Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tandem Eriksen-Alli maakt eind aan recordjacht Chelsea

Laatste update:

De zegereeks van Chelsea is ten einde gekomen. De koploper van de Premier League kon woensdagavond de eerste ploeg worden die veertien opeenvolgende wedstrijden binnen één seizoen won, maar ging met 2-0 onderuit bij Tottenham Hotspur. Beide doelpunten kwamen op naam van Dele Alli, na voorbereidend werk van Christian Eriksen. Na de gewonnen stadsderby legt de ploeg van Mauricio Pochettino beslag op de derde plek.

/

Zodoende gaan het huidige Chelsea en het Arsenal van 2001/02 voortaan als gedeeld recordhouders door het leven. The Gunners worden op de ranglijst gepasseerd door aartsrivaal Tottenham, maar zijn vermoedelijk niet ontevreden over het resultaat. Het gat met koploper Chelsea blijft immers beperkt tot acht punten, waardoor de landstitel nog niet volledig uit zicht is voor de ploeg van Arsène Wenger. Het verschil werd vlak voor rust en kort na de onderbreking gemaakt op White Hart Lane. De treffers van Tottenham vertoonden veel gelijkenissen. Eriksen zette tweemaal voor op Alli, die beide keren mocht binnenknikken. Het waren de eerste kopdoelpunten die Chelsea dit seizoen incasseerde.

Op slag van rust ging het voor het eerst fout. Vanuit stand plaatste Eriksen het leer op het hoofd van zijn ploeggenoot, die opvallend vrij stond in het zestienmetergebied. Alli kopte fraai raak: zijn diagonale inzet was Thibaut Courtois te machtig. Het doelpunt hing niet nadrukkelijk in de lucht. Het spel speelde zich weliswaar voornamelijk af op de helft van Chelsea, maar veel kansen wisten beide ploegen niet te creëren. Een van de grootste was halverwege de eerste helft voor Eriksen, die van afstand rakelings naast schoot. Aan de overzijde schoot Diego Costa wild over vanuit een goede positie.

/

Na rust voerde Chelsea de druk op. Costa dwong Hugo Lloris al gauw tot zijn eerste redding en Eden Hazard miste het doel met een kopbal. Het was echter Tottenham dat tegen de verhoudingen in toesloeg. Vanaf de rand van het zestienmetergebied gooide Eriksen de bal voor en opnieuw werd Alli nauwelijks lastiggevallen door de verdediging van Chelsea. Van dichtbij maakte de jongeling zijn tweede doelpunt van de avond en zijn tiende van het seizoen. Zodoende heeft Alli halverwege de competitie, na negentien wedstrijden al evenveel doelpunten gemaakt als in de volledige vorige jaargang. Toen had hij daar 33 optredens voor nodig.

Alli schreef ook een andere fraaie prestatie op zijn naam: hij werd na Teddy Sheringham in 1995 de tweede speler die in drie opeenvolgende competitiewedstrijden een dubbelslag maakte. Antonio Conte bracht Willian, Cesc Fàbregas en Michy Batshuayi binnen de lijnen, maar de wissels sorteerden niet het gewenste effect. Chelsea was onmachtig in aanvallend opzicht en Tottenham leek geenszins nerveus of onder de indruk van de stadsgenoot. De enige goede mogelijkheid kwam op naam van de thuisclub, toen Eriksen mocht aanleggen voor een vrije trap van grote afstand. Hij vuurde maar net naast het doel van Courtois. Het thuispubliek vermaakte zich opperbest en zag dat de drie punten nooit meer in gevaar kwamen.

Weer Dele Alli! En weer Christian Eriksen! ????

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 4 januari 2017

Wordt Chelsea kampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker! Goed voor de competitie

Terechte overwinning van de spurs, gefeliciteerd! Bij Chelsea haalde niemand het top niveau. Chelsea kan het hebben, 5punten nog voor nu is het zaak om te herpakken.

4 januari 2017 om 22:57

Zeker een terechte overwinning van The Spurs. Ik zei het al vooraf, Als er 1 team is die van dit Chelsea kan winnen is is het Tottenham op WHL. Kop omhoog en op naar de volgende speelronde! KTBFFH!

4 januari 2017 om 22:58

Ik heb kante nog nooit zo slecht gezien in zijn pasing, pedro en hazard ook qua niveau volledig door de ondergrens gezakt en dan kom je veels tekort.

4 januari 2017 om 23:01

Costa was ook enorm slordig met de passing. Wat ik niet snap is dat Dele Alli, één van de langste spelers van Spurs, gedekt wordt in luchtduellen door Azpilicueta. Waarom staat Cahill, Luiz of zelfs Matic niet Alli te dekken

4 januari 2017 om 23:21

Ik was enorm teleurgesteld in die tweede goal.. Dat Eriksen die bal daar (weer) voor mag geven, dat Alli weer slap gedekt wordt en door de (in mijn ogen) verkeerde speler gedekt wordt en de manier waarop Courtois uitkwam.. Daarna was het eigenlijk wel een beetje over.

4 januari 2017 om 23:21

Kom maar op anfield en je piept wel anders

4 januari 2017 om 23:21

Klopt, alleen ik denk dat Alli slim bij azpi de hoge ballen wil hebben.

4 januari 2017 om 23:24

@Schpp1989,

Jullie zullen ongetwijfeld ook nog wat moeilijke of juist minder moeilijke potjes moeten spelen.

4 januari 2017 om 23:49

Dan nog is Spurs niet het enige team dat kan winnen van Chelsea nota bene op stamford bridge ook nog haha, maar goed, zeer fijn voor de competitie deze nederlaag van chelsea. anders was het zo goed als gespeeld geweest, al verwacht ik nog steeds dat jullie kampioen zullen worden

5 januari 2017 om 07:28

@oxxis Tottenham speelde thuis, op White Hart Lane.

4 januari 2017 om 23:00

Ik zie ons niet verliezen van Arsenal, maar Chelsea moet opletten en dat begint al tegen Liverpool over enkele weken. Conte is tactisch sterk maar er zijn altijd Juve supporters geweest die hem in topwedstrijden en Europees niet van het hoogste niveau vonden. Daar zal hij zich nu moeten bewijzen! Ik ben benieuwd wie we deze transferperiode erbij gaan halen want er is op de vleugels en op bepaalde posities in het
midden nog een hoop winst te boeken!

4 januari 2017 om 23:01

Dit kunnen we conte niet aanrekenen, alleen dat ie best laat wisselde. Dit is een verschrikkelijke offday van teveel jongens.

4 januari 2017 om 23:01

Las dat Veratti misschien beschikbaar was? Zou heel mooi zijn. Van Arsenal verliest Chelsea thuis sowieso niet. Dat zijn gewoon 3 punten.

4 januari 2017 om 23:06

@SjoerdCFC
Nee ik reken het hem ook niet aan hoor, begrijp me niet verkeerd! Maar het speelt toch in je achterhoofd. Onder Mourinho waren de toppers no brainers. Die wonnen we. Dat is dan weer even wennen aan een verliespartij hier of daar haha!

4 januari 2017 om 23:08

Veratti - kante zou mooi zijn maar zie hem niet komen tenminste niet in de winter. Concurrenten voor alonso en moses zou ik wel willen zien anders blijven ze niet scherp. of kenedy zou je ook kunnen proberen op de plek van alonso.

4 januari 2017 om 23:09

@Londonfootball
Veratti komt inderdaad vrij, want hij wil vertrekken bij PSG. Conte wilde hem van de zomer al kopen maar toen was een vertrek nog niet aan de orde. Ik hoop op Veratti en op een goede vleugelverdediger voor op rechts. Moses is prima, maar valt toch net iets te vaak door de mand. Alonso ook wat dat betreft, maar ik heb de hoop dat Ake daar volgend jaar kan spelen

5 januari 2017 om 13:22

Verratti vertrekt eerder naar Italia als hij vertrekt. Gok op Inter of Juventus, maar Engeland en Spanje zou ik zeker ook niet uitsluiten.

Nu loopt het een keer wat minder en verlies je, kan gebeuren. Op bezoek bij Spurs is dit ook totaal geen schande. Volgende pot zullen ze dit moeten omdraaien, maar ik ga er vanuit dat Chelsea 'gewoon' weer een goed resultaat gaat neerzetten.

Spurs stond goed en ging er hard in, iets wat hun natuurlijk wel ligt. Chelsea had hier moeite mee en met name Moses, Alonso en Pedro waren ondermaats.
Het knapste van vandaag vind ik dat Spurs Chelsea eigenlijk een beetje verslaat in hun eigen formatie en spelletje. Dit toont toch de kracht en variatie van deze ploeg aan en natuurlijk ook van Pochettino.

Een goede uitslag voor de gehele Pl. Alles staat weer wat dichter bij elkaar. Erg leuke top 6!

4 januari 2017 om 22:59

Het zal er wel inhakken hoor zo een verlies, vooral in een derby als deze. Teams waarvan de flow zo abrupt wordt verbroken, zoals het Real Madrid van 2015 (22 overwinningen op rij oid) of Barcelona het jaar daarna, hebben altijd moeite om die flow weer op te pakken, en met het zeer moeilijke schema van Chelsea dat deze maand tegen Arsenal speelt en nog naar Anfield moet, is de titelstrijd nu echt losgebarsten.

4 januari 2017 om 23:02

Mwah Arsenal en Liverpool hebben niet heel erg geprofiteerd van de misstap van Chelsea. Chelsea had vandaag een slechte dag, dat overkomt iedereen wel eens. Verliezen van Tottenham uit is geen schande.

4 januari 2017 om 23:07

Dat klopt, maar Conte lijkt me wel iemand die z'n ploeg goed op de rails kan krijgen. Daarnaast krijgen wij een pak slaag op de Bridge, aangezien Wenger tactisch helemaal wordt afgedroogd daar. Pff, weet nu al hoe dit zal gaan.

Op Anfield wordt het leuker.

4 januari 2017 om 23:08

Niks om je voor te schamen inderdaad. Als ik het goed heb is Tottenham op WHL dit seizoen zelfs ongeslagen, terwijl ze clubs als Liverpool en City op bezoek hebben gekregen.

Edit: Op White Heart Lane

4 januari 2017 om 23:12

Ongeslagen op WHL bedoel je denk ik Klopp.

4 januari 2017 om 23:14

Tottenham is een hele stugge ploeg. Zo wordt de strijd om het kampioenschap wel spannender. Ik verheug me nu al op Arsenal op the Bridge en de trip naar Anfield.

4 januari 2017 om 23:02

Inderdaad. Niets op aan te dingen. Spurs waren gewoon veel beter. We hebben nog steeds een redelijke voorsprong.

Volgende keer beter. Conte doet het goed. De 2 kleine dingen die me irriteren zijn het feit dat hij neit zo snel wisselt als het slecht gaat en de wijze waarop hij met Batshuayi omgaat. Die jongen mag nu 6 minuten invallen in een wedstrijd die compleet verloren is.

Proficiat aan Tottenham. Dembã©lã© en Wanyama is echt ijzersterk en met Alderweireld die terug is staat het verdedigend ook als een huis. Maar Kane was echt slecht vandaag.

4 januari 2017 om 23:08

Batshuayi is idd erg jammer voor die jongen.. Zou mooi zijn als hij meer tijd krijgt.

Ochja, als iemand anders scoort mag Kane slecht spelen haha. Heb hem echt totaal niet gezien.

4 januari 2017 om 23:27

Eigenlijk zijn er de hele wedstrijd weinig kansen gecreerd, ik vond kane niet onzichtbaar, hij was wederom sterk en aanspeelbaar. Ook goed in de combinatie hij heeft wel wat weg van Costa. Maar als deze jongens de aanvoer niet krijgen dan word het heel lastig. Als kane die ballen van Eriksen gescoord had dan had hij ze ook geprikt.

Mooi dat Tottenham Hotspur nu gewonnen heeft! Nu is de spanning terug in de Premier League! Uiteindelijk hoop ik dat: Liverpool kampioen wordt, Man City in top 3 eindigt, Chelsea en Spurs op de overige plekken in top 4 en dat Arsenal en Manchester United buiten top 4 gaan vallen. Man United kan via Europa League winst de CL halen, en daar hoop ik ook erg op, omdat we dan 5 engelse (top) teams in CL hebben volgend seizoen! Arsenal heeft dan helaas geen CL, maar zij hebben ook vaak genoeg CL gespeeld vind ik.

4 januari 2017 om 22:56

Ik wordt een beetje moe van deze "ik hoop dat Liverpool kampioen wordt."

Onderbouw dat eens? Waarom moeten zij zo nodig kampioen worden? Moeten ze eerst kappen met verliezen van partijen tegen Burnley, Bournemouth of het vergooien tegen Sunderland.

4 januari 2017 om 22:58

Liverpool omdat het een hele mooie club is en al 26 jaar geen kampioen zijn geworden en ook omdat Klopp daar trainer is. En omdat ze dan in pot 1 komen tijdens CL loting volgend seizoen.

4 januari 2017 om 23:00

Omdat Liverpool in tegenstelling tot bijvoorbeeld Chelsea publiekelijk gezien vaak de gunfactor heeft. Net zoals Feyenoord het steeds meer wordt gegund om weer eens een landstitel te winnen. Het zal ongetwijfeld ook te maken hebben met dat ze beiden al tientallen jaren de landstitel niet hebben gewonnen, terwijl ze allebei gewoon tot de 2 grootste clubs van hun land behoren.

Het zijn volksclubs, dus is het zo moeilijk om te beredeneren dat zij meer sympathie opwekken dan de gemiddelde club, of ligt dat nu aan mij?

4 januari 2017 om 23:58

Ach Klopp, had je wat anders verwacht dan van een Manc? Andersom zouden wij die gunfactor toch ook niet hebben mocht United in onze situatie zitten lijkt me.

4 januari 2017 om 23:13

De vraag is vooral hoe serieus ze het gaan nemen als ze ver raken en tegelijk nog strijden om de top 4.

Totale off-day voor Chelsea en de realiteit dat er toch versterking moet komen. Vooral bij de wingbacks.

Maar Dele Alli...man man man wat een speler is dat zeg. Als hij dit nou ook eens voor het Engelse nationale elftal kan betekenen. Wat een speler. Zelfde geldt voor Dembele.

Terechte overwinning voor Poch en de Spurs.

4 januari 2017 om 23:18

Wat is het nou? Off day of versterkingen?

Nu om versterkingen roepen, terwijl spelers die normaal gesproken beter zijn vandaag slecht waren is a la The Sun. Die logica klopt gewoon niet.

4 januari 2017 om 23:27

Nee niet echt hoor, iedere Chelseafan heeft gezien dat Alonso niet of te weinig aansluit bij het niveau wat we na willen streven. Dat was ook al tijdens de 13 wedstrijden die we wonnen. Dat is niet iets wat zomaar uit de lucht komt vallen.

4 januari 2017 om 23:29

Off-day maar Marcos Alonso valt naar mijn mening iets te vaak door de mand.

5 januari 2017 om 12:45

idd , alonso heeft te weinig in huis om in de toppers mee te spelen

Mooi voor de competitie dit! The big 6 hebben we nu voor de titel

4 januari 2017 om 23:16

Ja behalve Spurs en Arsenal en ook United zie ik het enorme gat niet meer dichten. Kom op, het is een mooi sprookje voor in de media maar de titel gaat heus niet tussen 6 clubs, net zoals Leipzig in Duitsland ook tekort zal komen.

4 januari 2017 om 23:55

Voorlopig zitten ze elkaar op de hielen. Beter dan lonely Bayern, Juve en PSG (normaal dan).

5 januari 2017 om 00:00

Je kunt je vrouw en kinderen erop zetten dat Arsenal en United geen kampioen worden.

Pff zo jammer dit, achja zolang Conte de PL maar wint, ben ik tevreden.

4 januari 2017 om 22:57

Vermoed ik wel, denk dat Chelsea het meest stabiel is.

Jezus mina wat een drama vandaag. We misten Fabregas duidelijk!

Mooi om te zien dat Eriksen zo belangrijk is in 1 van de zwaarste leagues. Wordt nog spannend voor het kampioenschap!

Verdiende overwinning van Tottenham op een dramatisch Chelsea. Geweldig resultaat natuurlijk voor de top 6 aangezien de situatie hopeloos leek te worden, en nu de flow van Chelsea gestopt is zie ik de rest alleen maar meer aanhaken.

Motm was voor mij zowieso Wanyama, wat een geweldige partij legde hij op de mat vandaag.. Hij domineerde zowat het hele middenveld.

4 januari 2017 om 23:02

Als die jongen zo speelt komt er ook amper iets langs.. Fysiek win je het nooit en zelfs voetballend is hij echt verre van zwak. Zet daar een Dembele naast die fysiek ook bijna niet te kloppen is en je hebt echt een ijzersterk duo.

4 januari 2017 om 23:16

Ik vind Tottenham zowieso een enorm sterk team hebben dit jaar. 2 geweldige backs en Een middenveld met Wanyama, Dier, Dembele, Alli en Eriksen met in de spits Kane is zeker niet verkeerd. Als ik ook hoor dat het grootste deel van deze spelers recent tot 2021/2022 is vastgelegd, belooft de toekomst veel moois voor Tottenham iig.

4 januari 2017 om 23:27

En dan heb je lloris en alderweireld ook nog!

4 januari 2017 om 23:30

Klopt idd. Die Bale miljoenen hebben ze toen teleurstellend besteed, maar daarna hebben ze enorm goede aankopen gehad. Een erg jong team, dat eigenlijk over alles beschikt om elke tactiek te spelen. Goede toekomst idd.

4 januari 2017 om 23:05

Meer aanhaken??? Arsenal vergooit punten tegen Bournemouth en Liverpool tegen nota bene Sunderland! Nu hadden ze de kans om juist aan te haken maar nee.

4 januari 2017 om 23:13

Nouja, als je punten inloopt haak je aan, en vooral een verschil van 6 naar 5 is enorm omdat Liverpool nog thuis tegen Chelsea speelt. Als Liverpool nu wint is een gelijkspel van Chelsea in de overige 18 wedstrijden al genoeg om de 1e plek te verliezen.

Ik ga er hier vanuit dat het onderling resultaat geldt? Maar ik weet dat niet zeker. Op doelsaldo staat Chelsea 2 doelpunten voor

4 januari 2017 om 23:30

Liverpool heeft mij tot zover nog geen een keer kunnen laten aantonen dat ze Chelsea met gemak kunnen inhalen want iedere keer als ze die kans krijgen vergooien ze punten zoals, jawel, laatst weer tegen Sunderland.

5 januari 2017 om 10:36

We hebben ook slechts 1 kans gehad in de afgelopen 14 speelrondes, en de rondes daarvoor stond Liverpool boven Chelsea.

Hoog tempo de eerste helft, voor de rest vrij saai voor de neutrale kijker. De spanning is er meer omdat mensen niet willen dat Chelsea verder uitloopt. Alli 45 minuten onzichtbaar, maar kopt heel mooi binnen. Foutje van Luiz, geeft op het moment dat Eriksen de bal heeft zijn man door aan Azpi. Terwijl hij al Alli in zn rug had.

Tweede helft was een stuk aantrekkelijker. Je zou denken dat een ezel zich niet twee keer stoot aan dezelfde steen. Maar de tweede goal was identiek aan de eerste. Chelsea had zoveel moeite met Walker en Rose die steeds heel hoog stonden en dat blok met Dembele en Wanyama. Slechte organisatie van achteruit bij Chelsea.

Verdiende overwinning voor Tottenham.

Het was niet best vandaag. Vandaag hadden we een gat kunnen slaan. Nu blijft de spanning er in. Na 13 overwinningen mag je ook wel een keer verliezen. Moses is voetballend niet goed genoeg en achterin was het niet stabiel vandaag. Naja gefeliciteerd Spurs fans een terechte overwinning.

Leuk voor de competitie dit! Verder 2 heerlijke assists van Eriksen, verdediging van Tottenham stond goed en Alli met weer 2 goals in 1 wedstrijd. Harry Kane was nergens te bekennen trouwens, slechste man bij Tottenham vandaag.

Erg jammer voor de recordjacht maar laten we eerlijk zijn: het zat er vandaag niet in.. Pedro, Alonso en Matic vond ik erg matig. Costa was druk maar ook ongelukkig, ja dan kan dit gebeuren. Chelsea staat nog steeds 5 punten voor op Liverpool en daarom maak ik me ook absoluut nog geen zorgen, maar het is wel duidelijk dat we niet op onze sloffen en met twee vingers in de neus even de Premier League kunnen winnen! Spurs waren gewoon beter vandaag, erg jammer..

4 januari 2017 om 23:09

Özil is dan ook nooit de man van de goals geweest.

4 januari 2017 om 23:11

Alli speelde vandaag niet geweldig. Hij maakte alleen die 2 goals. Daarbij is Ozil nooit de man van de goals geweest. 10 goals is al heel wat voor hem.

5 januari 2017 om 00:35

Nee klopt maar wat ze bij Tottenham doen als iemand z'n dag niet heeft is keihard werken voor elkaar of scherp zijn en je kansen pakken en hij deed beiden.

Tsja, wat moet hierover zeggen.. een totale off-day voor the Blues, met in de hoofdrol Moses, Pedro en Alonso.

Spurs speelde agressief en eigenlijk ook het spelletje wat wij graag spelen. In de eerste helft zorgt Rose er in zijn eentje voor dat de hele defensie komt bloot te liggen, na dit moment had ik er zelf al voor gekozen om Pedro te vervangen voor Willian, ook omdat hij al met geel op zak liep.

Verder verbaast het me dat Cesc zo laat werd gebracht en dat Eriksen en Alli eigenlijk zo "vrij' gelaten worden. Vooral Azpiliqueta vond ik er slecht uitzien bij die tweede kopgoal.

Maar, geen man overboord. Na zoveel winstpartijen (sommige onverdiend zoals Man City) komt er uiteindelijk een keer een verliespartij, helaas bij de Spurs. Zij waren vandaag wat klinischer en agressiever, volgende wedstrijd gewoon weer 3 punten Antonio.

Ik heb het dit seizoen nog niet gezien, maar het middenveld van Chelsea werd vanavond zonder meer overpowered. Dembele en Wanyama deden alles juist en waren altijd een stap voor op het duo van Chelsea. Daar moet je sterk voor zijn. Mijn motm zonder meer Wanyama! Hopelijk herpakt Chelsea zich volgende wedstrijd al en maken we ons klaar voor een nieuwe reeks!

Ik wist dat ze het konden en het is gebeurd: beter spelen, de nul houden, en winnen. Echt gestreden en goed druk gezet.

Wel raar hoe Moses geen 2e gele kaart kreeg na al die schwalbes en overtredingen van hem.

5 januari 2017 om 00:33

Heb altijd het gevoel dat we kunnen winnen tegen Chelsea trouwens, wij liggen hun gewoon niet

5 januari 2017 om 00:51

Chelsea had van de 19 wedstrijden die gespeeld zijn in de noord Londen er 10 gewonnen en 4 verloren, Chelsea wint noujuist het vaakst van spurs.. dus waar jij dat gevoel vandaan hebt is mij een raadsel verder had ik deze wedstrijd oook wel het vertrouwen in spurs, vond ze op Stamford bridge ook al sterk, en het team zit ook gewoon goed in elkaar, wel te weinig voor een kampioenschap verwacht ik

5 januari 2017 om 01:48

De laatste tijd wel, eerder dit seizoen hadden we moeten winnen en bijna precies een jaar geleden was die geweldige 5-3

En morgen lezen we dat Chelsea versterkingen nodig heeft en Moses en Alonso miskopen zijn en daar is het dan weer iedereen mee eens.

Ik vind het vandaag ter verdienste van Pochettino die precies wist waar hij druk moest zetten en met twee zeer goede backs konden de semi wingers van Chelsea dat gewoon niet aan. Dembele trouwens ook prachtig om te zien, lichaam tussen bal en speler houden is alles wat hij doet, maar dat doet hij zo extreem goed.

4 januari 2017 om 23:31

Dat zijn geen miskopen en Moses zit al sinds 2012 bij Chelsea, maar Alonso komt snelheid te kort en is op de linker wingback eigenlijk de enige bij de selectie. Daar moet gewoon iemand voor bijkomen voor als die gast geblesseerd raakt.

4 januari 2017 om 23:33

Alonso is geen miskoop, maar hij komt net iets tekort voor Chelsea.

5 januari 2017 om 00:32

Daar doe je Dembele zwaar tekort zijn lichaamsbewegingen en techniek zijn van een erg hoog niveau ook. Hij stuurt spelers vaak met een schijnbeweging het bos in :P En als er dan twee of zelf drie verdedigers na elkaar hem van de bal proberen te zetten dan gaat dat inderdaad ook niet makkelijk, prachtige combinatie van kracht en techniek die man.

5 januari 2017 om 08:08

Als je goed op let sleept hij vaak de bal van links naar rechts, wat als het ware een passeer beweging is, maar ook gewoon om zijn lichaam tussen bal en verdediger te krijgen. Ik doe hem dus niet zwaar tekort want zijn simpelheid is prachtig zei ik al

Goeie uitslag voor de competitie. Verschil tussen de nummer 1 en 6 is nu 10 punten, wat niet zo heel veel is. Denk dat dit 1 van de spannendste seizoen is in de PL. Chelsea heeft nog een paar moeilijke wedstrijden voor de boeg, als ze die weten te winnen denk ik dat ze Kampioen gaan worden.

Sterke overwinning van Tottenham. Ze stonden verdedigend erg goed en werden zelf vaak genoeg gevaarlijk. Het duo Eriksen-Alli was vanavond goud waard. Mooi ook voor de competitie, zo blijft de spanning er nog in.

Zeer terechte overwinning van de spurs.ze hebben chelsea verslagen op basis van wilskracht.ze hebben heel goed druk gezet en schuwden daarbij de duels niet.bij chelsea was de organisatie van achteruit niet goed vandaag.spurs heeft vandaag chelsea met hun eigen wapens bestreden en hebben loon na werk.

We moeten nou niet dramatisch gaan doen omdat chelsea maar een duel heeft verloren.het is niet zo dat chelsea tot het einde van het seizoen geen verlies partij zou lijden.dit soort wedstrijden heb je er tussen zitten en door dit soort misstapjes blijft de competitie ook nog eens spannend.

chelsea heeft me dit seizoen verrast met hun goede frisse spel.ze hebben gewoon een geweldige tactische trainer en hopelijk blijven ze zo spelen.

Het is me nu toch wel duidelijk dat mensen die de premier leage de beste competitie ter wereld noemen weinig kijk op voetbal hebben. Ben al meerdere keren goed gaan zitten voor een "topwedstrijd" in de premier league maar elke keer weer viel het goed tegen. Wat de premier league heeft is een hoog tempo maar puur kwalitatief vind ik het toch vaak niet veel soeps. Ook vanavond vond ik het vooral in de eerste helft een zeer matige wedstrijd voor een topper met veel slordige fases van beide kanten.Ik denk dat bijvoorbeeld een villareal-sevilla van een stuk hoger niveau is. Natuurlijk wel twee mooie doelpunten van de spurs maar mooie doelpunten komen bijna in elke competitie langs. Die Wanyama vind ik trouwens wel een goede hardwerkende speler.

4 januari 2017 om 23:41

Altijd dat gezeik over dat de Liga BBVA een betere competitie is en dat het voetbal in de PL slecht is. De Liga BBVA is de beste competitie ter wereld, maar ik geniet het meest van de PL. Ik kijk liever naar hardwerkende en alles gevende Engelsen dan naar Spanjaarden die alleen maar duiken.

4 januari 2017 om 23:54

Mwah, het is niet fijn toe te geven. Maar Pavel Nedved heeft wel een punt. De La Liga is gewoon stukken beter. Hoger niveau voetbal en is verzorgder.

5 januari 2017 om 00:04

Is niet per see gezeik en het is jou natuurlijk goed recht om daar meer van te genieten. Persoonlijk geniet ik meer van verzorgd voetbal met veel technische spelers dan het wat fysiekere spel in Engeland. Het hoge tempo en de strijd in veel Engelse wedstrijden vind ik dan ook wel weer mooi om te zien

5 januari 2017 om 00:29

Nn laliga word je ook gewoon niet zo onder druk gezet als in de Epl, ja dan speel je minder slordig want de spelers op het veld vandaag hebben echt wel techniek en kunnen makkelijk verzorgd spelen zoals beide teams vaak ook laten zien.

Grappige quote van Bbc, middenvelders die snelst op 20 goals zaten, Delle Alli 52 wedstrijden, letissier 50 en Rafaã«l vd Vaart 44.
Toch belangrijk, scorende middenvelders (meteen wat er mist bij Eriksen)

5 januari 2017 om 10:45

Lampard heeft er meer dan 200 gemaakt als CM. Als hij daar in de buurt komt praten we verder.

5 januari 2017 om 13:41

Jij praat pas verder als hij een legende is. Wat doe je dan op een voetbalforum?

Off day voor Chelsea is algemene reactie.. Heb je gezien hoe we, ik bedoel Tottenham verdedigde.. Hoe er druk werd gezet en de eerste helft controleerde.. Goal viel uit het niets maar geweldige voorzet en dito kopbal.. Tweede helft mocht Chelsea komen maar ondanks het vele balbezit geen grote kans gecreeerd.. en dat kwam door Toby Eric en Victor.. Niet omdat Chelsea zo slecht was..

5 januari 2017 om 00:26

Tottenham verdedigde....sure volgens mij creã«ren wij gewoon meer kansen. Chelsea is gewoon verslagen door een beter tottenham ook aanvallend nota bene in een opstelling die Chelsea vaak zelf aanneemt. Heerlijk.

Janssen nou echt gepasseerd?! Zou ik wel triest vinden zon Sisokko bijvoorbeeld is echt een ramp. Hopelijk mag Vincent wel spelen voor de Fa Cup van het weekend!

5 januari 2017 om 10:42

Zo'n Sissoko blijft wel 90 min werken van box to box dat kun je van Janssen niet zeggen.

6 januari 2017 om 00:05

Janssen werkt ook hard en is jonger en heeft meer potentie. Sissoko staat rechtshalf en scoort nooit en geeft ook nooit een assist. Gewoon een hele matige speler!

5 januari 2017 om 23:29

Ik denk dat hij even verhuurd moet worden, bij ons gaat het em niet worden zoals het er nu uitziet.

Nee gewoon niet goed genoeg. Kom niet met escuses. 1 goal in de Pl. Laat hem lekker bij psv spelen ofz.

Karakter als team, goede eenheid verdedigend en aanvallend en scherp zijn op de belangrijke momenten dat ging top vandaag!

Tottenham heeft op de juiste momenten toegeslaan. Net voor hun goals had chelsea steeds een kans, 1 via hazard in het begin voor zelfs de 0-1, hoe hij toen direct gekraakt schoot en niet door ging op doel, kon je al raden dat het zijn wedstrijd niet ging zijn..
Tottenham was over de hele wedstrijd bekeken de verdiende winnaar, het middenveld was voor hen.
Spijtig dat het net tegen tottenham dan toch eens moet mislopen. Maar het moest er eens van komen, van de reeks die ze neergezet hebben waren er nog al enkele matchen die ze onverdiend gewonnen hadden.

Ongelofelijk dat zo'n matige voetballer in mijn ogen dan zoveel scoort voor Tottenham.
Steeds als ik hem zie spelen bakt hij er niks van.

5 januari 2017 om 23:27

Dan kijk jij niet vaak, tuurlijk moet hij constanter worden maar wat hij zo goed doet is zijn werklust en zijn kansen pakken voor de goal als hij een mindere wedstrijd heeft. Dit doen meerdere in het team en ik denk dat Poch gewoon a match made in heaven is voor Alli ook. Hij heeft ook veel te danken aan de begeleiding van hem en zijn manier van spelen top manager!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren