Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht scoort vijf keer en komt probleemloos langs PEC Zwolle

Laatste update:

FC Utrecht heeft woensdagavond een ruime zege geboekt op PEC Zwolle. Beide ploegen wisten voor de rust amper te overtuigen, maar in het tweede bedrijf kwamen ze tot zes doelpunten. Utrecht maakte daarvan ruimschoots de meeste: 5-1.

De eerste helft was van beide ploegen enigszins timide. De eerste 45 minuten werden gekenmerkt door een aanvallend weinig overtuigend Utrecht en een PEC dat de opbouw al vaak op het middenveld moest staken.

Toch was er één grote kans vóór de theepauze. In minuut 34 kwam Utrecht er dan toch door en kreeg het via Victor Jensen een goede mogelijkheid. De Deense middenvelder had moeite met afronden en vond uiteindelijk de paal.

De matige eerste helft was voor Utrecht-trainer Ron Jans reden genoeg om in te grijpen. De oefenmeester bracht liefst drie wissels in het veld, waaronder aanstaand pensionado Mark van der Maarel. PEC moest noodgedwongen ook wisselen: Bram van Polen werd geblesseerd vervangen door Silvester van der Water.

In het tweede bedrijf was hel al snel twee keer raak. Nadat een voorzet van Van der Maarel op de paal werd gekopt in minuut 47, kon Sam Lammers simpel de rebound intikken: 1-0. Die stand zou niet lang op het scorebord te zien zijn.

Zo'n twee minuten later tekende Jens Toornstra namelijk voor een verdubbeling van de marge. De middenvelder legde aan van grote afstand en schoot voortreffelijk raak: 2-0.

Na een klein uur spelen dacht PEC weer aanspraak te maken op een resultaat. Lennart Thy tekende voor de 2-1 en zo konden de Zwollenaren gaan jagen op een gelijkmaker.

De realiteit bleek volledig anders. Een dubbelslag van invaller Isac Lidberg betekende de 3-1 en 4-1, waardoor de Zwolse hoop definitief was gevlogen. De late 5-1 van Adrian Blake, die pas voor de derde keer in actie kwam voor Utrecht dit Eredivisie-seizoen, was er vooral een voor de statistieken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had vroeger als klein jochie een seizoenskaart van Utreggg en zit echt te genieten van hun opmars. Altijd met een schuin oog naar ze gekeken en nu met Ron Jans en aanvalsleider Sam Lammers (Die weleens een soort Graziano Pelle zou kunnen worden) zijn ze een mooie prestatie aan het leveren.

3 april 2024 om 22:20

Hoge pieken en diepe dalen zo kan je het leven van een Utrecht fan wel beschijven haha begin dit seizoen waren we degradatiekandidaat nr 1 en nu zijn we de favoriet (als Feyenoord de beker wint) voor de play offs zo snel kan alles draaien. Saaie 1e helft maar een hele leuke 2e helft leuk dat Maareltje weer minuten maakte en belangerijk was en weer een goal van Lammers hoop dat het lukt Flamingo & Lammers langer te houden.

3 april 2024 om 22:34

We zijn nooit degradatiekandidaat nummer 1 geweest. Een behoorlijke valse start maar degradatie is echt geen enkel moment door mijn hoofd gegaan

3 april 2024 om 22:37

Niet helemaal aan het begin van het seizoen natuurlijk maar na ongeveer Volendam uit waren een hoop mensen er bang voor. Als je niet van Volendam kan winnen van wie dan wel? Gelukkig is het goed gekomen haha maar het zag er toen echt slecht uit

3 april 2024 om 22:57

En toen thuis Ally 0-2 verlies. Toen kneep ik hem wel ff hoor

3 april 2024 om 23:53

@fcu_030 ik dacht 100 procent dat Utrecht zou degraderen. Zo intens dramatisch was het spel en de resultaten. Ja, voorafgaand zeker niet kandidaat nummer 1 en misschien niet eens om als 18e te eindigen, maar deze opmars is intens

4 april 2024 om 08:41

En favoriet voor de playoffs ook niet echt gister ook weer 2 gezichten... Spelend zoals de eerste helft heb je in de playoffs niks te zoeken, maar de 2e helft dan weer ..

Hebben bepaalde ploegen de verdediging thuis gelaten vandaag? Wat een uitslagen zeg.

Sta je als Pec zijnde met een stuk of 7 a 8 verdedigend ingestelde spelers op het veld en dan geef je alsnog zo makkelijk kansen weg (de 2e helft). Dit was echt een parodie op voetbal wat PEC na rust liet zien. Met name tactisch erg matig.

3 april 2024 om 22:05

Met deze trainer valt er weinig te lachen. Tuurlijk zijn we niet de ploeg met de meeste kwaliteiten, maar een goede trainer weet daar een modus in te vinden. Er valt gewoon bijna geen lijn in het spel te ontdekken.

3 april 2024 om 22:13

Het drukzetten is ook gênant om te zien. Zelden gebeurt dit met het alle linies tegelijkertijd. Ik heb medelijden met Thy en Vellios.

3 april 2024 om 22:27

Je kunt de trainer eruit gooien, maar daar gaat dit team niet beter door voetballen. Ben wel benieuwd of PEC volgend jaar wel door wil met Janssen, ondanks nog een jaar contract

Heerlijke 2e helft zeg. Goede wissels ( zeker niet verwacht). En nu op naar de volgende pot.

De club die ik support... Soms is er geen touw aan vast te knopen. Godzijdank scoorde Utrecht als eerst, hierdoor moest pec wel meer naar voren komen, want schijnbaar kan Utrecht niet normaal voetballen tegen verdedigende ploegen. Blij met de punten, op naar de volgende wedstrijd.

3 april 2024 om 22:29

Maar daarom houden we ook van deze club, als alles goed gaat vinden we het ook zo saai.

Kijk, als nu ook al Lidberg begint te scoren, kan het niet meer mis gaan voor de play offs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren