Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht zondag misschien al met Toornstra; Bullaude arriveert woensdag

Laatste update:

FC Utrecht heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord voor Jens Toornstra, zo meldt 1908.nl dinsdagochtend. Zondagavond maakte Voetbal International al bekend dat Henk Fraser de 33-jarige middenvelder naar De Galgenwaard wil halen, en nu heeft de club zich officieel gemeld. Toornstra zou volgens het Algemeen Dagblad misschien zondag al kunnen spelen namens Utrecht tegen Ajax. Maandagavond meldde journalist César Luis Melo verder dat Ezequiel Bullaude woensdag arriveert in Rotterdam, waarna hij een meerjarig contract zal tekenen bij Feyenoord.

Met Bullaude zou Toornstra er in Rotterdam een concurrent bij krijgen. Maandag gaf trainer Arne Slot aan dat hij de keuze aan Toornstra zelf laat of hij wil blijven. De routinier hoeft absoluut niet weg. “Ik heb voor de wedstrijd tegen RKC iets over Toornstra gezegd. Het gaat om hoe Jens zelf tegen zijn situatie aankijkt. Daar is niets aan veranderd sinds vrijdag.” Nu Utrecht zich officieel gemeld heeft staat Toornstra dus voor een dilemma: blijven bij Feyenoord of terug naar zijn oude liefde Utrecht.

Tussen 2012 en 2014 stond Toornstra al onder contract bij Utrecht, voor wie hij 58 officiële duels speelde. Daarin wist de rechtspoot 23 keer te scoren en tien assists te geven. Uiteindelijk maakte hij in augustus 2014 voor 3,5 miljoen euro de overstap naar Feyenoord. De club uit de Domstad is met twee punten uit drie wedstrijden slecht gestart aan het nieuwe Eredivisie-seizoen en hoopt zich nog te versterken op meerdere posities. Eerder bracht De Telegraaf ook al naar buiten dat Utrecht Mees Hoedemakers van SC Cambuur wil overnemen. Aanstaande zondag speelt Utrecht om 12.15 uur tegen Ajax. Het Algemeen Dagblad denkt dat Toonstra er misschien dan al bij is.

Ezequiel Bullaude
Bullaude is inmiddels zo goed als zeker binnen voor algemeen directeur Dennis te Kloese, die deze zomer de taken overneemt van Frank Arnesen. De 21-jarige Argentijnse middenvelder kan het best uit de voeten als 10 en staat erom bekend erg technisch te zijn. 1908.nl meldt dat Bullaude, woensdag na zijn medische keuring, een vijfjarig contract gaat ondertekenen. De transfersom zou naar verluidt lager zijn dan de eerder genoemde 7,5 miljoen euro.

Waar moet Jens Toornstra voor kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker voor 3 ton bruto nog 2 tot 3 jaar voetballen bij FC Utrecht. Jens Toornstra is net als Remko Pasveer een echte Hollander en wilt niet in het buitenland voetballen dan is FC Utrecht voor hem prima om nog het spelplezier terug te vinden door wekelijks te spelen

23 augustus 2022 om 09:12

'Pasveer blijft hopen op buitenland: 'Ik heb dus een Russisch paspoort nodig'. Klinkt inderdaad als iemand die toen der tijd niet naar het buitenland wilde...

23 augustus 2022 om 09:14

Toornstra, Pasveer, Pothuizen, Beugelsdijk allemaal een pot nat. Spelers die het liefst in Holland blijven

23 augustus 2022 om 09:26

Denk vooral dat het ook een stukje kwaliteit is die er niet is. En 'Pasveer blijft hopen' klinkt toch alsof die graag in het buitenland wilde gaan spelen

23 augustus 2022 om 09:57

Voor een Pothuizen of Beugelsdijk geldt voornamelijk dat ze in het buitenland niet op een degelijk niveau kunnen spelen. Als je bekender bent door de uitspraak "rustagh" ipv je goede spel zegt dat een hoop over je kunnen.

23 augustus 2022 om 10:21

Bij Toornstra lag het niet aan kwaliteit. Heeft in 2017 namelijk Lazio afgewezen

23 augustus 2022 om 10:44

Het is officieel Toornstra heeft zojuist afscheid genomen bij Feyenoord en gaat naar Utrecht. Hoop dat Feyenoord een mooi afscheid arrangeert voor hem voor alles wat hij voor Feyenoord heeft gedaan. HELD

23 augustus 2022 om 10:58

Verdiend zeker een mooi afscheid. Zeker in de toppers voor Feyenoord vaak geweldig gespeeld

23 augustus 2022 om 11:11

ADRO: Waar haal je die info vandaan?

23 augustus 2022 om 11:32

update: Hij vertrekt transfervrij bij Feyenoord naar Utrecht.

23 augustus 2022 om 11:34

AD kwam er als eerste mee. 1908 heeft het zojuist bevestigd. Telegraaf maakt melding van transfervrij vertrek.

23 augustus 2022 om 11:40

Oké, ik lees nu ook dat het bevestigd is. Jammer voor Feyenoord maar wel begrijpelijk.

Dan mag PSV wel op gaan passen als ze tegen Utrecht spelen.

Nog even wachten tot na PSV-Utrecht aub

Ik zou het lekker bij Toornstra laten. Ik hoop dat hij blijft en na zijn carrière aan de club verbonden blijf. Hij is toch een cultuur bewaker.
Maar je moet hem ook nog een voetbal gunnen. Deze man Heeft veel voor ons betekend en zeurde nooit als hij weer moest banken.

Ik gun hem het allerbeste

23 augustus 2022 om 09:47

Utrecht heeft een aardig bedrag ontvangen van Feyenoord voor Timber, dus die kunnen voor Jens best de buidel trekken. Maar zonder dollen, Jens is een topprof gebleken al die jaren bij Feyenoord, als hij vertrekt dan is het door de voordeur en ik gun hem het allerbeste. Als hij kiest voor meer speelminuten dan moet hij naar Utrecht gaan, kiest hij voor een langer verblijf bij Feyenoord dan juich ik dat ook toe. Wel jammer dat we dit jaar de filmpjes van Linssen/Toornstra moeten missen, vond dat een mooi stel.

23 augustus 2022 om 11:03

Vind dat geen grapje, Toornstra is een serieuze aanwinst en clubs zoals Utrecht gunnen Feyenoord ook helemaal niets.
Ze halen veen transfervrije spelers van de topclubs en verkopen die weer voor mega bedragen.
Onder de miljoen zou ik hem niet eens laten gaan.

23 augustus 2022 om 11:31

Feyenoord laat Jens transfervrij vertrekken. Is al een feit.

23 augustus 2022 om 12:22

@critico Een topclub wil een speler niet meer en laat hem uit zijn contract lopen. Vervolgens wordt hij opgepikt door een andere club die hem verder ontwikkeld en hem weer wil verkopen. Die club moet hem dan maar voor een laag bedrag laten gaan omdat hij gratis is gekomen. Ik zou je aan willen raden om nooit een management functie te gaan bekleden want je bent totaal ongeschikt. Dit is business en Nederlandse clubs leven van het ontwikkelen van talenten en ze verder verkopen tegen hoge prijzen. Anders kan een club nauwelijks bestaan in Nederland. De topclubs vragen hoge prijzen voor hun spelers, zie Anthony, Gakpo of Kokcu, en volkomen terecht. Maar als vervolgens AZ (karlson), Groningen (strand Larsen) of Twente (zerrouki) de hoofdprijs voor hun spelers willen dan komt daar ongelofelijk veel commentaar op. Ik heb de topclubs dit jaat uitgaande transfers zien doen waar ik vol verbazing naar de bedragen heb zitten kijken. Maar klasse gedaan van die clubs. En diezelfde houding moeten ook de andere clubs in de eredivisie hebben.

Persoonlijk hou ik hem liever bij de club, echter kan ik begrijpen dat hij nog twee jaar lekker wil ballen bij Utrecht. Wat die ook kiest ik ben hem dankbaar voor 8 mooie jaren waarin hij super veel heeft gewonnen. Het mooiste zou zijn als hij na dit weekend vertrekt en nog een afscheid krijgt in de kuip. Anderzijds als hij dit weekend voor Utrecht de winnende tegen Ajax maakt ben ik ook blij

Toornstra is het boegbeeld van het Feyenoord van de afgelopen jaren. Hard werken maakt een hoop goed!
Helaas voor hem is Feyenoord eindelijk aan het doorselecteren en valt hij daarom buiten de boot!
Ik snap alleen werkelijk niet waarom zoveel Feyenoord supporters vinden dat Toorsntra wekelijks basis moet staan bij Feyenoord. Hij is gewoon niet goed genoeg meer als je kijkt wat voor een middenveld we momenteel hebben!

Jens wilt spelen en daar is FCU de perfecte club voor!
Hij verdient overigens wel een groot afscheid, mocht hij gaan! Jens is Feyenoord!!

Ik ben erg benieuwd wat Feyenoord gaat vangen voor Toornstra. Zoals bekend, hoeft Jens helemaal niet weg bij Feyenoord. Het is nog steeds een belangrijke speler met bakken aan ervaring. Hij is weliswaar op zijn retour én moet het doen met een plek op de bank. Echter heeft Feyenoord een hele jonge selectie met een hoop nieuwe, buitenlandse spelers. Feyenoord is geen filantropische instelling en moet gewoon een transfersom vragen aan Utrecht. Andersom zitten ze namelijk ook hoog in de boom. Waarom zou Feyenoord dan Jens iets moeten gunnen en dan zo’n speler zomaar weg laten gaan? Toornstra moet gewoon lekker blijven en alleen weggaan voor een fatsoenlijke transfersom.

23 augustus 2022 om 09:23

Precies, hetzelfde destijds met Brad Jones die voor niks weg mocht. Vond ik ook een rare keuze.

23 augustus 2022 om 09:31

Exact dat hebben ze ook met Timber gedaan.

Persoonlijk hoop ik dat hij blijft. Hij heeft zoveel meegemaakt met Feyenoord. Qua ervaring, je merkt het ook verschil toen hij afgelopen wedstrijd erin kwam. Het is echt de ideale 12e man voor Feyenoord. In principe hoef je hem niet verkopen. Ik snap als hij wilt vertrekken, maar ik zou het echt jammer vinden.

23 augustus 2022 om 10:59

Dit is natuurlijk onzin mr_knowledge… “je merkt het verschil toen hij erin kwam” Toornstra heeft zindag werkelijk waar niks goed gedaan, geen enkele bal kwam aan en hij komt gewoon echt snelheid tekort. Neemt niet weg dat hij zeker veel Feyenoord betekent heeft, echter is het beste al tijden er van af.

23 augustus 2022 om 09:50

@kaws: Toornstra gaat rap achteruit in kwaliteit als hij structureel gaat banken. Door je nu schappelijk op te stellen vang je nog wat en spaar je salaris uit. Wat vind jij een realistische transfersom voor een 33-jarige?

23 augustus 2022 om 10:12

Toornstra deed de laatste jaren sowieso al structureel banken maar krijgt het vaak voor elkaar om behoorlijk wat speelminuten te maken. Zoals gezegd het is een waardevolle speler, die moet Feyenoord gewoon lekker behouden. En als hij gaat, dan inzetten op een bedrag van 1 á 2 miljoen euro. Feyenoord kennende zal een club als Utrecht wel weer maximaal profiteren van een gratis overgang o.i.d.

23 augustus 2022 om 10:15

2 miljoen lijkt me prima voor iemand met de kwaliteiten van Toornstra en het feit dat hij nog zeer nuttig voor ons kan zijn. Maar zoals Feyenoord zelf aangeeft, gaan ze uit respect naar Toornstra niet te hoog in de boom zitten

23 augustus 2022 om 10:32

Een miljoen lijkt me een mooi bedrag. Bij mijn weten zit hij ook nog steeds bovenin de salarispiramide dus boek je extra winst.

23 augustus 2022 om 12:05

Nou wat zei ik? Hij vertrekt gratis naar FC Utrecht. Feyenoord is een veel te nette club. Eerst betalen ze de absolute hoofdprijs voor Timber en profiteert Utrecht in de toekomst nog mee. En nu laten ze een goede speler gratis naar hun vertrekken. In Utrecht lachen ze zich kapot….

23 augustus 2022 om 11:06

Als Jens niet gewoon zonder vergoeding mag vertrekken dan is dat toch een lelijke zaak. Duidelijk is inderdaad dat hij dit seizoen heel weinig aan spelen toe gaat komen. Hij is altijd loyaal geweest aan de club en zeker geen grootverdiener. Wat mij betreft wordt gedacht om de persoon Toornstra en niet FC Utrecht. Het gaat dan volgens mij meer om gunnen.

23 augustus 2022 om 11:20

Hoezo is dat een lelijke zaak? En gunnen doen ze hem sowieso want hij gaat hoe dan ook naar Utrecht. Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen wat zijn waarde is voor Feyenoord toch? En buiten dat is er weer een poppetje weg bij de club. We verliezen gewoon weer een waardevolle speler. Plus hij heeft gewoon een contract bij Feyenoord en hoeft niet weg. Feyenoord wilt hem houden en Utrecht wilt hem hebben, dat betekend maar een ding: afkopen dat contract!

24 augustus 2022 om 13:32

Ik ben blij dat jij het niet voor het zeggen hebt bij Feyenoord Kaws. Jouw overtuiging past bij een zakelijke en kille club. Dat is Feyenoord verre van. Ik ben dan ook verheugd over het feit dat Toornstra zonder vergoeding zijn vertrek naar FC Utrecht is gegund. Feyenoord toont zich wat mij betreft een topclub voor de wijze waarop ze gehandeld hebben.

Mooi ,kunnen wij weer s van Feyenoord winnen. Jens heeel veel succes in Utrecht!!!

Weer een typische Utrecht aankoop. Goede speler, maar volgens mij hebben ze al veel ervaring en ik weet niet of dit nou echt de speler is die ze nodig hebben. Zit in ieder geval geen restwaarde meer op. Vanuit Feyenoord-kant snap ik het wel, maar ze hadden 'm ook goed kunnen behouden. Gewoon een goede speler.

23 augustus 2022 om 10:59

FC Utrecht heeft juist weinig ervaring.
Van de 29 spelers in de selectie zijn er 17 in de leeftijdscategorie 18-23 jaar.
Viergever en Dost, een verdediger en een spits, zijn de enige dertigers in het basiselftal en daar komt nu dus en middenvelder bij.

23 augustus 2022 om 11:36

Dacht dat Van de Hoorn ook al in de 30 was, maar hij wordt pas 15 oktober 30.

23 augustus 2022 om 12:10

Een speler als Toornstra is een welkome versterking. Ramselaar sluit pas rond december januari pas aan

Wat een speler en bovendien, wat een topgozer. Altijd netjes, altijd hard werken, nooit zeuren. Hoe ik het zie: Het schoolvoorbeeld van een échte Feyenoorder, zowel in daden als gedrag. En dat al zolang! Hoevaak komt het nog voor dat een speler 8(!!) jaar bij een club blijft. Heel begrijpelijk als hij nog een aantal jaren bij Utrecht de kar wil trekken.

23 augustus 2022 om 09:25

Inderdaad een schoolvoorbeeld van het beleid en de visie bij Feyenoord supporters. Hard werken en nooit zeuren boven kwaliteit. Begrijp me niet verkeerd. Jens is zeker van waarde geweest, maar hij had gewoon verkocht moeten worden na het kampioenschap. Te lang doorgegaan met middelmaat.

23 augustus 2022 om 09:54

@vatros: hoe kom je erbij dat dat het beleid en de visie is van Feyenoordsupporters? Die zien allereerst het liefst gewoon kwaliteit hoor, maar daar zijn we zo vaak van verstoken gebleven dat je dan iig hoopt dat ze zich het snot voor de ogen werken. En na de titel vertrokken er al 6 basisspelers. Toornstra had een topjaar achter de rug en de interesse was niet zo groot. Het is niet alsof er biedingen van 10+ miljoen op hem binnenkwamen. Dan snap ik prima dat je hem er bij houdt.

23 augustus 2022 om 09:59



Ik ben zelf Feyenoord supporter die veel in de Kuip is geweest en veel met Feyenoorders om gaat.

De fans die vaak in het stadion kopen vinden spelers zoals Toornstra heerlijk hoor. Bijvoorbeeld het heeft echt heel lang geduurd voordat ze bijvoorbeeld Berghuis beter vonden. Je ziet ook ongelooflijk veel Toornstra shirtjes in de Kuip. Ik heb zelf ook vaak discussies gehad over dit onderwerp, dat er teveel naar hard werken gekeken word en te weinig naar kwaliteit.

De intresse voor Toornstra was prima, paar duitse clubs hadden zich gemeld, maar Feyenoord wilde niet verkopen. Later ook weer dat contract verlengen waardoor hij topverdiener is.. Het heeft niet mijn voorkeur.

23 augustus 2022 om 10:36

@vatros: Tuurlijk wordt Toornstra gewaardeerd. Dat heeft grotendeels met zijn instelling te maken. Berghuis daarentegen is natuurlijk niet de meest prettige persoonlijkheid. Had Berghuis het karakter van Toornstra gehad dan was hij nog geliefder geweest dan Toornstra.

Overigens was het vooral Toornstra die niet naar het buitenland wilde. Hij verkoos Feyenoord. Dan kun je als club hoog en laag springen maar contract is contract... tenzij je Laporta heet.

23 augustus 2022 om 10:38

Hij heeft wel een punt, heel veel supporters die hun handen kapot klapten voor middelmaat dat zogenaamd hard werkte. En zogenaamd, omdat ze hun eigen fouten vaak goed moesten maken dat het leek alsof ze zich kapot werkte, terwijl een speler als Vilhena meer kilometers maakte dan een Immers. Gelukkig zijn we nu een weg ingeslagen met Slot en Arnesen waar er gekeken wordt naar techniek, overzicht en kwaliteit,

23 augustus 2022 om 10:41

Klopt, en dat getuigt ook van weinig ambitie. Heb nog nooit een voetballer gezien die geen stap wilde maken. Als hij nou een bepalende speler was had ik het prima gevonden, maar dat was hij niet.

23 augustus 2022 om 11:45

@el fenomeno: Volgens mij is er momenteel geen Feyenoorder die baalt van deze nieuw gekozen weg. Dat staat toch haaks op de aanname dat we alleen werkers willen zien?

23 augustus 2022 om 11:46

@vatros: Het is geen gebrek aan ambitie bij Toornstra maar het stellen van prioriteiten. Hij wilde niet bij zijn dochter vertrekken. Dat was de reden dat hij in Nederland wilde blijven.

23 augustus 2022 om 14:07

Nou met die miljoenen die je kan verdienen kan je makkelijk heen en weer vliegen of je laat ze mee komen.. Nogmaals heb echt nog nooit meegemaakt dat een profvoetballer het wel prima vond zo.

23 augustus 2022 om 22:28

@vatros: wel duidelijk dat jij geen zoon of dochter hebt waar je alles voor over hebt 👍🏻

Feyenoord had toornsta moeten verkopen na het kampioenschap. Net zoals botteghin en al die net niet spelers. Dat was het moment om door te selecteren. Iets wat nu bijvoorbeeld wel is gebeurd. Die adoratie voor Toornsta van de Feyenoord fans snap ik dan op zich weer wel. Het is een speler waar de normale supporter zich erg mee kan identificeren. Normale, Hollandse, nette jongen. Die hard werkt en nooit zeurde. Maar het is ook een jongen die bij Ajax en PSV nooit zou spelen, omdat hij simpelweg de kwaliteit daarvoor mist. Heeft toen gepiekt in het kampioensjaar, maar is daarna altijd 3 klasses minder geweest. Het is een speler die leuk meehobbelt als het team goed draait en speelt, maar hij was ook altijd de slechtste op het veld als het totaal niet liep. Geen creativiteit, geen snelheid, trage handelingssnelheid, maar gewoon een keiharde loper en werker met een redelijk goed schot. Als Jens een straal van 3 meter ruimte om zich heen heeft kan hij prima het spel verplaatsen maar zodra het snel moest kon hij niet mee. Desalniettemin veel respect voor zijn carrière, helemaal dat hij een laatbloeier was. Ik snap heel goed dat hij zijn laatste jaren nog ergens wekelijks aan spelen wilt toekomen, maar het is ook wel weer mooi om zien dat we bij Feyenoord nu bezig zijn met het echt doorselecteren. Zoveel mogelijk middelmaat eruit.

23 augustus 2022 om 10:03

Ik ben het met je eens dat Feyenoord na het kampioenschap had moeten doorselecteren maar zeggen dat Toornstra voor Ajax en zeker PSV kwaliteiten mist, dat ben ik niet met je eens. Heeft PSV een paar keer bijna eigenhandig over de knie gelegd. Hij blonk juist uit in wedstrijden waar het niveau hoog was. Bij Feyenoord is die ook lang niet altijd onbetwist basisspeler geweest. In dezelfde rol had die bij PSV of Ajax zeker ook zijn waarde wel gehad. Kijk naar een Schone bij Ajax bijvoorbeeld.

23 augustus 2022 om 10:08

Dat komt omdat Jens een speler is die mee hobbelt met het niveau. Als Feyenoord slecht speelt is hij de slechtste van het veld. Als Feyenoord goed speelt doet hij leuk mee. Het is geen speler die over de creativiteit beschikt of de kwaliteit om een wedstrijd open te breken. Daarom als 12de man is het prima, maar de beste man is topverdiener en die status verdiend hij absoluut niet.

23 augustus 2022 om 10:35

Er werd ook door geselecteerd, alleen kocht Van Geel een hoop miskopen na het kampioenschap waardoor er weer twee stappen terug werden gezet.

23 augustus 2022 om 10:46

Lazio had interesse na het kampioenschap maar Toornstra wilde zelf niet mede vanwege prive-omstandigeden.

Ik zou hem er toch liever bijhouden, zit al jaren bij de club en er komt nu best wel een stortvloed aan nieuwe buitenlandse spelers (niet perse negatief) bij dus wel handig om zo'n speler als cultuurbewaker in de ploeg te houden. Hij moet het natuurlijk wel zien zitten en er rekening mee houden dat hij niet teveel meer zal spelen.

Feyenoord moet deze jongen niet laten gaan en zeker niet voor niks... kan een hele belangrijke speler worden buiten het veld. Een kapstok voor vele jonge Feyenoorders. Er is schijnbaar ook in de groep spelers gevraagd om een les te nemen voor betere communicatie met de nieuwe Zuid-Amerikanen, hier had maar 1 speler oren na en je raad het al onze Jens. Een heerlijke speler voor een trainer die zondag voetballend ook zeker niet negatief opviel.

Goede keuze- als je dan terugkeert, ga dan naar Utrecht. Met ome Dirkie lijkt er bij ADO weinig ruimte voor een mooie herfst van de carriere. Niet dat ome Henkie wel zo goed is gestart bij Utrecht, maar goed.

23 augustus 2022 om 09:55

Utrecht en ADO is nog wel een heel groot verschil. Ook voor de portomonnee van Jens

Heb altijd wel een zwak voor deze jongen gehad. Hét voorbeeld van het maximale uit je carrière halen. Pas op zo'n leeftijd de stap maken van Alphense Boys naar ADO, daar uitstekend spelen en een mooie transfer naar Utrecht. Bij Utrecht knallen en een transfer naar de top 3 van Nederland. Ruim 200 wedstrijden met Feyenoord, een paar interlands gespeeld, kampioen van Nederland geworden en Europees gespeeld. Het schoolvoorbeeld van waar een goede arbeidsethos je allemaal naartoe kan brengen. Hoop dat hij bij Utrecht minuten kan maken en daar nog belangrijk kan zijn.

Het is Jens gegund deze transfer. Pure prof, helaas niet goed genoeg meer voor een basisplaats omdat Feyenoord hogerop wil. Over paar jaar aan de staf toevoegen bij Feyenoord, als hij daar zin in heeft. Of hij gaat z'n bedrouw LiTo uitbouwen!

Oja en we moeten Ff vermelden,dat Utrecht alleen maar tegen Ajax voetbalt.voor de rest zijn ze waardeloos.

Jens begint elk seizoen op de bank, tot hij opeens weer een belangrijke kracht is als we een extra impuls nodig hebben. Hoop dat ie blijft, maar goed, ik zou het ook snappen als ie voor Utrecht kiest.

Niet de aller beste voetballer maar toch een prima carrière gehad.

Deze man gaat echt gemist worden!! Jens is een echte topper!

Mooiste kado en afscheid van Feyenoord.zondag de winnende voor Utrecht maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren