Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Transfersom van Bazoer kon door bonussen bijna verdubbelen’

Laatste update:

Napoli toonde vorige maand interesse in Davy Klaassen, maar Marc Overmars sloot de deur vervolgens voor de Italianen en gaf aan dat de aanvoerder onverkoopbaar is. Napoli keerde echter terug en deed bij de directeur spelerszaken navraag naar Riechedly Bazoer. Volgens De Telegraaf gaf Overmars te kennen dat Bazoer een prijskaartje heeft van circa 25 miljoen euro, maar dat hield de Napolitanen niet tegen.

/

“Het was even slikken, maar toen zij lieten blijken zich daardoor nog niet definitief te laten afschrikken, lag de bal opeens bij de speler zelf”, schrijft De Telegraaf zaterdag. Napoli wilde graag met Bazoer praten en stelde diens broer en zaakwaarnemer twee kaarten in het vooruitzicht voor de wedstrijd Napoli-Internazionale van aanstaande dinsdag. Het cadeau werd vriendelijk afgeslagen, want Bazoer wil niet naar Napoli.

De pas negentienjarige middenvelder brak in de tweede helft van vorig seizoen door en staat op 33 wedstrijden in de Eredivisie: hij denkt er niet aan Ajax deze maand te verlaten. Tal van grotere clubs beginnen zich te verdringen rond de middenvelder, die in de jeugd PSV verliet voor een overstap naar Amsterdam. Onder die clubs is ook Barcelona en dat is de droomclub van Bazoer. Hij bewaart volgens de krant goed zijn geduld en focust zich op Ajax.

Update 16 januari 12.05 uur - ‘Transfersom van Bazoer kon door bonussen bijna verdubbelen’
Napoli toonde onlangs serieuze interesse in Riechedly Bazoer en was bereid om eventueel aan de vraagprijs van 25 miljoen euro van Ajax te voldoen. De Telegraaf meldt nu dat die transfersom door bepaalde bonussen zelfs nog bijna kon verdubbelen. Ajax zette daarop in omdat, zo schrijft verslaggever Mike Verweij, het doorverkooppercentage door een lagere initiële transfersom flink zou kunnen oplopen.

Denk jij dat Ajax er goed aan doet Riechedly Bazoer na dit seizoen te verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo das dom, mits waar natuurlijk...

16 januari 2016 om 08:27

Hoezo dom?

Juist niet. Eerst lekker doorontwikkelen en als je er klaar voor bent de stap pas maken. Niet al die voorbeelden achterna die het wel voor het geld hebben gekozen maar waardoor hun carriere nooit van de grond is gekomen. Geld komt vanzelf wel.

Respect voor hem!!

16 januari 2016 om 09:06

Denk dat hij dom van Ajax bedoeld....

16 januari 2016 om 09:12

Dom van Ajax natuurlijk.... Je gaat toch niet een prijskaartje van 'maar' 25 miljoen op je aller grootste talent hangen... Dan ben je echt enorm dom bezig en begrijp je er echt niets van.

16 januari 2016 om 09:14

Robert..

Dom van Overmars natuurlijk. En voor mij tevens de druppel om nu uit te spreken dat Overmars totaal niet geschikt is voor deze baan bij dit Ajax.

Als je midden in het seizoen je allergrootste talent (en misschien wel het grootste talent van Nederland) de kans geeft om voor 25 miljoen te vertrekken terwijl je het geld niet eens nodig bent, dan snap je er niks van, in mijn optiek. Daarnaast laat het zien dat ze totaal geen ambitie hebben om ook maar iets te bereiken op deze manier. Ik ben klaar met Overmars en de manier waarop wij supporters behandeld worden..

En als we een speler willen kopen? Dan moeten er eerst een aantal spelers weg en mag de maximumprijs absoluut niet hoger zijn dan een 7 á 8 miljoen. Waar zijn we dan in hemelsnaam mee bezig als Ajax zijnde?!

16 januari 2016 om 09:42

Juist, Klaassen onbespreekbaar en bazoer 'maar' 25 miljoen excl.
Slechte move dit.

overigens zou ik het niet raar vinden als hij wel was gegaan. Napoli is kampioenskandidaat en het niveau ligt daar stukje hoger. Dus zou goed zijn voor de verdere ontwikkeling. Denk alleen dat hij meteen van Ajax naar barca hoopt te gaan.

16 januari 2016 om 10:11

dom van Overmars? misschien had ie wel een doorverkooppercentage afgedwongen van 25? je weet toch verder helemaal niet wat er afgesproken wordt?

Bazoer eindigt echt zeker bij een hogere club dan Napoli als hij niet geblesseerd raakt oid

misschien is het echt zo dat de RvC dit grotendeels allemaal bepaalt en niet Overmars, die is ook niet gek want die weet dat ie ook moet vertrekken wanneer het niet goed gaat en wil daarom ook een zo sterk mogelijke selectie hebben bij ajax, het is tenslotte niet zijn prive geld wat hij moet investeren

daarbij heeft de RvC ook wel deels gelijk want wanneer je enkele dure spelers haalt, waar ook dikke salarissen bij horen, en je haalt een paar jaar geen CL, is 100 miljoen zo weg

16 januari 2016 om 10:43

Nou 25 miljoen is natuurlijk een fors bedrag waarbij je je moet afvragen hoeveel meer wordt het nog?

16 januari 2016 om 10:55

@tinuske80
Het spijt me, maar ik kan je redenatie niet volgen. Je zegt dat Overmars een zo'n sterk mogelijke selectie wil hebben, maar tegelijkertijd toon je begrip dat één van de grootste talenten verkocht wordt. Dure spelers met dikke salarissen worden niet gehaald, want dat is het beleid, of wat daar nog van over is. Maar stel dat het wel gebeurt dan moet je maar afwachten of je dezelfde kwaliteit als Bazoer kunt terughalen en dat kost dan meer. Nee, ik had al geen hoge pet op van het aan- en verkoopbeleid van Ajax en dat vertrouwen is nu helemaal weg.

16 januari 2016 om 10:56

Als je doel is om clubs af te schrikken moet je geen 25 mio vragen.

16 januari 2016 om 11:17

25 miljoen is idd te weinig voor een talent van zijn kaliber. Begrijp alleen wel dat de prijs door bonussen op had kunnen lopen tot bijna 50 miljoen en er ook nog een doorverkoop percentage bij zou zitten. Maar blij dat ie niet gaat!

16 januari 2016 om 11:20

Bazoer kan denk ik gewoon 40 miljoen opleveren. Hij staat op zoveel scoutingsrapporten man we hebben goud in handen. Nu al is 25 miljoen geen probleem, na een eventuele kampioenschap en CL voetbal moet hij echt wel meer waard zijn. Gelukkig is deze jongen slimmer dan Marc.

16 januari 2016 om 11:25

Ach laten we even afwachten in hoeverre dit verhaal klopt haha want dit is precies wat de Telegraaf wil dat alles op het bordje van Overmars komt en alles wat goed is kwam door Jonk..

Bazoer is toch ook weggehaald bij Psv door Overmars.. Klaassen mag niet weg bod van 20 word afgewezen verder onbespreekbaar maar Bazoer ons grootste talent gevolgd door Barca mag weg voor 25 miljoen in de winterstop..

Is dit waar is niet Overmars maar heel Ajax belachelijk bezig, geen hoge salarissen, transferbedragen etc. ala, kan allemaal.. maar dan moet je wel de spelersgroep bij elkaar gaan houden een keer en gewoon de clubs afschrikken, spelers belonen maar wel aan hun contract houden..

16 januari 2016 om 11:33

Inderdaad, nu weten andere clubs ook wat hij kost. Clubs die misschien wel interessant zijn voor hem. Echt heel erg dom.

16 januari 2016 om 11:51

25 miljoenste wel erg weinig. Helemaal als het gaat om afschrikken. Als je ziet wat ze nu in de PL voor spelers betalen, en al helemaal die top talenten, lekker op 50 mil zetten en geen cent minder.

16 januari 2016 om 14:40

Kebm, ik denk niet dat het technisch hart wakker ligt van het feit dat jij iets uitspreekt ;-)

Ik vind 25 miljoen realistisch, zeker als dat 35 tot 40 miljoen kan worden. Dat betalen voor een 19 jarige is een goed bedrag.

Toch wil ik Bazoer niet kwijt, maar dat zal Overmars ook niet willen. Alleen aan alles zit een prijs.

16 januari 2016 om 14:41

Natuurlijk is Ajax dom.
Zelfzuchtige mensen die daar rondlopen... Misselijk word ik er van

16 januari 2016 om 10:08

Waarom maar 25miljoen.. Ik zou minstens 35 en doorverkooppercentage sowiezoo

16 januari 2016 om 10:58

Heel makkelijk, gewoon 50 miljoen. Het is te veel, maar in Portugal wordt er op deze manier gewoon veel meer verdient. In Portugal zijn de talenten niet eens zoveel beter maar in Nederland vinden wij dat wij met 10 miljoen een prima deal hebben terwijl dat in Portugal pas een begin is.

16 januari 2016 om 11:40

Mensen, dit is nu juist het beleid van Ajax! Bekijk het nu eens zakelijk en vanuit de beursgenoteerde bedrijfs filosofie. Hoe sneller je zo' n speler met veel winst verkoopt, kan het volgende talent zijn plek innemen en na 2 jaar ook weer veel geld opleveren. Mede ook hierom wil Ajax geen ervaren spelers in de basis, want die leveren niks op zakelijk gezien. Open uw ogen! Ajax is gewoon een handelshuis, waar winst maken voor de aandeelhouders centraal staat.

16 januari 2016 om 12:33

Het noemen van een prijs voor een speler is het nemen van een gok. Laten we eerlijk zijn € 25 miljoen is natuurlijk een behoorlijk bedrag voor een zeer jonge speler uit de Nederlandse eredivisie. Echter kan je je afvragen of we 'onze' spelers te makkelijk laten gaan. Ajax is gezond en heeft het geld niet per definitie nodig. De Portugese competitie is niet heel veel aantrekkelijk dan de Nederlandse, maar de topclubs daar zijn prima handelshuizen. Wellicht wordt het tijd dat de Nederlandse clubs de prijzen flink omhoog gaan schroeven. De stap naar de absolute top is voor veel spelers toch te hoog gegrepen en dat zullen ze zelf hopelijk ook wel inzien. Contracten langdurig afsluiten en je keihard opstellen tijdens de onderhandelingen. Dit onder het motto graag of niet!

16 januari 2016 om 12:40

Precies. Je kan natuurlijk wel voorspellen dat Bazoer, mits zga blessurevrij, wrs ruim het dubbele gaat opleveren over twee jaar. Als martial al ruim 50 kostte heeft Ajax in dit geval nog coulant gehandeld door de bal bij de speler zelf te leggen

16 januari 2016 om 15:38

Ajax had dit beter met Davy Klaassen kunnen doen ipv met bazoer, dit zal toch wel vraagtekens zetten bij bazoer, Klaassen speelt niet best en zijn vervangers lopen al rond.

Jezus, als clubs als Napoli al 25 miljoen betalen voor een 19-jarige... Het is behoorlijk ziek.. Gelukkig ketst Bazoer dit zelf af. Dit geeft echter ook aan dat de vraagprijzen van Ajax geregeld aan de lage kant zijn. Ajax had nu al op de 40 miljoen moeten zitten, blijkbaar. Anders lopen onze grote talenten dadelijk weer snel weg.

16 januari 2016 om 08:00

25 miljoen te laag voor iemand die een halfjaar basisspeler is? Hoe kun je dat te laag noemen. Een normale club schrikt dat af, zegt meer over Napoli dit

16 januari 2016 om 08:08

Hoewel je in de basis uiteraard gelijk hebt, zou Ajax wel gek zijn als ze niet gebruik maken van "de gekte" op de transfermarkt.

Een Martial kost immers ook 80 miljoen. Slaat natuurlijk ook nergens op, maar als dat de nieuwe norm is....

16 januari 2016 om 08:11

Half jaar basisspeler? Hahaha, verdiep je eens meer in de club en speler voordat je met onzin komt aankakken. Bazoer is nu ongeveer 1 jaar basispeler en doet het als 19-jarige fantastisch, als Ajax daadwerkelijk wilt doorgroeien naar een subtopclub van Europa moeten ze zulke spelers tenminste nog 2/3 jaar zien te houden. Als je dat wilt doen zou ik idd rond 40/50 miljoen gaan zitten. Als een Man Utd. Gek genoeg is om 80 miljoen neer te leggen voor een Martial waarom niet 40 miljoen vragen voor Bazoer?

Iets wat me dwars zit is dat Ajax akkoord is gegaan met 25 miljoen, houd in dat het ze geen shit intereseren dat ze belangrijke spelers verliezen die ze naar de subtop zouden kunnen brengen. Its always about the money bij Ajax.

16 januari 2016 om 08:32

Caribbean... Hoewel je inhoudelijk gelijk hebt wordt ik kotsmisselijk van je betweterige toontje waarmee je begint? Praat je thuis ook zo? Of alleen als mensen je niet kunnen zien?

On: vind dit van Overmars niet echt een goede actie. 25 mln zal hij in de huidige markt altijd nog wel opbrengen en wat heeft het voor nut 25 te incasseren als je al 120 mln op de bank hebt staan en er niets mee doet.

16 januari 2016 om 09:45

De bedragen liggen anders in het hedendaagse voetbal. Een talent waarvan al er vanaf spat dat hij het gaat maken is natuurlijk tegenwoordig veel meer waard. Heeft nog een lange loopbaan voor zich en is in de bloei.

16 januari 2016 om 11:01

Als hij nog een paar jaar bij Ajax blijft wordt hij ook miljonair. Bij Napoli heerst de waan van de dag. Zoals bij vele Italiaanse clubs. Is toch geen club waar je als jonge speler naar toe wilt? Enige club in Italie waar met verstand wordt bestuurd is Juve. Van de topclubs dan.

16 januari 2016 om 12:03

@RyanMeers.... ik ben heel reeel en zeg daarom nooit nooit. Nooit is namelijk een hele lange tijd en in mijn ogen niet reeel om zinnige uitspraken te doen over hoe het voetbal er over -pak hem beet- 50 a 60 jaar uit ziet.

16 januari 2016 om 12:43

@ claro: inderdaad. Je kan je zelfs afvragen in hoeverre de Nederlandse clubs onder doen voor de Italiaanse.

16 januari 2016 om 13:52

Denk echt dat alleen Juve interessant is in Italie. Zeker kwa opleiding en voor een groot talent als Bazoer.

16 januari 2016 om 13:38

Hoezo blijkbaar? Heb je de voetbalwereld een beetje gevolgd de laatste tijd? Het grootste talent van Nederland, als 19 jarige al de beste speler bij Ajax. En dan 25 Miljoen vragen? Bij Napoli hebben ze helemaal krom gelegen van het lachen denk ik.

En toont maar weer eens aan dat naar Ajax komen gewoon een bewuste keuze van Bazoer zelf was, omdat hij zich hier dacht het beste te kunnen ontwikkelen.

En niet van onze gewéldige technisch directeur die zijn scala aan onderhandelingstechnieken liet zien.

Wat een amateur die Overmars. Heitinga een twee jarig dik contract willen geven en teruggefloten worden had wat mij betreft de druppel al moeten zijn. Maar dit is echt een nieuw hoogte (diepte) punt.

Die blijft echt nog wel even, laat zich nog niet gek maken en wacht gewoon op Barcelona over een maar ik hoop twee jaar.

25 miljoen lijkt me reeel in die zin dat als een club dat nu al bereid is voor hem neer te leggen, dan is het uit jouw handen en moet je het bij de speler laten. Onverantwoord om dat maar blind af te slaan. Maar beter als hij blijft want rond deze tijd volgend jaar kun je bij constante ontwikkeling 35 voor hem vragen. Grootste talent in de Eredivisie, wederom heel goed gehandeld van Overmars, mag ook weleens gezegd.

16 januari 2016 om 07:52

Ben het eerlijk gezegd niet met je eens waarom zou je een prijs noemen.
En als je dat doet moet je hoog inzetten.
Je wilt hem niet kwijt en hij ligt tot 2020 vast gewoon 60 miljoen vragen.
Nederlandse clubss moeten eens ballen krijgen.

16 januari 2016 om 08:47

Helemaal mee eens. Waarzegt ie niet gewoon dat ie niet te koop is. De speler wil niet en je hebt 120 mln op de bank staan

16 januari 2016 om 07:54

Hoezo is 25 reëel? United legt 70 miljoen neer voor iemand van 19 die qua potentie vergeleken kan worden met Bazoer. Gezien het lange contract van bazoer kan Ajax gewoon een vraagprijs van 50 miljoen hanteren. De vraagprijs nu op 25 zetten en volgend jaar op 35 is met de ontwikkeling in het hedendaagse voetbal zelfs oliedom.. Clubs als bournemouth zijn in staat om straks 25 miljoen te betalen voor een blind renpaard als iturbe, dan moet je als Ajax zijnde je poot stijf houden en nooit akkoord gaan met 'maar' 25 of 35...

16 januari 2016 om 08:13

Ajax kan elke vraagprijs hanteren die ze willen inderdaad, ook 50 of 70 miljoen, maar nee dat lijkt me niet reëel.

Vooropgesteld, United betaalde vooralsnog geen 70 maar 50 miljoen. Daarbij heeft Martial er al 50 wedstrijden opzitten in de Ligue 1. Als dat, met bijv. Portugal een 'subtop' competitie is waar toptransfers 50 miljoen kunnen opleveren, dan is de Eredivisie een C niveau waar een toptransfer 30 miljoen oplevert. Lachertjes als Memphis zullen er overigens niet aan bijdrsgen dat clubs heel ver boven die bedragen gaan zitten. Maar goed, laat Bazoer nou tot 2020 vastliggen en je wil hem niet kwijt, dan kun je ook 35 vragen, dat is reëel.

Als je 50 miljoen vraagt "omdat dat elders ook eens betaald is" en daarmee je poot stijf houdt, dan gaat die speler nergens heen maar wordt ie ook niet blij van en schiet je ook niks mee op. Je moet reëel proberen te blijven en dat is nu 25 vragen met het vertrouwen dat hij ze zelf wel afwimpelt.

Begrijp me goed ik zou hem voor geen enkel bedrag kwijt willen, veel te benieuwd hoe dit team zich gaat ontwikkelen en hij is er een belangrijk deel van. Maar de realiteit is dat alles zijn prijs heeft. Gelukkig heeft deze jongen geen haast en eind goed al goed, Napoli is al bedankt.

Nou las ik dat ook Tete verwacht het eens te worden over contractverlenging, en dat ondanks zaakwaarnemer Mino, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

16 januari 2016 om 09:19

Wat een onzin vind ik dit, hij ligt inderdaad tot 2020 vast dus het gaat er niet om wat reeel is het gaat erom dat je een signaal moet afgeven.. Eind goed al goed maar wat als Bazoer nu wel ging twijfelen? Gewoon dom als!! dit waar is want dat betwijfel ik..

Nu is het in ene niet de televaag, is ook maar hoe het mensen uitkomt..want hoezo zou Klaassen onbespreekbaar zijn maar Bazoer het talent die door vele word gevolgd voor 25 miljoen..

16 januari 2016 om 11:03

Ik snap wat je wilt zeggen maar ik blijf erbij, als overmars echt maar 25 miljoen heeft genoemd is hij echt niet capabel. Jij en ik weten dat clubs die interesse hebben jn bazoer zoals barca city etc dit bedrag weg lachen! Vraag je nu 25 aan napoli geef je een behoorlijk signaal af naar die clubs en bazoer gaat echt wel twijfelen bij barca, wat heb je daar dan aan als ajax zijnde? Ajax heeft niets aan die 25 miljoen!

16 januari 2016 om 09:20

Manodedios..

Goed gehandeld van Overmars? Hoe kom je daar nu bij?

Overmars heeft hem de vrijheid gegeven om met Napoli te onderhandelen, Bazoer heeft aangegeven dat niet te willen. Dus als het aan Overmars had gelegen dan mocht Bazoer vertrekken. Dat is toch enorm dom als je voor 95% zeker weet dat deze speler in de toekomst alleen maar (veel) meer op gaat leveren? En dan hebben we het nog niet eens over je ambitie, die blijkbaar 0,0 is als jij je beste talent midden in het seizoen wil laten lopen terwijl je zegt kampioen te willen worden.....

Waardeloos van Ajax... Wil je koste wat kost kampioen worden, ga je bij het eerste echt goede bod overstag. Verwacht dat Bazoer in de toekomst veel meer waard gaat worden.

16 januari 2016 om 10:49

Ja keer op keer mag die Overmars zijn gang maar blijven gaan. Hij zag zeker weer mogelijkheden om weer meer miskopen te doen van dit geld. Wanneer wordt deze klungel eens vervangen? Waar wil je komen als je je spelers op 19 jarige leeftijd al in de aanbieding doet - een van de dragende spelers

Als dit waar is pleit ik voor ontslag op staande voet voor overmars.

16 januari 2016 om 08:34

Volledig eens als je Bazoer voor een fooi wil laten moet hij zeker direct worden ontslagen.

16 januari 2016 om 08:58

Ik twijfel of dit bericht waarheid is. Mocht dat wel zo zijn dan is Overmars helemaal gek geworden? Wat een belachelijke keuzes maakt die man toch! 25 miljoen is veel geld hoor maar Bazoer over 2 jaar is dat ook wel waard! Dan heb je nog profijt van zijn kwaliteiten. Niemand die hem nu kan opvolgen.

16 januari 2016 om 09:21

Inderdaad te triest dit als het klopt. Bazoer moet je nu nog niet verkopen. Al helemaal tegen maar 25 miljoen, dan snap je toch dat er meer in zit als zelfs Napoli nog interesse heeft.

Overmaars spoort echt niet meer.

16 januari 2016 om 10:10

Mee eens. Die man had bijna ons grootste talent vergooid voor een schijntje. Ben wel een beetje klaar met zijn amateurisme.

16 januari 2016 om 12:02

Wat mij betreft had Overmars allang zijn biezen mogen pakken.. Maar Bazoer verkopen voor 25 miljoen terwijl het je grootste talent is en vast ligt tot 2020 is gewoon oerstom. Je wilt toch kampioen worden dit jaar en dan CL inkomsten hebben? Daarbij, als Bazoer zich zo blijft ontwikkelen kan je het dubbele over een paar jaar vragen. Kappen nou met spelers voor een koopje weg doen. Gewoon minimaal 60 miljoen vragen en anders niet. Mochten ze daar op ingaan kan je een goede speler terugkopen voor max 25 miljoen en die speler een jaarsalaris van 2-3 miljoen bieden. Ze kunnen me rug op met het salarisplafond! Ajax is nu gezond en heeft een gigantische reserve. Dan is het zeker verantwoord om 2-3 dragende spelers een jaarsalaris van 1,5 tot 3 miljoen te geven voor 3 jaar. Anders is en blijft Ajax een handelshuis waar supporters voor de gek worden gehouden door het bestuur en trainer die beloven dat Ajax minimaal in de halve finale EL kan komen...

Lijkt me een mooie kans voor de topclubs. nu ze weten wat hij kost al helemaal..

16 januari 2016 om 08:48

Maar Bazour wil niet staat in het artikel.

16 januari 2016 om 09:11

En als Barca nou aanklopt dan?

16 januari 2016 om 13:31

Precies koopje voor de topclubs. Die weten nu inderdaad dat Ajax hem gewoon weer voor een appel en een ei laten gaan.
Dat je wellicht hierdoor de CL niet haalt, nemen die idioten nooit mee in hun berekeningen.

Deze knul heeft talent. Hij moet zsm weg uit Nederland om meer aan zijn fysiek te kunnen werken en meer te trainen.

16 januari 2016 om 09:23

Want bij buitenlandse clubs trainen ze meer dan in Nederland? Grote onzin natuurlijk. Nederland wordt niet voor niks een 'opleidingsland' genoemd. Ze trainen hier meer dan in de 'grotere' voetballanden..

16 januari 2016 om 11:03

@kebm
Nee dat is geen grote onzin. In de grote voetballanden wordt anders en beter getraind dan in Nederland. Met name wordt veel meer aandacht besteed aan het fysieke aspect.
Je ziet dat ook aan de spelers dan naar het buitenland vertrekken. Je ziet die binnen de kortste keren fysiek met sprongen vooruit gaan. In Nederland wordt hoofdzakelijk op techniek getraind en wordt het fysieke aspect verwaarloosd.

Ja en dan lekker op de bank zitten en je carriere vergooien net als al die andere talenten de laatste 10 jaar....

Dan heb je best ballen als je op 19 jarige leeftijd nee zegt tegen het grote geld

16 januari 2016 om 09:15

Niet alleen ballen maar ook IQ.

16 januari 2016 om 10:28

Hoezo? Moet hij het eerste en beste aanbod accepteren. Er zijn talloze en betere clubs die hem ook volgen en meer geld op tafel gaan leggen voor hem.

Je moet niet direct ja zeggen.

16 januari 2016 om 14:14

Maar de meeste doen het wel. Iq dus

16 januari 2016 om 14:16

Er is niet direct ja gezegd, Napoli vroeg wat Ajax wilde hebben, hierop antwoordde Ajax 25 miljoen plus een hoop clausules ter waarde van maximaal 25 miljoen.

Dat Napoli vervolgens ok zegt, dat is aan hen.

16 januari 2016 om 17:00

Zoals je in de update kunt lezen zit je er weer eens flink naast speedy...

Het is geen maximaal maar minimaal 25 mln.
Ik vraag me wel af wat ze daar nu mee opschieten. Dan hebben ze ipv 110 mln, 130 op de bank staan. Doen ze toch niets mee.

Ik zou liever het grootste talent van nederland nog 3/4 jaar onder contract hebben en dan verkopen.

16 januari 2016 om 19:49

Ik er flink naast? Uit de Telegraaf van vandaag, door Mike Verweij:

In het geval van Bazoer gaf Overmars een indicatie van ruim 25 miljoen euro, exclusief bonussen en een percentage doorverkoop.

Volgens mij precies hetzelfde als ik beweer.

Lekker bij Ajax blijve en uitblinken elke wedstrijd en over 4 a 5 jaar er meteen staan bij barca!! Tenslotte pas 19!

Het verontrust mij meer dat een überhaupt een bod op Bazoer wordt geaccepteerd en een bod op Klaassen afgewezen.
Maar sowieso, waarom akkoord gaan met een bod op 1 van de grootste talenten in de eredivisie. Ik snap deze niet.
Als hij 3 jaar basisspeler is en op zijn top zit bij Ajax dan kan ik me er wat bij voorstellen.

16 januari 2016 om 10:11

Precies. Andersom zou je het eerder nog snappen. Maar Bazoer voor 25 miljoen weg laten lopen... Man man man. Nu kan Barcelona morgen langskomen met 25 miljoen en dan is hij 100% weg.

16 januari 2016 om 12:06

Het verontrust me maar het verbaast me eigenlijk ook niet meer... Overmars en consorten zijn helemaal van het padje af en laten zich tegenwoordig alleen maar leiden door geld, geld en nog eens geld. Van technisch beleid of attractief voetbal hebben ze geen kaas gegeten maar we staan wel 110 miljoen positief.... Pfff wat een armoede in het bestuur en technisch hart bij Ajax..

Te belachelijk voor woorden dat je Klaassen niet kwijt wil maar wel 25 mil accepteerd op bazoer. Als die zich zo doorontwikkeld dan gaat die echt we voor meer weg

Ik hoop dat PSV ook een clausule hebben opgenomen dat zij ook een deel van het geld krijgen. Weer een speler opgeleid door PSV, en Ajax gaat met de eer strijken. Mega irritant

16 januari 2016 om 09:57

Haha je laat je wel kennen.

16 januari 2016 om 10:46

Hoezo "weer" ?
Over het algemeen gebeurt het juist meer andersom.

16 januari 2016 om 10:53

PSV kan geen clausules opnemen voor spelers die nimmer onder contract bij PSV hebben gestaan.

Lees wel even letterlijk wat er staat, ik denk namelijk dat overmars bazoer helemaal niet voor een koopje wou laten gaan, maar niet had verwacht dat napoli akkoord zou gaan. Gelukkig is hij verstandig genoeg om te blijven, heerlijke speler die over 3 jaar voor het dubbele vertrekt.

16 januari 2016 om 10:09

Inderdaad, die aanname wordt simpelweg gemaakt. Ook vergeet iedereen wie hem heeft aangetrokken, hem de ruimte gaf en hem voor 5 jaar vast legde, dat is namelijk Overmars.

16 januari 2016 om 10:14

Dat is toch juist nog dommer? Dat je denkt dat er geen 25 miljoen zou worden betaald voor een van de grootste talenten in Europa? Dan ben je zo dom, dan verdien je niet om verantwoordelijk te zijn voor de transfers bij Ajax.

16 januari 2016 om 10:58

Dat is idd in en in triest en geeft aan dat ze er weinig kaas van hebben gegeten. Ik geloof dit dan ook niet, 25 miljoen is voor geïnteresseerde clubs een schijntje! Als dit waar blijkt, laat dit direct zien dat overmars en co niet capabel zijn! Ik vind dat hij redelijk werk geleverd heeft tot nu toe muv 1ste elftal aankopen dus ik geloof dit gewoon niet, dit zou echt te dom zijn!

16 januari 2016 om 12:10

Ja precies, het feit dat Overmars dat dan blijkbaar niet verwacht had zegt al genoeg. Die man leeft nog in de wereld van 15-20 jaar geleden waar andere bedragen en wetten gelden. Dat is dus gelijk het probleem van Overmars en consorten. We leven nu in 2016 en dan gelden andere financiele wetten maar ook handelen in de voetballerij...

16 januari 2016 om 10:55

Als die hem niet voor een koopje had willen laten gaan dan zeg je of hij is niet te koop of je begint bij 50 miljoen . Maar in het huidige transfer gebeuren is 25 miljoen voor zo een toptalent echt een belachelijk laag bedrag en Zie je maar daar overmars niet capabel is

16 januari 2016 om 12:27

Hij is anders wel degene die Bazoer haalde voor 50.000 euro en hem verlengde waardoor hij nu nog 5 jaar vastligt. Hoezo niet capabel?

16 januari 2016 om 13:46

Als Overmars niet verwacht had dat Napoli 25 miljoen voor de nieuwe Yaya Touré/ Patrick Viera (iig Nederlands grootste talent in tijden..) wilde betalen, is dan iets goeds?

Bij Napoli hebben ze waarschijnlijk helemaal krom gelegen van het lachen..

Toont aan wat ik al wist: Bazoer kiest bewust voor zijn eigen traject richting de op en wist dat hij bij Ajax de beste begeleiding (laatste stukje opleiden en ontwikkelen) + de speeltijd kon krijgen.

En Marc Overmars maar doen alsof hij hem eigenhandig naar binnen heeft getrokken met zijn geweldige skills als technisch directeur..

Overmars moet binnenkort ontslagen worden. Als je hierop akkoord geeft wat op zich niet kansloos is, je hebt uiteraard Donny en Nouri. Maar alsnog je kan toch veel meer uit de pot halen. Ik ben Overmars helemaal beu hij kan letterlijk helemaal niks.

Waar is overmars mee bezig.???
Hoezo mag bazoer weg. Nog niet als er het dubbele wordt geboden. Als ze bazoer wegdoen ben ik helemaal klaar met ajax tot overmars weg is

Dat gezeik hier over "geld" en "overmars"!

Kunnen we hier niet uit concluderen dat Bazoer een hele slimme jongen is?
Niet zwichten voor het grote geld, niet gek laten maken door een spelers makelaar oid.

Wie 6 maanden geleden had gezegd dat Bazoer zeker 25miljoen zou moeten kostten zou hier op de sites met de grond gelijk worden gemaakt.
En de prutsers die hier zeggen dat Overmars en Ajax niet spoort zijn dezelfde mensen die "als" Bazoer een terugslag krijgt het hardst roepen, "overmars had die 25miljoen moeten pakken" of Strik er om en weg"
Want zo kortzichtig is men tegenwoordig!

Bazoer is in mijn ogen een van de sterkste spelers van de ere divisie, niet alleen om zijn speelstijl, maar ook om zijn woord bij daad te voegen door gewoon bij Ajax te blijven!!

16 januari 2016 om 10:31

Ik zei dat Overmars niet spoort. Verder heb ik altijd begrip voor jonge spelers die het even minder doen omdat nu eenmaal bij hun ontwikkeling hoort. Verder nog wat?

Ja jezus man Overmars waar de fuck ben je mee bezig?? Je kan toch gewoon zeggen dat op dit moment bazoer voor nog geen miljard te koop is? Tis dat die jongen zelf verstandig is maar man man man wat een mislukkeling is die overmars

Ajax moet zijn grootste talent niet voor 25 miljoen weg doen echt dom. Ze moeten net zo als in andere landen eens een keer bluf spelen en is een grote bedrag vragen bijvoorbeeld 50 miljoen. Kijk maar eens naar martial.

16 januari 2016 om 10:39

Zeker, juist met een 5 jarig contract. Kijk eens naar de afkoopsom die porto nu vraagt voor een speler die 1,5 gekost heeft......30 miljoen zo!!

Ik kan me niet voorstellen dat Overmars hiermee akkoord ging. Maar Italie heeft weinig aantrekkingskracht bij goede jonge spelers. Terecht dat Bazoer het niet doet.

Een gerucht van sensatiekrant de telegraaf en Overmars dit en dat. Jullie grijpen ook alles aan om hem zwart te maken. Hij doet veel goed werk en Bazoer zit gewoon bij Ajax met een 5 jarig contract, niet slecht van Overmars die deze jongen zelf heeft gehaald, goed werk!

16 januari 2016 om 10:29

Sensatiekrant de Telegraaf is anders wel de huiskrant van Ajax.
Ze zijn altijd goed geïnformeerd over het reilen en zeilen bij Ajax.
Ook nu ga ik er vanuit dat dit waar is, juist omdat de telegraaf er mee aan komt zetten.
Was het het AD geweest had ik het met een korreltje zout genomen.

16 januari 2016 om 12:26

Huiskrant.. van Cruijff ja maar die is niet meer met Ajax verbonden. Niemand weet de details exact maar er zijn er genoeg als de kippen bij om Overmars zwart te maken.

16 januari 2016 om 13:58

Dat Bazoer nu zelf gewoon wil blijven toont al aan dat Ajax een heel bewuste keuze van hem is geweest. Een keuze voor ontwikkeling (laatste stukje opleiding) en een keuze voor speeltijd die hij bij PSV niet leek te krijgen. (En bij City en dergelijke ook niet zou krijgen)

Slimme jongen dus gewoon. En dan nog zijn het die gewéldige skills van Overmars die hem 'gehaald' heeft?

Don't think so. Dat Overmars hem op 25 schat is een nieuw dieptepunt voor de man met een lange lijst van blunders.

Wel grappig dat elke ajaxied 40/60 miljoen zegt omdat te vragen voor een 19 jarige jongen die tot 2020 vast ligt maar een goaltjesdief alias Haller die tot 2019 vast ligt en jeugdinternational is bij Frankrijk en een grote toekomst voor zicht heeft kan geen 10 miljoen waard zijn. Rare mensen heb je toch.

Ontopic: deze jongen moet lekker nog 2 jaartjes in Nederland ballen. Genoeg voorbeelden van jongens die veel te vroeg voor het grote geld gaan

16 januari 2016 om 10:36

raimond030

Wel grappig dat je even vergeet dat Haller (al) 21 is en nog steeds bij FC Utrecht zit. Met alle respect, dat drukt ook de waarde van talentvolle voetballer. Hij zal eerst nog een stap hoger op maken na Psv, Ajax of eventueel Feyenoord om echt een dragende speler te worden en te kijken of hij meer in zijn mars heeft ( wat ik wel denk dat hij heeft).

Of je moet in één seizoen zo geweldig zijn dat je niet te houden bent zoals a lá Alves.( En hij koste zelfs nog maar 25 miljoen). Utrecht zit ook niet in de positie om een prijs van 10 miljoen af te wijzen. En dat weten de clubs heus wel, die het in hem zin zitten. Plus het feit hebben we hem nog niet in actie gezien op de Europese velden. Met al deze factoren maken de prijs van 10 miljoen meer dan genoeg, als ze er dat al voor gaan krijgen.

Bazoer kan daartegen écht tot de absolute wereldtop behoren. Als Haller het zou kunnen halen met zijn kwaliteiten schat ik hem toch twee treetjes lager in, ook al is dat nog steeds heel erg goed.

16 januari 2016 om 17:57

Vroeger had je bij Heerenveen en Groningen aardige scouts, maar tegenwoordig kan Utrecht er ook heel wat van. Mertens, Duplan, Strootman, Haller...

Bij Heerenveen had je vroeger Huntelaar, Tomasson, Van Nistelrooij, Alves, Sulejmani, Nilsson, Allback, Assaidi, Narsingh, Dost...

Bij Groningen had je Tadic, Kostic, Suarez, Bruno Silva, Berg, Matavz etc..

Het gaat niet om het geld in deze. Het een schrijnend gebrek aa ambitie wat Ajax hier laat zien. Wil je de klup opbouen dan moet je dit soort spelers nog zeker 2 jaar houden en dan nog is hij pas 21. Een 5 jarig contact heeft veel meer waarde. Kapitaal op het veld, zo moet het zijn. Zou dit gebeurd zijn was het een regelrechte aanfluiting en een schandalige houding naar de supporters toe.

Geloof niet dat dit waar is, zowel wanbeleid! We zouden sterkhouders niet meer laten vertrekken in de winter. Doet een club navraag, geef je 25 miljoen aan wat voor veel clubs die bazoer zouden willen kopen een schijntje is!

Als dit echt waar is mag overmars e.d. direct vertrekken. Zat ik in die positie had ik Bazoer over 2 jaar alsnog voor een hoger bedrag verkocht, heeft immers nog een contract tot 2020! Maar dit geldt niet alleen voor mij, ik ga ervanuit dat ajax ook zo denkt en geloof dan ook niet dat dit waar is!

Ik vind 25 miljoen geen rare prijs voor Bazoer op dit moment. Dat Ajax die prijs noemde, ligt natuurlijk niet alleen aan Overmars. Hier zullen anderen ook iets over geroepen hebben. En wellicht dacht men: er zit veel goede spelers aan te komen, en Napoli is een mooie club.

Pure stemmingmakerij, geen enkele bron binnen Napoli bevestigd dit

Als dit waar is is Ajax wel extreem dom bezig. In deze tijd maar 25 miljoen vragen voor een speler als Bazoer van maar 19 jaar is wel extreem weinig. Onvoorstelbaar eigenlijk.

Kans is groot dat dit zwartmaken is van de Telegraaf (wat normaal hier ook word weggezet als Televaag of Ajaxkrant zie ik nu niks van beetje apart en laat zien hoe mensen hun beeld richting Marc is)

In hoeverre het klopt moet je je maar afvragen en daarnaast zonder Overmars had Bazoer inderdaad niet eens bij Ajax gespeeld. Net verlengd door Overmars tot 2020 ligt ie vast Klaassen korter en minder talent en mag niet weg voor 20+ maar Bazoer wel voor 25 miljoen...

Overmars/ajax zijn wel belachelijk bezig als dit waar is, min 50 miljoen moet je vragen, reeel of niet, je geeft geen hoge salarissen, haalt geen dure spelers, maar dan moet je wel je beste spelers gaan behouden en niet steeds verkopen.. zeker niet in de winter

16 januari 2016 om 12:14

Naar blijkt kon het bedrag dus oplopen tot 50 miljoen.... denk dat het Overmars bashen hier iets te vroeg is begonnen.

16 januari 2016 om 12:29

Inderdaad, zo zie je maar weer, het niks dan bashen. Terwijl ze de man bashen die hem heeft gehaald en lang vast heeft gelegd, hoe krom is dat.

16 januari 2016 om 14:03

'zonder Overmars had hij hier niet gespeeld'. Not true.

In een intervieuw met VI heeft Bazoer al eens verteld dat een scout van Ajax hem al enorm lang volgde, en contact met hem hield. Daar had hij een heel goed gevoel aan overgehouden.

Bovendien:
- Koos hij voor speeltijd, iets van hij bij PSV nog niet kreeg.
- Koos hij voor zijn eigen ontwikkeling, door niet in te gaan op City en dergelijke.

Hij was zich dus heel bewust van zijn eigen toekomstplan. In hoeverre is het dan nog een prestatie van Overmars?

In ieder geval is het absoluut niet zo dat hij puur door Marc nu bij Ajax speelt..

16 januari 2016 om 14:30

Nee niet puur maar het gaat erom dat hij alleen kritiek krijgt maar geen credits krijgt voor zijn rol in dingen die wel goed zijn gegaan zoals het presenteren van een duidelijk sportief plan aan Bazoer hoe dan ook gaan daar ook credits naar Overmars. Daarbij heeft hij hem afgelopen jaar langer gebonden tot 2020. Hij heeft dingen verkeerd gedaan maar ook wel goede dingen maar alles wbt Overmars is nu overdreven negatief en de Telegraaf pro Cruijf helpt graag mee door dit zo neer te zetten..

Ik vind 25 miljoen, inclusief bonus en doorverkooppercentage echt een prima bedrag voor deze speler. Alleen uit de tekst maak ik op dat Ajax Napoli eigenlijk wilde wegjagen. Dan vraag je toch een absurd bedrag. En niet 25 miljoen.

Je weet wel hoe sluw de Italianen zijn, ik zou het never nooit doen! Gewoon het volledige bedrag, ook vooral omdat het midden van het seizoen is eisen! Als een matige spelers al voor zovele miljoenen worden weggekocht vind ik dat Bazoer (gezien zijn enorme potentie) zeker minimaal 40-50 miljoen waard. Jullie lachen mij misschien nu wel uit.. maar we hebben al jaren spelers voor te weinig bedrag verkocht. Kijk maar naar Suarez, iedereen wist toen al heus wel dat hij een enorme topper zou worden, Eriksen, Vertonghen, en veel meer..

16 januari 2016 om 12:42

Klopt, die italianen betalen uberhaupt nooit. Proberen altijd te transferen zonder bankgaranties.

Lees goed: KAN oplopen. Totaal geen zekerheid, hier zul je toch eerst de gemaakte afspraken in deze moeten kennen.

16 januari 2016 om 12:29

Toch is het dan een transfer ter waarde van 50 miljoen.. al krijg je dat niet direct.

16 januari 2016 om 12:53

Of helemaal niet.

16 januari 2016 om 14:05

Ik dacht dat Ajax kampioen wilde worden. Ondertussen is Overmars dus al in detail (clausules en dat soort dingen) aan het onderhandelen over onze beste speler, die zelf niet eens weg wil.

50 miljoen of niet, maar is dat niet erg vreemd?

Zo een talent? 40 miljoen en dan nog bonussen.

Ik geloof echt niet dat er al handtekeningen waren gezet. Napoli zei "sure" tegen Overmars. Als ze daarna een akkoord met Bazoer zouden hebben zouden ze meteen moeilijk gaan doen. En vergeet niet dat geen enkele italiaanse club ooit met bankgaranties komt!

Dat is best veel voor een Eredivisie speler die Europees nog niets heeft laten zien.
Wel goed van Bazoer dat hij het sportieve voor laat gaan ten opzichte van het financiële. Hij is namelijk nog niet uitgeleerd bij Ajax in de Eredivisie en op Europees niveau.

16 januari 2016 om 14:07

Als je de huidige voetbalwereld bekijkt en de bedragen die er in omgaan, dan valt dit wel mee. Bazoer is het grootste Nederlandse talent in tijden, en hij wilde zelf niet eens weg.

En dan is Overmars aan het onderhandelen... En nog slecht ook..

Deze jongen kan over 2/3 jaar voor 40 miljoen naar elke topclub in Europa man.

50 miljoen door middel van bonussen en doorverkooppercentage? Ik zou het direct doen als ik Ajax was. Bazoer is een toptalent maar Ajax heeft meerdere toptalenten dus Bazoer is vervangbaar. Helaas heeft Bazoer al aangegeven dat hij in Amsterdam wilt blijven. Wel beter voor zijn ontwikkeling dit.

Dat Ajax zo'n goede speler hebbben kunnen ontwikkelen, chapeau!

Zoals je leest in de u

Dit zet e.e.a. in een ander daglicht. Toch heb je 0 zekerheid en kan het zomaar zijn dat ie zijn contract bij napoli uitdient en transfervrij tekend bij zijn nieuwe club, dan blijf je met 25 miljoen achter en dat vind ik te weinig voor 1 van Nederlands grootste talenten met nog een contract tot 2020! Andersom kan hij bij Ajax ook zijn been breken en nooit meer op niveau komen waardoor je 25 miljoen misloopt. Ga je voor geld of ga je voor het sportieve gedeelte? Bazoer iig voor het sportieve gedeelte, dat valt te prijzen!!

Dus Overmars was al akkoord gegaan met een bedrag van 25 miljoen exclusief bonussen alleen Bazoer heeft zelf deze transfer geblokkeerd. Sterk staaltje van Bazoer dat hij voor zijn eigen ontwikkeling kiest.

Haha wat veel reacties al aangaven Klaassen bestempelen als onverkoopbaar en je grootste talent een prijskaartje geven van 25 miljoen. Maar goed dat de speler niet wilt maar Bazoer moet je juist bestempelen als onverkoopbaar of alleen bij 40 miljoen ofzo. Wat gaat dat een geweldige speler worden als hij het juiste pad blijft kiezen na Ajax.

16 januari 2016 om 14:21

Ajax vroeg 25 miljoen cash plus clausules die op konden lopen tot 25 miljoen. Een totaal bedrag van een whooping 50 miljoen euro! Je leest het goed, ze vroegen tot maximaal 50 miljoen euro voor een 19 jarige speler. Hoe duidelijk kan Ajax he tmaken dat ze hem niet willen verkopen?

Dat Napoli vervolgens ja zegt, dat ligt toch niet aan Overmars?

16 januari 2016 om 15:43

Je zegt t goed, kan oplopen. Als t tegen zit met napoli waardoor er geen Europees of cl voetbal wordt gehaald en bazoer dient z'n contract uit is er helemaal geen extra bonus.. Dus conclusie is dat overmars en consorten te weinig geld vragen, dat moet minimaal 50 miljoen en daar bovenop nog bonussen. Daarbij, 1 van je beste spelers en grootste talenten midden in t seizoen proberen te verkopen getuigd van weinig ambitie en een grote middelvinger naar de fans die n dure seizoenskaart hebben gekocht. En dan nog met droge ogen zeggen dat ze minimaal de halve finale El willen halen. Dat zijn de de feiten afcanats.. Je kan niet altijd recht lullen wat krom is.

16 januari 2016 om 15:44

Bedoelde natuurlijk speedyafc..😄

16 januari 2016 om 16:03

@ajaxwastop
Ik begrijp je vergissing wel. Allebei proberen ze recht te praten wat krom is ten aanzien van het Overmars c.s. beleid. Ik haal er maar gewoon mijn schouders over op.

16 januari 2016 om 16:08

Ho ho, Ajax probeerde helemaal niemand te verkopen. Napoli informeerde naar het prijskaartje van Bazoer. Ajax heeft afgegeven dat dat 25 miljoen euro vast plus 25 miljoen euro aan clausules is. Dat Napoli dat dan geen belemmering vind en informeerd bij de zaakwaarnemer van Bazoer, wil niet zeggen dat er een deal gekomen zou zijn of dat Ajax nu in de winterstop Bazoer zou verkopen.

Bij Ajax hebben alle spelers een prijskaartje. Wanneer Ajax dat niet doet, tekenen spelers geen contracten meer voor vijf jaar. Hoe graag we het ook anders zouden willen zien, het is de realiteit. Alle spelers van Ajax zijn te koop als een kopende club het juiste bedrag wil betalen. Het is niet anders.

Iedereen vindt het bedrag van Haller te hoog maar 25 miljoen voor Bazoer is een normaal bedrag?
Wat heeft Bazoer nu bewezen in de eredivisie?..

Veelste hoog bedrag voor zo'n speler..

16 januari 2016 om 15:07

Bazoer staat in de belangstelling van Europese grootmachten dan mag je best een gigantisch bedrag vragen voor zo'n toptalent. Depay was zijn transferbedrag ook niet daadwerkelijk waard maar het is maar net wat de gek ervoor geeft. Ajax heeft zelf ook wel eens veel te veel betaald voor Sulejmani bijvoorbeeld.

16 januari 2016 om 16:10

Wel grappig dat mijn mede-Ajacieden 25 miljoen vast plus 25 miljoen aan clausules (totaal dus maximaal 50 miljoen euro) veel te weinig vinden en Overmars daarom bekritiseren terwijl de fans van andere clubs 25 miljoen euro alleen al absurd noemen.

Ik snap het echt niet, henriksen 5 mil, bazoer 25 mil. Naar mijn mening een te groot verschil

16 januari 2016 om 16:44

Henriksen speelt niet eens bij een subtop van Nederland en staat met zijn club 12e. Dat is het verschil.

Wat een beleid zeg! 20 miljoen voor Klaassen keihard met droge ogen nee verkopen en volgens bij 25 miljoen plus wat meestal onhaalbare bonussen voor je grootste talent en een van de dragers van je elftal zeggen, mwa ja joh ga maar met hem praten. Wat een signaal naar die jongen ook. Man wat een beleid. In principe is alles te koop, maar toch niet je grootste talent die net 1,5 jaar bij je in het eerste speelt en daarbij ook nog eens een van je dragende krachten is. Man man man, wat denken ze wel niet daar bij de directie. Klaassen over Bazoer verkiezen.. Iemand die al een jaar stilstaat en iemand die gewoon maandelijks aanzienlijk beter word. Echt ongelooflijk. Dit is in mijn ogen echt een vorm van wanbeleid en een motie van wantrouwen naar Bazoer. .

Tja, domme actie. Naar Barcelona wil hij wel, dat is z'n droomclub. Als die nu 30 bieden met een doorverkooppercentage is hij weg.
Bazoer is in potentie je beste speler, die moet je behouden en niet bij het eerste beste bod laten gaan.

Met de huidige idiote markt kan je in de zomer voor Bazoer 30-35 miljoen krijgen. Dat zou ik gelijk doen mits je het allemaal investeert.

Bazoer is talentvol, sterk, technisch, een echte box to box speler, maar hij toont ook vaak dingen die onder de maat zijn (balaannames, totaal onnodig ballen inleveren). De potentie is er zeker maar soms speelt hij enorm ongeconcentreerd. Dan zou ik een Van der Beek weleens op zijn plek willen zien. Natuurlijk is Bazoer talentvoller, maar voor 30-35 miljoen moet je dat natuurlijk doen.

Kan je gelijk Ziyech en Dost oppikken. Ook zou je kunnen kijken naar een opvolger voor Cilissen en voor een ervaren speler.. Kortom; je gaat erop vooruit dus doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren