Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer Suárez: ‘Er is eigenlijk niets aan de hand’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Luis Suárez niet van plan is om komend seizoen voor Liverpool te spelen. Woensdagochtend werd door Spaanse media reeds gesuggereerd dat de aanvaller per se uit was op een zomerse transfer en in de avonduren deed het gerucht de ronde dat the Reds volgende week de komst van Celta de Vigo-aanvaller Iago Aspas bekend zullen maken. Suárez zelf heeft in gesprek met de radiozender Sport890 uit Uruguay bevestigd dat hij welwillend staat tegenover een vertrek.

/

"De wens om voor een absolute topclub te spelen en prijzen te winnen is er altijd", geeft de ex-speler van Ajax en FC Groningen aan over de vermeende interesse van Real Madrid. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer gesproken en op dit moment is er niets concreet. Maar 'nee' zeggen tegen Real Madrid zal altijd moeilijk zijn, ook al heb ik een contract met Liverpool. In deze tijd van het jaar wordt er veel gespeculeerd. Je weet nooit wat er kan gebeuren als er concrete aanbiedingen verschijnen."

"Ik ben Liverpool dankbaar, ik ben gelukkig dankzij de fans", vervolgde Suárez. "Ik heb fouten gemaakt, ik ben een mens, maar er zijn onderwerpen besproken die niets met voetbal te maken hebben. Mijn familie heeft het zwaar gehad en er zijn grenzen overschreden. Ik ben moe. Mijn vrouw en mijn dochter hebben eronder geleden. Ik zie het niet zitten om weer onder de Engelse media te moeten lijden. Ik houd van Liverpool, maar als ik ergens anders kan spelen... Ik heb van jongs af aan hard moeten werken om mijn droom waar te maken. Maar ik zie het niet zitten om zo onjuist door de media behandeld te worden. Ze kijken alleen maar naar mijn gedrag."

"Liverpool wil ik dat blijf, daar zijn ze duidelijk in. Ik heb met trainer Brendan Rodgers gesproken en hij weet wat ik wil. Hij was vroeger zelf ook speler. Er zijn spelers die begrip hebben voor mijn situatie, dat zegt voldoende." Landgenoot Edinson Cavani van Napoli geniet ook interesse van Real Madrid. "Het is een grote eer dat een van ons eventueel bij Real Madrid terechtkomt. Maar het is nu wachten totdat er iets concreets komt." Dat Pere Guardiola, de broer van ex-Barcelona-coach Josep, eventueel met Real Madrid moet onderhandelen, ziet Suárez niet als een probleem. "Als een club een speler wil, kijkt men naar de speler. Niet naar de zaakwaarnemer."

Update 30 mei 10.15 uur - Zaakwaarnemer Suárez: ‘Er is eigenlijk niets aan de hand’
Luis Suárez zou zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar Spanje, maar volgens zaakwaarnemer Pere Guardiola is er eigenlijk niets aan de hand. De aanvaller blijft volgens zijn begeleider gewoon bij Liverpool. Iedere voetballer zou volgens de belangenbehartiger wel naar Barcelona of Real Madrid willen, en Suárez zou dat alleen uit frustratie gezegd hebben. “Hij heeft het goed bij Liverpool, ook al heeft hij het de afgelopen tijd zwaar gehad. Maar meer is er niet aan de hand”, vertelt Guardiola aan The Independent.

Speelt Luis Suarez komend seizoen nog voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat er een engerd weg halen ze nog een grotere ervoor terug, ja aan imago weten ze wel te werken daar in madrid.

29 mei 2013 om 22:21

Hij heeft wel rare dingen gedaan op het veld ja, maar er zijn ook voldoende spelers die dronken achter het stuur kruipen en dat meerdere keren in hun carrière. Anderen raken betrokken in een gevecht in een bar (gerrard, Liverpool) maar blijven toch als held gezien worden. Blijf het vreemd vinden dat zodra het op het voetbalveld gebeurt het een drama is, maar zodra het erbuiten is, dat men de schouders er voor ophaalt.

29 mei 2013 om 22:26

'@ babymax

Gaat er ook om dat hier videobeelden van zijn.. Dan maakt het toch veel meer indruk, dus meer ophef en blijft het langer hangen. Echter verdiende hij die negatieve aandacht ook, dus over de tijd die het blijft hangen kan niks gezegd worden. Ik hoop juist dat hij hier ooit eens van leert...

29 mei 2013 om 22:44

@ babymax

Ja maar in een bar kijken er geen miljoenen mensen naar je.

30 mei 2013 om 10:43

@babymax

Geef je groot gelijk, natuurlijk wat Suarez deed hoort niet thuis op een voetbalveld, meerdere malen.
Nu is de vraag, nam hij een groot risico de carriere van zijn collega (bakkal, Ivanovic) om zeep te helpen? Zonder iets goed te praten voor sensatiezoekers hier!
Zie iedere week Terry, David Luiz, Pepe en zo nog een paar andere spelers werkelijk moordaanslagen plegen waar helemaal niet op gereageerd wordt omdat dit zogenaamd allemaal per ongeluk gebeurd....
Hier kijken ook miljoenen mensen mee maar is dit werkelijk iedere keer "per ongeluk"?
Suarez heb z'n foute trekkies uiteraard, maar wel een speler met exceptionele kwaliteiten!

30 mei 2013 om 11:11

@babymax

Zo raar is dat toch niet. Wat wij op het voetbalveld zien hunnen wij zelf beoordelen, want dat zien we.

Wat daar buiten gebeurd niet. Je weet ten eerste niet altijd of het waar is, misschien zijn het maar halve waarheden of is het helemaal onzin.

29 mei 2013 om 22:25

Wat als hij zich nou de komende 4 jaar goed gedraagt? Dan heb je gewoon een fantastische voetballer in huis gehaald.

Wanneer LFC 55 miljoen euro kan vangen dan zou ik het niet heel erg vinden. Het is een fantastische voetballer, maar met die 55 miljoen euro kun je een sterker elftal terug brengen. Daarbij ook nog meegenomen dat Liverpool de laatste 4 wedstrijden gewoon goed speelden.

29 mei 2013 om 23:02

Sterker elftal? Dat hebben we gezien toen jullie 60 miljoen kregen voor Torres...

29 mei 2013 om 23:06

@frank_lfc

Een kindermisbruiker ook maar weer op een basisschool laten werken die al 3x eerder opgepakt is. Want stel je voor dat hij zich nu wel 4 jaar gedraagt dan heb je een hele goede leraar. Ik wil nu Suarez absoluut niet met een kindermisbruiker gaan vergelijken voordat een of andere simpele daar zo op gaat reageren. Alleen feit blijft wel dat die al vaak genoeg de fout in gegaan is en inmiddels al aan zijn 12e kans bezig is. Dus waarom zou hij zich 4 jaar goed gaan gedragen? Het zal een tijdje goed gaan maar het gaat op een gegeven moment fout. Geef me een reden waarom hij zal veranderen?

29 mei 2013 om 23:11

@mare123

Dat klopt dat hebben we gezien......
Met het oude bestuur zou het rampzalig zijn. Maar op het moment zou ik het bestuur en Rodgers dit bedrag wel toevertrouwen. Kijk maar eens hoe goed Rodgers met het winter budget is omgegaan. Coutinho en Sturridge zijn gewoon goede aankopen geweest, Jackson Martienz of Aubameyang zou een prima aankoop zijn. Met het overige geld kun je een aardige winger halen, ik hoop Sanchez. Anders kun je nog altijd Ince of Atsu proberen.

29 mei 2013 om 23:18

Haha, bij jullie ook he Daarom komt ie nu miss al terug!

30 mei 2013 om 00:27

@ ecktsjaak026

Eerst vergelijk je hem met een kindermisbruiker, om vervolgens je eigen vergelijking te ontkrachten. Wat wil je hier nu eigenlijk zeggen?

Dat het een recidivist is?

Het is allemaal onzin. De dingen die hij heeft gedaan, daar roepen mensen schande over die vaak zelf schuldig zijn aan veel schandaligere handelingen. Inclusief ik zelf. Na dertig jaar amateur voetbal, ben ik geslagen, geschopt, in mijn gezicht gespuugt, en heb het zelf ook gedaan. Ik heb rode kaarten gehad, gele kaarten, en ook wedstrijden zonder een overtreding te hebben gemaakt uitgespeeld! Ik heb nog niemand gebeten, in het veld dan, en wat ik allemaal buiten het veld gedaan heb, laat ik voor het gemak maar even buiten wege. Laat ik zeggen dat ik blij ben dat er geen camera's bij aanwezig waren.

Ik praat niets goed of slecht, maar het is gewoon een mens, net als jij en ik.

Het is gewoon een goede voetballer. Of hij voetballend bij real madrid past weet ik niet, maar wat maakt het nou uit wat hij buiten het veld doet? Of binnen het veld, zolang de scheidsrechter het toelaat?

Te veel mensen hechten te veel waarde aan de rol van voetballers. Zij moeten vooral voetballen, de rest, is niet belangrijk!

30 mei 2013 om 02:09

@andonis

Wat ik ermee aan probeer te geven is dat mocht je een kindermisbruiker bij kleine kinderen zetten gaat het mis. Zet je Suarez op het voetbalveld is het ook gewoon wachten tot dat het misgaat. Het enige wat ik ermee bedoel is dat de ernst van de situatie totaal niet te vergelijken is maar het herhalen ervan wel.

Het gaat erom als je iemand bijt dan ben je de totale controle over je zelf kwijt. Ik ben ook geen lieverdje of schijnheilig persoon of wat dan ook. En ik heb inderdaad vreselijke dingen gedaan alleen nooit waar andere mensen zomaar last van hadden. Ik vind een heel groot verschil iemand een paar tikken geven omdat hij je bijvoorbeeld bijt. Dan dat je zomaar uit het niets gaat bijten waar geen enkele aanleiding toe is. Iedereen mag van mij doen wat die wil zolang je er maar geen andere in betrek. Ik zeg heel eerlijk als iemand mij bijvoorbeeld gespuugd had binnen het veld zou ik waarschijnlijk een flinke schorsing gehad hebben. En mocht jij ook zomaar mensen uit het niets geslagen/geschopt of wat dan ook hebben spoor je wat mijn betreft ook niet.

Het doet er helemaal niet toe dat het een voetballer is je blijft gewoon van elkaar af. Verplaats het eens naar jou werk toe en iemand die bijt je zomaar? En kom niet aan met op een voetbalveld is het anders want ook op een voetbalveld hoef je je niet als een idioot te gedragen

30 mei 2013 om 10:54

@ecktsjaak026

En toch loopt je vergelijking mank. Ten eerste heeft een kinderverkrachter zich aan een veel erger, onvergelijkbaar misdrijf vergrepen dan Suarez. Het verschil zit hem in een actie uit frustratie, in het heetst van de strijd, ten opzichte van een daad die voort komt uit zware problemen op psychisch gebied.ook de nasleep voor de slachtoffers is niet te vergelijken.

Ten tweede mag Suarez sowieso voetballen. Als hij naar Real zou gaan zou dit alleen een geografisch verschil met zich mee brengen. Een beetje alsof een veelplegende kinderverkrachter die op een basisschool in Amsterdam werkt dat werk niet zou mogen doen in Parijs. Zeg dan dat je hem sowieso wil schorsen voor de rest van zijn leven, maar dat vindt iedereen te ver gaan.

30 mei 2013 om 11:27

@andonis

Praat anders maar alleen voor jezelf en niet voor andere mensen.
De dingen die je opnoemt die je gedaan hebt... Misschien moet je eens bij jezelf te raden gaan of je wel een lekker ventje bent.
Heb nou aub niet de illusie dat iedereen deze dingen doet.

"ik heb nog niemand gebeten, in het veld dan, en wat ik allemaal buiten het veld gedaan heb, laat ik voor het gemak maar even buiten wege. Laat ik zeggen dat ik blij ben dat er geen camera's bij aanwezig waren."

Een modelburger hoor ik wel.

30 mei 2013 om 10:37

Gelukkig is het imago niet zo verrot als dat van Feyenoord met haar relfans die enkel naar het stadion komen om 90 minuten de ergste scheldwoorden te schreeuwen ongeacht de tegenstander.

Dacht dat hij zo'n grote Fc Barcelona fan was maarja nee zeggen tegen Real Madrid is ook moeilijk!

29 mei 2013 om 22:33

Carragher was een Everton fan en is nu een Liverpool icoon.......
Cruyff is een Ajacied maar speelde voor Feyenoord zijn laatste seizoen in het voetbal.....
Balotelli is een Milan fan maar speelde in het begin voor Inter....
genoeg voorbeelden van spelers die voor de rivaal van hun jeugdliefde zijn gaan spelen.

zou toch wel jammer zijn als hij vertrekt, is toch de belangrijkste speler voor liverpool.
Zou ook leuk zijn voor bayern maar zie hem ook niet echt passen bij Real Madrid omdat dat gewoon een hele andere speelstijl is.

Tsja Real Madrid is één van de weinige clubs die Suarez zal inruilen voor Liverpool, ik zal het hem dan ook niet kwalijk nemen als hij die transfer maakt. Ik denk dat hij goed past bij Real qua speelstijl en zie hem daar een groot succes worden. Mooi dat zo'n jongen uit de Eredivisie het zo ver schopt!

29 mei 2013 om 22:20

Hij is toch niet de enigste uit de eredivisie die het ver heeft weten schoppen

29 mei 2013 om 22:25

@ realzidane22,

Dat zeg ik toch ook niet, ik vind het gewoon mooi, ook al zouden alle ex-eredivisiespelers het ver schoppen

29 mei 2013 om 22:20

Bij hem wist je ook al dat het een fenomeen was. Dat had je minder bij Sneijder, V/d Vaart en Robben onder andere. Suarez maakte puur en puur het verschil en is een speler die uit het niets het verschil maakt. Sneijder, V/d Vaart en Robben zijn spelers die ballen moeten hebben anders kunnen zij niks ; Robben moet al helemaal worden gelanceerd en zorgen dat hij 1 op 1 staat.

Suarez is gewoon een echte fenomeen en ik weet 100% zeker dat hij bij iedere top club in welke league dan ook een succes wordt. Net als Zlatan Ibrahimovic.

30 mei 2013 om 00:21

Heb je Robben wel eens zien spelen? Hij deed laatst nog ergens een wedstrijdje mee... scoorde nog de winnende ook!

Robben in topvorm lanceert zichzelf of loopt 2 á 3 man voorbij. Hij kan juist nog heel veel bereiken ondanks het team dat om hem heen staat. Hij moet natuurlijk wel eerst de bal hebben om iets te doen maar de geldt evengoed voor Suarez.

30 mei 2013 om 00:46

Nja jij hebt het telkens over Robben in top vorm maar wanneer en hoelang is hij in topvorm? Die man is een man van glas en is meer geblesseerd geweest dan gespeeld in zijn carriere. Die man speelt 80% van een seizoen niet ; 10% zit hij op de bank en 10% start hij omdat er andere spelers geblesseerd zijn ; dit seizoen was dat Kroos. Als Kroos niet geblesseerd was dan had Robben niets gespeeld dit jaar.. nou de Bundesliga wedstrijden dan he maar de kampioensschap was al maanden geleden in principe gewonnen.

30 mei 2013 om 08:40

Hoeveel kansen had hij ook al weer nodig, vooral omdat hij stijf links is?

30 mei 2013 om 16:15

25 kansen om een goal te maken ; en dan praten we over 25 dikke kansen he. 80% van die kansen waren overigens 1 tegen 1 tegen de keeper wat 9 van de 10 keer bij een andere speler er wel in zit.

Nja eigenlijk zou een vertrek de beste voor Suarez zijn. Heeft een hoop shit over zich gehad in Engeland maar heeft wel bewezen dat hij 1 van de beste spitsen ter wereld is. ( Beste in Engeland dit seizoen)

Ik zie liever Cavani bij Real Madrid aangezien hij makkelijker te combieren en minder ego is dan Suarez maar Suarez blijft een fenomeen dus.... Overigens zal Suarez in de La Liga wel een succes worden. Duikende spelers zijn irritant in Engeland maar in Spanje houden ze van hen. Als Suarez naar Real Madrid komt dan hebben ze wel eindelijk een speler die een antwoord heeft op de dives van Barcelona. Worden nog leuke El Classico's!

29 mei 2013 om 22:30

Als Suarez naar de La Liga gaat dan weet ik zeker dat hij er minstens 35 in schiet. Ik zie Cavani ook liever bij Madrid. Denk dat dat de perfecte spits is.

Als Liverpool zijnde zou ik een dealtje proberen Suarez voor Di Maria en Benzema. Anders zou ik het geld accepteren en voor Sanchez en Eriksen gaan.

29 mei 2013 om 22:37

Suárez tegen Di Maria en Benzema gaat Real never nooit doen. 55 miljoen accepteren en van dat geld 2 goede versterkingen halen voor de aanval of één echte goede aankoop maar dat zie ik niet snel gebeuren. Ik hoop eigenlijk wel stiekem dat Alonso terugkomt, een van mijn favoriete spelers.

29 mei 2013 om 22:50

Denk niet dat Real Madrid 55mil geeft voor Suarez om eerlijk te zijn. En Di Maria en Benzema al helemaal niet. Benzema kunnen ze zonder enig moeite aan PSG of Monaco voor een makkelijke 35mil verkopen en Di Maria.. ik vind hem niet meer zo goed maar er is altijd interesse voor hem. Ook zeker 30mil en ik denk wel meer. Overigens kan Di Maria pas weg als Bale of een andere winger komt ; lijkt mij.

"ze kijken alleen naar mijn gedrag". Tsja, bijtincidentjes zijn dan ook niet echt iets om overheen te kijken.

Denk toch dat de Liverpoolfans het jammer zullen vinden. Hij heeft veel betekent voor die club en ervoor gezorgd dat ze niet nog verder zijn afgegleden dan ze al zijn.

Maar je was toch zo een Barca-fan Luis? Bah, ik wil niet dat Real dit soort troep binnenhaalt. Waar is die klasse? En nogmaals, hij past niet in het systeem van Real, Suarez is zo een type die bij Tottenham,liverpool of Atletico het hele team om hem kan laten draaien, maar Real heeft daar betere spelers als Suarez voor

29 mei 2013 om 22:28

Betere spelers? Dat betwijfel ik.. Dat hij niet de klasse uitstraalt die bij Real Madrid hoort, tsja dat is niet meer dan vanzelfsprekend, maar voetballend kan hij overal van meerwaarde zijn. Ook bij Real Madrid.

29 mei 2013 om 22:31

Ik bedoel dat Real betere spelers heeft dan Suarez om het spelletje om te laten draaien. Ik noem met Ozil en Ronaldo al 2 spelers op en als Kaka een keer alles mag spelen kan hij dat ook beter dan Suarez. Barca heeft dat ook, Bayern zeker, Dortmund ook en Man U ook en zelfs Chelsea. Suarez is leuk voor Tottenham,schalke,liverpool en Arsenal. Bij die clubs zou hij duidelijk de beste zijn

Dubbel gevoel hier over, aan de ene kant is hij echt een fantastische voetballer, maar zijn gedrag is zo vervelend. En Real moet geen spelers hebben die andere bijt..

Kom terug naar Ajax. Jammer dat zoiets niet mogelijk is, het liefst zal ik hem terug willen halen. Wat een team heb je dan als iedereen was gebleven gewoon.

29 mei 2013 om 22:34

Stekelenburg
van der Wiel, Vermaelen/vertonghen/chivu/heitinga, Maxwell
Sneijder/van der Vaart/nigel de Jong/
Ibrahimovic/suarez/huntelaar

Kan minder..

Verder natuurlijk niet realistisch. Ik hoop voor hem dat hij het nog eens bij een echte topclub kan laten zien. Ik vindt het apart dat mensen hier zijn niveau nog in twijfel trekken. Zijn gedrag is zeker een discussiepunt, maar voor de rest moet het voor iedereen toch duidelijk zijn dat hij echt een goede speler is..?

29 mei 2013 om 22:39

Dan zou je het ver kunnen schoppen in Europa..

29 mei 2013 om 23:30

denk het niet, 3 spelers die individueel goed zijn voor 30 doelpunten maken er met ze 3en in 1 team nog geen 90. de aanvoer moet ook goed zijn dat zou beetje ontbreken in dit team

30 mei 2013 om 00:29

Aanvoer omtbreekt? Twee middenveldee die in topvorm van wereldklasse zijn? Beslissend kunnen zijn op het hoogste niveau? De keeper en defensie zijn zorgelijker.

Van der Wielv is hopeloos, Heitinga ook, Maxwell is ook geen wereldtop, Vermaelen is beperkt, Vertonghen moet het nog maar eens een seizoen laten zien voordat ik hem echt als top reken.

Huntelaar, de Jong en Stekelenburg zijn ook subtop. Leuk voor Schalke en Roma of als extra kracht bij de echte top.

Tja, het is moeilijk om nee te zeggen tegen Real Madrid. Van Liverpool naar Real is wel een grote stap. Ben benieuwd.

Oei, hij flirt openlijk met Real Madrid. Uit zijn woorden kun je afleiden dat ie wel een beetje zat is bij Liverpool, ofja in England.
Zou wel een mooie spits voor Man United zijn, mits Rooney weggaat.

30 mei 2013 om 00:59

@eigenweg

Zie jij Suarez en Evra dan al samen spelen in één elftal? Denk het niet...

Wauw, zou echt geweldig vinden als Suarez bij Real Madrid gaat spelen! Het is een goed mens, dat weet ik 99 zeker, maar op het veld is het gewoon een echte winnaar en doet er alles aan om een overwinning of gelijkspel over de streep te trekken.
Een erg goed meevoetballende spits, hoop dat de aanstaande trainer van R.madrid hem nog betere keuzes zal laten maken. Als dat lukt, wordt het een nog groter fenomeen. Wie had dat gedacht? Luis Suarez, de man die vrijwel iedereen overschat vindt, van een club als groningen(en wat daar voor was) naar R.madrid(hopelijk).

trouwens: De spaanse taal is voor Suarez en zijn familie natuurlijk ook een mooi voordeel.

Zolang hij zijn gedrag niet kan veranderen heb ik hem liever niet in Madrid.ik vind Suarez ook op bepaalde momenten te echo.ik vind hem echt echt niet nodig.aangezien Higuain waarschijnlijk zal vertrekken hebben we eerder iemand alla Cavani nodig.die zie ik veel liever komen.

29 mei 2013 om 22:52

Ach imago is toch al naar de klote, en er is al eens een vinger in Tito's oog gestoken, misschien wil Suarez ook eens in zijn oor bijten? De Spaanse media kan al niet wachten!

Ik zal hem wel gaan missen als hij daadwerkelijk vertrekt maar als Liverpool een goede vervanger haalt is het minder erg.

29 mei 2013 om 23:38

Mischien Benteke van Aston Villa proberen te strikken? Hij is jong en veel potentie om een top spits te worden in de toekomst. Sommigen mensen beschrijven hem als de nieuwe Thierry Henry, maar dat vind ik nogal te voorbarig om dat al te roepen.

30 mei 2013 om 11:49

Ik heb zelf nooit aan Benteke gedacht maar zou misschien wel een goede aankoop zijn. Ik weet nog dat hij dit seizoen Liverpool in zijn eentje afmaakte.

Real moet er alles aan doen om hem binnen te halen! ik weet zeker dat hij zal slagen en alle critici hun monden snoeren. Ben al fan van Suarez sinds hij bij Groningen zat.

Wil hem niet bij Real zien. Goede voetballer, maar bengt heel veel negatieve publiciteit met zich mee. Dacht dat na Mourinho nu de ommekeer zou zijn. Een jongen als Suarez moet het alfamannetje zijn, niet in dienst van Ronaldo of zo spelen.

Zie liever een andere spits komen. Het liefste Lewandowski, al lijkt hij naar Bayern te gaan. Suarez hopelijk niet, al helemaal niet voor de bedragen die ik zo nu en dan langs zie komen.

29 mei 2013 om 22:56

Ik zie het zo. Jese (grote talent netals Carvajal) vertrekt naar Liverpool waar hij hoogstwaarschijnlijk een basisplaats zal krijgen. Real Madrid hanteert natuurlijk een terugkoop optie in zijn clausule.

Aan de andere kant... hmm, hij is zeker geen angel, maar qua winning mentality past hij zeker bij Real. Ik denk dat als hij voor Real Madrid speelt, dan zullen de media Spaanse media (met name de Madrileense media, de populairste medium van heel Spanje) hem beter behandelen. Dan zal niet alles onder de loep genomen worden.

Zo zou iedereen Real Madrid toch willen zien spelen , lekker aanvallend met creatieve spelers als Ozil , Ronaldo , Suarez , Cavani , Modric & Kovacic ... Alleen zal ik Gundogan op de plaats van Kovacic zetten , Kovacic is een geweldig talent maar is pas 19 en Gundogan is op dit moment beter en verder dus inplaats van Kovacic in de basis Gundogan op het middenveld samen met Luka Modric. Dan een goeie verdediging met een droomduo Ramos & Varane , de oude betrouwbare legende Casillas weer terug op zijn plaats , Ronaldo zoals altijd vanaf links . Cavani als diepe man en Suarez op rechts en dan heb je al een wereldteam als ze zo spelen en op elkaar ingespeeld raken dan weet ik zeker dat ze een hele goede kans maken op de Champions League , de landstitel en bekerwinst.

Casillas
Carvajal
Varane
Sergio Ramos
Marcelo
Modric
Kovacic
Suarez
Ozil
Ronaldo
Cavani
29 mei 2013 om 23:47

Hoe kom je op Kovacic Inter wil hem nog lang niet verkopen.

29 mei 2013 om 23:51

Je kan beter een echte sterke CVM hebben dan deze twee en Cavani wordt bij Manutd genoemd, dus ik ga er niet vanuit dat hij naar Real gaat. Verder vind ik dat Suárez een goede spits is voor Real en geen linker middenvelder.

Casillas
Ramos
Varane
Pepe
Marcelo
Xabi Alonso
Khedira
Di Maria
Özil
Ronaldo
Suárez
30 mei 2013 om 11:33

Hahah, dan mag je hopen dat je er iedere wedstrijd 1 meer maakt als je tegenstander. Ze zullen zo waarschijnlijk 6 doelpunten per wedstrijd maken, maar er net zoveel weer om de oren krijgen.

Suarez bij Madrid...
Ik moet het nog maar eens zien, ik denk dat het een bankzitter gaat worden. Hij zal in dienst moeten gaan spelen van Ronaldo, en dit zal nooit van zijn leven goed gaan. Ronaldo eist alle ballen op. Iets wat Suarez normaal ook doet.

55-60 miljoen zou ik accepteren. 40-45 miljoen zou ik afwijzen. Je kunt Suarez nog altijd aan zijn contract houden.

29 mei 2013 om 22:36

Ronaldo zijn schuld dat Benzema total uit vorm is en open kansen mist. Iedere speler zeurt als je zo matig speelt. Messi doet dit ook met Villa wat is er erg aan, moet je maar goed spelen.

29 mei 2013 om 23:14

Ja maar hij maakt ze dan ook, iets dat Benzema niet doet die heeft te veel kansen nodig. Zelfs opgelegde kansen mis hij, dat kan toch niet.

succes met de spaanse media suarez!
als je bij barca of madrid speelt en je bijt iemand heb je daar al helemaal geen leven meer.
Verder een geweldige voetballer hoor, als higuain of benz weggaat dan is hij wat mij betreft welkom.
Lewandowski zie alleen liever komen

29 mei 2013 om 22:33

Jewel, juist wel een leven. Daar is het helemaal een grote rodeo. Dus dan gaan ze hem niet massaal belasten.

Brrr ik wil die Kannibaal niet bij Real Madrid zien, maakt alleen schwalbes, doet racistische dingen. Deze man schopt je Imago van je club na de hel.

Bovendien haalt Suarez al het voetbal uit je elftal, met Suarez ga op achteruit.

Het is een rommelaar waardoor er chaos ontstaat in het spel van Real Madrid. Wat moet Real met een toeval,s voetballer Suarez. Ik wil die misbaksel niet bij Madrid zien. Het is een smerige vieze speler.

29 mei 2013 om 22:55

Met zijn individuele klasse zou ik net denken dat hij perfect is voor Real, die zijn wekelijks afhankelijk van een individuele flits van Ronaldo of Ozil, met Suarez erbij vergroot je de kans op een 'toevalstreffer'. Bale is natuurlijk ook een optie.
En het imago kan er niet meer veel slechter, dus dat zou geen probleem moeten vormen.

Weet iemand of dat Ajax nog geld krijgt als Suárez verkast naar Real? En hoeveel dit ongeveer zal zijn?

29 mei 2013 om 22:34

5% had ik van iemand gelezen. 1.25 miljoen euro

29 mei 2013 om 22:57

Vind het knap dat je de transfersom al weet :-P

Uiteraard gaat hij hierin de media betrekken om zo zijn transfer goed te praten. Huilie huilie.

Ik ben benieuwd of Ajax hier nog profijt van heeft? Misschien kunnen we nog een paar miljoen bij schrijven. Zou een mooie transfer zijn voor Luis, hij zal het moeilijk krijgen maar de kans dat hij zal slagen is zeker aanwezig.

Ik ben benieuwd of Ajax hier nog profijt van heeft? Misschien kunnen we nog een paar miljoen bij schrijven. Zou een mooie transfer zijn voor Luis, hij zal het moeilijk krijgen maar de kans dat hij zal slagen is zeker aanwezig.

nou voor alles boven de 40miljoen zou ik tevreden zijn..

en mensen zullen mij wellicht voor gek verklaren maar voor 40 miljoen (+ eventuele verkoop van Carroll(15), Reina(6), Skrtel(10), Flanagan(3), Assaidi(3) en Spearing(3) wat ongeveer 35miljoen opleverd) zou ik de volgende spelers kopen!

Eriksen(15mil), Papadopoulos(17mil), Begovic/mignolet(15/20) en Torres (18mil)

misschien te mooi om waar te zijn maar denk dat dit best kan werken

Migno/Bego
Johnson
Papadopoulos
Agger
Enrique
Lucas
Eriksen
Gerrard
Coutinho
Sturridge
Torres
29 mei 2013 om 22:48

Torres? Nee liever neit, Auyabemiang zou ik dan liever hebben. Maar dan zou ik nog liever Eriksen en Sanchez zien komen. De opstelling 4-1-2-1-2 lijkt mij niet heel realistisch. Ik zou voor dit gaan:
45€ m verkoop van Suarez + huidige budget 25€ m + verkoop van andere 35€ = 100€ m euro. Dit kan toch wel heerlijk terug geinvesteerd gaan worden:
Begovic= 15 miljoen
Papa= 20 miljoen
Toure= Gratis
Digne= 8 miljoen
Wanyama= 12 miljoen
Sanchez= 25 miljoen
Eriksen= 15 miljoen
Aspas= 8 miljoen

Zie hem liever niet komen. Als Real een Uruguayaan haalt, laat dat dan maar Cavani zijn, ook al is die iets duurder. Suarez is een topspeler, maar bij Real zal het team niet om Suarez gebouwd zijn. Cavani heeft ook beter gedrag en die droomt van Real. Cavani is een echte killler, dat is wat Real nodig heeft. Ik zie nog altijd liever Lewa, maar die lijkt op weg naar Bayern.

Suarez als vervanger van Higuain, en misschien Gareth Bale erbij.

Ik gun het hem van harte! Een heerlijke speler die dadelijk in een team terecht komt die niet (deels) afhankelijk is van hemzelf. Zijn onvoorspelbaarheid is een geweldig wapen, hij kan perfect met de druk omgaan en heeft het gif in hem om wedstrijden te beslissen. Ik hoop het van harte!

Laat em alsjeblieft niet komen naar real. Het is een goede voetballer voor Liverpool maar vindt hem eerlijk gezegd niet onderscheidend qua techniek vergeleken met de huidige spelers van madrid. En dan hoef ik het niet eens over zijn gedrag te hebben. Het is vaak een avontuurlijke rush in de 16 bij de tegenstander en 4 van de 10 keer lukt het om een goal te maken en past niet in het combinatievoetbal van bijv. real of barca.

Eindelijk is die Mourinho weg die in z'n eentje genoeg was voor de nodige ophef dus dan hoeft er niet nog een gek voor terug te komen. Voor mensen die gaan reageren dat we alleen maar op zijn gedrag letten, dat is natuurlijk logisch als je je structureel misdraagt op het veld. Dat deed die al sinds zijn periode bij Ajax sinds ik hem volg.

Heeft Real Madrid dan weer 100 miljoen klaarliggen? Of willen ze hem ruilen voor Ronaldo ofzo?
Zou ik niet doen, als ik Liverpool was.

Suarez past prima bij ons aller Real.

Echt een speler waar alle niet-real fans lekker op kunnen zeiken. We dont care :-) .

Laat maar komen, al vraag ik me af waar ze hem precies neer willen zetten dan.

Snap uiteraard dat iedere voetballer voor een club van het kaliber Real wil spelen, maar vind het wel lullig voor de Liverpoolfans. Ze zijn ondanks alles dit seizoen vierkant achter hem blijven staan zelfs toen vrijwel heel Engeland hem verguisde. Dan is het toch zuur dat hij de club zo moet verlaten. Wat wel opvallend is is dat mocht dit doorgaan het de tweede opeenvolgende keer is dat hij weggaat bij een club na een lange schorsing voor bijten.

29 mei 2013 om 23:15

De meeste Liverpool fans nemen hem ook niets kwalijk. Alleen moet real echt de absolute hoofdprijs betalen! Je wordt als fan ook wel een beetje moe van zijn gedrag hij is te emotioneel op het veld. Als Real Higuain en 20 miljoen betaald dan zou het voor liverpool een goede deal zijn. Liverpool heeft ook aangegeven pas te willen praten als Torres schrift prijzen worden betaald!

Vraag me af of Ronaldo wel samen met Suarez kan spelen, dat zijn toch 2 spelers met haantjesgedrag.
Hij wou zo graag naar Barca maar die hebben zo te zien geen interesse, Real dus blijkbaar wel wat ik totaal niet begrijp. Heeft men niets geleerd van afgelopen 3 jaar... voetballen kan hij maar hij heeft toch zijn fratsen.

29 mei 2013 om 23:13

Ik wil die misselijk vent niet, komt ook nog tekort voor Madrid omdat hij technische matig is.

29 mei 2013 om 23:19

Naja slechter dan de huidige voorhoede spelers waar Ronaldo mee moet spelen kan haast niet toch?
Denk alleen niet dat hij in dienst wilt gaan spelen van CR plus zal hij wel weer iets flikken waar de hele media op gaat duiken.

Suarez naar Real? Nee, zie het niet gebeuren. Hij past er ook totaal niet qua karakter. Hebben ze net Mourinho weggestuurd, willen ze nu een andere negatieve bron binnen halen. Ik dacht dat de visie van Peréz was om van Real weer dé koninklijke te maken. Dat doe je in ieder geval niet met Suarez. Ik zou niet weten waar Suarez anders naar toe zou moeten gaan. In Engeland zie ik hem alleen naar City gaan. Buiten Engeland eigenlijk alleen bij Juve, maar die hebben Higuain al bijna binnen.

Ik zou het echt jammer vinden als hij vertrekt maar voor 45 miljoen pond zou ik hem laten gaan. Ik snap het ook wel dat hij niet meer in Engeland wil voetballen met de media daar. Hij heeft het altijd gedaan vanwege zijn afkomst en zijn verleden. Neem dat racisme gedoe met Evra waar geen bewijzen voor waren en dat van Terry waar wel bewijzen voor waren. Eerstgenoemde krijgt tien wedstrijden en Terry krijgt er vier van Chelsea zelf opgelegd en verder niets. Dan met dat handenschudden met Evra dat hij hem gewoon een hand geeft maar Erva zijn hand naar beneden doet op een onopvallende manier en dat Suarez daarna helemaal afgemaakt wordt door alles en iedereen. Dat is gewoon te gek voor woorden en daarom snap ik dat hij weg wil.

Van het geld wat je dan voor hem krijgt zou in ieder geval Eriksen halen en als tweede man zou ik kiezen voor Sanchez, Jovetic of Martinez met een voorkeur naar Sanchez. Naar verwachting kost Eriksen ongeveer 15 miljoen pond en de andere drie spelers zullen allemaal ongeveer 25 miljoen pond moeten kosten. Alles bij elkaar kom je dan uit op ongeveer 40 miljoen pond en dit is dus het bedrag wat je dan voor Suarez krijgt.

Behalve twee vervangers voor Suarez en natuurlijk de transfervrij komst van Toure verwacht ik ook dat Rodgers nog twee verdedigers en een aanvaller wilt halen. Voor deze posities hoop ik persoonlijk echt op Papadopoulos en Digne als verdedigers en Tello als aanvaller. Deze spelers zullen ons gezamenlijk ongeveer 35 miljoen pond moeten kosten en dit moet dan betaalt worden door de verkoop van Skrtel, Coates, Shelvey, Downing en Carroll die samen ongeveer 45 miljoen pond op zullen leveren. Ook zullen Assaidi, Pacheco en Spearing van de hand gedaan worden en heeft Wilson een aflopend contract.

Dit zouden dus mijn gewenste inkopen zijn als Suarez vertrekt en dit is ook zeer realistisch aangezien al deze spelers hoog op de lijstjes van Rodgers staan. Ik heb Aspas niet genoemd omdat ik hem niet zo goed ken en omdat ik een heel groot fan van Tello ben dus ik zie hem heel graag komen.

Ynwa

30 mei 2013 om 08:27

Dude het is wel bewezen, o.a. Kuyt bevestigde dat Suarez had gezegd: ''ik schop je omdat je zwart bent'' en ''ik praat niet met negers''. Daarbij had Evra wel zijn hand lager maar wilde die gewoon de kat uit de boom kijken omdat Suarez de schuldige was. Evra wilde dat Suarez zijn best deed om een hand te geven maar dat deed hij niet. Suarez liep gewoon door..

Ik snap niet waarom Suarez zich gedraagt alsof de media hem iets heeft aangedaan!

30 mei 2013 om 09:59

hoe weet jij nou wat Evra wilde? mensen/spelers roepen vaak alleen maar loze dingen in de media wellicht wilde hij Suarez wel een oor aannaaien we weten het allemaal niet, het zijn alle 2 geen lievertjes en ik ga niet wijzen wie fout is Suarez had naar mijn mening ook gewoon de eer aan zichzelf moeten houden en gewoon de hand van Evra moeten pakken maar Evra had ook gewoon normaal zijn hand uit kunnen steken ipv "de kat uit de boom te kijken" is toch kinderachtig? als ik iemand een hand geef laat ik duidelijk zien dat ik een hand wil geven klaar.

ik ben aan de ene kant blij als Suarez vertrekt aangezien het een hoop rust creëert en je een smak met geld ontvangt en daarvan sowieso 3 goede spelers van kan aantrekken en met Sturridge, Aspas, Borini en wellicht nog een echte coole killer (gomez oid) zit je goed in de voorhoede.

30 mei 2013 om 12:58

frikx, ik geef je toch ongelijk, het is niet bewezen dat suarez racisctische zinnen heeft gezegd, ze hadden uitwijkende antwoorden gegeven en dat heeft de FA laten beslissen dat hij bestraft moest worden en evra is een en al uitdager, wanneer je de wedstrijd goed hebt gezien bij man. united, daar zocht evra hem steeds op en wou hem provoceren, waar suarez uiteindelijk wel degelijk bewees dat hij wel normaal kan reageren, want hij hield de eer aan hem zelf en stond evra als gek daar. Die rende als een dolle stier op hem af, toen suarez aan het tackle was met meen ik fernandez, daar viel fernandez gevaarlijk, hij kon zijn nek wel breken en dat door die dolle gek en na de wedstrijd voor suarez gaan staan juichen, waar ik op dat moment trots op suarez was dat die daar niet op reageerde, alleen jammer dat hij nu wer dat gedrag heeft laten zien, dat heeft die helemaal niet nodig, maar een feit is wel, hij wordt er zo neergezet of hij alles uit heeft gevonden, de andere spelers die raar doen. Dat zijn lievertjes. En ik wil suarez zijn gedrag niet verdedigen, maar wel dat alles op een lijn wordt getrokken en dat wordt het niet, niet door de media en supporters enz.

31 mei 2013 om 15:32

Dan ben jij dus echt niet goed op de hoogte jongen want het wordt door iedereen in de Engelse media gezegd dat er totaal geen bewijs was en denk je nou zelf dat Kuyt dat zou zeggen wanneer een ploeggenoot dat in vertrouwen tegen je zou zeggen? Je bent zo dom dat je het zelf niet eens weet man door al deze onzin uit te kramen. Het is bewezen dat Suarez gewoon een hand gaf en toen hij aan kwam lopen keek Evra en deed hij snel zijn hand naar beneden dus Suarez deed niets verkeerd. Wat moet Suarez anders doen als Evra snel zijn hand naar beneden doet? Zou jij dan blijven wachten of niet? Praat alsjeblieft niet zoveel onzin man!!

31 mei 2013 om 16:42

Lees het rapport van de FA kerels. Daarbij Evra is Suarez nooit gaan provoceren. Suarez deed weer eens gek uit zichzelf net als bij Ivanovic. Jullie verzinnen verhalen zoals dat er geen bewijs was. etc.

1 juni 2013 om 09:29

Jij verzint verhalen Frikxie en dat is ook precies het punt waar het probleem ligt jongen. De FA wil geen discriminatie of rascisme hebben op het veld maar blijkbaar mag het wel buiten het veld. Het gaat erom dat Suarez een andere nationaliteit heeft en omdat hij een verleden heeft. Daarom wordt er altijd naar hem gekeken en dit is onterecht. Het is gewoon bewezen dat er geen bewijs was en het is ook bewezen dat Evra hem aan zag komen en zijn hand snel naar beneden deed dus lul niet zo maat

Als je een goede voetbalbond bent dan kijk je nooit maar dan ook nooit naar iemands verleden en hoor je te kijken naar de ernst van de zaak. Het verleden heeft daar niets mee te maken. Je moet passende straffen hanteren voor bepaalde overtredingen van de regels maar dan moet dit wel bij iedere speler worden toegepast en niet alleen bij een bepaald soort. Als je kijkt naar mensen die dit jaar ernstige overtredingen gemaakt hebben en daar geen straf voor kregen terwijl Suarez voor het kleinste van het kleinste wordt afgemaakt. Ze kunnen beter Evra en Fellaini aanpakken omdat die twee de misselijkste types zijn die er rondlopen in Engeland. Eerstgenoemde kan het niet meer bijbenen dus gaat hij maar provoceren op een schijnheilige manier en doet alsof een ander fout zat terwijl hij het juist was en laatstgenoemde doet niets anders dan elleboogjes geven en op iemands tenen staan.

Je moet echt nog een hoop dingen leren jongen

Dom van Wenger dat die destijds niet naar V Persie luisterde om Suarez te halen. Nu wordt die begeerd door alle Europese topclubs.

Persoonlijk zie ik de komst van Suarez naar Real Madrid niet zitten. Het wordt tijd dat we weer eens aan dat koninklijke imago gaan werken. Zou me ook verbazen dat Pérez hem werkelijk absoluut wil hebben. Laat Lewandowski maar komen, indien hij onhaalbaar is Cavani.

Hij past prima bij de status die Madrid de laatste jaren opgebouwd heeft. Bovendien is Suarez in dienst van Madrid een heel stuk vrijer in zijn alom bekende streken binnen de lijnen. Veel wordt onder de mantel der liefde verborgen en schorsingen voor buitensporig gedrag komen niet boven 1 wedstrijd uit. Maar ik mag toch hopen dat Real Madrid, nu de hele wereld heeft kunnen zien hoe het eraan toe gaat in Spanje, ook het imago wat gaat oppoetsen. Een fatsoenlijke technische staf en meer fatsoenlijk gedrag op en rond de velden. Genoeg gezeik da laatste jaren, laat alsjeblieft zo'n bijtende duikelaar niet toe in de Primera Division. Mocht hij wel komen, dan voorspel ik dat Ronaldo volgend seizoen meer dan 60x gaat scoren waarvan 30 penalty's.

Hoop dat hij volgend seizoen sowieso niet speelt, hij moet geschorst worden wegens onprofessioneel gedrag!

Blijf waar je bent kanibaal. We laten net iemand gaan die het imago van deze superclub fameus besmeurd heeft( lees Mourinho) en dan ga je zondag iemand halen. Trouwens volgens mij komt hij te kort voor Real Madrid.

kan het nivau zeker aan maar weet niet of die gaat slagen zig te beheersen of weer gaat zakken zoals bij ajax en liverpool maar kan het nivau 300% aan

Tja je kan niet zomaar mensen uitschelden omdat ze zwart zijn of iemand bijten. Waar haalt hij het gore lef vandaan om de media de schuld te geven?

ik geloof er niks van dat Real Suarez wilt binnenhalen, hun weten ook verdomd goed dat hij al het voetbal weggehaald en daarnaast zo'n man wil je toch niet in je elftal hebben

Geen slimme uitspraak van Suarez ,

het is jammer als het gebeurt want dan raakt liverpool weer een publiekslieveling kwijt
en voetballend gezien denk ik dat het voor ronaldo een probleem gaat worden want suarez eist zowat elke bal op

Heeft al vaker aangegven dat real zijn droomclub is, dus dit verbaast me niet.

30 mei 2013 om 10:44

Barcelona is zijn droomclub, dus niet Real..

Waarom worden de rare acties van Ibrahimovic over het algemeen door mensen dan ''goedgekeurd''? Als deze jongen iets doet wordt het gelijk onder een vergrootglas gelegt, vind ik een beetje raar marja.

Ik wil zijn gedrag vooral niet goed praten, want daar is hij zelf schuld aan en nu blijkt dat die dat ook weet en hopelijk heeft hij er uiteindelijk van geleerd. Maar dat de media alles uitpluist is ook niet normaal. Ook denk ik niet dat hij een transfer aan het uitlokken is, zaoals toen bij fc groningen.
Voor liverpool zal het een aderlating zijn als hij weg gaat.
Bij de ubdate, is het weer duidelijk, dat het toch weer door de media het uitvergroot geword, de spelers moeten echt eens niks meer zeggen.

---de aanvaller blijft volgens zijn begeleider gewoon bij Liverpool.---
Dat weet ik nog zo net niet. Suarez heeft nog de steun van de supporters maar van alle ex-liverpool toppers die zich nog steeds inzetten voor de club moet hij weg. Ik denk dat er nog een kracht loskomt om Suarez bij die club wehg te krijgen en dat hij alsnog vertrekt deze zomer. Anders staat er onder andere ene boze Gary Lineker op de stoep.

30 mei 2013 om 11:08

Wat heeft Gary Lineker hiermee te maken?heeft niet bij Liverpool gespeeld.
Weet wel dat oa John Aldridge hem liever ziet gaan ivm het imago van de club.

On:

Persoonlijk zie ik hem het liefst blijven. hij moet nu alleen gaan zorgen dat hij zijn voeten laat spreken en zich van zijn beste kant laat zien. Aan de andere kant wordt het voor de engelse media hoogtijd om zich te gaan focussen het in de picture zetten van spelers op een normale manier. Ze moeten blij zijn dat zulke wereldtoppers in de EPL spelen en inzien dat ze ze alleen maar wegjagen op deze manier.

liverpool heeft zijn vervanger al binnen iago aspas van celta die moet alleen nog over zijn salaris onderhandelen.
de kans is dus groot dat suarez weggaat.
als ze echt 50/55 mln voor hem krijgen is dat geen probleem niemand is groter dan Lfc!

Dus jij kan volgend jaar kaartjes regelen😄

Eindelijk iemand die zegt waar het op staat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren