Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘We stonden bovenaan, maar toen kregen we veertien blessures’

Laatste update:

Het wordt voor Manchester United nog een heel karwei om plaatsing voor de Champions League af te dwingen: in de competitie staat de ploeg van manager Louis van Gaal vijf punten achter op Manchester City en Arsenal, al heeft Manchester United nog wel een wedstrijd tegoed. Volgens Van Gaal verdient zijn elftal het om veel hoger te staan.

/

“Toen iedereen nog fit was, stonden we eerste op de ranglijst. Vervolgens kregen we veertien blessures, zo waren alle vleugelverdedigers uitgeschakeld. Dat probleem kon ik niet repareren”, legt Van Gaal uit in de Engelse media.

“We zijn er nog. We vechten voor de vierde plek en we staan in de finale van de FA Cup. We hebben in drie competities gespeeld, volgens mij hebben wij de meeste wedstrijden dit seizoen gespeeld. En dat met een smalle selectie, door al die blessures.”

Zonder alle blessures was Manchester United kampioen geworden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hahhaah wat een vent die van Gaal. Het is wel waar natuurlijk, maar kampioen was hij niet geworden natuurlijk!

25 april 2016 om 11:31

dat zullen we nooit weten dus kun je die conclusie ook niet trekken lijkt mij .

25 april 2016 om 11:34

zeker wel, als een Barcelona of real madrid 14 blessures had gehad stonden ze ook 5de. kampioen waren we zeker wel geworden en toen we aan kop stonden dacht ook 80 procent dat united kampioen zou worden.

25 april 2016 om 11:37

Over wanneer gaat het dan? Oktober ofzo? Alsjeblieft zeg, dan kan je dat toch niet serieus menen?

25 april 2016 om 11:38

we hebben het hier over januari

25 april 2016 om 11:46

Als city geen blessures had stonden ze ook bovenaan, zelfde geldt voor arsenal en voor liverpool. Liverpool is helemaal zwaar geteisterd door blessures, vergeleken daarmee heeft united maar geluk gehad... Lowietje gooit hier de grootste drogreden in het hedendaagse voetbal in de strijd, elk team heeft te maken met blessures.

25 april 2016 om 11:49

Haha daar is Floris opnieuw. Neen, gewoon neen.

Daarom heb je als topclub trouwens een brede kern, om blessures op te vangen en op meerdere fronten mee te spelen om de prijzen.

Wat 80 procent dacht, doet er ook geen bal toe. Nul komma nul procent dacht dat Leicester het klusje ging klaren en ze doen het toch.

25 april 2016 om 12:21

Haha iedereen dacht dat United kampioen werd totdat Arsenal ze binnen 20 minuten compleet van de mat speelde.

25 april 2016 om 12:27

Hoeveel werd United tegen Spurs ook al weer?

25 april 2016 om 13:06

Huh hoezo liverpool helemaal?

25 april 2016 om 13:23

Mooi om te zien dat Van Gaal nog steeds praat als een kampioen. Nog steeds is Van Gaal zelfverzekerd. De waarheid is dat Van Gaal in 2 jaar tijd een FA Cup heeft gewonnen en misschien nog wel buiten de top 4 eindigt. Met andere woorden, Van Gaal is 100 procent mislukt bij United.

25 april 2016 om 13:52

Liverpool, Newcastle United, Arsenal en Everton op een hogere plek in de injury league.

Blessures zijn belangrijk, heel belangrijk zelfs. Kampioen teams in de premier league het over het algemeen weinig blessures.

United speelde al matig zonder alle blessures. Traag, weinig schoten op doel en een uitblinkende de Gea. Het spel is er niet slechter op geworden.

25 april 2016 om 18:23

@Matthaus. Oja? FA cup gewonnen? Wanneer is dat dan gebeurd?

25 april 2016 om 23:33

Dante, zie de reactie van Fieb. Als er ergens veel blessures zijn geweest, dan is het wel bij liverpool

26 april 2016 om 10:23

@ Jackieboy10
Het winnen van de FA Cup is niets meer dan een formaliteit. United gaat die finale 100 procent winnen.

Haha ookal zouden ze geen blessures krijgen was United nooit kampioen geworden. Veel te matig team.

Daarbij heeft City veel meer duels gespeeld dan United en ik denk Liverpool misschien ook wel.

25 april 2016 om 11:37

dan vergeet je toch echt dat we in alle bekers en ook internationaal hebben mee gedaan en minimaal zes wedstrijden hebben gespeelt. dat matige team valt reuze mee alleen door blessures viel onze complete verdediging weg en dan moet je het hele team op de verdediging zetten waardoor het een matig team lijkt. als je de wedstrijden ziet sinds we weer spelers terug hebben zie je dat we gewoon heel goed spelen en zowel arsenal als manchester city als liverpool als tottenham als Leicester city verslaan. zeker geen matig team dus

25 april 2016 om 11:47

Liverpool verslaan??? Waar zijn jullie dan in de europa league? Hou toch op met die onzin man, united heeft niet meer of minder last van blessures dan andere engelse topclubs.

25 april 2016 om 11:51

Ik heb het net even nagekeken. City en Liverpool komen op meer wedstrijden uit.

25 april 2016 om 11:53

Je verkoopt niet alleen vrij grote onzin, je zit ook nog staalhard te liegen. Hoezo hebben jullie al die clubs verslagen met goed spel?

Leicester hebben jullie nog niet van gewonnen, en bijv. tegen de Spurs was het de 1e wedstrijd van het seizoen, met rotslecht spel en veel geluk wonnen jullie.

25 april 2016 om 11:58

Tja wat moet je tegen een beest als Sako met doping op

25 april 2016 om 12:03

Volgens mij kregen we anders aardig klop van de Spurs, en moet Leicester nog komen.
En over goed voetbal zijn we het ook niet eens.

Had veel meer met een geweldige de Gea en veel geluk te maken dat United de laaste wedstrijden wint.

Elke keer 1-0 is nou niet erg overtuigend. We stonden trouwens in januari zeker niet bovenaan. In december werd namelijk niet 1 wedstrijd gewonnen.

Volgens mij stond Arsenal bovenaan in januari

25 april 2016 om 12:22

Zeker wel meer blessures, veel meer ook.

25 april 2016 om 13:49

Ja maar kijk van wie ze allemaal verloren dan, in december en begin januari.

Dat waren teams als Bournemouth, Norwich en Stoke. Die verliespartijen kun je niet los zien van de enorme blessuregolf die daar aan voorafging. Want tot de 15e speelronde, (0-0 tegen West Ham) stond United bovenaan en had het voor de rest van de 'heenronde' een op papier simpel programma.

Helaas telt 'als dit dan dat' niet in het voetbal, maar LvG heeft hier wel een punt.

25 april 2016 om 23:39

Ajaxcunian, wat een onzin kraam je uit. Google anders even naar de injury league, dan zie je dat Newcastle 374 punten scoort, Liverpool 260, Arsenal 227, everton 226 en daarna pas man united met 225 (1punt is 1 speler die geblesseerd is voor 1 speelronde).

Hij heeft wel een punt. Alleen de spelers die blessure hadden zijn wel door hem aangetrokken. dus het is maar van welke kant je het wilt bekijken. Maar 14 blessures is niet niks. Maar nogmaals door spelers zoals Schweinsteiger aan te trekken maakt hij zijn zaak niet sterker.

25 april 2016 om 11:39

het zijn allemaal contact blessures geweest dus dat ligt niet aan de spelers maar aan de tegenstanders en pech

25 april 2016 om 11:51

Begrijp je punt @florisvdniet. Maar het ligt toch ook aan de spelers zelf. ik bedoel 5 kan je pech noemen, 14 is structureel. Hetzelfde geldt voor Arsenal.

Ä°n principe stond er inderdaad een aardig, goeddraaiende team.
De Gea-Darmian-Smalling-Blind-Shaw-Schneiderlin-Schweinsteiger-Mata-Lingard-Rooney-Martial. Keerzijde is dat Rashford waarschijnlijk nog niey doorgebroken zou hebben.

Neemt niet weg dat er dit seizoen matig gespeeld is. Zelfs met een c team moet je kunnen winnen van deense clubs etc.

Dan hadden ze misschien wat beter voetbal gespeeld, maar dat geldt ook voor Arsenal, Liverpool en City.

25 april 2016 om 12:16

Dan hadden ze juist niet beter voetbal gespeeld want juist met de jonkies werd het beste voetbal gespeeld en zonder blessures hadden die nooit een kans gehad.

Louis praat weer eens onzin en heeft weer grootspraak als die weer een potje wint.

Door de blesures zijn wel spelers als Fosu Mensah en Rashford in beeld gekomen

Wat een goedkoop verhaal om zijn eigen falen te maskeren. Blessures komen in een seizoen altijd veelvuldig voor.daarbij kon ie weten dat zijn spelers sowieso blessuregevoelig zijn.

Als je dan met een kleine selectie begint, weet je dat je in de problemen komt.

Daarbij speelde United ook geen goed, aantrekkelijk voetbal voor al die blessures. Dat je even boveaan staat, zegt natuurlijk helemaal niks.

Dit artikel is trouwens al eerder geplaatst op VZ. Alleen is ie dit keer wel goed vertaald, hulde daarvoor😉

25 april 2016 om 12:34

Ja en nee. Iedereen heeft blessures ja. Maar je kan moeilijk 8 vleugelverdedigers in de selectie hebben voor het geval er 7 geblesseerd zijn. Daardoor kwam united zonder vleugelverdedigers en die zijn tegenwoordig best belangrijk.

25 april 2016 om 13:05

Dat klopt idd wat ze je zegt.

Maar zou dat dan 17 punten achterstand goed gemaakt hebben? Denk het niet.

United scoort bijvoorbeeld maar 3 goals meer dan nr 17 Sunderland. Alleen op blessures wijzen is veel te makkelijk.

Het spel is nu immers ook verre van groots.

Dan had je Raymond Verheijen in dienst moeten nemen en beter moeten trainen, Louis..... Had wel lachen geweest, trouwens....

Ja onzin Louis. Liverpool heeft meeste wedstrijden van alle Europese clubs gespeeld dus stil maar.

Van gaal is gewoon zwaar mislukt bij man united heeft zoveel geld uitgegeven en behalve dat ook nog di Maria weggestuurd eigenwijs mannetje die nog in het verleden leeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren