Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media noemen oude bekende Koeman als opvolger Messi

Laatste update:

Het mogelijke vertrek van Lionel Messi en Luis Suárez bij Barcelona zorgt mogelijk voor ontwikkelingen op de Europese transfermarkt. Sport schuift Sadio Mané naar voren als mogelijke vervanger van Messi. De Spaanse sportkrant schat de waarde van de vleugelaanvaller van Liverpool, wiens contract in Engeland nog drie seizoenen doorloopt, op 120 miljoen euro.

Mané speelt bij Liverpool doorgaans op de linkerflank, maar de 61-voudig international van Senegal kan ook als valse spits opereren. De buitenspeler kent trainer Ronald Koeman nog van hun gezamenlijke periode bij Southampton, wat in het voordeel van de Catalaanse grootmacht kan zijn. Vanwege de aanhoudende coronacrisis is het echter nog maar de vraag of Barcelona ruim honderd miljoen euro op tafel wil leggen. Daarnaast moet Mané ook nog toestemming krijgen van manager Jürgen Klopp om te vertrekken bij the Reds. De aanvaller werd eerder dit jaar nog genoemd als mogelijke aanwinst van Real Madrid.

Barcelona betrekt Messi mogelijk in megadeal voor nieuwe spits

De kans bestaat dat Lionel Messi wordt ingezet voor een toptransfer van Barcelona.Lees artikel

Suárez komt niet voor in de plannen van Koeman en de advocaten van de aanvaller uit Uruguay zijn bezig om het tot 2021 lopende contract in het Camp Nou te ontbinden. Mocht Suárez daadwerkelijk vertrekken, dan komt Moussa Dembélé in beeld als diens vervanger. De Franse spits was onlangs de held van Olympique Lyon door in de kwartfinale van de Champions League tweemaal te scoren tegen Manchester City (1-3). Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft assistent-trainer Henrik Larsson de eerste contacten gelegd. De rechterhand van Koeman heeft net als Dembélé een verleden bij Celtic. De Schotse grootmacht verkocht de aanvaller in 2018 voor 22 miljoen euro aan Olympique Lyon. Het is niet bekend wat Barcelona eventueel voor hem moet betalen.

Dembélé lijkt evenwel niet de absolute topkandidaat te zijn om Suárez op te volgen bij Barcelona. Het doorgaans goed ingevoerde Cadena SER kwam woensdag met de eveneens uit Uruguay afkomstige Maxi Gómez op de proppen. De 24-jarige spits van Valencia zou door de Catalanen worden gezien als ‘de ideale opvolger’ van Suárez. Globo Esporte en AS schoven op dezelfde dag Gabriel Jesus (Manchester City) naar voren als mogelijke vervanger van de voormalig Ajacied.

Zijn Sadio Mané en Moussa Dembélé aanwinsten voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barcelona Martinez niet kan betalen, kunnen ze zeker Mane niet betalen. Lijkt me geen realistisch transferdoelwit. Daarnaast is hij ondertussen ook al 28 jaar, lijkt me verstandig dat Barcelona gaat investeren in jonge spelers!

27 augustus 2020 om 12:41

Lees goed: vervanger voor Messi. Beste man wordt geschat op 250 miljoen. Daar kun je 2 mané's van kopen.

27 augustus 2020 om 12:52

Vergeet niet het salaris en andere kosten die wegvallen bij zijn vertrek. Mocht hij daadwerkelijk gaan vertrekken krijg je genoeg inkomsten om het elftal opnieuw op te bouwen. Het wordt wel cruciaal dat er dit keer gerichte aankopen gedaan worden, anders raakt Barcelona echt in verval met verder ook al die oude spelers.

27 augustus 2020 om 14:31

@fatoo of ze hem wel of niet kunnen betalen, er worden tenminste nu grote namen gelinkt aan Barca. Zo een club hoort - ook al zijn geruchten - in verband te brengen met Mane etc ipv Depay. Verder zou Salah ook goede vervanger zijn voor Messi. Vanaf rechts, linkspoot, dribbelaar en scorend vermogen.

Dacht even bij het krijgen van de pushmelding dat wesley verhoek onze kant opkwam. Helaas, het schip blijft zinken.Ben benieuwd wat er nu echt gaat gebeuren. Ik zelf zal geen aankopen a la Mane gaan doen. Geef Coutinho de vrijheid evenals Griezmann en koop gericht in. Ik zie een fysiek sterkere spits als Gomez wel naast Griezmann voetballen met daarachter Coutinho en eventueel Dembele (kan je alleen op hel rekenen?).

27 augustus 2020 om 13:00

Welke zinkend schip? Dit is ook gewoon nieuws voor de wandelgangen, nog even dan komt de naam van Cuco Martina ook nog langs die een optie zal zijn. Ik ben er nog steeds heilig van overtuigd dat Messi gewoon bij Barca blijft en dat er een team daar om heen wordt gebouwd. Enige twee spelers die Messi zouden kunnen vervangen zijn Mbapee of Neymar en die zijn op dit moment onhaalbaar. Barca moet Messi gewoon een verbeterde contract geven met 2 miljoen extra op wat hij nu al heeft, dan komt het van zelf goed.

Vervanger van Messi ook echt, over hoge verwachtingen gesproken

En nog een aanvaller kopen voor meer dan 100 miljoen. Een aanval van Dembele Griezmann en Coutinho is toch uitstekend? Koop een nieuwe spits, zet die er misschien voor en speel 4231. Frenkie en Puig als controleurs en dan heb je toch al een mooi aanval en middenveld zou je zeggen? Alba kan ook nog prima mee, ik zou toch nog een nieuwe CV halen en Semedo nog een kans geven. Ter Stegen is een uitstekende keeper.

27 augustus 2020 om 12:27

Gewoon Griezmann in de spits toch? Back up moet dan idd wel. Barca heeft al goeie puzzelstukken maar zet te op de verkeerde plaats (zie: coutinho, Griezmann, frenkie)

27 augustus 2020 om 12:35

Griezman is op zijn best als tweede spits, niet als diepste. Bij atletico speelde die altijd om ene Costa of Morata heen. Bij Frankrijk komt die vanaf rechts waar die dan om Giroud heen speelt.

27 augustus 2020 om 12:37

Een depay rol moet hem wel kunnen liggen lijkt me.

27 augustus 2020 om 15:16

Ja want die rol had hij al bij Atletico niks nieuws dus.

27 augustus 2020 om 12:40

Serieus Semedo een kans geven? Die heeft echt al zo vaak aangetoond het niveau niet aan te kunnen. Ik zou de gehele verdediging renoveren en daar al je geld en aandacht in steken, Alba zou eventueel nog kunnen als je hem kan prikkelen.

27 augustus 2020 om 13:24

Volgens mij is er zonder veel aankopen een prima elftal neer te zetten, door de spelers in hun kracht te laten spelen. Griezmann is het best als hij ergens komt, i.p.v. er al is. Hij zal dus een target man / diepe spits voor hem moeten hebben, zodat hij als schaduwspits de ruimten in kan duiken. Zo had hij ook het meeste succes bij Frankrijk en Atletico.coutinho kan goed in een vrije rol van links spelen. Als je meer snelheid / diepgang wil, kan je daar Fati neerzetten. Coutinho kan dan ook evt. naar de positie van Griezmann, maar vult deze wat anders in. Dan heb je ook veel aan een overlappende back (alba), die voorzetten af kan leveren aan de diepe spits.voor de rechterflank kan je dan een speler met veel snelheid / diepgang gebruiken. Of Dembele daar de oplossing is betwijfel ik, maar dat is voorlopig de beste invulling. Een defensief middenveld met Frenkie en Busquets, een beetje zoals Ajax speelde met Schöne naast Frenkie, kan goed werken. Dan spelen ze ook allebei in hun kracht. Voor de verdediging heb je centraal Lenglet en Pique (evt. op termijn vervangen door Garcia). Links Alba (die volgens mij nog prima meekan), en rechts Semedo (of, als hij vertrekt, een aankoop). Dan zou ik op vier aankopen komen: Garcia, een targetman in de spits, een rechtsback en een rechtsbuiten. De namen kan ik nu niet invullen - het is geen Footbal Manager. Qua systeem denk ik dat het niet ver van Koeman's benadering ligt. En dan heb je geen Mané nodig, maar een ander type speler. Barcelona heeft de afgelopen jaren te vaak goede spelers gekocht om ze op de plek te gebruiken, waar ze niet optimaal renderen. Ik mag hopen dat ze dat niet nogmaals doen met Mané...

Ter Stegen
Semedo
Pique
Lenglet
Alba
Busquets
De Jong
Dembele
Griezmann
Coutinho
Aankoop
27 augustus 2020 om 13:33

Werkt niet denk ik. Wil je frenkie echt goed laten renderen moet je hem niet met busquets opstellen. Een van de twee. Verder zou ik een vervanger zoeken voor pique, alba en semedo. Betrek Garcia in de ruildeal van Messi, Koop Grimaldo en een Rechtsback dan ben je klaar. Bouw voor de komende jaren een team met spelers als Lenglet, Garcia, Grimaldo, Frenkie, Puig, Dembele, Ansu Fati. Dit team kan zo 10 jaar samenspelen en heeft erg veel potentie. Wellicht hebben ze nog een 2e spits nodig. Dit jaar Ansu fati rustig achter Coutinho brengen. En volgend jaar nog een vervanger voor pjanic halen dan kun je weer echt jaren vooruit.

Ter stegen
Aankoop
Garcia
Lenglet
Grimaldo
Pjanic
Frenkie
Puig
Dembele
Griezman
Coutinho
27 augustus 2020 om 13:35

Een back up voor Dembele lijkt mij geen overbodige luxe. Die ligt vaker in zn bed dan dat hij aan het voetballen is. Een speler met diepgang die aan beide kanten kan spelen zou ideaal zijn. Een type Sancho is wel nodig bij een vertrek van Messi.

27 augustus 2020 om 14:29

Na drie seizoenen en 124 wedstrijden nog aankakken met "semedo een kans geven". Die gast kan geeneens een middenvelder uit de basis spelen op z'n eigen positie. Jij kijkt ook echt nooit, he?

27 augustus 2020 om 14:46

Youcef Atal , Bellerin Pereira iedereen zal een verbetering zijn op Semedo aanvallend middelmatig verdedigend ondermaats snel vervangen zou ik zeggen , ik heb liever een goede verdediger dan iemand die aanvallen en verdedigend geen meerwaarde heeft

Messi kun je niet door 1 speler vervangen. Dat is onmogelijk. Maar met de combinatie Sadio Mane en Kevin de Bruyne kom je een heel end.

27 augustus 2020 om 12:24

Ik heb veel liever de Bruyne en Mane in mn team dan alleen Messi hoor. Dus het is wel een verbetering ipv een heel eind..

27 augustus 2020 om 12:28

@tilburg Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Maar dan wel een verbetering ten opzichte van de Messi van 33 jaar.

27 augustus 2020 om 13:43

@Holland8: De Bruyne en Mane... heb je even 350 miljoen?

Wat een slechte opvolger zeg. Totaal ander type speler. Totaal niet geschikt om Messi te vervangen. Zeg dan Salah. Qua speelstijl veel meer vergelijkbaar.

27 augustus 2020 om 12:28

Trincao gaat het laten zien volgend seizoen bij Barca ik ben daar zeker van , hij is een type Bernardo silva en

27 augustus 2020 om 12:30

Als ze hem niet meteen verkopen aan Wolves natuurlijk.

27 augustus 2020 om 12:39

Messi gaat zijn zaak laten aanslepen dus veel goesting om te spelen zal hij niet hebben waardoor Dembele en Trincao het waar kunnen maken kijk Messi vervangen vergeet dat want je hebt tijd nodig , elke topper kan een goed seizoen hebben maaar Messi presteert al 20 jaar op zeer hoog niveau die gevoel van zekerheid , ervaring en vertrouwen creeer je niet op kort termijn Ik geloof rotsvast dat de combinatie van Dembele als klassieke buitenspeler en Trincao die van rechts naar binnen gaaat zoals Messi de juiste combinatie is om die positie te doen renderen

27 augustus 2020 om 12:43

20 jaar? Hij is 33.

27 augustus 2020 om 14:31

Maak er vijftien a zestien jaar van en we zijn het eens.

27 augustus 2020 om 14:43

Die jongen was al in de baarmoeder aan het knallen lol , ik bedoel zijn slechtse seizoen is iemand anders zijn beste seizoen als je snapt wat ik wil zeggen

27 augustus 2020 om 14:39

En aan de andere kant die sterspeler die daarvoor kwam was een schot in de roos...

27 augustus 2020 om 13:48

Waarom zou het eenzelfde type moeten zijn? Als alle posities maar goed bezet zijn. Gullit werd in 1987 bij PSV ook niet vervangen door eenzelfde type speler. Dat kon ook niet en dat kan ook niet met messi.

Mane zie ik niet echt passen bij de speelstijl die Barcelona verondersteld wordt te spelen. Indien Koeman deze gaat aanpassen, dan is het een ander verhaal. Daarnaast blijf ik het sneu vinden dat je van Messi en Suarez naar spelers als Maxi Gomez en Moussa Dembele gaat... In het beste geval zijn dat degelijke back ups maar toch niet van het niveau waar Barca naar streeft?

27 augustus 2020 om 14:21

Hahaha zowat zijn en een hemel voor een commentator: ‘Dembele ontvangt de bal, speelt hem door naar Dembele. Dembele passeert zijn man, zet voor en... goal van Dembele!’ 😂

Broodje Aap verhaal dit. Mane gaat niet weg bij Liverpool.
Daarnaast kan Barca dit bedrag niet betalen. Ruil deal? Messi voor Mane? Gaat niet gebeuren

30 of 35 miljoen euro en je hebt Marcus Thuram een boomlange technische en fysiek sterke linksbuiten die ook top als centraal spits kan spelen juist hoe Villa en Henry speelden destijds zo kan Barca spelen met spits op de punt , valse negen en op links

Ik zie niet in waarom een Mané van Liverpool, op het moment één van de sterkste clubs in Europa, naar een wankelend Barcelona zou verkassen...

27 augustus 2020 om 12:32

wankelend barcelona , ze hebben la liga in de laatste speeldagen verspeeld en zijn voor de derde keer in mekaar gezakt in CL omwille aan gebrek aan een spelstijl en competitief teamnu dat messi weg wil is het preceis einde van de wereld maar het zal niet meer lang duren want Bartomeu vertrekt en er zijn talenten als ansu pedri trincao fernandes en puig waar we wat mee kunnen als we de juiste coach en omgeving creëren

27 augustus 2020 om 14:50

Barcelona speelt aanvallend met een spelmaker die de aanspeelpunt is , de centrumspits die de twee central verdedigers bezig houdt en een snelle buitenspeler die de ruimte creeert voor alle mogelijke combinaties , dat was Barca op hun best dus Dembele kan zijn snelheid wel degelijk gebruiiken maar we hebben een coach nodig die de juiste loop en aanvals lijnen kan uittekenen

Lijkt me momenteel geen haalbare optie. Ik betwijfel of Mané weg wil daar. Misschien kunnen ze in een mogelijke deal met Manchester City Bernardo Silva wel betrekken. Kan zowel als rechtsbuiten als op het middenveld (waar hij enorm veel meters maakt en dus een belangrijke schakel tussen De Jong en Puig/Coutinho kan zijn) en zal ook wel eerder open staan voor een vertrek aangezien hij lang niet altijd speelt. Is ook pas net 26

27 augustus 2020 om 13:15

Ik zou Mané een uitstekende keus vinden. Het probleem bij Barca zit hem als ik het goed begrijp ook niet in de transfersom maar in het salarishuis. Ik lees ook een ruil met City, Garcia, Jesus en Angelino voor Messi. Een aanval met Mané, Jesus en Griezmann zie ik wel zitten.

27 augustus 2020 om 14:05

Helemaal mee eens. Beetje het verhaal van Hazard, dat was van Chelsea gewoon slim gedaan. Voor Barcelona echter is Mane weer een zelfde type als Dembele, dus lijkt me niet nodig. ALS Messi en Suarez vertrekken heb je gewoon een goalgetter nodig om de goals van die twee op te vangen..

Die hadden ze dus allang moeten halen ipv Griezmann. Mane was perfect geweest om Messi bij te staan op links. Off: Maarja, wie zag die Planes, de nieuwe Td die Abidal opvolgt. Wauw hij zat me toch een potje te trillen bij een interview. Heel vreemd. Dit bestuur is echt niet geschikt gewoon en lijkt meer op vriendjespolitiek dat ze daar hanteren. Belachelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren