gakpo bij Liverpool te zien samen. Over twee jaar Brobbey er naast en Oranje's aanval speelt bij Liverpool.

Uitspraak nummer 19471773 van Van der Vaart waarin hij zichzelf voorgoed ongeloofwaardig maakt. Wat een overdrijfert. Aad de Mos is er niks bij.

Er speelt een speler bij Atletico Madrid met een vergelijkbare speelstijl. Alleen dan 5x beter. En zelfs dat is geen absolute top. Ik heb het dan over Angel Correa. Gabriel Jesus? Een topspeler! Absolute top? Nee!

Malen heeft een uitstekende dribbel, een goede versnelling, een redelijke afronding en een prima techniek. Maar om bij de beste ter wereld te horen heb je van dat alles veel meer nodig en ook nog eens een beetje magie. Vraag het Aguero, Rooney, Luis Suarez, Tevez, Messi of een David Villa. Allemaal centrale aanvallers met een vrij vergelijkbare speelstijl. En vraag het niet aan Jovetic, Immobile, Angel Correa, Depay en al helemaal niet aan Malen!

11 maart 2024 om 23:34

Deze kan toch echt bijna op hetzelfde niveau geplaatst worden als de “Gravenberch is beter dan Bellingham”-uitspraak.

12 maart 2024 om 07:56

Hahah Correa 5x beter dan Malen? In heel z'n carrière is hij 1 keer boven de 10 goals in één seizoen uitgekomen in de competitie. Leuke voetballer, maar Malen kan er ook minstens 15 maken in La Liga.

12 maart 2024 om 10:30

Overdrijven is ook een vak zeg, waarom moeten we Nederlandse spelers altijd zo naar beneden praten? Correa schei toch uit man.

12 maart 2024 om 12:15

Als je geen Atletico kijkt op vaste basis dan moet je je daar niet over uitspreken.

Waarom geven televisiezenders Van der Vaart nog een platform. Enige wat hij kraamt is onzin. Echt bizar hoe een oud-voetballer zo weinig verstand heeft. Malen heeft nooit de kwaliteiten gehad om wereldtop te worden, laat staan de beste van de wereld. Ook zijn uitspraken dat hij bang was dat Ajax zou degraderen was ook bizar.

12 maart 2024 om 00:01

Ja ik deel volledig jouw mening, ik word echt moe van die gozer! Ik sla tegenwoordig best vaak programma’s over als hij er zit! Voorbeschouwing oranje sla ik over! Dat ie 100+ interlands heeft gespeeld wilt niet zeggen dat wat ie roept als feit gezien moet worden. Was trouwens al uitgevoetbald op zijn 28ste, daarna werd er al niks meer

12 maart 2024 om 00:33

Die kerel heeft de meest maffe uitspraken. Ook dat hij Gravenberch bijvoorbeeld meer talentvol was dan Bellingham. Echt je kan uit elke talkshow gewoon quotes halen van Van der Vaart die helemaal nergens op slaan.

12 maart 2024 om 02:09

Laten we vooral niet vergeten hoe hij z'n vriendje en mede-onbenul Steijn tot in den treure bleef steunen en goedpraten.

Leuke speler maar dit zie ik niet helaas. Donyell speelt op zijn top.

Nu weet ik zeker dat hij enorm goed spul rookt.

Alle spelers die ooit tot de wereldtop hebben behoord, zaten op hun 25e al bij de wereldtop. Malen is 25 en zit daar echt bij lange na nog niet bij in de buurt.

12 maart 2024 om 04:42

Niet overdrijven he. Ken de geschiedenis ook niet uit mn hoofd maar bijvoorbeeld van Dijk en Drogba kwamen pas op hun 26e bij Liverpool en Chelsea.

Beste van de wereld worden? Dat gaat hem alleen lukken als zo een 25 talentvolle aanvalles morgen dood zouden vallen.

Wat Malen misschien wel gaat lukken is de beste versie van zichzelf worden. Alles de kast halen tegen de tijd dat hij 30 is. Ik probeer niet lullig te doen, maar dat is geen Nederlandse aanvaller meer gelukt sinds Van Persie en Robben. Dus dat zou al een wereldprestatie zijn.

12 maart 2024 om 00:49

Had gekund met Depay en Bergwijn, maar die gasten zijn door de jaren heen veel te potig geworden en daardoor iets minder behendig. Terwijl Malen met zijn fysiek nog steeds een vleugelflitser is.

Met alle respect voor Malen en de carrière van vdVaart.
Maar is Raffie altijd dronken ofzo 😂

Wellicht wordt het tijd om deze man tegen zichzelf in bescherming te nemen.

Er komen in eerste instantie 2 namen in mij op Haaland en Mbappe. Dus vd Vaart denkt dat Malen beter dan hun kan worden nog. Yeah right.

Vd Vaart wil een gedeelte vd transfersom denk ik...
Man man man wat een dom gelul zeg.

Ik vraag me toch af of hij het niveau van bijvoorbeeld Mbappe gaat overstijgen. Ïk geef Mbappe een kleine kans om hem toch voor te blijven.

Vraag mij oprecht af wat die zogenaamde analisten allemaal nemen voor een uitzending.
Donyell Malen is een prima speler met specifieke kwaliteiten. Doelgericht, snel op de eerste meters en kan een doelpuntje maken. Kan nog wel redelijk goed een mannetje passeren en op de counter is hij ideaal.

Maar voetballend gezien heeft hij toch sowieso niet de technische bagage om de ''beste speler van de wereld'' te worden... Kom op zeg. Dat ziet iedereen toch?

En daar is ook helemaal niks mis mee hé!

Jurgen Klopp is wat Malen nodigt heeft om de top aan te tikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren