Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supertalent wellicht naar Amsterdam: ‘In mijn ogen de perfecte Ajacied’

Laatste update:

Sinds Martin Ödegaard als vijftienjarige zijn debuut maakte als Noors international, zitten vrijwel alle Europese topclubs achter de aanvallende middenvelder van Strömsgodset aan. Volgens de Noorse scout Stig Torbjörnsen is een overgang naar Ajax in de toekomst echter ook een serieuze optie.

/

Torbjörnsen wijst er in gesprek met Verdens Gang op dat Ödegaard er in ieder geval goed aan zou doen om op korte termijn zijn vaderland te verlaten. “Hij moet niet te lang in Noorwegen blijven hangen”, geeft de talentenspeurder aan. “Volgend jaar is een ideaal moment om over te stappen. In mijn ogen is hij een perfecte Ajacied”, maakt Torbjörnsen duidelijk.

Dat Christian Eriksen zichzelf tijdens zijn periode in Amsterdam verder kon ontwikkelen, met in de zomer van 2013 een transfer naar Tottenham Hotspur als beloning, is voor Torbjörnsen voldoende reden om zijn veelbelovende landgenoot een overgang naar Ajax aan te raden. “Dat bleek ideaal voor Christian. Martin is, net zoals Christian toen, nog niet toe aan een heel fysieke competitie. Een vertrek naar Italië of Engeland in dit stadium van zijn carrière raad ik hem dan ook af.”

Denk je dat Martin Ödegaard in de toekomst voor Ajax gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Landgenoot? Eriksen is Deens, niet Noors...

3 september 2014 om 08:31

Mijn fout, verkeerd gelezen.

3 september 2014 om 08:34

Klopt dus wss verzinsel van VZ
Of eriksen speelde in Noorwegen toen hij werd opgepikt naar ajax

3 september 2014 om 08:36

Pff beter lezen het staat er duidelijk in. Hij bedoelde zichzelf en landgenoot eriksen

3 september 2014 om 08:41

Nee het is de Noorse scout die het over het supertalent en tevens landgenoot heeft..... zo moeilijk is een stukje begrijpend lezen toch niet?

3 september 2014 om 08:34

Hij heeft het in die zin, duidelijk weer over het talent.. Niet over Eriksen

3 september 2014 om 08:34

Torbjorsen had het over zijn landgenoot, dus Eriksen. Niet over obegaard.

Begrijpend lezen is moeilijk

3 september 2014 om 08:37

Hij heeft toch al gezegd dat hij het fout had

3 september 2014 om 08:40

Hij heeft al gezged dat hij het verkeerd las. Dus rustig aan

3 september 2014 om 08:42

maurootje
Dus niet Eriksen want Eriksen is een Deen.
Schijnt voor meerdere moeilijk te lezen te zijn want ik zie toch al verschillende reakties die niet correct zijn.

Hij is nog maar 15. Als wij hem nu halen, Mogen wij hem dan zelf opgeleid noemen

3 september 2014 om 08:43

Is heel moeilijk ja want Eriksen is geen landgenoot van die scout! De scout raadt zijn landgenoot iets af en heeft het dus over het Noorse supertalent en die zijn wel landgenoten. Begrijpend lezen is inderdaad moeilijk.

3 september 2014 om 12:42

Ik vind het helemaal niet moeilijk.

3 september 2014 om 08:35

Hij heeft het niet over eriksen maar over " zijn veelbelovende landgenoot" aangezien hij zelf ook een Noor is.

3 september 2014 om 09:51

Anders gaan er even 27 man hem corrigeren. Zeik niet zo en ga er vanuit dat iemand anders je voor is met verbeteren

Odegaard is inderdaad een groot talent.
Pff er waren zelf (veel) mensen die zeiden dat hij alleen zn interland debuut maakte door gebrek aan beter. .. haha nee deze man is gwn een groot talent super behendigd

3 september 2014 om 09:32

Ja maar deze jongen moet eerst gewoon naar Heerenveen gaan of naar een club in Denemarken. hij is bij lange na niet goed genoeg om de Nederlandse top al te betreden, gozer sloopt zijn hele carriere.

Hij is een talent in Noorwegen, maar de Noorse competitie is nog slechter als de Finse, clubs als Rosenborg presteren hedendaags nog slechter als HJK Helsinki.

een start in het eerste van Heerenveen is gewoon goed voor deze jongen, en kan daarna altijd nog overstappen naar Ajax en vanuit daar verder groeien. Bedenk namenlijk wel dat Eriksen bij Odense BK speelde. die spelen op een veel hoger niveau dan Strömsgodset. (odense BK is normaliteit een top ploeg in Denemarken, top 4) en Strömsgodset is normaliteit gewoon plaats 12 tot 10.

Ik zeg, Heerenveen / Groningen -- Ajax -- Tottenham

3 september 2014 om 11:18

Heerenveen en Groningen zullen denk ik totaal geen kans maken om zo'n jongen te halen, daarvoor is er simpelweg veel te veel interesse in hem. Ik zie trouwens ook niet in waarom hij niet naar de Nederlandse top, in dit topic Ajax, zou moeten gaan. Bij Ajax zal hij inderdaad niet gelijk aan de bak komen, maar bij Jong Ajax kan hij minuten maken in de Jupiler League en daarna zou hij eventueel zelfs nog een jaar bij Heerenveen of Groningen op huurbasis kunnen spelen om aan de eredivisie te wennen mocht dat nodig zijn (als hij echt zo'n groot talent is zal dat misschien niet eens zo zijn). Gewoon halen als Ajax zijnde, ipv hem of naar een andere (europese) topclub te gaan of naar Heerenveen of dergelijke om daarna weer de hoofdprijs te moeten betalen.

Jij haalt trouwens nog Eriksen erbij, maar hij heeft bij Odense BK alleen in de jeugd gespeeld, niet in de Deense Eredivisie dus daar sla je de plank wel een behoorlijk beetje mis

Edit: typfout

3 september 2014 om 11:35

hehe klopt, moet eerlijk zijn dat ik het niet zeker wist of hij minuten had gemaakt voor Odense BK eerste, of alleen jeugd had gespeeld.

Uiteraard moet Ajax gewoon een poging wagen.

Eriksen was meer het voorbeeld omdat de Noorse scout er over begon in het artikel boven aan

3 september 2014 om 15:33

Het gaat in de tekst waarschijnlijk niet over direct meespelen op jet hoogste niveau, maar eerst je JL of A1.

Eriksen heeft eerst ook in de jeugd gespeeld. Ik denk ook dat de scout niet alleen voor Ajax kiest om Eriksen, maar ook om de jeugdopleiding en sportcomplex de Toekomst.

Het zou mooi zijn om zo'n talent in de Eredivisie te zien. Ik hoop dat die jongen niet meteen naar een Europese topclub gaat. De kans op doorbreken is daar zo ontzettend klein, terwijl je die kans bij Ajax wel zal krijgen. Ik vind een overstap op 16-jarige leeftijd naar een ander land wel erg vroeg maarja, dat is mijn mening.

Ze hebben Nouri al die minimaal even talentvol is.

3 september 2014 om 08:51

Ik kijk ook enorm uit naar de dag dat Nouri doorbreekt in het eerste elftal. Die jongen laat alles zo gemakkelijk lijken. Heeft heel goed overzicht, en enorm creatief. Iemand waarvoor je naar het stadion komt.

3 september 2014 om 12:39

Ik zag hem paar keer spelen hij viel heel erg tegen voor tijdens de supercup wedstrijd . Zelfde geld voor slabbekoorn maar ze zijn pas 17. Ik vind van der Beek wel heel goed

3 september 2014 om 09:05

Deze gast speelt al voor de A selectie van Noorwegen terwijl ik Nouri er in de U17 niet bovenuit vind steken (en ze zijn even oud), die moet fysiek nog heel veel stappen maken.

3 september 2014 om 15:28

A selectie van Noorwegen is natuurlijk niet te vergelijken met de Nederlandse. Je vergelijking slaat nergens op.

3 september 2014 om 12:50

Die moet nog maar bewijzen dat hij niet te klein is en fysiek niet te kort komt straks voor het niveau voor Ajax. Technisch zit het wel in orde.

Landgenoot? Het is toch een noor?

3 september 2014 om 09:42

Torbjörnson heeft het over zijn landgenoot Ödegaard die beide Noors zijn (eriksen is Deens, maar wordt genoemd als voorbeeld wegens zijn talent en zijn uitstekende ontwikkeling dankzij zijn carriere stappen)

Eriksen wordt volgens mij ook genoemd omdat hij de Jongste Deense speler was die debuteerde voor het nationale team since Laudrup (tevens was Eriksen de jongste speler van WK Zuid-Afrika)

dus dat bedoeld Torbjörnson met Eriksen, de landgenoot is Ödegaard.

Vz, sinds wanneer is eriksen Noors?

On: kan alle kanten op, maar als een talent zonder fysiek zou ik het wel weten.

3 september 2014 om 08:38

Leer lezen. In dat stuk gaat het over Torbjörnsen , niet Eriksen. Eriksen is een Deen. Torbjörnsen is een Noor.

3 september 2014 om 09:44

"volgens Torbjörnsen voldoende reden om zijn veelbelovende landgenoot een overgang naar Ajax aan te raden. “dat bleek ideaal voor Christian."

ik zal de zin anders zetten,

volgens Torbjörnsen voldoende reden om zijn veelbelovende landgenoot Ödegaard een overgang naar Ajax aan te raden. “dat bleek ideaal voor Christian.

met andere woorden, Torbjörnson heft het over zijn Noorse landgenoot Martin Ödegaard.

die kishna ofso was toch ook n groot talent?

3 september 2014 om 08:47

Daar in Amsterdam zeggen ze van wel, maar ik vind Kishna zelf niet zo geweldig. Ik heb bij Kishna het idee dat hij een jongen is die zichzelf nogal hoog in zijn bol heeft zitten. Alsof hij het mannetje is zeg maar. Ik ben meer gecharmeerd van El Ghazi.

3 september 2014 om 08:56

Zijn beiden zeer grote talenten. Ieder talent heeft een terugval en sommige talenten halen het uiteindelijk niet. Ik voorzie voor voor beiden een grote toekomst maar we moeten niet te snel zijn met een oordeel. Iedereen kan bijvoorbeeld zien dat bakkali van psv een enorm talent is maar zijn koppie niet goed is. Het slagen van talent heeft met vele aspecten te maken. Geef die gassies wat tijd dan komt het echt wel goed.

3 september 2014 om 11:06

niet zo geweldig ? en dat weet jij al na een paar wedstrijden ?

3 september 2014 om 11:11

@narsingh

Als je ziet hoe er over Kishna gepraat word , vind ik dat allemaal overdreven. Plus ik vind dat Kishna over het veld loopt alsof hij de nieuwe CR7 is.

3 september 2014 om 11:13

Ik zit te wachten totdat 'supertalent' Andersen een keer een goede wedstrijd gaat spelen. Kan me nog herinneren dat hij een jaar of 2/3 geleden als het toptalent binnen werd gehaald. Sindsdien werd hij een aantal keer op linksbuiten neergezet, en dat was niet zijn specialiteit zo te zien. Ben benieuwd.

3 september 2014 om 11:15

@rosso6neri

Ach, elke jongen speler die bij Ajax word binnengehaald als 'supertalent'. Ik kijk er niet meer van op hoor. Laat die spelers maar zich eens bewijzen. Als ze echt zo goed zijn als ze daadwerkelijk gezegd word dan is Ajax dalijk een elftal vol met Messi's en Ronaldo's

3 september 2014 om 11:05

kishna speel pas een aantal wedstrijden in de basis, je kan hem pas beoordelen na een hele seizoen.

Mischien leuk voor de A1 of Ajax 2. Wordt druk daar met al de die bij elkaar gesjacherde talentjes.

Nou Overmars succes ermee!! Dit zijn exceptionele talenten die je moet binnen hengelen. Als je niet bereid bent om de knip te trekken voor directe aanwinsten dan moet je de knip maar trekken om dit soort jongens naar Amsterdam te halen.

3 september 2014 om 10:28

Dit zijn de talenten die je moet halen, paar jeugdige spitsen erbij en wat Verdedigers en we hoeven de eerste 5 jaar niemand te kopen van buiten af die ouder is als 18.

Schijnt een geweldige talent te zijn, Ajax moet nog meer de naam krijgen die ze al hadden, jeugd krijgt een kans..
Als jonge talenten dat zien en door krijgen willen ze graag bij Ajax tekenen.

Ik zeg doen....goed argument ook, eerst in een minder sterke competitie uitblinken en dan zoals Eriksen een transfer maken.

Onhaalbaar voor onze competitie. Kost nu al miljoenen en laat Ajax nou maar eens zelf wat opleiden

3 september 2014 om 11:00

Waarom zou hij onhaalbaar zijn als ik vragen mag??

3 september 2014 om 11:12

Als het om miljoenen gaat, we hebben er om en nabij 120 van in kas.
Is dit genoeg?

3 september 2014 om 12:38

Met de hedendaagse prijzen kun je hem daar net voor halen. Blijft alleen niets over voor salaris ben ik bang...

3 september 2014 om 12:56

@ jouses

Ajax betaal wel miljoenen voor talent hoor, goed geen 20 miljoen ofzo maar voor talenten is Ajax gelukkig niet te beroerd te betalen.

3 september 2014 om 13:34

Volgens mij mag je een speler nog geen contract aanbieden voor zijn 16e. Als Ajax hem weet te strikken voordat hij een contract heeft getekend, moeten ze nog alleen maar een opleidingsvergoeding betalen.

Blijf lachen daar in Amsterdam.. Scandinavische spelers, lijkt Heerenveen bijna wel..

Hij speelt als 15 jarige al in de Noorse competitie en het Noorse elftal. Dus als je hem haalt dan moet je hem ook opstellen. Ik vind niet dat je hem haalt om hem vervolgens net zoals Zivkovic in Jong Ajax te zetten. Dat vind ik overigens ook niet kunnen.

3 september 2014 om 12:42

Wat een onzin. Omdat hij nu in een zwakke competitie speelt wil dat niet zeggen dat hij dat hoeft te doen (vraag me af of hij dat niveau al aan kan) in de eredivisie.

3 september 2014 om 13:24

En de eredivisie is zeker van een hoog niveau? Ik denk dat die twee competitie ongeveer gelijk zijn. En je moet ook niet vergeten dat hij een international is.

3 september 2014 om 13:34

Ja maar het is wel aan A-international al. Kan je wel een uitzondering noemen. Kijk als ie het zelf prima vind om gewoon net als de anderen behandeld te worden dan is dat prima lijkt me. Maar bv met Zivkovic. Groot talent dat al een basisplaats had in Groningen en best wel zn doelpuntjes meepikte op zn 17e. Dan haal je hem en dan laat hem verpieteren in Jong Ajax. Vind ik gewoon niet kunnen. Had hem dan nog een jaar aan Groningen uitgeleend.

Volgens mij kan je prima met Kishna, Zivkovic, El Ghazi spelen voorin. Schone terug naar het middenveld want het is tenslotte een middenvelder.

3 september 2014 om 16:23

Als je serieus denkt dat de Noorse competitie gelijkwaardig is aan de Nederlandse dan ben je niet meer serieus te nemen en ga ik de discussie niet eens aan.

@ Ansjo

Zivkovic komt simpelweg nog te kort voor Ajax 1. Een verhuur aan Groningen was zeker een optie geweest, maar het moet niet zo zijn dat je zulke jongens al een basisplaats gaat beloven. Ze komen net kijken. Bij Ajax in het eerste spelen of bij Groningen is een aardig verschil. Een verhuur had mij ook beter geleken, maar denk niet dat Ajax dat wou. Pakte voor Robben destijds wel goed uit trouwens.

Ik zie Schone ook liever op het middenveld, het blijft een middenvelder, ondanks dat hij rechtsvoor goed invult.

3 september 2014 om 13:24

Hoezo kan dat niet? Jongen moet wennen aan het systeem en bijgeschaafd worden. Als hij goed geniet is zal hij spelen.

Geweldig talent, als je zijn filmpjes ziet, het is werkelijk ongelooflijk. Als hij naar Ajax komt, sta ik te springen op de banken.

Het zou een geweldige speler zijn voor Ajax. Ik heb m een paar keer live zien spelen en het is echt een geniaal mannetje, zo speels en tegelijkertijd ontzettend volwassen, je zou schatten dat ie al 23 is, als je puur naar zijn voetbalintelligentie kijkt. Het zal moeilijk worden om deze jongen binnen te halen maar zou het lukken dan zit je gebeiteld. Overmars is er nu al geil van. Betaal tussen de 5 en 10 miljoen en vang 600% terug. Gegarandeerd.

De vraagprijs is nu al geloof ik zo'n €15 miljoen omdat de gehele Europese top achter deze jongen aanzit.
Een bedrag dat Ajax nooit zou betalen.

Ik heb net uit nieuwsgierigheid hem even opgezocht op youtube en wat ziet dat er geweldig uit!
Echt een super talent, die volgens mij ook niet heel veel onder doet voor een Serero. Natuurlijk is hij nog wel veel te jong voor het eerste maar ik denk dat deze speler makkelijk op zijn 17e een basisspeler kan worden voor dit Ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren