Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Teloorgang carrière Dele Alli kent geen einde na keihard bericht van trainer’

Laatste update:

Dele Alli heeft van Besiktas-trainer Senol Günes te horen gekregen dat hij de rest van het seizoen op de tribune zal zitten, zo meldt Takvim. De oefenmeester van de nummer drie van de Süper Lig gaat, wegens de teleurstellende sportieve prestaties van de 26-jarige Engelsman, dit seizoen geen beroep meer op hem doen.

Alli trok de deur bij Tottenham Hotspur ruim een jaar geleden na zeven seizoenen achter zich dicht. De middenvelder tekende een contract tot medio 2024 bij Everton, maar vertrok na dertien wedstrijden alweer. Besiktas bood afgelopen zomer uitkomst met een huurdeal voor één seizoen. In het huurcontract werd tevens een optie tot koop opgenomen.

De 37-voudig Engels international begon met zeven basisplaatsen in de eerste negen competitiewedstrijden - de overige twee duels moest hij aan zich voorbij laten gaan wegens een bovenbeenblessure - veelbelovend aan zijn Turkse avontuur. Vervolgens zat hij vier competitiewedstrijden op rij op de bank, om in de overige duels nog regelmatig in te vallen. Bij de laatste twee competitieduels van Besiktas, met Ankaragücü (2-1 winst) en Basaksehir (0-2 winst), ontbrak Alli al in de wedstrijdselectie. Nu zou hij dus te horen hebben gekregen dat hij de rest van het seizoen op de tribune zit.

Alli stond jarenlang bekend als toptalent in Engeland. De middenvelder brak door bij MK Dons en dwong na twee seizoenen een toptransfer naar Tottenham af. Het dienstverband in Noord-Londen begon onder Mauricio Pochettino voortvarend voor Alli, maar na het vertrek van de Argentijn raakte hij onder José Mourinho uit de gratie bij the Spurs. De Engelsman kon vervolgens Antonio Conte en Frank Lampard ook niet overtuigen, waardoor hij uitweek naar Turkije. Alli keert in de zomer in principe weer terug bij Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo van geruchten over 100 miljoen + transfer naar Real, naar de tribune in Turkije.
Wat een carriere verloop.

16 maart 2023 om 14:29

Wat was ik blij dat het toen bij geruchten was gebleven, Dele Ali heb ik nooit wat gevonden, behalve een gemene schopper- een beetje a la Eric Lamela, geniepige trappen op achillespezen en enkels en dan doen alsof ze zelf zwaar geblesseerd zijn geraakt.

16 maart 2023 om 14:30

Inderdaad zeg. Je hebt carrieres die snel bergafwaarts gaan, maar die van Alli is geïmplodeerd...

Zou Pochettino (als die weer gaat coachen) hem weer op de rit kunnen krijgen?

16 maart 2023 om 15:16

Ik wachten op een mooi rijmpje….

16 maart 2023 om 15:19

Van geruchten over 100 miljoen + transfer naar Real Madrid, naar Turkije waar je wekelijks op de tribune zit

moet wel een rijm in zitten he

Maar Delle Allie was echt een topspeler bij Tottenham, dis is echt ver terug gevallen. Dit is precies waarom ik van de week de berichten over de 'nieuwe' Pedri zo bijzonder vond. Pedri is net 20 en moet ook nog maar eens kijken waar hij over 4 jaar voetbalt.

Heeft de mentaliteit gewoon niet om topsporter te zijn op het hoogste niveau, zo bleek wel uit die Disney docu en zijn interactie met Mourinho. Enorm lui deze gast.

16 maart 2023 om 14:26

Prime docu volgens mij?

16 maart 2023 om 14:29

Ja die op prime ja, punt blijft hetzelfde. Matige mentaliteit.

16 maart 2023 om 15:18

Deem, prime = Amazon maar goed

16 maart 2023 om 16:00

Weet ik, knakker. Maar ik reageerde niet op Vegitosan.

16 maart 2023 om 14:33

Amazon bedoel je. Maar goed, ik zeg het bij elk Alli topic, ik snap er geen reet van. Toen Mourinho erbij kwam was hij wekenlang letterlijk de beste op het veld. Dat je echt dacht, goh, de knop is eindelijk weer om. Om vervolgens het roer nog harder de andere kant op te gooien en geen flikker meer uit te voeren. Dan denk ik, je hebt daar het beste bewijs dat zolang je het op weet te brengen, je nog steeds een geweldige speler kunt zijn, maar dan besluit je alsnog je talent zo te verspillen.

Misschien weer terug naar MK Dons? Gewoon lekker ballen zonder te veel druk.

Zo veel talent, zo vergooid. Bizar eigenlijk. Deed het zo goed bij Spurs (voor die leeftijd). Lijkt Mourinho toch weer gelijk te krijgen

Wie had dat gedacht! Van de Champions League finale in 2019. Naar op de bank in Turkije.

Wat was deze gozer goed in seizoen 16-17, die goal uit bij Crystal Palace was grandioos. Het kan snel gaan. En weer heeft José Mourinho gelijk. Sir Alex Ferguson zat er naast, die had Mourinho geadviseerd om Alli te halen.

Wow, verrassend dat een Turkse club veel te veel salaris betaald voor een over de top speler. Waarom doen blijven ze dat daar toch doen? Zo zonde, er is geld zat, Istanbul is een prachtige stad, maar toch blijven ze het te vaak proberen maar spelers die allang over de top zijn, of die geen mentaliteit hebben. Die komen daar beetje relaxen, geld innen, en niets presteren.

Zonde hoor. Weet nog dat hij, in de tijd van FM 2017/2018, altijd uitgroeide tot een van de beste spelers ter wereld en als ik de kans kreeg, dan trok ik hem aan en dan was het een vrijwel zekere meervoudige Ballon d'or winnaar.

Jammer dat het er niet uit is gekomen.

pff, wel apart, want als ik Besiktas zie spelen iedere keer denk ik dat ze gewoon rechtstreeks uit de premier league komen. Zo snel spelen ze voetbal, met dank aan de vele ex premier league spelers in de selectie.

Zal waarschijnlijk een verplichte koop zijn dat gelinkt is aan het aantal optredens voor Besiktas en ze zittten nu op de limiet. Het is ongelooflijk vreemd hoe ver Dele Alli is afgezakt.

De Engelse Ihattaren dus.

Was het ook niet Dele die ooit zei dat hij op zijn leeftijd al veel had meegemaakt of iets in die richting (qua fysiek) of dat het zoveel van hem vergt? Staat me iets van bij en toen dacht ik eigenlijk altijd dat het mentale aspect gewoon niet goed zat. Maar de beste man is 26!!! Jeetje en dan al zo afgetakeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren