Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lazio meldt zich in Amsterdam voor onderhandeling over Kishna

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Ricardo Kishna Ajax verruilt voor Lazio. Trainer Frank de Boer van Ajax gaf vrijdag al aan ‘dat er iets speelt’ en daarom stelde hij Kishna niet op in het oefenduel met VfL Wolfsburg. De Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport meldt zondag spoedig een overeenkomst te verwachten.

/

Volgens het in Rome gevestigde medium heeft Kishna zelf zijn woord al gegeven en is het enkel nog tussen Ajax en Lazio. De Amsterdammers vragen vijf miljoen euro en Lazio biedt drie miljoen euro, maar de verwachting is dat beide partijen spoedig tot elkaar komen. Het dagblad verwacht maandag of dinsdag witte rook.

“Of het een goed moment voor hem is om nu al naar het buitenland te gaan? Zo denkt hij er volgens mij zelf wel over”, zei Ajax-coach De Boer na het duel met VfL Wolfsburg nog. Lazio is in ieder geval maar wat blij met de komst van Kishna. De Italiaanse topclub hoopt Kishna binnen enkele dagen medisch te keuren en te presenteren.

Update 19 juli 18.03 uur - Raiola onderhandelt in Brussel over transfer van Kishna
De transfer van Ricardo Kishna naar Lazio lijkt steeds dichterbij te komen. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft zondagavond in Brussel een onderhoud gehad met Igli Tare, de sportief directeur van de Romeinen, zo meldt Voetbal International. Kishna kan een vierjarig contract tekenen in Stadio Olimpico

Update 20 juli 11.09 uur - Lazio meldt zich in Amsterdam voor onderhandeling over Kishna
De transfer van Ricardo Kishna lijkt niet meer dan een kwestie van tijd. De Telegraaf meldt dat Ajax inmiddels in gesprek is met de Italiaanse club over de twintigjarige vleugelaanvaller. De talentvolle jeugdinternational kan in Rome een contract voor vier seizoenen ondertekenen. Hij wordt daar ploeggenoot van Edson Braafheid, Stefan de Vrij en Wesley Hoedt.


Is dit een goede stap voor Ricardo Kishna?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. Dit is dus een speler met iets extras. Maar ja, geen ja knikker he...

19 juli 2015 om 13:53

Haha ajax heeft genoeg ja knikkers zonder extras die beter en constanter presteren. Leuk geprobeerd.

19 juli 2015 om 14:07

En daar gaat het juist om. De hele selectie zit vol met ja-knikkers als Schöne, Veltman en Viergever. Ben je geen ja-knikker dan sta je er bij de Boer al niet goed op zie onder anderen ook El hamdaoui.

19 juli 2015 om 14:13

Ja nee Fischer el ghazi van rhijn zijn echt type ja knikker.
Ken jij ze persoonlijk?
Denk jij echt dat Klaassen zijn bek niet open trekt?

19 juli 2015 om 14:14

El Ham was niet alleen geen ja-knikker maar ook een ongelooflijk zelfoverschattende stoorzender met z'n arrogante gedrag. Dus daar ligt de schuld toch echt bij hem zelf. Heeft nooit (meer) wat gepresteerd dus dat zegt genoeg.

Ik heb ook het idee dat F. De Boer heel rechtlijnig is en dat is zijn enige tekortkoming, daar red hij het bij een andere club (met minder krediet) niet mee.

19 juli 2015 om 14:41

@ Meneer Krabs

Hou toch met dat Calimero-gedrag over dat De Boer alleen maar 'ja-knikkers' wil hebben. Tussen nee-knikken en geen respect hebben zit een groot verschil.

Als een speler zijn ongenoegen uit met respect is er niks aan de hand. Iets wat El Hamdaoui en Kishna moeite mee hadden.

19 juli 2015 om 14:45

Hoe komen jullie hier toch opeens allemaal massaal bij? De boer wordt 4 keer kampioen in zijn eerste 4 jaar als trainer. Maar toch wat te zeiken moeten hebben. Niks beters te vinden dan "hij wil alleen maar ja knikkers". Kom eens met iets nieuws, jullie plaat loopt vast en de het riedeltje is zooo 2013. Daarnaast is het ook gewoon onzinnig wat jullie zeggen. Tegenwoordig moet een trainer met lastige jongens om kunnen gaan. Is het niet eerder zo dat lastige jongens zich professioneel moeten gedragen? En nog wat, het gaat niet om ja knikken of nee schudden, het gaat om presteren. En dat heeft Kishna, ondanks alle kansen die hij heeft gekregen, te weinig gedaan. En al helemaal Te weinig om zijn mentaliteit te verbloemen. Jammer, want hij heeft wel talent.

19 juli 2015 om 15:09

Nee knikken?

19 juli 2015 om 17:42

Daar horen we nooit meer iets van

19 juli 2015 om 17:48

Meneer krabs, noem nog eens een 2e 'nee-knikker' die weg is gestuurd door de boer??

Alleen mounir en nu kishna die zelf met zijn zakenwaarnemer weg wilde omdat hij te weinig zou spelen

19 juli 2015 om 17:54

Kom jij eens met wat nieuws, dat hij vier keer kampioen is geworden hebben we nu honderden malen gehoord. Je bent zelf niet bijster orgineel.

on: Blijkbaar is er een punt bereikt van geen terugkeer, die jongen heeft absoluut talent, het lijkt mij beter dat hij vertrekt en De Boer te kijk zet door fantastisch te spelen in Italie.

19 juli 2015 om 18:08

Waarom moet het origineel zijn en iets 'nieuws' ? Bij voetbal gaat het om de prijzen. Vier keer kampioen, een keer tweede en een beker zijn imposante cijfers voor de eerste vijf jaar van een trainer.

En hij zet de Boer geenszins te kijk, de Boer heeft hem 36 keer opgesteld, hem ruim 2500 minuten de tijd gegeven om te laten zien hoeveel talent hij wel niet heeft. En als je dan vijf keer scoort en vijf assists geeft in een seizoen, dan valt dat tegen. Dan onderscheid je je geenszins van de andere buitenspelers. En heb je dan een zaakwaarnemer die continue loopt te zeuren in de pers, ja dan houdt het een keertje op bij de trainer. Zeker nu Fisscher terug is en Kishna waarschijnlijk nog vaker op de bank zou zitten.

En uiteraard gun ik hem het beste en hoop dat hij een pracht carrière te gemoed gaat. Is ook in het belang van Ajax want ongetwijfeld wil Ajax een doorverkoop percentage en sowieso de opleidingsvergoeding bij elke toekomstige transfer.

19 juli 2015 om 22:16

Wat een onzin. De Boer doet gewoon spelers weg die stoorzenders zijn in de selectie. El hamdaoui heeft na Ajax nergens fatsoenlijk gepresteerd, en daarmee frank de boer Zijn gelijk gegeven door hem weg te sturen.

20 juli 2015 om 11:28

Zolang je op het veld beter presteert of minimaal gelijk een de woorden die uit je mond komen, dan is er niks aan de hand. Maar zowel El Hamdaoui als Kishna, wanen zich wereldkampioen van europa en praten er ook naar.. Presterend gezien spelen ze gemiddeld een klein 6je. Ghazi is ook geen ja-knikker, maar die werkt zich wel het schompes om beter te worden.

Het gaat om de combinatie gedrag en inzet. welke kant je hoofd op schud doet maakt geen bal uit.

20 juli 2015 om 11:59

Vertrouwen is iets dat moet verdienen en juist daarin is Kishna te wisselvallig. Het ene moment doet hij dingen waarvoor je het stadion in komt en het andere moment is hij totaal onzichtbaar en juist dat maakt het dat hij nog steeds een talent is die nog moet groeien. Ik weet niet wat Raiola hem allemaal toegefluisterd heeft en welke gouden bergen Kishna in het vooruitzicht is gesteld maar tussenstappen overslaan is alleen weggelegd voor de hele grote zoals b.v. Messi en Ronaldo.

20 juli 2015 om 12:31

@ Jdg84

Een mooie uitspraak, put your money where your mouth is. Oftewel een grote bek hebben is prima zolang je maar bewijst dat een grote bek terecht is. Een bepaalde vorm van egoisme hoort er bij om de top te halen. Daar is niets mis mee. Elke topspeler heeft dat. En dat word inderdaad geaccepteerd zolang je maar presteert. En het laatste is het geen waar het aan schort helaas.

Kishna kan een fantastische speler worden, maar benut zijn potentie niet.

19 juli 2015 om 13:54

Wat extra dan?
In totaal in 1,5 seizoen misschien 1 uur goed gespeeld.
Dat is wel erg weinig voor iemand die volgens vele en mij ook een talent van buitencategorie is.

19 juli 2015 om 13:55

Blijft deze onzin nou maar gezegd worden? Meneer krijg vorig seizoen genoeg vertrouwen, liep erbij als een vedette, helaas een vedette die eens in de maan 1 leuke actie had, en liet zich opstoken door zijn zaakwaarnemer Raiola. Als hij zo graag nu al de volgende stap wil zetten als matige speler dan moer hij dat weten, zulke spelers zou ik als trainer ook liever kwijt dan rijk zijn.

19 juli 2015 om 14:15

Hij mocht geen twee wedstrijden achter elkaar uitspelen, terwijl El Ghazi steeds 90 minuten maakte. Kishna werkte hard en verdedigde steeds keurig mee, terwijl het lievelingetje van De Boer, El Ghazi, speelde alsof Ajax uit 1 speler bestond.

De Boer had Kishna een paar wedstrijden vertrouwen moeten geven.

19 juli 2015 om 14:26

Waarom werd Kishna stteds aangepakt als hij wat minder speelde en bijv een Ghazi niet? Face it....De Boer wilt allemaal perfecte schoonzoontjes en daar ga je dus niks mee bereiken.

Mooie stap voor het grootste talent van Ajax. Naar een betere club die waarschijnlijk wel gaat presteren in de CL, mooier land, veel betere competitie en eindelijk af van die arrogante fans

Niet doen alsof jullie hem hebben weggestuurd. Kishna is degene die het laatste zal lachen, ciao

19 juli 2015 om 14:30

Maar El Ghazi heeft zichzelf erin gespeeld door topscorer van de voorbereiding te worden als nieuweling bij de selectie. Vervolgens bleek hij aanzienlijk effectiever. Zijn aantal assists en goals is prima voor een rechtspoot op rechts in zijn eerste jaar. Juist die efficiëntie mist Kishna.

19 juli 2015 om 14:39

Aanzienlijk efficienter? Niet waar

Als dat wel zo was zou een verklaring kunnen zijn dat hij geen zorgen hoefde te maken om zijn basisplek ook al speelde hij daarvoor een zaadwedstrijd, terwijl Kishna dat wel moest doen.Want trainer Frank behandelde Kishna ivm andere spelers inconsequent

19 juli 2015 om 14:48

@Nick-name laat maar gaan het heeft geen zin de meesten hier hebben al een vooringenomen mening wat Kishna betreft. Tuurlijk Kishna heeft ook fouten gemaakt (het niet corrigeren van Mino bijvoorbeeld) maar de Boer/Ajax hebben die ook gemaakt (meten met 2 maten- meer geduld bij de 1 dan bij de andere of de manier van communiceren) zoals Nick-Name al aangaf.


Ikzelf ben Ajacied maar ik doe mijn best om de situatie objectief te bekijken 'waarom ging het fout?' ipv van 'door wie ging het fout?'. Ik hoop dat Kishna zijn kant van het verhaal nog geeft en wens hem succes bij Lazio. Het grappige is dat iedere kritiek op de Boer hier meteen vijandig bejegend wordt - mensen hij is slechts mens geen halfgod ... Hij maakt ook fouten.


Mvg,

Savano

19 juli 2015 om 14:59

Israëli-Amir
"af van die arrogante fans"?
Ja, dat Lazio heeft inderdaad prachtige fans, haha!
En dat voor iemand met jou "nickname"..

19 juli 2015 om 15:00

Nick-name. Als je het daadwerkelijk gevolgd hebt, dan weet je dat Kishna wel degelijk periodes heeft gehad waarin hij 4/5 wedstrijden achter elkaar kon/mocht spelen. Daarin liet hij steeds zien te willen teren op 1 leuke actie uit de eerste wedstrijd van zijn reeks wedstrijden. De rest van de wedstrijden liep hij er als een ongeinteresseerde vedette bij en was hij zeker niet de hardwerkende jongen die jij nu hier probeert te schetsen. Meer een jongen die niks uitvoerde, traag in de bal kwam, en grote delen van de wedstrijd onzichtbaar rondliep.

19 juli 2015 om 15:08

Ik snap jou en de andere "ideale schoonzoon haters" niet helemaal. Zijn jullie allemaal zo getto, van de straat en probleemjongeren dat jullie een hekel hebben aan ja knikkers die wel opletten als er wat wordt uitgelegd? Vertel me eens, waar komt die afkeer vandaan? Want het lijkt mij dat iedere trainer spelers wil die gewoon doen wat ze wordt opgedragen. Zit je een hele tactiek uit de dokteren met de technische staf, looplijnen, zones, mannetjes, alles, doen je spelers iets totaal anders omdat het geen ja knikkers maar eigenwijze, nonchalante en onprofessionele net-niet-meer-pubers zijn. Lijkt mij dat je juist daar nergens mee komt. En over nergens komen gesproken, ik kwam de afgelopen jaren toch weer redelijk vaak bij een huldiging. De Boer was daar ook. Kishna kwam ook ergens, namelijk in de media wanneer hij weer eens wat te klagen had. In het stadion schijnt hij ook geweest te zijn, maar erg opvallen deed hij niet. Hopelijk lukt hem dat in Rome beter. Het schijnt dat de trainers daar heel graag werken met spelers die niet doen wat er van ze gevraagd wordt, die hun talent niet omzetten in prestaties, en die de media opzoeken om te klagen over een gebrek aan speeltijd terwijl ze op 19-jarige leeftijd 26 wedstrijden in het eerste van een topclub mogen spelen.

19 juli 2015 om 15:09

Israeli-amir.

Jap, El Ghazi was afgelopen seizoen efficienter. 9 goals en 8 assists in de eredivisie voor El Ghazi. Kishna zet daartegenover 5 goals en 5 assists. El Ghazi was voor een buitenspeler in zijn debuutseizoen eigenlijk gewoonweg heel efficient zelfs.

Kishna het grootste talent van Ajax? Haha dat mocht hij willen. Nee, deze jongen wordt de opvolger van Bouy. Veel te vroeg de kop op hol gebracht door Raiola om richting Italie te trekken. Zal daar de bank of tribune warm gaan houden en over een paar jaar volledig in de vergetelheid zijn geraakt om vervolgens met hangende pootjes terug richting de eredivisie te willen keren.

19 juli 2015 om 15:35

@InkeMontana en LeidseHood - Hoezo vooringenomen? Jullie kennen maar 1 kant van het verhaal nogmaals het is eerder een communicatiekwestie dan een schuldkwestie ... Beiden kampen hebben fouten gemaakt, maar dat gaat er bij jullie niet in want de Boer/Ajax zijn heilig/perfect lijkt het wel. Sjonge jonge ... Zelfs bij de extremere kwestie met El Hammie gaf de Boer naderhand aan dat ie bepaalde dingen anders had kunnen doen. Ik ben ook Ajacied maar dat wil niet zeggen dat ik niet kritisch mag zijn op de Boer, kritiek komt niet altijd van 'haters'.


De Boer/Ajax zal ook aan zelfreflectie moeten doen 'waarom ging het fout?' ipv alleen 'door wie ging het fout?' Het merkwaardige is dat de Boer zich onmiddelijk begon in te dekken door meteen al te zeggen 'ik heb er alles aan gedaan om Kishna te laten slagen'. Tsja zo lust ik er nog 3 ...

19 juli 2015 om 15:35

Leidsehood
Chapeau, heel mooi verwoord!

19 juli 2015 om 15:48

@Dr Iosch ik vooringenomen over de Boer? Waaruit blijkt dat? Dit bedoel ik zodra men kritiek op Ajax heeft reageert men er zo ongesteld op. Ik stel alleen dat ie niet perfect is zoals de meesten hier schijnbaar denken. Ik vind de Boer een prima trainer voor Ajax.

Jij en anderen rekenen Kishna af op uitlatingen van Raiola hoe lachwekkend is dat. 'Iedere week jankverhalen ...' Stel je niet zo aan man, dat Vz Raiola verhaal in zessen knipt of dat ie 10 minuten bij Eva Jinek zat en het 3 minuten over Kishna ging. Wat ik al eerder zei overdrijven is ook een kunst, wat verwachtte je dan dat Kishna Raiola een spreekverbod zou opleggen. Nogmaals er zijn 2 kanten bij dit verhaal maar men oordeelt al na een halve kant gehoord te hebben. Maarja whats else is new?

19 juli 2015 om 15:55

dr losch
Haha, mooie post!

19 juli 2015 om 16:05

Savano

Tsja.. jij bent toch ook vooringenomen? "beiden kampen hebben fouten gemaakt, maar dat gaat er bij jullie niet in want de Boer/ajax zijn heilig/perfect lijkt het wel." Nee hoor, beste Savano, zo denk ik niet over Ajax/de Boer. Ik heb ook vaak genoeg kritiek over het Ajax-spel, dan wel de Boer zijn keuzes op dit forum, zoals je kan weten als je hier actief op bent.

Ik oordeel het geval Kishna gewoon op wat ik zie op het veld, dan wel training, en wat Raiola inderdaad allemaal vermeld in de media. Bij mij komt Kishna op het veld over als een (te vroeg geworden) vedette die, op af en toe eens momenten na, er totaal geen zin in heeft en daarbij krijg ik ook niet de indruk dat hij veel zin heeft om in zichzelf te investeren. Dingen die er uiteindelijk voor zorgen dat hij gewoonweg waardeloze prestaties op het veld neerzet. Dat staat me al niet erg aan. Maar dat hij daarbij ook een zaakwaarnemer in dienst heeft die dat gedrag alleen maar ondersteunt, loopt te stoken tussen Ajax en zijn cliënt, en daarbij door Kishna zelf totaal niet tot de orde geroepen wordt, ja dan zou ik er als trainer ook snel klaar mee zijn.

Die jongen wil zo graag nu de stap al maken? Nou prima toch. Zo'n groot talent als sommigen hier beweren vind ik het helemaal niet als hij eens in de maand eens een leuke actie heeft, verder zijn het toch veelal mislukte acties dan wel onzichtbare wedstrijden. Dus denk dat met deze oplossing iedereen blij kan zijn, dat is wat ik bedoelde.

Edit:

Bij El Hamdaoui heeft hij inderdaad aangegeven dat hij het anders had kunnen aanpakken, en toch is dat nou precies een voorbeeld in het voordeel van de Boer. Wat heeft El Hamdaoui na zijn Ajax periode laten zien? Precies 0.0, o naja, hij heeft laten zien met coaches van Fiorentina en Malaga ook overhoop te kunnen liggen. Een jongen waarbij je de mentaliteit voor het topvoetbal er gewoon niet in krijgt en die daardoor dus ook flink afgegleden is. Voor Kishna voorzie ik wel eenzelfde carrière verloop.

19 juli 2015 om 16:05

de jankverhalen in combinatie met zijn jankprestraties zorgen ervoor dat ik blij ben dat hij weg is. En ja ik verwacht van een volwassen vent dat hij communiceert met zijn zaakwaarnemer over hoe hij wil dat er over hem en zijn club wordt gepraat in de media. Ik denk ook wel dat dit in samenspraak gebeurd. Of denk je dat raiola dit bij iedere client doet die in 75 van de wedstrijden mee mag doen bij zijn club?

en je vooringenomenheid blijkt o.a. uit het feit dat jij denkt dat ik (en anderen)niet tegen kritiek op ajax kan, maar dat is pure bullshit. Ik ben juist erg kritisch op ajax, alleen in dit geval vind ik kishna als een natte krant spelen en erg onsympathiek overkomen in zijn houding en de houding van zijn zaakwaarnemer is al helemaal om te kotsen. Slecht presterende huilenbalken zal ik niet missen bij ajax.

19 juli 2015 om 16:21

oh en over je vooringenomenheid over de boer:
een citaat van jou uit een ander artikel:

"een echte manager kan zijn mensen lezen en daardoor het beste uit ze halen. Zelfreflectie zoals 'wat kan ik doen om de situatie te verbeteren?' bespeur ik niet uit het gedrag van de Boer. Nogmaals sommige spelers bereik je anders dus het is niet altijd een kwestie van schuld. Ik heb niet de indruk dat de Boer dat kan, zodra hij wat weerstand krijgt lijkt ie op tilt te raken en wordt de persoon persona non grata. De Boer zal op deze wijze nooit de absolute top kunnen trainen a la Mourinho, Wenger en Guardiola."

allemaal aannames gebaseerd op absoluut niets, verdere uitleg lijkt me onnodig.

19 juli 2015 om 22:20

Als je niet voor een team wil werken ondanks je kwaliteiten val je af. 30 jaar geleden kon dat nu niet meer.

20 juli 2015 om 00:05

Oeps savano ,waar ben je nou ?😁

20 juli 2015 om 12:41

Jongen...ben jij iemand die alleen de samenvatting kijkt en dus de leuke acties alleen ziet?
Ik heb hem buiten de camera(wat jij alleen ziet) zien lopen als een zoutzak, iemand die af en toe totaal niet creatief dacht door bijvoorbeeld eens de diepte te gaan zoeken.

JA hij liet ook mooie dingen zien, maar die wegen niet op tegen de slechte dingen of vooral zijn lakse houding.

Ajax kon hem ook gewoon laten vallen na zijn zoveelste zware blessure, maar nee Ajax hield vertrouwen in hem en betaalde netjes zijn salaris door + fysio.

19 juli 2015 om 13:56

Bs dat ja knikker gezeik word je toch moe van. Hij maakt zeker de verkeerde keuze! Gaat dezelfde kant op als al die andere zogenaamde talenten zonder geduld en zelfkennis. ...

19 juli 2015 om 14:08

En hoe weet jij dat? Van Persie is toch ook goed terecht gekomen. Er zijn velen die niet slagen maar er zijn er ook die wel slagen, doe niet alsof Ajax de enige club is die spelers laat ontwikkelen.

19 juli 2015 om 14:30

Die had Wenger.

19 juli 2015 om 14:35

En een stuk meer talent.

19 juli 2015 om 17:44

Serieus noem jij nou van persie als voorbeeld. Dat is ook het enige voorbeeld dat je kan geven. Arsenal staat er bekent om om talenten een kans te geven. Buiten van persie is er echt niemand geslaagd die zo jong is weggegaan. En waar zeg ik dat Ajax de enige plek is waar talenten zich kunnen ontwikkelen. Binnen NL zijn er genoeg clubs waar talenten zich kunnen ontwikkelen buiten NL is dat een stuk beperkter. Maar we zullen het zien, ik ben benieuwed hoelang het duurt voordat Raiola zegt dat het niet zo verstandig was om hem naar Italië te laten gaan net als bij bouy.

20 juli 2015 om 11:38

Nee nee je noet zeggen: Fair point. Het is RVP wel gelukt en het kan dus wel. Ik zelf vind het knap dat Kishna de uitdaging durft aan te gaan. Lazio heeft toch een plan liggen waar hij kennelijk meer vertrouwen in heeft dan in dat van Ajax. Bij Ajax stroomt er zo weer een nieuwe door dus no hard feelings.

20 juli 2015 om 12:43

@ Glory

Tja, wat voor plan er klaar ligt weet ik niet precies bij Lazio Roma. Maar het zal een plan zijn met veelal wisselspeler zijn voor Ricardo Kishna. Tenslotte lopen bij Lazio Andersen, Keita en Candreva rond die naar mijn mening eerste, tweede en derde keuze zullen zijn.

19 juli 2015 om 14:08

Er was niet zoveel mis met Kishna, maar Raiola wou maar niet ophouden met stoken. FDB en Ajax lieten al zien met het gratis vertrek van Denswil dat ze makkelijk afscheid kunnen nemen van spelers met moeilijke zaakwaarnemers.

Het is inderdaad jammer dat hij weg is want ik zag al voor me hoe Ajax met een elftal speelde met alleen maar jonge Nederlandse spelers, maar het mocht niet zo zijn. Voor Ajax zelf gaat dit wel goed uitpakken denk ik. We hebben al gezien bij Twente vorig jaar dat randzaken een grote impact kunnen hebben op de prestaties van het team.

Laten we niet vergeten dat Raiola zijn geld verdient door een percentage te krijgen van het salaris van zijn klanten. Dus hoe hoger hun salaris des te hoger zijn eigen beloning. Vandaar dus dat het voor hem persoonlijk beter is als jongens als Kishna en Bouy meer gaan verdienen of ze nou spelen of niet.

Bouy tekende op zijn 18e bij Juventus, is nu 22 en heeft nog steeds geen zicht op speeltijd daar. Mag waarschijnlijk transfervrij vertrekken en dan zal Raiola hem weer loodsen naar een club dat hem het hoogste salaris biedt, maar ik ben bang dat hij hetzelfde carrierepad als Royston Drenthe gaat bewandelen, hetzelfde met Kishna.

19 juli 2015 om 14:15

Juist, precies wat jij zegt

19 juli 2015 om 14:21

Wie weet een nieuwe van Persie. Was ook geen makkelijke jongen en is toch aardig opgedroogd...

19 juli 2015 om 14:35

Zonde maarja als je nu al denkt dat je het gemaakt hebt bij Ajax op je 20ste door 5 goals te maken en een panna tegen Heereveen in 26 wedstrijden dan moet je lekker gaan. 99 procent kans dat het een gevalletje Assaidi of Bouy word. Misschien moet je zn eigen hersens is gaan gebruiken en niet Raiola laten denken voor hem. Vind het wel jammer dat hij weg gaat, maar heb persoonlijk wel een voorkeur voor Fischer, dus ik lig er niet wakker van. 5 miljoen + 10/20 procent bedwingen en hij mag gaan van mij.

19 juli 2015 om 14:33

Wat is dat extra's dan? hij is vorig seizoen 2x een speler voorbij geweest.
Hij was toch op de bank beland nu Fischer terug is en Fischer is toch echt klasse beter dan Kishna.

19 juli 2015 om 14:48

Gaan we Johan Derksen weer napraten met zijn allen?

19 juli 2015 om 14:49

Goed nieuws. Het extras van Kishna is Raiola. Dat is de stoorzender. Raiola ziet Ajax als geldboom.
Ik hoop wel dat Kishna het goed zal doen.

19 juli 2015 om 14:52

Ach ja, we zullen zien of dat extra's dat jij hem toedicht er ooit uit zal komen. Het enige extra dat ik in hem zie, is dat hij zichzelf extra hard overschat.
Deze transfer is dan ook, naar mijn mening, de eerste van een opeenvolgende reeks die hem steeds naar een club van minder niveau zal brengen. Net als deze..
Hij zal genoeg geld verdienen, maar qua voetbalniveau zat hij al min of meer aan zijn top bij Ajax.
Wat dat betreft is het misschien wel verstandig van hem om naar een mindere club te gaan!

19 juli 2015 om 15:27

De meeste recalcitrante mensen zijn zo omdat ze onevenwichtig zijn, niet omdat ze weten wat ze willen en het anders willen. Johan Cruyff is het voorbeeld van dat laatste. Kishna is net als b.v. El Hamdaoui onevenwichtig.

Ik kijk alles van Ajax en dat extra's waar jij het over hebt heb ik nooit gezien. Tel daarbij op dat Kishna slechte knieën heeft, dan kan je stellen dat het prachtig zou zijn als Ajax een bedrag van tussen de 3 en 5 miljoen plus 10 procent doorverkooppercentage voor hem kan krijgen. Met dank aan Raiola, die het altijd voor elkaar weet te krijgen de grootste flop voor veel geld ergens onder de pannen te krijgen.

19 juli 2015 om 15:38

Doncoxxx
Mooi verwoord, haha!

19 juli 2015 om 16:01

Dat gezeur over ja knikkers ook altijd.
Tuurlijk moeten ze ja knikken aangezien de trainer bepaald.
Nee knikkers zijn stoorzenders.

19 juli 2015 om 16:19

Hij knikt inderdaad net zomaar ja als hij een direct tegenstander voorbij komt. Zo'n twee a drie keer per jaar. Eeuwig zonde, die ik jongen was echt goed bij z'n debuut. Afgelopen jaar was het veel en veel minder. Ik hoop voor hem hij het in Italië weer kan vinden maar ben bang dat hij in september in de serie B mag aantreden en we niet veel meer van hem gaan horen.

19 juli 2015 om 16:47

laat ze in het veld maar brutaal zijn! als Kishna (mede door Raiola) denkt dat hij te goed is voor zijn huidige rol dan moet hij maar vertrekken. Waren er maar meer Ja-knikkers, voetballers die gewoon hard werken en begrijpen dat ze een basisplaats moeten verdienen.

dit is een goede stap, lazio speelt veel talenten, zal zeker de kans krijgen en fanatieke aanhang en de sfeer is daar fantastich

19 juli 2015 om 14:51

'fanatiek'.... dat is wel een hele milde omschrijving van die neofascisten op de tribunes

Ik hoop dat Kishna z'n kans gaat krijgen en over een paar jaar weer een mooie transfer kan maken.

19 juli 2015 om 17:16

Een deel, niet allemaal

Redelijk bedrag, met Younes en terugkerende Fischer zijn de opvolgers al aanwezig dus niet zo'n groot probleem. Heel veel talent maar denk niet dat hij de echte top haalt

19 juli 2015 om 13:57

Drie miljoen is een schijntje voor deze jongen. Natuurlijk is het niet de makkelijkste gast, maar als je hem twee jaar in de basis laat spelen kan je er waarschijnlijk zo'n 20 miljoen voor vangen.

Het wordt wel erg druk op de vleugels met Candreva, Felipe Anderson, Keita Baldé en Lulic. Het zal goed zijn om hem eerst een jaar uit te lenen aan een laagvlieger, Candreva is 100% basisspeler en Felipe Anderson waarschijnlijk ook. Ik acht de kans groot dat Felipe Anderson volgend jaar vertrekt, dus dan komt er ruimte voor Kishna.

19 juli 2015 om 14:01

Wat heeft hij dan gepresteerd?
Heeft bijna het hele seizoen basis gestaan en het enige goed wat ik nog weet is dat hij een panna tegen Heerenveen heeft gedaan.
Thats iT.
Vorig seizoen een geweldige goal tegen az en een assist tegen Feyenoord.
Dat is wel erg weinig voor iemand die zo veel talent heeft.

19 juli 2015 om 14:12

Het is in ieder geval een feit dat hij over genoeg voetballend vermogen beschikt om een goede professional te worden. Hij moet echter leren om het beter te benutten, daarnaast kan het ook aan meerdere factoren liggen zoals vertrouwen. Felipe Anderson werd als een grote flop bij Lazio gezien. Ze wilde hem uitlenen aan een Serie B club, maar uiteindelijk is hij toch maar bij de selectie gebleven. Toen iemand geblesseerd raakte moesten ze hem er wel in zetten en kijk waar hij in een half jaartje staat. Men noemt hem nu een van de grootste talenten ter wereld en clubs willen al 40 miljoen voor hem betalen. Natuurlijk kan het ook de andere kant op gaan en kan hij floppen, maar drie tot vijf miljoen is de moeite waard.

19 juli 2015 om 14:15

Oh ik hoop dat dat gebeurd want hij kan het wel.
Maar dat zie ik niet gebeuren als ik eerlijk ben.
Zijn knieën zijn denk ik niet helemaal top daarom werd hij er vaak eerder uitgehaald.

19 juli 2015 om 14:20

als jij van de statistieke journalistiek bent hanteer dan ook de juiste en loop niet te zeiken om het zeiken en doen of jij het weet, erg jammer

19 juli 2015 om 14:36

@Wve en co. - Overdrijven is ook een kunst he met je 1 actie tegen Heerenveen. Velen hier roepen maar wat en eten alles wat Ajax communiceert als zoete koek. Bij Ajax werken mensen he en die maken ook fouten, beetje krom om meteen te roepen 'wat heeft ie gepresteerd?'.


Waarom vraag je dat niet over de GEHELE selectie maar alleen bij Kishna want de hele selectie speelden matig (uitzonderingen a la Bazoer daargelaten). De grootste prutser werd nota bene nog aanvoerder gemaakt met andere woorden; het is niet zozeer een schuldkwestie eerder een communicatiekwestie denk ik. Jongens als Kishna bereik je nou eenmaal anders, de meesten hier doen alsof Kishna opeens uit het niets een ingeving kreeg en besloot 'weet je wat ik gooi er met de pet naar totdat er een transfer komt!' ... Kom op zeg!


Denk eens na voordat je onzin post als 'terecht' of 'opgeruimd staat netjes!' bedenk even dat je niet alle ins- en outs weet. Dit is erg jammer want Kishna heeft meer potentie dan welke flankspeler dan ook.

19 juli 2015 om 14:44

Ik roep niet zomaar iets met zijn talent moet hij vijf zes van die acties maken in een wedstrijd.
Maar hij durfde niet eens Alves op te zoeken.

19 juli 2015 om 15:53

Kishna staat juist bekend om zijn lef en bravoure ... Hij zat toen totaal niet in de wedstrijd maar dat kan toch meerdere factoren hebben. Grappig dat je alleen pikt waar ie niet goed speelde. Je doet alsof de rest wel de pannen van het dak speelden en alleen Ricardo keer op keer verzaakte ... Het is maar wat je wilt zien he!

19 juli 2015 om 16:34

Nee hoor voor de rest heb ik wel zijn talent gezien maar meer niet dan wel.
Als je dat ontkent heb je nooit naar Ajax gekeken.
Hij staat bekent om zijn lef ja ik weet niet hoe dat komt want ik heb het maar een paar keer gezien.
Tegen Heerenveen en vorig jaar tegen az en Feyenoord.
Thats iT meer niet.
Leuk af en toe een steekpass geluksgoal tegen Psv.
Maar geen acties gezien.
Vergelijk hem met el ghazi dan is el ghazi verder en veel beter het afgelopen jaar.

19 juli 2015 om 18:16

@savano

Gewoon naar de statistieken kijken. Kishna heeft ruim 2500 minuten gespeeld. Afgelopen seizoen in 35 optredens in totaal 5 goals en 5 assists. Daarmee onderscheid hij zich niet van de andere buitenspelers. Daarmee verzaakt hij niet of is hij zoveel minder dan de anderen, hij is simpelweg niet beter dan de anderen. dan geeft het geen pas te gaan klagen over te weinig speeltijd of te weinig vertrouwen van de trainer, dan moet je gewoon beter gaan spelen en al helemaal geen zaakwaarnemer hebben die elke keer loopt te klagen.

5 miljoen? Minstens 10. Hij is een ongekend groot talent.

19 juli 2015 om 16:26

Ja hoor, net als Ebecilio, Lukoki en de sa etc.

Lastige jongen Kishna voor een fooi weg. Raiola krijgt hiermee zijn zin en wordt beloond. Een slechte zaak.

19 juli 2015 om 15:17

Of die lastige jongens hebben problemen met discipline. Het is maar hoe je het bekijkt.

De Boer is coach en verantwoordelijk voor het team. Als er een "rotte appel" tussen zit dan kan hij wel zijn aandacht gaan vestigen op die "rotte appel", maar uiteindelijk is het wel dat de rest van het team belangrijker zijn.

Wat een zelfoverschatting. Ik ben blij voor Ajax dat hij weg is

3 miljoen voor deze overschatte speler die af en toe een goed wedstrijdje speelt? Strik erom en snel op het vliegtuig naar Rome zetten

“Of het een goed moment voor hem is om nu al naar het buitenland te gaan? Zo denkt hij er volgens mij zelf wel over”

Mooi antwoord van De Boer, die daarmee aangeeft dat hij dat zelf niet vindt. Ik denk dat ook Kishna weer een gevalletje wordt waarvan je achteraf kunt zeggen dat de zaakwaarnemer een te grote invloed op zijn carrière heeft gehad.

19 juli 2015 om 13:54

Dat dacht ik ook al!

19 juli 2015 om 14:08

Is eigenlijk ook zo, maar het verschil met bijvoorbeeld Bouy is dat hij naar een club gaat die jonge talenten wel een kans geeft. Ik denk dat Kishna het nog wel eens goed zou kunnen gaan doen bij Lazio en hoop dus ook dat Ajax een goed doorverkoop percentage weet af te dingen.
Juist met deze zaakwaarnemer want hij zal wel van club naar club gaan.

Mooi . Dan niet , opgerot staat netjes . Wordt leuk , ik voorspel 2 invalbeurten van 15 minuten , en 2 x in de basis in de beker . Daar horen we pas weer wat van als hij vertelt blij te zijn dat ADO hem de kans op revanche biedt ( of Pec Zwolle of Heerenveen ) . Typisch gevlalletje Tom de Mul of Daniel den Ridder.

19 juli 2015 om 14:28

Hahaha die twee mogen qua talent Kishna's veters niet eens strikken.

19 juli 2015 om 15:40

Daniel de Ridder was toen beter dan dat Kishna nu is

20 juli 2015 om 12:47

Tom de Mul heeft meer gepresteerd dan Kishna hoor...
De Mul scoorde meer en gaf ook veel meer assists.

ho ho....hij is nog niet medisch gekeurd. Daar zou zo maar wat uit kunnen komen.

19 juli 2015 om 14:04

Met zijn knieën zou het nog afketsen.

Jammer dat hij vertrekt. Ik zag in hem een echte Ajax-linksbuiten. Getruct, gogme, overzicht, gezonde arrogantie. Met Fischer krijgen we een speler, die de ruimtes dicht loopt...
Eigenlijk is 3 miljoen dan maar een schijntje !

Ik weet overigens niet of de Serie A nu echt een goed vervolg is. De Spaanse competitie ligt hem wellicht beter !

19 juli 2015 om 14:38

Idd, Kishna heeft alles om te slagen bij Ajax. Lengte, fysiek sterk, snelheid, geweldige techniek, goed schot, goede aanname, goed in de kleine ruimte, met de rug naar de goal is ie balvast en hij heeft overzicht. Hij heeft alle kwaliteiten van Cristiano Ronaldo (maar dan nog niet zo goed ontwikkeld uiteraard), maar toch lijkt El Ghazi het verder te gaan schoppen dan Kishna. Omdat ie een betere mentaliteit heeft en slimme keuzes maakt. Heel jammer. Hoop wel dat Ajax 25% doorverkooppercentage kan bedwingen, hij kan namelijk nog steeds een hele grote worden.

19 juli 2015 om 15:20

Kishna moet als persoon een stap zetten, knopje om, instelling veranderen. Dan komt hij er wel, althans, dat hoop je dan. Heb genoten van zijn techniek. Maar heb me dood geërgerd aan zijn zaakwaarnemer. Zonde! Maar niet de fout van De Boer zoals veel mensen hier beweren.

Enorm jammer. Deze man heeft zo veel talent, maar het is er nooit langdurig uitgekomen tot nu toe bij Ajax. Ben echter bang dat het bij Lazio niets wordt. Gevalletje Bouy?

Eeuwig zonde. Heeft nog niet gigantisch veel laten zien in Ajax 1 maar heeft echt exceptionele kwaliteiten. Helaas slechts 1x per 4 a 5 wedstrijden maar dat heeft bij de een meer tijd nodig dan de ander. Zie dan met alle respect liever iemand als Vd Hoorn gaan waarvan je bijna zeker weet dat het nooit het gewenste niveau gaat worden.

Had hem toch liever bij een Nederlandse (top) club zien slagen en dat die dan daarna een overstap zou maken.

Dom.... maar moet hij zelf weten, het enige wat ik daar zie is dat hij niks word daar. Maar succes!

Ik had liever Rusnak gehad als vervanger van Kishna dan die Younes. Van rusnak heb je meer zekerheid over wat hij kan.

Gaat de zelfde carrière krijgen als ouasim bouy
Precies de zelfde zakenwaarnemer

Dus alleen geld op de bank maar voor de rest zullen we nooit meer wat van je horen

19 juli 2015 om 14:17

@infama

Jazeker want zijn contract moest dan eerst verlengt worden. Verder zag je de problemen al aankomen aangezien Fisscher weer fit is en die zou gaan spelen. Kishna is geen speler voor op de bank.

19 juli 2015 om 17:49

Hij heeft ook niet aangetoond dat hij een speler voor de basis is.
Hij heeft een jaar de tijd gehad door Fischer zijn blessure maar hij heeft totaal niet overtuigd zoals el ghazi dat wel heeft gedaan en riedewald.
Bang tegen Barcelona spelen een leuke invalbeurt tegen Heerenveen af en toen een steekpass dat was het seizoen van kishna.
Hij heeft meer niet laten zien dan wel.
Voetballen kan hij en hoop dat het eruit komt maar denk zelf van niet.

19 juli 2015 om 14:20

Dat heeft hij niet laten zien, Cerny is een veel mooiere ruwe diamant en Menig is niet minder dan Kishna. Met fischer gaan we er flink op vooruit, younes is afwachten en er zijn genoeg talenten die wel de juiste houding hebben om te slagen, stoken dmv. zaakwaarnemers hoort daar niet bij. 4 miljoen en 15 % doorverkoop en een hele dikke strik erom.

19 juli 2015 om 14:53

Juist! Ik denk zelfs dat hij in eerste instantie heel erg werd opgehemeld omdat hij een hoger salaris dan de andere jeugdspelers bij Ajax. Dat moesten ze ook verkopen aan de achterban. Hij is geen groter talent dan veel andere Ajaxtalenten. Daarmee zorgde hij voor veel onrust in de groep. Ik vind dat Frank de Boer zich nog heel goed gedragen heeft tegenover hem. Niets is zo vervelend als een zaakwaarnemer die achter jouw rug om je naar beneden haalt in de media. Met hem geen nieuw contract aan te bieden hebben ze veel geld bespaard. Het niet gebruiken van de optie voor een jaar bespaart Ajax 7 ton.
Overigens maakt de Boer ook wel eens foutjes, maar tegenover zijn spelers is hij meestal eerlijk en integer. Mogelijk kan Kishna daar niet zo goed tegen: kritiek en eerlijkheid. Maar de Boer is wel een meester in het verwijderen van rotte appels in zijn selectie.
Ik zie hem ook niet slagen bij Juventus. Raiola heeft hun doen geloven dat ze een wereldtalent binnenhalen, maar binnen de kortste keren zal hij worden verhuurd aan een club in een lagere divisie.

19 juli 2015 om 15:01

Dat was een stuk hoger dan Kishna. Cerny is een van de grootste talenten van de opleiding, 17 jaar maar nu al regelmatig bij Ajax 1. FdB komt op voor clubbelang, ajax moet werken aan betere prestaties en randzaken moeten daarbij geen rol spelen.

19 juli 2015 om 20:01

@infama

De rol van Frank de Boer kan je direct uit de statistieken halen. Kishna heeft 36 wedstrijden gespeeld waarin hij in totaal ruim 2500 minuten in het veld geweest. In al die minuten kon hij laten zien hoeveel talent hij wel niet had. Kon hij laten zien dat hij de allerbeste was en dat Frank hem altijd als eerst moest opstellen.

Het resultaat, in die 2500 minuten wist Kishna vijf keer te scoren en vijf assist te geven. Geenszins beter dan welke andere buitenspeler dan ook. Als Raiola dan elke keer in pers van alles over Frank de Boer roept, terwijl de prestaties op het veld enigszins teleurstellen, aan wie ligt het dan?

Kishna is toch vele malen beter dan die Younes? Zonde dat Ajax Kishna niet een nieuw contractvoorstel deed.

19 juli 2015 om 14:18

Yuounes is de backup voor Fisscher. Kishna als backup voor Fisscher zou weer ene hoop trammelant gaan geven. Zeker gezien de uitspraken van zijn zaakwaarnemer afgelopen jaar.

Een nieuwe contract zat er niet in, Raiola zou eisen gaan stellen en nimmer accepteren dat Kishna op de bank zou belanden.

19 juli 2015 om 14:43

Ajax moet zich niet laten chanteren door Raiola. Clubbelang is belangrijker dan individueel belang.

19 juli 2015 om 14:46

Is Younes niet de back-up voor El Ghazi?

19 juli 2015 om 14:53

Hij kan op beide flankposities spelen.

19 juli 2015 om 14:57

Nee, Younes speelt aan de andere kant. En de Boer heeft gelijk over hem: hij kan een man passeren. Natuurlijk moeten we het nog allemaal zien, maar hij passeerde een verdediger alsof die er niet stond. Als hij nog een voorzet kan geven komt het wel goed. Nu legde hij hem achter Klaassen, die hem alleen maar met een hakje naar Bazoer kon spelen. Bazoer schoot op goal ,maar de keeper redde. De rebound kwam bij Schone, maar die wist er geen raad mee, helaas.

Gewoon laten gaan en de bedragen die ik hier voorbij zie komen 10 miljoen aub zeg dat is totaal niet realistisch! Het is een speler met potentie maar dat uit zich dan in 1 goede actie per wedstrijd en dan ben ik nog vrij mild. Daarbij komt ook nog dat hij nog maar een 1 jarig contract heeft dus 3 miljoen is prima!

Gewoon verkopen. Paar miljoen plus een doorverkooppercentage is netjes. Ik was echt een grote fan van Kishna en zie nog steeds potentie, maar het komt er zo weinig uit.. Het zijn echt momenten geweest. Als de zaakwaarnemer en speler dan ook nog zoveel onnodige onrust veroorzaken is het beter om tegen deze voorwaarden nu afscheid te nemen.

Wat voor kansen en hoeveel vertrouwen heeft deze jongen gehad dan? Boilesen en Sigthorsson, die hebben dat gehad. Kishna moest het doen met invalbeurten en zelfs Schone of Andersen voor zich dulden die beduidend minder speelden.

De Boer zegt dat hij geen ja-knikkers hoeft en dat hij tegen kritiek kan, maar mijn inziens heeft hij kennelijk toch wat moeite met de wat 'gebekte' spelers. Waarbij Kishna zelf ook de hand in eigen boezem mag steken.

ik vind t zonde als Kishna vertrekt, maar als hij gaat, dan hoop ik dat Ajax er een paar mln voor terugkrijgt...

19 juli 2015 om 14:41

34 wedstrijden in ajax 1, uiteraard ook een paar ingevallen en gewisseld, maar als hij zo goed was dan kon Frank er niet omheen. Dat heeft hij nooit laten zien of afgedwongen. Gebekt is geen probleem, dat is een Klaassen ook, echter gebrek aan professionaliteit is een probleem bij Kishna. Wedstrijd analyseren met je zaakwaarnemer niet met je team of technische staf, extra trainen maar niet op de club etc.

19 juli 2015 om 15:51

Wie was er beter op de linksbuitenplek dan? Andersen? Schone? Beiden veel minder imo en in mijn ogen houdt (hield) De Boer sommige spelers veel te veel de hand boven t hoofd.

Mes snijdt uiteraard aan 2 kanten, want Kishna had wat idd meer gedrevenheid, motivatie en/of professionaliteit kunnen laten zien... Hopelijk krijgt Fischer snel zn vorm terug, van Younes verwacht ik eigenlijk nog niets.

19 juli 2015 om 17:52

Er was niemand goed afgelopen jaar op de linksbuiten.
Fischer is de laatste goeie geweest en gaat dat dit jaar ook laten zien.
Kijk naar el ghazi daar zou kishna wat van kunnen leren.
Kishna heeft meer talent maar laat dat niet zien.

19 juli 2015 om 20:52

Menig en Acolatse zijn niet minder en Fischer is beter, Younes is afwachten.

Ik vind het echt jammer, zit veel rek in deze jongen denk ik. Was ook een van mijn favoriete spelers bij Ajax, iemand met een sterke persoonlijkheid en een goede actie. Qua ontwikkeling kan er nog heel erg veel beter maar die jongen heeft iets, heeft toch een paar wedstrijden de wedstrijd gekanteld. Goede aankoop van Lazio denk ik uiteindelijk.

19 juli 2015 om 14:20

@onsallerajax
Mee eens. Alleen een door en door rotte mentaliteit.
Hoop dat Ajax niet te snel hapt en bedrag wat op feiselt. Gewoon even maandje vast houden, alle tijd

In Italië schoppen ze hem ongelukkig als hij zijn trukendoos opent ben ik bang. Zou voor zijn carrière een slechte stap zijn, maar is waarschijnlijk in een jaar of twee financieel onafhankelijk.

Zal wel rond de 3,5 á 4 miljoen uitkomen. Heel veel geld voor iemand die niets gepresteerd heeft en altijd een moeilijke jongen zal zijn waarschijnlijk.

Hopelijk ontvangt Ajax een mooi bedrag voor hem met een doorverkoop clausule, Fischer is dit seizoen de linksbuiten denk ik

Alsof hij bij Lazio een basisplaats gaat krijgen, wat is kishna naïef. 5 miljoen is een prima bedrag voor hem. Natuurlijk had Ajax meer kunnen verdienen, mocht hij ooit doorbreken. Maar ja zijn hoogmoed...

19 juli 2015 om 14:49

Bij Ajax weet hij zeker dat hij geen basisplaats krijgt. Bij Lazio is dat nog maar afwachten. Nieuwe club, nieuwe trainer, nieuwe kansen.

19 juli 2015 om 16:29

Net als Hoedt idd, maar geld regeerde hé!

19 juli 2015 om 18:02

Kan ook zijn dat hij zo snel mogelijk geld wil verdienen omdat hij denk ik niet voetbalt tot zijn 35e met zijn knieën.

“Of het een goed moment voor hem is om nu al naar het buitenland te gaan? Zo denkt hij er volgens mij zelf wel over”

ik vind dit zon prachtige stereotype de boer uitspraak, schitterend

Zwaar overschatte speler. Is niks en wordt niks. Heeft het nu al te hoog in zijn bol, Ajax is by far de beste club voor hem op dit moment in zijn carrière. Als hij het allemaal zo goed weet gaat hij toch lekker naar Italië. Zie 10x liever Vaclav Cerny spelen dan Kishna, dat is tenminste wel een talent van de buitencategorie. Arrividerci Kishna!

Voor Kishna is dit een goede stap. Sowieso alles beter voor hem dan bij Ajax blijven, want dat lijkt een dood spoor te zijn voor hem. Heeft nooit een echte kans gekregen en nu ook Fischer terug is, is het beter voor Kishna en ook Ajax dat hij vertrekt uit Amsterdam.

19 juli 2015 om 14:59

Waarom vind je dat hij geen kans heeft gekregen. Zelfs met Fischer erbij heb je een kans. De kans heet 'niet zeuren maar hard werken'. En als je beter bent dan je concurent dan speelt Kishna zich in de basis.

19 juli 2015 om 15:16

Kishna heeft nauwelijks een hele wedstrijd mogen spelen. Jongens als Andersen en Schone kregen als geen echte linksbuitens telkens de voorkeur. Dit terwijl Kishna het altijd wel redelijk tot goed deed als hij inviel of een keer in de basis mocht beginnen.
Als je dat afzet tegen het vertrouwen die Boilessen en Sightorsson wel tot in den treurigheid hebben gekregen van De Boer, dan kan je toch stellen dat Kishna nauwelijk een kans heeft gekregen.
Nu weet ik niet hoe de instelling van Kishna is / was op trainingen en buiten het veld, maar mocht daar iets mis mee zijn, dan zou dat al lang bekend zijn gemaakt.

19 juli 2015 om 16:03

Siggy heeft minder minuten gemaakt dan Kishna afgelopen seizoen... je zoekt iets wat er niet is

19 juli 2015 om 20:04

@bosche_bol

Je hebt het hier over 36 wedstrijden waarin Kishna 2500 minuten heeft mogen maken. Inderdaad, niet altijd volledige wedstrijden anders had hij boven de 3200 minuten gezeten maar toch echt een heel behoorlijk aantal voor een jonge voetballer.

Dan heeft Kisha toch echt alle kans gehad om zijn klasse te etaleren, dan zijn 5 goals en 5 assists toch wel teleurstellend te noemen en niet te rijmen met zijn grote talent en de grote mond van zijn zaakwaarnemer?

19 juli 2015 om 15:14

Nooit een echte kans? Waar haal jij die wijsheid vandaan? Vorig seizoen 37 wedstrijden gespeeld waarvan 30 keer als basisspeler. En dan ga jij zeggen dat Kishna niet genoeg kansen heeft gekregen?

19 juli 2015 om 15:28

3 CL wedstrijden de volle 90 minuten.
3 competitiewedstrijden de volle 90 minuten.
3 Bekerwedstrijden de volle 90 minuten.

Dat zijn 9 wedstrijden in een heel seizoen waarin Kishna 90 minuten lang de kans heeft gekregen. Op 46 wedstrijden gezien is dat heel mager.

19 juli 2015 om 15:59

Je moet je in de basis spelen en het dan goed genoeg doen zodat een trainer niet om je heen kan. El Gazhi heeft Schone er uit gespeeld.
Je hebt gelijk met Boilessen en Sightorsson. Wie die twee hadden moeten vervangen...geen idee. Viergever ben ik ook niet kapot van.

Bij Kishna heb ik het idee dat hij fantastisch kan voetballen, maar niet gefocussed is op het voetballen. Te veel bezig met het moeten en zichzelf ook wel een beetje goed vinden. Dat idee heb ik.

19 juli 2015 om 19:29

Doen ze dat bij psv wel dan??

Ik vind dit een heel bijzonder verwijt..

19 juli 2015 om 19:39

Bosche_bol,

Sorry hoor, maar als je als basisspeler niet goed speelt dan is het toch logisch dat je gewisseld wordt? Team is nou eenmaal belangrijker dan een individu. Als het niet draait dan moet er gewisseld worden. Dus Kishna heeft ruim voldoende zijn kansen gekregen, maar als je niet op je best speelt dan moet je gewoon plaats maken.

Ooh en nog iets. Een groot talent zoals bijv. een Bakkali al na ca. 4 basisplaatsen op de bank zetten en vervolgens voor 1 miljoen euro voor een half seizoen een vervanger huren, noem ik pas geen kansen geven. Wat uiteindelijk daarna gebeurde tussen PSV en Bakkali is dan een ander verhaal, maar wat De Boer heeft gedaan is gewoon correct. Kishna heeft zijn kansen echt wel gekregen.

En volgend jaar, na een mislukt seizoen bij Lazio, krijgen we weer allerlei verhalen te horen dat hij geen eerlijke kans kreeg van de trainer. Wedden?

Wooter en Musampa dachten ook dat ze al klaar waren voor die stap..
Lekker laten gaan dat over het paard getilde ventje.

5 miljoen??? Waarop is dat gebaseerd?

19 juli 2015 om 15:00

Plus een doorverkoop percentage, Ajax krijgt altijd veel geld voor haar spelers. Is gebaseerd op de vele successen die spelers van Ajax in het buitenland behalen, daardoor vangt Ajax altijd veel geld voor haar spelers.

Jajaja, ik red het niet bij Ajax, dus vertrek ik naar de nummer 3 van de Serie A: wat een grap zeg, en dan nog dat arrogante karakter van Kishna erbij, de moordende concurrentie. Als ie naar de serie gaat dan liever nog naar een club waar je kunt spelen als , Sussuolo, Verona, Empoli, Atalanta. Dus gewoon een leuke middenmoter en dan kun je altijd in de toekomst hogerop.

Mwah, sinds dat zijn zaakwaarnemer in de winterstop dacht hem wel even in een grotere competitie te stallen is Kishna nog maar een schim van zichzelf.

Maar prima hoor, met Fischer hebben we zijn vervanger al.

Denk persoonlijk niet dat hij het gaat redden bij Lazio, maar we zullen zien. Strikje eromheen en afvoeren die vent.

Ik denk dat hij het goed gaat doen daar. Vind de serie A wel een competitie voor hem

Bijzonder jammer als dit klopt. Was in mijn ogen de beste aanvaller van Ajax in de afgelopen seizoen. ZONDE!!!

19 juli 2015 om 20:06

Statische gezien geen zins de beste aanvaller. 2500 speelminuten resulteerde in 5 goals en 5 assists. Wel een voetballer waarna ik met plezier keek alleen kwam het er helaas niet uit.

Doei Kishna, 4 miljoen in de pocket en een strik er om heen en weg. Mentaal zwak en een verkeerde zaakwaarneme. Hoop op een goed vervolg bij Lazio maar ben bang voor een gevalletje Bouy.....

Ik word zo moe van al die mensen die nu beweren dat dit vertrek het gevolg is van het feit dat De Boer zgn niet met moeilijke jongens kan werken. De Boer werkt nu al bijna 5 jaar met succes bij Ajax, denk je nu echt dat hij alleen maar met ideale schoonzonen heeft gewerkt? Ik geloof dat echt niet. Als Kishna echt zo goed was geweest als hij denkt, dan had De Boer echt af en toe wel een oogje dicht gedaan voor zijn fratsen. Maar wat Kishna liet zien was echt niet indrukwekkend. Het was wel hoopvol, maar met zijn gedrag en dat van Riola heeft hij zelf aangegeven niet bereid te zijn in zichzelf te investeren bij Ajax.

Noem mij eens een voetballer die niet klikte met De Boer, om die reden vertrok en daarna succesvol is geweest.

El Hamdoui's carriere gaat als een nachtkaars uit, Sulejmani belandde in Zwitserland, Theo Janssen's carriere was een paar maanden na vertrek bij Ajax voorbij, Buoy zit op de bank bij een Griekse middenmotor etc. etc.

Niemand kan bepalen wie hier schuldig is want niemand was live bij hun gesprekken aanwezig, maar De Boer krijgt van mij het voordeel van de twijfel.

19 juli 2015 om 18:18

Ga er maar van uit dat de meeste mensen die zo reageren ook Ajax haters zijn. Gewoon lekker provoceren.

Net zoals met Labyad en Bakkali bij PSV heeft Kishna met zijn zaakwaarnemer Ajax de oorlog verklaard. Sinds dag één toen de speler in beeld kwam liep de oud pizzabakker aan de media te melden dat Kishna eigenlijk alles moest krijgen wat hij wou. De chantage begon al vroeg en goed dat Ajax daar nu een halt aan roept.

Ik heb er vrede mee dat Kishna vertrekt en acht de kans groter dat hij bij Lazio de weg volgt van Elia, Bouy, Sulejmani, en andere. Lekker veel verdienen, maar een voetbalcarrière die snel zal uitgaan als een nachtkaars. Als dat niet gebeurt dan heb ik ook daar vrede mee. Het gedrag van Raiola is gewoon onacceptabel en ik hoop dat steeds meer jongere het kunnen inzien wat voor eikel deze vent is.

Word wel lastig voor hem om daar speeltijd te gaan krijgen denk ik. Felipe Anderson, Keita en Candreva zijn niet de minste natuurlijk. Bij Ajax blijven lijkt me hoe dan ook het beste voor hem. Hier krijgt hij veel meer speeltijd dan in Italië lijkt me. Jammer dat hij zich toch gek heeft laten maken door Raiola.

Erg jammer als Kishna transfereert. Een groter talent dan mijn favoriete speler Fischer, maar minder constant en heeft een vervelende zaakwaarnemer.

Met Younes een degelijke back-up en ook Cerny klopt op de deur.

Denk dat Ajax er absoluut niet rauwig om hoeft te zijn dat hij vertrekt. Kishna is een momentenvoetballer pur sang, en helaas hebben er teveel wedstrijden tussen gezeten dat hij gewoon 90 minuten lang onzichtbaar was. Hij was dus sowieso (terecht) derde keus geworden achter el Ghazi en Fischer. Daarnaast hebben Cerny en Muric in mijn ogen veel meer potentie dan Kishna. Verder heeft Ajax natuurlijk ook Schöne en Younes nog, hoewel ik over de laatste weinig zinnigs kan zeggen.

En na Labyad en Bakkali bij Psv. Nu Kishna bij ons. Wat een stomme gasten zeg... Wat denken ze nou dat ze wereldspelers zijn of zo. Respect hebben ze niet voor de club.

Als kisna weinig heeft gebracht kan de selectie van vorig jaar allemaal de laan uit . Onzin van kisna . Klaasen is ja knikker . El ghazi is geen ja knikker dat Zie je en zijn manier van praten al .frank en de zaakwaarnemer zitten mekaar dwars . Lens was een lastig jongen maar 7 miljoen mocht hij wel terug naar Ajax 12 was te veel . Rot toch op man . Frank heeft nooit de punten aantal gehad om een sterk PSV te verslaan. Vorig jaar is er met een straatlengte verschil de kampioen schap verloren . En dat was Frank zijn beste seizoen . Dus denk na met je 4 keer kampioen . PSV Feyenoord Twente Vitesse hebben het na gelaten . PSV pakt het vorig jaar op en boem . Alles is duidelijk hoe slecht de tegenstanders van Ajax waren de laatste 5 jaar . Met 4 keer kampioen .

19 juli 2015 om 16:30

Wat is dat gelul nou altijd over een ja-knikker? De Boer stelt Kishna bijna wekelijks nadat hij hem op zeer jonge leeftijd heeft laten debuteren. Na herhaaldelijke slechte wedstrijden verliest ook hij zijn basisplaats. Er is maar een iemand die daar moeilijk over doet en dat is deze snotneus zelf. Van Ajax hoeft hij niet weg, van De Boer hoeft hij niet weg. Puur vanuit het kamp Kishna zelf, de enorme slachtofferrol waar weer dankbaar ingedoken wordt. Hij heeft het talent om te slagen maar voor hem is Ajax de beste club van de wereld om dat te laten zien. Hij zal echt wat aan deze mentaliteit moeten toen want janken om een basisplaats gaan ze ook in Aitalie irritant vinden.

20 juli 2015 om 07:36

Kishna mag de schoenveters van Klaassen nog niet strikken. Klaassen maakt een serieuze kans op basis in oranje, iig zal hij sowieso bij de selectie zitten. En dat heeft maar met 1 ding te maken; prestaties. Maar ook op andere plekken voldoen spelers veel meer dan Kishna, rechtsbuiten bijvoorbeeld waar El G veel constanter was en productiever.

Je verhaal over PSV raakt helemaal kant noch wal. PSV had met met name Depay en Wijnaldum 2 spelers die de NL competitie feitelijk waren ontgroeid. Maar dat was toevallig en eenmalig.

We zullen het gaan zien met Kishna. Bij Lazio zal duidelijk worden of hij nu echt zo goed is als verwacht. Voorlopig heb ik er weinig vertrouwen in.

Nou Ricardo, veel plezier met je drie wedstrijden als invaller dit seizoen daar bij Lazio.

Dit lijkt mij een onverstandige beslissing. Speelt nu nog niet constant bij Ajax, en zou veel Europese wedstrijden als ervaring wel kunnen gebruiken. Moet Fischer hem zeker gaan vervangen toch??

Dat Ricardo Kishna een talent is daar kan je niet om heen. Ook niet dat het een karakter(tje) an sich is.
De statistieken geven wel aan dat hij nog lang niet op en top rendement scoort. Je kan heel veel zoeken naar oorzaken maar het gevolg van wat de oorzaken ook is, is dat deze jonge gozer een stap naar Italië gaat maken. dat is aan hem en zijn zaakwaarnemer. Tijd zal leren of het zinvol en juist is.ik denk dat hij iets te veel naar de grote jongens kijkt. Maar goed, dat is mijn bescheiden mening. hij zal in elk geval wel uit een heel ander vaatje op mentaal vlak moeten tappen in Italië.

Als je zaakwaarnemer je maar lang genoeg in de oren fluistert dat je een topper bent en meer ''respect'' verdient dan is dit onafwendbaar.

Als je bij Ajax al geeneens een basisplaats kan bemachtigen, en Ajax is niet de beroerdste als het gaat om talenten te laten rijpen, zelfs al presteren ze niet constant, hoe wil je het dan gaan maken bij Lazio?

Die jongen eindigt binnen een half jaar al op de bank, zal volgend seizoen ook nauwelijks spelen om vervolgens aan een club als Cagliari te worden uitgeleend. Uiteindelijk speelt hij binnen 4 jaar in Rusland of Azerbeidzjan voor een club die niemand kent.

Succes.

Als zijn mentaliteit niet veranderd speelt ie over een jaar in de Serie C en horen we nooit meer iets van hem. 1x per maand een leuke actie en verder vooral denken dat je de beste bent kom je ook in Rome niet mee aan spelen toe.

Hij kreeg niet veel vertrouwen , de Boer ging ook uit zn dak als hij een fout maakte , alsof hij erop zat te wachten om hem af te zeiken en op de bank te zetten. De Boer ging echt hatelijk te keer ... Wat heeft Kishna eigenlijk gedaan , waarom wordt hij als vervelend en moeilijk gezien? Hij heeft potentie , hopelijk komt het eruit bij zn nieuwe club. Raiola heeft hem niet gek gemaakt , hij heeft eigenlijk geen keuze meer. Als Lazio in hem wil investeren dan gaat het goed komen. Dat vedette gedrag kan hij best afleren als hij in een team komt waar hij zich thuis voelt en een coach die hem beter stuurt. Hij is niet de aller ergste ...

19 juli 2015 om 19:50

Jij hebt duidelijk nooit op een leuk niveautje gevoetbald. Juist als een trainer zo dicht op je zit, geeft dit aan dat hij jou een van de betere spelers vindt. Frank probeerde hem juist scherp te krijgen door hem kort te houden. Kishna is namelijk zo'n type dat veel talent heeft, maar tegelijkertijd ook een houding die funest is voor de top.

Ik ben bang dat het klaar is met Kishna als hij naar Lazio gaat. Zonde, maar helaas zijn er meer van dit soort spelers die geen geduld hebben en direct alles verwachten en eisen. De geldgeile zaakwaarnemers doen er bovendien nog een schep bovenop. Want zeggen dat de speler zijn bek moet houden is ook niet handig, want dan zoekt de speler wel een andere zaakwaarnemer.

Dood en dood zonde, maargoed. Het is zijn carriere. Over 10 jaar kijkt hij terug en beseft hij dat Frank het beste met hem voor had.

20 juli 2015 om 13:21

Rare conclusie maar goed , ook op hogere niveaus zijn trainers niet allemaal hetzelfde.. Jij noemt dat ''er dicht op zitten'' , dat heb je leuk verwoord maar het is natuurlijk onzin. De Boer was echt vervelend tegen hem aan het doen. Iedereen weet dat de Boer niet positief was over hem , en zijn zaakwaarnemer heeft dat ook bevestigd. Je gunt het hem gewoon niet ,want waarom zou het nu klaar zijn met hem? Waarom?? Omdat de Boer dat vind? Heb jij wel op een leuk niveau''tje gespeeld want je voetbal inzicht is vrij beperkt. Het is een goede voetballer die fysiek nog wat stappen moet maken , verder heeft ie alles , snelheid ,inzicht erg wendbaar en handig. Hij moet zich niet als vedette gedragen maar dat zal vanzelf wel over gaan na een tijdje. Die gast is jong en heeft een ego , so what , hij zal heus wel leren hoe het wel hoort.

20 juli 2015 om 15:44

Jij zegt dat Frank de Boer vervelend tegen hem aan het doen is? Hoezo? Frank de Boer heeft hem na een flinke blessure zelfs opgenomen in de A-selectie. Hij heeft hem ontzettend veel kansen gegeven.

Het was niet veel soeps vorig seizoen en dat is opzich niet erg, want het is een jonge speler. Frank de Boer vindt dat Kishna met zijn talent gewoon meer moet brengen. Als hij er op de trainingen soms ook ongeinteresseerd bijloopt, dan moet je daar als trainer op reageren. Dat heeft niets met vervelend doen te maken. Kishna werkt bij Ajax en wordt betaald door Ajax, daar mag je als Ajax zijnde iets van verwachten. Net zoals jouw werkgever er iets van mag zeggen als je de kantjes ervan afloopt.

Als hij slecht traint, maar elke wedstrijd een goal maakt hoor je Frank echt niet zeuren. Maar Kishna maakt het verschil niet en dan wordt het vervelend. De groep gaat zich daar ook aan ergeren. Frank ook en bovendien weet hij heel goed wat er van je verwacht wordt in de top.

Ik zeg ook helemaal niet dat Kishna slecht is. Jij moet goed lezen. Ik zeg dat Kishna enorm veel talent heeft. Zijn houding gaat echter tegen hem werken. Helaas voor hem heeft hij geen zaakwaarnemer die hem met beide voetjes op de grond houdt, maar eentje die nog wat extra olie op het vuur gooit en zijn client dan maar elders wil onderbengen. Verdient hij er zelf ook weer aan.

Kishna vergooit zijn carriere. Geduld is een schone zaak. In Italie geven ze jonge spelers al helemaal weinig kansen.

19 juli 2015 om 20:26

Dat is niet waar, ga niet af op een gevoel maar kijk naar de cijfers. Frank de Boer heeft hem 36 keer laten spelen. Ondanks de vele wissels heeft hij 2500 speelminuten mogen maken in het eerste van Ajax. Dan heb je speeltijd genoeg om te laten zien dat je een klasse speler bent. Genoeg gelegenheid om de trainer te laten zien dat je een topper bent.

Maar als je dan aan het einde van het seizoen vijf goals gemaakt hebt en vijf assists hebt gegeven, dan ligt dat niet aan de trainer maar aan de speler zelf.

Hij is dom deze Kishna. Hij denkt hij is BA baracus ofzo. Je heb niks laten zien in nederland, ga je naar lazio. Die raiooa maakt veel van die jongens kapot. Neem een voorbeeld aan vilhena. Verstandige keuze om raiooa weg te gooien. Zulke gasten denken alleen maar aan hun eigen geld. Uiteindelijk heeft die schijt aan BA kishna. Zo gaat dat.

Beste voor beide partijen voor zowel Ajax als Kishna zelf. Mentaliteit probleem dus heb je zolang hij Ronaldo of Messi heet geen klote aan.

5 miljoen + door verkooppercentage lijkt mij een goede deal.
Iedereen is lekker goedkoop in Nederland aan het winkelen dat mg ook wel wat minder worden van mij

Wat een ellende met deze Raiola, dit gaan we in de toekomst dus nog vaker krijgen want ook Tete en Malen worden vertegenwoordigd door Raiola.

20 juli 2015 om 11:52

ach, als die ieder jaar voor 10 miljoen aan inkomsten zorgt voor mannetjes als Kishna is het als club niet eens zo verkeerd..

Wel sneu dat die mannetjes vaak wegkwijnen op een bank in het buitenland.

20 juli 2015 om 12:16

Dat is dus niet het geval. Voor een talent als Kishna had Ajax veel meer kunnen krijgen met een normale zaakwaarnemer.

Ik wens hem veel succes. Persoonlijk ben ik er niet heel rouwig om. Deze jongen heeft talent. Misschien heeft hij de mentaliteit om naast het veld te proberen veel uit zijn talent te halen. Ik mis alleen de zelfreflectie en de juiste keuzes. Verkeerde zaakwaarnemer en wat mij betreft de verkeerde houding in het veld. Van mij mag je jezelf goed vinden alleen wil ik het dan wel zien. Ik vond Kishna te veel met zichzelf bezig en te weinig mentale weerbaarheid in wedstrijden laten zien. Mijn gevoel zegt dat deze jongen het niet gaat redden. Alhoewel ik het deze jongen gun. Het zou alleen maar goed zijn voor het Nederlandse voetbal dat hij een topper wordt.

20 juli 2015 om 12:55

@ Filip

Persoonlijk denk ik nog steeds dat het geeneens aan de mentaliteit van Kishna ligt. Dat hij voor zichzelf traint, hulp inschakeld en extra trainingen doet met Bergkamp zijn voor mij ook tekenen dat hij wel serieus bereid was om in izchzelf te investeren. Dit gehele geintje wijt ik voornamelijk aan Raiola die continu de media op heeft gezocht omtrent Kishna. Waardoor Kishna eigenlijk verzeild is geraakt tussen twee kampen. Onbedoeld naar mijn idee.

In potentie is hij naar mijn idee de mooiste buitenspeler die in de selectie zit bij Ajax. Alleen denk ik niet dat het tot een gelukkig einde gaat komen.

Het is Kishna die weg wilt he. Voor De Boer mag Kishna blijven. Het is dus een probleem bij Kishna. Niet bij De Boer. Het is ook Kishna's keuze om weg te willen en om te menen dat hij te weinig vertrouwen krijgt. Net zo goed het aan Ajax ligt of zij hem koste wat kost willen houden of een speler die niet wilt dan maar laten gaan.

20 juli 2015 om 12:18

Als de boer hem graag had gehouden dan had ajax hem wel een nieuw contractvoorstel gedaan.

20 juli 2015 om 12:47

@ Difference09

Is en was niet nodig. Kishna had nog een contract tot 2016 maar Ajax had een eenzijdige optie tot 2017. Oftewel Kishna ligt nog twee jaar vast bij Ajax en er was tot op heden dan ook nog geen reden om te gaan praten over verlegen.

20 juli 2015 om 12:52

Bijna alle andere talenten werden tot 2019/2020 vastgelegd behalve Kishna. Daar spreekt geen vertrouwen uit. De boer kan gewoon niet goed opschieten met kishna daarom laten ze hem zo makkelijk vertrekken.

20 juli 2015 om 12:58

@ Difference09

Dit contract kwam omdat Raiola + Kishna geen langer contract wilden tekenen. Zoals je misschien kan herinneren was bij het verlengen van zijn contract in 2014 al sprake at Raiola hem weg wilde brengen en dat Kishna hem op het laatste moment heeft terug gefloten.

De schuld van deze hele soap leg ik niet bij Kishna en ook niet bij de Boer. Deze hebben vaker laten weten dat ze wel goed met elkaar konden opschieten. De Boer liet hem zoveel wedstrijden spelen en Kishna trainde extra met o.a. Bergkamp apart om te verbeteren.

De stoorzender in deze discussie is Raiola geweest die openlijk in de media Ajax en Frank de Boer aan heeft gevallen. Daardoor is Kishna tussen twee kampen verzeild geraakt. Die jongen gelooft heilig in Raiola en ziet hem als een tweede vader. Daarom kon en wilde hij hem niet tegen spreken. Maar tegelijkertijd liep dat wel wrijving op bij Ajax natuurlijk.

20 juli 2015 om 13:14

@difference09, De Boer is juist degene die hem na blessureleed in de A-Selectie heeft opgenomen. De Boer ziet het echt wel in hem zitten. Je moet echter ook vooruitgang zien. Feit is en blijft dat hij sinds het begin van het vorige seizoen amper is gegroeid. El Ghazi daarentegen heeft het wel fantastisch gedaan en die heeft toch minder talent dan Kishna.

Het gaat er uiteindelijk om of Kishna er alles aan doet om beter te worden. Of hij het accepteert als hij er een keer naast staat. Spelers die dan gaan lopen mokken, daar heb je niets aan.

Het grootste probleem is gewoon zijn instelling. We weten allemaal nog wat er is gebeurd bij Heerenveen - Ajax. Bij Van Gaal had deze jongen ook niet gespeeld. Die eist ook van iedereen discipline. Topsportklimaat. Als hij dat niet aankan, gaat hij maar elders voetballen.

20 juli 2015 om 13:20

En wat nu als de speler niet wilt? Dat kkan je De Boer toch niet aanrekenen.

Ik kan mij nog goed heugen hoe Kishna afgelopen seizoen, tijdens een invalbeurt zeer beslissend was.
Hij was aardig gefrustreerd dat hij op de bank moest beginnen, en dat uitte hij d.m.v nadat hij gescoord had zijn shirt uit te trekken, het te laten vallen, het te laten liggen en hard juichend en schreeuwend zijn frustratie te uiten. Dit was tegen Herenveen, toen hij fenomenaal inviel. Het steekt mij als supporter zeer dat zo'n jochie dat veels te veel verdient, het shirt van zijn broodheer uitdoet, laat vallen en vervolgens doordaasd als een kip zonder kop.. Zijn broodheer die hem begeleid heeft tijdens zijn revalidatie en er alles voor gedaan heeft dat deze jongen weer kan voetballen.. Ik vind het een regelrechte schande..
bekijk het fragment maar eens terug, echt asociaal..

El Gahzi daarentegen, die eveneens zeer gefrustreerd was dat hij geen basis stond, was ook zeer beslissend in een wedstrijd. Hij viel in, en scoorde de beslissende, hield zijn shirt aan, en gaf tijdens het juichen blijk van zijn frustratie d.m.v naar zichzelf en het veld te wijzen, alsmede duidelijk te maken dat hij op het veld hoort te staan.. El Gazi juicht ook altijd naar het publiek toe, deelt zijn vreugde met zijn medespelers en kijkt ook altijd meteen naar de bank na het scoren (zo van zagen jullie dat wel!!)..

Ik vind het zeer jammer dat Kishna besloten heeft Ajax te verlaten, want het is een goede voetballer.
Echter, heeft Ajax veel meer aan dankbare spelers zoals El Ghazi/fischer/bazoer/klaassen en noem maar op..

strik erom en weg ermee die Kishna, hopelijk wordt hij een hele goede voetballer, speelt hij de pannen van het dak en komt hij in Oranje. Want naar Lazio kijk ik niet, rechtse (neo) Fascistische aanhang hebben ze daar..

Kerel, veel plezier..

blokkeer die transfer. Ajax beleid: eigen jeugd eerst. Waarom verkoop je dan Kishna aan de eerste de beste club die voorbij komt. Hij is pas 20! Wie gaan ze dan wel tegenhouden? als el ghazi opeens niet meer 100% in lijn loopt, hij dan ook weg? geweldig team opbouwen zo ja, pfffff. Overmars moet opstappen, liefst zsm

20 juli 2015 om 15:01

uuh , ze zijn hem zat , plus het feit dat die raiola het hele afgelopen seizoen heeft lopen stoken tussen de Boer en Kishna... reden genoeg om deze talentvolle jonge met een waardeloze instelling te lozen! meneer denkt dat hij het bij ajax slecht had, ik heb nieuws voor hem.... Hij gaat bij lazio nog Veeeeel minder spelen en dan? weer lopen huilen? omdat meneer zichzelf nu al ziet als een wereld speler.... Kishna had de instelling van el ghazi moeten hebben, en el ghazi het talent van kishna... Enough said, good riddance!

Fischer Fischer Fischer!!!

Wat een doelloze discussie over ja- en neeknikkers. De Boer is rechtlijnig in zijn beleid. Hij heeft heel duidelijk aan wat hij wel en niet van zijn spelers verwacht.

Spelers die hier niet mee kunnen omgaan zijn gewoon kleine kinderen. Als jij dit gedrag gaat vertonen bij je baas, verwacht ik niet dat je lang werk hebt.

Kort om spelers en technische staf moeten samenwerken om het doel te bereiken. Aan stoorzenders heb je niets binnen een club/ bedrijf of instelling.

Wel is het verstandig om meerdere rollen in je team te hebben. Dit om iedereen scherp te houden en zodat een ieder kritisch kijkt naar zijn prestaties en ontwikkeling.

Jammer dat ze die frikandel van een El Ghazi niet verkopen in plaats van Kishna. Als Kishna echt weg gaat wordt het team alleen maar zwakker op. In plaats van in te kopen zitten we alleen maar spelers te verkopen. Hoe wil Ajax eigenlijk nog kampioen worden? Snappen ze niet bij de raad van commissarissen dat er kwaliteit ingekocht moet worden om uberhaupt mee te doen om plek 1? Het beleid is echt om te huilen en echt waardeloos! Kishna is nog een groter talent dan die El Ghazi of die Fisher. Die laatste is de man van glas en El Ghazi een goedkope oud speler van Feyenoord die ook maar op de gok binnengehaald is alsof ie uberhaupt wat kan. Als de Boer hiervoor verantwoordelijk is mag ie van mij opstappen. Zijn beleidt slaat totaal nergens op! Schijtziek wordt ik hiervan!!! Wat kan ik me hieraan lopen ergeren.

Ik vind dit echt zonde dat Ajax deze talent weg laat gaan, hij is tenminste een speler die een actie durfde te maken buitenom en zijn tegenstander wil op zoeken, ik ben erg een grote fan van hem.
ik hoop dat hij de media en Ajax de mond snoert wanneer hij zijn voeten laat spreken bij Lazio Roma.
Er zijn veel fans in Nederland die echt fan van hem zijn. En daarnaast vind ik het echt heel erg dat sighthorson en Boilensen bepaalde spelers wel altijd werden opgesteld elke keer weer zelf als ze er niets van bakte, maar wanneer Kishna erin stond was hij altijd de pispaaltje, hij toonde lef om je een voorbij te spelen, De Boer heeft hem nooit eerlijk behandeld logisch dat een speler weg wil en gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren