StamfordBridge
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 27 mei 2015
  • StamfordBridge
  • 74 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 310
  • 24 jaar (18-11-1996)
Persoonlijke berichten
11 januari 2016 om 09:30
#1

Sorry dat ik zo laat reageer. Je gaf aan mijn punt niet te volgen. Voetbal is een team sport waarbij de successen van het team boven eigen belangen geplaatst moeten worden. Tegenwoordig worden individuele statistieken uitvergroot en vertaald naar de preststie van een speler. Ze moeten meer scoren voor hun positie en zoveel mogelijk assists leveren. Waardoor er een onrealistisch beeld gevormd wordt. Cr7 heeft een egoistisch speelstyle maar hij scoort 50+ in een seizoen, terwijl Real geen enkele prijs wint. De CR7 fans vinden het geweldig dat hun idool zoveel scoort, maar de Real fans blijven met legen handen.
Ballon d or is de prijs voor de beste voetballer en de beste voetballer hoort naar mijn mening uit te blinken in alle aspecten in het voetbal en niet alleen in scoren.
Als je het basseert op statistieken moet je ook echt alle statistieken erbij halen. Zoals hoevaak sla je een mede speler over, die er beter voor stond, voor een eigen doelpoging en die niet verzilverde. Doe je dat vaak verhoog je de kans dat je zelf scoort, maar het kan ook het verschil zijn tussen winnen en verliezen.
Daarbij als het zo is dat de primaire taak van een aanvaller scoren is. Wat zijn dan dan de primaire taken van de middenvelder, verdediger en keeper? En moeten hun taken niet net zo zwaar mee tellen als die van een aanvaller om aanspraak te maken op "beste speler" of best gepresteerde speler van het seizoen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren