Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City

Laatste update:

Pep Guardiola denkt niet dat hij na afloop van volgend seizoen langer doorgaat als hoofdtrainer van Manchester City, zo zegt hij zondag tegenover Sky Sports. De Spaanse trainer heeft een contract tot medio 2025 en verwacht na voltooiing hiervan niet bij the Citizens te blijven.

Zondag werd een historische dag voor Manchester City. De club wist West Ham United met 3-1 aan de kant te zetten en won daardoor voor de vierde keer op rij de Premier League, iets wat nog nooit eerder een team was gelukt.

Guardiola kreeg het voor elkaar met zijn team vol supersterren. De oud-middenvelder wordt met recht gezien als succestrainer en zal waarschijnlijk de geschiedenisboeken ingaan als de beste trainer die Manchester City ooit gekend heeft.

Aan zijn periode in Manchester kan echter wel op termijn een einde komen. Guardiola denkt niet dat hij zijn in de zomer van 2025 aflopende contract gaat verlengen, zo spreekt hij zondag uit.

"De realiteit is dat de kans groter is dat ik vertrek dan dat ik langer blijf", vertelt de oefenmeester. "Ik ben hier nu acht jaar, straks negen. Voor nu heb ik het gevoel dat ik tot en met komend seizoen blijf."

"Ik zal in gesprek gaan met de club", vervolgt Guardiola zijn verhaal. "Volgend seizoen kunnen we praten, want ik moet eerst ook met de spelers in gesprek."

Manchester City-fans die vreesden na het sinds zondag afgelopen seizoen afscheid te moeten nemen van hun trainer, zullen dus gerustgesteld zijn. Na de jaargang 2024/25 lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen Guardiola en Manchester City.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft toch een lastige situatie voor Barcelona. Wanneer Xavi al dan niet wordt ontslagen na dit seizoen zal Rafael Marquez naar voren worden geschoven als zijn vervanger. Echter komt ene Guardiola een jaar later weer op de markt... Als Guardiola welwillend zou zijn is dat toch niet iets dat je kan laten lopen als Barça zijnde. Zou zeer hard kunnen zijn voor Marquez, maar Pep die Barcelona weer terug naar de top brengt met een elftal vol eigen jeugd, daar gaat toch menig Culer zijn hart sneller van kloppen!

19 mei 2024 om 22:17

Zie hem eerder vertrekken naar een ander land waar hij weer wat kan neerzetten. Misschien toch een PSG of Inter. Daar ook nog even de CL winnen en het dan voor gezien houden voor een paar jaar.

19 mei 2024 om 22:19

Guardiola gaat toch nooit meer trainer worden bij Barca, tenminste niet van het eerste.

19 mei 2024 om 22:39

Nee zie ik ook niet gebeuren. Heeft hij Barca al alles gewonnen wat er te winnen was en hij ziet zelf ook dat het onmogelijk is om met dit materiaal voor het hoogst haalbare te gaan. Naar Real gaan is ook geen optie. Nu in Engeland gelijk instappen bij een andere club gaat ie ook echt niet doen. Wel Jammer want had hem wel met United aan de slag willen zien gaan. Die hebben de mogelijkheid om hem zijn team te laten smeden. Maar na 9 jaar City is dat ondenkbaar. En Spurs en Chelsea is top 4 ook hoogst haalbare. Bayern heeft ie al gehad. Dus dan blijven PSG of een Italiaanse topclub over. Maar als ik hem was zou ik na komend seizoen gewoon bondscoach worden van Spanje en daar een WK en een EK mee gaan spelen.

20 mei 2024 om 01:14

Om een lang verhaal kort te maken. Guardiola gaat naar PSG. Vraag niet naar de bron, wacht gewoon op volgend zomer af en zie hoe mijn woorden werkelijkheid zullen zijn.

Guardiola is trouwens overduidelijk een van de beste trainers ooit, ondanks dat ik voor Real ben.

20 mei 2024 om 06:09

Ik heb ook zo'n gevoel dat hij naar psg gaat. En ondanks dat hij 1 van de beste trainers ooit is, hoop ik toch echt dat hij dan naar een Marseille of Lyon gaat. Om te laten zien dat hij daar wat mee kan. Of in Italië met as roma lijkt mij ook een mooi idee.

20 mei 2024 om 09:04

Wat is je bron?

20 mei 2024 om 09:09

Guardiola gaat echt niet bij Barca instappen tenzij ze binnen een jaar ineens terug aan de top zijn. Er is daar geen geld om echte toppers te halen. En gezien het beleid momenteel bij Real is de kans veel te groot dat hij geen kampioen gaat worden. Zie hem eerder bij PSG aan de slag gaan of terug naar Bayern. Dan ben je alvast verzekerd van elk jaar kampioen worden en bij PSG heeft ie dan de uitdaging om die club eindelijk eens de CL te laten winnen. Wat ik wel interessant zou vinden is Italië waar hij met zijn visie/speelwijze misschien wel uit de toon valt en ook nog niet gewerkt heeft. Maar daar heb je de afgelopen jaren verschillende kampioenen en bij de grotere clubs momenteel ook niet altijd rust op bestuurlijk vlak.

Hoe je het ook wendt of keert, dit is toch simpelweg een van de beste trainers ooit. Ja, hij heeft veel geld mogen spenderen, maar dat is verre van een garantie voor succes (e.g. Chelsea, Man United). Je moet je visie wel nog even over kunnen brengen. Vind het maniakale, aandachtsgeile gedeelte wat minder, maar niets dan respect voor zijn prestaties.

19 mei 2024 om 23:27

Aan de andere kant is 1 cl met zijn middelen in die periode gewoon mager.

20 mei 2024 om 00:44

Zoals City nu speelt in de CL komen er vanzelf meer Cl's. In 2021 had het gekund in de finale tegen Chelsea. In 2022 en dit jaar had het gekund als ze ietsje meer geluk hadden tegen Real. City is pas sinds 2021 in de CL volwassen geworden. Daarvoor had City nog veel te veel angst in de CL. Dat heeft ze altijd dwarsgezeten.

20 mei 2024 om 02:41

Wat een onzin. 6 landsitels waarvan een recordaantal van 4 op een rij (!) in 8 jaar tijd en dit in de sterkste competitie ter wereld. Daarbovenop nog een aantal bekers en die CL in een unieke treble jaar. Had hij 3 CL's gewonnen en "maar" 4 landstitels ipv 6, dan was het allicht te mager in de competitie zeker? Wat een onzin.

Bovendien is hij bijna altijd competitief gebleven tot het einde van het seizoen voor meerdere prijzen. Hij heeft niet 1 seizoen gehad met een downfall, wat niet abnormaal zou zijn en eens kan gebeuren. Er zijn ploegen met een soortgelijke uitgavenpatroon die jaren naeen helemaal niet competitief zijn (geweest) en soms zelfs CL kwalificatie misliepen.

Zijn grootste legacy is niet eens zijn palmares overigens, 1 titel of beker of CL meer of minder doet er niet eens toe, maar de manier waarop met attractief voetbal en het revolutionariseren van een ganse voetbalcompetitie, het inspireren van een hele generatie coaches zoals nooit eerder is gebeurd, dit maakt hem een legendarische coach en één van de beste coaches aller tijden, zoniet de allerbeste.

20 mei 2024 om 04:52

Totaal niet de beste aller tijden. Hoe kom je erbij? Zowieso heeft hij louter miljarden selecties tot zijn beschikking gehad, plus een geniaal scouting-apparaat, plus oneindig veel geld, plus een waanzinnige selectie. Ongeacht trainer langs de zijlijn zou deze selectie tig prijzen winnen afgelopen 8 jaar...

20 mei 2024 om 09:08

Ik vind dat altijd zo makkelijk, jij vindt Klopp toch (terecht) ook een geweldige coach en dan is het toch ook niet zo dat elke coach met dat materiaal zo goed mee zou kunnen komen met City? Zo vind ik Arteta een geweldige coach omdat ie nu 2x achter elkaar meedoet om de titel met Pep en Klopp in dezelfde competitie. Dat zou ook niet elke coach kunnen met de selectie van Arsenal. Ik denk ook niet dat Ten Hag met de selecties van die drie mee zou doen om prijzen, simpelweg omdat hij zijn speelstijl niet opgelegd krijgt aan zijn spelers.

20 mei 2024 om 09:11

Als hij nu coach was van een real of iets dergelijks snap ik je redenering. Echter moet je niet onderschatten wat het is om aan de slag te gaan bij een team dat zo een prijs nog nooit won.

20 mei 2024 om 10:29

@Anfield, hoe kom ik daarbij? Ik heb het letterlijk hierboven opgesomd wat zijn legacy is. Zet teams volledig naar zijn hand met attractief voetbal, tilt een ganse competitie een niveau omhoog, inspireert een hele generatie van coaches, kortom een revolutionair. En als je perse palmares erbij wil nemen: hij komt in de buurt van SAF qua meest gewonnen prijzen.

Oja, ik ben al 30 jaar Barcafan, zijn periode daar werd niet gekenmerkt door een team dat veel kostte. En nee, niet elke trainer had met die bijzondere lichting hetzelfde gepresteerd. Dat zagen we al meteen na zijn vertrek bij Barca. We zullen zien of zijn opvolger bij City ook hetzelfde zal blijven neerzetten en presteren, alsof dat enkel aan zijn budget ligt (wat quasi de norm is bij alle topclubs in PL).

Bij Bayern heeft hij overigens ook niet zoveel gespendeerd. En dan mag je zeggen Farmers League, maar feit is wel dat hij de enigste coach is in jaren die er volle 3 jaren bleef en zelf vertrok langs de voordeur. Als het aan het bestuur lag, dan was hij gebleven.

20 mei 2024 om 11:40

Zolang Real in de CL zit moet ik dat allemaal nog maar zien. 1 CL is natuurlijk best magertjes in 8 jaar tijd als je zogenaamd de beste selectie van de wereld hebt. In de PL daar en tegen natuurlijk wel geweldig. Als Guardiola weggaat denk ik ook dat City instort en dat er weer nieuwe ploegen aan de top komen.

20 mei 2024 om 11:48

Lol Guardiola kreeg Gotze en Thiago in zijn eerste seizoen daarna kwamen Benatia, Lewandowski, Alonso en Bernat. En later nog Kimmich, Coman, Costa en Vidal. Erg makkelijk om te zeggen dat ze weinig gespendeerd als je spelers als Lewandowski transfervrij kon overnemen. Overigens nog steeds verreweg het meeste uitgegeven van alle Duitse clubs.

20 mei 2024 om 14:34

Dat waren geen megabedragen, het ging om uitgavenpatroon, niet om het aantal spelers die de club aantrok. Op 3 jaar tijd valt dat ook heel goed mee, en Bayern spendeert 9 van de 10 keer meer dan de andere clubs in Duitsland, niet enkel onder Pep. De feiten die ik benoemde blijven staan, men was dol op hem in Beieren.

En 1 CL in 8 jaar is absoluut niet mager. Er zijn topcoaches die er 1 gewonnen hebben over een hele trainerscarriere of zelfs geen. Zijn Di Matteo en Flick nu plots beter dan Wenger en Hector Cuper omdat zij een CL wonnen?

De invloed van een coach op zijn team is enorm groot en bepalend, maar uiteindelijk geraakt het ergens begrensd. Verdere details bepalen dan de uitkomst, zo ook of Pep 1 CL won bij City of er misschien wel al 4 kon hebben gewonnen. In de sferen waar Pep zelf invloedrijk is, heeft hij het maximale eruit gehaald en zijn job fenomenaal gedaan. Er staat telkens een hongerig, competitief team dat attractief voetbal speelt om te winnen.

Dat hij er dan 1 editie uitvliegt na penalty's of 1 editie na 2 last minute goals van Rodrygo en zelf 10 kansen verkwandeld zien, dat is buiten zijn invloefssfeer. Dat zijn marges en details die je niet in de hand hebt. Voor hetzelfde geldt verloor hij vorig jaar de finale tegen Inter, maar had hij de 2 edities daarvoor wel gewonnen. Zo dun zijn de marges dus soms.

Maar goed, ik benadrukte juist dat zijn legacy veel grootser is dan louter 1 (CL) beker of titel meer, maar dat lijken de meesten maar niet te begrijpen. Misschien zal dat later wel duidelijk worden.

20 mei 2024 om 01:40

Pep, wordt alsjeblieft trainer van nederland

Ben eens benieuwd waar Man City staat als Guardiola weg is en spelers als Kevin De Bruyne , Bernardo Silva, ook er niet meer spelen.
Ik denk dat City wel eens de volgende club kan zijn die in een diep dal terecht kan komen.

19 mei 2024 om 22:21

Voor hem was de weg omhoog ook al ingezet, dat wel.
Een rebound komt er vast, maar er staat wel een stevig fundament hoor.

19 mei 2024 om 22:24

Denk dat het vooral iets is wat men hoopt. Maar zoals Salerno al terecht zegt: voor Pep zat City al in de lift. Denk dat ze ook wel goed zullen doorselecteren met het oog op de toekomst. City is een club waar trainers voor in de rij zullen staan. Die status hebben ze zichzelf bezorgd door goed beleid. Ja er is veel geld ingestoken maar wel met een specifieke visie en missie. Heel wat andere clubs die dat niet hebben.

19 mei 2024 om 22:35

135 grove overtredingen verspreid over een decennium is goed beleid? Okay.
Daarom, laten we er maar van uitgaan dat er niks aan de hand is. Loopt vast met een sisser af.

19 mei 2024 om 22:47

City heeft ontegensprekelijk goed beleid gevoerd. Legaal was het mogelijk, laten we de onderzoeken afwachten al denk ik zelf eerder waarschijnlijk, niet maar dat neemt niet weg dat daar gewoon topwerk geleverd is. Toch wel een van de blauwdrukken voor wat een topclub moet doen qua beleid. Ook nu staat daar gewoon een hele structuur die echt niet in elkaar stort na Guardiola.

En die selectie is ook nog gewoon top. Foden, Gvardiol, Haaland, Alvarez, Doku en Lewis zijn allemaal nog ongelofelijk jong en iemand als Dias kan ook nog jaren mee. En als de Bruyne wegvalt dan halen ze gewoon een nieuwe topper.

19 mei 2024 om 23:01

Ah ja, 135 grove overtredingen. Als ik Real Madrid nu voor 136 fraudezaken voor de rechter sleep, is dat dan nog erger? Of geldt de onschuldpresumptie dan wel?

19 mei 2024 om 23:05

@spursfan we kennen allemaal het verleden van real, dus op zich al bijzonder dat hij überhaupt iets durft te zeggen

19 mei 2024 om 23:24

Durven nog wel. Moet ik nu bang worden? Voor iemand met de naam nederland79 is je begrip van de taal Nederlands wel verdomd slecht. En je geschiedkundige kennis is niet veel beter.

20 mei 2024 om 00:46

@RM Die overtredingen komen voornamelijk uit het Mancini/pellegrini tijdperk toen City een heel ander bestuur had. Voor de komst van Guardiola is de hele directie gerenoveerd en wordt er ander beleid gevoerd

20 mei 2024 om 00:50

Het zegt wel heel veel over het niveau als je de uitspraak “die durft nogal iets te zeggen” niet kent. Als je dan een ander nog verwijt dat die geen kennis heeft van de Nederlandse taal is dat een diskwalificatie van jezelf. Wat City betreft, het zal vast dat die niet overal volledig binnen de lijntjes hebben gekleurd. Er zijn overigens genoeg topclubs die in het verleden ergens de fout in zijn gegaan. Sommige clubs zijn zelfs geholpen door dictators.

20 mei 2024 om 11:55

Gelukkig stroom jij ook niet over van juridische kennis. Toch bijzonder als je zulke aantijgingen maakt.

20 mei 2024 om 14:36

@SilvaCity en dat maakt het minder erg? Riekt een beetje naar hoe Real groot geworden is als club.
Lekker valsspelen en als je daarmee een fundament hebt gelegd daarna leuk beleid voeren en zeggen dat het allemaal Kosjer is.
City heeft zich naar de top gekocht en de boel jarenlang keihard bedrogen met zogenaamde “sponsordeals”.
Werkelijk bizar hoe je een team als deze kunt supporten, al helemaal als jij de geschiedenis ook kent.

21 mei 2024 om 13:49

Ik vind persoonlijk dat iemand die de club van Franco support niet heel veel over City kan zeggen (ookal is dat heel erg lang geleden). Daarnaast vind ik het van een beschamend laag niveau om een niet inhoudelijk reactie te geven over het wel of niet beheersen van de Nederlandse taal. Los van het feit dat je in dezelfde reactie ook nog taalkundige fouten hebt gemaakt.

19 mei 2024 om 22:54

Die zouden misschien niet zoveel gewonnen hebben als nu. Maar vergeet niet dat City ook altijd spelers als Wirtz, Musiala of zomaar een Valverde, Gavi of Pedri kunnen aantrekken. Je zal niet zomaar een De Bruyne vinden, maar genoeg clubs die zonder hem ook de CL hebben gewonnen. In de PL denk ik ook dat het onmogelijk is dat City zo verder kan blijven gaan. Newcastle, MU en Liverpool zullen ook weer dik gaan investeren. Achteraf had ik Szoboslai van Liverpool een uitstekende vervanger voor KDB gevonden maar helaas voor City is ie richting Liverpool gegaan.

Met Gvardiol, Haaland, Foden, alvarez maar ook Lewis en Bobb heb je een berg jonge spelers die echt wereldtop gaan worden.

Wel heel toevallig dat zijn contract precies op de datum afgelopen is wanneer city de uiteindelijke uitslagen van de 115 charges krijgt.

Verder natuurlijk een fenomenale trainer die overal gepresteerd heeft. Ben benieuwd of hij het ooit nog eens met een ploeg wil proberen waar de financiële middelen een stuk minder groot zijn.

20 mei 2024 om 13:49

Zo kan je van alles wat maken. Los van de 115 moet je het alsnog laten zien. Grootse prestatie geleverd in de premier league vooral toen er geroepen werd dst hij het niet aankon in deze competitie met zijn tik taka spel.

20 mei 2024 om 15:19

Die kritiek kwam overduidelijk van mensen die er niks van snappen. Balbezit voetbal werkt altijd, zoals de grote Cruyff terecht zei: als jij de bal heb, ken de tegenstander niet scoren.

Voelt hij de bui hangen? Wel nee, zal wel niks aan de hand zijn. Misschien is hij ook weer aan een sabbatical toe, dat zal het zijn. Toch een beetje povertjes hun CL-resultaten, voor al dat geld en als allerbeste trainer ter wereld van de allerbeste club ter wereld van de allerbeste league ter wereld.

19 mei 2024 om 22:46

De Champions League winnen is meer geluk dan wijsheid. Een Spurs kan zomaar in een finale belanden met een gunstige loting. Ook dwalingen van scheidsrechters zijn door de jaren heen niet onbelangrijk geweest voor uiteindelijke winnaars, zeker ook voor jouw club. In een competitie zoals de premier league even 6 titels pakken in 7 jaar tijd is een bizarre prestatie. Goat onder de managers!

Zou leuk zijn als hij een keer instapt bij een club waar het nu minder gaat en ze niet onbeperkte middelen of de beste selectie hebben.

19 mei 2024 om 22:45

Inderdaad, als hij echt zo goed is dan zou hij bijvoorbeeld ook Ajax naar successen moeten kunnen brengen. Al weet ik zeker dat hij nooit zo’n uitdaging aan durft en kan,

19 mei 2024 om 23:27

Anders Zidane maar eens polsen voor ADO? Kan hij meteen bewijzen het vak echt in de vingers te hebben. Volgend jaar bij AZ Hansi Flick maar even vragen?

Doe toch niet zo gek. Pure afgunst wat jullie spuien.

20 mei 2024 om 12:14

Nee gewoon een feit. Presteren met een oneindig budget is veel makkelijker.

En zo lijkt er een einde te komen aan een historische tijdperk in de PL. Eerst Klopp en mogelijk een jaar later Guardiola. Deze twee hebben de competitie echt naar een ongekend niveau gebracht. Zij hebben een zeer sterke selectie en ook na de Guardiola tijdperk moeten ze instaat zijn voor alle prijzen te spelen. Ik benieuwd wat hij na City gaat doen. Ik zou Guardiola wel in Italië willen zien. De man kiest altijd voor een goed georganiseerde club (bayern & City).

Ik zie hem niet verlengen. Zeker niet met wat hen boven het hoofd hangt en hij dan alweer 9 jaar voor de groep staat. Denk dat hij wel eens toe is aan nieuwe omgeving en misschien ook iets minder druk. Zie hem dan ook niet snel bij een volgende Europese club starten, eerder een sabbatical, in MLS of als bondscoach. Het feit dat ik hier naar uitkijk toont wel aan hoe goed hij is. Durf te zeggen beste trainer ooit.

Een koopclub is geen garantie voor prijzen, het wordt iets makkelijker.
Deze man is een grootheid onder de trainers, heeft het overal laten zien, en zal nooit meer voor een ‘kleine’ club gaan werken. Een levende legende.

19 mei 2024 om 23:26

overal buiten grote clubs ook ?

20 mei 2024 om 00:03

*heeft het alleen laten zien bij 1 miljard+ selecties, oftewel een gespreid bedje = selectie waar je U tegen zegt die ongeacht trainer, zéér zeker ook voor alle prijzen zouden spelen

20 mei 2024 om 09:00

Zidane toch ook? Ancelotti idem! De beste trainers werken nu eenmaal voor de beste clubs. En de beste clubs hebben de meeste middelen..: Gek dat dit alleen bij Guardiola een issue is maar niet bij Mourinho, Van Gaal, Ancelotti, Ferguson, Zidane,… En toch breekt ie overal waar ie komt records. Zou hij dan toch iets kunnen wat een hem een toptrainer maakt?

20 mei 2024 om 09:20

Grote verschil is dat Guardiola altijd zijn teams op dezelfde manier laat spelen en zijn hand altijd zichtbaar is. Een Ancelotti kijkt naar zijn spelers en mogelijkheden en gaat dan puzzelen om het beste systeem en speelwijze toe te passen. Zo heeft hij van het huidige Real een “omschakelmachine” gemaakt waar je U tegen zegt.

20 mei 2024 om 09:50

En Ancelotti heeft in zijn hele carrière 6 nationale titels gewonnen. Pep heeft er evenveel bij City alleen gewonnen.

20 mei 2024 om 11:43

De beste trainers laten het juist met beperkter financiele middelen zien zoals een Alonso, Hoeness, Michel of Motta. Ik weet niet of Guardiola 2de was geworden met een Stuttgart of 3de met een Girona.

20 mei 2024 om 11:44

Waarom noemt iedereen Ancelotti? 1 landstitel met een gruwelijk goed Milan is matig. Bij Bayern, Napoli en Everton ontslagen. Bij Real en Chelsea wel goed gepresteerd, maar het zegt al genoeg dat Guardiola nu al meer landstitels heeft dan Amcelotti.

20 mei 2024 om 11:52

Je kan het ook omdraaien. Kunnen Alonso, Hoeness, Michel of Motta domineren in 3 verschillende landen op de manier waarop Pep dat deed?

Ranieri werd kampioen met Leicester, welke coach kan dat nadoen? Dat maakt hem niet opeens de beste coach.20 mei 2024 om 12:07

Dat zullen we komende jaren meemaken. Motta heb ik wellicht een minder goed beeld van maar die andere 3 zijn progressieve coaches met een aanvallende speelstijl waarbij je ongelofelijk erg de hand van de trainer ziet. Zal niet weten waarom een Alonso geen kampioen zal worden met een Real of City. Ranieri heeft 1 seizoen uitzonderlijk gepresteerd in een jaar waarin de PL eigenlijk geen echte toppers had. En Leicester voor hun doen gewoon een uitstekend elftal had. Blijft een knappe prestatie natuurlijk, maar het zegt ook wel genoeg dat die bij nagenoeg alle ploegen ontslagen is.

20 mei 2024 om 12:13

Een keertje kampioen worden is wat anders dan compleet domineren. Pellegrini en Mancini werden ook kampioen met City. Maar totaal niet te vergelijken met Pep.

20 mei 2024 om 12:31

Alonso heeft niet gedomineerd dit jaar?😂

20 mei 2024 om 12:36

Jeetje zeg goed lezen is echt een kunst of niet? Ik heb het niet over 1 jaar een titel winnen, ik heb het over 6 titels in 7 jaar. Dat is domineren.

Ff off topic: Nathan Ake heeft ondertussen al 6 keer de PL gewonnen!

Zou gek zijn als hij niets zou winnen met al dat geweld dat geld heet. Met een onbeperkt budget is het best makkelijk om te winnen. Vind het juist van Klopp knap dat hij met Liverpool, wat minder te besteden heeft, weerstand heeft kunnen bieden. Wat ik wel vreemd vindt is dat hij slechts 1 champions league heeft kunnen winnen. De titel winnen in Engeland is niet zo moeilijk dankzij de City Groep.

20 mei 2024 om 13:38

Geld? Het verschil is 200miljoen voor inkomende transfers tussen Klopp en Guardiola.
Daarnaast was het punten verschil met nummer 2 niet heel groot

20 mei 2024 om 16:36

Ik snap deze reactie niet zo goed, impliceer je nou dat 200M verschil verwaarloosbaar is of wat?!

23 mei 2024 om 04:38

200mil is hier zeker niet veel. Als men daarnaast kijkt naar uitgaande transfers is het verschil in balans bijna niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren