Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag en ‘fantastische’ Frenkie bedolven met complimenten door clubicoon

Laatste update:

Paul Scholes is lovend over het spel wat Manchester United donderdagavond op de mat legde in en tegen Barcelona. De oud-middenvelder van the Red Devils vindt dat Erik ten Hag er ‘een echt team’ van heeft gemaakt en is lovend over Frenkie de Jong. “Hij maakt een team zo veel beter. De Jong is een fantastische voetballer”, aldus de Engelsman bij BT Sport.

Barcelona en United maakten er een waar spektakel van in het Spotify Camp Nou. De thuisploeg kwam kort na het begin van de tweede helft op voorsprong via Marcos Alonso, maar de Engelsen stelden vrijwel meteen orde op zaken. De ploeg van Ten Hag, met Wout Weghorst en Tyrell Malacia in de basis, scoorde binnen negen minuten twee keer en leek daardoor op weg naar de overwinning in Catalonië. Een kwartier voor tijd kwam Barcelona echter langszij via Raphinha, waardoor alles nog mogelijk is in de return op Old Trafford.

Scholes, die als analist van BT Sport aanwezig was in het stadion, was lovend over het duel dat hij had gezien. “Het was echt een fantastische wedstrijd, beide elftallen gingen er vol voor. Het was eigenlijk een beetje een flashback”, doelt de oud-middenvelder op de wedstrijden tussen de twee ploegen van voorgaande jaren. “Als je ziet hoe het duel verliep en welke kansen United creëerde, dan denk ik dat ze ontzettend goed waren. Vooral in de tweede helft. Ik vind dit geen geweldig Barcelona, maar deze wedstrijd is de perfecte opmaat voor volgende week donderdag.”

“United ziet er nu uit als een echt team. Om op zo’n manier een resultaat te halen in Barcelona is erg goed, beter kan je eigenlijk niet verwachten op dit moment”, gaat Scholes verder, die bij de tegenpartij een ‘fantastische’ De Jong zag spelen. “Hij is op zijn best als nummer 6, maar hij kan ook meer naar voor spelen en vooruit dribbelen. De supporters van United zien hem graag komen, maar ik denk dat alle topclubs in Engeland hem heel graag willen hebben. Hij maakt een team zo veel beter, het is een fantastische voetballer”, aldus Scholes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utd had toch gewoon moeten winnen gisteren en De Gea had minimaal 1 doelpunt tegen moeten houden, vooral bij die kopbal zag hij er niet goed uit. Barca heeft in de competitie een paar doelpunten tegen gehad, in Europa gemiddeld 2 per wedstrijd. Wat zegt dat?

17 februari 2023 om 11:44

Dat la liga op het moment niet zo sterk is?

17 februari 2023 om 11:54

Die “op het moment” is zelfs al een aantal jaar zo.

Al vind ik het altijd moeilijk sterkte van een competitie te gaan staven aan de hand van een knock-out competitie. Dat je een sterk knock-out team bent, betekent nog niet per se dat je het goed doet in een competitie van +34 speelronden.

17 februari 2023 om 13:49

Eens.
En in dit geval kan het ook sterk te maken hebben met het feit dat het uefa is en geen cl. Denk dat beide teams daardoor toch vrijer speelden. Want of ze het toegeven of niet, dit zijn toch een soort win-win wedstrijden. Als je doorgaat is het goed voor je vertrouwen, en als je verliest heb je wat rust in je drukke schema.

17 februari 2023 om 11:48

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Mooi om te lezen Samcro, ben het helemaal met je eens. Zonder de geschorste Gavi, (hopelijk) Pedri, Dembele en Busquets schat ik de kansen ook hoger in voor United.

17 februari 2023 om 12:02

Pedri is een maand afwezig en is er volgende week sowieso niet bij. Busquets komt wel terug dit weekend

17 februari 2023 om 12:07

Dat jij het met me eens bent is zo mogelijk een groter wonder

Ik dacht sws dat Utd er met gemak overheen zou gaan thuis, nu ze die spelers missen is het alleen maar makkelijker geworden. Dit Barca is niet zo bijzonder.

17 februari 2023 om 12:21

@barca, voor ons prettig, voor jullie minder. Al scheelt het natuurlijk enorm dat Busquets er wel weer bij is. En Dembele?

17 februari 2023 om 12:22

@samcro jup, maar ik had vooraf wel voor een 2-2 getekend. Was toch wel nerveus aangezien Barcelona het in de competitie erg goed doet. Nu ben ik van mening dat we dit thuis moeten afmaken.

17 februari 2023 om 12:24

Samcro

Dit United is ook niet bijzonder.

17 februari 2023 om 12:45

Dit United is bijzonder stug en vaak vlijmscherp in de omschakeling met nog goed voetbal tussendoor ook. Nog lang niet perfect, maar er is iets aan het gebeuren daar. Het is in ieder geval weer leuker om te zien dan de afgelopen jaren.

17 februari 2023 om 13:15

Zeballos, dit Utd is bijzonder in de zin dat ze toch telkens een resultaat halen. Ik vind het spel ook niet bijster goed, maar ze zijn moeilijk te verslaan. Overigens denk ik dat het volgend seizoen een heel stuk beter zal gaan, ze zijn volop in ontwikkeling en leren het spel van Ten Hag steeds beter uit te voeren.

17 februari 2023 om 15:13

Quick maths

17 februari 2023 om 18:11

Omdat hij noot hatrick scoort als hij voor oranje speelt

Volgende week kan hij zich echt laten zien wie hij is. Gavi en Pedri die er niet bij zijn dus verwacht heel veel van frenkie. Verwacht wel niet al te veel van de uitslag volgende week denk dat United wint met 3-1, of xavi moet wel de normale verdediging opstellen dan hebben ze nog kans

17 februari 2023 om 11:44

Btje oneerlijk, want ga je dan doelpunten van hem verwachten terwijl hij gewoon voor de verdediging speelt?

17 februari 2023 om 12:00

Nou, als busquets kan spelen gaat frenkie ook voor de aanvallende middenvelder spelen. Lijkt me toch logisch. Als busquets niet kan spelen dan speelt hij gwn als 6. Dus ja verwacht heel veel van hem, verdedigend en aanvallend.

17 februari 2023 om 13:21

Dus je verwacht veel van hem op het gebied van kwaliteiten en posities waar hij zich niet comfortabel voelt? De Jong is een 6, doet het daar dit seizoen top en laat zien daar gewoon ontzettend goed en nu moet hij bij absentie van Gavi en Pedri zich bewijzen door ook goals te maken? Daar ligt zijn kwaliteit niet, dus waarom zou je hem daartoe dwingen?

17 februari 2023 om 14:14

Hij gaat minder kwaliteit om zich heen hebben, maar je verwacht meer van hem. Zowel aanvallend als verdedigend. Da's ook een mooie.

17 februari 2023 om 11:59

Grappig. Hij heeft zichzelf gisteren wederom laten zien en dat in een absoluut top affiche, maar mensen zien Frenkie op de éã©n of andere manier graag falen (wat eigenlijk nooit gebeurd) en dus moet hij zich volgende week bewijzen bij afwezigheid van mooie spelers om zich heen. Het is echt heel bijzonder. Frenkie zit eigenlijk al sinds zijn komst bij Barca bij de top 5 beste spelers, continu, maar de zwartkijkende Nederlandse "voetbalkenner" moet nog overtuigd worden. Je gaat pas zien wat Barcelona mist als Frenkie verkocht is. Dat zien we nu bijvoorbeeld ook wekelijks bij Ajax.

17 februari 2023 om 12:04

Als dit een reactie op mijn bericht was, ik bedoelde eigenlijk dat frenkie nu moet gaan switchen naar een aanvallende positie of als een 6 en dat met Kessie en waarschijnlijk Roberto of misschien busquets naast zich. Dus ja nu hoop ik echt dat hij even een wonder pot heeft, ook al speelt hij elke wedstrijd gwn goed.

17 februari 2023 om 12:04

Gisteren was nu toch geen referentiewedstrijd van Frenkie? Gewoon een goede wedstrijd gespeeld. En dat “wederom laten zien” vind ik een uitermate dubieuze uitspraak.

Iedereen met ogen in zijn hoofd ziet dat Frenkie een geweldige voetballer is, een speler die in elk team kan meedraaien. Of het echter een speler is die een team op elk niveau bij de hand kan nemen, moet hij echter nog bewijzen (al leek het daar bij Ajax en oranje even wel op).

17 februari 2023 om 12:09

myvision is er weer voor het andere uiterste
Frenkie heeft zeker wel eens gefaald, dus 'eigenlijk nooit' is er dik overheen, maar begrijpelijk als reactie omdat er ook zo vaak kritisch op Frenkie gereageerd wordt als het niet terecht is. Maar die reacties alsof je door een wesp gestoken bent elke keer zijn net zo vermoeiend wat dat betreft.

17 februari 2023 om 12:14

"Wederom laten zien". Frenkie was gisteren grote delen van de wedstrijd onzichtbaar, zoals zovaak. Speelde helemaal geen bijzondere wedstrijd.Even de statistieken erbij gezocht. Frenkie had 54 touches in 90 minuten. Dat is voor iemand op zijn positie bijna beschamend.0 keypasses, 0 interventies, 0 schoten, 0 x iemand voorbij geribbeld, 9 x balverlies. En maar liefst 2 hele tackels....nou nou wat heeft hij zich laten zien.

17 februari 2023 om 12:17

Ik heb gisteren niet kunnen kijken omdat ik mijn club een masterclass "passjes terug zonder tempo" zag geven. Maar die laatste bijzin verbaast me. Zoals zo vaak. Zoals wanneer dan? Dit seizoen speelt Frenkie toch uitstekend? Hij is een van de allerbeste spelers dit seizoen bij Barcelona en een dragende kracht. Ik vraag me dan ook af: op welke duels doel jij? Dat is een oprechte vraag. Als je vorig seizoen bedoeld begrijp ik je, toen was Frenkie grote delen van het seizoen matig.

17 februari 2023 om 13:19

Frenkie was gisteren vrij anoniem na een aardig eerste half uur. Nu was deze wedstrijd tegelijk met Ajax, dus ik ga er zomaar vanuit dat je em hebt gemist. Ik snap daarom deze lofuitingen ook niet. Onder de United fans is na gisteren het sentiment dat ze Frenkie niet per sé hoeven als dit z'n niveau is. Totaal niet mee eens zelf overigens, aangezien ik groot fan van em ben en denk dat ie perfect bij United zou passen, maar dit is geen wedstrijd om ons gelijk te halen ben ik bang.
@fr010frdam is die steekpass waarbij hij Lewandowski praktisch 1 op 1 met de keeper zet dan geen keypass? Ik snap stats niet hoor.

17 februari 2023 om 14:03

Nee blijkbaar niet. Op alle statistiekensites heeft hij 0 keypasses

17 februari 2023 om 14:09

Dan vind ik keypasses een vrij waardeloze stat. Meer key dan die pass kan je ze niet geven zonder dat het een assist is lijkt me. Geldt trouwens ook voor dribbels. Hij dribbelde gisteren een keer het hele middenveld over, maar deed dit dusdanig onverwacht dat twee tegenstanders niet bij machten zijn bij hem in de buurt te komen. Dan ben je dus niemand voorbij gedribbeld omdat ze niet op tijd bij je waarin om voorbij gedribbeld te worden.

Die statverslaving is sowieso maar een rare ontwikkeling. En dan vooral xG, alsof het afmaken van kansen is te ondervangen in kansberekening. Dat is juist een kwaliteit opzich. Maar goed, ik zal wel een boomer zijn.

17 februari 2023 om 14:31

Volgens mij definieren de meeste site iets als key pass als de ontvanger van deze pass 1) een assist geeft of 2) op doel schiet. Als je dus een steekbal geeft en iemand een op een met de keeper zet maar diegene komt net niet tot een schot dan is het geen key pass meer. Dat is een beetje het gevaar van stats inderdaad. Leuk als ondersteunde cijfers maar je kunt er zelden het hele beeld in vangen.

17 februari 2023 om 14:35

Maar de rest van de stats zeggen wel degelijk wat. 54 touches is enorm laag, 0 intercepties, slechts 2 tackles en 0x de bal wegwerken, 0 schoten, 0 assists. Dan heb je zowel aanvallend als verdedigend enorm weinig toegevoegd. Zo simpel is het

17 februari 2023 om 14:37

@araujo159 - Als je juist iets niet moet doen, is het Busquets naast hem posteren. Dan maak je het jezelf betreft twee aspecten moeilijk. Ten eerste willen beide spelers de bal voor de verdediging. Ten tweede blijft Busquets nutteloos als de tegenstander de bal heeft. Die twee kunnen alleen spelen als De Jong voor Busquets speelt (centraal op het middenveld dus). Busquets kan daar namelijk niet spelen vanwege z'n gebrekkige kwaliteiten in defensief opzicht tegenwoordig.

Echter zou ik ervoor kiezen om Busquets te banken. Barcelona heeft met Pedri en Gavi al genoeg kwaliteit aan de bal, terwijl De Jong ook zeker uitstekend is. Busquets is met z'n passing wellicht buitencategorie, maar je levert tegenwoordig te veel in in verdedigend opzicht. Bovendien vertrekt hij, waardoor je je daar beter nu alvast op kunt voorbereiden.

17 februari 2023 om 15:41

Ik heb de pot gisteren maar met een schuin oog gezien en vond Frenkie niet per se opvallend ofzo hoor, speelde gewoon een gemiddelde pot mijns inziens. Overall speelt ie dit jaar wel een heel sterk seizoen vind ik, maar dat terzijde.

Betreft die balcontacten. Aantal touches van 54 klinkt wel weinig inderdaad als je het afzet tegen het seizoensgemiddelde, maar tegelijk zie ik dat vergelijkbare spelers in deze wedstrijd tot vergelijkbare aantallen komen: Kessie (39, in 70 minuten), Fred (48), Casemiro (55). Zelfs Varane, Shaw, Alonso en Kounde komen tot niet heel veel meer touches. Heeft het spel relatief veel stilgelegen ofzo?

Frenkie zou echt zo goed passen in dit United.. eeuwig zonde. Maar ook Barça is op de weg terug, al vind ik de club toch minder mooi geworden over de jaren heen. Veel verdachte praktijken. United wint eindelijk wat terug aan imago, hopelijk geen rare fratsen meer daar in het technische deel. Frenkie daarentegen, zou wel een passende zet zijn waar je verantwoord de miljoenen aan kunt spenderen.

17 februari 2023 om 11:49

Wie weet dat zijn mening deze zomer wel verandert, al ga ik daar niet vanuit. Maar hij zou zeker nog wel welkom zijn.

17 februari 2023 om 12:04

Yup. Hij moet Barcelona kampioen maken, eventueel de EL winnen en dan lekker gaan. Hopelijk haalt United gewoon de CL, dan kan Ten Hag steeds meer richting zijn favoriete spelletje gaan met een prachtig verlengstuk in het veld met Frenkie.

17 februari 2023 om 12:24

Barcelona gaat inderdaad kampioen worden, maar ik zie ze niet de EL winnen, zeker niet na gisteravond. Het zou echt een fantastische transfer zijn als United hem deze zomer zou kunnen strikken. Frenkie, een topspits en nog wat breedte aankopen en er staat gewoon een topelftal.

17 februari 2023 om 12:32

Het gekke is dat er een hoop mensen toen riepen dat Frenkie Man Utd. niet beter zou maken. Overigens denk ik dat Man Utd. beter dat 100m uit had kunnen geven aan Frenkie inplaats van Anthony. Een middenveld met Casemrio, Frenkie en Fernandes is van wereld niveau.

Iedereen is enthousiast over frenkie in het buitenland en iedereen vind het een geweldig voetballer, behalve in Nederland is toch vreemd of mensen uit het buitenland hebben geen verstand van of hier in Nederland snappen sommige niks van

17 februari 2023 om 11:42

Dat valt mij ook op. Barcelona-fans schreeuwden moord en brand op sociale media toen Frenkie in de uitverkoop gezet werd, in lijstjes van verschillende kranten/invloed rijke sociale media-kanalen werd Frenkie geschaard bij de top-5 beste spelers van Barcelona dit seizoen en elke week weer zijn er vanuit de buitenlandse media lovende kritieken. Alleen in Nederland is Frenkie dan weer een net-niet voetballer, omdat hij niet scoort of "te vaak breed speelt". Al die mensen snappen echt niet wat voor soort speler Frenkie is en hoeveel impact hij heeft.

17 februari 2023 om 11:50

Omdat heel veel mensen in Nederland kijken naar een middenvelder die moet scoren of assist geven, maar een middenvelder als frenkie heeft andere taken, frenkie heeft dit seizoen op paar wedstrijden na geen een verkeerde bal gegeven.. en hoe hij het spel verdeelt en verlegt is echt van wereld klasse, en soms gooit hij zo’n rush klasse om te zien, en wat frenkie altijd doet is op de juiste moment die pass geven dat andere vrij komen, maar heel veel mensen zien dat niet.

17 februari 2023 om 12:05

Omdat wij er al zoveel hebben die tikkie breed als kunstje hebben. Dan wordt het een optelsom. Terwijl juist Frenkie er staat om het spel te versnellen en diep te spelen.

17 februari 2023 om 12:14

@suarez: maar dat soort kritiek komt meestal van 'scorebord voetbalfans' die alleen kijken naar aantal goals en assists.

Ze snappen verder niet dat Frenkie zorgt voor balans in het elftal. Frenkie staat er (in eerste instantie) niet om die beslissende actie / pass te maken want daarvoor heeft Barca Pedri, Gavi, Raphina, Lewa en/of Fati.

Frenkie is gewoon wereldtop, klaar.

17 februari 2023 om 12:14

Heb je toevallig Ajax-Union gekeken? Wat in dat duel opviel, is dat Ajax op het middenveld nooit de controle kon nemen, omdat spelers daar onder druk niet de bal konden vasthouden. Dan tik je alleen maar achterin rond. Dat is overigens een probleem die heel veel clubs hebben: als de tegenstander die clubs onder druk zet, dan wordt er 9/10x de lange bal gespeeld en gestreden om de tweede bal. Dat is waarom bijna alle succesploegen de afgelopen vijf jaar met veel pressie spelen Spelers als Frenkie zijn in staat om onder druk de rust te behouden. Daarmee kan je het middenveld domineren. Er zijn maar heel weinig middenvelders die daartoe op topniveau in staat zijn. Vervolgens is Frenkie ook nog in staat het spel te versnellen of met een dribbel voor een man-meer situatie te zorgen. Alleen je speelt 9/10x tegen een hechte defensie waartegen balverlies dodelijk is, dus je zal zakelijk moeten spelen.

17 februari 2023 om 12:19

@henry,Uit welke statistieken blijkt dan dat Frenkie wereldtop is en dat hij er voor de balans is.Gisteren slechts 54x de bal aangeraakt, 0 interventies, 0 x de bal weggewerkt en slechts 2 tackles in heel de wedstrijd....wel 9x balverlies in die 50x...

17 februari 2023 om 12:41

Een statistiekenwebsite (1-V-1) houdt in wat zij een 1-versus-1 index noemen de statistieken van allerlei spelers bij (passes, kwaliteit van die passes, hoeveel dreiging passes opleveren, gewonnen duels, verdedigende acties enzovoort) en meet op basis daarvan de impact die een speler heeft, rekening houdende met zijn positie. Frenkie de Jong staat dit seizoen op de 15e plaats van alle spelers ter wereld als het gaat om die impact. In de Spaanse competitie is hij zelfs koploper. In La Liga zijn er slechts twee spelers die vaker betrokken zijn in de opbouw naar een goal, vier spelers die beter kunnen passen en staat hij ook in de top-10 van beste dribbelaars. Dat zijn toch aardige statistieken? Nu zullen die deels vertekenen, want ik vind hem niet de speler met de meeste impact in La Liga, maar op basis van die statistiekenmeter is hij dat dus wel.

17 februari 2023 om 16:52

Hierboven al benoemd. Maar andere middenvelders bij zowel Barca als United hadden ongeveer hetzelfde aantal balcontacten. Dus hele tijd blind staren op statistieken zegt niet zoveel.

17 februari 2023 om 18:20

@FR10FRDAM
Misschien moet je is een keer daadwerkelijk voetbal gaan kijken. Statistieken is echt voor mensen die geen voetbal kijken maar toch een mening er over willen hebben. Wel toevallig dat je er zo kort op zit bij Frenkie. Oh hij heeft natuurlijk bij Ajax gespeeld dan moet je dat natuurlijk weer naar beneden praten.
Wat een gigantisch minderwaardigheidscomplex heb jij zeg. Ik zou toch maar eens hulp gaan zoeken.

17 februari 2023 om 11:58

Omdat er in Nederland steeds meer 'Youtube-voetballiefhebbers' zijn, en steeds minder kenners. Iedereen is fan van panna's en acties en wereldgoals, maar de simpele voetballende oplossingen komen niet in de samenvattingen. Wat Suarez ook zegt, mensen snappen vaak niet echt hoeveel impact Frenkie heeft, maar het is niet altijd goed te zien. Soms wel uiteraard, die heerlijke rushes kan ik ook van genieten, maar hij heeft daarnaast nog veel mee impact.

17 februari 2023 om 12:05

Is natuurlijk pure afgunst. Het valt me namelijk ook wel op welke clubs deze mensen supporten. Zij hadden graag zo'n begenadigd voetballer voortgebracht denk ik.

17 februari 2023 om 12:12

Niet iedereen heeft zo'n goede opleiding als Willem II natuurlijk.

17 februari 2023 om 12:34

Of jullie Ajacieden doen niks anders dan jullie (ex) spelers de hemel in te prijzen.

17 februari 2023 om 12:45

Heel eerlijk gezegd prijs ik als feyenoorder elke Nederlander die in het buitenland het goed doet de hemel in, ja ex feyenoorders nog net ff meer

17 februari 2023 om 13:18

Eens @Samcro

17 februari 2023 om 13:54

@younblood16,

Ja, alle trainers, de media etc. in het buitenland, zijn gemiddeld 20 uur per week bezig met ex Ajacieden de hemel in te prijzen.

Als iedereen zoveel lof uitspreekt over Frenkie, kan het dan niet gewoon zijn, dat jij het niet goed ziet en al die mensen die 24/7 met voetbal bezig zijn wel ?

17 februari 2023 om 12:11

Ik denk dat er meerdere verklaringen hiervoor zijn:
1. Clubvoorkeur. Niet iedereen natuurlijk, maar een hoop hebben toch een duidelijke afkeer naar Ajax en alles wat ermee te maken heeft. Als je ook kijkt naar bijv. een De Ligt, die werd helemaal verguisd hier na een paar handsballen. Je ziet dit ook terug bij een Frenkie. Zitten hier ook een paar Madrista's met een blinde vlek.
2. Nederlandse voetbalkenner in het algemeen. Denk dat er nergens ter wereld een land zo negatief kan zijn op hun eigen voetballers. Of je nou Memphis, Virgil, Frenkie of Denzel heet, er zijn nog steeds genoeg mensen die je graag zien falen.
3. Frenkie speelt op een positie die voor velen te moeilijk is om te begrijpen wat hij eigenlijk allemaal doet en bijdraagt aan het team. Iedereen kijkt naar doelpunten, assists, dribbels etc, maar Frenkie moet het juist hebben van slim positie kiezen, tegenstanders naar zich toe trekken, ruimte creeeren voor anderen etc. Als je dat niet snapt, dan oogt hij niet als een spectaculaire voetballer.

17 februari 2023 om 12:26

@oortap, zie de statistieken die ik heb neergezet hierboven. Dan ga je toch niet doen alsof hij een geweldige wedstrijd speelde.

17 februari 2023 om 18:28

@FR10FRDAM
Als jij dan ook niet doet alsof je ook maar enigszins objectief ben. Leg mij eens uit. Wat voor voldoening haal je uit de hele dag negatieve berichten te posten over alles wat met Ajax te maken heeft. Geeft je dat een goed gevoel? Het is toch wel diep triest eigenlijk als je even goed in de spiegel kijk?

18 februari 2023 om 12:02



Jij bent het schoolvoorbeeld van punt 1 die ik hierboven aanhaal. Negen reacties met wanhopige pogingen om jouw punt duidelijk te maken in een topic dat niks met jouw club te maken heeft. Dat je zelfs (nietszeggende) statistieken hebt opgezocht daarvoor voor maar welgeteld éã©n wedstrijd (dat is blijkbaar het criterium om een speler te beoordelen als voetballer in het algemeen), geeft gewoon aan dat bij sommigen de afkeer prominenter in hun hoofd aanwezig is dan hun eigen clubvoorkeur. Laat dat even tot je doordringen. Frenkie huurt ergens rentevrij een appartement in je bovenkamer.

18 februari 2023 om 08:37

Dat is al jaren zo, zelfde met een Depay en Luuk De Jong, die worden geprezen in Nederland, constant opgeroepen maar de prestaties blijven achterwege.
In het verleden zag je dat ook bij een Huntelaar, geweldige spits, lopende band scorende, rendement gezien de beste spits die we konden gebruiken. Kiest men voor andere posities en zetten ze een aanvaller als spits(van Persie) wat in mijn ogen het wk2010 gekost heeft.

Iedereen hier zeggen dat hij onzichtbaar was. Altijd aanspeelbaar, verdedigend heel belangrijk. Creeerde grote kans lewandowski. Amper balverlies en lokte veel overtredingen uit.

17 februari 2023 om 12:27

Check sofascore voor de statistieken. Voor een middenvelder is dat onzichtbaar ja. Hij heeft letterlijk niks toegevoegd

17 februari 2023 om 18:38

Haha jij heb de hele wedstrijd niet eens gezien joh. Voetbal draait niet om statistieken. Misschien is een keer letterlijk de wedstrijd kijken ipv je mening te geven op basis van statistieken sites. Je statistieken geven aan dat hij niemand voorbij is gedribbeld. ALs je de wedstrijd had gekeken wist je dat hij vanaf z'n eigen 16 tot aan de 16 van United is gedribbeld en daardoor een grote kans creëerde. Dus nogmaals, voetbal draait niet om statistieken.

Die Scholes snapt er natuurlijk helemaal niks van heh, gelukkig lopen er hier op VZ nog echte kenners rond die wel goed zien dat Frenkie weinig toevoegt..

17 februari 2023 om 12:32

Haha kenners? Wat een giller.

17 februari 2023 om 12:32

Je doelt oa op Japie? Die schittert weer door afwezigheid.

17 februari 2023 om 12:36

Japie heeft gewoon gelijk. Frenkie voegde gisteren niks toe. Ik denk dat je van de hele Europese ronde goed moet zoeken naar een middenvelder die de bal minder heeft beroerd in 90 minuten dan Frenkie...en er dan ook nog helemaal niks mee heeft gedaan

17 februari 2023 om 13:12

Ik vond Frenkie gisteren niet bijzonder, maar ik zal wel weer niet goed hebben gelet op wat voor uitzonderlijke dingen hij deed zonder bal waarschijnlijk

17 februari 2023 om 14:52

Jullie hebben er inderdaad veel meer kijk op dan al die mensen die al jaren in de top van het voetbal rond lopen. Wat dat betreft zijn jullie net als Raymond Verheijen. Iedereen doet of hij er verstand van heeft, maar jullie hebben pas echt de wijsheid in pacht.

17 februari 2023 om 16:25

Wat is dat nou weer voor onzin? Echt niemand hoefde mij te vertellen waarom een Edgar Davis, Patrick Vieira of Redondo goed speelde in een wedstrijd. Dat zag een leek al meteen. Een goede voetballer heeft geen ondebouwing van mensen uit de voetballerij nodig waarom hij goed was. Die goede wedstrijd die hij speelt wordt meteen al duidelijk, omdat hij er bovenuit steekt ion zo een match en dat hoeft niemand je dan te vertellen. Dat zie je als kijker al meteen met je eigen ogen, want zo iemand valt op in het veld

17 februari 2023 om 16:54

Je hoeft niet altijd op te vallen om een goeie wedstrijd te spelen.

17 februari 2023 om 17:17

Een nuttige tramkracht hoeft niet op te vallen inderdaad, maar van een uitzonderlijke voetballer mag je verwachten dat hij opvalt en Frenkie wordt door zijn fans op dit forum vaak bestempeld als uitzonderlijk en een top 5 middenvelder

17 februari 2023 om 19:25

Japie, alles wat je zegt klopt, maar daarmee toon je gelijk aan dat jij er dus niet zoveel kijk op hebt. Of kun je je Feyenoord-voorkeur niet opzij zetten en zie je daarom alles met een gekleurd brilletje?

En om even om op je laatste berichtje terug te komen. Je zegt zelf dat de fans hem top 5 vinden. Vele trainers, spelers en analisten vinden hem ook top. Maar dat is ie dus niet, en dat zie jij dan weer?

Vind je het zelf een heel geloofwaardig verhaal Japie?

17 februari 2023 om 19:59

Ik vind mezelf zeker geloofwaardig. Geen enkele analist hoeft mij te vertellen wanneer een Messi of Modric een goede match hebben gespeeld. Je hoeft niet in Zeist te hebben gestudeerd of bij United te hebben gevoetbald om dat waar te kunnen nemen. Bij Frenkie wordt er altijd de mening van analisten bij gehaald na een wedstrijd

17 februari 2023 om 20:15

Ik schat de mening van iemand die bij United heeft gespeeld of trainers in het topvoetbal of Griezman toch net iets hoger in dan jou Japie, niet veel hoger, maar net ietsiepietsie hoger. Dus als de gehele voetbalwereld zegt dat De Jong een geweldige voetballer is, iets dat ik zelf ook meen te zien, dan ben ik geneigd hun te geloven en niet jij met je eeuwige negativiteit over bepaalde spelers.

17 februari 2023 om 20:51

Dat mag. Jij mag hem een geweldige speler vinden en ik mag hem een degelijke speler vinden. Ieder zijn mening toch?

17 februari 2023 om 21:08

Helemaal prima, alleen doe jij hier redelijk vaak alsof je het beter weet dan vele die in het topvoetbal rond lopen. Ik verbaas me zeer vaak om je mening en soms maak ik me ook een beetje zorgen om je.

17 februari 2023 om 23:17

Tja, als we zo gaan redeneren moet ik Maguire ook een geweldige verdediger vinden en die 85 miljoen waard vinden, want de scouts van United en de bondscoach van Engeland die zullen het wel beter weten dan ons

17 februari 2023 om 23:25

Dit is weer onzin en dat weet jezelf ook. Omdat er heel veel mensen (met verstand van voetbal) ook een heel andere mening over Maguire laten horen. Ik zal het je niet te moeilijk maken, maar noem eens 3 voetballers, trainers of analisten die Frenkie de Jong net zo'n waardeloze voetballer vinden als dat jij dat vind.

Ik ben heel erg benieuwd nu.

18 februari 2023 om 02:59

Dat is geen onzin, dat is je eigen argument. Mensen die actief zijn in de voetballerij hebben er meer verstand van dan ons, dus Maguire wordt dan ook underrated als mensen uit de voetballerij hem goed vinden. Jij komt ook opeens weer aanzetten met de term waardeloos. Ik vind Frenkie niet waardeloos, net zoals ik hem niet geweldig vind. Ik vind het gewoon een degelijke, nuttige speler

18 februari 2023 om 10:52

Het gaat er om, dat ik niemand uit de voetballerij ken die Frenkie maar een nuttige voetballer vind. En over Maguire zijn de meningen zeer ruim verdeeld. Dus jij wilt een vergelijk maken terwijl er geen verschil is.

En ik heb je eerder horen zeggen dat Frenkie alleen breed of terug speelt en niets toevoegd, nu is het al een nuttige speler. Je mening draait gelukkig de positieve kant op.

Maar ik stelde je een vraag, volgens mij niet zo'n lastige. Ik zal hem nog makkelijker maken. Noem 1 iemand uit het profvoetbal die Frenkie, net als jou alleen maar een nuttige speler vind. Eentje maar.

18 februari 2023 om 10:57

Over Frenkie zijn de meningen ook verdeeld. Gullit heeft jarenlang op Europees topniveau gespeeld en hij vind Frenkie vooralsnog ook niet vaak uitzonderlijk presteren en teveel verzanden in tikkies breed en terug. Dat is geen aanval naar Frenkie, maar een dieptepass geven om een keer een aanval te versnellen is geen schande en dat kan hij zeker. Alleen hij doet het zo weinig. Ook op het EK en WK heb ik Frenkie amper gezien, waar ik bv een Modric bij Kroatie wel gewoon weer zag uitblinken

18 februari 2023 om 11:15

Nou, chapeau, je hebt er eentje gevonden hoor. Echt knap. Maar je gaat nu zeggen dat Frenkie minder is dan een van de beste middenvelders ter wereld. Japie, zal ik je eens wat zeggen? 99% van de middenvelders is slechter dan Modric. Dus dat is niet echt een schande voor Frenkie hoor. Maar dat maakt Frenkie nog steeds niet een slechte/nuttige speler.

Jij bent altijd zo vol over Depay he, ik niet. Maar heb ik ooit het argument gebruikt dat Depay slechter is dan CR of Messi? Nee, omdat het een onzin argument is. Of vind jij spelers alleen maar fantastisch als ze de beste van de wereld zijn?

18 februari 2023 om 13:53

Hoe kom je erbij dat ik vol ben over Memphis? Ik vind Memphis de beste spits van Oranje, maar voor internationale maatstaven ook gewoon een matige spits. Ik haal hem er vaak bij om dat hij wordt afgerekend op een matig EK en WK en dat Frenkie die dan net zo weinig laat zien buiten schot blijft. Ik gebruik Memphis dus vaak als voorbeeld om mensen te wijzen op het meten met twee maten wat ze dan soms doen

17 februari 2023 om 12:34

Jij vond hem gisteren veel toevoegen? Wat dan precies, kenner?

17 februari 2023 om 13:31

Weet niet waar jij leest dat ik de kenner zou zijn. Begrijpend lezen is ook een vak. Maar Scholes kon een aardig balletje trappen en had ook wel een beetje inzicht, dus misschien is zijn mening iets meer waard dan die van de azijnzeikers hier.

Mooie woorden voor Frenkie maar ook voor 10hag. Die Utd iconen zijn vaak niet zo scheutig met complimentjes. 10hag is echt goed bezig, ik hoop dat ze nog stuk of 3 klasse spelers kunnen toevoegen (spits/10/rechtsback), dan kunnen ze volgend seizoen zeker meedoen om de titel!

17 februari 2023 om 13:54

Spits zou fijn zijn, maar vind lb belangrijker dan rb. Ik vind malacia het goed doen, maar liever niet voor langere tijd in een 4mans verdediging. Een blessure voor shaw zou heel pijnlijk zijn op het moment.
En liever nog een cvm ipv een 10. Op 10 kunnen bruno en eriksen, en waarschijnlijk kan sancho het ook nog wel even invullen in nood. Op de cvm is er niemand achter casemiro.

Denk dat Scholes dit zegt om hem te verleiden naar United te gaan? Ik vond Frenkie gisteren, behoudens de eerste 20-25 minuten nogal tegenvallen. Vrij veel balverlies en los van 1 fantastische dribbel en 1 splijtende pass waar Lewandowski veel te weinig mee doet vond ik hem weinig invloed hebben op het spel. Het middenveld werd sowieso vrijwel de hele wedstrijd gedomineerd door United met een zeer goede Fred en zeer irritant aanwezig Weghorst die alles steeds omver beukt. Ik blijf erbij dat Frenkie echt de missing link is op het United middenveld, maar gisteren vond ik niet zo'n reclame voor em.

Wat heeft die Ten Hag het ongekend goed op de rit zeg daar. Echt heel knap en zou het hem prima gunnen om door te gaan. Kan Barcelona zich lekker op de titel en de copa focussen wat nog best wel eens lastig kan gaan worden met al die afwezigen

Frenkie was gister niet zo bijzonder maar Ten Hag was lovend over hem? Vreemd… Weghorst voerde een goede rol uit? Schei toch uit beide onzichtbaar en voegde niks toe aan beide kanten. Dit soort spelers worden zo enorm opgehyped. Maar “ze voeren wel hun taak uit” bedoelen ze onzichtbaar zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren