Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dele Alli lijkt op weg naar de uitgang in Istanbul na harde woorden van Günes

Laatste update:

Het einde van Dele Alli’s huurperiode bij Besiktas lijk nabij. De Engelsman bleef in het bekerduel tegen Ankaragücü de hele wedstrijd op de bank en zag hoe zijn ploeg na strafschoppen verloor. Besiktas-coach Senol Günes haalde na afloop hard uit naar het gewezen toptalent.

Alli beleeft tot nu toe een dramatisch seizoen bij de Turkse topclub. De middenvelder wordt door Besiktas gehuurd van Everton en kwam pas tot tien wedstrijden en 613 speelminuten. Hij maakte maar één keer de negentig minuten vol en scoorde pas twee keer. Volgens de Turkse krant Sabah zou Besiktas hem alweer terug willen sturen naar Everton, maar dit is waarschijnlijk niet mogelijk vanwege de clausule in zijn huurovereenkomst.

Alli moest woensdagavond vanaf de bank toezien hoe zijn ploeg door Ankaragücü na strafschoppen werd uitgeschakeld in de Turkse beker. In het vorige bekerduel, tegen Sanliurfaspor (4-2 winst), verliet de middenvelder na slechts 29 minuten spelen onder een striemend fluitconcert het veld. Het is tekenend voor de situatie van Alli, die juist van Everton naar Besiktas verkaste om zijn voetbalcarrière een nieuw leven in te blazen.

Vooralsnog lukt dit totaal niet, tot afschuw van zijn coach. “Hij verdient het op dit moment niet om te spelen. Ik kon de spelers niet beïnvloeden, nu kan ik gemakkelijk tot ze doordringen. Maar we zijn nog niet doorgedrongen tot Alli”, zo sprak Günes. Een aantal weken geleden reageerde Alli met een bijzondere post op zijn Instagram-account. Zijn kans op speelminuten in Istanbul lijkt na die woorden van Günes nihil. Zijn contract in Liverpool loopt nog tot en met medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze kerel is niet normaal afgezakt. Van toptalent in 2015 waarbij die steeds beter en beter werd naar niet goed genoeg zijn voor Besiktas. Blijkt maar weer hoe moeilijk het is om mentaal en fysiek aan de top te blijven voor vele jaren.

19 januari 2023 om 14:15

Keuze voor Besiktas is toch ook wel vrij apart en dat hij daar niet eens kan presteren is het nog vreemder. Zeker nu Everton een dunne selectie heeft.

Er was zelf eens tijd dat Real naar hem scouten. Kan me niet voorstellen dat je voetbal zo verleerd bent dat je helemaal niks van kan en dat er teveel afleidingen zijn.

19 januari 2023 om 14:53

Hoezo is de keuze voor Besiktas vreemd? Een topclub in een minder land lijkt me juist perfect. Beter dan een degradatiekandidaat in een top competitie. Tenminste, dat vind ik dan

19 januari 2023 om 15:09

ik snap je redenering, maar ik ben het ook eens dat besiktas (of andere topclub uit istanbul) een vreemde keus is qua sfeer, beleving enzo is in turkije en instanbul dus. lijkt me niet echt een "stabiele" omgeving om weer even rustig je carierre op te bouwen. het is natuurlijk een mooie club, in een mooie stad in een competetieve competitie. maar als je mentaal zo bent afgezakt de laatste jaren en voetballend ook niks laat zien vind ik de turkse topclubs wel een vreemde beslissing om uit geleend te worden.

ik denk dat een championship club een betere optie was geweest, als dat mogelijk was natuurlijk. maar het is sowieso allemaal aannames en gedachtes op afstand zonder die dele alli ooit te hebben gesproken

19 januari 2023 om 15:05

Heb je helemaal gelijk in! Na die seksvideo die van hem is uitgekomen is het bergafwaarts gegaan. Deze speler is on Engels, tussen de linie. Vond hem een geweldenaar. Oppikken maar Eredivisie.

19 januari 2023 om 15:38

Smerige speler ook

Wat een talent heeft deze gozer, maar haalt er toch weinig uit op deze manier. Toch lijkt het me niet zo'n gek idee als PSV een poging gaat wagen. Die moeten nu ook iets gaan doen.

19 januari 2023 om 14:03

Ik heb liever iemand die ons meteen verder helpt. Niet een of ander oud toptalent die mede door zijn instelling niet eens bij besiktas aan minuten kan komen. Liever danjuma. Lijkt me moeilijk maar zou echt top zijn.

19 januari 2023 om 14:04

Alli én Danjuma zal toch ook een mooie zijn?

19 januari 2023 om 15:31

Precies, dan krijg je een gevalletje Bruma.

19 januari 2023 om 16:44

Alli is een 10 met een vrije rol die na een bijzonder hoge piek bij Tottenham al jaren niks meer laat zien en een flinke aura van luiheid en een onruststoker om zich heen heeft hangen.

Ons grootste talent en beste speler speelt bij ons op 10, dus dan moet Simons naar de linkerkant waar hij nog nooit gespeeld heeft zodat Alli kan spelen of hij moet als wisselspeler gaan fungeren en ik denk dat een coach liever andere bankzitters heeft dan Dele Alli.

Danjuma acht ik onhaalbaar, maar dat lijkt me droomversterking op dit moment. Echter ben ik er volledig op voorbereid dat we de laatste dag van de transferperiode met Karlsson aan komen kakken voor 20 miljoen of dat PSV het ''vertrouwen aan El Ghazi gaat geven.''

19 januari 2023 om 14:40

Ik denk dat hij met Besiktas een verkeerde keuze heeft gemaakt. Bij Psv zou hij weer plezier in het spel krijgen (dat is volgens mij belangrijk voor hem) en weer kunnen groeien naar zijn oude niveau.
Het kan nog steeds. Ik weet niet of Psv dit wel wil, nog los gezien van salariseisen ed.

Soort Ihattaren verhaaltje aan het worden?

19 januari 2023 om 14:04

Nee

Dele Alli zat tegen de wereldtop aan, Ihattaren heeft werkelijk niks gepresteerd

19 januari 2023 om 14:25

Ihattaren heeft helemaal niks gedaan. Alli heeft 3 seizoenen uistekend gepresteerd. Daarbij kan Alli nog wel trainen en Ihattaren kan niet eens fit blijven...

Dele Alli zou echt geen verkeerde speler zijn voor FC Groningen om de lijnen op het middenveld uit te zetten

19 januari 2023 om 13:54

Sarcasme hoop ik? Die gaat echt niet bij FC Groningen ballen.

19 januari 2023 om 14:30

Daar hebben ze bij Groningen toch ook een terreinknecht voor en die ook de corner vlaggen plaatst?

Raar, Leek me opzich wel een mooie stap. Everton is de laatste jaren nou ook niet een stabiele club. Mooi bij een topclub als Besiktas in een kleiner land weer opbloeien en Europees je weer laten zien. Is toch mooi om voor zo een club te spelen? Maar als die ook hier niks laat zien. Dan vraag ik me af wat die straks wil gaan doen

Mensen met zijn talent horen gewoon in de top van de voetbalwereld te spelen. Mourinho wist al vanaf het begin dat deze slappe zak zijn eigen carrière en legacy zou vernietigen, zo zonde dit weer.

Die zet de volgende stap waarschijnlijk in de zandbak, Japen of Amerika op sportief gebied is hij in Europa klaar. Wat zonde!

Die jongen verprutst zijn talent en carrière, zo ontzettend zonde, want het was ooit een heerlijk talent die het al heeft bewezen op het hoogste niveau. Nu komt het er al paar jaar helemaal niet meer uit, alsof hij zijn motivatie en plezier helemaal kwijt is.

Mag van mij wel naar Valencia komen, Gattuso kan hem misschien wel weer de juiste kant op triggeren.

19 januari 2023 om 14:59

Valencia zou idd ook een hele mooie club voor hem zijn. Gattuso zou hem wel kunnen motiveren

19 januari 2023 om 16:45

Mourinho kon het ook niet en als er iemand het mentale spelletje in het voetbal snapt is hij het. Ik denk dat Alli gewoon klaar is in de (sub)top van de voetballerij eerlijk gezegd

19 januari 2023 om 15:44

Wat moet je nou als Valencia met zo een speler? Zo een slapjanus die eens in 10 wedstrijden misschien een keer wat doet?

19 januari 2023 om 15:59

Dat is wat ik zeg, Gattuso kan hem misschien weer de juiste weg op krijgen. Er zit genoeg kwaliteit in deze jongen.

19 januari 2023 om 16:23

Maar een mentaliteit van niks. Verdiend dan waarschijnlijk ook een top salaris voor Valencia begrippen. Niet aan beginnen dus.

En precies zoals verwacht. Wanneer stoppen de Turkse teams nou eens met geld verspillen aan zulke spelers? Prachtige clubs, prachtige fans, maar toch denken ze mee te kunnen doen door maar spelers te blijven halen op leeftijd, of die niks toevoegen op basis van naam. Steek dat geld van al die salarissen in de jeugd of aan het scouten van talenten. Echt zonde.

Ten onder gegaan aan zijn eigen slechte mentaliteit. En aan een idioot die beweerde dat hij de beste van de wereld was toen hij een paar keer met Spurs hopeloos faalde vlak voor de eindstreep van de PL of de 4e plek voor CL-plaatsing. Lelijke persoonlijkheid ook.

Jammer van zijn talent, zodra er een soort gemakzucht in sloop ging hij hard achteruit en ook mentaal gezien lijkt hij al langere tijd ongelukkig op het veld. Onder Mourinho is deze jongen echt gebroken al heeft hij daar zelf ook schuld aan natuurlijk.

Qua voetballer is het moeilijk hem te positioneren, is echt goed in 1 specifieke rol zoals Vd Beek dat bij Ajax was maar dan met 10x meer talent, vraag je iets anders lijkt het al snel nergens meer op. Als we volgend seizoen bij Ajax toch weer met een lopende 10 moeten spelen dan is het misschien de moeite waard om hem te huren met koopoptie.

Ik heb er het raden naar wat er aan de hand is met deze speler maar ik vrees er voor dat het tij nog zal keren.
Altijd als ik iets lees over Dele Alli zie ik dat filmpje voor me van een gesprek tussen hem en Mourinho waarbij laatstgenoemde hem aangeeft dat hij er met talent alleen niet zal komen. Alli zit er een beetje schaapachtig bij te kijken en te grijnzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren