Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook hoogste sporttribunaal veegt beroep Real Madrid van tafel

Laatste update:

Real Madrid is uit het Spaanse bekertoernooi geknikkerd. De Koninklijke won afgelopen woensdag weliswaar met 1-3 van Cadíz, maar Denis Cheryshev stond in de basis bij Real, terwijl hij geschorst was. Rafael Benítez had dus een niet-speelgerechtigde speler in het veld gestuurd en na een klacht van Cadíz heeft de Spaanse voetbalbond besloten om Real uit de Copa del Rey te verwijderen.

/

Cheryshev was vorig seizoen uitgeleend aan Villarreal en pakte in de ontmoeting met Barcelona zijn derde gele kaart van het bekertoernooi. Dat betekende dat de Russisch international zijn eerstvolgende optreden in de beker moest laten schieten, maar hij werd woensdag opgesteld tegen Cadíz. Na afloop verklaarde Benítez dat hij van niets wist.

“De Spaanse voetbalbond heeft niets doorgegeven en hij is naar de kant gehaald toen wij ervan op de hoogte waren”, zei Benítez. “Van Villarreal hebben wij ook niets vernomen. Pas in de rust kwamen we erachter. In de tweede helft heb ik Cheryshev gewisseld, om te laten zien dat er geen kwaad achter zit." Volgens Florentino Pérez lag de fout ook niet bij Real, maar bij de RFEF.

De voorzitter van Real was ervan overtuigd dat zijn club niet gestraft zou worden, maar dat is dus wel gebeurd. Het is niet de eerste keer dat Benítez met zijn ploeg uit de Copa wordt gezet: in 2001 gebeurde hem dit ook al met Valencia, toen hij ook een niet-speelgerechtigde speler had opgesteld. Real heeft de mogelijkheid om tegen de uitspraak in beroep te gaan en zal dat ongetwijfeld gaan doen.

Update 4 december 22.34 uur - Real Madrid in beroep tegen beslissing van Spaanse bond
Zoals verwacht kon worden legt Real Madrid zich niet zomaar neer bij de beslissing van de Spaanse voetbalbond om de Koninklijke uit het nationale bekertoernooi te zetten. Real herhaalt op de website van de club dat Denis Cheryshev niet was ingelicht over zijn schorsing en dat dit wel moet gebeuren, omdat de schorsing anders niet telt. Real gaat dus in beroep tegen de uitspraak en laat weten dat het goede hoop heeft op een positieve uitkomst.

Update 10 december 19.38 uur - Spaanse tuchtcommissie verwerpt beroep van Real Madrid
Het beroep dat Real Madrid tegen de uitspraak over Denis Cheryshev aantekende, heeft niets uitgehaald. De tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond heeft het beroep verworpen en de club stapt nu naar het sporttribunaal TAD om de strafmaat op te schorten. Real maakt tegelijkertijd de gang naar het internationale sporttribunaal CAS om de straf helemaal van tafel te krijgen. Het CAS doet waarschijnlijk volgende week uitspraak over de zaak.

Update 28 december 15.30 uur - Ook hoogste sporttribunaal veegt beroep Real Madrid van tafel
Real Madrid is definitief uit het Spaanse bekertoernooi gezet, zo meldt het CAS. De club stelde de niet speelgerechtigde Denis Cheryshev op in het duel met Cadiz (3-1 winst) en werd door de bond uit de Copa del Rey gezet. Real Madrid ving met een beroep al bot bij de bond en bij het sporttribunaal TAD. Nu heeft dus ook het hoogste sporttribunaal CAS het beroep van tafel geveegd. Via de officiële kanalen laat Real Madrid weten dat de club het niet eens is met de uitspraak. De club gaat op zoek naar andere mogelijkheden om de straf aan te vechten, bijvoorbeeld via de rechter.

Een terechte straf

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel terecht overigens en behoorlijk dom van een club van die grootte.

4 december 2015 om 17:00

Wat n klap, Copa del rey is een heel mooi toernooi, vaak door de wela gespeeld in januari en februari... Echt zonde

4 december 2015 om 18:19

Ja klopt

4 december 2015 om 17:20

Ook apart dat ze er in de rust achter komen!?!
Kom er dan gewoon een dag eerder achter....

4 december 2015 om 17:47

Ik snap het ook niet... Is dit de eerste bekerwedstrijd dit jaar, nee toch?

4 december 2015 om 17:58

Wel voor Real Madrid

4 december 2015 om 18:44

Doordat het ontelbaar veel op social media gedeeld werd zijn ze er achter gekomen, het publiek wist het dus nog eerder dan de leiding.. Amateurs.

4 december 2015 om 20:42

Plus de spaanse televisie ging heletijd herhaling laten zien van die 3e gele kaart van cherysev. Die beelden hebben ze zo.

4 december 2015 om 20:44

Ik denk niet dat ze er zelf achter gekomen zijn. Denk eerder dat ze er in de rust op attent zijn gemaakt door iemand die op de perstribune werkt of door iemand van de Spaanse bond.

4 december 2015 om 20:51

Ja de elftalleider van Real, Carlos Naval dacht ik, is tijdens de eerste helft ervan op de hoogte gesteld toen hij op de bank zat bij Real

4 december 2015 om 23:20

Carlos Naval is de elftalleider van Barcelona zover ik weet.

5 december 2015 om 12:56

Zou een pittige transfer zijn geweest Carles Naval is zoals nudel2 al zegt de team manager van Barcelona

Miguel "chendo" Porlan (real's club afgevaardigde die dag) keek op twitter en zag het
en Emilio Butragueno werd er in de 1 helft op gewezen door zijn collega van Cadiz ,dat is wat ik op diverse buitenlandse media hierover heb gelezen tenminste.

4 december 2015 om 18:17

Was te verwachten. Ben nu wel benieuwd als ze het aanvechten op basis van regels en artikelen die vastgesteld zijn. Ergens verwacht ik niet dat de bond ze er zomaar uit zet. Die hebben vast gegronde redenen.

Ondanks dat de copa del Rey eigenlijk een troostprijs is voor barca en real, is het jammer dat ze er nu uit liggen

4 december 2015 om 19:08

Ik zou het persoonlijk eerlijker vinden als ze de wedstrijd gewoon met 3-0 hadden verloren... Nog steeds heel dom van ze en terecht dat ze een straf hebben maar waarom dat niet gewoon. Hebben ze nog een kans dat ze doorgaan en alle voordeel die ze hadden hebben ze dan toch verloren

4 december 2015 om 19:50

Het was te verwachten dat real eruit zou worden gezet, er is geen andere optie, wie zn fout het ook is cadiz heeft daar niet mee te maken maar worden wel benadeeld door een speler die niet speelgerechtigd is.

Dus er is geen andere straf mogelijk of het nou door real komt door de bond of villareal, cadiz wil gewoon door, daar hebben ze ook reacht op.

4 december 2015 om 21:10

Nou de eerste voorspellingen van de optimistische Madridista's dat Real dit jaar de treble wint kan de prullenbak in. Maar wie weet of Real in hoog beroep gaat. Wordt vervolgd

Ergens teleurstellend. Had een mooie rel kunnen opleveren als ze er niet uitgedonderd werden

4 december 2015 om 16:44

Dan had niemand de Spaanse bond ooit meer serieus genomen, dat zagen die heren natuurlijk ook aankomen dat ze hier niet de andere kant op konden kijken.

4 december 2015 om 20:44

Rodg

Bij de volgende discussie waar real madrid wat mee te maken heeft zullen er velen weer met hetzelfde komen hoor.

Dat real weer wordt geholpen in hun ogen ect.

Ik kijk hier niet raar van op, straks geen cruciale penalty krijgen. Of een onterechte schorsing dat ben ik gewend van de rfef.

4 december 2015 om 22:17

Ronaldo mag ook nog wel schorsing van el clasico? Hoor ik niemand meer over dus wees blij

4 december 2015 om 18:46

haha, kom op - de Spaanse bond gaat toch nooit toegeven dat ze de fax niet naar Real gestuurd hebben? overigens schijnen alle andere clubs die fax wel te hebben gehad maar Real niet?

Als de Spaanse bond dit had doorzien dan had men de bond ook niet meer serieus genomen en dan zou in de toekomst elke club die excuus gebruiken om een geschorste speler op te stellen. Ik denk dat iemand die fax of mail gewoon heeft weggeflikkerd of dat er iemand gewoon lag te slapen en de boel niet heeft doorgegeven.

Vind het jammer van Cadiz dat ze dit hebben gedaan want ook zonder deze speler had men gewoon geen echte kans op overwinning - maar ik begrijp dat in een toernooi als dit waar het om veel geld gaat zo'n club elke cent goed kan gebruiken.

4 december 2015 om 19:03

Ze hebben gewoon gelijk in mijn ogen, waarom zou Cadiz niet naar de volgende ronde willen toch weer wat recette van de thuis wedstrijd. En als ze een beetje mazzel hebben een wat mindere tegenstander kunnen ze misschien nog wel een ronde verder.

4 december 2015 om 20:20

De fax van Real haperde ook bij de transfer van De Gea werd gezegd, dus ja, misschien maar eens een nieuwe aanschaffen.

4 december 2015 om 20:55

Real heeft een lijst met geschorste spelers kregen net als iedereen en dat document staat ook op internet. Vreemd dat ze bij Real dit ontkennen

Leuk voor Cadiz, maar wel terecht natuurlijk.

4 december 2015 om 17:12

Mooi voor Cadiz!

4 december 2015 om 20:45

Als ze de volgende ronde eruit gaan zullen ze vast trots zijn.

Hahaha.

4 december 2015 om 23:22

Maar voor hetzelfde geld loten ze een gunstige tegenstander en gaan ze door. Hoe dan ook hebben ze twee wedstrijden extra in de beker wat altijd een mooie ervaring is en ook nog wel wat extra geld in het laatje brengt.

Heel erg jammer, maar zat er aan te komen. Nu focussen op de liga.

En dan ook nog bij het opstellen van Cheryshev, man man man wat zuur. Als Ronaldo o.i.d. werd opgesteld dan was het 'meer 'terecht'.

4 december 2015 om 17:17

Want??? Een selectiespeler is een selectiespeler. Maakt niet uit of je Cheryshev heet of Ronaldo. Ben zelf voor Real maar dit is onze eigen fout.

4 december 2015 om 17:20

Ja is eigen fout natuurlijk, maar ik bedoel dat hierbij echt geen opzet is, maar een foutje. Als je Ronaldo stiekem had opgesteld dan was het natuurlijk opzet geweest. Maar dit is gewoon een breedte spelertje die ze gewoon wat speeltijd gunnen.

4 december 2015 om 17:42

grote fout van Real, dit hoor je als zon grote clib te weten en bij te houden. sowieso neem ik zowel benitez maar vooral perez kwalijk hij is de gene die alles over de spelers bepaald dus moet dat gewoon weten. daar gaat alweer de charme van de copa,eerste prijs voor barca is binnen of zou atletico nog kunnen stunten

4 december 2015 om 18:35

Bellapartita

Als ik jou goed begrijp vind je de straf dus niet terecht omdat het maar een breedtespelertje is? Het zal wel aan mij liggen maar volgens mij doet dat helemaal niet ter zake. Ik ben niet voor Real en vind de straf ook wat hoog maar je argument raakt kant noch wal.

Als dit de straf is voor dit vergrijp om het zo te noemen dan moet Real er voor zorgen dat dit nooit meer voor kan komen. Het is sowieso te idioot voor woorden dat dit bij een club als Real kan gebeuren.

4 december 2015 om 19:09

Er is zoiets als de letter van de wet en de geest van de wet. Hier wordt met name de letter van de wet overtreden, maar wordt ook de geest van de wet overtreden? Is de regel voor dit soort situaties bedacht?

4 december 2015 om 21:04

Bellapartita Cheryshev heeft al na 3 minuten gescoord en daarmee het verschil gemaakt, wat dat betreft is dat dan extra terecht

4 december 2015 om 21:48

Of het in de geest van de wet wordt overtreden of niet doet niet zoveel ter zake. Straks zegt de volgende club dat ook, je moet ergens een duidelijke grens trekken.

4 december 2015 om 23:23

Kaassie,formeel hrb je gewoon gelijk en maakt het niet uit wie het is. Normasl gesproken speelt ronaldo.ik denk als je cadiz zou vragen, zullen we de schorsing opheffen of ronaldo laten spelen? Dan kiezen ze voor het eerste,dat maakt het een beetje wrang.neemt niet weg dat de regel duidelijk is

5 december 2015 om 00:10

Dit maakt natuurlijk helemaal niet uit, want Cadiz noch Real heeft de macht om een schorsing op te heffen. Zelfs wanneer Real de lijst niet binnen heeft gekregen kun je nog spreken dat Real gewoon nalatig is geweest. Iedere club heeft die lijst al maanden binnen gehad, je krijgt deze elk jaar. Dan kun je ook gewoon die lijst nog eens opvragen.

Die regel is gemaakt, zodat geschorste spelers écht de straf moeten uitzitten en niet zomaar opgesteld worden. Hij is niet gemaakt om alleen de toppers van een elftal uit te sluiten van een wedstrijd.

Overigens ook als je naar vergelijkbare gevallen uit het verleden kijkt, is dit de enige juiste straf. In alle gevallen die ik zo kan vinden is dit de uiteindelijke beslissing geworden. Dan kun je nu dus niet bepalen om het in dit geval anders te doen, dan ben je totaal niet geloofwaardig meer en geef je het signaal dat je met twee maten meet.

Wat een rommel daar zeg. Wordt tijd dat Perez de eer aan zichzelf houdt, laatste jaren blunder na blunder, met als hoogtepunt t ontslaan van Ancelotti..

4 december 2015 om 16:52

Fax van Real schijnt niet naar behoren te werken...

4 december 2015 om 16:57

Die hedendaagse technologie is ook niet te vertrouwen, hadden ze maar gewoon een postduif moeten sturen

4 december 2015 om 17:14

Ff voor de gein, maar Galatasaray fans hadden een keer een felicitatie verstuurd via de fax naar Fener, als Real Madrid. Fener dacht dat Perez ze echt feliciteerde voor het winnen van de Turkse beker en daarom werd die fax via alle officiele kanalen van Fener bekendgemaakt

4 december 2015 om 17:42

Nou nu geloof ik dat niet meer hoor die fax van real heeft zn eigen wil dus kan zo maar echt daar weg komen!

4 december 2015 om 20:49

barca met de belastingdienst en real met de technische en medische mensen binnen de club.

Niet normaal dit voor 2 van zulke grote clubs hahah.

4 december 2015 om 23:20

Wat heeft Barca hier precies mee te maken?

Real schreeuwde moord en brand maar zijn zelf geen haar beter. Zie de aankomende transferban.

Iets met karma.

5 december 2015 om 00:50

Xaviola

Maar ik reageer op Rachid16 toch.

Mad or Nah ??

5 december 2015 om 08:16

Jerrdista, wat een kneus ben je. Aan elke post van je zie je gewoon dat je baalt, en dan ben je nog zo kinderachtig om een andere club bij te halen die hier niks mee te maken heeft. En volgens jou moet dan iemand boos zijn omdat hij je daar op wijst?

Grow some balls..

28 december 2015 om 15:44

@messi D10s

Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden! Deze heikneuter is gewoon op zijn pikje getrapt.

Grootste blunder van 2015.

4 december 2015 om 16:56

Nee dat was het ontslaan van ancelotti. Maar dit is een mooie 2de plek.

4 december 2015 om 17:31

Blunder 1: Ontslaan Ancelotti
Blunder 2: Last minute cancel De Gea
Blunder 3: Opstellen geschorste speler.

4 december 2015 om 17:35

Blunder 4: 4-0 verliezen van Atletico en Barcelona.

2015 niet echt een lekker jaar voor Real Madrid. Wel sneu hoor, dit wens je niemand toe.

4 december 2015 om 18:03

Mwa heb niks met Madrid dus vindt het niet erg.

4 december 2015 om 18:16

Aanstellen van Benitez kun je zoals het er nu uit ziet ook als een blunder noteren.

4 december 2015 om 20:48

Die 4-0 van barca en atletico zijn geen blunders. Maar gewoon collectief falen.

Die eerste 3 zijn wel goed.

4 december 2015 om 23:22

Ja.. Collectief falen...
Dus het kan niet zo zijn dat Barca en Atletico gewoon veel beter voetbalde dan Real en dat ze het zelf afgedwongen hebben? Is elke pak slaag dat Real krijgt altijd collectief falen van Real? Het is onmogelijk dat een andere team Real wegspeelt en daardoor verdiend wint he?

Man man man ongelooflijk

5 december 2015 om 00:51

Ik reageer op NikeFC zoek je me op ofsow Xaviola.
Ik snap dat jij een kogel zou vangen voor Barcelona maar dit is VZ.

Denk dat dit nu wel het einde van Benitez kan betekenen

4 december 2015 om 16:46

Is niet de schuld van benitez

4 december 2015 om 17:02

Volgens mij weet jij niet hoe de wereld in elkaar zit. Als een ambtenaar iets fout doet, wordt de minister ontslagen. Als een kind steelt, zijn de ouders de verantwoordelijke....

4 december 2015 om 17:09

Dus als er een administratieve fout gemaakt wordt is de directie verantwoordelijk en niet Benitez. Wil je dat duidelijk maken?

4 december 2015 om 17:12

Maar dat bepaalt nog niet wie direct de schuldige is. Het is sowieso onnozel om deze fout op één man af te schuiven. Het is natuurlijk lekker makkelijk om Benitez in dit geval ervoor op te laten draaien.

Maar het is sowieso erg triest dat niemand, maar dan ook niemand bij Real Madrid dit heeft uitgezocht of überhaupt wist. Als je dan Benitez ontslaat, ontsla dan ook de rest.

En daar komt bij dat er heel veel mensen graag de verantwoordelijkheid willen nemen als iets positiefs daaraan te koppelen is. Op het moment dat het negatief is, zal de zwakste aangewezen worden en de rest steekt ondertussen de kop in het zand...

4 december 2015 om 17:16

Volgens die logica zou Perez er uit moeten vliegen.

Dit is een administratieve fout en dat kan je nooit onder de verantwoordelijkheid van de trainer schuiven. Eerder onder die van Perez/algemeen directeur. Die zijn daar verantwoordelijk voor.

4 december 2015 om 18:39

Lovethegame10

Ik heb ernstige twijfels of jij wel weet hoe de wereld in elkaar steekt. Als een ambtenaar iets fout doet, wordt de minister ontslagen omdat die verantwoordelijk is net als de ouders van een stelend kind. Wie heeft jou verteld dat Benitez hiervoor verantwoordelijk is? Volgens mij heeft de beste man wel iets anders aan zijn hoofd dan de gele kaarten van zijn spelers optellen. Maar hoe dan ook, er is sowieso 1 iemand die zou moeten weten dat hij niet opgesteld mocht worden en dat is de speler zelf.

4 december 2015 om 19:46

Benitez is eindverantwoordelijke met betrekking tot de opstelling.

Is het zijn fout? Nee. Is hij verantwoordelijk? Ja.

4 december 2015 om 19:52

Precies wat ik wilde zeggen

4 december 2015 om 20:51

Maar de fans tellen het wel erbij.

Het maakt hem niet populair daar kan je op rekenen. Alles wat er nu bij komt is bonus.

Wat een schande. Zo'n grote club en niemand die erop let. Dit kan je gewoon echt iedereen binnen de club kwalijk nemen. Zijn ze niet professioneel met hun sport bezig? Zowel de speler, de trainer als de staf. Zelfs elke FAN had ze kunnen waarschuwen van tevoren. Ongelofelijk, en een terechte straf.

En volledige terecht, als Osasuna er om dezelfde reden uit wordt gegooid dan gelden voor Real dezelfde regels. Het zit de club uit de hoofdstad niet mee, rel rondom Benzema, 0-4 afgedroogd worden door je aartsrivaal en nu dit weer.

4 december 2015 om 16:43

Vorig jaar was het Barca waar de spot mee werd gedreven. Suarez die na het incident naar Barca ging, het tijdperk van Barca zou over zijn, de transferban en nu dit allemaal bij Real.
Haha ongelooflijk.

4 december 2015 om 16:44

Ach hou toch op. Real heeft al ergere jaren gehad en overwonnen.

4 december 2015 om 17:22

Nou deze jaar is ook best heftig.
Ancelotti ontslaan voor ober
Geen enkel prijs
Barca en atletico heeft real vernederd met liefst 4-0
Copa del rey uitgegooid door een "administratiefe blunder"
Transferban die eraan zit te komen.
6 punten achter in de la liga

Kan het erger?

4 december 2015 om 17:27

Er zegt ook niemand dat dit niet overwonnen gaat worden. Maar het zit eventjes niet mee, dat is toch ook gewoon zo?

4 december 2015 om 17:37

Ergere jaren gehad? Noem iets anders dan dat je persoonlijk erger vindt dan een uitschakeling uit het toernooi door zo een lullige stommiteit?

En dan moet je geen verloren finales noemen want die horen erbij.

4 december 2015 om 18:03

Legitiem met 4-0 door een derde klasser uitgeschakeld worden in de Copa del Rey lijkt mij toch ook erg.

4 december 2015 om 19:11

Is jammer maar niet erg. Een finale gespeeld en verloren kan gebeuren, je wint niet altijd. Verdienste van Atletic(alleen zou ik ze geen derde klasser noemen. Naast Barca en Real de enige club die nooit is gedregadeerd) Maar dit is gewoon doodzonde voor Real. De spelers had ik wel gegund.

4 december 2015 om 20:58

Tuurlijk kan het erger, cristiano weg james weg benzema weg.

Navas blessure ?

Tjaah

4 december 2015 om 21:23

Ik denk dat Floyd doelt op de 4-0 nederlaag tegen Alcorcon, in 2009.

4 december 2015 om 22:43

Ah ok bedankt.

Behoorlijk dom, al helemaal als het Rafael Benítez al vaker is overkomen. Volkomen terrecht ook. Hoezo hoger beroep? Het is toch gewoon bewezen?

4 december 2015 om 17:32

Ehh, ik hoop dat je wel een beetje juridische kennis hebt want dan zou je weten dat je altijd in beroep kan gaan. Maakt niet uit om welke misdaad het gaat zolang jij maar met iets komt waarmee je denkt te kunnen bewijzen dat de rechtbank fout zat.

Was te verwachten maar ontzettend jammer. Aan de andere kant een meevaller voor Barca op een prijs aangezien de grootste concurrent nu afvalt..

4 december 2015 om 16:51

Uiteraard krijg je dat nog als argument/smetje wanneer Barça de treble wint. Not that I care tho

4 december 2015 om 17:02

Haha daar maak ik me niet druk om. In de jaren dat Barca de Treble won (2009 en 2015) waren ze ook daadwerkelijke de beste van allemaal. 2009 werd er in Bernabeú met 2-6 gewonnen en dit jaar 0-4. Alhoewel in het seizoen van de afgelopen Treble ook 3-1 werd verloren van Real.

4 december 2015 om 17:32

Krijgt geen smetje. Nu kan Real zich lekker focussen op de CL en La Liga terwijl Barca z'n kunnen nog moet spreiden over 3 toernooien. Hier zou Real van kunnen profiteren. Als het ze niet lukt dan zal Barca daar weer lof voor ontvangen.

4 december 2015 om 20:56

Foenoe

In afgelopen seizoen kan je niet zeggen dat barca overduidelijk beter was dan real.

Wel terecht maar niet overduidelijk.

4 december 2015 om 23:25

In de onderlinge wedstrijden niet. Overall gezien was Barca duidelijk de betere en sterkere. Kijk eens even wie Barca allemaal verslagen heeft in de CL? Alle kampioenen. Msn dat draaide als een gek vanaf Januari. Sinds Januari is Barca al de sterkste club ter wereld. In december even bevestigen met de wk voor club teams.

5 december 2015 om 00:53

Ik reageer op Foenoe, ben je er weer Xaviola hahah.

Leuk hoor dit.

5 december 2015 om 01:02

Jerrdrista ben het deels met je eens en deels oneens.
Ik denk dat Real Madrid in z'n piek misschien sterker was dan Barca, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen want die aanval van Barca begon toch wel enge vormen aan te nemen.

Maar het probleem is, is dat Real moeite heeft om niet alleen goed te spelen maar ook consistent. Barca daarentegen speelt misschien een niveautje lager(of niet, kan niet met zekerheid zeggen) maar ze zijn gewoon erg consistent geweest. En dat is ook een kracht.

5 december 2015 om 01:04

Xaviola wil je graag serieus nemen maar het argument dat het wk winnen voor club teams bevestiging is dat je de beste team wereldwijd is, is natuurlijk onzin. Het niveau in Europa ligt hoger dan de meeste continenten.. Als je nu een andere europese topper of sub-topper zou laten spelen ipv Barca is de kans groot dat ze het wk ook winnen.

5 december 2015 om 01:32

Origami

Dat is zeker waar Barca is het type team dat op een off day nog steeds een 2-1 overwinning kan pakken.

Real heeft op een off day moeite om de eerste doelpunt te maken.
En zolang het 0-0 blijft gaan ze haastig doen en ruikt de tegenstander bloed.

Nu is MSN niet meer tegen te houden.

Een immense blunder die tientallen miljoenen kost voor Real aan o.a. televisiegelden, prijzengeld en het versterken van haar imago.

4 december 2015 om 16:46

Denk dat de grootste inkomstenpost inkomsten uit wedstrijddagen is. Een halve finale (natuurlijk afhankelijk van de tegenstander) in een uitverkocht Bernabeu, 80.000 tickets á gemiddeld een euro of 40-50 euro en je komt op zo'n 4M uit. Kwartfinale zal wel minimaal 2,5 a 3M aan tickets opleveren gemiddeld en dan 1/8e finale nog minimaal 1M. Dan heb je nog horeca en andere inkomsten (zoals extra shirtverkoop of andere dingen uit de fanshop), waarmee je wss de kosten ruim dekt. Gaat ze echt minimaal een miljoen of 15-20 kosten.

Het is weer over Copa kunnen ze nu helemaal niet meer winnen. La Liga wordt heel moeilijk en Champions League wordt nog moeilijker. Weer geen prijzen voor Real Madrid dit jaar bedankt Perez.

Ik heb op Unibet geld uitgekeerd gekregen omdat ik had ingezet op correct score 1-3, zou ik dit mogen houden of wordt de bed void?

4 december 2015 om 16:51

Neem aan dat je het mag houden. Als achteraf een doelpunt afgekeurd had moeten worden heeft dat toch ook geen invloed? Dus zou te gek voor woorden zijn als je het geld niet zou krijgen.

Meer dan terecht en nu bekijken wie voor dit.mismanagement verantwoordelijk is. Het zit niet mee dit seizoen helaas!

Real weer geen treble. Wordt toch tijd om benitez te ontslaan ook perez mag weg

Dit is gewoon oerdom van RM en Perez. Die Perez gaat uitspraken doen alsof hij ''untouchable'' is ofzo. Als Villarreal netjes een fax gestuurd heeft dan zit hun taak erop. Dat RM vervolgens niets in hun administratie kan vinden is niet het probleem van Villarreal.

Als dit de straf is dan moeten zij die krijgen en geen uitzondering maken omdat het RM is.

Tja dit is niets meer dan eerlijk. Er kan bij niemand de schuld worden gelegd buiten Real Madrid zelf. Serieuze blunder dat zowel sportief als financieel zware kosten gaat hebben. Bij mij zou de verantwoordelijke hier voor op straat staan. Dit zijn fouten die je als club niet mag maken. Stel je maar eens voor dat je de CL wint en later boven komt dat er een speler van je niet mocht spelen. That sucks!

Sjonge die Benitez brengt ongeluk

Hahahah wie zijn billen brand moet op de blaren zitten, al vind ik het ook wel laf van cardiz dat ze moeten gaan aanklagen

4 december 2015 om 17:33

Laf? Laf is als ze niet hadden aangeklaagd. Real is niet extra bijzonder omdat ze een grotere club zijn. Dat heeft Cardiz ook door.

4 december 2015 om 19:17

Is Cadiz benadeeld door het opstellen van deze speler ten faveure van een basisspeler? Cadiz heeft de regels aan zijn kant, maar stoer of nobel is het niet. Het neigt meer naar flauw en laf. Ik had een regelementaire 3 tegen 0 een betere straf gevonden.

4 december 2015 om 22:45

Doe toch normaal man. Real zou gelijk naar de rechter stappen als de rollen waren omgedraaid ongeacht dat het een veel kleinere club is. Hoe kun je dit nou laf noemen van zo een kleine club. Ik heb hartstikke veel respect dat ze niet gekozen hebben voor een 'compensatiebedrag' van Real(dat Real dit zou doen is niet bevestigd, maar het feit dat de president van Cadiz zei: "we moeten kijken wat de beste oplossing is voor de club' doet mij geloven van wel). Hun trots behouden door gewoon de correcte beslissing te maken.

En er bestaat geen regelementaire 3 - 0 zonder diskwalificatie. Doe eerst even wat onderzoek. 3 - 0 is gewoon een notatie voor een wedstrijd waar dit gebeurd. De club die zich hier aan schuldig maakt wordt naast die 3 - 0 ook gewoon direct geschorst.

Toen Osasuna werd gediskwalificeerd werd de wedstrijd ook genoteerd als een 3 - 0 verlies.

4 december 2015 om 23:44

@sander80 als ze een de volgende ronde mogen spelen is t voor hun weer extra inkomsten die ze wss wel kunnen gebruiken dus ik snap wel dats ze deze beslissing hebben genomen

Benitez eruit had ik liever gewild pff...

4 december 2015 om 18:05

Perez lijkt me nog beter

4 december 2015 om 18:31

Why not Zoidberg?

4 december 2015 om 21:09

Ik weet zeker dat als Perez weg gaat Ronaldo zijn contract gaat verlengen.

Hahaha.

Wordt erger en erger.... Gelukkig is Real wel 100% door in de CL. Vind zelf de regel te zwaar waarom niet gewoon 3-0 en dan een return spelen of gewoon 2-1 voor Real. Gelukkig kan Real in beroep gaan, ik heb er wel vertrouwen in dat Real alsnog in de Copa mag blijven als het daadwerkelijk klopt dat Villareal en de Rfef het inderdaad niet aangegeven hebben. Ongelooflijk is het natuurlijk wel maar ja fouten zijn menselijk.

4 december 2015 om 17:17

Het zou onzin zijn als ze door mogen. Waarom zij wel en andere clubs de laatste jaren niet? Omdat het real is? Gewoon gelijk meten of de bond verliest zijn geloofwaardigheid.

4 december 2015 om 17:47

Vind die hele regel te zwaar,waarom gelijk uit het toernooi en niet automatisch 3-0 verlies en dan nog een return spelen.

4 december 2015 om 18:06

Zou beter zijn, maar niet meer terecht gezien eerdere jaren

4 december 2015 om 18:07

Maar de RFEF heeft het aangegeven. Real is die fax of whatever gewoon kwijtgeraakt, heeft het genegeerd of is het gewoon vergeten.

4 december 2015 om 18:41

Heb je bewijzen of een bron waarin staat dat de Rfef het had aangegeven?

Je kunt zeggen dat dit kan gebeuren, maar dit is gewoon ronduit triest. Zie het dit seizoen sowieso somber in voor Real, als het zo door blijft gaan dan. Effe iets anders nu; Perez is degene die de coaches dus ontslaat (voornamelijk onterecht), maar welke mensen moeten/kunnen Perez ontslaan dan?

4 december 2015 om 17:24

De supporters

4 december 2015 om 18:09

De socios moeten een motie van wantrouwen o.i.d. indienen. Maar reken maar dat Perez ervoor zorgt dat de socios dat niet doen.

Real moet soiesow bestraft worden voor het opstellen van cheryshev. Die gozer is super slecht, alleen daarom al. Pff perez eruit hheel madrid staken!!

4 december 2015 om 23:05

Hahah dat twist though, maar mee eens. Perez eruit is het best wat Real kan overkomen.

De enige juiste straf, al die excuses slaan nergens op, ben wel benieuwd wie nu bij Real zn veranwoordelijkheid neemt.

4 december 2015 om 17:30

Niet, Perez schuift alle schuld van Real Madrid af en gaat ook in beroep tegen dit besluit.

4 december 2015 om 17:42

Idd. Echt erg gewoon die vent. Accepteer het, heef het toe en ga verder, maar nee hoor.

Heel zuur voor Real, maar regels zijn regels. Wat het voor mij erger maakt is dat het Cheryshev was die de regel overtrad. Past totaal niet bij Real wat mij betreft.

Haha, wat gaat Perez nu doen? Hij zei nog dat Real Madrid gelijk zou krijgen

Het ergste is gewoon dat Perez zich van geen schuld bewust was en het ontkende. Geef gewoon toe dat er een domme fout is gemaakt en klaar. Echt een schijthekel aan zo'n leugens.

4 december 2015 om 17:58

Klopt helemaal wat je zegt.

Maar to ''safe face'' voor de enkelingen die hem geloven (waaronder hijzelf) gaat die in hoger beroep om het aan te vechten over deze ''oneerlijke'' besluit.

Het zou hem sieren als die gewoon toegeeft dat zijn administratie een fout gemaakt heeft en dat hij als voorzitter de consequenties accepteerd. Maar we weten allemaal al dat Perez niet zo een type man is.

Volkomen terecht. Ik had het vreemder gevonden als ze er niet uitgezet zouden worden.

Het is puur amateurisme en Perez dient dit zichzelf aan te rekenen.
Misschien toch maar eens tijd dat de leden deze president afzetten.

Maar kon die gozer ook niks zeggen ofzo? Die profs lijken op kleuters man, alles wordt voor hun geregeld jij weet ook toch hoeveel kaarten je hebt gepakt of niet

Het zou ook schandalig zijn (zeg ik als Real supporter) als ze er mee weg kwamen.
Deze straf is geheel terecht , wat een geblunder. Ze mogen zich wel achter hun oren krabben sjongejonge.
En wat frapant ook dat hij uitgerekend tegen Barca toen die geel kreeg en dat uitgerekend hij eens een x scoorde.

Zonde zonde, maar niks meer aan te doen, ze hebben iig nu veel meer tijd om te focussen op andere matches/toernooien dus wie weet pakt t nog in a way redelijk goed uit.
Maar sws 1 prijs die ze niet zullen pakken.

Nu is de vraag mag die rus nou de eerst volgende copa wel weer spelen of niet? Want hij was geschorst en heeft toch gespeeld😭 waar blijft pique eigenlijk =P

een beetje voetballer met hersens weet toch zelf ook wel wanneer hij is geschorst ofniet

Als dit bij Barca zou gebeuren dan lees je hele andere reacties, dan zou het namelijk onterecht zijn..

4 december 2015 om 18:44

Misschien heb je gelijk maar zoals je wellicht al gelezen hebt gaat het nu niet om Barca dus je reactie gaat helemaal nergens over.

4 december 2015 om 18:46

Waarschijnlijk niet

5 december 2015 om 01:23

En bij berichten over Madrid moet een Madridista weer onnodig een sneer uitdelen.

Waar blijft het bericht van Ronaldo en zn liefje Badr dan ?..haha

Wat ik niet begrijp is dat Madrid direct bestraft wordt bij een verkeerd opgestelde speler.
Maar belastingfraude over de miljoenen bij Barcelona wordt niet bestraft ?
Wanneer wordt de spaanse bond eens consequent.
Vind het overigens terecht dat Real bestraft wordt maar straf die andere club dan ook.

4 december 2015 om 18:55

Omdat dit misschien iets is waar de spelregels betrekking op hebben, en belastingfraude buiten de macht van de bond ligt? Is een juridische iets. Zou toch mooi zijn als de KNVB bij mensen aanklopt die de belastingdienst oplichten.

4 december 2015 om 20:30

Vergelijk jij anders even appels met peren, man man man wat een niveau weer. Lees de reglementen er anders nog eens op na als je het niet snapt.

6 december 2015 om 08:54

Het komt gewoon op het zelfde neer.
Beide partijen houden zich niet aan de regels en moeten dan gewoon bestraft worden.
Is onterecht als dan een van de twee maar bestraft wordt dat moet je toch ook begrijpen of zit je niet op dat niveau?

11 december 2015 om 03:26

Aha. Dus wanneer jij op een school zit en spijbelt en direct wordt gestraft, betekent het dat elke verdachte van een misdrijf maar direct veroordeeld moet worden?

Je moet ook kijken wie over die regels gaat, en hoe verschillende instanties omgaan met aanwijzingen dat die regels geschonden zijn.

Sorry, maar je punt is zwakker dan mijn linkerbeen.

5 december 2015 om 01:22

Een klassiek staaltje 'ik weet niet waar ik het over heb'.

Absurd dat dit nog niet in een automatisch systeem is veranderd dat de speler die geschorst is niet eens geselecteerd kan worden. Dat moet toch kunnen?

Tja helaas terecht. Wel domme fout hoor

Dus inprincipe kan het seizoen van Real nu officieel voorbij zijn in februari.

4 december 2015 om 21:29

Hoezo seizoen afgelopen voor realmadrid?

5 december 2015 om 00:56

Omdat real eruit vliegt in ronde 16 van CL. En Beker is ook gone.

En real zal alleen maar berg afwaarts gaan met een beetje hulp van Benitez.

Ronaldo en James je 2 scorende spelers hebben er ook geen zin in.

5 december 2015 om 01:10

Nee kerel, gewoon vertrouwen hebben in je club. Bij Barca liep het ook niet aan het begin toen Luis Enrique aangewezen werd en dan nog dat akkefietje met Messi. Wie weet vindt Benitez op tijd z'n draai.. De competitie is ook nog niet garant voor Barca aangezien ze naar mijn mening misschien te vroeg pieken. Hoop het niet, maar alles kan nog.

Ononterecht, de kozakken boys hadden hetzelfde en die gingen dpor, maar dat heet er niets mee te maken, maar echt onprofesioneel van de rfeff ofzoiets

5 december 2015 om 01:32

Dat met kozakken boys is heel wat anders daar ging het over een administratieve fout op wedstrijdformulier en bij real om een speler dat geschorst was...

28 december 2015 om 16:01

Ononterecht? Dus terecht? Idd.. en kozakken boys was idd een heel ander probleem. Net als PSV toendertijd is real terecht eruit gezet. En sowieso de boel op de bond afschuiven vind ik onzin.spelers zouden het zelf maar gewoon in de gaten moeten houden.krijgen ze genoeg voor betaald.

In het geval dat Villareal en de bond niets hebben gestuurt of iets dergelijks, dan vind ik de straf zwaar. Het is tegen de regels uiteraard, maar als je als trainer niets ziet staan of hoort over schorsingen wat kan je er dan achteraf aan doen? Mocht die informatie wel bekend zijn gemaakt, desnoods al bij terugkeer van de betreffende speler, dan is de straf volledig terecht.. in zo'n geval hadden ze de administratie maar beter moeten afhandelen. Ontbrekende informatie is niet te voorkomen en de straf is zwaar, misplaatsing van informatie is een blunder en de straf is terecht.

Ik geloof echt niet dat de spaanse bond iedere andere ploeg die fax heeft gestuurd behalve real een van de beste ploegen in spanje. Ik denk niet dat ze een club als real zomaar even vergeten.

4 december 2015 om 22:47

Lijkt me ook moeilijk voor te stellen. Real wil je als voetbalbond in een georganiseerd toernooi voor mogelijke clasico's en meer kijkcijfers.

En zelfs als het waar is, is het een slap excuus. Die lijst is publiekelijk toegankelijk en kun je op de website van de spaanse bond vinden. Die hoor je gewoon als routine elke keer voor de zekerheid te checken, ook om op de hoogte te zijn welke spelers de tegenstander niet gebruikt.

Speler moet ingelicht zijn? Waarom is Real Madrid dan niet ingelicht?

5 december 2015 om 01:17

Zijn ze zeer waarschijnlijk wel, maar Real moet wel een smoes verzinnen.

11 december 2015 om 07:58

Oke. Jij hebt de brief ook gehad?

Hoop is uitgestelde teleurstelling.

Ook al is dit een menselijke fout

Wat zijn dit voor praktijken man! Perez!

Iedereen weet dat dit heel amateuristisch is en Perez probeerd zijn bedrijf nog goed te praten. 'Kijk jongens wij hebben geen brief ontvangen van ze'. Ja amahoela ik ben niet van gister jongeuh.
Als je administratie niet in orde heb als groot bedrijf en je ligt eruit ga je dit onzin uitkramen. De schuld aan een ander geven in dit geval de bond..... echt triest en zwak.

"en Spaanse media melden dat de club nu naar het sporttribunaal TAD stapt om de strafmaat op te schorten. Real maakt tegelijkertijd de gang naar het internationale sporttribunaal CAS om de straf helemaal van tafel te krijgen."

Zwak journalistiek werk weer. De TAD en de CAS zijn één en dezelfde.

Zoiezo geen treble voor hun lol.

28 december 2015 om 16:32

Het zou ook van de gekke zijn geweest om een uitzondering te maken voor Real. Ik zie Real sowieso geen treble winnen in de komende jaren, Barcelona en Atletico zijn daarvoor te goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren