Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterker Liverpool baalt van remise met Chelsea in Capital One Cup

Laatste update:

De eerste halve finale tussen Liverpool en Chelsea in de Capital One Cup heeft geen winnaar opgeleverd. De bezoekers kwamen dinsdagavond op voorsprong door een benutte strafschop van Eden Hazard, maar in de tweede helft maakte Raheem Sterling op prachtige wijze de 1-1 en dat bleek het slotakkoord te zijn. Brendan Rodgers en zijn mannen zullen het meest van die eindstand balen: Liverpool was de betere ploeg op Anfield, maar wist zichzelf niet te belonen met de overwinning.

/

Zeker in de tweede helft was Liverpool de bovenliggende partij, maar the Reds begonnen ook goed aan de bekerwedstrijd. Zonder Mario Balotelli in de selectie (volgens Brendan Rodgers was de spits ziek) werd Chelsea onder druk gezet en de eerste mogelijkheid was voor de in de basis teruggekeerde Steven Gerrard, maar Thibaut Courtois tikte zijn schot vanuit de tweede lijn over de lat. Bij de eerste aanval van Chelsea was het wel raak: Emre Can veroorzaakte een strafschop door Hazard neer te halen en de Belg passeerde zijn landgenoot Simon Mignolet zelf.

Liverpool had moeite met het vinden van een antwoord: de gastheren hadden in het restant van de eerste helft weliswaar meer balbezit, maar de verdediging van Chelsea stond goed opgesteld en gaf niets weg. Ook na rust bleef Liverpool domineren en na een uur spelen resulteerde dat in de verdiende gelijkmaker. Sterling begon aan een individuele actie en vond ruimte voor een schot met links, die buiten het bereik van Courtois in de verre hoek binnen viel. Liverpool kreeg nu de geest en ging vol goede moed op zoek naar de overwinning.

Daar kwamen ook kansen voor, maar Gerrard raakte de paal en Courtois keepte een geweldige wedstrijd. De doelman hield Philippe Coutinho, Jordan Henderson en Adam Lallana van het scoren af, waardoor de eerste halve finale tussen Liverpool en Chelsea in een 1-1 gelijkspel eindigde. Volgende week is de return op Stamford Bridge: dan wordt duidelijk wie op Wembley de finale tegen de winnaar van de strijd tussen Tottenham Hotspur of Sheffield United (League One) mag spelen.

Wie bereikt de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool was erg goed zeker 2e helft we verdiende hier gewoon met zeker 3-1 te winnen. Helaas had courtois zijn dag.

20 januari 2015 om 22:40

Als er 5-1 op het scorebord stond, had ik het nog redelijk gevonden.

20 januari 2015 om 22:52

Haha 5-1... tovenaar. Liverpool was sterker ja. Ook duidelijk gemotiveerder, misschien ook omdat dit samen met de fa cup de enige prijs is waar ze aanspraak op maken.

Overigens een goed resultaat. Volgende week op the bridge volle 100.

20 januari 2015 om 22:54

*europa League

20 januari 2015 om 22:55

Morgen al? Ik neem aan dat je de return bedoelt? (:

20 januari 2015 om 23:02

Lijkt wel het Ajax-Feyenoord verhaal. Feyenoord vaak sterker, maar Ajax slimmer en effectiever aan de bal. Chelsea is net zo! Heel frustrerend.

21 januari 2015 om 00:21

Ik neem aan dat je het specifiek over deze wedstrijd hebt want chelsea speelt momenteel mss wel het beste voetbal in europa. Die spelen echt regelmatig fantastische wedstrijden

21 januari 2015 om 01:08

Ze spelen heel mooi en bij vlagen is het prachtig om te zien, maar voor het mooie voetbal moet je toch echt bij Bayern/Barca/Real zijn. Chelsea speelt alleen zo aanvallend tegen de kleine ploegen in de PL, maar zodra ze tegen een van die 3 moeten zal Mourinho dus echt weer zijn bus gaan parkeren

Er moet echt wat gedaan worden aan kansen afmaken.
Chelsea heeft 1 schot gehad en dat was de penalty
Liverpool 18 (!)

Liverpool verdiende hier 100% de winst.

20 januari 2015 om 22:41

Als je niet meer scoort dan je tegenstander, kan je niet winnen. Ze verdienden hier helemaal niet te winnen. Dat aantal schoten geeft alleen maar aan dat Liverpool niet kan afmaken en dat Courtois een goede dag had.

20 januari 2015 om 22:42

Hoi Noverca, volgende keer als je comment over een wedstrijd graag eerst even de wedstrijd kijken. Doei

20 januari 2015 om 22:43

Liverpool verdiende het niet om te winnen? Sarcasme?

20 januari 2015 om 22:44

Hahaha, ik hoop dat je beseft dat je compleet anders gereageerd had, mocht je een Liverpool fan zijn geweest

20 januari 2015 om 22:46

Manfreude: ik heb gekeken, kijk maar bij het live commentaar-wedstrijdje. Lees daarbij mijn post goed.

Baltic: Nee, geen sarcasme.

Belgunner: Nee, ik had niet anders gereageerd, aangezien dat gewoon mijn kijk op voetbal is. Bij voetbal gaat het om meer scoren dan de tegenstander. Als je dat niet kan, 'verdien' je wat mij betreft niet te winnen. Heeft niets te maken met clubvoorkeur, wel met mijn kijk op voetbal. Daar kun je het mee eens zijn of niet, moet je zelf weten.

20 januari 2015 om 22:48

Ik vind het schrijnend om te zien hoeveel mensen meteen in de verdediging springen na kritiek op hun club en nog erger hoe weinig kritiek ze hebben op hun eigen club. Hoe vaak gaan Chelsea supporters nog het excuus gebruiken dat alle andere wedstrijden wel heerlijk voetbal was.

Chelsea teert gewoon op een paar klasse flitsen van een paar klasse spelers, Hazard en Cesc. Voor de rest geen enkel herkenbaar patroon of positiespel.

Chelsea werd hier de tweede helft gewoon met de rug tegen de muur gezet, Barca, Real en Bayern zouden zoiets nooit overkomen, wat niet wil zeggen dat ze niet kunnen verliezen, maar zo schrijnend op je eigen helft worden vastgeklampt en er gewoon niet voetballend uit kunnen komen.

Noem me weer een Chelsea hater omdat ik kritiek heb op een club, je moest de kritiek eens zien op mijn eigen club... :D

20 januari 2015 om 22:49

"courtois een goede dag had"? Volgens mij heeft hij bijna altijd een goede dag... Als Liverpool fan zie ik maar al te graag Courtois op goal staan in plaats van Mignolet.

Overigens verdiende Liverpool wel om te winnen. Het is zwak om te zeggen dat je niet naar doelschoten mag kijken als je niet scoort. Het zorgt er niet voor dat je wint, maar geeft wel een goed beeld van de wedstrijd.

20 januari 2015 om 22:49

Noverca, ik zei tijdens de wedstrijd ook al tegen je dat het een onzin reactie was. Blijkbaar valt het kwartje nog niet want nu zeg je weer precies hetzelfde. Als een ploeg niet vaker scoort dan de tegenstander betekent dat Niet dat het een verdient gelijkspel is. Dat is gewoon onzin. In dit geval maakte Liverpool gewoon veel meer aanspraak op de overwinning. Dat weet jij ook wel, maar blijkbaar kun je niet zo reeel zijn om dat gewoon toe te geven. Dat mensen niet objectief naar voetbal kijken weet ik en snap ik. Daar maak ik mezelf ook heus wel schuldig aan. Maar in dit geval was het verschil wel zo groot dat het echt zware onzin is wat jij nu post.

20 januari 2015 om 22:49

Blijkbaar heb je dus totaal geen kijk op voetbal. Je hoeft niet meer te scoren om meer te verdienen en Liverpool verdiende hier duidelijk de overwinning. Er was maar een ploeg die voetbalde en dat was Liverpool. 17 schoten op doel, tegen 1 voor Chelsea.

20 januari 2015 om 22:51

Oh, ben jij er weer kan serieus geen een normale chelsea post van je lezen.

20 januari 2015 om 22:53

Grandepulga2,

Hier een Unitedsupporter dan. Chelsea laat dit seizoen juist wel goed voetbal zien, prachtig aanvallend spel in hun wedstrijden. Ja zo nu en dan spelen ze wat minder zoals vandaag of tegen Tottenham dit seizoen maar ook teams als Barca, Real en Bayern hebben wel eens zo'n wedstrijd. Als je kritiek uit op Chelsea wanneer ze slecht spel laten zien, dan vind ik ook dat je wel een compliment mag geven wanneer ze al een tijd lang gewoon goed voetbal laten zien.

20 januari 2015 om 22:57

Grandepulga2: Ik kan prima kritiek hebben op Chelsea, zolang het gegronde kritiek is. Ik kan het bijvoorbeeld best hebben als mensen het hebben over dat er te weinig jeugd doorstroomt (als ze dan maar goed kunnen uitleggen wat het voordeel is van eigen jeugd, anders is het napraten van anderen). Ik vind eveneens ook dat er geen excuus gebruikt hoeft te worden voor deze manier van voetballen. Chelsea speelt soms 'mooi', aanvallend voetbal en soms voetbal zoals vandaag tegen Liverpool. Kun je daar niet tegen? Kijk je niet.

Liverpoolfc: Courtois heeft niet altijd een goede dag. Tegen Tottenham waren er bijvoorbeeld een paar ballen die hij wel tegen zou kunnen houden naar mijn verwachting in de vorm van vandaag. En ik vind het helemaal niet zwak om dat te zeggen: voor mij gaat het nu eenmaal om de doelpunten en niet om de schoten.

Sieb nr. 15: Dat jij dat eerder ook al zei, betekent niet dat ik het dan ineens met je eens moet zijn nu. Je argumenten overtuigen mij ook nu weer niet met 'dat is gewoon onzin'. Als men zo'n 'gewoon' er tussen plaatst, geeft dat vaak al aan dat ze het niet kunnen onderbouwen.

Nog één keer dan, ietwat versimpeld:

Voetbal gaat om winnen. Het is een sport. Sporten gaat om winnen. Toch? Dan kun je nog zoveel schoten op doel hebben en nog zoveel mooie dribbels gehad hebben, uiteindelijk gaat het erom hoeveel je in het netje krijgt (meer dan de tegenstander). Ik vind dan ook (ik vind ik vind ik vind, duidelijk?) dat iemand niet per se 'verdient' te winnen op basis van het aantal kansen of iets dergelijks. Ik vind dat je verdient te winnen als je meer goals scoort dan je tegenstander.

Dit heeft ook niets met mijn clubvoorkeur te maken, oprecht niet. Zo zou ik het ook voor Stoke City opnemen als die wonnen van een willekeurige club. En dit riep ik ook toen Manchester United 'onverdiend volgens velen' won van Southampton.

20 januari 2015 om 22:58

Noverca, Jij hebt wel een vreemde kijk op voetbal dan.
Dus stel:
Club A heeft 26 schoten op goal en club B 0 schoten
Club A schiet daarbij 3x op de paal en 3x op de lat.

Dan vind jij dat Club A niet verdiende te winnen?

20 januari 2015 om 23:01

@grandepulga2

Ik ga graag op je reageren, niet omdat ik denk dat je enorm ongelijk hebt, maar wel omdat ik vind dat je enigszins fout zit.
Het klopt inderdaad dat Barca enzo dit niet zou overkomen en dat Chelsea dit wel kan overkomen, ik vind het dan ook onzin om te stellen dat Chelsea al op een zelfde niveau is als die clubs. Chelsea is vandaag scheel gespeeld en daar is niets op af te dingen.

Echter, je gaat wel heel makkelijk om met de kritiek dat het inderdaad lang niet bij iedere wedstrijd is. Het is namelijk zeker zo dat Chelsea in 90% van de wedstrijden prachtig voetbal speelt, met een duidelijk patroon (ivanovic naar voren, Willian naar binnen, Fabregas en Matic het spel laten bepalen, Hazard benutten voor acties en Costa de pure afmaker etc etc). Echter, soms komt het voor dat Mourinho bepaalt dat dat niet de tactiek van de wedstrijd zal zijn. Hij koos duidelijk voor Mikel, dat geeft mijn inziens duidelijk zijn intentie aan, namelijk counteren. Dit doet hij al vanaf moment 1 dat hij terug is; counteren in uitwedstrijden tegen topploegen.
Vandaar dat ik reageer op jou, als je iedere wedstrijd van Chelsea kijkt (wellicht doe je dat al), dan zou je moeten weten dat Chelsea prachtig voetbalt, maar hierop zijn uitzonderingen zoals ook vanavond.

Overigens complimenten voor Liverpool, ze speelden werkelijk weergaloos en zouden met Sturridge erbij gewoon echt een topteam hebben!

20 januari 2015 om 23:01

Noverca

Liverpool verdiende het niet om te winnen? Wat een enge uitspraak gezien het feit dat het 5 of 6-1 had moeten zijn, bizar dat je zo erg in een waanwereld leeft.

20 januari 2015 om 23:02

theroseptal

Noem me 1 wedstrijd op Swansea na, wat ik trouwens niet heb gezien, waarin Chelsea en tegenstander zo onder druk heeft gezet dat ze er gewoon niet uitkwamen en dat met geweldig voetbal en een zee aan kansen zoals de top van de top hoort te doen.

Als je dan ook nog eens een topclub kunt opnoemen tegen wie ze dat hebben gedaan, dan zal ik Chelsea 's werelds best voetballende ploeg noemen.

Barca, Bayern en Real spelen zeker mindere wedstrijden, maar zullen, nooit maar dan ook nooit zo onder druk worden gezet door tegenstanders zoals Chelsea dit seizoen zo vaak onder druk is gezet. Waarom niet? Zij kunnen er door kwaliteit op het middenveld en goed positiespel gewoon onder die druk vandaan voetballen, Chelsea kan dat niet.

Nogmaals, ik heb bij Chelsea dit seizoen inderdaad mooie aanvallen gezien,maar mensen kennen het verschil niet tussen goed positiespel met z'n 11 of gewoon een mooie aanval door een paar klasse spelers die met een individuele actie iets leuk doen. Chelsea is dat laatste. De top van de top is dat eerste.

Chelsea duidelijk de beste team van de PL, maar is absoluut niet de absolute top van Europa. Wel kunnen ze gewoon van iedereen winnen, mede dankzij het behoudende spel van Mourinho in de grote wedstrijden en de aanwezigheid van enkele klasse spelers die iets kunnen creëren met name Hazard en Cesc. En Costa moet je geen kansen geven want hij scoort gewoon.

20 januari 2015 om 23:05

Als ik dit zo lees snap je niet helemaal wat 'verdient' betekent. Je kunt ook onverdiend een wedstrijd winnen of een punt pakken..

20 januari 2015 om 23:05

Off: zoiets is altijd bij fifa, altijd meeste schoten meer balbezit maar 3 kansen tegenstander 3 goals. Het gaat er gewoon om hoe effectief ben je leuk en aardig je hebt 26 schoten, maar aan het einde draait het er allen om wie scoort? Noverca geef ik gewoon zwaar gelijk hoor, en grandepulga2: ik zie jou allen kritiek geven als chelsea slecht speelt, als chelsea 5-0 wint ho maar dan ben ik er niet. Man man geef eens een keer kritiek die ergens op slaat!

20 januari 2015 om 23:06

Baltic, dat mag jij vinden. Het is ook maar net welke definitie je aan voetballen en verdienen geeft.

Over je stelling: dat vind ik inderdaad.

Kopitered: lees eerst mijn uitleg anders.

Grandepulga: mag ik er ook een noemen? West Ham. Geen topclub inderdaad.

20 januari 2015 om 23:08

Sieb nr. 15, volgens mij leg ik juist uit dat mijn definitie van 'verdienen' inderdaad anders is. En ik vind dus dat je niet onverdiend een wedstrijd kan winnen, tenzij er een scheids tussenkomt die rare dingen doet (en wat mij betreft was de penalty vandaag terecht, dus in mijn ogen is dat hier niet het geval).

20 januari 2015 om 23:12

Grandepulga jij kletst maar onzin.

Je zegt dat Cfc geeen combinatie votbal speelt.. (positiespel) en dan word je erop geattendererd door een Manu supporter (live meepraten). Het heeft helemaal niks te maken met een fan zijn van Cfc. Het gaat om het feit dat mensen geen onzin moeten praten..

Okay, laat me raden, jij volgt alle wedstrijden van Cfc.. maar je hebt per ongeluk die tegen Swansea bijvorbeeld moeten missen ofniet? ...

20 januari 2015 om 23:13

Grandepulga2,

Chelsea heeft dit seizoen tegen United, Arsenal en City gespeeld(de topclubs van Engeland). Tegen United speelden ze tot de 1-0 goed voetbal, daarna bracht Mourinho Mikel erin en werd het minder. Arsenal hebben ze weggespeeld. Tegen City waren ze gewoon de betere partij alleen ging na de 1-0 weer het wat minder en viel de gelijkmaker in de slotfase. Tegen de ''normale'' clubs, dan hebben ze de meeste tegenstanders in de PL gewoon weggespeeld en mooi voetbal gelaten zien. Everton, Swansea, Liverpool(hier begon Liverpool beter maar al snel herpakte Chelsea zich) etc. De enige wedstrijden waar ik persoonlijk vind dat ze slecht voetbal lieten zien in de Premier League was tegen Tottenham en Newcastle. In de Champions League hebben ze nog alleen makkelijke tegenstanders gehad en lieten ze heerlijk voetbal zien tegen Schalke, Maribor etc. Overigens vind ik je opmerking ook raar 'als je dan ook nog eens een topclub kunt opnoemen tegen wie ze dat hebben gedaan, dan zal ik Chelsea 's werelds best voetballende ploeg noemen." Want niemand beweerd dat hier, maar je kan echt niet ontkennen dat chelsea dit seizoen goed, aanvallend voetbal laat zien. Absolute top, daar reken ik Real Madrid, Bayern Munchen en Chelsea toe.

20 januari 2015 om 23:18

@noverca
Vandaar dat ik ook zeg bijna altijd. Courtois blijft ook maar een mens. Bij Mingolet is het zo dat hij vaker een offday heeft dan een top dag. Als je dat dus met elkaar vergelijkt zie je pas hoe waardevol Courtois is. Chelsea heeft al jaren een top keeper op doel staan. Eerst Cech nu Courtois. Kan me voorstellen dat je dan op de kleinste foutjes gaat letten.

Over of Liverpool wel of niet verdiende te winnen komen we niet uit. Dus is het beter om dat met rust te laten.

20 januari 2015 om 23:24

Het is toch algemeen bekent dat Mourinho teams in grote wedstrijden enorm verdedigend laat spelen dat mag geen verassing heten.

En in kleine wedstrijd is het wat meer aanvallend, maar dan zie ik ook Chelsea zonder idee spelen. Het is armoedig om met je miljarden selectie de bus parkeren en de ballen weg trappen als maniakken.

Zelfs Hazard trapte de ballen zomaar weg, dat kan toch niet, dat moet wel door Mourinho in zijn oor gefluisterd zijn. Mourinho deed dat bij Real ook, maar dan heb ik zelfkritiek op de man, maar de Chelsea fans verdedigen het steeds, je mag best wat kritiek op Mourinho leveren hoor. Hij is niet heilig of zo.

20 januari 2015 om 23:25

LFC Vamoss, met mijn ideeën over voetbal lijk ik revolutionair te zijn hier inderdaad, haha. Nee, ik vind het wel een baas en ik vond het een leuke foto en sigaren roken is altijd cool.

Dat denk ik ook, Liverpoolfc. Ik denk ook dat mensen wat teveel vallen over mijn visie op dit onderwerp. Ik ben de eerste die toegeeft dat Chelsea vandaag gelukkig mag zijn met een gelijkspel, want Liverpool had veel meer kansen en mogelijkheden om te winnen.

Maar aangezien ze die mogelijkheden niet hebben benut, verdienen ze het voor mij niet. Zo radicaal is dat niet naar mijn mening en ik kan er ook niet zo bij dat mensen dan met termen als 'waanwereld' en 'zware onzin' komen, als ze het met mij oneens zijn.

20 januari 2015 om 23:28

Er is een verschil tussen verdienen om te winnen en daadwerkelijk winnen. Als je meer balbezit, meer schoten op doel hebt en meer kansen creëert verdien je om te winnen. Als je daadwerkelijk meer scoort dan je tegenstander dan win je.

20 januari 2015 om 23:28

Lors, voor jou is enorm verdedigend voetbal misschien belachelijk en armoedig, voor mij hoort het erbij en accepteer ik het ook.

Al moet ik zeggen dat ik eveneens liever had gezien dat Chelsea er met Oscar en zonder Mikel vol opgeklapt was, want ik denk dat we dan een grotere kans hadden om te winnen. Maar deze manier van voetballen is niet per se fout, verkeerd of in en in slecht.

20 januari 2015 om 23:29

Liverpudlian, dat is jouw mening en die respecteer ik.

Voor mij is het heel simpel: je verdient te winnen als je wint.

20 januari 2015 om 23:36

Je kan ook uitleggen waarom je Roda beter vindt dan Real Madrid, maar dat betekent niet dat je serieus moet worden genomen. en laat jou de gene zijn die niet serieus genomen kan worden als je vindt dat Liverpool hier niet dik verdiende te winnen.

20 januari 2015 om 23:40

Oké, doe je ding. Neem mij niet serieus. Ik slaap er niet minder om.

20 januari 2015 om 23:51

Zolang je er rekening mee houdt dat ik 1 van de velen bent, prima.. Slaaplekker.

21 januari 2015 om 05:43

@blink ipv hem af te kraken kan je ook inhoudelijk op zijn post ingaan ipv het als onzin af te stempelen. Barcelona zou nooit een hele wedstrijd weggespeeld worden en daar heeft hij gewoon gelijk in. Chelsea is geen absolute topper. De absolute toppers spelen hun eigen voetbal zowel uit als thuis onafhankelijk van de tegenstander. In my opinion

Lang niet zo een lekkere wedstrijd gezien van Liverpool. Als dit team bij elkaar blijft is 1 van de jongste teams in EPL. Nog Sturridge en een topper erbij en je hebt goud in handen.

20 januari 2015 om 22:43

Niet echt helemaal.

Gemiddelde leeftijden in jaren:
Soton 25.3, Newcastle 25.5, Spurs 25.8, Arsenal 25.8, United 25.9, Swansea 25.9, Liverpool 25.9.

Voor de volledigheid: Chelsea 26.7, Everton 28.3 en City 29.3

Dus ja, Liverpool is een van de jongere teams, maar dat geldt ook voor Arsenal, United en Spurs, dat ontloopt elkaar niets.

20 januari 2015 om 22:45

als je Gerrard alleen al ruilt voor iemand die 25 is dan scheelt het alweer 1.5 jaar ofzo :P

20 januari 2015 om 22:47

Ja, en als je Terry ruilt voor Zouma, scheelt dat ook weer.

Dat is het mooie van het woordje 'als'.

20 januari 2015 om 22:50

Neuh. als je Gerrard weghaalt dan komt Liverpool op 25.6, op een selectie van meer dan 20 man gaat dat niet zo hard. Als Toure en Johnson allebei per direct ook weggaan dan kom je op 25.0 uit, dan scheelt het dus wel wat. Maar zo kan je bij Arsenal al zien aankomen dat Arteta en Flamini misschien vertrekken, en zo zijn er nog meer voorbeelden bij andere clubs. En over een half jaar is de hele selectie natuurlijk weer een half jaar ouder, vrij logisch.

En Novacera, ik doel op de hele selectie, niet op de basisopstelling. Dus Zouma zit er al bij. Het zou wat anders zijn als Terry met pensioen zou gaan.

20 januari 2015 om 22:57

Ik heb het voornamelijk over het elftal dat vandaag op het veld stond en niet de selectie. Lucas, Gerrard, Johnson en Lambert gaan sowieso wel weg in de zomer, maar had het over. Can, Markovic, Sterling, Coutinho, Moreno, Ibe en Sturridge.

20 januari 2015 om 22:58

Ow oké, dat had ik niet door inderdaad.

20 januari 2015 om 23:06

Een redelijk jong team inderdaad, maar dat kan je bij Arsenal ook neerzetten: Szczesny, Bellerin, Chambers, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Coquelin, Oxlade, Ozil, Alexis, Welbeck, die zijn op Koscielny na ook allemaal nog redelijk jong.

Maar het is inderdaad wel fijn dat je een beetje een geraamte voor de toekomst hebt, al vraag ik me wel af hoe lang Sterling bij Liverpool blijft.

20 januari 2015 om 23:14

Ahhah alweer die vergelijking met Arsenal. Sterling blijft voorlopig wel als hij een beetje zelfkritisch ziet hij in dat hij nog veel kan verbeteren.

20 januari 2015 om 23:26

Volgens mij had LFC tegen Aston Villa een opstelling van gemiddeld 23 jaar.
Sws heeft LFC veel goede jonge spelers: Sterling, Ibe, Markovic, Origi, Teixera, Suso(nog voor even) Rossister, Can, Allen, Henderson, Sakho, Mignolet, Illori, Moreno, Flanagan, Sinclair, Ojo en Manquillo

20 januari 2015 om 23:28

Natuurlijk de vergelijking. Zonder vergelijking kun je niets zeggen. Een team met een gemiddelde leeftijd van 23 is jong als je het vergelijkt met een team met een gemiddelde leeftijd van 27, maar niet als je het vergelijkt met een team van 19.

Ik denk niet dat Sterling nog 3 seizoenen bij Liverpool zit

Ik denk dat we heel blij mogen zijn met dit gelijke spel.
Eerlijk dient gezegd te worden dat liverpool meer verdiende, speelde met meer passie en druk naar voren dan wij.
Neemt niet weg dat ik wel blij ben met dit gelijke spel.
1 ding begrijp ik gewoon echt niet, dat er zulke sterke elftallen op het veld staan.
Mourinho moet gewoon deze cup niet serieus nemen, hij vraagt denk ik gewoon te veel van zijn spelers nu.
Maar een gelijk spel op anfield is gewoon goed.

Complimenten aan liverpool voor het spel.

20 januari 2015 om 23:01

Ik snap ook de kritiek op Liverpool niet. Spelen vanaf de pot tegen Basel al sterk, wint veel en is achterin stabiel. Plek 3 (!) is maar 7 punten verder. Plek 4 maar 5 puntjes. Als Liverpool zo doorgaat, gaan ze echt nog klimmen. Het voetbal is in ieder geval beter als in Manchester of West Ham. Lallana begint ook te draaien, heerlijke speler!

Jammer van de instelling van Chelsea... Oscar voor Mikel en Chelsea had gewoon dominant kunnen spelen, ipv dit laffe gedoe. In de return speelt Chelsea ze waarschijnlijk helemaal weg en blijft de vraag (alweeeeer) waarom ze het in de eerste wedstrijd ook niet gewoon deden. Uit in toppers speelt Mourinho altijd zo laf, waardoor je dit soort wedstrijden krijgt van Chelsea kant

20 januari 2015 om 22:42

Precies. Na de 1-1 wou Chelsea wel weer aanvallen. Heb een hekel aan ze maar moet eerlijk toegeven dat ik ze aanvallend gewoon geweldig vindt. Jammer dat ze in de topwedstrijden (uit) na een voorsprong de bus gaan parkeren.

20 januari 2015 om 22:46

Gerrard, dat Chelsea niet wou aanvallen was al bekend met Mikel, want als ze met Oscar zouden beginnen zou het combinatievoetbal veel soepeler gaan en had je nog een 2e paard in het team.

20 januari 2015 om 23:03

tis een van de nadelen van mourinho als trainer...

2e helft gezien, chelsea wilde niet en liverpool had hier en daar wat kansen en meer balbezit. Tempo lag te laag om meer te scoren.

20 januari 2015 om 22:42

Ik zou m'n tv is nakijken als jij traag spel hebt gezien.

20 januari 2015 om 22:42

Voortaan maar hele wedstrijd kijken wat je reactie is totaal onzin nu. Liverpool verdiende hier gewoon de overwinning.

20 januari 2015 om 22:47

Spel was voornamelijk achterin tikken namens liverpool af en toe na voren maar was te traag om wat te forceren , het is indd paar x gelukt maar veels te weinig gedaan met de balbezit wat ze hadden.

Mooiste actie van de wedstrijd was natuurlijk goal van sterling en pfff hoe cesc die bal liet lopen...

20 januari 2015 om 22:52

Tempo te laag? Heb jij wel de zelfde wedstrijd gekeken? Het tempo lag juist ontzettend hoog.

20 januari 2015 om 23:44

Het tempo van de wedstrijd lag inderdaad hoog maar het tempo waarmee liverpool de bal rondspeelde was te traag om de verdediging van Chelsea echt uit elkaar te spelen. Je merkt dat LFC een echte spits mist die een combinatie kan aangaan en zo door de verdediging heen kan snijden. Het ziet er de laatste weken in ieder geval weer beter uit en als Sturridge nog terug komt moet op zijn minst plaats 5 wel te halen zijn.

21 januari 2015 om 08:17

hoelang duurt het nog voordat daniel terug is?? dacht eerst dat hij vanaf het nieuwe jaar weer beschikbaar zal zijn, als hij snel terug is zie ik ook plek 4 wellicht nog tot de mogelijkheden behoren, de achterstand is ''maar'' 5 punten.. verder staat southampton 3e je zult toch zeggen dat die nog gaan zakken.. al weet je het nooit, maarja je hebt natuurlijk ook nog Arsenal die uiteindelijk altijd bij de 1e 4 komen, en met nog versterkingen achterin zie ik united niet achterhaalt worden helaas, maar je weet maar nooit. Verder erger ik me altijd aan de inspeelpasses van Sakho, had veel meer verwacht van hem sinds zijn komst, Moreno is wel echt een geweldige aankoop en een groot talent, opzich staat er een prima elftal alleen mist het kwaliteit in de voorhoede.. helaas is de gok balotelli niks geworden.

Liverpool heeft vaak moeite met de winst over de streep trekken. Tegen Arsenal waren ze de betere, en vandaag weer, maar ze moeten iedere keer met een punt genoegen nemen.

20 januari 2015 om 22:43

Welk punt na vandaag?

20 januari 2015 om 22:46

Een gelijkspel, ofwel 1 punt, ofwel een punt.

21 januari 2015 om 08:21

komt vooral omdat ze stootkracht missen voorin.. sturridge moet snel terugkeren om nog iets van dit seizoen te maken, verlies pakken op balo en een nieuwe spits aantrekken, maar lvpool kennende zal het wel weer een miskoop worden helaas.

21 januari 2015 om 11:04

Ja net zo'n miskoop als Coutinho, Sturridge, Suarez, Sakho, Can, Henderson, Lallana etc. Tuurlijk heeft Liverpool een aantal miskopen gedaan maar dat doet elke club. Om er maar op te blijven wijzen dat Liverpool alleen miskopen doet is gewoon onzin

22 januari 2015 om 12:34

wat is er zo geweldig aan can dan? via hem kreeg chelsea een penalty,, daarnaast is het geen aanval ofzo want ik ben zelf ook voor liverpool.. maar het is toch gewoon zo dat het aankoopbeleid slecht is bij lvpool.. of vond je de transfers van; Lovren,balotelli,llori,aspas,borini,downing,adams,... goede/verstandige/slimme aankopen? Suarez,coutinho,sturridge,henderson waren idd goede aankopen maar van suarez ,coutinho en henderson was het niet echt heel goed scoutingswerk, sturridge is wel goed gezien.

Courtois wint wedstrijden voor je en bewees dat vandaag opnieuw. Die redding op het einde was wereldklasse.

20 januari 2015 om 22:41

Is eigenlijk de eerste keer dat Courtois Chelsea gered heeft met reddingen op deze manier. Ik ben er blij mee in ieder geval, goed dat hij zich laat zien.

20 januari 2015 om 22:51

Is niet de eerste keer, kan me nog goed een wedstrijd in het eerste seizoenshelft herinneren waarin hij punten heeft gered, jij als Chelsea supporter hoort dit te weten.

20 januari 2015 om 22:52

Ik kijk gelukkig al jaar en dag naar Courtois. Sinds Genk maakt hij al het verschil.
Hij heeft in mijn ogen nog niets verkeerd gedaan bij Chelsea. Ook niet in de wedstrijd op Tottenham.

20 januari 2015 om 22:53

Kan mij in het begin van het seizoen nog een mooie 1 op 1 herinneren die hij gewonnen had. Weet wel niet meer tegen wie.

In de meeste wedstrijden hoeft hij vaak ook niet fantastische reddingen te doen. Is vaak zeer aanwezig in de lucht en anticipeert goed op voorzetten. Maar of je nu Cech of Courtois erin zet, het maakt eigenlijk niet zo veel uit. Ze zijn beide wereldkeepers.

20 januari 2015 om 22:55

Ik kan me nog wel een 1-1 situatie herinneren bedoel je die of iets anders ?

20 januari 2015 om 23:01

Ik hoor helemaal niets te weten.
Misschien ben ik dat wel vergeten?

Poëtisch he?

Maar vertel me, welke wedstrijd was dat? Ik zeg ook niet trouwens dat Courtois veel fouten heeft gemaakt of dingen verkeerd gedaan. Vandaag was hij gewoon nog beter dan normaal.

20 januari 2015 om 23:02

Rodeduivelfan
Was het toevallig die fantastische 1 op 1 tegen Van Persie?

20 januari 2015 om 23:08

Nee, hij heeft over de 1vs1 tegen Leicester City toen het maar 1-0 stond op de schot van ulloa of hoe je zn naam ook typt

20 januari 2015 om 23:08

Nee, hij heeft over de 1vs1 tegen Leicester City toen het maar 1-0 stond op de schot van ulloa of hoe je zn naam ook typt

20 januari 2015 om 23:39

Inderdaad. Ik had het over die tegen Leicester City.

20 januari 2015 om 23:41

Ah, helemaal aan het begin. Die ben ik dan inderdaad vergeten. Ik word ook al oud met mijn 17 jaar.

Flink balen dat je hier met 1-1 het veld afloopt want Liverpool was vele malen beter. Het spel was het grootste deel van de wedstrijd echt fantastisch. Sterling, Coutinho en Gerrard kregen bijna geen ruimte maar gingen hier echt geweldig mee om, tempo lag hoog, iedereen was fel en toonde inzet. Genieten!

20 januari 2015 om 22:48

Inderdaad puur genieten vandaag. Je ziet dat liverpool echt groeit met de wedstrijd en dat aankopen als Can, Markovic en Lallana steeds meer hun waarde laten gelden. Verder staan Skrtel en Sakho echt te beesten achterin, daar kan ik echt ontzettend van genieten. Hopelijk kunnen ze volgende week hetzelfde op de mat leggen en zo Stevie G naar Wembley sturen.

Aub verkoop die mikel gewoon. Hij kan niet normaal een pass geven. Ik hou altijd mn hart vast als die jongen speelt. Verder zeer matige wedstrijd van chelsea. Mourinho kwam hier voor het gelijkspel. Een uitdoelpunt is mooi meegenomen. Courtois zeer sterk vandaag. Verder een redelijk zwak chelsea. Hopen op een beter return. Credit naar liverpool, speelden een goeie wedstrijd.

20 januari 2015 om 23:20

Mikel wordt naar mijn weten altijd gebruikt als mourinho defensief wil voetballen, of als die een zeer fysieke wedstrijd verwacht. Uit voor een gelijkspel gaan en thuis weer lekker met oscar aanvallend spelen.

Jammer voor Liverpool. Chelsea maakt het volgende week af

Niet erg slim om met Mikel te beginnen, tegen Stoke begreep ik het nog wel, maar Mikel vandaag? Toen ik zag dat hij al met Mikel begon wou hij dus een gelijkspel forceren en op SB de wedstrijd kapot maken want dan is Oscar weer helemaal fit en uitgerust. Zeker niet verdient maar hé je kan niet altijd verdiend winnen.

nou, wat heb ik genoten van mijn Liverpool! dominant, aanvallend, sterk en goed voetbal.
jammer dat het zich niet heeft geuit in meer goals, met Sturridge erbij verwacht ik dat dat goed gaat komen(zie opstelling).

Chelsea had niets maar dan ook niets in te brengen, kregen een goedkope penalty mee en verder was het maar bedroevend.
met 300miljoen op het veld en dan zo voetballen daar kan mij alleen aan ergeren, laat staan supporter van willen zijn.

scheidsrechter had het redelijk in de hand de 2e helft, vond hem alleen niet consequent qua kaarten en bestraffen van overtredingen.

al met al prima pot, ik heb mij vermaakt! en op naar Bolton!

P.s. ik las net dat als het 0-0 blijft in Londen na verlenging dat Chelsea wel door is? wat raar.

Mignolet
Can
Skrtel
Sakho
Lallana
Gerrard
Henderson
Moreno
Coutinho
Sturridge
Sterling
20 januari 2015 om 22:45

Ik hoorde het ook inderdaad, ik denk omdat Chelsea thuis geen goals heeft geïncasseerd en liverpool heeft er wel eentje geïncasseerd.

20 januari 2015 om 22:47

Dat is altijd zo in de FA Cup. Pas als de uitslagen over twee wedstrijden ook gelijk zijn is het penaltys. Houden ze niet zo van lijkt het.

20 januari 2015 om 22:47

dit was voor de Carling Cup XD zelfde regels als FA Cup?

20 januari 2015 om 22:52

Oh, ik noem het beestje weer bij zijn verkeerde naam.

Bij de FA cup weet ik niet hoe het zit, maar in de League cup is het altijd zo.

20 januari 2015 om 22:48

Uitdoelpunt he. En je weet van mourinho dat als ze uit spelen tegen een topploeg altijd verdedigen en het in de thuisduel afmaken. En we hebben kwaliteit genoeg om een uitdoelpunt te scoren die in ons voordeel kan werken. Vooral toen mikel in de basis stond kon je al gelijk zien dat mourinhi niet voor de winst kwam.

Wat ik niet begrijp, waarom Chelsea in topwedstrijden met zo een miljarden selectie de bus parkeert, met zo een peper dure selectie mag je toch meer verwachten. Je speelt als Stoke City in topwedstrijd de ballen weg poeieren als een maniak.. Er zit geen voetbal in Chelsea, ook een positiespel. Tegen de kleintjes spelen ze misschien op de aanval, dan zie ik ook dat Chelsea maar wat doen zonder idee of een plan......

20 januari 2015 om 22:49

Er zit zeker wel voetbal in, maar vandaag hadden ze het schijnbaar niet nodig om er een gelijkspel uit te slepen. Kijk maar eens naar de tweede goal tegen Swansea, vertel me dan nog eens dat ze maar wat doen en geen plan hebben. En dat druk zetten op Swansea hoort ook bij een plan bij twee andere goals.

20 januari 2015 om 23:20

Vandaag hadden ze het niet nodig? Haha, waar slaat dat nou weer op.

Bovendien snap ik niet waarom je Swansea erbij pakt, het is algemeen bekend dat Chelsea prima voetbal speelt tegen de kleintjes en thuis tegen iedereen. De instelling die ze in uitwedstrijden tegen betere teams hebben is gewoon gigantisch klote voor elke neutrale kijker. Gewoon zoals Lors zegt, ze spelen dan als Stoke City, terwijl dat in mijn ogen totaal niet nodig is.

Wel effectief overigens.

20 januari 2015 om 23:35

Heb je positiespel-voetbal gezien vandaag? Ik maar heel weinig, eventjes na de 1-1. Dan hebben ze het toch niet nodig gehad voor een gelijkspel? Of vind jij dat anders?

Ik pak Swansea erbij, omdat Lors dit zegt: "tegen de kleintjes spelen ze misschien op de aanval, dan zie ik ook dat Chelsea maar wat doen zonder idee of een plan......"

Dan geef ik aan dat ze tegen Swansea bijvoorbeeld wel een plan hadden en echt niet zomaar wat deden.

20 januari 2015 om 22:52

Wauw.. er zit geen voetbal in chelsea. Je kijkt vast maar 4 wedstrijden per jaar.

Liverpool was toch de betere ploeg en speelde voor de overwinning. Ze hebben het toch aan zichzelf te danken dat er een re-match plaatsvindt. Overigens denk ik dat Chelsea thuis gewoon het normale spel speelt en Liverpool ook gewoon gaat verslaan.

20 januari 2015 om 22:46

er zou sowieso een rematch zijn ook al wonnen we met 6-1.

Niet veel dat ik kan zeggen. Ik heb wel enkel de 2de helft gezien en daar zeg ik dat Liverpool ons compleet overklaste op het veld. We werden weggeblazen en hadden we een kleine opleving.

Op zo'n momenten ben je blij dat je een wereldkeeper hebt. Courtois was zeer goed in die 2de helft die ik gezien heb.

Hier komen we heel goed weg met dit resultaat, Liverpool verdiende meer en speelde vooral in de tweede helft goed. Chelsea had geen controle over snelle spelers als Coutinho en Sterling. Met name Cahill en Mikel waren veel te langzaam en statisch. Gelukkig had Courtois vandaag zijn dag, wat een geweldige redding bij dat schot van Lallana. Chelsea kwam duidelijk voor een gelijkspel en dit was ook het maximale wat er vandaag te behalen was. Komend weekend alle basisspelers rust geven in de FA Cup, zodat iedereen van de basis thuis tegen Liverpool weer fit is.

Pluim voor Liverpool speelde zeer goed Chelsea kwam er niet aan te pas solide verdediging aanval zag er goed alleen de afronding was matig.

Chelsea speelde echt slecht Mikel hoorde echt niet in de elf speelde weliswaar geen slechte pot maar er was 0 creativiteit Oscar of Ramires waren betere opties geweest , Costa had een off day bijna het hele elftal trouwens Willian , Courtois , Cahill en bij vlagen Fabregas waren de enige spelers die wel een voldoende halen in mijn ogen.

Als Liverpool op deze manier blijft spelen en dan nog even zorgen dat Sturridge weer moeiteloos meedraait en weer aan de lopende band gaat scoren, dan kan het seizoen nog redelijk mooi worden. Hopelijk kan volgende week de finale bereikt worden, maar zal lastig zat worden op Stamford Bridge.

Laat duidelijk zijn dat ik Liverpool ook leuker vond spelen en dat ze indruk maakten met het creëren van zoveel kansen, maar dat betekent voor mij niet dat ze 'verdienden' te winnen. Chelsea kwam er hoe dan ook niet aan te pas vandaag, een matige wedstrijd van onze kant. Hopelijk wordt er thuis op Stamford Bridge wel gewonnen.

20 januari 2015 om 23:39

Hahhaha 'leuker', gewoon veel beter voetbal, feller, technischer, veel meer kansen. En ze verdienden het te winnen, kap met die onzin en geef 't gewoon toe.

21 januari 2015 om 00:48

Beter voetbal? Naar mijn mening niet. Ze waren zoveel beter dat ze evenveel keer konden scoren als Chelsea, knap hoor!

21 januari 2015 om 08:29

dus als je 2-2 speelt en de tegenpartij 2 keer op jou helft komt en 2x uit een strafschop scoort en jij 2x een mooi velddoelpunt maakt en de bal 3x van de lijn word gehaald en 2x onderkant lat schiet en een penalty verdiend die niet gegeven word ben je niet beter dan de tegenstander omdat het een gelijkspel is? beetje rare beredenering .. daarnaast heeft beter Voetbal vrij weinig te maken met wie er meer scoort.. maargoed

21 januari 2015 om 13:43

Als je niet leest, reageer dan niet. Ik had al gezegd dat een scheidsrechter die rare dingen doet zaken verandert.

En heeft voetbal weinig te maken met wie er meer scoort? Wat? Waar gaat het dan over? Wie de mooiste pass heeft, wie het meeste balbezit heeft? Het zou me niet verbazen gezien je naam en je opmerking.

21 januari 2015 om 02:11

Haha leuker, beetje teleurstelling in het eigen optreden lees ik hier.

Beter mag je het wel noemen en dan complimenteer ik jou met die goede keeper van jullie

21 januari 2015 om 13:46

Natuurlijk ben ik teleurgesteld in het eigen optreden. Ik zat de hele tijd op het puntje van mijn stoel, want Liverpool was constant gevaarlijk.

Beter... tsja, dan conflicteert het weer met mijn definitie van voetbal (ik lijk Van Gaal wel over zijn processen, haha). Ik vind oprecht dat je pas beter bent, als je meer scoort dan je tegenstander.

Maar laat ik het zo zeggen: jullie maakten meer aanspraak op de overwinning en waren gevaarlijker. En jullie speelden leuker voor de meeste neutrale kijkers en durfden vol op de aanval te spelen. Genoeg complimenten nu?

22 januari 2015 om 12:49

Tevreden....

Van Gaal? Meer Cruijf.... Degene die het meeste scoort wint, de bal is rond, aanval is de beste verdediging

Zonde dat het maar 1-1 is gebleven. Het zit hem in het afmaken. Gelukkig komt Sturridge weer snel terug. Als hij zijn oude niveau weer oppakt zit dat ook weer goed.
Scheids mag ook wel even de wedstrijd terug kijken. Chelsea kreeg wel heel vaak het voordeel van de twijfel. Wil hier niet mee zeggen dat de penalty niet terecht was. Dat was gewoon lomp van Can. Maar bijvoorbeeld de wel of niet slaande beweging naar achteren van Filipe bestraffen met geel. Dat gaat wat ver. Of je doet niks of je geeft voor een slaande beweging rood. Maar met geel laat je zien dat je het niet zeker weet, maar het wel wil bestraffen.

Ben wel benieuwd wat Mourinho doet met de return. Het is bekend dat grote clubs niet veel geven om de LC. En 4 dagen later moet Chelsea thuis tegen Manchester city in de competitie. Als ze daar van winnen geeft dat een mooie boost in de richting van het winnen van de competitie. Zal me dan ook niet geheel verbazen als Mourinho een minder elftal opstelt om zo wat spelers te sparen. Al kan ik het me ook goed voorstellen dat als je zo dichtbij bent je er ook voor wil gaan.

Ach mooi resultaat en wss zal het thuis afgemaakt worden. Oftewel: Nog in de race voor alle 4 de prijzen. Es schmeckt gut.

Liverpool had hier gewoon moeten winnen ze speelden Chelsea helemaal weg. Coutinho speelde een erg goede wedstrijd trouwens voor mij MOTM.

Wauw, wat een modder gegooi hier allemaal.

We hebben hier de winst laten liggen, eigen fout.
- Pech met penalty, makkelijk gegeven maar je moet slimmer zijn
- Slechte afronding of niet goed genoeg

Vandaag was het Courtois tegen Liverpool, want vond Chelsea nou niet echt goed spelen.

We moeten kritisch blijven kijken, want het is geen unicum dat keepers soms een kei van een wedstrijd staan te keepen. Denk aan De Gea, maar ook Gozan, Lloris, Adrian, Begovic, Krul of een Forster die dat allemaal al meer dan eens hebben laten zien. Je moet dan nog dichter bij de goal zien te komen om schoten en voorzetten onhoudbaar te maken. De Gea had vandaag ook gesmult met al die afstand schoten, dat weet ik haast zeker .

Oja! Mourinho aub stoppen met dat verdedigend voetbal in uit=wedstrijden tijdens cups. Je kan het slim noemen, maar haalt totaal de spanning weg. Hoeft tijdens een uitwedstrijd niet die befaamde 4-4 wedstrijd te verwachten.
UIT verdedigend
Thuis winnen
Word daar zo moe van en ga tegenwoordig liever wat anders kijken als Chelsea in een cup uit moet.

Liverpool was gewoon beter en verdiende het om met 2-1 of 3-1 te winnen. Chelsea speelde op 90% en dacht wel even een gelijkspel te halen maar Liverpool speelde heel erg goed. Chelsea had totaal geen grip op Coutinho. Een duo van Matic & Mikel samen is echt veelste statisch.

Ik vond met name Matic erg zwak deze keer. We leden veelste veel balverlies. Op een gegeven moment schoot Gerrard van afstand en redde Courtois, dat onstond uit een onbegrijpelijke dribbel van Willian recht door het midden. Zelfs op amateurniveau leer je dat je dat niet moet doen maar hij was absoluut niet de enige.

Chelsea vatte het te licht op en Liverpool was gewoon heel goed. Toch het probleem van het niet rouleren. Dit zijn de sterkste 11 maar je moet niet alleen roteren vanwege de fitheid van spelers maar ook vanwege de scherpte van spelers.

Ondanks dat Liverpool veel beter was in de tweede helft vond ik dan ook weer niet dat ze vijf goals verdienden. Het schot van Gerrard op de paal was een 100% kans en die werelredding op het schot van Lallana mogelijk ook. Daarbij had de scheids Courtois kunnen bestraffen, het was een twijfelgeval maar het leek op hands buiten de 16 meter.

We moeten nu absoluut mensen rust geven tegen Bradford zodat we fris en fruitig zijn tegen Liverpool & City. We spelen voor de League Cup Finale en een enorme stoot die we kunnen uitdelen in de titelrace.

22 januari 2015 om 12:53

Moet wel zeggen dat Courtois ze zo het liefste heeft. Wereld reddingen zijn vaak schoten van afstand volgens vele. Spectaculaire saves kun je zeggen, maar vind reactie saves to zeker meer wereld reddingen en die waren er haast niet.

Die kansen hadden dichter naar de goal moeten worden gebracht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren