Sri10
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 17 december 2014
  • Sri10
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 549
  • 26 jaar (18-3-1995)
Persoonlijke berichten
3 januari 2015 om 17:24
#3

Ik weet niet zo goed wat ik denk nu, haha. Ben het met je eens over City. Die rollen kleinere teams voor mijn gevoel een stuk makkelijker op met grote uitslagen. En ze zijn in de breedte toch net wat sterker. Chelsea mist inderdaad de kwaliteit voor de rechtsbuitenpositie. Willian brengt aanvallend weinig en Schürrle pakt het geringe aantal kansen wat hij krijgt niet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Lucas Moura niet supergoed ken en niet zo vaak heb zien spelen. Dus ik kan daar niet echt over oordelen, maar als ik je zo hoor zou het een toevoeging/verbetering zijn. Ik heb alleen niet het gevoel dat hij echt veel goals maakt, als ik naar zijn statistieken kijk. Ik zou graag zien dat er iemand komt die net als Hazard en Costa de verantwoordelijkheid op zich neemt door gewoon een deel van de doelpuntenproductie op zich te nemen om wedstrijden over de streep te trekken. Een Reus past dan misschien beter in het plaatje.

16 februari 2015 om 17:19
#4

als ik het nu moet zeggen dan zeg ik Chelsea. Maar dat is puur omdat PSG in een slechte vorm zit en Chelsea het wel gewoon goed doet. Maar voor alsnog is het moeilijk te zeggen aangezien PSG ook in een kaar kan gaan vlammen in de CL.

18 februari 2015 om 11:56
#5

Je hebt ook grotendeels gelijk. Inderdaad was die wedstrijd waar ik aan refereerde voor de terugwedstrijd tegen Dortmund. Allemaal dronken Duitsers in de stad.

Ik denk dat het er vaak mee te maken heeft dat ik op het verkeerde moment keek. De wedstrijden van Real tegen City en Dortmund bijvoorbeeld keek ik natuurlijk Ajax, dat ook in die poule zat. Tegen Ajax was het altijd kut om te zien hoe Ajax compleet werd weggecounterd, niet mijn speelstijl, maar het straalde wel heel veel macht uit.

Ik denk dat ik gister wat overdreef, maar de irritatie zit hem erin dat vaak als ik zin heb in een mooie pot voetbal, zoals de toppers in de PL en gister in de CL dat Chelsea dan ineens behoudend speelt en de wedstrijd nogal tegenvalt. Dat ik dat daarna teveel gegeneraliseerd heb was niet helemaal correct.

Ik denk eerlijk gezegd dat Mourinho met het spelersmateriaal wat hij nu heeft tegen bijna iedereen het spel kan maken. Alleen tegen Real, Barca en Bayern hoeft er behoudend gespeeld te worden. Het is natuurlijk zijn goed recht om dat niet te doen, maar voor mij als neutrale supporter zou het mooi zijn.

Overigens treft niet alleen Mourinho blaam. Blanc zette gisteren Luiz op het middenveld, dan wil je ook niet echt voetballen. Wel mooi om te zien hoe Mourinho duidelijk als instructie had gegeven Luiz vrij te laten in de opbouw.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren